Új privát üzeneted érkezett!

Vanília: muflont készítesz? Én bölényt kérek franciásan, köszi.

Gabus, a kép alapján kezdem érteni a nagyonmagasan lévő felső polcokra való pakolás lényegi jelentőségét.

Kép Kép
coolasa

Gabus! A gyerek pakol állandóan vagy netán te vagy ily rendetlen. :lol:
Amúgy múlt héten Ádusznak is piros volt a torka. Úgy látom globális kórság. A doki néni nem adot semmit majd elmúlik alapon. Vettem neki cvitanyint. Ennyi. Nem kell falra festeni a beteg ördögöt. :wink:

Kép
vanília

Vanília, Gabust ne ingereld, mert felvesz a feketelistájára.
Másrészről viszont eléggé uncsi nekem ott egyes egyedül azon a lsitán, úgyhogy hergeld csak...

Kép Kép
coolasa

Ja, ha pangás van, akkor töltöm a helyet képekkel.

Lenni vagy nem lenni
Kép

A legifjabb forradalmár Fidellel
Kép

Kép Kép
coolasa

SZIASZTOK!
Csak egy pár sor gyorsan amíg Szonja meg az apja róják a köröket a ház körül,.... Visszaolvastam, de egyrészt felületesen, másrészt roppant gyrsan, hogy még írni is tudjak!
Gabus, nagyon csini voltál a keresztelőn!
Coolasa, örülök, hogy Nokival és a májával minden rendben! /Én a betűk miatt is betűs tappit vettem. Aztán majd kiderül, hogy Szonja mennyire kíméli a darabokat. A barátnm kisfia elcsócsálgatta a betűket,...a másik csaj lánya meg úgy kímélte, hogy szeb a tapi mint újan./
Eszti, Szonja a barackos-almásból simán megeszik egy egész üveget,...(meg úgy általában mindegyikből amit már kóstoltunk) Sztem ha nem fáj a pocija és normálisat kakil adhatsz neki amennyit kíván. Nekünk mákunk volt, mert Hegykőn nem voltak szúnyogok. Az az voltak, de csak a játszótéren oad meg csak egyszer mentünk és csak engem ettek.
Mancs, akkor voltatok az @rc-on? Nekem a tavalyi jobban bejött, de azért most is voltak jó plakátok.
Bubek, köszi a mailt, de lehet nekünk ez most kimarad, mert ha mindent sikerül elintézni akkor csütörtökön megyünk a szüleimhez.

Megaszopi: én is láttam a filmet. Hát,...a 8 éves leányzó szopiztatásáról azért meghallgatnék egy hozzáértő gyerekpszichológust is nyilatkozni. Nekem a négy éves még nem volt annyira durva, bár én kb 1 éves koráig szeretném Szonját szoptatni. Ha tovább kéri akkor kapja, ha előbb elválasztódik akkor elfogadom és kész. Egyenlőre (gyümizés mellett) is megeszi a maga mennyiségét és nincs ezzel semmi baj.

Hipochonder pasik :lol: Szinte mindegyik az :? Az enyim tuti :wink:

//A gyógyszercégek saját védelmük érdekében sorolnak fel ezernyi mellékhatást akkor is ha abból a többség csak 1 embernél jelentkezett a sok millióból.// De, elhiszem, hogy jobb olyan gyógyszert szopogatni, aminek nincs vagy mnimális a mellékhatása felsorolva.
Ilyen szempontból én extra mákos vagyok, mert a mensi soha sem fájt és fejfájás miatt is csak egyszer vettem be fél Quarelint.
Majd teszek fel a nyaralásról képeket, de előbb fel kell töltenem meg kicsinyíteni,...lehet majd csak a jövő héten lesz belőle vmi.

N

Kép Kép
natasa1975

Nincs erőm levelet írni, így csak pár kép, kedvet kaptam Tőletek.

A barackot mindenhogyan szeretem
Kép

Mai napi rosszalkodás, mindig az asztal alól horgászom ki
(foggalmam sincs miként jutott be oda, de az a kedvenc helye, majd oda is rakok habtapit :x )
Kép Kép
Imád olvasni a kisasszony, a Brendon katalógus nagyon jó, sok színes lapot lehet kitépni belőle :lol:
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nem is oly rég, hogy az identitásrólvolt szó. Jelentem tegnap kisfiam rájött, hogy a lábikók közt lóg valami. Azóta ha szabad a popsi egyik kézzel vigyázni kell rá nehogy leessen. :lol:

Na ez is egy mindenkit érintő kijelentés volt. :P

Kép
vanília

Sziasztok!

Vanilia,Bubek,Eszti:

Nagyon nagyon rendesek vagytok,hogy felajánljátok a szállitást,részben vagy egészben,de a tali kérdés részünkre megoldódott.Tibinek sikerült szabira jönnie,igy leutazunk egy pár napra a Velencei tóhoz,egy kedves rokonunkhoz.Valószinű,hogy szerdán vagy csütin megyünk.Sajnálom a talit,de a következőre tuti elmegyünk!Főleg ha ilyen aranyosan segitetek majd akkor is. :D
Most megyek altatni.
MIndenkinek nyugodt éjszakát kivánok!!!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Gabi!
Livikének NAGY gyógypusszancsot küldök!
Kép

Vuka!
Jóóóóók a képek. :lol: Megtaláltam az úszógumit. :wink:

Mindenkinek cupp és szép álmokat!Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Na jó estét kívánok!

