Új privát üzeneted érkezett!

Mennnnnnnyi?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[quote="gabuska"]A írta:gabuskaludni? Jó duma... :twisted:

úgy csak nem köszönhetek el, hogy "megyek fejni" :lol: 8)

Kép
Kép
mancsbá

ja bocsi, végre én is júzer lettem, a kezdő már elmaraaaaadt!!!

Kép
Kép
mancsbá

Mosmeg Te nem válaszolsz: MENNYI értelmes üzenet?!

(A 0 a bal felső sarokban van!) :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!

Jesszusatyaúristen, hogy milyen termékenyek voltatok ma! Nem sokat, csak 3 oldalt kellett visszalapoznom, hogy képben legyek, de sajnos, most hogy képben vagyok, már álmos is, úgyhogy csak 1-2 dologra reagálnék

Babanet tényleg lassú, hogy a fene vinné el. Nekem nagyon úgy tűni,, hogy semmit se ért az a nagy babanet rendszerváltás, minden a régi... hehe, mint a politikában. Azt vettem észre, hogy csak reggel 7 előtt és éjfél után normális sebességű, amikor már elég kevesen nyomulnak itten.

Vuka!
Ugye ti kérdeztétek, hogy mivel kicsinyítek? Bocs, de azt se tudom, hogy most 1, 2, v. 3 oldallal ezelőtt olvastam, így nem keresem vissza:) Sima képnézegetővel, az ACDSee-vel. A lényeg, hogy sose akartam a pixelen változtatni, csak resize funkciót használom és ha már egyszer túl kicsire lett kicsinyítve a kép, abból nagyobbat nem lehet, csak piszok rossz minőségben, ezért én minden képnek csak a másolatából kicsinyítek, így van lehetőség a javításra és kisérletezésre, hogy na, mikor lesz a kép mérete 5,9 kb, vagy legalább valami hasonló:))) Most direkt csináltam egy kicsinítést és most a 70x90 lett 6 kb.

Gabus, Coolasa, Mancsok!

Öröm volt tikteket olvasni!

BABAÚSZÓGUMI!
Nem kell ám azt a csúnya sárgát venni!!! Vannak nagyon jópofák, nekünk cipős van:

Olyan képet sajna nem találtam, de a lábacskáknak ott a két luk, talán látjátok
Kép

Ezt meg csak úgy, ja, igen ő a GAbi
Kép

Kép
sasha

Kormi,
Jó utat Nektek, jó nyaralást!

Coolasa,
Még egy lehetséges válasz a mai kérdésedre: azért számos, mert jelenleg az „én oldalamon” lévőkből csak ez kapható. :lol:
(De mi is a nagyság miatt vettük, nekünk van amúgy járműves és állatos is bibibiiiiiii)
Köszi a köszöntést! :wink:

Eszti,
Ez jó, én meg megint ősszel szeretnék szülni, talán picit előbb (szeptember vége, október eleje)

Vanília,
Beni is pont 9,23kg!
Sűrítős kérdésedre én aszondom, hogy én mindent higítok, hogy tejállagúan talán lecsúszik … :roll:

Mancs,
Köszi a marát!!! :D
Jók a Petikés képek, mintha Benit látnám pár hónappal korábban.
Nekem pont tegnap dicsérték a Flór Ferencet, de más osztályt.
Barát (volt oszt.társ) 30. szülinapján voltam, ami szerencsére a szemben lévő házban volt egy étteremben. Férjuram most jött fel hát izé, hogy is mondjam ... jókedvűen :D és megy tovább velük bulizni.
Én meg az ágyikóba azt hiszem.

Vuka,
Habtapinyűvű Petra nagyon huncut!

Gabi,
Livicsek egy tündérke! Azért várjuk a „rendes” képeket is a keresztelőről.
Szkájpunk: :lol: (tényleg igaz, ez a téma, de titeket is kibeszélünk ám mindig rendesen :D )

Timi,
Köszi a köszöntést!
Szilvis kép a gilisztáskarkötőről tuti! :D

Jucus,
De jó, hogy jöttél! Azta már félidő???? Akkor mikorra is várható a pici? Írd meg mindenképp mi volt az UH-on, ok?
Nagyon édes Bogesztán, szupi ez a sityak!
Jó utat!

