Új privát üzeneted érkezett!

Mancs, én nem használtam semmi különlegeset a hajamra, és kb egy hónapja múlt el a hullás. És még maradt pár szál...hehe...bár fodrászhoz is el kéne jutni.

sütiííííí! áááááááá! írígy-irígy!!! csurog érte a nyálam. Lehet du én is sütök egy meggyest....mert már nem bírom édesség nélkül! :oops:

itt van mégegy kép. Esküszöm nektek, hogy MArci a képen alszik. Olyan pozitúrái vannak, hogy néha behalok a röhögéstől rajta... :lol:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba, én benne vagyok a taliban. Hát én szavazzak? Ha a vélemyényemre valaki kíváncsi :wink: , és arra szavazok, hogy nálunk legyen. És akkor legyen Csütörtök, akkor tuti jó idő lesz!

Kép
----------------
B&M
bubek

figyelem, ez hosszú lesz, aki inkább a hasznos információkkal dúsított hsz-eket kedveli, az ezt ugorja át. (csakúgy, mint általában)

Mancs, jaja, hiába, ragad itt rám a tudomány, minden kétségbeesett védekezésem ellenére. Írtam is a hotelnak, hogy szabad-e majd Nokit vízbenlovacskáztatni, persze sorok közt olvasva azt a kérdést szegeztem nekik, hogy mit állapított meg az ántsz a legutóbbi vizsgálat eredményeként.
A soproni Sziesztába megyünk vasárnaptól vasárnapig, superior szobás csomaggal (ez nekünk csak azért érdekes, mert 1 másik – asszem szintén hungest – hegyomlásnyi szállodában /Gyula, hotel Erkel/ már volt szerencsénk kettesben kipróbálni a klassik szobákat is, izé, 1 nap múlva kicsekkoltunk. Hihetetlenül lepattant volt a környezet, és a hozzáállás is). Szóval itt félpanziónk lesz, meg fürdőbelépők ide-oda, meg tóbelépők ide-oda benne foglaltatva az árban, reméljük a szúnyogok azóta már fakultatív program – nem úgy, mint Esztiéknél – mert arra mi nem akarunk befizetni.
A Corás kérdésedre nem tudok választ adni, de gondolom, nem is tőlem vártál erre vmi értelmeset, főleg, hogy én még egy darab ruházatot nem vettem Nokedlinek, annyi kölcsönholmit kaptunk 2 barátnőanyukától (látod? Itt a jó öreg coolasa, nem lát, nem hall, dömdödöm).
Ja, apropó, ünnepélyesen mi is megkezdhetjük a hozzátáplálást, alig várom már, hogy gyermekem a szép kölcsöncuccokat mindenféle színes maszattal leegye, eddig úgyis olyan fullasztóan steril volt minden, sehol egy bukás, vagy egy mellément végtermék....

Bubek, én lelkesen mennék hozzátok, mert biztos fergeteg volna a hangulat (…és még toalet is van!). Marci milyen jóképű! Csak lennék 477274572616 évvel fiatalabb. Na jó, hagyjuk.

Mancs, a hosszútávú szopiról nekem is gyakorlatilag úgy lehetne összefoglalni a véleményem, hogy gusztustalan, gondolom, ugyanazért, amiért neked/nektek, de biztos ami biztos kifejtem, úgyis rég gyönyörködhettetek trillázó hangomban. Szóval én az ilyen típusú nagyon intim etetést csak addig tartom elfogadhatónak, amíg a csemete tudatára nem ébredt. Jó-jó, persze, már néhány napos korban is látjuk felcsillanni szemükben az értelem összetéveszthetetlen fényét, de a mostani emlékek szerintem nem tartósak még egy lyen kicsinek (remélem legalábbis, lásd szemszurkálás könnycsatorna megnyitás ürügyén). Viszont később (talán 2 év fölött? ezt még nem tudom), mikor a gyerek gyakorlatilag már partner, nem hiszem, hogy a szopi kivitelezhető a nemiségről kialakított kép sérülése/befolyásolása nélkül. Úgyhogy én akkor már egész egyszerűen egészségtelennek tartanám az ilyenfajta anya-gyerkőc kapcsolatot. Mi pl. megbeszéltük Nokipapával, hogy az otthoni pucérkodással is csínján fogunk bánni. Ez nem azt jelenti, hogy mindig állig begombolva, meg sétapálca nélkül egy tapodtat sem, de megfelelő odafigyeléssel és mértéktartással kezelve a kérdést. Nektek mi a véleményetek erről? Egyeztettetek már egymással bármilyen kérdésben? Mi még pl olyasmiben, hogy ha vmiben nem értünk egyet, azt lehetőleg ne Noki előtt meccseljük majd le, kivéve, ha olyasmi kardinális kérdés a vita tárgya, hogy zöld avagy sárgaborsó legyen ebédre. De a főbb irányvonalaknak összhangban kell/kéne lennie.