Akkor tehát Timi, Gabi, Mancs nem jöttök....brühühűűűűűű!!!!

(du Mancs, nem ám kihagytalak Petikével a felsorolásból, melyben a-kit-is-akarok-nálunk-látni volt a téma.....az csak úgy látszott....mer béna vagyok, és amit akarok azt sem tudom rendesen elmondani. :x

Coolasa,
azt is akartam már (de már mikor!!!!) mondani, hogy a kedvenc angol szavam a cucumber. nemtom miért....de imádom ezt a szót. olyan jó a hangzása! :lol:
Keleti:
Gyalog nagyon messze lenne az ám!!! (2-3 km tuti van)

a keletitől van egy csuklós busz a 67V. Végállomástól végállomásig kb 20-25 perc (20 percenként jár) de azzal közvetlenül hozzánkig el tudsz jönni. Itt van a végállomása. Ezt ki is hagytam a mailből.
Szóval ha valaki jön még a Keletitől (egy darabig a 7-es vonalán jön a Thököln), annak is szól ez. egy busszal el lehet onnan hozzánk jönni.
De azt is megcsinálhatjuk, hogy amikor már tudod hogy ott vagy a Keletiben 15 percen belül, akkor rámcsörögsz, és akkor elmegyünk értetek Marcival. Okés?

Dia,
sajna nincs jó hírem. MA ment vásárolni a párom a Corába, és már csak kicsi méretek voltak 3 hónaposak - abból is csak 3 db. Elfogyott. HA lesz még - szerintem még hozhatnak a héten, és a tuti megyünk mégegyszer hétvégén - akkor jelzem és megvesszük. Aztán remélem lesz tali akkor a népligetben is, (pl jövő héten????) és akkor elviszem.

Vuka, nagyon jók a képek.
Hozzátápi: Tényleg ráértek még bőven! MArci is már majdnem 7 hónapos volt amikor a gyümin kívűl elkezdett mást is enni. Mondjuk én akkor is próbálkoztam, amikor nem kellett neki valami, és 3.-4. alkalommal már egész jól ette uazt. Mármint ilyan volt a répa, ilyen volt az alma is először, meg a banán is. most meg már a borsót kell majd megszerettessem vele, mert nem akrja. eddig 2x próbáltam, egyszer sem kellett. de azért egy idő után megszokja, és akkor már eszi mint a kisangyal.

Szopi:
Ez a 4 és 8 éves szopi....dehát hogy tud egyáltalán befeküdni anyu ölébe? És a papa????? nem is tudom ezt elképzelni....nagggyon gáz!!!

Én a szopit úgy voltam vele, hogy ha 4 hónapos kora után is tud szopizni, az már ajándék, és hurrá, és én addig szptatom MArcit, amíg ő akarja. Neki az alvásokhoz van nagy szükégge a szopira, és én örülök, hogy napi4x alszik, mert így ennyiszer szopizik is. és fejek is, hogy még legyen neki. Amit szintén megiszik, csak csőrös pohárból.

Meztelenkedés:
Marcinak néha muszáj velem jönni pisilni, de ennyi.....mi úgy annyira nem mutizzuk magunktak, persze én amikor nagyon meleg van akkor bugyi-melltartóban flangálok a lakásban, de ennyi. meg mikor szopizik este, olyankor már szintén nincs túl sok ruha rajtam, mert a vetett ágyban szopizunk, valamint én bugyi-melltartóban alszom, amióta megszületett. De Marci már megtámadja a cicit melltartóban is, ha akarja :wink: (este)

na jó ennyit mára.

Tücsimami, változott a kép, mivel tutira nem jönnek Timi, Gabi. szóval akár reggel el is ugorhatnánk értetek, ha gyorsan összekészültök - pikpak itt lehetnénk, és akkor Coolasáékért is el tudnék furikázni a keletibe....na? (addig ti ellehettek egy kicsit a kertben nélkülünk is...)

Na kkor majd nyilatkozzatok.
Pussz, jó éjt mmindenkinek!

Kép
----------------
B&M
bubek

Helllllllló!

Dia,
köszönjük, reggel átadom a puszit! :D

Vanilia,
igen, tudom, nem egy nagy szám a takonykórság, csak nem akarom más babára átteleportálni Liviről.

Vuka,
nagyon édes Petra! Lesír róla a kiegyensúlyozottság és a boldogság. Ez most egy kicsit csöpögős, de így van. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
én is ezt mondom: brühühűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na megyek elteszem magam holnapra, mert ma mostam 3 adagot, szóval holnap lesz mit vasalnom, aztán meg be kell pakolnom a bőröndöket. Annyira nincs kedvem a holnapi naphoz, rengeteg dolgom lesz, jó lenne már lent lenni Zalakaroson.

Irigykedek itt a tali miatt, látom nagyon megy a szervezkedés.
Mit fogok csinálni a 10 napban internet nélkül?! :roll:

Gabuska köszi ezeket a csöpögős szavakat, azért nagyon jól estek!

Dia, akkor majd a férjem (Antivagyok) holnap Rád csörög, aztán meglátjuk mi lesz.

