Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, még semmi hír doki ügyben. Várom az orvosom válaszát, de ha nem jelentkezik, holnap bemegyek a terhes ambulanciára, majd csak megvizsgál valaki. Remélem, így a vak világba menvén sem lesz probléma. Bevallom, jobb szerettem volna, ha az orvos által ajánlott dokihoz tudtam volna menni, mégiscsak más, ha beszél az érdekemben. :(

Sue, köszönöm a felvilágosítást! Ha jól láttam, holnap bizonyos Sziller doktor van a terhes ambulancián, hát meglátjuk, elmegyek. Olvastam más dokiról is, de annyi mindenki van most pont szabin:(. Mindegy, egyelőre megpróbálkozom így, aztán van egy dokihoz számom valami magánrendelésre, és ha így nem járok sikerrel, akkor oda telefonálok.

Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, el sem hiszitek, mennyit jelent. Ha van fejlemény nálunk, akkor ígérem, jelentkezem. Ha kórházban lennék, majd küldök sms-t vagy Neked Rozus, vagy Neked Jadey!

KépKép
titi_27

Hol vagytok lányok?!

Én a plafonbontás (a hülye lépcső miatt, fújj) pora és zaja elől a nagyszobába menekültem, és tök jó lenne jó sok hozzászólást olvasni. :lol:

Jadey,

szerintem is kihúzhatnál még egy hónapot, nagyon nem szeretném ám, hogy beelőzz :wink:

Violával mi lehet? Kíváncsi vagyok, hogy beindították-e a szülést, vagy megindult magától. Merthogy szül az tuti :lol:
sz_kata

Sziasztok!

Titi drága, kitartás Neked! Próbálj nyugodt maradni, ne keseredj el, bár tudom, hogy nem könnyű, de minden kellemetlenség a baba érdekében történik. Drukkolok!!!
(Ha bármi híred van, jelentkezz légyszi! puszilunk!!!)

Mamy, szép hálóinget viszel a kórházba? Azért szerintem szaladj el a kínaiba is és vegyél egy-két olyan darabot, amit nem sajnálsz kidobni. :wink: mindenféle trutyi folyik majd belőlünk fönt és lent, amit nem biztos, hogy ki tudunk mosni. A szülésznőm meg minden már babás ismerősöm mondta (kb ez az egyetlen téma, amiben mindenki egyetért a gyerekvárással kapcsolatban), hogy 1. szoptatós fölső, azaz legyen mélyen gombos vagy nyitható 2. nem túl drága, "eldobható" hálóing legyen nálam.
(az ok, hogy a szülésre adnak elvileg kórházit, de azért én viszek egy pluszt is. a magyar viszonyok között ugye semmi sem biztos, a barátnőmnek pld pont nem jutott :? )

SzKata, kitartás a kupihoz, tudom mit érzel!!! MAjd rakok föl egy képet, hogy milyen volt a lakásunk 3 hete...

Egyébként meg olyan jó lenne, ha az orvosok nem feledkeznének meg arról, hogy igenis vannak olyan X-faktorok az élőlényekben, amivel nem lehet előre számolni: nem számítógépek vagyunk, hanem mindig ott van egy titokzatos, kiszámíthatatlan felsőbb "erő". Na jó, abbahagyom, alapvetően pragmatikus vagyok, de ezt nagyon megtapasztaltam magamon és másokon is. :wink:

(képzeljétek, olyan parás éjszakám volt, a Párom lement Debrecenbe egy utolsó baba-előtti családlátogatásra (nagyon beteg a nagypapája) és egyedül voltam itthon. kétóránként felébredtem és figyeltem magam, hogy nincsenek-e fájások. :oops: Szegény Apukámat is felhívtam, hogy ellenőrizzem, be van-e kapcsolva a mobilja és felébred-e, mert ugye neki kellett volna vinni a kórházba. :oops: )

Aki még nincs kész a babakelengyével: ne idegeskedjetek, pár nap alatt MINDENT meg lehet venni, ki lehet mosni, el lehet pakolni. :) Kitartás és no para!!! Nekem a 28. hétig SEMMIM sem volt, csak egy kölcsön-kiságy darabokban. :lol: Ha nekiláttok, tényleg egy-két nap alatt nagyon sokat lehet intézni, szerintem célszerű egy barátnőt is bevonni.

Viola, remélem, már megtörtént a nagy találkozás!!!! Drukkolok!!!!

puszi Mindenkinek!
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok lányok!

Titi!
Nagyon-nagyon szorítok nektek... Próbálj nyugodt maradni, az is sokat számít, bár tudom, hogy nem könnyű.

Sz_Kata!
Plafonbontás: :o :evil: :roll: Kitartás...

Krisszi!

A "szép" hálóing is a kínaiból van :wink: nem volt drága, és tulajdonképpen csak egy snassz pamut hálóing mély gombolással. Bár állítólag adnak a szüléshez kórházit, azért én viszek egy használt pólót, nem érdekel hogy ciki vagy sem... De abban teljesen igazad van, hogy lehet hogy kevés lesz az 1 db hálóing a kórterembe, jövő héten veszek még egyet.
Éjszaka: :( nem lehetett valami kellemes egyedül. De szerencsére nem történt semmi. Apukád hogy viselte, hogy felébresztetted? :wink:

Viola!
Nekem is az az érzésem, hogy már zajlanak (vagy már lezajlottak) az események nálatok! :wink: Igaz? :wink: Nagyon drukkolok!!!

Lányok!
Engedjétek meg nekem, hogy feltegyek pár képet, képzeljétek kaptunk egy csomagot az unokatestvéremtől aki USA-ban él, küldött a kislányunknak egy csomó szépséges babaholmit. Hát én majd elolvadtam mikor megláttam!!! Ugyanakkor elkeseredtem, hogy itthon miért nem lehet ilyen szép és jó minőségű babaruhát kapni??? Vagy ha lehet, akkor tuti hogy méregdrága, megfizethetetlen a mai magyar körülmények között.
Egy pár képet felteszek. A legutolsó, amin a 3 db body van, Pampers márkájú. Nem is tudtam, hogy gyártanak babaruhát...
További szép napot mindenkinek!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mamy

Sziasztok!

Pénteken NST-n voltunk: minden oké!
Tegnap pedig kipuceváltuk az ideiglenes otthonunkat, ahol a köv. félévet töltjük majd. Párom kifestette a szobát, kitakarította géppel a szőnyeget, és több száz kilónak megfelelő lomot pakolt le. Én a konyhát raktam rendbe, felmostam, porszívóztam. Iszonyatosan elfáradtunk. De Beni nagyon jófej volt, mert benn maradt :wink: Én megnyugodtam nagyon, hogy még hozzá tudtam tenni az ideiglenes otthonunk szépítéséhez és már egész költözésközeli állapotban van. Ma pihenés van a porondon, bár az ebédfőzés és a sütisütés nem épp a relax kategóriába tartozik :lol:

Csengő!
Gratulálok Bálint Vilmos megszületéséhez! Hihetetlenül nagy babóca lett! :wink: Kívánok Nektek nagyon-nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit!!! Várjuk a képeket és a beszámolót, amint időd engedi.

