Új privát üzeneted érkezett!

Áfi!
Jó reggelt!

Az E-hisztéria tényleg indolkolatlanul túl volt lihegve. Mivel minden élelmiszeradaléknak - még az aszkorbinsavnak is - van E-száma, ezért szerintem is indokolatlan "félni" tőluk, de hát amiről bebizonyosodott a rossz hatása, vagy nem is kutatták a hatásait, arra rá kell írni, hogy napi max. ennyi, meg annyi. az a szerencsétlen Béres C-vitamin meg nem tehet róla, hogy ennyi adalékot kuztyultak hozzá!
Vajon szegény paprika is tudja, hogy a benne lévő C vitamin nem ér semmit, mert nincs mellette egy rakat műcucc? :D

Oszt amúgy jobban vagy?
Nem fáj már a fejed-torkod?

Kép
zölddisznó

Coca,
jobban vagyok köszönöm, bár ez jórészt a fájdalomcsillapítónak köszönhető (szerintem az egész délutános alvás is :D ).
Ami a nap vicce: nem vérzek egyáltalán. Már én is röhögök rajta. Minden reggel elkezdek vérezni, elkönyvelem az első ciklusnapnak és eláll. De annyira hogy még a wc papíron se látszik semmi... erre varrjon gombot aki tud. Holnap reggel biztosan tesztelek. A hőm ma reggel újra 36,5 volt csak nem mertem elmondani hogy ne örüljetek mert 8kor mértem és amúgy 6kor szoktam így kevéssé megbízható eredmény, és ugye valami nyavalya is kerülget, lehet attól lett újra magasabb.
Vendég

Hát itt van amiről beszéltem:
Kép
Vendég

Hú Áfi, tényleg tesztelj holnap reggel, akár vérzel, akár nem, és megtudod az igazat! Persze ha azután sem jön majd meg, és a teszt negatív lenne, akkor sincs veszve semmi! 2 nap múltán újra tesztelhetsz. Lehet, hogy tényleg babás vagy? Őszintén kívánom, hogy 2 csíkos legyél holnap, drukkolok!+++++++++++++++ :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ime a táblám. Szerintem ma van pé-m! :lol: :lol: :lol:
Szerintetek :?: :?: :?: Kép

Bocsi de átrakott másik oldalra így nem tudtam most visszaolvasni mi történt a napokban.

Athiz mizus????
gizmixxx

Áfi!
Yeeeeaaaahhhhh!
Tesztre fel!

Gizmix!
Érezted?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lanyok,

Afi, nagyon drukkolok, igy mar nagyon jol nez ki a gorbed. 9.napon holeeses :) A mikit elzavarjuk jo messzire, ugy hogy ne jojjon vissza egy darabig.Irj holnap egybol, amint megvan az eredmeny :wink:

Fanny, en inkabb 15.-ere tennem a pe-det, de ehhez meg kell varni a holnap reggeli hodet, ha az is magasabb a ferty is be fogja tenni a piros vonalat :)

Gizmi, ez erdekes gorbe, magasabban van, de nem az atlaghodnel magasabban (36,3), vagy az nem is fontos?

Velem semmi extra, takaritos napom volt, most vasalok, de baromira unom, kozben dvd-zek, apa meg alszik a masik szobaban, ez am a romantika :) :) .

Puszi mindenkinek es Afi jelentkezz majd.

Melcsi

Kép
melcsi6

Zoldi, Te most hogy alsz ho ugyileg? Persze csak ha nem vagyok indiszkret :oops: :)

Kép
melcsi6

Énszenilisségem még nem is rakott ma fel görbét!?

Ime:

Kép

...innen szép nyerni :D

Kép
zölddisznó

Hát itt biza teszt szag van! :shock: :lol: Drukkolok Áfi, Zöldi, te is tesztelj, ha holnapig nincs mensi!

