Zöldi, köszi, igen, cirkuszban voltunk, és az előbb leállt a gépünk, úgyhogy elszállt a mondanivalóm is, pont a hőgörbeszemet akartam pedig idecsatolni!
Na akkor előröl, szóval iszonyú jó volt a cirkusz, olaszok tartották a műsort, állatok is voltak, ami Szilinek nagyon tetszett, állandóan a lovakat akarta látni, de nem jöttek vissza, csak az elején voltak. Volt még tigris, zsiráf, teve... nem is sorolom. És a jóképű bohócbácsi megfogatta velem az izmát! Nagggyyyon kemény volt
Szilikém iszonyú jól viselte, rosszabbra számítottam, de végig akarta nézni, úgyhogy büszke vagyok rá!
Zöldi, amúgy nagyon szép a grafid, úgyhogy én tesztelnék holnap a Te helyedben!
Áfonya, én is a progira gondoltam, hogy megzavarhatott, azért nincs mensid, de inkább remélem, hogy kedden + tesztet pislantasz majd!
Melcsike, hogy állsz a ciklussal? Remélem elküldtél már az állatkertbe egy szép kövér zebráért!
Moni, próbálkozz a hőgörbesszel, engem is érdekelne, hol tartasz!
7 kincs, pedig olyan szép görbéd volt, nagyon bíztam a csíkokban, hogy 2 lesz majd, de sajna nagyot pottyant a hőd!
Remélem, legközelebb nem pottyan sehova!
Ancsa, nem szabad negatívan látni a dolgokat, ne gondolj rosszra, és tesztelj egyet, remélem, neked 2 csíkocskád lesz majd, és mosolyogni fogsz (habár azt mi nem látjuk)!
Szóval most felteszem a hőbörbeszt, ha sikerál, nálam egyszerűen stagnál a dolog, az LH teszt sem totál +, de remélem, holnapra az lesz!