Jadey!
Köszönjük a híradást Csengőről! És persze az első hozzászólás előkeresését :wink:

Viola!
Drukkolok Nektek nagyon-nagyon!!! Várom az örömteli híreket! :D

Manka!
Köszönöm a drukkot! :wink: Neked is megy egy nagy adag! :D

Jubi!
Nekem szerencsére elsőre "csak" kúpot adtak volna a széklet "megszülésére", de legnagyobb örömömre erre sem volt szükség. Nem lehetett semmi ez az egész napos görcs, meg a rohangálás :shock:
Hidd el, hogy víz volt Rajtad. Én digitálison mérem naponta magamat és mostanság lazán elhagyok egyik napról a másikra 2 kilót! Ami nálam is tutira víz.

Mamy!
Szülésre szerintem is eldobható hálóinget vigyél, lehetetlenség kimosni. A kórházban töltött napokra tuti kevés az 1 db, mert intenzívebben izzadunk, emellett ripsz-ropsz összevérezzük. Nekem minden napra van egy, bár lehet, hogy ez túlzás. De én mindig a tuti biztosra megyek :wink:
Babarucik nagyon édesek :D

Sue!
Vigyázz magatokra!

Dorka!
A házeladás tényleg szuper, most nem is érdekel, hogy épp Beni születése, első hónapjai köré esik a költözés, mert nagyon nehéz menet volt. Ideiglenesen lakhely Vác az építkezés idejére, aztán - úgy néz ki - Őrbottyán lesz a végleges.
Neked nyugi az állapotokhoz! Hidd el, hogy meg lesz a lakás, de elhiszem, hogy rossz látni, hogy nehezen haladnak a dolgok.

Rolex!
Kőműves :twisted: Én ezt nem tudom megérteni, ők nem pénzből élnek?! :shock:

Geszti!
Sajnálom, hogy nem találtatok telefont, de most már tényleg mindenhol annyiféle akció van...
Szívhang keresgélés: ilyen nekem is volt, de hasonlóan Hozzád, nem nagyon izgultam, mert dokihoz menet majd' szétrúgta az oldalamat Beni :lol:

Krisszi!
Táppénz :D

Titi!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek és sok erőt küldök!!! Biztosan vigyázni fognak Rátok!

Tűzmanó!
A málnalevél tea nem rossz, nem keserű meg egyebek. Szobahőmérsékleten semleges ízű.

Mindenkinek köszönöm szépen a drukkokat, nagyon jól esik! :D

Hasleszállás: általában mi és azok, akik naponta látnak (pl. Párunk) nehezebben veszi észre. Viszont most mi is észrevettük, mert nagyon látványos. Nálam abban is megnyilvánul, hogy sokkal többet tudok enni panasz nélkül :oops:, és ahogy lenézek a pocakomra olyan távolinak tűnik...

Nem körzetiben való szülésért fizetés: ez érdekes lenne nálam, ha szept 1. után szülnék, mert én eleve fizetős szobába szeretnék kerülni a Péterfyben. Ilyenkor mi a szösz van, először fizetek a más körzetért, aztán ha már "benn vagyok" a kórházban, akkor még az alapítványi szobáért is?! :roll:

Beöntés: én nem tudom milyen, mert az első szülésemnél valahogy elmaradt :?: Hát én bizony Marcival együtt mást is kiadtam magamból, de higyjétek el, hogy abban a helyzetben, ez volt a legkevesebb :oops:

Kiságy összeszerelés: eddig úgy volt, illetve a Párom mindig azt mondta, hogy majd amikor kórházban leszek Benivel, majd Marcival összeszerelik. De most, hogy olvaslak Benneteket, annyira nem bírok magammal. Lehet, hogy lesz egy kisebb vitánk a Párocskámmal :wink:

Eldugulok!
Mindenkinek szép napot! Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:52-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mamy, szerintem akkor hasonló lehet a hálóingünk :lol: asszem valami 1200-1500 forintot áldoztam értük/db (nekem 4 db van) de oly szépek, hogy sajnálom majd kidobni. :lol: világoskék alapon mindenféle szép kis virágmintás. :lol:
Apu mostanában szó nélkül tűr mindent szegény. :oops: most is ő jött értem, hogy átfuvarozzon a vasárnapi ebédre, mert nem volt kedvem lesétálni hozzájuk. :oops: kb 15 perc gyalog, kocsival 3.
Ezek a ruhácskák nagyon édesek!!! Tényleg furcsa, hogy itt miért nem lehet ilyeneket kapni. (talán a C&A-ban - Árkád - láttam még ilyen kis igényes szép holmikat)

Bujka, nem semmi, Érdről Vácra? az teljesen más atmoszféra lesz, a város két ellentétes pontja. :) Őrbottyán hol is van? nem ugrik be... Talán sikerült már meg is venni a végleges házatokat is? Kapkodom a fejem, jó pörgős az élet felétek :lol:

Szept 1. - Szerintem még tutira nem vezetik be ezt az intézkedést, hatalmas visszhangja lenne a médiában, mert sztem nem csak a nőgyógyászati, hanem mindenféle eü ellátásra vonatkozik majd!

Tűzmanó, a málnalevél tea, nos, nekem nem ízlik, sima gyógynövény kutyulék. de nem keserű vagy savanyú vagy ilyesmi, csak szimplán gyógynövény-íz. Ha ittál valaha pld Naturland méregtelenítő teát, na, ez pont ugyanolyan.

Asszem kipróbálom a homeo-bogyókat is. Minden jobb, mint egy szülésindítás mesterségesen!!! Bevállalom a ricinusos görcsöket is, ha rám egyáltalán lesz bármi hatással a ricinusolaj (ugyanis tejeskávét őszibarackkal és sárgabarackkal szoktam fogyasztani és semmi :? )

csak zselét és oxytocint NE! :(

pusz,
Krisszi

krisszi

Krisszi!
Igen, kábé annyi volt a hálóing, és nekem is virágmintás, csak rózsaszín... :lol: Lehet, hogy tök ugyanolyan, mert mikor vettük, volt ott kék és asszem sárga is. :lol:

Gabi!
Hát én is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy Gesztikém mekkora, hasam méretéből és a súlyából ítélve tuti hogy nem kicsi... Nagyon várom már, hogy kibújjon!

Homeopátiás szerek:
bocs, de valahogy lemaradtam a témáról, igyekszem visszaolvasni, de megírnátok, mi a neve? Pontosan miben segít?

Kép
mamy

Halihó,

Melósok elmentek, irtózatos por van mindenütt, de ha mnden igaz, holnap a festők kifestenek, kedden összejön a lépcső is, és akkor már csak a parkettát kell letenni.
Na, én addig nem is iszom málnalevél teát, már csak babonából sem :lol: Viszont ha az utolsó melós is elment, akkor azzal koccintunk :wink: :lol:

Mamy,
Nagyon szépek a babaruhák, és ilyenkor irígykedem is a lányos anyucikra :wink:
az egyik homeopátiás szer ami nagyon jó már a szülés alatt és után az az Arnica C200. A többire nem emlékszem...