Jövő heti tali: tök jó lenne, de nézzétek (bár hideg nem lesz):
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... t=Budapest

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Na ettem egy kakaóscsigát és hozzá fél liter kakaót, én eleve nem szoktam ennyit inni (dokinéni mindig is szidott a napi max. 1-1,5 liter miatt) és pont tejből ittam ennyit, nem tudom mit fog szólni Petra, remélem nem jön ki a tejallergiája, de ezt most nagyon megkívántam. Már annyira várom, hogy ehessek egy csomó joghurtot, min. naponta egyet, ez most rettentően hiányzik, most heti egyet engedélyezek magamnak.

Sasha tényleg tök jó az úszógumitok, most már ilyet akarok!!! :lol:
Egyébként köszi a kicsinyítés leírását, én kérdeztem, ill. a férjecském, majd ha egyszer felkel, akkor megmutatom neki. Legkésőbb fél 10-kor keltjük Petrával, mert sajnos Ő szombatonként is dolgozik (kb. 10-től du. 1-ig).

Ilba az időjárásból elegem van, egész héten riogattak az esővel, aztán itt Pesten nem volt semmi, ez alapján már a mostani héten is talizhattunk volna. :evil: Persze tudom, ha mi talizunk, akkor meg tuti, hogy elkap az eső.

Mancsbá gratula a 100. értelmetlen (Gabuskától idéztem :P )hozzászólásodhoz és persze a sima Felhasználó státuszhoz. Otthon aztán pezsgőt bontani ám!
A főnökasszonynak add át az üzenetemet: e-mailben küldtem a telcsiszámomat.

Gabuska etetsz itt engem a süket dumával, hogy semmi különösről nem dumáltok a skypon, de azért Ilba beismerte, hogy kidumáltok minket, szóval most nagyon lebuktál. :x

É&P&G
Kép
Kép
vuka

:oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A Mancs família után Te is leírtad magad nálam a kakóscsigával! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tudjátok mi készül a konyhában??????
Képzeljétek almát főzök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csináltam Petrának szilvát, de kissé savanyú, pedig ízlett neki, de fintorgott, hogy savanyú, amúgy ette volna. Gondoltam akkor vegyítem egy kis édesalmával, úgy biztos finibb lesz. Végülis már kipróbáltam magában a szilvát, most már lehet vegyíteni.
Petrának minden fosós kaja (szilva, sárgabarack) megfogja a kakiját. A barátnőm mesélte, hogy ők is így voltak. 1 hónap aztán ráált a pici gyomra a hozzátápis kajákra, és utána már rendesen tudott produkálni a pellusba. Szóval próbálkozom a kajákkal bár nem túl sokat kap Petra, végülis nincs gond ha még főként anyatejen él. Napi 100 valamit kap, ami ált. barack, mert azt meg nagyon imádja és most van a szezonja (sajna már nem sokáig).

Na megyek Petrát vissza kell altatni, lehet, hogy én is bealszom még, itt úgyis eléggé kihalt a terep.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Amint azt írom, hogy nincs senki a Bneten, tuti valaki ír egy kicsit, megcáfolva engem. :oops:
De én nem is 11-kor ettem a kakaóscsigát :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabuska!

Én is kakaós csigát viszek reggelire (a dolgozóba)

Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Petra!
Tartsd a frontot, ne hagyd magad letéríteni a helyes útról! Ha próbálkoznak, köpd ki jóóóóó messzire!

(A k.csigát - szerk.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Petra alszik, apjuk elment dolgozni, én pedig bevetem magam egy kád forró vízbe kicsit relaxálni, remélem nem ébred fel a kisasszony. Ki kell hevernem Gabuska fenyegetéseit.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szerintetek meddig jó a fagyasztóból kivett tejci??????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na mi van már, kihalt a Bnet szombat délelőtt, netán lustálkodtok???
Én már meg is fürödtem, hajat is mostam. Lassacskán kénytelen leszek nekiállni vasalni, mert levelezni nem tudok senkivel!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
vagy még????
Én itten vagyok csak láttam, hogy Te vagy az utolsó hozzászóló, azt meg már olvastam reggel. Most néztem csak, hogy mikor írtad, hogy ez már nem az. :oops:

Tejcsi: 1-2 órát tuti jó, én volt, hogy a következő evésig tároltam a hűtőben. Csak szagold meg, ne legyen az a savanyú szaga.

