Sziasztok!
Viola drága végre végre, nagyon nagy gratula!!! Sok tejcsit, jó egészséget, boldogságot Nektek!
Kata, de jó, hogy itthon vagytok, írj majd, hogy hogy mennek a dolgok, hogy vagytok, hogy gyarapodnak a kiscsajok és egyáltalán, írj meg MINDENT!
Homeos bogyók - XI. kerület, Gazdagréti téri patika. Itt külön homeopátiás részleg van, azaz külön sorszámot kell húzni és szakképzett tanácsadót lehet ostromolni a kérdésekkel. Csak ajánlani tudom!
Aki erre jár, az ugorjon be hozzám is, itt lakunk egy köpésre! Dorka, Gesztenye, hm? Napközben nemigen vannak bokros teendőim, ötig mindig ráérek, utána átkapcsolok házastárs/élettárs üzemmódba.
Dorka, a hülye UH miatt ne idegeskedj kérlek! 10%-os a hibahatár, de ezt már annyian mondták! A barátnőmet befektették hónapokra, mert az UH szerint "retardált" volt a baba, a végén meg megszületett 3100 grammal. A nőgyógyász meg őrjöngött, hogy ez nekik a retardált?! szóval szerintem ne törődj az egésszel, a gyerek tudja a dolgát és úgy fejlődik, ahogy neki jó.
az persze lehet, hogy nem hatja meg, hogy Te nem szeretnél nagy babát
Tényleg, dokiügyben fejlemény? Jobbulást Neked és egyáltalán nem vagy önző, maximálisan megértelek!
Tűzmanó, Jadey, tök arik vagytok, köszönöm! Bezzeg családom nőtagjai rosszallóan és hitetlenül csóválják a fejüket, hogy "nem létezik, hogy csak 10 kilót híztál!"
Nem értem, miért kell cseszegetni az embert...
Hettie, erről jut eszembe, sokat gondolkodtam az írásodon, de szerintem hagyd a fenébe az egészet és felejtsd el a beszólást. Vedd meg szépen mindazt, amit TE szükségesnek érzel és sz@rd le a többieket! Egy újszülöttel képtelenség bevásárolni, még így is tök fárasztó, gondolj bele, mi van, ha óránként szeretne enni a baba? Megszoptatod a bolt közepén? A hátat közepére kívánnád az egészet, gondolj bele, friss gátseb, alul, felül folyik minden, hullafáradt vagy... A gyermekágy az ismerkedésről, befeléfordulásról, összebújásról szól, én egy hónapig ki sem teszem a lábam a lakásból, bevackoljuk magunkat, mint a cicák.
olyan hülye emberek vannak - már bocsánat a durvaságért - engem meg mindig azzal találtak meg a családtagok, hogy UTASÍTSAM EL AZ UH VIZSGÁLATOKAT, MERT ÁRTANAK. Én is egészséges vagyok, a baba is az lesz. Teljesen idióták.
Tűzmanó, paplant vettem, de csak azért, mert külön baldachint és rácsvédőt nem lehet kapni. (jól kitalálták, nem?
) Viszont egy éves koráig no párna, no paplan, csak hálózsák.
Mamy, most olvasom, micsoda?! Most ez egy kicsit meglepett... Figyu, ha a doki így látja jónak és biztonságosnak, akkor biztosan igaza van, de most ez olyan derült égből jött, nem? Egyébként mekkora a BPD? De ha csaszi, akkor csaszi, csak a baba legyen egészséges - de ez már nekünk lerágott csont, nem igaz
(amikor még Ricsi faros volt, kérdezgettem amúgy rengeteg csaszis kismamit, ők mind azt mondták, hogy ha lehetséges, inkább EDA-t vagy spinált kérjek, ne altassanak. mert így én is "tevékeny" részese lehetek az eseményeknek, tehát lesz szülés-élményem és a babát is megkapom rövid időn belül. De ez is olyan, hogy ha nem lehet csak altatással, akkor legyen altatás!)
Évi, nagyon szép ám a babaszoba!
Képzeljétek, a barátnőm kétéves kislánya tegnap olyan aranyos volt, mindig simogatta a hasam, hogy "szia Ricsi!" és mindig kérdezgette, hogy "most mit csinál a Ricsi?"
majd megzabáltam
eldugulok, puszi,
Krisszi