Krisszi,

szülésmegindítás: a spermában ugyanaz az anyag van, mint a kórházi zselében. :wink: :wink:
Amit a tanfolyamon tanultam, hogy ha a baba szívhangjai jók és a flow-metria is rendben akkor a baba jól van, a méhlepény még táplálja őt, és nem szabad hagyni, hogy csak azért indítsák meg a szülést, mert a kiírt időpont már elmúlt.
A baba úgyis jön, ha neki már nem jó odabent. De ezt már írtam egyszer, ez most csak ismétlés :lol: :lol:

tejeskávé őszibarackkal :shock: Nem tudom, mi van velem, de én most uzsiztam, szalámit......nutellával :roll: Pedig esküszöm, egész terhességem alatt nem voltam "buggyant" :P
sz_kata

Sziasztok Lányok!

Mamy!
Nagyon édesek a kisruhák! Én nem vettem még, csak örököltem a tesómtól, de nem is merek venni, mert ki tudja, lehet, hogy 2 kilósan születik, de 4 kilós is lehet. Akkor most mekkorákat vegyek...

Sz_Kata!
Nutellás szalámi :?: Fura lehet :lol:
Hogy áll a lépcső? Majd ha tudsz, tegyél föl képet a szép kész lépcsőről!

Bujka!
Nem semmi, amit Te nagy pocakkal vállalsz! Nem vagy vagy nagyon fáradt?

Krisszi!
Apukád tök jó fej lehet! Gondolom, várja a kisunokát!

Nem tudjátok, a babyfunban lehet kártyával fizetni?

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok Lányok!

Csengo!

Jajjjj, de jóóóóóóóóóó! Legyetek nagyon boldogok!!!!!!!

Megjöttünk a nagy Budapestről! :D ...első éjjel rögtön leszívták a benzint a Ladánkból... Majd elsírtam magam... Olyan szánalmas volt az egész szitu, ahogy nagy nyöszörögve bepréseltem magam abba a közepesen kényelmes autóba, átdugdostam a lábacskámat a biztonsági övön... és a drágám közli, hogy előbb meg kell tudnunk, hol van benzinkút....... :evil: :cry: Még jó, hogy a paraszt spórolni akar a nagyvárosi bevásárlással, mi? :twisted:

Viszont szinte mindent megvettünk, pl a babakocsink pont egy nullával olcsóbb, mint a Mankáé :D 14.600 Ft :) ...úgy gondoljuk, mindent tud, amit tudnia kell...., de lehet, hogy nem :)
Csak én gondolom, hogy a lányoknak könnyebb ruhát venni? :shock: :)

Vettem a babyfunban baldachin-tartót és az volt ráírva: xy, Visegrádi út 25. Micsoda összefonódások... :D

Rozus!
Mosrt jártam ott és mégsem tudom, de szerintem, nem lehet, mert a pasi úgy magyarázta el nekünk, hol a legközelebbi autómata, mint aki aznap nem előszőr hallja ezt a kérdést. :)

Mamy!
Az emlékeim kissé elhalványultak, de szerintem nem vészes ez beöntés dolog...Mégcsak nem is emlékezetes... Inkább uncsi, hogy 20 percet várni kell egyedül abban a relatíve pici mosdófélében... :) Remélem, ez jó hír...

Krisszi!
Te miért is aggódsz a szülésmegíndítás miatt? Lemaradtam valamiről?

Bujka!
Mizu? Alakulnak a dolgok?

Megyek, mert kukoricát kell főznöm... :)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sz_Kata! Mamy!

Nem is mondtátok... Kipróbáltátok az "áthúzom a biztonsági övet a külső combom alatt"ot?

Livi

bali78

Melinda!
Privi üzi ment már több nappal ezelőtt, bár már nem emlékszem, miket kérdeztem, ha nem aktuális ne válaszolj rá. Örülök, hogy bírtad a takarítást, így te is hozzá járultál az ideiglenes otthon minél tökéletesebb megteremtéséhez. A mási kszemem persze sír, mert messze lesztek majd. MIkor is költöztök?

MIkor szállt le a hasad? Hányadik héten?

málnalevél teát hol vetted?

nem körzetiben való szülésért fizetés:

biztos, hogy a már bejelentkezett kismamákkal nem teszik meg, hanem lesz egy határidő és onnantól kezdve szigorítanak. Olyan, mint pl. a tandíj befizetés. akik már egyetemisták, rájuk nem vonatkozik.

Titi!

NAgyon drukkolok én is. Remélem, nem lesz nagy baj.

Csengő!
Gratulálok, és pihenj minél többet!

babyfun

nem lehet fizetni kártyával!

hogy miket össze nem esztek!!!

Gátvédelem: "Kezeli" valaki közületek magát "odalent"? (masszír, tágítás, lazítás...), vagy beszélt-e erről szülésznővel?
könyvben olvastam, még nem késő elkezdeni.

ma megint nehezen viseltem a hőmérsékletingadozást. Az eddigi székrekedésem huss, eltűnt, most meg állandó gyomorgörcseim vannak, és naponta járok wcre. Lehet, hogy visszasírom a régi állapotot? A derekam is elkezdett fájni, most hogy beléptem az utolsó hónapba.

A rugdosásokkal viszont mindent elfeledtet velem a picúr.

Kimostam egy adag rucit, olyan jó volt őket teregetni. A harmadik gyerkőc után is így el fogok érzékenyülni?

Erika
piciri

Sziasztok!

Mamy, Dorka írt homeopátiás szerekről, amik hasznosak lehetnek így utolsó-idősen, méhszáj-puhításra és majdan szülés-indításra... Ha gondolod, keresd vissza a hozzászólását, illetve nálunk a gyógyszertárban van homeo részleg is, majd megkérdezem, hogy mit javasolnak.
Hálóing :lol: vicces, nem? A lányos mamák rózsaszínt, a fiús mamák kéket vesznek...

(Nem is tudom, hol olvastam, ki mesélte, hogy amikor lányt várt, nőcisen öltözött, amikor meg fiút, akkor sportosan.)

SzKata, éljen a prosztagladin :wink:

Rozus, azért pár db 56-os meg pár 62-es ruha elfér a szekrényben. :wink:
Szegény Apu egyébként régóta várja ám az unokát, szerintem már le is mondott róla az utóbbi időben. aztán derült égből bébi :lol:
Nem lehet a babyfun-ban kártyával fizetni, de a szerencsejáték Rt épületében van bankomat.

Bali, ez olyan gáz! sajnálom a balszerencséteket, milyen rohadékok vannak! nem is tudtam, hogy dívik még a benzinleszívás.
14.600? Pierre Cardin, nem? asszem, én is láttam olyat. azért mert relatíve olcsó, lehet tök jó, ne tudd meg, engem mennyit csesztettek a családtagok, hogy mennyit pénzt adtam a babakocsira. Főleg, hogy most veszek még egy háromkerekűt is, de ez titok. :oops: na jó, az már "csak" annyi lesz, mint a Tiétek.
Szülésmegindítástól egyébként nem félek, csak szeretném elkerülni, ha lehet és segítek a természetnek. mindenféle praktikákkal :wink:

(Párom most jön haza Debrecenből, tízpercenként nézem az órámat és aggódok. úgy féltem, annyi barom van ilyenkor az utakon. Sírtam is, amikor elindult. :oops: )

SzKata, lakásról küldj képet, jó? Tök kiváncsi vagyok a kvszínű falra meg az ominózus, sokat emlegetett lépcsőtökre. :lol: lényeg, hogy hepiend van!

pusz,
Kriszta

krisszi

Krisszi!

