Hali!
Hah, akkor csak én vagyok hülye, ugyi Gabus
A közel 2 éves gyerek szoptatását illetően. Ezt is lehet normálisan csinálni, mi az, hogy a bölcsibe odarohangál az anyjához 2 percenként. Egy akkora gyerekkel simán meg lehet beszélni, hogy már nagy vagy, így a szopi nem tartozik senkire csak ránk és csak otthon, vagy ott ahol senki sem lát... így nincs se szórakozás és más se. A Gabcsi az utolsó időkben ezt nagyon-nagyon jól tudta és nem is engedtem, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon. Vígasztalódni azt nagyon jól tudott cicin, meg alváshoz kellettem, meg reggel az ébredéshez és slussz. Gabi ezzel a 2 percenként szívatom anyát akkor játszotta amikor még csak mászott. De kb 1 hét után meguntam, de nagyon
Mancs!
Tudod mi a legyjobb gyógyszer a mensis görcsökre! Az amit még csak most fedeztek fel és gyártottak le. Algofelx-M. Az algopirin és nospa vegyesen, a megfelelő arányban. A leghatásosabb együtt, hiszen a nospa görcsoldó, az algopirin meg fájdalom csillapító.
Nekem lánykoromban olyan görcseim voltak (na már megint ezek a görcsök, de ha tényleg nem bírom a fájdalmat, és így reagál rá a szervezetem, amikor a Gabi született, akkor is végig émelyegtem és a vesetálba kapaszkodva vajúdtam), szóval olyan görcseim voltak, hogy hasmenés, hányás volt a vége. Aztán egyszer pont az akkori pasim anyjánál voltunk aki ápolónő és adott egy szurit a fenekembe ami ebből a koktélból állt. 5 perc és nem fájt semmi. A gyógyi később hat, de én azóta esküszöm a kettő keverékére, és most amikor már csak onnan tudom, hogy megjön, ha elmegyek a wc-re, már felfedezték, hogy ez így tényleg hatásos...
Miért írok én regényeket? Ti meg miért nem? Vagyis olyan jó olvasni a kis párbeszédeket én meg itt egész köteteket írok...
Voltunk a Danciért! Olyan édes volt, kb 10 percig a nyakamban lógott és ölelgetett
Meztelenkedés, úgy látszik, hogy én ebben is mást látok. Na nem direkt van mesztelenkedés, de ha öltözöm akkor nem takargatom magam, igazán nem szokott egyik gyerek se megrettenni a látványomtól... És amikor szoptatom a Gerit a közösbe? Hogy dugjam el a cicimet? Ha nem muszáj, otthon nem utcai takargatós kényelmetlen stílusban etetek
Én úgy gondolom, hogy a természetesség a fő ebben a kérdésben, azért még fel lehet öltözni, vagy át, vagy le, ha ott a gyerek.
Na gondolom megint én lettem a kakukktojás, de egye fene
Miért írok én regényeket? Ti meg miért nem? Vagyis olyan jó olvasni a kis párbeszédeket én meg itt egész köteteket írok...
Voltunk a Danciért! Olyan édes volt, kb 10 percig a nyakamban lógott és ölelgetett
Nagyon jó volt. Nagyon jól érezte magát anyukáméknál, hiszen része lehetett abban, milyen az amikor valaki egyke és minden csak körülötte forog. Annyit változott. Egyrészt amikor elment még jó volt rá a 26-os cipő, most már necces és anyukámék vettek neki egy 27-est!!!!!!! Hihetetlen! A Gabi 28-as cipőt hord és 4 éves, míg a Danci ugye 1,5. És akkora bendőt növesztett!!!! És olyan tokát! Alig bírtam megemelni! Kihízta a pelenkáját! A legtöbb pelenkamárka csak 25 kg-ig van, így a mostani Penny Marketes pelenka is ami 1990 ft és szerintem nagyon jó, azt is. Még jó, hogy bevásároltam belőle 3 csomaggal
Anyu mondta, hogy minden éjjel pelenkázta, mert átázott. Így most vennem kellett 3200-ént Liberót, mert az az egy márka ami 30 kg-ig van és nagyon nagy méret és a nagy bendőjére jó.
Hát igen. A Gabi mikor kint volt, mindig mondták, hogy ez a gyerek alig eszik és folyton válogat. A Danira meg mondják, hogy ez a gyerek örömmel eszik és folyton és jó nézni:)))) Hát nem tudom. Ja és vettek 3 részes kis együttest a Dancinak. 110-est!!!! A mellény még így is necces, alig lehet felhúzni rá, a pulcsi éppen, hogy jó, a nadrág meg hosszú, de kellett a dereka miatt... Az kedvenc gyereknacit is kiküldtem ami tök jó ilyen 20 fokokban és 2 hete még jó volt rá, azt most 2 cm híjján nem lehet begombolni... nem gond, mert a Gabira jó, igaz, neki 3/4-es gatya nem hosszú, de az mindegy
Hihetetlen, hogy testvérek és mind természetre és mind testalkata is ennyire mások! Tényleg furcsa!
na megyek most már bedőlök az ágyikóba, mert igencsak holnap van már