Melcsi, nálunk is hasonló romantikus alapok szoktak lenni, hát ilyen a mi formánk! :roll:

Gizmi, lehet, hogy holnapra megugrik a hőmérőcske, és lesz egy jó kis ovulációd! Drukkolok hozzá, és hogy akciózhass is! :wink:

Köszi a kérdést, úgy fest, hogy ma be kéne iktatni egy kis enytyempenytyemet, mert ma-holnap lesz egy peteérésem, legalábbis minden erre utal, pl. az esti hasifájásom is! Remélem, nem alszunk el apucival! :roll:

Gondoltam, megpróbálok Utrogestant beszerezni, de nem lehet kapni, állítólag hiánycikk! Hát én nem értem, hogy lehet egy gyógyszer hiánycikk :!: :?:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok ijedve nagyon!!!!!Szerdan kene hogy megjojjon most meg nagy barna nyalkas darabok(bocsanat) jonnek ki belolem!MI LEHET EZ?????A 17.napon volt PE-m,mensinek meg korai lenne ,nem????
Es most meg hot sem mertem ebben a honapban!

Kép
Kép
ancsa81

14 napot mondanak optimalis pe utani idonek, de multkor nekem 12 napra jott meg, pedig tok szabalyos 28 napos ciklusaim vannak.

Ne ijedj meg es ne stresszelj ez a legfontosabb. Probalj holnap reggelig nyugodt maradni (tudom ezt konnyu mondani)es reggel merj egy hot. Szoritok nagyon.

Nektek most milyen honapotok volt? Marmint kezeles ugyileg?

Kép
melcsi6

Ancsa,
egy cipőben evezünk hogy eme szép képzavarral éljek :)
Gizmi,
a következő 2-3 nap dönti el mi volt s mikor, de ha érzel valamit az jó! :)
Melcsi,
mire felébredsz s kinyitod a géped itt lesz az eredményem fotóval illusztrálva. :) Sok remény nincs, csak ha van mégis halovány második csík meg akarom emelni a progiadagom.
És mindenkinek köszönöm a drukkot!
Vendég

Ok Afi, varom! :D Olyan jo lenne ha Te nyitnad a babaesot. :) Tudom ez most baromi szentimentalis, de kell ilyennek lenni neha.

Jo ejszakat mindenkinek.

Ancsa, probalj megnyugodni, ez akarmi is lehet. Pihenj inkabb egy nagyot.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!
:D
Nekem eddig a PE utan mindig a 14.napon volt a mensi!
Ez a honapom is Clostys meg Choragonos volt!

Afi!
Most olvasom!NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK A HOLNAPI KET CSIKOS TESZTHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Koszonom Melcsi!! :)
Neked is jo ejszakat!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, most lattam, hogy irtal, 14 nap, akkor aztan foleg nyugi;o))))))) !!!!!

Puszi

Kép
melcsi6

Jó éjt mindenkinek és szépséges álmokat!

Kép
zölddisznó

Jöttem ahogy ígértem, korán :)
A teszt teljesen egyértelműen negatív. Nagyon csalódott nem vagyok,a 12. DPO reggelén ez nem túl meglepő, én inkább abban reménykedtem hogy nem lesz ennyire egyértelmű, és akkor megemeltem volna a progim adagját. Hát így marad a 2x1 és kedd reggel újra teszt.
A hőm az visszaugrott és ott is maradt, vérzésem jelenleg nincs, barna se... ki érti ezt???
Kép
Vendég

Áfonya, reméltem én is, hogy egy halovány csíkocska lesz, de talán kedden! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Afi, voltam itt mar fel hetkor is, sehol senki nem volt. Pedig azt igerted mire felebredek meglesz az eredmeny :D . A lenyeg, hogy ho felment es miki sehol. :) A keddi teszt mar biztosabb lesz, de azert meg az is csak 14.dpo lesz.

Ancsa, veled mizu?