Megértem! :( Én is bele vagyok betegdve, amikor utazik (autóval)... és ő sem bírja, a elhagyom a várost! :)

Livi

bali78

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudok írni, de hét közben nem volt erőm harcolni a netért, most meg már kedvem sincs netezni.

Kezdek magamba fordulni (koncentrálni a babára és a szülésre), nem csoda ilyen hét után: minden éjjel jóslófájásaim voltak, és pár napja elkezdett távozni a nyákdugó is.
Még nem érzem magam elég felkészültnek a szülésre és sajnos a lakás sincs kész. Igaz, ha elindul a szülés lesz időm ráhangolódni és végre elengedni a babót. Visszatekintve elég gyorsan elszaladt az idő, főleg mióta táppénzen vagyok.

Áron-Andi és Csengő nagy-nagy gratula nektek!!! Sok-sok tejcit és nyugodt babázást kívánok!

Titi: nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen!

Bujka: örülök, hogy el tudtátok adni a lakást - Őrbottyánon átutaztam néha, mikor szüleimhez mentünk és csak annyit tudok mondani, hogy szép hely. Kitartást a költözéshez, és drukkolok neked a közelgő szüléshez!

Szülésznőt a doki ajánlotta, ezért nem váltok. Olvastam régebben beszéltettek erről a kérdésről - ha már megkérdi az ember a dokit, akkor már érdemes azt választani, akit ő mond.
Van, aki áradozik róla (a szülésznőmről) - és biztos vagyok benne, hogy szakmailag tényleg jó. Nagyon félreértettük egymást, mert a lány nem tudja, hogy én nem szeretek telefonon zaklatni senki idegent és nekem ő az. Ezért szeretek mindent élőben pontosítani. Az egészségügy tele van ilyen helyzetekkel - az ember lánya sose tudja, hogy azzal illetlen ha kopog, vagy azzal, ha nem.
De nem is gondolok rá, mert idegesít.

Mamy: az én hasam is akkora, mint a tiéd, csak már egy kicsit le van süllyedve.
A babát a 32. héten 2kg-osra becsülte a doki, most meg azt mondja, hogy nagy (esetleg 4,5kg-os) baba lesz - (ami megijeszt, mert a tornasorban bezzeg mindig én voltam az uccsó)

Krisszi: az a babakocsi, amit vettél nagyon jó minőség, megéri az árát, sőt szerintem még el is tudod majd adni a neten, ha már nem kell.

Akinek már volt 36. heti uh az légyszi írja le az adatokat!!!
A mi paramétereink: BPD: 86mm; HC:320 mm; AC:346 mm; FL 71 mm

Kép
nózi

Krisszi,

hálóing szín: érdekes, eddig nem is gondoltam bele, de én is kéket vettem, kis sötétkék szívekkel :lol: :lol: Ez a tudatalatti :wink:

Piciri,

Én gy tudom, az előzetes masszírozás jótékony hatása még nem bizonyított, de az ellenkezője sem :D Szóval, ha apának van kedve, miért is ne?! :lol:
A szülés közben orbáncfű olajjal szokták a gátat kenegetni, eben van valamilyen szövetlazító anyag. De a legjobb, ha úgy tudsz a kitolás közben helyezkedni, hogy a legkevésbé feszít. Ha tudsz, oda is nyúlhatsz, tartani, ahol nagyon feszít, de ezt egyébként a szülésznő is megteszi. De te tudod a legjobban, hogyan védd a gátat, hiszen szíved szerint olyan pózban lennél, ahogyan arra a legkevesebb nyomás jut.

Na, már megint okoskodom :roll:

Bali,
benzinleszívás :evil:
biztonsági öv: persze, hogy kipróbáltam, máshogy már nem is bírom elviselni az övet!

Fotókat pedig majd teszek fel, tényleg alig várom, hogy már ott tartsunk :lol: :lol:
sz_kata

Lányok, mi az a VK amin szoktatok találkozni? Már jó sok oldalt visszaolvastam, de nem találtam erről semmit. Én is úúúúgy szeretnék talizni veletek, ha lehet, és nem zártkörű :oops:
De persze zavarni nem akarok, csak olyan kis magányos vagyok itthon :oops:

Rozus

KépKép
rozus

Rozus,

A VK= Várandósok Klubja, és nem zártkörű :lol:
A www.szuleteshete.hu oldalon szokták hirdetni. Minden páratlan pénteken, a jövő héten pl lesz du öttől. A helyszín: Arany János u. 10. Aranytíz Művelődési Központ

Gyere el, nehogy már otthon magányoskodj :wink: :lol:
sz_kata

Sziasztok!

Erika!
Sajna nem kaptam privit, most is lecsekkoltam. Küldd át mailben, az biztosabb.
A hasam az elmúlt napokban szállt le (azaz a 39-40. hét tájékán), pl. csütörtökön este 11 után két darab párizsis zsömit nyomtam le és vígan voltam utána is :wink: Úgyhogy valahogy akkor történhetett :lol:
Én gátvédelem ügyben nem kezelek semmit magamon. Lesz ahogy lesz!
A málnalevél teát a Stop.Shopban levő gyógynövényüzletben vettem.
Én most, a másodiknál élveztem a rucimosást. A harmadiknál mindezt nem fogom kipróbálni :oops:
A székrekedésnél még mindig jobb, ha tudsz WC-re menni rendesen. Persze a görcsök nem a legjobbak. Nem ettél valami olyasmit, ami nagyon megmozgatja a beleidet?

Krisszi!
Az biztos, hogy nagy lesz a változás minden téren mostanság nálunk. Őrbottyán Veresegyház mellett van. Ha minden igaz, akkor építtetni fogunk, de a telek már ki van nézve.

Mamy!
Homeos bogyesz ügyben itt keresgélhetsz: http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

Rozus!
Tegnap nagyon fáradt voltam, de azt hittem gázosabb leszek a nap végére. Ma ahhoz képest, hogy pihizni akartam, főztem rendesen ebédet, sütit sütöttem, egy komódot kiselejteztem a felesleges dolgoktól (azokat már ne kelljen költöztetni), a gardróbból kiválogattam és bezacskóztam azokat a ruháimat, amiket már tutira nem veszek fel a köv. félévben és most más nem jut eszembe. Valahogy nem tudok a seggemen ülni :roll:

Bali!
Szörnyű, hogy kiszívták a benzineteket :twisted: :( Én tutira felrobbantam volna. De a lényeg, hogy még így is tudtatok spórolni :wink:
A dolgok alakulnak: pakolok ezerrel, de szülni még nem készülök :lol:

Nózi!
Nyákdugó?! Hú, akkor Nálatok tényleg alakul már valami. Hidd el, Marcinál én sem voltam teljesen felkészülve a szülésre, pedig 5 nappal túlhordtam, aztán annyira természetesen ment minden, mintha erre készültem volna egész életemben.
Köszönöm a drukkokat és én is küldök Neked egy nagy adaggal a közelgő szüléshez :wink:
Nálunk az értékek a 36. héten: BPD 91 mm, HC: 300 mm, FL: 69 mm. De tudod, ahány Baba annyi érték :wink:

Teljesen elkenődtem, mert a jövő hét végére már megint 30-35 fokot mondanak :( Már csütörtöktől üti a 30 fokot. Pedig én nem akarok hőségben szülni :cry:

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sz_Kata!

Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! :) Remélem, addigra kiszabadulok a kórházból, és akkor megyek, de jó lesz :lol: :lol:
Meg is néztem az oldalt, még nem regisztráltam, de úgy olvastam, anélkül is lehet menni. Ha regisztrálok, akkor mi lesz? Küldenek hírlevelet? Te klubtag vagy? Mivel jár az? Bocsi, hogy ilyen sokat kérdezek... :oops: Persze közben olvasom az oldalt is, lehet, hogy ott is találok választ, de kíváncsi vagyok a személyes véleményedre is!

Rozus

KépKép
rozus

Rozus,

Ha regisztrálsz, akkor kapsz hírlevelet. Én nem vagyok klubtag, de amikor tudok, megyek az összejövetelre, mert jó. Egyébként tényleg mindenkit nagyon szívesen látnak és tök ingyenes.
Nekem nagyon sokat nyújtott a Vk, de én mondjuk már az ötödik hónaptól járok. Beszélgetni viszont az utolsó héten is jó. Főleg "sorstársakkal" :lol:

Kata
sz_kata

Sziasztok!

Rozus:
Gyere Te is a VK-ba. Jókat lehet beszélgetni minden kötelezettség nélkül.
Néha persze vannak érdekes alakok, de én még nem fogtam ki őket.

Bujka:
Tök jó a homeós oldal, bár elég bonyisan hangzik.
Vác: nagyon szép hely (főleg a Dunapart), s közel a Börzsöny.
Ha jön a kánikula, akkor megerőltetem magam és kipakolok pár dobozt, nem várok arra, hogy kész legyen a konyha és ne legyen szállongó sitt a levegőben...

Szevasztok.

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

Nózi, húú, akkor nálatok hamarosan lesz valami!!! De persze az is lehet, hogy még egy hét... úgy irigyellek, nálam még semmi, csak jóslófájások, tök zárt minden, hasam a torkomban.

Az egészségügy etikettjét én sem tudtam megfejteni, vagy lúzernek vagy taplónak érzem magam :oops: ha kopogok az utóbbi, ha várok türelmesen, az előbbi. Reméljük, hogy szakmailag tényleg jó a csaj, tényleg nem célszerű a doki javaslatát mellőzni szülésznő-téren. :wink:

(bkocsi-azért is vettük ezt, mert állítólag évekig bírja a strapát és mi sok-sok gyereket szeretnénk rövid időn belül :lol: persze azért kiváncsi vagyok, h hogy bírjuk az elsőt)

UH: 37. héten készült, tényleg ahány baba annyi érték. Az enyém nagyfejű, rövidlábú. Max az eszéért fogják szeretni a nők. :lol:
BPD: 93 OFD:113 TAD: 96 APD: 107 AC: 323 FL: 70

Csajok, miért van az, hogy én annyit tudok még mindig enni, mint egy vagonpakoló??? :evil:

Rakok fel én is képet a pocakomról, azért ezt már nehéz lenne letagadni :wink: 37. héten készült. az egyik a babaszobában, a másik hátterében pedig ott a bölcső, igaz, még díszek nélkül, a la natur.

Kép

Kép

pusz,
Krisszi

krisszi

Jó reggelt Lányok!
Rólatok álmodtam egy nagy összevisszaságot :lol: Elmesélem.
Szerintem azért álmodtam, mert a tegnap esti utolsó "élményeim" azok voltak, hogy voltam templomban, aztán fórumoztam jó sokáig, sokat olvastam vissza (kerestem a VK-t), és néha eszembe jutott, hogy jaj, kórházba megyek...
Így azt álmodtam, hogy az összes őszi babás fórumos lány ott ücsörgött a mi katolikus templomunkban, de mivel vannak nem katolikusok is, ezért mindenki felekezete szerint volt ott pap, és mind egy teljes Istentiszteletet tartott, és mindenki végigülte az egészet. Már alig bírtunk ülni, annyira fájt a derekunk. És a papok arról beszéltek, hogy pl. a reformátusoknak hogyan kell a beöntéshez hozzáállni, vagy az evangélikusoknak melyik a legmegfelelőbb szülőpozíció. :lol: Ez olyan nagyon sokáig tartott, hogy mikor kijöttünk a templomból, már valahogy mindegyikünknek megvolt a babája, nekünk is a kislányunk. De akkor eszembe jutott, hogy jaj, kórházba kell menni, be vagyok jelentve, és a férjem visz. Mit csináljak a kislányommal? És megkértelek titeket, hogy vigyázzatok rá pár napig. És tök jó volt, mindenki vigyázni akart rá. Végül Gesztenyénél maradt, mert álmomban Gesztenye is alacsony és barna hajú volt, mint én, és gondoltam, így nem veszi észre a baba a cselt. Aztán fölébredtem. :oops:

Majd megkérdezem a pszichológus barátnőmet, hogy ez Freud szerint mit jelent :lol: Mindenesetre vicces volt, hogy nem sok logika volt benne.

Rozus

KépKép
rozus

Találka:
Budaligeten lakunk, a Hűvösvölgytől még 5 km. Ezt tudom felajánlani - alsó szinten és kertben nincsen (annyira) kupi.

Titi:
nagyon durván hangzik ez a magzatvíz dolog, szerintem mihamarabb intézkedj, üldözd az orvosodat, és legyetek túl a leszíváson.
Amúgy amit olvastam róla az alapján helyi érzéstelenítésben csinálják, és közben legalább nézheted a babát a monitoron, mert UH-oznak folyamatosan. KITARTÁST KÍVÁNOK!!!

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok,

Krisszi,

Jajj, úúúgy szeretnék már én is ilyen "kész lakás" képeket :lol:
zárt méhszáj: nehogy elkezd már ezt a "jajuristenmikorszülünkmárésmiértnem jönmégezababa" parát :lol:

Boróka,

Nekem még mindig tccik az ötlet :wink:

Iszonyatos egy éjszakám volt. Este lefekvés előtt összepakoltam egy kórházi pakkot, csak hogy azzal is meglegyek. A férjem kérdezte is, hogy ez most jelent valamit?! Mondtam dehogyis. Aztán hajnali kettőtől fél ötig olyan fájásaim voltak, hogy csak na.Persze, nem rendszeresen. térdeltem az ágyon, mert feküdni már nem is bírtam és azon agyaltam, hogy akkor ez most szülés vagy mi?! a férjem meg a másik szobában éppen meglepiből az esküvői videónkat vágta (szombaton lesz az egy éves házassági évfordulónk, gondolom, arra készült :lol: ), és egyfolytában az all you need is love című szám ment. Én meg nem is mertem beszólni, nehogy elrontsam a meglepit. Aztán fél ötkor végre kijött a szobából, jó szorosan hozzábújtam, és elmúltak a fájások. Úgy néz ki, mégsem szülés volt, és a férjemnek meg fájdalomcsillapító hatása van :lol: De azért kicsit ijesztővolt ám a szitu :shock:

Rozus,

sikerült kedvet csinálni a VK-hoz? :wink:
sz_kata

Kata, Boróka!
Igen nagy kedvem van, remélem, tudok is menni! Majd előtte még egyeztessünk, hogy megismerjelek Titeket! Nem tudom, hányan szoktak ott lenni, de csak nem veszek el a nagy tömegben :lol:

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Csengő
Gratulálok a babóhoz! Kívánok nektek jó egészséget és sok-sok tejcsit. :D :D :D

Titi
Nagyon szorítok nektek! Remélem minden rendben lesz.

