Sziasztok!
Köszi Edus a bíztatást, a súly miatt nem aggódom annyira. Családunkban kisebb babák születtek eddig, én sem vagyok egy óriás méretű valaki, az előző uh-hoz képest meg rengeteget fejlődött a babánk. Bár eddig mindig hozta a korának megfelelő méretet, most meg nem, de ha kivárja az idejét, akkor tuti 3 kg körül lesz, az meg szerintem pont ok-s.
Picúrok alatt a Te fiaidat is értettem, természetesen az összes fotót megkukkoltam. Imádok ilyen helyes pasikat nézegetni.
Kata, azért remélem a babánál egy vesetágulat nem okoz vesegörcsöket!
Nekem az egyszer volt, mármint vesegörcsöm, de az rohadtul fájt.
Nem csodálom, hogy bepánikoltál azon, amit a két doki mondott, ill. nem mondott!
Én is padlón lettem volna tőle és az agy tényleg nem vicctéma. De kérlek próbálj megnyugodni (tudom ezt mondani marha könnyű), mert ezzel csak magatoknak ártasz. Te könnyen görcsölhetsz miatta és a babának sem tesz jót. Nem is tudunk még biztosat és szerintem mindenki agyában vannak eltérések, csak nem tudunk róluk és ez így van rendjén. Komoly baj szerintem nem lehet, mert az már rég kiderült volna. Másrészről: 1. nekünk csináltak rossz AFP miatt szívuh-ot is a babánál a 20. héten. Találtak valami hypoallergén (valami ilyesmi) papilláris izmot a szívecskéjében. Mondták ez nem fejlődési rendellenesség, de jelezhet valami nagyobb bajt. Na persze a frász tört ki minket. Aztán hazajöttünk és utánaolvastunk, ami nem volt könnyű, mert kevés info volt róla. De mint kiderült, ez csak annyit jelentett, hogy az egyik szívbillentyűje egy kicsit előrébb tartott a fejlődésben és vastagabb volt, mint a többi. Rá egy hétre már semmi nem volt! De hát miért is kellene ugyanúgy fejlődniük a babáknak??? 2. Olvasgatom a 2006. őszi babás topikot. Ott van egy csaj, neki a genetikai uh-on 3 cisztát találtak a babája agyában. Persze halálra rémítették, aztán most sehol semmi, nyomtalanul eltűntek, ha egyáltalán voltak!
Szóval nyugi, valószínűleg csak a fejlődési ütemek eltérőek, meg aztán ki tudja, a dokid mennyire jó uh-os. Piszok dolog tőlük, hogy ránkhozzák a frászt, miközben nem is biztosak semmiben. Nyugi, minden ok lesz, minden jel erre is utal! Nagyon szorítok!!!
Orsi most be fognak indulni a fájások!
Csak erre gondolj és beszélgess róla a babáddal!
Mircike, köszi a bíztatásokat, igazán nagyon aranyos vagy!
Azért remélem, nem leszünk problémás esetek, és nem kell megismerkednünk a fődokival! Sokat mondogatom kismanómnak, remélem hatásos lesz!
Kki, mi a Praxisban voltunk kétszer 4d-n a Győrfi dokinál. Nagyon profi, fantasztikus volt!
Időre mindig bemehettünk, várni sosem kellett. Türelmes volt, klasz felvételeket készített, egyszerűen nagyon profi.
Én csak javasolni tudom.
Timi, Te mindig olyan kedves vagy, de tényleg!
Köszönöm!
Remélem, mi is úgy járunk, mint a barátnőd kisfia! És semmi tünete nem volt, csak megfigyelni kellett? Mármint a vesetágulatot...
Tegnap szupi napunk volt! Végre megkaptuk az építési engedélyünket, fél évet húzták a dolgot, semmiképpen sem akarták megadni. Így persze az idei nagyfelújításnak lőttek, de tavasszal legalább kezdhetünk, addig meg be tudunk vásárolni akciós cumókat. (Most csak a használható két szoba felújítása folyik.) Aztán átküldték a lakásunkra a szerződéstervezetet, úgy néz ki pénteken szerződünk és sikerül túladnunk a lakásunkon, amiből majd a felújítást fedezzük. Ez is tök jó, mert már februás óta áruljuk... Szóval két tök jó dolog történt és mindez a babánk megérkezése előtt!
Nagyon fel vagyok dobva!
Persze picifiú rögtön meghálálta, bulizik nagyokat odabenn!!!
Szép napot Nektek, hasonlóan szuper hírekkel!!!
Kata, mennek a drukkok!!!
Melba