Kép Kép
coolasa

Ja, azt még nem is újságoltam, hogy múlt héten az Auchanban az idegtépő pénztári várakozás közben megtanítottam Nokit valami nagyon hasznos tudományra, nevezetesen arra, hogy hogyan kell szájjal nyikorogni. Én előnyikorogtam, ő meg utánam. És így beszélgettünk egy darabig, nokipapa meg is jegyezte, hogy micsoda áldás vagyok a családnak.
Amikor pedig odaértünk a pénztároshoz (Nokit gyerekülésestől egy üres kosárban gurítgattam magam előtt), a pénztáros mind2 kosarat alaposan tanulmányozta, és fontoskodó arccal ellenőrizte a sarkokat is, mire segítségképp felvilágosítottam, hogy Nokit most vettük a gyerekosztályon, akció van ugyanis fél év alatti csecsemőkre. Erre bölcsen megjegyeze, hogy nem hiszi, szerinte viccelek. Egyből rájött.

Kép Kép
coolasa

Halihó!

Bubek a tali nálatok biztos tuti lenne, nekünk a csütörtök jó. A lényeg, hogy időben döntsük el, hogy mufflonokkal tudjak készülni. :lol:
A Kismama ajánlása szerint az édesvizi és a tengeri hal a gyermek egy éves kora körül aktuális.

Gyors voltam mennem kell hajat mosni, apával csavargunk délután, na persze meg a gyerek. :D

Kép
vanília

Sziasztok!
Bubek!
Én szivesen mennék hozzátok.Merre is laktok?Remélem nincs messze tőlünk. :roll:
Nagyon tetszik a 3 részes ruci.Szerinted 92es méretben is lenne?Tök jó lenne Dominak is.
Én tegnap a Kikában vásároltam:2x2db-os hosszúbadyt.Egyik csomag 999ft a másik 1990ft volt és 1 gumis lepedőt a heverőjére 750ft-ért.
Hal:Szerintem 8 hótól lehet halat adni(persze nem 100%ék).
Sasha!
Mit csináltok Ti hármasban????Azt amire gondolok???

:shock: :lol: :roll:

Gabi!
Aranyos vagy,de nem tudom tudunk e ezután játszóba járni.Mivel én is elkezdek melózni még kevesebb szabadidőnk lesz. :roll:

Mindenkinek pussz,most lépek mert jönnek azok a barátaink akikkel nyaralni voltunk.Megnézzük a 3 órás dvd anyagot amit készítettek. :wink: Cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hali!

Látom pörög a topik vonulnak a témák...

Mancs!
Égbekiáltó kérdésedet én is láttam, miszerint a CORA. Sajna mi nem járunk Corába, mert messze van, sőt mi több, egyszer se voltam CORA áruházban, de gondolom úgy működik, mint az Auchan, v. Tesco... mindig vannak akciók, mikor mire... De az az igazság, hogy én bizonyos termékeket egyikben se szívesen vásárolok, mert a kínai piacon olcsóbb és mivel úgyis kínai-kínai, úgyhogy olyan mindegy, csak árban nem. Azt sajna nem tudom, hogy a fent nevezett áruházat mennyire árasztotta el a gagyi cuccos...