Mamy
Tényleg szép a pocid. Párom múlt héten nekem is lefényképezte a pocim, amit én elég hatalmasnak találok. Fel se merem tenni. Már értem, hogy miért mondják azt, hogy " Csak nem ikrek lesznek?".
Pedig összesen 11 kilót sikerült csak híznom.
A babarucik nagyon édesek. :D

Bujka
Gratulálok a lakás eladásához. Látom, Te sem bírsz az energiáddal. Nálam is megy a takarítás ezerrel. Igaz estére sikerül rendesen elfáradni. Ugye már pihensz? :wink:
Drukkok mennek! :D :D :D

Táppénz
Ma reggel voltam a körzetinél, de csak a helyettesítést sikerült elcsípnem. Az én körzeti dokim 31-ig nyaral.
Rögtön az volt az első kérdése a nem túl szimpatikus helyettes doktornőnek, hogy hoztam papírt a nőgyógyász dokitól? Tök jó!
Holnap rohangálhatok a dokim után. Persze a táppénzes papírt mai nappal kitöltötte, csak addig nem adja oda, amíg nem viszem neki a nődoki papírját. Szóval nem intéztem semmit. :evil: :evil:

Kánikula?! Szuper! Nem tudtam, mi hiányzik. :twisted:

Viola
Gondolom te már babázol. Remélem minden rendben van! :wink: :D

Krisszi
Apukád jó fej lehet. :D Párod már otthon lesz veled, ugye?
Nálunk anyósom van bezsongva teljesen. Minden nap hívogat telefonon, hogy "Hogy vagy? , Mi újság? Mit csinálsz? stb".
Kicsit már kezd az agyamra menni. Attól, hogy naponta felhív, nem fog előbb kibújni a babó. :twisted: :twisted:

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Sziasztok!
Végre egy nap, ami nem a pakolással, hanem veletek kezdődik. Bár a lakásban még mindig van mit tenni-venni, de azért már átlátjuk a káoszt és szép rendezetten vannak a dolgok (kivéve a ruhákat és a konyhát). Még a héten megpróbáljuk teljesen befejezni a selejtezést és a rámolást, majd megkezdődhet a nagytakarítás :? . Sőt vásárolgatni is megyünk délutánonként, mert nagyon le vagyunk maradva :roll: .

Rolex!
Én mennék a VK-ba és örülnék neki, ha ti is ott lennétek. Aki tud az jöjjön, mert ez is egy jó lehetőség a talira. Amint olvashattad még van mit csinálni a baba érkezéséig, de remélem, hogy mindennel elkészülünk időben.

Jadey!
Milyen előszeretettel ijesztgetnek a szülők, miközben a frászt hozzák rád. Inkább nyugtatgatnának :lol: .

Rozus!
Micsoda megtiszteltetés, hogy álmodban én vigyázhattam a kicsire, talán tényleg nem tűnt fel neki a különbség :lol: . Egyébként úgy tervezem, hogy a szerdai délelőttöm szabad és ha addig nem jön közbe semmi, akkor meglátogatom a jógásokat. Valószínűleg te még kórházban leszel, de majd gondolok rád.

Bujka!
Micsoda takarítási láz jött rád. Azért ez is gyanús lehet a szülés előtt, legalábbis az orvosok szerint. Én már mondtam is a páromnak, hogy ha az utolsó 1-2 hétben nagyon belelendülnék, akkor azért a fél szeme rajtam legyen :lol: .

Krisszi!
Milyen szépen megnőttetek! És igazán csini lett a gyerekszoba is. Viszont arra már nem emlékszem, hogy a bölcsőt hol vettétek, pedig nagyon érdekelne, mert már én is szemeznék vele.

Gesztenye
gesztenye78

Krisszi
Szerintem aranyos pocid van. :D
A babaszoba pedig nagyon szép lett. Ügyesek vagytok! :D
Már meg is vettetek mindent? Kórházi cucc bepakolva? Hamarosan megérkezik a pocilakó.
Már én is vágom a centit. :D

Sz_ Kata
Nem semmi! Izgalmas lehetett az éjszakád. :wink:

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

SzKata, remélem, ezek a képek megnyugtatnak. 3 hete készültek és ezek már az "utolsó simítások" voltak. :lol: Kitartás!!!
A fájások... hmm. Menst görcsökhöz hasonlóak voltak? Lehet, hogy pszichés alapon jöttek, nem? stressz meg minden...

Kép

Kép

Rozus, nem semmi az álmod!
Évi, táppénz kérdésben együttérzésem. Az én nődokim nem akart ilyen papírt adni, szerencsére a háziorvosom rugalmas. Hazajött a Drága, innentől nem engedem sehova.

Gesztenye, Soroksári 110, ASTI bababolt, ott akciós, 14.900.

pusz,
krisszi

krisszi

Krisszi,
hmm, nálunk azért rosszabb a helyzet :shock: De már nem sokáig!!
Végülis, ha a tetőtér nem készül el, akkor a piciny kis hálónkban (ahová éppen befér az átlagos ágyunk) összehúzzuk magunkat édes hármasban. Úgyhogy nem idegesítem magam, inkább csak vágyakozom...

Rozus,
VK: a portán mindig ki van írva, melyik teremben van a klub. Aztán meg csak kérdezd meg a nagyon szimpatikus lányoktól, hogy szoktak-e a babanetre írni :lol: :lol:

Gesztenye,
pakolás: hajrá :lol:
sz_kata

Ja, és még egy ötlet a találkozási lehetőségre:

én szerdán szeretnék horozókendő tanfolyamra menni.(igaz, a babyfun-os pasi azt mondta, hogy csak idióták nem értik a mellékelt füzet ábráit, de hát én nem táplálok illúziókat magammal szemben)

A tanfolyam a Mini Manó bababoltban lesz, szerdán 16-órától. A www.bababolt.hu oldalon lehet rá telefonon vagy emailben bejelentkezni. Akinek van hordozókendője, annak ingyenes, akinek nincs annak asszem 500 Ft.

Utána meg lehet egyet fagyizni az Árkádban (a legfelső szinten van egy fagyizó, óóriási fagyikelyheket adnak!)

Na, esetleg valaki még?

:lol: :lol:
sz_kata

sz_kata

Sziasztok, elmegyek, föltérképezem a Schöpf-Mérei fizetős szoba részlegét, és otthagyok nekik kétóránként pár kémcső vért :roll:
csak jó híreket szeretnék, mire visszatérek! Pl. Viola kisbabájáról, Titiről, mindenkiről, szóval vigyázzatok magatokra!
Persze csak rövid idő, de ott nem tudlak olvasni Benneteket :( úgyhogy nekem hosszú lesz.

