Sziasztok!
Elöször is WOW,micsoda változás a Babaneten, egészen meglepödtem az új fórumon!!! Meglátszik,jó régen nem jártam erre,májusban az indulásunk elött köszöntem el. 8 oldalt kellett elolvasnom,mire utolértelek benneteket. (mellesleg nem tudom hogyan lett ez a kép a profilomban,mert én nem állitottam be, az tutti, viszont egy másik fórumon ez van a profilomban, esetleg átvettek onnan mindent???)
Na, szóval mi megjártuk Magyarországot, csodálatos 2 hónapot töltöttünk otthon, a rokonok, barátok között. A párom csak 3 hétre jött haza, de a kicsi idöbe is sokmindent besüritettünk. IGy sikerült meglógnunk Horvátországba,és Velencébe, nagyon nagy élmény volt ez a kis kikapcsolódás nekünk.
Egy babanetes talira sikerült eljutnom (azóta már izgis topik), ha jól rémlik orsollyal össze is futottunk (ha nem Orsoly volt, bocs, de néha kihagy az agyam...), jó volt azokkal találkozni akikkel idáig csak irásban kommunikáltam.
Otthonról sajnos nem tudtam netezni, anyukámnak extra lassú kapcsolata van-volt, és nem birtam kivárni mig 1-1 oldalt behoz. Igy aztán nem is tudtam nektek irni, sajnáltam is rendesen. (mellesleg most augusztusban váltott át szélessávú netre, lehet megelégelte a nyavajgásomat...)
Ádám sokat alakult és nagyfiúsudott amig otthon voltunk, elöször is, a legfontosabb,hogy szobatiszta lett a sok uncsitesó hatására. Másrészt, néha eljártunk oviba, nagyon jó közösségi kisrác lett belöle, azóta Dani kistesóját is sokkal jobban "gyerekszámba" veszi.
Dani meg nött sokat, most éppen fogakkal küzdünk, de remélem hamar kibújnak.
Ádám egyébként 1 méter magas és 15,5 kg,(3 évesen), Dani 83 centi és 11,5 kg (14 hónaposan).
Én egész jól érzem magam a börömben, lévén sikerült 17 kg-t fogynom január óta,és még mindig megy le 1-2, már úgyis,hogy nem figyelek annyira. A módszer az update volt, nem csipem a Norbit, de amit kitalált az jó. És megvalósitható az ö termékei nélkül, én az elsö 12 kg-t itt fogytam , itt pedig nem árulnak semmi update-s dolgot (Kanada)
Ahogy visszaértünk, 2 nappal késöbb lett kész az új házunk, semmi átállás,már jönni is kellett ügyintézni, szervezni a költözést. ÚGyhogy már egy hónapja itt lakunk, és próbáljuk berendezni az új házikót.
Van egy album,hogyan készült a házunk.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10163&page=1
Nem röviden, de tömören ennyi a helyzet velünk-nálunk...
Noémi,énis gratulálok, de azt az autósülés képet azonnal kiszúrtam én is...Aki úgy adta el nektek,hogy újszülöttet is bele lehet rakni,hááát,nagyon jó rábeszélöképessége van,vagy nem látott még újszülöttet...Szerintem jobb,ha azonnal vesztek egy babahordozót, azaz a kagylósülést, és ezt meg elrakjátok a következö fokozatra,amikor már kinövi az újszülötteknek valót.
Cathez hasonlóan,nekem is ilyen volt, kb 7-8 hónapig ebben hordtuk a babákat, én azért szerettem,mert a miénket a babakocsiba is át lehet tenni és bekattan, meg a bevásárlókocsikhoz is jó, szóval ki sem kellett venni a gyereket,és a fél várost be tudtuk vele járni.
Alena,neked is gratula, lassan veszélybe kerül a gyors-szülési rekordom....
Na,megyek is,gyanús a csend Ádámnál...
Barbi