Szopi!
Hát azt hiszem egy iskolaérett gyerek szoptatása kissé cikis :?
Biztos emlékeztek, én Gabit közel 2 éves koráig szoptattam, szerintem a két-két és fél éves gyerek szoptatása még a normális kategóriába sorolható, de egy óvodás gyereket már nem igazán szoptatnék. Egyébként sokkal jobb volt, hogy a Gabi olyan sokáig szopizott, mint a Danci aki csak 10 hónapig. Kievett a vagyonkánkból, mert a reggeli, déli, és esti tejcsinek meg kellett lennie, ez most is így van, de azért a tehéntej jóval olcsóbb és közel 2 évesen azért már lehet arra váltani. Az biztos, hogy én a Gerit addig fogom szoptatni ameddig az ép eszem engedi, vagy amíg ő akarja. A hozzátápit is kihúzom ameddig lehet, hiszen enni ehet egész életében, de anyatej csak most van.
De tudom én ám, hogy mi hajt titeket a hozzátápi várásában és az elkezdés örömét is ismerem, Gabinál én is majd kibújtam a bőrömből, hogy mikor lehet már elkezdeni, aztán lett nagy pofáraesés amikor naponta csak 1 volt hajlandó elfogadni a kaját és max 10-20 miliket. A Danci meg a másik véglet volt, ő elsőre megevett volna egy egész vadkant is és simán benyomott 200-250 g főzit egyszerre!!! Ez olyan 8-9 hónapos korában volt. Azóta is egy kis tankocska ugye...
A Gerinél meg most kivárok és lesz ami lesz, eszik ahogy eszik, nem fog iztatni, persze ezt könnyű mondani 2 gyerekkel a hátam mögött és tudom úgyse ér semmit az, hogy leírtam, mert van az ép ész ami felfogja és van az a másik ami meg nem, átéltem, de azért, hátha mégis valakinek segítség. Sose lehet tudni :wink:

Coolasa!
Nektek is jó nyaralást majd amikor mentek! Meg MANCS nektek is jó nyaralást. Én most elkezdem puccba vágni a lakást, hogy ne legyen semmi, de semmi olyan amit most megcsinálhatok, hogy ne legyen az utolsó pillanatokban kapkodás... Pl vár rám a mosatlan már megint, meg egy fotelnyi ruha ami csak arra vár, hogy valaki a helyére tegye őket... na vajon ki lesz az a valaki? Eltaláltátok... sasha

hú de nincsen kedvem és akár hiszitek akár nem a fejem már 1 hete fáj. már ma is bevettem egy algopirint:( Remélem nem szervi, mert már arra gyanakszom, hogy magas a vérnyomásom és ez a tünet egy pocakbaba nélkül egy egész életre is szólhat, vagyis életen át gyógyszer szedés.... brrr, de nemdíjaznám.

Utolsért a hajhullás, már mondtam? Igazándiból én egyáltalán nem bánom, már annyi volt, hogy már utáltam. Szó szerint megkönnyebülök 1-1 hajmosás után, persze a kád, meg minden tele van a hajammal, meg a Geri, meg minden, de úgyis elmúlik.
Hahó Mancs, elmúlik magától a hajhullás, és sajna ez nem a Bánfin múlik, mert ez egy természetes folyamat, a bánfi meg a természetellenes hajhullást hivatott megszüneteni.

Na jó, továbbiakra szép napot

Kép
sasha

Jelentem. Hajmosás megvolt erre apa gyerek alszik. Én gépezem és a konyhába rám is vár mosatlan.

A szoptatás témához: azért a nyolc éves gáz nagyon. Mancsbá szerintem is gusztustalan. A mai világunkban a gyerekek már 12 évesen kamaszodnak az már nincs messze a nyolctól . Nem tudom mit mondhat szegény az iskolában. Nem lesznek identitás beli problémái szegénynek?

Mancs nem illit itt a topicon nyilvánosan hangoztatni a meleg meggyes lepény témát. :twisted: Nameg lángos!

Dia! Ha bubek néni elárulja hol lakik és azt is lehet é parkolni valahol autókázhatunk. (persze ha apa itthon lepattan a kocsiról :lol: )

Sasha a fejfájás nekem is kísérőm sokszor, sajna. A tapasztlaltom szerint az algopirin nudli. A kataflam tuti lenne, de sajna azt nem szabad. Valami homeopatás :lol: bogyón nem gondolkodtál?

Húzok mosogatni.

Kép
vanília

Vanília!