Szep napot mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Afi!
En meg drukkolok hogy kedden mar jobb eredmenyt kapjal!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsi!
Nem tudtam hot merni mert felebredtem 03.50-kor es nem tudtam visszaaludni! :( Meg hajnalban jott egy csomo megint de ez mar veres is volt(Bocsanat)!Ma este elmegyunk az Auchanba es veszek tesztet holnap reggel megcsinalom!En abban bizom hogy teljesen negativ lesz mert akkor legalabb megszunik ez a retteges ami bennem van hogy esetleg ...ki sem merem mondani!
Koszonom az erdeklodesed! :)

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Lányok!

Ritkán jövök de olvasok és drukkolok :!: :)
Áfi ,Zöldi, Ancsa +++ teszteket kívánok!!

Nekem új ciklus kezdődött tegnap, görbém felrakom bár sztem a 20cn volt pé, így a 14dpo-n jött meg...
Kép
Vendég

Ancsa,
ha holnap reggel negatívat tesztelsz még az sem jelenti egyértelműen hogy nincs baba :) Látod én is barnázgattam-vérezgettem kicsit 3 napot, de most nincs semmi! Soha nem volt még ilyen, ha barnáztam eddig mindig meg is jött 2 nap után. Az a rossz hogy nem mértél hőt (irgum-burgum!) így az sem tud támpontot adni.
Hát velem nemtom mi lesz, tesztelek megint kedden, aztán meglátjuk.
Melcsi,
bocsi hogy nem voltam elég korai :D

És mindenkinek hálás köszönet a drukkokért! :D
Vendég

Áfi!
Úgy izgultam érted! Progi pótlás nem kavarhat be? Nekem az csinált 32 napos ciklust inszem után... Pedig totál neg. tesztem volt... :cry: Ja és 18 v. 19. dpo-n jött csak meg... Második inszem után már nem kavart be, akkor 14 dpo után jött meg.

Felteszem a görbémet. Mindkét fertin vezetem, érdekesen alakul. Egyik betett pé-t, másik nem. A ciklus elejei magas hő még a progipótlásnak köszönhető.

Nem sikerült feltennem, csak tölt...tölt... Pedig méret is oké. Nme tudom mi van vele.

moni

Móni,
ha nem vagyok terhes akkor biztos hogy a progipótlás miatt nem jön meg. De ha csak 1% esély is van hogy terhes vagyok, és abbahagyom a Duphastont, leesika progiszintem és biztosan elkezdek mensizni, ha kapaszkodott valaki akkor is :(
Ezért vacilálgatok itten napok óta hogy mit csináljak... nem merem még abbahagyni a progit. A keddi teszt után majd meglátom. Addig még biztosan szedem.
A görbéd próbálgasd feltenni! Kíváncsi vagyok.
Vendég

Áfi!
Hajrá! Ez valami más, mint eddig! :D Ez jó!
Nem tudsz beszélni holnap telefonon a dokiddal? Progi ügyben.

Ancsa!
Tesztre fel! Szoríííííííít!

Kincs!
Ez lesz majd a tuti ciklus! Tök jó, hogy nem vagy elkeseredve!

Móni!
Hol az a görbe?

Athiz!
Minden rendben? Remélem családozol - apucival együtt - azért vagy ilyen "szótlan".

Én:

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi, köszi, igen, cirkuszban voltunk, és az előbb leállt a gépünk, úgyhogy elszállt a mondanivalóm is, pont a hőgörbeszemet akartam pedig idecsatolni!

Na akkor előröl, szóval iszonyú jó volt a cirkusz, olaszok tartották a műsort, állatok is voltak, ami Szilinek nagyon tetszett, állandóan a lovakat akarta látni, de nem jöttek vissza, csak az elején voltak. Volt még tigris, zsiráf, teve... nem is sorolom. És a jóképű bohócbácsi megfogatta velem az izmát! Nagggyyyon kemény volt :shock: :wink: Szilikém iszonyú jól viselte, rosszabbra számítottam, de végig akarta nézni, úgyhogy büszke vagyok rá!