Kaka: Beninek napi 3-4 se volt ritka, amióta eszik mást - mindegy hogy fogós, vagy hajtós - lett napi 1-2 és nagyfiúsabb.

Kakaóscsigát én is szeretem.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka....csigavér csigavér....mi az hogy lustálkodunk? A mi családunk már negyed 11kor felriadt gyermekünk éhes nyöszörgésére, nem ihaz, hogy nem bír 10 óránál többet aludni mostanában, tényleg hihetetlenül sokat kivesz az emberből az anyaság, de ezt kivel is beszéljem majd meg, kivel is, kivel is....áááá megvan, kedves Mancs.

Gabus! Te fenyegetőzöl itt mindenféle testi fenyítéssel, de csak mert még nem találkoztunk élőben, mert valószínűleg (a codás képek alapján, amit vagy szíves emgosztani velünk) a derekamig érsz! Bah! És még egy ilyen vitézkedik! (Én is csak virtuálisan vagyok roppant bátor, merthogy élőben kicsi vagyok, viszont lassan futok.)

Sasha, most mi ez a lábacska meg lyuk úszógumi? Hol van ott lábacska? Muszáj lesz Mbá segítségét kérnem, hogy derítse fel ezt a balladai homályt egy újabb gyerek-felszerelés témájában, mert különben olyan okos maradok, mint eddig, és azt nem hagyhatjátok.
Mbá-t pedig a védelmembe kell vennem, hiszen ő is mindig olyan végtelenül jó volt hozzám. Szóval a hozzászólásai egytől-egyig a a babanetes lakosság épülését szolgálják. Eltekintve néhánytól. De a többi azért.....egy hajszál híján értelmes... a múltkor is volt egy, ami egész épületes ....lehetett volna......majdnem.... na szóval értitek? Úgyhogy ha meglátom, hogy valaki tovább kritizálja, ugratja szegény őt, akkor annak kénytelen leszek adni a lottóötösömből....akarom mondani, ráuszítom Durvaarc Gabust!
Uff, én beszéltem.

Kép Kép
coolasa

Vuka,
én itt vagyok, most fejeztük be a reggelit. Nálunk lángos volt, Mbá hozta. Megkaptam a számod, köszi!
Jó vasalást! :twisted: Rám is vár pár adag vasalatlan a kosárban.... :evil:

Petike aránylag jó fej volt az éjjel: kelt fél12-kor, fél 4-kor és fél 8-kor. Ez már haladás. Nem is az a lényeg, hogy hányszor van fönt éjjel, ezt a mennyiséget még kibírom, hanem a reggeli teljes ébredés a kritikus, amikor már nem alszik vissza. A fél 8 már elég humánus időpont. Most alszik, elég nyűgi volt reggel :shock:

Kép
mancs

Na vasaltam egy adagot, de sajnos még maradt pár ing.
Ilba köszi a tejcit infót. Petránál 4-5 kaki volt naponta, most meg már 30 ml baracktól is 2 napig nincs, azután is csak egy adag.
Egész de. a konyhában pepecseltem Petrának, aztán semmi nem ízlett neki. A főzött almát csak villával nyomtam össze, mert a dokinéni mondta, hogy nem árt, ha egy kicsit szokja a "szilárdabb" kaját, hát ez nem jött be, úgy nagyon öklendezett tőle, szóval mindent turmixoltam. A savanyú szilvát összekevertem almával, de nagyon nem ízlett a kisasszonynak. Gondoltam akkor csak az almát adom neki, hiszen azt szerette, de most az se kellett, hát persze így főzve teljesen más az íze, így már nem kell. Nagyon édi volt ahogy hangosan kiabált velem, hogy ez nem jó anya. Aztán váltott, mert a kiabálás közben be tudtam csempészni a szájába a kaját. Na ezeket összegyűjtötte, majd rákezdett a bbrrrrrrrrrrrrrr-re és repült minden fele a kaja. Ehhez jött még az új ízektől az öklendezés, szóval nagyon édi volt, így tényleg sikerült felfognom, hogy nem kéri a gyerek a kajámat. Du. majd újra próbálkozom, de akkor már rakok hozzá mélyhűtött tejcit, hátha úgy bejön. Ha nem, akkor maradunk a sima baracknál, és a nem főzött almánál.