Rozus

KépKép
rozus

Krisszi,

berendezkedés: Nekem még csak "ilyen volt" fotóm van, amin látható, hogy bizony, elég messziről indultunk. Remélem hamarosan tehetek fel "ilyen lett" képet is :lol:
Kép

Rozus,

remélem, minden ok lesz a kórházban!
sz_kata

Sz_Kata,

Hasonló állapotok vannak nálunk is. Remélem éjszaka óta minden rendben veletek.
Sajna nekem is fájdogál néha a pocim, de én a Magne B rovására írom.. Alig marad meg bennem valami...Most is üres kiflit eszem...

Kőműves news- horgászni volt...a kedves. MA du. jön befejezni a munkát..
Puszi mindenkinek,
R
rolex

Boróka!
Én benne lennék a taliban nálatok, ha busszal vagy mással meg lehet közelíteni. Esetleg leírhatnád az elérhetőséget, ha már körvonalazódik az időpont (legfeljebb, ha nem publikus, akkor priviben).

Sz_kata!
A férjek nyugtató hatását már én is tapasztaltam :lol: . A babóca sem akarja annyira szétrúgni a pocimat, ha ő teszi rá a kezét, mintha érezné, hogy most már tényleg szót kell fogadni, mert az már fáj.

Rolex!
Ezek szerint nem nagyon zavartatta magát amiatt, hogy nem jelent meg időben nálatok. Remélem most már kellőképpen kipihente magát és végre minőségi munkát végez :? .

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Dorka!
Te épp a kánikulást várod a pakolásra?! :shock: Gondolom, akkor Te a meleget jobban elviseled, mint ezt a váltékozékony időt. Én valahogy fordítva működöm: előre rettegek az ismételt melegtől :cry:
Homeos cuccokból nekem is csak az Arnica van meg, mert ember legyen a talpán, aki a kül. szereket hirtelen tudja mikor, miért kell bekapkodnia...
Vácot imádom!!!! :D Most szombaton is annyi kisgyerekes anyukát láttam a lakás ablakból kikuksizva, hogy csak repestem az örömtől :lol:

Krisszi!
Mennyi az a sok-sok gyerek?! Kíváncsivá tettél! :wink: :lol:
Nagyon szép a pocak!!! Csini vagy! Nem gond, ha sokat tudsz enni, hisz az eredmény abszolúte nem látható Rajtad! És ezt nem udvariasságból mondom ám!!! Örülj neki, én majd megőrültem, hogy két falat lecsúszott és már a torkomban éreztem a gyomromat :(
Nagyon szép a babaszoba! Ricsinek nagyon jó helye lesz :wink: :D

Rozus!
Nagyon aranyos az álmod! Szerintem ebben az időszakban ez már teljesen normális :D Ja és teljesen kiegyensúlyozottnak tűnsz ezek alapján :wink:

Sz_Kata!
Az éjszakád tényleg izgalmasan hangzik :shock: Párod nagyon édes, hogy még éjjel is a meglepivel bütykölt :D

Évi!
Örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel, hogy egyszerűen nem tudok leülni és pihenni. Ma azért lájtosabbra vettem a figurát, Marcival kertben voltunk, aztán ebéd, most meg a gép elé ültem. Úgyhogy ma viszonylagos pihi a program :wink:
Neked is folyamatosan kell vinni papírt a nőgyogyitól a kiíráshoz? Hú, akkor nekem nagy szerencsém volt a saját házidokimmal, ő nem csesztetett semmi ilyesmivel. Drukk, hogy el tudd intézni!
Anyós :roll:

Geszti!
Ma azért pihenek, nehogy a nagy rámolásban beindítsam a szülést és ugye Párom nincs most kéznél :roll:

Rolex!
Kőműves horgászott? :shock: Remélem Ti is kaptok egy kis kóstolót :lol: Bocs a tréfáért, de legalább befejezi a melót! Azt viszont nem értem, miért nem lehet erről időben szólni?! :roll:

Ma reggel iszonyatos vádligörcsökre ébredtem ismét, a jobb lábamban. 5 percen keresztül perces görcsök, pár másodperces kihagyással. A végén már sírtam, Párom masszírozta a vádlim, hátha alábbhagy. Aztán abbamaradt nagy nehezen, de nagyon durva volt.
Tegnap este hasmenésem volt! :shock: Már azt hittem Beni elindult kifelé, de nem! Még mindig 2in1! :wink:

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Csengő nagyon nagy gratula Bálinthoz!! Várjuk a képeket!!! :)

Titi, nagyon szurkolunk!!! Ne keseredj el, a legjobb kezekben leszel és biztos, hogy minden rendben lesz! Ezerrel küldjük az enerdzsit!

Rolex, kőműves... :( ezek az iparosok hihetetlenek!!

Mamy, cukik a cuccok! Felénk is elindult egy szállítmány az unokatesóméktól Ausztráliából, annyira édesek, hogy még csomagot is küldenek!! Hát az biztos, hogy kell egy csajszi baba is! . A következő baba nálunk is kiscsaj legyen, majd Jónás módszerrel melózunk rajta:) Na jó, előbb bújjon ki Andris és legyen minden rendben talán... :) Én is 3at szeretnék!

Bali, ez a benzinleszippantás nagyon durva. Remélem a torkára is ment a tolvajnak.....és vegyen az árából gyógyszert! Utálom az ilyet!!

Nozi, ha elment a nyákdugó, akkor tuti, hogy te leszel a következő a sorban! Szurkolunk!

Ma reggel volt a német RTLen Mein Baby címmel egy műsor, szülést filmeztek. Nem kicsit bőgtem. Viszont a kórház eszméletlen jó volt, akkora volt a szülőszoba, mint a itthoni kórházakban egy fél emelet. Tisztaság, higénia, látszott, hogy minden a babáért és mamáért.

Rozus, az e heti VKról itt találsz bővebben infot: http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=58&cid=48426
Ja, közben látom, hogy már te is megtaláltad, sebaj :) Lehet, hogy én is odavonszolom magam. :)

Krisszi, én biztos nem vennélek fel vagonpakolónak, olyan vagy mint a vonatfütty!!!!

Puszi mindenkinek!
MSE

Kép
siba

Melinda, Gesztenye,

:)))) Breaking news. Kőműves ma sem jön...:) Én már csak nevetek.
Szerintem Beni betartja azt a 4 napot... A lábikra görcs nekem abban a pillanatban jelentkezik, ha kihagyok 1 szem Mg-t. De a Mg-től meg állandóan megy a hasam. HELP!!!!!!! Mit t/egyek?
rolex

Sziasztok,

vádligörcs: asszem ezen a topicon már valaki írta, hogy vádligörcs esetnén visszafelé kell feszíteni a lábfejet. Nekem bejött. Ha érzem, hogy mindjárt iszonyatosan begörcsölök, akkor csak visszafeszítem és elmúlik.

Rolex,

köműves egy f@aszkalap! Én már síkideg lennék.
mg+hasmenés: próbáltál már más típusú magnéziummal okoskodni? Mert a vastablettáknál is van olyan, hogy az egyik piszkálja a gyomrot, a másik meg nem. És ez eléggé személyfüggő, kinek ez jön be, kinek meg amaz.

Gazpacho??!! :lol:

Lányok, nekem már olyan a járásom, mint egy bekakilt pingvinnek. Ti hogy bírjátok a járkálást?
Még össze kell szednem magam, mert a hét végéig meg kell vanni a lámpákat, mert a villanyos csak egyszer jön, és amit nem vettünk meg, azt magunknak kell felrakjuk. Szóval, még délután húzás az ikeába, remélem kibírom.