Zöldi, amúgy nagyon szép a grafid, úgyhogy én tesztelnék holnap a Te helyedben! :D

Áfonya, én is a progira gondoltam, hogy megzavarhatott, azért nincs mensid, de inkább remélem, hogy kedden + tesztet pislantasz majd! :wink:

Melcsike, hogy állsz a ciklussal? Remélem elküldtél már az állatkertbe egy szép kövér zebráért! :wink: :lol:

Moni, próbálkozz a hőgörbesszel, engem is érdekelne, hol tartasz!

7 kincs, pedig olyan szép görbéd volt, nagyon bíztam a csíkokban, hogy 2 lesz majd, de sajna nagyot pottyant a hőd! :cry: Remélem, legközelebb nem pottyan sehova! :D

Ancsa, nem szabad negatívan látni a dolgokat, ne gondolj rosszra, és tesztelj egyet, remélem, neked 2 csíkocskád lesz majd, és mosolyogni fogsz (habár azt mi nem látjuk)!

Szóval most felteszem a hőbörbeszt, ha sikerál, nálam egyszerűen stagnál a dolog, az LH teszt sem totál +, de remélem, holnapra az lesz!

Kép
Vendég

Még csak annyit, hogy ha valakinek sikerül, és pozitívat tesztel, és a fertyn gyártotta a hőgörbéjét, akkor feltehetné oda is, hogy ott is megcsodálhassa, aki szeretné. Én feltettem az enyémet, persze sajna csak az ovulációsat egyenlőre, de ha netán sikerülne babát összehozni, tuti felteszem majd azt is!
Vendég

Athiz!
Jólvan, nagyon helyes, látom nem aludt be tegnap a donor! :D

Kép
zölddisznó

Donor :!: :?: :shock:
Hát mindketten elaludtunk, de sikerült kissé felébredni, és megszeretgettük egymást. Talán ma is sikerül, habár mostanában nem vagyunk felturbózódva, amint láthatod! Sok mindenen törjük a buksinkat, és mindketten hullák vagyunk estére!
Vendég

Jaj lányok,
nézegettem a terhesgörbéket (nem kéne ennyit foglalkoznom az üggyel tudom, de nem bíííírom ki :) ) a fertilityn, és nagyon sok olyan van mint az enyém, hogy a 8-9-10. nap táján lezuhan, aztán rögtön visszaugrik, és a pecsételős vérzés is be van jelölve egy csomónak! :D Pont mint nekem! Én alig várom hogy kedd reggel legyen... :D
Athiz,
biztosan felugrik mostmár hamarosan, ideje lesz. :) Nagyon helyes hogy így elkapjátok a grabancát! :D
Egy cirkuszba én is szívesen elmennék, kíváncsi volnék az én lányom kibírná-e végig ülve...
Coca,
a dokim egész szeptemberig szabin van, de amúgy sem tudom a számát, én nem járok magánrendelésre. Meg még nem is volna mit mondanom. Ha legalább egy + teszt lenne a kezemben az más volna. De akkor sem tudnám felhívni...
Vendég

Áfi!
Ha dokis tanács kell, amíg nincs itt a Tied, szóljál, mert az egyik barátném férje puncológus és szívesen segít okosságokkal!

Megyek én is görbét nézni!

Kép
zölddisznó

Coca,
puncológus? :D Ez nagyon jó. Már én is megbántam hogy nem nődokihoz mentem feleségül, lassan többet látják a khmm... mint a férjem. :P
Hát kedden kelleni fog valami okosság ha + lesz a teszt azért ha meg - akkor azért hogy abbahagyjam-e a progit vagy várjak még... de ezt majd akkor meglátjuk.
Vendég

Szólj majd! Kedden megyek biciklizni a puncológussal, aztán amjd kivallatom. :lol:

Kép
zölddisznó

kommentár nélkül:

"Cisztazsugorítás tápanyagokkal

Azok az antioxidánsok, amelyek a petefészekben felgyorsítják a szövetek regenerálódását, elősegíthetik a kisebb ciszták felszívódását. Ajánlott bevitel: napi 50 mg karotin (többféle, természetes forrásból pl. sütőtök, répa, piros. ill. narancs színû termények) 2 g C-vitamin (bocsánat, vesszőparipám) (ekkora mennyiségû C-vitamin hasmenést okozhat, ez esetben csökkentse az adagot), 2 mg természetes E-vitamin (d-alpha tocopherol, pl élesztőből, tökmagból, lencséből) és 200 mcg (milicentigramm) szelén egészen addig, amíg a ciszta el nem tûnik. (Ezt orvosának is meg kell erősítenie.)"

Kép
zölddisznó

Köszi Coca,
feltételezem ezt nekem szántad, már abból gondolom hogy az én petefészkeim cisztásak. Legalább már ezt is tudom.
Érdekességként megnéztem ezekből mennyi van az Elevitben (kismamavitamin): C vit : 100mg
E vit :15mg
A vit (karotin helyett) : 3600NE
Szelént nem találtam
Persze az Elevit feltételezi hogy viszel be táplálékkal is ezekből az anyagokból.
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Mindenkinek drukk, aki jövő héten tesztel.
Áfi, neked is nagyon drukkolok, ebből még bárki lehet :D

Ime a görbém (szépen alakulgat):
Kép
szerika

Erika,
tényleg szépen alakulgat! :)
Szorítok neked! ++++++++++++++++++++++++
És köszi a drukkot :) Majd elválik van-e valaki :) Nem tudom mit gondoljak.
Vendég

Sziasztok!

Csak beugrottam, nem tudtam mindent visszaolvasni.
De kiváncsi voltam nagyon, mi van a zebravárományosokkal :)

Zöldi, hajrá, nagyon jól állsz!!

Áfi, úgy drukkolok!

Én kiszálltam ebből a hónapból, ma van 2. cn.
Na de majd ez a ciklus! :)
bodzi

Erika, ez gyönyörű továbbra is, szerintem szerdán akár tesztelhetsz is, ha gondolod, és nem lesz mensi, ami remélem elkerül mondjuk 9 hónapig!

Áfonya, a Maternában, ami azt hiszem már nincs forgalomban, volt szelén, azért is szedtem pont az akkor, amikor először akartam babát, és sikerült is, persze nem mondom, hogy attól, de biztosan segített! Talán most valami Gravida néven fut? Még nem néztem utána!

Képzeljétek, a mai naphoz hasonlót már régóta nem tapasztaltam, ugye délelőtt a cirkuszban voltunk, most este meg étteremben, ott vacsiztunk, állati fincsi volt a kaja, és iszonyú drága, de már nagyon rég nem kajoltunk étteremben, úgyhogy úgy vagyok vele, ennyi járt! Különbenis apuci azt mondta, már szerdán megtette volna, hogy étterembe visz (ugye akkor volt a házasságink), csak még nem volt pénze. Hát most pótolta, és a pincérsrác is tündéri volt, Szilikém meg szépen összemaszatolt mindent. A zoknija csupa krumpli lett, úgyhogy le kellett venni róla, még jó, hogy cipőben jött, meg az asztal alatt ahol evett... Hát remélem, a takarító nem haragszik majd nagyon, és nem átkoz majd el bennünket! :lol:

Na cupp
Vendég

Bodzi :( és :D ! Örülök, hogy ilyen jól veszed a dolgot, helyes helyes! Hőmérőzz szorgalmasan, és remélem ez a ciklus szebben végződik majd! :wink:
Vendég