Most este raktam Petra barackjába répát, úgy nagyon szépen megette, pedig én nem is éreztem már a barackot. Próbáltam utána csak répát adni, de úgy nem. Mindegy már ez is haladás. Nem tudom miért, de este 9-kor éhes nagyon ilyen hozzátápikra, ilyenkor a legjobb próbálkozni, pedig nagyon nem ajánlják, hogy lefekvés előtt új dolgokat adjunk.
Szóval Bubek azért én is próbálkozom, nem hagyom annyiban ha valami nem ízlik, valószínűleg mindent a barackkal együtt kell majd bevezetnem.

Natasa üdv újra közöttünk! Mire visszajöttetek, pont akkor megyünk el. :(

Na most már tényleg megyek aludni. Pá!
Mindenkinek jó éjszakát :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ja, Livicseknek jobbulást.
(Apának nagyon tetszett a szekrényben csücsülő kiscsaj :lol: )

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsimami,
tök jó a házatok!!!!

Dia,
ott a háttérben az új konyhát látom????? :lol:

Bubek,
akkor hánykor kezdődik a buli?
és mit vigyek?

Akik nem jöttök, de kár :evil:

Vuka,
nagyon tündi a kis Petra :D
Zsófi állandóan ott van ahol nem kéne :lol:
Asztal alatt, számítógép, kábelek..
DVD-nél, tekeri a gombot, lerámolja a DVD-ket.
A konyhában már kihúzza a fiókokat és persze mindent kidobál belőlük :lol: :lol: :lol:

Gabuska,
azt szeretném kérdezni, hogy milyen tízórait meg uzsonnát szoktál adni Livinek?
Ja, meg, hogy szoktattad rá a darabos kajára?
Mondjuk még csak két foga van Zsófinak, de jó lenne ha már enne egy kis vajas kenyeret felvágottal, sajttal vagy valami ilyesmi.

Tudom, hogy a multkor beszélgettetek a gyermekülésekről, de melyik a jó?
Mondjuk olasz o előtt már nem veszünk. A bébi ülésben még kényelmesen elfér és abban jobban tud aludni mint a gyermekülésben.

Helyesírás,
már nem tudom ki vetette fel a multkor, a szomszéd kiscsaj is mondta (13 éves), hogy sokszor chat-elnek és nem úgy írják, hogy fekszem, hanem fexem meg ilyenek. Persze rászoktak az ilyenekre és a suliban is így írnak sokszor.
Ez a generáció nem fog helyesen írni majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most végeztem a vasalással.
Elkezdtem pakolni a nyaralásra.
Remélem még jó időnk lesz.

jó éjt!

Kép

Kép
sajtine

Hahó!

Nagyon álmos és fáradt vagyok, csak 2 dolog most:

Bubek,
mi 10-re tuti nem érünk oda, ma 10-kor keltünk. :oops:
De igyekszünk.
Akkor üdítőt én nem viszek, csak magamnak szopis teát (meg aki még kér), inkább akkor valami sósat???
Mondjátok, jó lesz így?
Nagyobb dolgot nem vállalok, szerdán egész nap vendégeim lesznek.

Mancs,
akkor holnap várlak Benneteket, András üzizi, hogy inkább 6, mint 7, de csak azért, mert legkésőbb 3/4 7-kor el kell mennie és hogy talizzon veletek. De gyertek, mikor tudtok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Andrásnak most mondtam ezt a 8 éves+apuka szopit, hát elhült a lelkem. Ja és még annyit kérdezett, hogy apuka legalább szakállas és bajszos volt-e, hogy csurogjon rajta. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtiné,
látod, én is ezért vetettem fel a hejesírás dolgot. :lol: Sokszor belezavarodok, hogy nehogy hivatalos szövegben is írjak valami hülyeséget. És azért épp Timitől kérdeztem, mert bár óvónő, úgy rémlik, hogy nemcsak a tanítók, tanárok, hanem az óvónők is jó nyelvtanosok kell hogy legyenek, és hátha szerinte nem is olyan vicces, hogy szlengül :lol: írunk.

Tízórai ált. nincs nálunk, mert akkor L. alszik, mikor felkel, fél, háromnegyed órával ebéd előtt, akkor meg már minek. Uzsira gyümölcs (csak az üvegest eszi meg), tejpép, vagy az ebéd maradék, de az nem soxor fordul elő, hogy az ebéd nem fogy el. Tegnap csak próbaképpen adtam neki felvágottat uzsira. Egyébként nem szoktatjuk, hanem folyton kéreget abból, amit mi eszünk. :lol: Szerdán megkérdezem dokibácsit, hogy mi az, amit már ő is ehet, és elkezdjük a "rendes" kajákat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
köszi a gyors választ :lol:
Megmondom őszintén , már néha nemkem is gondolkoznom kell, hogy hogy is írják normálisan :roll:

Zsófi is állandóan kéreget :lol:

Még azt elfelejtettem kérdezni, hogy Mancs hol vetted a kis gumi kormányos hellokát?
Abban kitudja dugni a lábát ugye?
Mi a ligetben találtunk egy kacsásat, de nem tetszik és olyan nagy rajta a lyuk, hogy lehetne kisebb is :lol: :lol: :lol: :lol:

jujjjj abban a filmben a fater is szopizot?????
Akkor a szado-mazo volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Bubek, Coolasa, ha az úgy nektek jó, én szívesen kimegyek a Keletibe Coolasáért, és akkor Bubeknek sem kell egész nap furikázni. Hm??
Mikor ér a vonat be?