Én szerencsés vagyok, mert nekem a legdurvább migrént is elmulasztja az algopirin, de tényleg. (migrég: erős fejgörcs, szemfájdalommal, vagyis csak sötétben bírok lenni, vagy becsukott szemmel és mindehhez társul a nagy fájdalomban hányinger és hasmenés...) És szeretem megelőzni a bajt, így ha idejében bekapok egy gyógyit akkor elő se jön ez a sok tünet és tuti nem vírus, mert párszor, már elrohantam vele dokihoz, egyszerűen migrén. Ebből kiindulva a Cataflam nem szükséges, de a fogfájásra csak az jó nálam...
Egyébként én már vettem be cataflamt (szopi és terhesség alatt is), mert épp nem volt algopirin. 1-1 alkalommal nem árt, csak rendszeres szedése nem javasolt. Tudom-tudom, a tájékoztatóra más van írva, de minden gyógyszerre ez van írva, és csak azért hogy ne legyenek támadhatóak a gyártók. Tudod, külföldön nagy divat a pereskedés.

na a mosatlan nálunk is még mindig vár rám, de a ruhákat eltüntettem és már megkezdtem a keddi utazáshoz az előkészületeket, úgy mint elővettem a nagy táskát :lol: Fél óra múlva indulunk a Danciért!

JAJJ?rossz evő gyerekek anyukái! Nagy hírem van a rossz evő fiam (Gabi) a balcsinál szabályosan zabál! Hívott anyósom még tegnap asszem és ő mondta, hoyg a Gabi folyamatosan eszik! Na lám, mit tesz a campingolás! Te jó ég! Most viszem a Danit aki egyébként is zabál és most azt még felülűbereli? hajaj.

na megyek készülődni

Kép
sasha

Vanília,
néni a nénikéd! :evil: :twisted: nem vagyok olan öreg. :oops: vagy igen? :cry:

Amúgy 15 ker, majd mailen megy a pontos cím. Honnan jöttök? Asszem ti is kispest. Akkor a legegyszerűbb az az üllői -hunária krt- m3-as útvonal. mi az m3-as mellett lakuk nem sokkal. Van egy másik út is, hátul, és nem a nagy utakon, hanem kis utcákon, de azt most hosszú lenne elmagyarázni.

Vagy úgy is jó, nem tudom hogy mennyire vagytok Kispesten, hogy a köki felüljárón át, a Sibrik Miklós úton egész a Maglódiig, onnan az Éles-saroknál le az Örs vezér teréig, onnan pedig vagy végig a NAgy LAjos-on az Erzsébet királyné útjáig, vagy az IKEA mögött a nemtom milyen úton a Gvadányi útig, azon végig (egy idő múlva Miskloci u. lesz belőle), és az Erzsébetkirályné útján jobbra lefordulni. onnan 5 perc, azt már telcsiben is el tudom mondani, amikor jöttök. Vagy majd mailen.

Dia,
szerintem volt 92-es is, mert emlékszem turiznom kellett, hogy találjak a nagyok közt nekünk is jót. Sőt ez még úgyis nagy MArcira. őszre bvettem. Jövő héten, ha a párom megy majd vásárolni, szóljak neki hogy nézze meg, és vegyen? Szerintem lehet meg is lenne cscütörtökig. Na?

Na akkor még megvárjuk a többieket is. De jó!!!! Lehet, Jucus is el tudna jönni hozzánk? Tök jó lenne.

Esztiék nyaralnak valahol megint? VAgy hol van?

Tücsimami, most már télleg küldöm majd a képeket. (még nincs kitakarítva, lehet nem is lesz.... :( :oops: ) Jöhettek a koszba.... :oops: :roll:

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
halat nyugodtan adhatsz Marcinak!
Sajna mi nem tudunk menni hozzátok, nekünk a Pecsa is már határeset, pláne most, hogy Livi fél óránál nem hajlandó többet ülni a babakocsiban, mert menni akar. De ha megy, tuti nem arra, amerre én akarok! :lol:

Dia,
én arra gondoltam, amikor majd fog járni bölcsibe Domi. Vagy rosszul emlékszem, hogy volt róla szó? :roll:

Sasha,
a cataflam kikezdi a gyomrot, vigyázz vele. Én menzis görcsökre akartam szedni, de a háziorvos meg a nőgyógyász is aszonta, inkább mást szedjek.