Míg itt irogatok a kisasszony elkúszott/forgott a babakocsiig és most a kerekét eszi, az legalább ízlik neki. :x

Így néz ki, ha nagyon folyósra sikerül a barack
Kép

Hú mennem kell, mert most meg az asztal alól szedegeti a porcicákat.
Amúgy mindenkinek jó hétvégét, pakolnom kell aztán megyünk ki Pátyra.
Petra közben visszajött a habtapira, de csak azért, hogy közelebbről megnézze a darabjait.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Már megint egy tucat oldalt kellene végigrágnom mire képbe lennék kinél mi ujság. :evil: :evil:
Tudom,még adós vagyok képekkel de már csak akkor kaptok képeket ha minden tutira kész! :twisted:
Ma keresztszülőkhöz megyünk vendégségbe és a Kikába is beugrok "szétnézni". :wink:

Jucus!
Üdv újra itt,jóóóóók a képek!Egy egész emelet Nektek volt lefoglalva a szállodában? :lol:
Pocaklakóval mizus? :wink:

Vuka!
Nekünk van egy fölös bébyúszógumink.Dominak most vettem a nyaralásra de nem hajlandó beleülni. :roll: Autó,kormányozni is lehet és dudál is. :lol: Tudom,hogy fiús,de hátha....... :roll: 800ért vettem 500ért odaadom. :wink:

TALI:Ha az Orczy kertben lesz akkor mi is megyünk. :wink:

Pussz-pussz,este jövök(remélem). :wink: Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia tök jó lenne, csak nem tudom miként tudnánk találkozni, mert hétvégén nem leszünk itthon, szerdán meg már utazunk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sajna nem tudom megjelenik az amit pötyögök, vagy simán eltünt mindenki. Na majd lesz v.hogy.

Vuka és Mancs jó üdülést Zalakaroson, nagyon szép hely. Tavaj mi is voltunk a fürdőben. Nagyon tuti az élményfürcsi.
Megosztom veled tapasztalataimat az úszógumival és strandal kapcsolatban: :lol:
- a sárga azért jobb a többinél, mert dupla szegélye, van és a mozgékonyabb gyerkőc sem tud kiborulni,
- Ádusznak kb. tíz percig volt érdekes abban lebegni,
- az 1-es számú megfelelő,
- nálunk a gyerek medencében nem lehet bennt felnőtt, a partról tartani a nehéz gyereket nem sokáig lehet,
-a fenti következménye, hogy a nagy medence lett a kedvelt,
- a babaúszáshoz szokott babó lehet nem is szereti az úszógumis kötöttségeket, nem ezt szokta meg.
Nos ennyi. Remélem nem vettem el a kedved mindentől! :lol:
Ádusz még ma sem eszi meg a darabosabb kajákat. Nem vagytok elkésve.

Gabuska Mancs és Uborka (Coolasa) néha igen nehéz ám a magas röptű eszmefuttatásokat nyomon követni. Pedig találkoztunk nem vagyok sötét....... csak szőke. :D

Gabus nem tuom miért hencegsz azzal, hogy Lívicsekkel egy osztályról öltöztök. :shock: Most az két dolgot vet fel. Az egyik, hogy te vagy alultáplált és a korodhoz képest elmaradott. A másik, hogy Lívivel van valami gond. A tapasztalatok szerint egyik sem. Most akkor mi van? :(

... Ja lehet a kínaiak teljesen elszámoznak mindent, és csak véletlenül kell mindenből 4XL-es. :lol:

Jucus sok! Gratula hozzátok, és nagyon irígy vagyok a születendő baba miatt.

Tali nekünk ok.

Mi a gond a kakaós csigával? :lol:

Pá, készülök nagy adag gesztenye pürét készíteni.