Én arra gondoltam, hogy viszek inni is, meg valami kaját, sósat, mert úgy láttam, hogy édes már van dögivel.

Vuka, jó utazást nektek, de jó lesz!
Amúgy Benyónak is kellett mindhárom kajához 2-3 nap, mire megszokta, addig csak 1-2 kanál ment le. Nadehát ezért bevezetés. Azóta meg imádja mindhármat, de per pillanat a sütőtök a nagy kedvenc.

Tegnap meg hogy jártam. Vettem golden almát, merthát az mégiscsak fincsi, ráadásul a zöldségesben az volt az egyik legdrágább, dehát úgy gondoltam, hogy a gyerekért ugyibár mindent......hát ha ettetek még savanyú almát.......úgy felbosszantottam magam, hogy ma lehet, hogy megint arra sétálok a zöldséges felé, és nem hagyom szó nélkül. Még ő mondta, hogy nyugodtan vigyem, finom nagyon........... :evil: :evil:

Jelentem, a gyerekem itthon szeret aludni, ma is reggelig aludt, szóval biztosan számít neki.

Na csók
Vendég

Jó reggelt!

Nem hiszitek de Ádusz 8.30-tól 7.30-ig aludt. Teljesen oda vagyok a gyönyörtől. :lol:

Coolasa. Sajna nekem nem jó Gabuska bünti listájára kerülni, ugyanis a konyha ablakából igazi célpont vagyon itt a tizediken egy vállról indítható rakétának. :cry:
Úgyhogy szép Gabuska, jó Gabuska ............. :lol:

Javulást Livicseknek!

Esztipeszti én mostanság a barackal járok így. Tök szép, nagy csak pucolhatatlan nem jön ketté, és mag tájékony marha keserű.

Ilba nemér tízig aludni!!!! Ne tagadd adsz neki valamit! 8)

Kép
vanília

Jó reggelt muterok :lol:

Coolasa,
igazán nem kellett volna miattunk ellopni a 100 millát :lol:
Nagyon ari vagy, csak ne felejsd el hozni a talira :lol: :lol: :lol: :lol:

Én milyen üdítőt vigyek?
szőke kóla?
gyümilev?
Víz?

Eszti,
azt én is megfigyeltem,hogy Zsófi a saját ágyában, itthon szeret aludni.
Mostmár csak 1X ébredünk éjszaka :lol:

Kép

Kép
sajtine

Na haller mindenkinek!

Gyermek egész jófej volt az éjjel: 1, 4, 8 :roll: 4-kor úgy tűnt, nem fog visszaaludni, már láttam sanyarú sorsomat... Aztán 5-kor sikerült végre neki, de addid dumált, kurjongatott, bontotta a fejvédőt és egyéb nyalánkságok... Az nem érdekel, hogy éjjel 2x is fent volt, a lényeg, hogy 8-ig aludt!

Most itt ül az ölembe, nagyon flúgos ma is :shock: Semmi se jó. Tegnap állítólag kettős fronthatás volt, attól voltak dilinyósak a babák. Lehet, hogy még ma is? :shock:

Később még jövök, csak most eddig bírtam az 1kezes gépelést egy sajtkukaccal az ölemben.

Kép
mancs

Ilba,
igen, nekünk is inkább 6 mint 7, mert ha 7-re megyünk, tök nyűgi lesz már... Így is necces lesz. Estefelé már nincs el csak ölben :shock:

Kép
mancs

Bubek, Esztipeszti, köszönöm a felajánlást, hogy a Keletibe is eljöttök értünk, hálás szívvel gondolok rátok, de lassanként már a 17-ker-i lakhelyemre is kikocsikázik valaki értünk, szóval inkább ne, az örsvezérteres-62-es villamosos megoldás nekünk ugyanolyan jó, megyünk azzal!
(én is úgy voltam az etetéssel lelkileg pont mint te Bubek, hogy 4 hónap fölött már minden molekula ajándék)

Magyar Anyák, kérdésem van, csak az a baj, hogy nem habtapis. Azért remélem ennek ellenére kifejtitek nekem értékes véleményeteket. A védőnő azt mondta, hogy a 1. gyümölcsnél, amit kipróbálunk nagyon kicsi, 1-2 kávéskanálnyi adagokban próbálkozzak az elején, és ezt a mennyiséget növeljem, kb max 100 miliig, ha elfogadja. Namármost minden új gyümölcsnél ilyen miniadagokkal kezdjek, vagy ez csak arra vonatkozik, ami világ életében először kerül nem anyatejként a szájába, mert az olyan új a gyomrának…?

Sajtiné, mit is hozz a talira? A „víz” felajánlásod mindenesetre nagyon gáláns, gondoltam, én akkor levegőt viszek, de nem vagyok ilyen kreatív, úgyhogy azt hiszem gyümölcsléből vásárolok be, szigorúan csökkentett kalóriatartalmúból, persze…

Livicsek, nem szipogunk, meggyógyulunk, csak ügyesen!

