Hali!
Látom pörög a topik vonulnak a témák...
Mancs!
Égbekiáltó kérdésedet én is láttam, miszerint a CORA. Sajna mi nem járunk Corába, mert messze van, sőt mi több, egyszer se voltam CORA áruházban, de gondolom úgy működik, mint az Auchan, v. Tesco... mindig vannak akciók, mikor mire... De az az igazság, hogy én bizonyos termékeket egyikben se szívesen vásárolok, mert a kínai piacon olcsóbb és mivel úgyis kínai-kínai, úgyhogy olyan mindegy, csak árban nem. Azt sajna nem tudom, hogy a fent nevezett áruházat mennyire árasztotta el a gagyi cuccos...
Szopi!
Hát azt hiszem egy iskolaérett gyerek szoptatása kissé cikis
Biztos emlékeztek, én Gabit közel 2 éves koráig szoptattam, szerintem a két-két és fél éves gyerek szoptatása még a normális kategóriába sorolható, de egy óvodás gyereket már nem igazán szoptatnék. Egyébként sokkal jobb volt, hogy a Gabi olyan sokáig szopizott, mint a Danci aki csak 10 hónapig. Kievett a vagyonkánkból, mert a reggeli, déli, és esti tejcsinek meg kellett lennie, ez most is így van, de azért a tehéntej jóval olcsóbb és közel 2 évesen azért már lehet arra váltani. Az biztos, hogy én a Gerit addig fogom szoptatni ameddig az ép eszem engedi, vagy amíg ő akarja. A hozzátápit is kihúzom ameddig lehet, hiszen enni ehet egész életében, de anyatej csak most van.
De tudom én ám, hogy mi hajt titeket a hozzátápi várásában és az elkezdés örömét is ismerem, Gabinál én is majd kibújtam a bőrömből, hogy mikor lehet már elkezdeni, aztán lett nagy pofáraesés amikor naponta csak 1 volt hajlandó elfogadni a kaját és max 10-20 miliket. A Danci meg a másik véglet volt, ő elsőre megevett volna egy egész vadkant is és simán benyomott 200-250 g főzit egyszerre!!! Ez olyan 8-9 hónapos korában volt. Azóta is egy kis tankocska ugye...
A Gerinél meg most kivárok és lesz ami lesz, eszik ahogy eszik, nem fog iztatni, persze ezt könnyű mondani 2 gyerekkel a hátam mögött és tudom úgyse ér semmit az, hogy leírtam, mert van az ép ész ami felfogja és van az a másik ami meg nem, átéltem, de azért, hátha mégis valakinek segítség. Sose lehet tudni
Coolasa!
Nektek is jó nyaralást majd amikor mentek! Meg MANCS nektek is jó nyaralást. Én most elkezdem puccba vágni a lakást, hogy ne legyen semmi, de semmi olyan amit most megcsinálhatok, hogy ne legyen az utolsó pillanatokban kapkodás... Pl vár rám a mosatlan már megint, meg egy fotelnyi ruha ami csak arra vár, hogy valaki a helyére tegye őket... na vajon ki lesz az a valaki? Eltaláltátok... sasha
hú de nincsen kedvem és akár hiszitek akár nem a fejem már 1 hete fáj. már ma is bevettem egy algopirint:( Remélem nem szervi, mert már arra gyanakszom, hogy magas a vérnyomásom és ez a tünet egy pocakbaba nélkül egy egész életre is szólhat, vagyis életen át gyógyszer szedés.... brrr, de nemdíjaznám.
Utolsért a hajhullás, már mondtam? Igazándiból én egyáltalán nem bánom, már annyi volt, hogy már utáltam. Szó szerint megkönnyebülök 1-1 hajmosás után, persze a kád, meg minden tele van a hajammal, meg a Geri, meg minden, de úgyis elmúlik.
Hahó Mancs, elmúlik magától a hajhullás, és sajna ez nem a Bánfin múlik, mert ez egy természetes folyamat, a bánfi meg a természetellenes hajhullást hivatott megszüneteni.
Na jó, továbbiakra szép napot