Kép
vanília

Sajna látom egyszerűen mindenki a hatalmas esti műsort nézi ahol Schwarzi és a többiek megmentik a világot, netán a jövőbe mentek vissza?
Vagy nemán buliztok valahol! :x Alszatok, vagy gyerekek nem alszanak? Naaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:

Kép
vanília

Na jó! :twisted: ha nincs itt senki, akkor én is megyek a ..........
Majd talán holnap jövök! :x

Kép
vanília

Vanília,
az én alibim: fejtem. Közben pedig a Pókert néztem a Sport1-en. Ez az egyetlen értelmes műsor megy szombat este... Nagyon szeretem, és külön élvezetes, ahogy a Korda dumál benne. :lol:

Ma nagyon nyűgi napunk volt... Ráadásul délután-estefelé amint kiléptünk a kapun, hogy megyünk hármasban sétálni, eleredt az eső :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs

Nézte vki 20.00-tól a Viasaton az Emberi történeteket? A szoptatásról volt benne szó. Én félig-meddig láttam (szopi közben :D ) de felvettem, majd megnézem rendesen. Angol dokumentumfilm volt, és arról szólt, hogy ugye a WHO szerint 2 éves korig kéne szopni a babáknak. Anyákat muatattak be, aki 2, 4, és (asszem) 8 :!: éves gyermekeiket szoptatták. :shock: :roll: Kíváncsi leszek rá, főleg a 8 évesre. Ne kövezzetek meg érte, de az már nagyon durva sztem. :oops:

Kép
mancs

Sziasztok!
Mariann!
Az én alibim,hogy Domi keresztszüleinél voltunk élménybeszámolni és ajcsit vinni. :wink:

Vuka!
Ja,azt hittem elég ha a köv talira viszem. :roll: Még meg is kell keresni a felfordulásban. :oops:

Mancs!
Annak a filmnek én is láttam az előzetesét.Hááát,én szerettem szoptatni de az már Nekem is sokkkkkk volt amikor az a 8 éves kislány lógott az anyja cickóján. :shock: Ééééés még megkérdezte az anyját,hogy várja e már,hogy mikor szokik le a szopiról :!: :twisted: :roll: Szerintem ott már a szülőnél is volt egy kis gond........ :twisted:

Na,én is lépek a gyerkőcöt ágyba dugni. :roll: Mindenkinek jó éjt!

Jaaaa!Elfelejtettem a múltkor. :oops:
MANCSBÁ HŐS VAGY,hogy elmentél a fogdokihoz! :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Igen, ez nekem is vhogy így jött le. Olyan fura volt látni, hogy ül anyuka a kanapén, és a mellén egy nála alig kissebb gyerek lóg. Kimondom én, oszt' utánam az özönvíz: ez gusztustalan. :oops:

Nekünk is bejött a kifelé fordítós kenguru
Kép

Kismedence helyett ez lesz az "utazókádunk" :lol:

Kép

Kép
mancs

Már megint tök lassú az egész, úgyhogy megyek is a sunyiba.

Jóccakát! Babucok tudjátok, anyát, apát hagyni aludni az éjjel! :wink:

Kép
mancs

[quote="mancs"]M írta:mancsár megint tök lassú az egész, úgyhogy megyek is a sunyiba.

Jóccakát! Babucok tudjátok, anyát, apát hagyni aludni az éjjel! :wink:

...kivéve a XVII. ker bizonyos cool részeit! :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Mancs!
Úgy legyen uff! :lol:
Még néhány kép a mai napról és már tényleg húzok én is. :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Mbá, ez nagyon nem fair...én ugyanis soha nem kívántam Petike nem alvást nektek.
Legfelejbb csak neked.

Kép Kép
coolasa

Mancsi,
szerintem is guctucstalan!

Petike egy tünemény a kengiben!

Dia,
Domi meg a bölcsi szívtiprója lesz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helo bnet, helo csajok!....meg apcsik!...meg babók, meg mindenki aki olvas...! (így tán nem marad ki senki...)

Na szóval.
Már nem is tudom mit is olvastam...ja, tudom.

Jucus!!! Szíííííjjjjja!!!!!
Tök jó! Én a 19. héten voltam tavaly, amikor az esküvőnk volt. És akkor már megmondta a dokibácsi hogy látta a pöcölőjét! Én nem láttam....de biztos ott volt. :wink: Ruttner doki megmondja majd az fix! :wink:
De jó lehetett ez a Bulgária! Olyan szép tengerpartok vannak ott! Meg a Fekete-tenger szerintem az egyik legszebb. Nem is tudom miért. Lehet, csak azért mert nagyon jó gyerekkori emlékeim vannak onnan. Akkor jártam ott párszor.
Bogi meg egy tündérmanó. Olyan cuki most is.