Mancs, de jó az új kép Petikéről. Magadról nem akarnál esetleg egy pompázatosat feltenni? Vagy csak én vagyok ilyen szadista, hogy ezzel kínzom a világot?

Vanília, azta, hiszen hőkövető rakéta is létezik már, ha Gabus azt ide irányítja a 17.ker-be, napközben mindenki dolgozik, nagy eséllyel engem talál el, akkor tehát szépgabuska, ügyesgabuska..

Noéminálidősebbgyermekes anyukák! Hogy változnak a gyerekeknél az alvási szokások? Változnak? Most, hogy Noémi már átalussza az éjszakát, pszt, de ezt csak halkan, felnégyelés elkerülendő, akkor én már hátradőlhetek, mert beállt neki, vagy akár még jöhetnek is ránk zord idők, mikor kezdi újfent az éjszakai ébredezést? (fogzást leszámítva persze)

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
tervbe van véve, hogy magamról teszek fel inkább képet, de Mbá mindig (szerinte poénos) fotókat készít rólam mondjuk pl. ásítás közben, félkómásan, álmosan stb. Úgyhogy egyenlőre várok a megfelelő fotóra 8)

Kép
mancs

Mancs! dehát modern időket írunk, könyörgöm! Itt már mindenki maga készít önarcképet digitális fotóáppáráttal...

Kép Kép
coolasa

Coolasa nem akarlak elkeseríteni, de még ne dőlj hátra. Az alvási szokások igencsak változékonyak. Nálunk Petra is elég hamar átaludta az éjszakát, ez kb. tartott 4 hónapig, aztán igencsak romlott a tendencia, a mostaniakat már nem jellemezném, ami igencsak változékony (a 0 felkeléstől a 10 ébredésig).

Elvileg minden új bevezetett dologra él az 1-2 kiskanál dolog, ami nálam néha kivitelezhetetlen. Amit utál Petra abból tényleg elég ennyi, sőt bőven sok. Amit viszont imádott elsőre (barack, alma) ott meg nem lehetett megállni 2 kiskanálnál, mert akkor meg azért hisztizett, hogy miért nem kap többet. Szóval belátásod szerint adj neki.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Coolasa, ne reménykedj alvásügyileg, Bencének is volt már egyhuzamban két hónapja, amikor átaludta az éjszakát, aztán megint nem, most megint.... :shock:

Mancs, ez a kép Petikéről nagyon jó!!!:) Milyen nagy már. És huncut.

Livicsek jobbulást! :)

Amúgy szopiügyben én sem vagyok az a maratoni szopipárti, valahogy nekem furcsa lenne egy 3-4 éves gyereket szoptatni, persze úgyis Bencétől függ, de azért normális kereteken belül. Nekem pedig a normális keret az kb. 1-1,5. Bár ahogy nézem a cicifüggő fiamat, kb. mint Bubeknél, elalváshoz szinte mindig, meg hát azért most még fő menü a tejcsi, de már nem 3 óránként, hanem 4, mert a hozzátápival azért megnyújtjuk, így kb. egy tejcsi kimaradt napközben. Így is maradt még a napi 6-7.

Na mindegy, nem is ecsetelem, most voltunk tanácsadáson, 7 kg a zsiványom, 67 cm, és megdícsértek, hogy milyen kis eleven, és élénk tekintetű. Szóval örülök!! :)
Vendég

Eszti, ez aranyos volt, "megdícsértEk, hogy milyen kis eleven, és élénk tekintetű". Nem akarlak elkeseríteni, de Bencének szólt a dícséret. Persze te is eleven és élénk tekintetű vagy, de szerintem az már nem a védőnő hatásköre..

Kép Kép
coolasa

Coolasa, még szerencse, hogy értem a tréfát, különben még azt találnám mondani, hogy csütörtökön nem ehetsz a sütimből......
Vendég

Szijasztok!
Megjöttünk tegnap este, nagy vonalakban visszaolvastam, és megkaptam a mailt is (Bubek, köszi!). Nekünk csütörtökön az Orczy kert lett volna a tuti, mert de. megyek UH-ra az Istvánba. A héten szabin a párom (ezért is lennénk most ennyire mobilak) és annyi mindent bezsúfoltunk, hogy most meg csak pislogunk, hogy egymásba érnek a programok. Fodrász, fogorvos, mindenféle vásárlás, nekem EKG, szemészet (a Jánosban, merthogy odatartozunk).
Úgyhogy nem ígérek semmit, de ha a Jánost át tudom tenni péntek du.-ra, akkor nem elképzelhetetlen, hogy betoppanunk. :)
Bubek,
Ha a számod elküldenéd, azt megköszönném. :)
Majd jövök még.

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733

Coolasa szerintem csütörtökig már ne szólj senkihez és akkor nem lesz tömegverekedés a talin. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Itt vagyok megint :lol:

Bubek,
köszi az emilt, megkaptam. De sajna nem megyünk. Nekünk nagyon-nagyon messze van. Megjegyzem, már a Városliget is a "tűrhető" távolság kategóriáját súrolja. Após nem nagyon ér rá, bkv-val meg nem vágok neki. Mbá meg nem tud ellógni a mhelyéről, hogy értünk jöjjön :( Brühühü, de téllleg! :)

Coolasa,
én inkább másra bízom a fotózást, mert önmagamat nem szeretem fényképezni. Küldöm Ilbával a takaródat!!!! Válaszolt már a szálloda a Nokiúsztatást érintő kérdésedre?

Ilba,
akkor 6 körül megyünk! Mbá fél 5-5 körül hazajön, összekapjuk magunkat és indulunk. Majd a szopit is megpróbálom úgy igazítani. Időben elindulunk, mert át kell vergődni a hídon meg minden... Lehet, nem lesz egyszerű, de nem baj :D Ezért kelünk útra idejében.

Dia,
mi nem megyünk Bubekékhez :(

Vuka,
ne is mondd, nekünk a MenDanban van a szobákban net (plazmatv-ről lehet nézni :lol: ) de olyan húzós a ára, majd elrakom a klaviatúrát, hogy ne is lássam :lol:

Sajtiné,
mi az a helloka?!?! A kiccsónakra gondolsz? :lol: Azt anyukám vette jó messze innen. És nem úszógumi a funkciója, hanem kiscsónak! Ebben fogjuk fürdetni esténként Petikét kiskád hiányában. Éppenhogy belefér, de még mindig jobb, mint a csapban fürdetni szegényt, pláne ha véletlenül nincs dugó a csaphoz... Hova mentek pontosan? Irígyirígyirígy!!! :wink:

Szombaton én is nekiállok sütni, viszünk magunkkal egy kis háztájit. Svédasztalos félpanzió lesz, de esténként jól fog esni egy kis házi nasi :lol: Remélem, időm is lesz rá, hogy megcsináljam.

Megyek, mert felébredt. 1 órát aludt. :shock: Nem tom, mi lesz így ma... Hosszú napunk lesz... :shock:

Kép
mancs

Coolasa,
nekem ugathatsz (vakk-vakk) :lol: :lol: :lol: mert én nem leszek csüt-ön.

Majd legalább Gabi meg én tartjuk a frontot a Bneten :lol:

Kép
mancs

igen, igen coolasa, ne szólj senkihez :lol: :lol: :lol: :lol:
nem is adok majd a vizemből bibibbeeeee

verekedni nem szoktam, mert nagyon gyenge vagyok :lol:
nincsenek izmos karjaim, mint Gabinak

Jucus,
de jó lenne ha jönnétek :D
már olyan kiváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány
persze ezt nem ebből fogjuk megtudni, hogy jöttök :lol: :lol: :lol:
csak azért írom nehogy COOLASA kijavítson :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Mancs,
igen arra a kis csónakra gondoltam :D

Mi is egy kis csónakban fürdetjük Zsófit.
A kiskádat már nem visszük :lol: :lol:
De látom akkor nem csak én vagyok ilyen okos, hogy kitaláltam :lol:

Nagyon cuki a kis Peti kép a vonalzó mellett.
Olyan mintha nem is ő lenne.

uticél:
Olasz o., Bibione

Kép

Kép
sajtine

Sajti, irigy-irigy, Olaszország fun vagyok, úgyhogy egyél majd helyettem is sok-sok-sok fincsi tésztát, és nézd meg helyettem is jól a klassz olasz fickókat. :)
Vendég

Na most egy jó darabig nem jövök, mert neki kell állnom a tegnapi 3 adag mosott ruha vasalásának. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

1, Esztipeszti, én nem úgy gondoltam azt a védőnői kommentet, dehogy, igazából nem is én voltam, szerintem valaki bejelentkezett a nevemben, és orvul ilyeneket írogat, nahát, nem szép tőle, akárki is volt. Amúgy Gabusra gyanakszom (ugye nem jössz Gabus? vagy inkább Mancsra, mert ő fel is hívta a figyelmem, hogy "coolasa, én nem leszek, ide lőj", vagy valami ilyesmit mondott...)

2, Jucus gyök2, mért kell szemészetre menned? (látjátok, olyan vagyok, mint a kezesbárány, a "mért kell szemészetre menned" c. mondatban egy darab hátsószándék sincs, pedig ő nem is süt sütit...tényleg Jucus, nem sütsz sütit? Egyszer ismertem egy babanetes Jucust, aki régebben járt ide, ő biztos sütött volna, csak neki nem volt 23 tizedesjegy a neve után, de attól még rendes embernek tűnt..)

3, Vuka: jó, akkor csütörtökig nem szólok senkihez a tali miatt....apropó, ugye te nem jössz kedves Vuka, akkor tulképp veled szabad "beszélgetnem", mert ugye nem is jössz, meg sütit sem küldesz magad helyett, hát így elég gyengécske a fegyverzet. De kíméletes leszek, mert aki ennyit vasal, az minden tapintatot megérdemel a környezete részéről.

4, Mancs, igen, válaszolt a szálló, miszerint a wellnes részlegükbe 3 év alatti gyermek beinterpolálása tilos, viszont ugyanezen részben, hogy ne legyen a család szanaszét-szeparálva, van egy gyermek-gumimedence, ahol pancsolhatnak a törpicsekek kedvükre. Felhívtam figyelmét a válaszadónak arra a nyugtalanító tényre, miszerint gyermekünk nem tud egyedül játszani, mivel még ülni sem tud, nemhogy járni meg ugrándozni, és attól tartok, ezeket a fortélyokat jövő hétig nem fogja elsajátítani, és akkor most mi legyen. Javasoltam neki a kis csónakban úszkáltatást, hogy az engedélyezett-e, és most tűkön ülök a viszontválasz megérkeztéig. Ja, és vakk-vakk.

5, Sajtiné, nem adsz a vizedből? Neeeeeeeee, könyörgöm ne tegyél tönkre, mindent jóváteszek, és bármilyen büntetést kiszabhatsz rám, csak ezt neeee! (Megjegyezném, hogy a "nincsenek izmos karjaim, mint Gabinak" nem tőlem hangzott el, de erre hogy-hogynem nem hördültek fel babanetes tömegek kórusban. Bezzeg, ha én azt találnám mondani, hogy "szép időnk van, nemdebár?", mindenki lehurrogna, hogy most meg mit inzultálom szegény időjárást........brühühühühüüüüü, a kicsiket mindig báhántjáháááák).

Amúgy fenti soraim a nem-kifogásolható módon így festettek volna:

1, Eszti, nem úgy gondoltam , sajnálom, ha félreérthető voltam :cry:
Benyó tényleg olyan cuki 8)

2, Jucus, mért kell szemészetre menned? Remélem nincs baj... :roll:

3, Vuka, úgy sajnálom, hogy végülis nem jöttök! :cry: De érezzétek jól magatokat (hogy te mennyit vasalsz! kész csoda, hogy birod...) :x

4, Mancs, igen, kaptam választ, és sajnos nem engedik a babaúsztatást. Még nem tudom, így mi lesz. :shock:

5, Sajtiné, csak vicceltem a vízzel, remélem nincs örihari
:P

(Vagy így kell írni? Akkor én ehhez nem értek... Kénytelen leszek dr house-zal levelezgetni)

Kép Kép
coolasa

Jucus,
küldtem mailt mindenkinek, nem kaptad meg? :roll: Abban benne leledzik, a cím után...
Gyertek, mindenképpen!!! Várunk nagyon! Szólj, ha nem kaptad meg, akkor küldöm megint.

Ha lesz egy kis időm, és jók is lesztek, akkor lehet sütök nektek egy kis meggyes sütit majd reggel.

Coolasa, ahogy jónak látod. Az Örsre is jár vonat? A keletiből nehogy elmenj az Örsre csak a vili kedvéért!!!! Az nagy kerülő lenne! Akkor télleg inkább elmegy valamelyikünk érted, ha nem akartok buszra ülni.

Alvás - Marci hol átalussza, hol nem az éjszakát. Azóta amióta kap főzit vacsira, azóta sokkal többször átalussza, mint nem. De ha nem alussza át, annak oka van. szomjas, fáj a foga, más nyűg. HA nincs semmi gondja, akkor kb 23.30-kor ébred egyszer, és azután már csak reggel 5-6h tájban. Akkor is félálomban szopi, aztán 7-fél8h-ig alvás - velem együtt! :wink:

Gyümi. Én azért ennyire nem vetem komolyan - nekem is ezt mondta a védőnő - szóval én anno úgy csináltam, hogy egy-két kanál először mindenből, (de nem méricskéltem) de másnap, ha kellett neki, akkor már annyit kapott amennyit kért. Azt úgyis jelzi, ha már nem kell neki több. És azután már, ha valami újat vezettem be, abból is annyit kapott, amennyit kért. Előszörre is. Olyan egyszer volt, hogy az egyik főzeléktől (karfiolos) fájt a poci, akkor kevesebbet kapott, és kapott mást is ugyanakkor.

Na megyek melléfekszem.

Ja hozni akármit hozhattok, enni is, inni is, mondom van mikró. Víz van itt is, azt ne hozzatok. Meg mondom, ha napernyője van autóval jövőnek, akkor azt lécci hozza, pláne a délelőtt jön! Délután már jó az árnyék, de addig nincs túl sok a kertben, szóval, csak remélem, hogy a 3 napernyő elég lesz. Ha valaki gyalog jön, ne cipeljen pokrócot, mert most néztem van 3 erre a célra, és ha kell, még azon kívül is van +2 db, amit be tudunk vetni.

Vuka, ti nem úgy volt hogy ma mentek? Kár hogy ti sem jöttök.... :cry:

Meg Natasa... :cry:

Na jó, azért jó lesz ám nektek is, a nyaralás! :D

Na akkor mostmár megyek szundizni...majd jövök.

Kép
----------------
B&M
bubek

Coolasa, te tényleg bolond vagy, de bírom a humorod. :) Csak így tovább. :lol:
Vendég

Bubek, köszi, de a házunk előtt áll meg egy busz, ami elvisz az Örsre, úgyhogy tényleg nem probléma.
A gyümölcs adagolást azért kérdeztem, mert olvasmányélményeim alapján allergiás reakció 72 órán belül bármikor felbukkanhat (persze valszeg nem az alma kaliberű dolgoktól). Most még így az első napokban ha nem akarnék óvatos lenni, akkor is muszáj volna, mert az új ízre legoptimálisabb esetben is egy fanyar nokigrimasz a válasz..

