Sziasztok!
Pénteken NST-n voltunk: minden oké!
Tegnap pedig kipuceváltuk az ideiglenes otthonunkat, ahol a köv. félévet töltjük majd. Párom kifestette a szobát, kitakarította géppel a szőnyeget, és több száz kilónak megfelelő lomot pakolt le. Én a konyhát raktam rendbe, felmostam, porszívóztam. Iszonyatosan elfáradtunk. De Beni nagyon jófej volt, mert benn maradt
Én megnyugodtam nagyon, hogy még hozzá tudtam tenni az ideiglenes otthonunk szépítéséhez és már egész költözésközeli állapotban van. Ma pihenés van a porondon, bár az ebédfőzés és a sütisütés nem épp a relax kategóriába tartozik
Csengő!
Gratulálok Bálint Vilmos megszületéséhez! Hihetetlenül nagy babóca lett!
Kívánok Nektek nagyon-nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit!!! Várjuk a képeket és a beszámolót, amint időd engedi.
Jadey!
Köszönjük a híradást Csengőről! És persze az első hozzászólás előkeresését
Viola!
Drukkolok Nektek nagyon-nagyon!!! Várom az örömteli híreket!
Manka!
Köszönöm a drukkot!
Neked is megy egy nagy adag!
Jubi!
Nekem szerencsére elsőre "csak" kúpot adtak volna a széklet "megszülésére", de legnagyobb örömömre erre sem volt szükség. Nem lehetett semmi ez az egész napos görcs, meg a rohangálás
Hidd el, hogy víz volt Rajtad. Én digitálison mérem naponta magamat és mostanság lazán elhagyok egyik napról a másikra 2 kilót! Ami nálam is tutira víz.
Mamy!
Szülésre szerintem is eldobható hálóinget vigyél, lehetetlenség kimosni. A kórházban töltött napokra tuti kevés az 1 db, mert intenzívebben izzadunk, emellett ripsz-ropsz összevérezzük. Nekem minden napra van egy, bár lehet, hogy ez túlzás. De én mindig a tuti biztosra megyek
Babarucik nagyon édesek
Sue!
Vigyázz magatokra!
Dorka!
A házeladás tényleg szuper, most nem is érdekel, hogy épp Beni születése, első hónapjai köré esik a költözés, mert nagyon nehéz menet volt. Ideiglenesen lakhely Vác az építkezés idejére, aztán - úgy néz ki - Őrbottyán lesz a végleges.
Neked nyugi az állapotokhoz! Hidd el, hogy meg lesz a lakás, de elhiszem, hogy rossz látni, hogy nehezen haladnak a dolgok.
Rolex!
Kőműves
Én ezt nem tudom megérteni, ők nem pénzből élnek?!
Geszti!
Sajnálom, hogy nem találtatok telefont, de most már tényleg mindenhol annyiféle akció van...
Szívhang keresgélés: ilyen nekem is volt, de hasonlóan Hozzád, nem nagyon izgultam, mert dokihoz menet majd' szétrúgta az oldalamat Beni
Krisszi!
Táppénz
Titi!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek és sok erőt küldök!!! Biztosan vigyázni fognak Rátok!
Tűzmanó!
A málnalevél tea nem rossz, nem keserű meg egyebek. Szobahőmérsékleten semleges ízű.
Mindenkinek köszönöm szépen a drukkokat, nagyon jól esik!
Hasleszállás: általában mi és azok, akik naponta látnak (pl. Párunk) nehezebben veszi észre. Viszont most mi is észrevettük, mert nagyon látványos. Nálam abban is megnyilvánul, hogy sokkal többet tudok enni panasz nélkül
, és ahogy lenézek a pocakomra olyan távolinak tűnik...
Nem körzetiben való szülésért fizetés: ez érdekes lenne nálam, ha szept 1. után szülnék, mert én eleve fizetős szobába szeretnék kerülni a Péterfyben. Ilyenkor mi a szösz van, először fizetek a más körzetért, aztán ha már "benn vagyok" a kórházban, akkor még az alapítványi szobáért is?!
Beöntés: én nem tudom milyen, mert az első szülésemnél valahogy elmaradt
Hát én bizony Marcival együtt mást is kiadtam magamból, de higyjétek el, hogy abban a helyzetben, ez volt a legkevesebb
Kiságy összeszerelés: eddig úgy volt, illetve a Párom mindig azt mondta, hogy majd amikor kórházban leszek Benivel, majd Marcival összeszerelik. De most, hogy olvaslak Benneteket, annyira nem bírok magammal. Lehet, hogy lesz egy kisebb vitánk a Párocskámmal
Eldugulok!
Mindenkinek szép napot! Pusz: Melinda