Gabi, Mancsbá,
ez a párbeszéd.....köhöm...inkább egymás frusztrálása...köhöm....mivé fog fajulni ha egyszer újra találkoztok...he? (köhöm) :lol: :lol:

Jut eszembe tali!
Akkor most ne nálunk legyen egész napos? Már itt van 3 napernyő, amit használhatunk is, bezony. Mert délelőtt még nincs árnyék.
Azért gondoljátok meg mindannyian. Kispestieknek nincs olyan vészesen messze, azoknak sincs, akik máshonnan az 1-es villamos vonalán tudnának jönni. Onnan már csak egy vilivel kell jönni kb 15 percet.

Ha meg az Orczy-kert lesz, akkor is szívesen megyünk mi is. Bár a kettő nem biztos hogy össze kell függjön. Egyik nap lehet itt, másik nap ott....milyen kis telhetetlen lettem... :wink:

Na szóval ha gondoljátok, akkor szívesen látunk mindenkit. Persze télleg csak a kertben, (mert 45 nm-re vbeférünk ugyan, de olyanok lennénk, mint a heringek a ruszliban :roll: ) de ha esetleg jön egy zápor, akkor is van hova behúzódni, és van WC (bizony Coolasa, megint megemlítem eme tényt... :P ), és van kerti csap, és van egy kis pancsoló, és felfújhatjuk a másikat is, szóval szerintem jó buli lenne. Árnyékot meg majd kreálunk valahogy, ha sokan leszünk. Vagy ha valaki kocsival jön, és van egy napernyője, akkor hozza el. Ja meg a szokásos pokrócok is kellenek, bár aki messzebbről jön annak nem muszáj, nekünk van 3 db erre a célra.
Hogy melyik nap legyen? Szerintem szerdán vagy csütörtökön még inkább, mert akkor már tuti jó idő lesz. 30 fokot modott a Lucia ma reggel csütörtökre. És no esőt.

Na majd szavazzatok, és akkor legyen ahogy a többség szeretné! :)

Valamit még tuti akartam....de mit....?

Ja, Mancsbá!
Én emelem kalapom szintén a fogdokihoz való elmeneteled miatt!
És most jól bevallom, hogy kb 10 éve voltam utoljára fogorvosnál. Biztos van egy csomó lukas fogam, de nálam jobban senki, de senki nem rühellheti a fogorvost, az fix.

Sasha,
Gabi milyen kis husika volt babának!!! Nagyon cuki!

Vuka,
Petra meg már hogy eszi a gyümiket! Őrület, hogy repül az idő. Olyan nagyok már.

Timi,
neked is akartam valamit, de nemtom mit. :cry: Mán meg nincs erőm visszalapozni azt sem tudom, hogy hova.....

Na pusszancs, jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Hali!

Én is vagyok! Tegnap este egy kicsit játszottunk hálóba apával, meg az egyik haverjával... úgy egész nap:)
Ma meg megyünk a Dancikáért, úgyhogy a játék mostantól megszünik, azért jó volt egy kicsit megint.
Aztán kedden meg indulunk Balatonra és csak vasárnap jövünk, úgyhogy nem leszek, bár gondolom nemfogok hiányozni :twisted:

Vuka!
Vanília tapasztalataival egyet kell értsek és mégis ellenkeznem kell :twisted:
Szerintem, de tényleg lehet csak én gondolom így... Azért mindegy, hogy milyen úszógumit veszünk a babáknak (mégha borulékonyabb is mint a másik dupla szegélyű), mert egy kisbabát az ember úgyse hagy magára és a maximum távolság amit eltávolodik tőle (legalább is én) 1 m. Sőt még tavaly is használta ezt a Gabi egy normál nagyfiús úszógumival felváltva, de egyikben se mertem magára hagyni a vízben és még most se merném, hogy lassan 4 éves, tehát az a tény okés, hogy borulékonyabb, (annyira azért nem), de a szülő úgyis ott van, ráadásul kettő is. Nos, most volt minden mi?

Mancs!
Nagyon jó a fürcsihez vett kiscsónak. Teljesen kád filíngje van:))
JUt eszembe, elő kell kotornom valahonnan a kis mikiegeres medencét, hogy a Dancit, meg a Gerit tudjam hol fürdetni a Balcsin... azt se tudom, hol keresem... ha még megvan egyáltalán.

Dia!
Nagyon szép kisfiú a Domi. Hát lassan átlép a kisgyermekkor küszöbén, már egyáltalán nem babás a formája.