Athiz,
nekünk 23-án lesz a házasságink, számszerint a harmadik. Mi is vacsorával meg mozival akarjuk ünnepelni. (Nem kizárt hogy átkerül 31-ére mert akkor lesz jó film a moziban :D ) A gyerkőc landol a mamánál, felnőtteste lesz :wink:
Hát nagyon örülök hogy jól sikerült a napod. Én unatkoztam egész délután, apa műszakos, kint meg rossz az idő... :? és még a fórumon sincs élet.
Bodzi,
sajnálom :( De fő az optimizmus, igazad van, majd ebben a hónapban! Ez babaragacs :D (másik fórumról nyúltam az ötletet, szerintem aranyos nagyon :D ) küldök neked sokat: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Sajnálom Áfi, hogy uncsiztál ma, máskor én is azt szoktam! Hát tényleg az lett volna igazi évfordulós ünneplés, ha babát lepasszintjuk, de így alakult, és nem bánom! Akkor nektek is gratula, habár még odébb van!

Babaragacs, ez jó! Hogy kell ilyet csinálni?

Na mennem kell fürdetni, altatni, aztán apát felrázni, mert már horkol, hátha sikerül... :roll:
Vendég

Sziasztok Lanyok,

Afi nagyon drukkolok. Egyebkent en is nezegetem mindig a ferty-n a gorbeket. Jo dolog.

Athiz, azt kulon nekem kell feltennem, hogy mas is megnezhesse? Nem ugy van, hogy aki regisztral aze automatikusan felkerul? Ezt nem is tudtam. Majd megirod hogyan kell? Nekem is van ket gorbem en is feltennem.
A gorbedhez csak annyit, hogy pe kozeleg, ugyhogy akcio :D :D !!!!!!

Hogy most hol tartok, azt meg nem tudom, mert nem mertem hot direkt ebben a honapban. Mult honapban 26.cn-en jott meg, egyebken 28 naposak a ciklusaim, ugyhogy nagyon szoritok, hogy jovo het pentekig ne legyen semmi, mert akkor grouppen test a lanyokkal :D :D

Zoldi, ez kezd izgalmas lenni :) :)

Szerika, ez nagyon szep :)

Ancsa,de kar, hogy nem tudtal hot merni :( , ma en is voltam Auchan-ban (Budaorson).... ezer millio drukk a teszthez!!!!!!

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Afi, te tuti tudod, hogy milyen a mehszaj es huvelyvaladek terhesseg eseten, megirod nekem? pe-nel fent van (ujjal alig elerheto es kemeny), terhessegnel megduzzad, lent van es zart???? Mindig osszekeverem. Tontica asz volt ebben.....

Kép
melcsi6

Melcsi,
őszintén szólva fogalmam sincs, ugyanis párszor már nekigyürkőzetm hogy megtapintsam de egyszerűen nem és nem érem el a saját méhszájamat! Soha, semmilyen pózban egyetlen ujjammal se.
De ha a józan paraszteszet vesszük elő peteérésnél nyitottnak kell lenni (hogy bejussanak a spermiumok) és puhának, terhességnél zártnak (hogy védje a babát) és keménynek.
Vendég

Melcsi, én is azt hittem először, hogy automatice felkerülnek a görbuszok a többi közé, de nem. Szóval belépsz a görbegalériába :lol: , és ott megkeresed azt, hogy overlay my chart, rákatt, ott kikeresed, melyik ciklusgörbét szeretnéd feltenni, ovulation & coverline rákatt, és végül az update overlay. És már láthatod is a görbédet a többi között a galériában! Tök jó! :wink:

A méhszáj és h.váladéknál valszeg az van, ahogy írtad, habár én csak azt tudom, hogy amikor terhes lettem, és még nem tudtam róla, akkor a szeméremajkam volt megduzzadva, de rendesen, a hüvelyem meg szinte olyan volt, mintha becipzárazták volna! :shock:
Vendég

Athiz,
babaragacs az én billentyűzetemen Alt Gr+ű
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Köszi Áfi, ezt neked küldöm, hátha használ! Most nincs vérzésed? Mindig csak reggel? Remélem, holnap nem lesz! Cupp
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?