Hordozókendő tanfolyam senkit nem érdekel? :(
sz_kata

Kata,
Mikor?????????Úgy elterelném már 1 kicsit a gondolataimat.:)
Az az igazság, h én sejtem, h ez addig lesz az én gyomrocskámmal, amíg nem lesz itt rend és nyugalom.Hiába cserélek vitamint. Szerintem állandóan stresszelek.. Nem tudom hogy nyugtassam meg magam. Szegény baba...Már megint semmi étvágyam...Ez addig így lesz,amíg nem kezdünk el bevásárolni..DE addig nem vásárolunk be, amíg itt sittkupacok vannak. Nem panaszkodom többet megigérem!!!!
rolex

sziasztok!

Bujka, de ari vagy! :) eddig nem voltam kívánós, most jött rám a zabálás... Pihenj, pihenj, ezek a hülye frontok úgyis gyerekcsalogatók. A görcsök nekem csak Mg-tól múltak el annak idején, mintha Ca pezsgőtablettát is lehetne inni erre... dokid mit mond? langyos víz és enyhe masszázs? úgy sajnállak, tudom, milyen sz@r....
3-4 gyereket tervezünk :wink: ezek közül egyet örökbe szeretnék fogadni, de kisebbségben vagyok a tervemmel. majd meglátjuk :wink:

SzKata, lelki szemeim előtt már látom is a csilli-villi tetőteret, csak kitartás! mennyi ideig tart még az átalakítás? (kb?)

hordozókendő érdekelne, sőt a fagyi is, de randim van a fodrászommal szerda du! :?

Siba, milyen a vonatfütty? :lol:
Hánykor szokott lenni a Mein Baby? ezt vadászom mindig, oszt mindig lemaradok róla.

Megvettem a homeo bogyókat, kemény 400 ft! Arnica Montana 30 meg Caulophyllum Thalictroides 15. Képzeljétek, kismamáknak szóló bogyók egész arzenálja elérhető!!!! minden nyűgre van valami, sőt, külön füzetecske van babáknak, minden hasfájásra, sírásra, fogzásra, stb. hogy ezt miért nem hirdetik????

most szaladok, megjött a barátnőm!
pusz,
Krisszi

krisszi

Sziasztok!

Mamy!
Nagyon édesek a kisruhák. Tényleg nálunk sajnos nehéz ilyen szép, jó minőségű rucikat kapni, marad a H&M, meg C&A.
Sógornőtől mi is kaptunk Németországból olyan rucikat, amilyeneket nem láttam seholsem.

Melinda!
Kicsit utólag, de gratula az ingatlaneladáshoz. Kitartás, már csak egy hét: Tényleg dokid mikor jön vissza szabiról? 20-, 21-én?
Irigyellek honnan van ennyi energiád, pakolászás, sütés, főzés, gyereknevelés és már a célegyenesben vagy :D

Hálóing: én is több hálórucit viszek kórházba, rövidnadrágos, rövidu.gombos verziót is :)

Hasleszállás: nekem még korai lenne, ha leszállna (34+2), de én eddig is annyit tudtam enni, amennyit akartam. Ugyannyit bírok, mint nem terhesen... :D
Néha esténként van gyomorégés, de akkor bekapok egy falat szénhidrátot és máris tudok alukálni.

Nózi!
Milyen az a nyákdugó. AZ nem egyszerre távozik?

Krisszi!
Jól nézel ki. Csak a pocid lett szép nagy. De maradt a combod szép vékony. :) Nagyon édes a kicsi bölcső :)
(Ugyanilyen a parkettánk nekünk is :) )

Hát szerintem még elég korai nálam, de nekem is vannak menst. görcsszerű fájdalmaim, igaz nem tart sokáig, de félelmetes... Szerdán megyek doki. Még ki kéne minimum 3 hetet húzni...

Pusz : Edit (34+2)

Kép
Kép
edi78

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy sokáig nem voltam, de én is egy kis kálváriát járok végig.
Beleolvastam az előző oldalakba és már kezdek megnyugodni.
Ugyanis voltam dokinál /27.hétben járok/ és közölte, hogy sok ez 9kg hízás, meg nagyobbnak tűnik a hasam is.Azt mondta lehet terhességi cukrom van és attól.
Ma elmentem erre a szupi jóóó cukorterhelésre :roll: és majd holnap tudom meg az eredményt.
hát egy kissé bevagyok sz...va!!!!!!
Pedig tényleg nem zabálok, sőőőt!

Titi, szurkolok neked!
gabriel79

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:52-kor.
Vendég

Sziasztok!

Sz Kata
Én is az ilyen éjszakáktol, vagy nappaloktol félek már előre.. mi lesz ha ilyen lesz nekem is, most akkor ez tényleg az vagy még nem, meg hogy nehogy akkor legyen mikor egyedül leszek, mert teljesen be fogok sz@rni. De majd lesz valahogy, ahogy egyik barátunk szokta mondani: "ugy még nem volt hogy sehogyse" :lol:

Rozus
Érdekes álom :D Én is tudok ám érdekes dolgokat álmodni, meg összevisszaságot. De az a legrosszabb ha rémálmom van, akkor nagyon rossz, baba is rugdos. :(

Tegnap én voltam felidegesítés terén soron. Nem tudom miert kell az emberrel ezt csinálni. :x Elmentünk férjem nagyanyjához délután. Beszélgettünk, és szoba jött hogy mi van meg meg mi nincs. Hát mondom ez az hogy semmi. Mondtam is hogy meg kéne venni a kiságyat babakocsit meg ilyenek. Erre megkaptam a magamét. Hogy minek azt még megvenni, majd ráér ha megszületik. Persze majd akkor pont arra lesz erőm meg időm hogy vásárolgatni menjek. :!: Ugy tudtam ezt mindenki előtte rendezi, de ők valahogy nem normálisan gondolkoznak, vagy mi a fene. Az a válasz mindig hogy milyen nagy igényeim vannak. Mi az hogy nagy igényeim :?: :?: :?: Ezek tudtommal alpvető dolgok. Meg jön azzal, hogy az ő idejében sem volt ágy, együtt aludt a gyerekkel. Na ilyen felelőtlenséget! (mondom magamban). De nem hagytam magam, ma már nem az a világ van mint régen, meg nem mindenki olyan igénytelen. Én szeretném még elötte elintézni ezeket, és el is fogom. Jujjj de felidegesítettek! És az a legszarabb hogy nem áll mellém senki. Na mindegy, bocs hogy igy kipanaszkodtam, de ez is jot tesz egy kicsit. :oops:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Simigabi,

A tanfolyam 16 órakor kezdődik, és egy-másfél órás. A Mini Manótól meg nincs messze az Árkád...

Hettie,

miért foglalkozol velük? Végülis nektek kell megvenni a cuccot, nem nekik. Amúgy tényleg elég furi a gyerek születése után rohanálni a kelengyéért, nem is értem :shock:
Amúgy én egy ágyban szeretnék aludni a babámmal(persze lesz azért neki sajátja is) de nem tartom magam sem igénytelennek, sem felelőtlennek. De ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg.

Nem áll melletted senki: a férjed sem? :shock:
sz_kata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?