Jucus!
Szia! Huh, elfelejtettem mit írtál és mit szerettem volna rá írni, de nincs időm visszakeresni:(

Coolasa!
Látom nem járt erre Mancsbá, hogy részletes felvilágosítást nyújtson. Nos ez egy olyan úszógumi ami kifejezetten kisbabák számára készült. Tehát amint látod úgy néz ki mint egy kiscsónak, és van neki alja is. Abba csináltak két kis lukacskát a két kis lábacskának a fenekének meg van helye ahol ücsöröghet és mindez azért, hogy ne csússzanak alul a vízbe, mint ahagyományos úszóguminál, amibe még nem tudnak csecsemő korukból adódóan kapaszkodni...

Bubek, hát igen, Gabi is volt ducika, de azon a képen amit felraktam még javában szopizott, szinte csak az votl a fő tápláléka, mert ugye a hozzátápit nehezen fogadta.

Ja igen, Mancs, Petike nagyon édesen nevet a kenguruban:))))))9

puszika, mennem is kell... úristen holnapután indulunk és lehet, hogy hülye vagyok, sőt, ezt alá is írom, de annyira nincs kedvem :roll:

Kép
sasha

Sasha, köszi, szerintem kerítek egy ilyen úszógumit 1 héten belül, meg dm-es vízhatlan pelusokat is, mert a soproni szállóban nem tudom még milyen a vízminőség (meg az ottani szokások, hogy vajh szeretik-e, amikor csecsemők szelik vadul a habokat), de valamilyen módon bejuttatjuk mejd Nokit az ottani vízbe, az fix.

Mancs, tudtad te, hogy kedves férjed egy bibircsókosorrú boszorka? Noki ugyanis fellármázott éjjel, hónapok óta előszőr, most persze alszik édesdeden..

Kép Kép
coolasa

Helló!

Mancs,
Hát hihetetlenek vagytok. Ezek a kajálások! Mondd már meg, mit csinálsz, hogy mégis így nézel ki???!!! :roll:
El tudnád hozni nekem talira kölcsönbe az Emberi történeteket?
Kengurus Petike nagyon aranyos! Kircsi az utazókád!

Vuka,
Ízlett tejjel a gyümi Petrának?

Bubek,
Én szavazok. Nekem a kedd és a csütörtök jó a talira és szívesen is megyünk. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,
az uram nevében kérek bocsánatot Tőletek :oops: De jó Tőled ilyen "szakszavakat" olvasni, hogy dm-es úszópelus (ez most ráadásul asszem akciós is), meg úszógumi :) Ki hitte volna... :) Melyik hotelbe mentek? Mikor? Sztem már teljesen elfogadott dolog, hogy csecsemők is pancsikolnak a medencékben. Én erre azt mondom, hogy még mindig a csecsemő van nagyobb fertőzésveszélynek kitéve, mint a néhány vele egy medencében fürdő vízbebrunyáló felnőtt.

Nálunk nem volt olyan vészes a helyzet éjjel. Természetesen este fél 12-kor, amikor már majdnem aludtunk, ő akkor ébredt, majd fél 4-kor és 7-kor. Fél 4-kor hanyattfekve nyögött a fejvédő alatt (ilyenről már tettem fel képet). Reggel meg csúúúúcs volt, mert szopizott negyed 8-kor, aztán 8-kor Mbá felöltöztette és levitte, így óriásit aludtam 9-ig :lol:

Senki nem válaszolt a CORA-beli babaruhás kérdésemre :!: :!: :!: :cry: Akkor is lehet jó babaruhákat kapni jó áron, amikor nincs akció? Lesz valamikor babaakció?

Kép
mancs

Ilba,
milyen kajálásra gondolsz?

Kép
mancs

Apa horgászni ment hajnalban, Marci alszik, nekem takarítani kéne, meg a mosogatógépet berámolni (előtte még ki is kéne... :? ), de ideültem, mert semmihez nincs kedvem. Csak ehhez. Bezzeg ilyenkor úgysincs senki a bneten. Na nembaj, teszek addig ki képet, mostanában nem raktam ki Marciról.

Tücsimami, neked összeszedem a képeket és küldöm majd nemsoká. a 0720-iakat megkaptam köszi. (2 mail)

Mancsék, ezt is akartam még teganp írni. Petike is már olyan nagyfiús. És már ő is 4 hónapos...Édi ahogy nevet!!!

