Helo bnet, helo csajok!....meg apcsik!...meg babók, meg mindenki aki olvas...! (így tán nem marad ki senki...)
Na szóval.
Már nem is tudom mit is olvastam...ja, tudom.
Jucus!!! Szíííííjjjjja!!!!!
Tök jó! Én a 19. héten voltam tavaly, amikor az esküvőnk volt. És akkor már megmondta a dokibácsi hogy látta a pöcölőjét! Én nem láttam....de biztos ott volt.
Ruttner doki megmondja majd az fix!
De jó lehetett ez a Bulgária! Olyan szép tengerpartok vannak ott! Meg a Fekete-tenger szerintem az egyik legszebb. Nem is tudom miért. Lehet, csak azért mert nagyon jó gyerekkori emlékeim vannak onnan. Akkor jártam ott párszor.
Bogi meg egy tündérmanó. Olyan cuki most is.
Gabi, Mancsbá,
ez a párbeszéd.....köhöm...inkább egymás frusztrálása...köhöm....mivé fog fajulni ha egyszer újra találkoztok...he? (köhöm)
Jut eszembe tali!
Akkor most ne nálunk legyen egész napos? Már itt van 3 napernyő, amit használhatunk is, bezony. Mert délelőtt még nincs árnyék.
Azért gondoljátok meg mindannyian. Kispestieknek nincs olyan vészesen messze, azoknak sincs, akik máshonnan az 1-es villamos vonalán tudnának jönni. Onnan már csak egy vilivel kell jönni kb 15 percet.
Ha meg az Orczy-kert lesz, akkor is szívesen megyünk mi is. Bár a kettő nem biztos hogy össze kell függjön. Egyik nap lehet itt, másik nap ott....milyen kis telhetetlen lettem...
Na szóval ha gondoljátok, akkor szívesen látunk mindenkit. Persze télleg csak a kertben, (mert 45 nm-re vbeférünk ugyan, de olyanok lennénk, mint a heringek a ruszliban
) de ha esetleg jön egy zápor, akkor is van hova behúzódni, és van WC (bizony Coolasa, megint megemlítem eme tényt...
), és van kerti csap, és van egy kis pancsoló, és felfújhatjuk a másikat is, szóval szerintem jó buli lenne. Árnyékot meg majd kreálunk valahogy, ha sokan leszünk. Vagy ha valaki kocsival jön, és van egy napernyője, akkor hozza el. Ja meg a szokásos pokrócok is kellenek, bár aki messzebbről jön annak nem muszáj, nekünk van 3 db erre a célra.
Hogy melyik nap legyen? Szerintem szerdán vagy csütörtökön még inkább, mert akkor már tuti jó idő lesz. 30 fokot modott a Lucia ma reggel csütörtökre. És no esőt.
Na majd szavazzatok, és akkor legyen ahogy a többség szeretné!
Valamit még tuti akartam....de mit....?
Ja, Mancsbá!
Én emelem kalapom szintén a fogdokihoz való elmeneteled miatt!
És most jól bevallom, hogy kb 10 éve voltam utoljára fogorvosnál. Biztos van egy csomó lukas fogam, de nálam jobban senki, de senki nem rühellheti a fogorvost, az fix.
Sasha,
Gabi milyen kis husika volt babának!!! Nagyon cuki!
Vuka,
Petra meg már hogy eszi a gyümiket! Őrület, hogy repül az idő. Olyan nagyok már.
Timi,
neked is akartam valamit, de nemtom mit.
Mán meg nincs erőm visszalapozni azt sem tudom, hogy hova.....
Na pusszancs, jó éjt!