Bubek,
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ugyanaz a póz, mint Marcié, csak a másik oldalról fotózva. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, most ugye viccelsz, hogy akkor megint nem találkozunk?! Ti kerültök minket.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
hidd el, minden vágyam, hogy végre lecsapjalak, de erre várnom kell egy közelebbi tali eljöveteléig. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nekem is minden vágyam hogy te engem lecsaph... ööööö.... akkor ezt még átgondolom.

Kép Kép
coolasa

Micsoda jó hírek! :D
Akkor csütörtökön tali!!!! És Bubek hányra menjünk? Jó a szokásos dél körül? A címed akkor küldjed légyszi, bár nekem meg van valahol azt hiszem.
Mi lenne, ha vinne mindenki valamit és akkor lehetne enni. Na?
Persze Bubek Te mondjad, nálad lesz a felfordulás. :lol:

És mi van????
Gabi, TI NEM JÖTTÖK??????
Nehogymán ne lássuk az 1 éves jányt!!!!! Nem tudnátok megoldani valahogy? Timivel ha jössz?
Bubek, Gabiék mennyi idő alatt érnének oda?
Na!!!!!!!!!! Lécci!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Egyébként Beni kapott ebédre húsleves, bele csirkecombihusi, 3 répa és egy kis petrezselyem ééééés 70 mili szó nélkül lement. Aztán rá még 60 mili tejcsi. Lehet, hogy több is ment volna, de így elsőre igazi kaját nem mertem adni.
Holnap is kap, majd ha kér, többet is.

Gyógyszer:
ezt nézzétek, ezt szedi a Húgom menstruációs görcsökre (orvos adta neki!!!!):
Naprosyn-nem szteroid gyulladásgátló
napi adag 2-4 db
Mellékhatások:
gyomor-és bélrendszeri fekély,vérzés,perforáció,gyomorégés,telítettségérzés,émelygés,
hányás,fájdalom,vastagbél-gyulladás,nyelv-gyulladás,sárgaság,kóros májfunkciók,szédülés,kábultság,fejfájás,fülcsengés,látási panaszok,álmatlanság,görcsök,gondolkodás-és koncentrálóképesség zavara,agyhártyagyulladás,viszketés,kiütések,pontszerű bevérzések,hajhullás,különböző bőrgyógyászati rendellenességek,fényérzékenység,vérkép eltérések,vérzési idő megnyúlása,végtag ödéma,nehézlégzés,tüdőgyulladás,szívdobogás-érzés,szomjúság-érzés,vesekárosodás,káliumszint növekedés

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, és mit szed a húgod ez ellen a gyógyszer ellen?

Kép Kép
coolasa

M: - Babanet, itt Mancsbá, vétel!
B: - Mancsbá, itt Babanet, vétel!
M: - Babanet tisztán veszed az adást?
B: Igen, Mancsbá, beszélhetsz!

Hú, bejutottam...

Bubekférjprogram: IRIGYIRIGY!!!!!

Coolasa
bocs, ma estére visszavonhatom jókívánságaimat, persze csak ha szépen megkérsz :twisted: Remélem a férjed nem gondolt semmi rosszra, amikor éjjel félálomban kómásan mormoltad magad elé: ej mancsbá mancsbá :oops:

Bubek (meg mindeki, aki fogorvosilag hozzámszólt)
a doki azt mondta, hogy nincs olyan ember, aki nem fél a fogorvostól, ill. aki azt mondja, az hazudik. Még ő is fél állítólag (gondolom magától nem, minden tükörbenézése egy rémálom lenne)

Kép
Kép
mancsbá

Ilba,
ÉN IS A NAPROSINT SZEDEM, GAJDOS!!! :shock:

Timiékkel vagy nélkülük, Livi nem bírna ennyi BKV-zást egy huzamban sajnos. Az utazás közben meg mégsem állhatunk meg sétafikálni, mert kábé akkorra érnénk oda, mikor Ti indultok hazafelé...
És arra sincs garancia, hogy közben elalszik. Hjaj. Majd megtudod nemsokára! :twisted:
Látod, mondtam, hogy Beninek be fog jönni a husileves! :wink:
Livi meg párizsis katonákat uzsizott. Nincsenek fóbiáim: laktóz mentes vajjal és Norbi párizsival. :lol:

Mancsbá,
esküszöm, én nem félek a fogorvostól!!!! De komolyan. Csak akkor féltem, amikor a bölcsességfogamat húzták ki, de az sem volt vészes, csak előtte jól beszarattak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mbá: semmi gond nem volt, ugyanis nálunk nem szokás a házastársétól (lényegesen) különböző nevet sutyorogni bele az éj sötétjébe. Nem elegáns. És ehhez következetesen tartjuk is magunkat...