Jaj, tudom már mit akartam tegnap még. Halat ehetnek a gyerekek? Mármint persze filét, és turmixolva, de lehet halat adni nekik? Már rég akartam kérdezni ezt, mert én imádom a halat (apa meg egyáltalán nem eszi :( ), és gondoltam meg kéne kóstoltatni Marcival is. Tudja valaki, hogy lehet-e adni?

Köszi.

Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, visszaolvastam :oops: A lángos miatt kérdezted? Valszeg kiváló géneket örököltem. De mostanában belepillantva a tükörbe, igencsak megasszonyosodtam ám én is. El tudod képzelni, amikor kb. 10 kilóval kevesebb voltam? Az a versenysúlyom. :lol:

A kazit elteszem és elviszem majd persze! bár egy "különleges" kaziról van szó, ez amolyan "felvevős" tehát van előtte Twin Peaks meg utána is ki tudja mi... :lol: :lol: Előnye: nem kell majd visszaadnod, kidobhatod, én is erre készültem, miután megnéztem róla a filmeket. :)

Kép
mancs

Bubek,
nagyon jók a képek! Hal-ügyben sajna nem vagyok szakavatott :( De most, hogy feltetted ezt a kérdést, engem is izgat... És ha lehet adni, akkor csak édesvízit, vagy tengerit is? A jódtartalom miatt érdekelne, mert a tengeriekben köztudottan magas a jódtartalom, ami ha jól emlékszem nem bizti, hogy jó. :roll:

Kép
mancs

Mancs,
a Corás kérdés. Erre is akartam tegnap írni. Csak olyan rövid az agyam... :roll:

Szóval, igen, ki lehet fogni nagyon jó kis rucikat, és mindig van valami ami akciós is. Most vettünk tök jó pizsit MArcinak, meg 50 Ft -ért ( :!: :!: :!: ) zoknit. Igen jól látjátok, egy pár zokni 50 Ft volt!
Meg vettem 3 részes (gatya, hosszú újjú poló és kis mellénykabát) garnitúrát 3500 Ft-ért. Szóval vannak tök jó kis cuccok.
Mivel mi mindig ott vásárolunk, ezért a gyerekcuccokat is leginkább ott vesszük. Olcsó is, jó is. Ajánlom szívesen.

Kép
----------------
B&M
bubek

lefotózom mindjárt a cuccokat, és kiteszem.

Kép
----------------
B&M
bubek

Köszi Bubek! Azért is kérdeztem, mert nekünk kicsit messze van a Cora (a fótiba járunk) és fölöslegesen nem akarok menni, csak ha érdemes.

Tegnap voltunk könyvesboltban, kaptam könyvet (Tisza Kata: Reváns) és láttam egy nagyon jó babaszákácskönyvet! Itt van:
http://www.papirusz.hu/cikkek/?id=2708
http://www.konyvnet.hu/konyv.php?mit=la ... 55&knsid=W

Kép
mancs

a 3 részes 3500 Ft-ért
Kép

a pizsi (ezt bevallom nemtom mennyi volt de biztos nem volt drága, ha megvettem... :wink: )
Kép

és az 50 Ft-os zokni (csak szürke volt 2 féle méretben, mi vettünk 5 párat)
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
ezek nagyon jók! Az áruk miatt megasztán különösen :lol: A 3 részes nagyon vagi!

Anyósom most hozott fel egy tányér mákos-meggyes sütit. Még meleg. Ááááááááááááá! Inkább megyek, lemosom a hajamról a Bánfi hajszeszt. Nálam eddig semmi hatása :evil: :cry:

Kép
mancs

Mancs,
aha, a lángos, meg mekis kaják, meg Szeráj, meg ... :D
Corába nem járunk, csak Intersparba vagy Kaisersba.
Én tegnap a Kenguruban vettem 3 hosszú ujjú bodyt.
Éjjel: fél12, 1, 3, 7 és végleg 8. :roll:

Bubek,
akkor tali?
Halat nem tom, de szerintem igen. Csak a táblámat kéne előkotorni, hogy mikortól.
Nevetős Marci tök nagyfiú.

Na, megyünk Anyuhoz ebédre, Beni először kap húslevest. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Látod Mancs, erről beszélek. :lol:
Én már a hozzászólásaidtól is hízom. :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba