1, Esztipeszti, én nem úgy gondoltam azt a védőnői kommentet, dehogy, igazából nem is én voltam, szerintem valaki bejelentkezett a nevemben, és orvul ilyeneket írogat, nahát, nem szép tőle, akárki is volt. Amúgy Gabusra gyanakszom (ugye nem jössz Gabus? vagy inkább Mancsra, mert ő fel is hívta a figyelmem, hogy "coolasa, én nem leszek, ide lőj", vagy valami ilyesmit mondott...)
2, Jucus gyök2, mért kell szemészetre menned? (látjátok, olyan vagyok, mint a kezesbárány, a "mért kell szemészetre menned" c. mondatban egy darab hátsószándék sincs, pedig ő nem is süt sütit...tényleg Jucus, nem sütsz sütit? Egyszer ismertem egy babanetes Jucust, aki régebben járt ide, ő biztos sütött volna, csak neki nem volt 23 tizedesjegy a neve után, de attól még rendes embernek tűnt..)
3, Vuka: jó, akkor csütörtökig nem szólok senkihez a tali miatt....apropó, ugye te nem jössz kedves Vuka, akkor tulképp veled szabad "beszélgetnem", mert ugye nem is jössz, meg sütit sem küldesz magad helyett, hát így elég gyengécske a fegyverzet. De kíméletes leszek, mert aki ennyit vasal, az minden tapintatot megérdemel a környezete részéről.
4, Mancs, igen, válaszolt a szálló, miszerint a wellnes részlegükbe 3 év alatti gyermek beinterpolálása tilos, viszont ugyanezen részben, hogy ne legyen a család szanaszét-szeparálva, van egy gyermek-gumimedence, ahol pancsolhatnak a törpicsekek kedvükre. Felhívtam figyelmét a válaszadónak arra a nyugtalanító tényre, miszerint gyermekünk nem tud egyedül játszani, mivel még ülni sem tud, nemhogy járni meg ugrándozni, és attól tartok, ezeket a fortélyokat jövő hétig nem fogja elsajátítani, és akkor most mi legyen. Javasoltam neki a kis csónakban úszkáltatást, hogy az engedélyezett-e, és most tűkön ülök a viszontválasz megérkeztéig. Ja, és vakk-vakk.
5, Sajtiné, nem adsz a vizedből? Neeeeeeeee, könyörgöm ne tegyél tönkre, mindent jóváteszek, és bármilyen büntetést kiszabhatsz rám, csak ezt neeee! (Megjegyezném, hogy a "nincsenek izmos karjaim, mint Gabinak" nem tőlem hangzott el, de erre hogy-hogynem nem hördültek fel babanetes tömegek kórusban. Bezzeg, ha én azt találnám mondani, hogy "szép időnk van, nemdebár?", mindenki lehurrogna, hogy most meg mit inzultálom szegény időjárást........brühühühühüüüüü, a kicsiket mindig báhántjáháááák).
Amúgy fenti soraim a nem-kifogásolható módon így festettek volna:
1, Eszti, nem úgy gondoltam , sajnálom, ha félreérthető voltam
Benyó tényleg olyan cuki
2, Jucus, mért kell szemészetre menned? Remélem nincs baj...
3, Vuka, úgy sajnálom, hogy végülis nem jöttök!
De érezzétek jól magatokat (hogy te mennyit vasalsz! kész csoda, hogy birod...)
4, Mancs, igen, kaptam választ, és sajnos nem engedik a babaúsztatást. Még nem tudom, így mi lesz.
5, Sajtiné, csak vicceltem a vízzel, remélem nincs örihari
(Vagy így kell írni? Akkor én ehhez nem értek... Kénytelen leszek dr house-zal levelezgetni)