Kép Kép
coolasa

Gabus én sem félek a fogásztól, de valszeg azért, mert még soha semmi fájdalmasban nem volt részem. Vagy ez nem is alapkövetelmény?

Kép Kép
coolasa

Az az igazság, hogy eddig néhány gyökérkezelésen kívül (meg a bölcsességfog) nekem sem sok dolgom volt fogorvossal, de azok egyáltalán nem fájtak. Az injekcióért nem vagyok oda, de amiatt nem reszkettem, ha menni kellett.
Nekem a mumus a gégészet meg a nőgyógyászat, azon belül a rákszűréshez a mintavétel. Piszkosul fájt a szülésig, utána, a 6 hetesnél már nem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Mancs:

Nálunk is póker nézés volt az este,bár én a végére bealudtam.Nagyon birom,ahogy a Korda tud lelkesedni :D
A 8 éves szoptatását Fanni látta,ő mesélte,hogy tényleg elég gusztustalan már a látványa.

Jucus:
Szuper,hogy jelentkeztél!Nagyon jó hangulatról árulkodnak a nyaralás képeid!Bogi már milyen nagy és sok mindent tud már!

Bubek:
Lehet arról akartál irni,hogy én is a Te módszered választottam az ágyba szoktatáshoz.Hát elég lassan,de talán alakulunk,bár többször ébredek arra,hogy Szilvi újra hozzám gurult,igy éjjel többször rakom vissza a helyére.
Tali:A jövő hét elég sűrű lesz programilag nálunk,de ha Gabiék jönnek akkor igyekszünk mi is menni.

Ilba:
Szilvi nálunk is húslevest evett,most először csirkemájjal és izlett neki.

Nekem nagyon jó dolgom volt a hétvégén,mert Fanni bevállalta a mosogatást mind a két nap,sőt gyönyörüen rendbetette a konyhát,lesikált,lemosott mindent,csak úgy magától!Nagyon örültem neki,és sok,sok puszit kapott érte!Olyan jó,hogy lányaim vannak!

A nyaralni indulóknak jó nyaralást kivánok!

Most ennyi.
Sziasztok

Kép

Kép
novum

Gabi,
De mennyi az út?
Ne csináld már? Hogy jönnétek? Fel tudunk venni valahol titeket?
Hm?

Kép
Kép
Kép
ilba

És mit szólnátok talihelynek a Népligethez? Nem most, Bubekék helyett, hanem az Orczy helyett úgy általában. Közel vannak egymáshoz, van jóóóóóóó sok fa :lol: , és nem ér köldökig a fű, mint az Orczyban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tali:Látom Gabi már irta,hogy ők már bizti nem jönnek az utazás miatt.Ez nálunk is igaz,sőt ha hosszan kell menni Szilvi már menet közben feláll a babakocsiba.Ezt látta már Gabi is.Ha meg tökre beszijjazom végig orditja az utat.Úgyhogy még meggondoljuk mi is.

Kép

Kép
novum

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Népligetben nincs sok csöves és buzi?
Mintha ezt láttam volna a TV-ben.
De amúgy nekem ok, ha van egy placc, ahová leteríthetjük a pokrócot ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ha a Pecsához viszonyítunk kábé 1 és negyed óra.
Nagyon ari vagy, csak nemtom hogy férnénk be az autóba babakocsistól.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A Népligetnek a metróhoz eső végén szoktak egy padon lenni fent említett tagjai a társadalomnak, de az kábé egy 20 nm-es nagyságú rész, a Liget többi részén gyerekek, bicajosok, görkorisok stb. vannak. Sokat jártunk oda 1 évvel ezelőttig. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Azok a nyugodt vasárnap délutánok:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Most nézem, milyen hasonló kép van a vonalzón Beniről és Livicsekről. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,
lehet, hogy mégsem foglak fejileg bántalmazni? Teljesen egyetértek a szopiról, ill. otthoni meztelenkedésről trillázva :lol: kifejtett véleményeddel. Ez azt jelenti, hogy Te is egy nagyon okos ember vagy, akárcsak én, ezért kár lenne az okos kis buksidat bántani! :lol: :lol: :lol:
Egy szolíd gáncs megfelel helyette? :twisted:

Még egy uccsó adalék a szopihoz: tavasszal a bölcsiben is volt egy kislány, köbö 2 éves, aki időnként odament az anyjához, felhúzta a pólóját és vigyorogva imitálta a szopizást, de tök látszott rajta, hogy ennek már köze sincs a táplálkozáshoz vagy az anyjához való kötődéshez, szimplán szórakozik az anyjával, aki zavartan magyarázta, hogy még szopizik a gyerek. Aha... És nem is az a lényeg, hogy mennyi idős volt, hanem hogy hülyét csinált az anyjából, pontosan látta, hogy rossz neki, amit csinál, de megteheti.

Meztelenkedéssel kapcsolatban, szerintem ha a lány gyerek látja az anyját, a fiú meg az apját, az nem gáz, csak fordítva.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Látom, nem bírtátok eldönteni, hogy hosszú vagy rövid ujjú pólót adjatok-e Benire és be legyen-e kapcsolva a gatya vagy sem. :twisted:

Amúgy czukkkor!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus, igen, én is az ellenkező nemű szülők látványára figyelnék inkább, de gondoltam, ha mindent kifejtek én, és nem hagyok meg semmit a többieknek, akkor ki fog erről velem beszélgetni? Aha, én egy nagyonokos ember vagyok, és már korábban is szuperlativuszokkal méltattam volna magam, csak engem senki nem kérdez, mindenki maga akarja kialakítani a véleményét, micsoda hülyeség.
Igazából mért akarsz engem testileg bántalmazni? Vagy ez olyan, mint mikor oviban ferike meghúzta a copfomat figyelmfelkeltés végett?

Kép Kép
coolasa

:wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nagyon feledékeny valaki... :twisted:
Tessék csak visszaolvasni 1-2 napot Nokianyu!

Pl. ki merészelted figurázni az Országh Lászlós helyesbítésemet, továbbá burkoltan lecingároztad az én 7,5 kilós 1 éves debill lányomat! :x

Kép

Kép
gabuska
Budapest

nana, országlacinál a saját elírásomat figuráztam ki, mert még én hiszem magamról, hogy tudok angolul, a lányod debil testalkatával bedig saját lányos öniróniát gyakoroltam. De ezek szerint ez tényleg burkoltra sikerült.

Kép Kép
coolasa

Félreértések elkerülése végett: a kacsintós hsz Ilbáé. :wink:

.................................

Tök aranyosak a jászapáti szurkoló bácsik! Most vót a Napló előzetesben.
Engem csak 1 dolog köt Jászapátihoz, de az nagyon: Vámosgyörk, Vámosgyörk. Gyorsvonat érkezett az 1. vágányra Budapest, Keleti pályaudvarról, tovább indul Miskolc, Tiszai pályaudvarra. Gyöngyös, Jászapáti felé átszállás.
Ebből minket a Gyöngyös érintett, de a 30 év alatt mintegy kétezerszer hallottam ezt a mondatot, így Jászapáti a második otthonom. :lol: :lol: :lol:
(Még sosem voltam ott, merthogy nem arra szálltunk át.) :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszi a :wink: fejet! :wink:

Mit is csináltatok Gyöngyösön?

Kép
Kép
Kép
ilba

Újra itt vagyok én is :lol:
Estefelé lezavartunk egy röpke másfél órás sétát itt a kertvárosi részben, nagyon jó volt! Megbeszéltük, hogy ezt gyakrabban csináljuk így hármasban. Teljesen más, mint amikor a kertben vagyunk. Ez is kell. Jól elfáradtam én is.