Kép Kép
coolasa

Esztipeszti, késő, már visszafordíthatatlanul megjavultam. Olyasmiket fogok kérdezgetni tőled ezek után, hogy hogy szolgál a kedves egészséged, Gabuséknak meg a konyháját fogom méltatni, hogy milyen ízléses a padlólap,stb. Bosszúm véres és kegyetlen.
Most megyek vasalni (na jó, ezt én sem gondolom komolyan /mivel apuka már mindent levitt kocsival előre, ami sopronhoz kell/).

Kép Kép
coolasa

Másfél órán keresztül járkáltam kenguruval és gyerekkel a hasamon a lakásban és a kertben. Sehogyse jó neki, aludni nem akar... Most küzd a járókában, mindjárt szopizik.

Coolasa,
valld be, hogy csak azért nyalizol, hogy ehess Eszti muffinjából! :lol: A szálloda hozzáállása elég felháborító! Amikor mondtam a gyerekorvosunknak, hogy kéne igazolás hogy Petike mehet babauszira, azt mondta, inkább az uszodák adnának igazolást arról, hogy babák mehetnek oda, mert sorra jönnek vissza hozzá a babauszis gyerekek középfülgyuszival... Én is még meggondolom az itthoni babaúszást. Nem fogják fel a szállodában, hogy nem egy vadorzó mindenneknekimenő nagy gyerekről van szó, hanem egy csecsemőről? Végső esetben nem mentek ki a Sonnentherme-be?

Csajok, dobjon már meg vki egy egyszerű muffin alaprecepttel :!: :!: :!: Eszti :?: :?: :?: Vanília :?: :?: :?:

Kép
mancs

Mancs, de lehet, hogy bekukantunk Ausztriába... dehogy a muffinért udvarolok Esztinek, miket nem gondolsz...max. egy minimális löketet ad...

Natasa, nekem meg hal recept kéne. Tudom, hogy te kímélő meg koleszterin/kalória/egyéb szegény ételeket gyártasz, tudnál ilyet halasban mondani? De kérlek, kerüld a szakszavak használatát, mint marinírozás és társai, és felhívom figyelmed, hogy rosszabb napjaimon még a "megkeverni" is szakszónak számít nálam, úgy készülj.

Meséltem nektek, hogy Ausztriában a kajzersmarni nem dara, hanem palacsintatészta felvagdosva? És ehhez a lekvár. Máig nem tértem napirendre fölötte, nagyan kellemetlenül gej úgy. Aproposz, mostanában anyukám az életemre tör: olyan császármorzsákat gyárt, amire nem lekvárt kell tenni, hanem egy tábla csokit reszel bele, hihetetlenül finom.
Natasa, látod már milyen kínzó szükségem van pszichoterápiás segítségedre?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
akkor: www.sonnentherme.com :lol: Csokis császármorzsa?! Nyamíííí!

Natasa kímélő receptjeit én is szívesen venném (halasat és nem halasat is) :!: :wink:

Úgy néz ki, talán most sikerül egy kicsit aludnia, de még mindig nyűglődik. Megyek is (már ha elhallgat Petike) és rendberántom a lakást.

Kép
mancs

Ubi, :lol:
a tésztájába reszeli a csokit anyukád, vagy amikor már kész, akkor reszeli rá, lekvár helyett? :P :P :P

Kép
mancs

Sziasztok!
Látom én csak a kajával tudlak megfogni benneteket :shock: OK, amint lesz időm marinírozás mentes könnyű kajákat próbálok meg csokorba gyűjteni, bár addig vki tuti megelőz. Pl sasha :D De, sebaj, legalább én is lepattintok pár új receptet :lol:
Coolsa, most fogódzkodj meg! ÉN még SOHA nem ettem császármorzsát! A látványa elég volt. De a tojásos nokedlit is csak egyszer kóstoltam. Egyébként mindenevő vagyok (kivéve sült vér).
Ja, szerintem se dőlj hátra, de ha Noki ennyire kímél téged bekövetkezhet hogy fogzáskor is alukálni fog este. akkor viszont tényleg sokan várnak majd sodrófával :P
A bevezetést az allergia, emésztés miatt javasolják két kanalanként, de tényleg szeintem ritka az olyan, aki ezt kivitelezi. Egyébként szerintem az első nap után már látszik a baj ha tényleg van. Szonjánál ez így nézett ki: 2 kanál, fél üveg, egy üveg :wink:
Ma azt mondta a védőnőnk, hogy adjak neki este is enni, mert a gyakori kelésből meg reakcióiból arra lehet következtetni, hogy éhes a drágám. Erre már én is gyanakodtam, de vártam a megerősítést. Majd kiderül igazunk volt e?!

Pár kép rólunk:
/Igazi nyaralós nincs, mert olyankor nem volt fényképezőgépünk, pedig Szonja élvezte a hintázást apa ölében meg hasonlók,....Majd legközelebb./

Kép Kép Kép

Kép Kép
natasa1975

Natasa, szerintem is lesz hatása az evésnek az alvásra, legalább is én ezt vettem észre, mióta már nagyobb adagot is eszik, és este is kap, azóta nagyon jókat alszik (kivéve, ha elutazunk, akkor a kaja sem segít). Nálatok miket eszik már Szonja?

Édibédi képek. :)

Mancs, remélem elaludt Petike. Délután, ha hazajött az uram, dobok receptet, az ő gépén van.

Honnan veszitek, hogy csütörtökön muffot viszek? Szerintem nem, de mindegy... :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?