Coolasa,
a hosszú szopiról írt véleményed egy az egyben az én szavaim is lehetnének! :) Mi még nem beszéltünk meg nagyon dolgokat előre, de egy fix: nem a gyerek előtt állunk le vitatkozni fontos dolgokról. És nem akarjuk különböző irányelvek szerint nevelni Petikét, hanem egyformán. Viszont ezt még vhogy Anyósomban is tudatosítani kell majd :twisted: :? Ja, annyit beszéltünk már meg jó előre, hogy kedves Mbá nem fog nekiállni a gyerek előtt nasizni és édességet majszolni kaja előtt, és a tejfölös, tejszínes, joghurtos és egyéb fehér kajákra, főzelékekre nem fogja mondani hogy nem szereti. Azt mondja majd, hogy szereti ezeket is nagyon, csak most nem kér. Meztelenkedéssel kapcs.-ban: sztem nem baj, ha lát minket meztelenül, de azért ne forduljon másik irányba a dolog: tudatos meztelenkedés nem lesz. De minden alakul majd magától :wink:

Ilba,
nem valószinű, hogy tudunk menni Bubekékhez, nekünk elég messze van. Mbá dolgozik, apósomat nem akarom nyaggatni. És el is kéne vkinek jönni értünk. Szóval alig ér haza após, már szinte indulhatna is vissza, főleg ha nagy a forgalom... :cry: Pedig ahogy Bubek leírta, az Erzsébet királynéig csukott szemmel is eltalálok. :cry: Ha a környékbeliek közül senki nem megy, arra gondoltam, hogy vmelyik este elugranánk és odaadnám Neked a kazit, meg Coolasa takaróját is, hogy ne sírjon már itt a gazdija után. Ha Neked jó...

Dia, Vanília
Ti mentek Bubekhez?????

Naprosyn: ezt a gyúrós emberkék is szokták szedni, mert nőnek tőle mint az állat. Felpumpálódik tőle az izmuk. Én be nem szedném!!!!! Anno mensis görcsre (már ha volt néha) én egy kevésbé ismert görcsoldót szedtem, a neve sajna nem jut eszembe. Kicsi, kék ovális gyogyi (nem Viagra). Látszik, hogy régesrég járt nálam a Mikulás :lol: Na az nagyon bejött nekem. Bár én sose szenvedtem túlzottan az ilyen görcsöktől.

Kép
mancs

Itt agyalok a gyógyszer nevén és még mindig nem ugrik be. És asszem nincs is itthon, de mindjárt megnézem.
10-től lesz a Fahrenheit 9/11. Ezt nézni akarom! Nemelaludni nemelaludni nemelaludni...

Kép
mancs

Mancs,
az én példám mutatja, hogy nem mindenki nől a naprosyntól. :lol:

Engem is érdekel a Fahrenheit 9/11, de már most majdnem alszom. Kicsit dorombolok Zolinak, hogy vegye fel nekem.

Jó éccccakát mindenkinek!

(Jövő héten visszajön a kányikuli. ) :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ma megbeszéltük Mbával, hogy a Zalakaros után hazajövünk, és másnap húzunk le Agárdra 4 napra :lol: :lol: :lol: De jó lesz!!!!
Urá kányíkuli!

Gabi,
aha, akkor mivel magyarázod a múltkori fotón kérkedő izmos karodat :?: :!: :twisted: :twisted: :twisted: [/b]

Kép
mancs

Mi is csak azt beszéltük meg, hogy nincsen csoki, csipsz és társai, hanem nasinak gyümi, zöldség.
Meztelenkedés majd kialakul szerintem, de sokszor viszem be magammal, mikor én fürdök, ha egyedül vagyok vele.

Mancs,
gyertek!!!! Kedd?
És mi az az este? Csak mert kb. 5-től lenne jó nekünk. Szerdán jön a barátnőm a kisfiával, szerintem akkor 7-8-ig nekem nem jó. Holnap meg naaaagy családi összeröff van Anyóséknál.
Tehát marad a kedd, ha nektek jó.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
most megfogtál! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lehet, hogy azért, mert havonta csak 1-et veszek be, sőt, nem is minden hónapban kell. Főleg szülés óta, azóta kevésbé fáj. (Bár nem tudom, rajtam kívül ez kit érdekel? ) :lol: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

De legalább enyiméééé a 240. oldal teteje!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?