Na itt vagyok!
A 6 napból volt 2 nap strandidőnk, 2 nap esős, a többi olyan változó, mint itt!
Szóval jó hogy elvittem az egész szekrényt, mert kellett minden ruha!
Szállás, kaja klassz volt nagyon, volt tévé, hűtő a szobában, játszóház a gyerekeknek, internet, reggel 10-ig és este 10-ig lehetett reggelizni/vacsizni. Szóval nem keltünk korán.
Amikor meg esett jó nagyokat durmoltunk a szobában! Ja, a Balatonba persze nem tudunk fürödni, csak néztük! A városban viszont volt sok látnivaló, egyik nap átmentünk Tihanyba (babamúzeum, apátság, marcipánmúzeum, kikötő... stb.) Soma végigbandukolt, jól elfáradt! Persze az "Aprapark" tetszett neki a legjobban, másnap is akart volna menni. Mondjuk mi is, de az ország legdrágább belépős élményfürdője volt: 4000!!! a felnőtt, 2500 a gyerek 3 éves kortól. Hát én voltam olyan pofátlan, hogy nem vettem a Somának jegyet!
Végül is tök szép hely!
Cirmike!
Soma is beleborult pont ott, ahol a Roli is! És utána mutatta az apjának, hogy ott belefulladtam! Ő is fejjel megfordult azon az úszógumin és persze rögtön kinyitotta a száját, hogy tele menjen vízzel!
Amúgy a legalacsonyabb csúszda nagyon tetszett neki!
Lívi!
Mi is ilyenkor (szept. elején) vettünk cipőt annó a Somának (de ő decemberi) és 17-es kellett neki, a Gézengúzban volt akkor 7.000! Mondjuk ő el is indult októberben, szóval még 1 hónapig volt jó kábé!
Ha még most szept-októberre akarsz csak cipőt, lehet hogy kifogsz olyan használtat, amit más csak a kocsiban használt, és sehogy sincs kitaposva. Akkor megúszod feleárért és majd veszel bundás betétest vadi újat. Egyébként tényleg máshogy tapossák ki a gyerekek a cipőket, szóval amikor csak teheted vegyél újat és lépésbetétest, a Szent Borbála térin vannak magyar készítők betétes cipő, 2-3-4 ezerrel olcsóbban, mint a Siesták. Itt közelítenek a Siesták a 10-hez, sajna! Viszont mindenféle cipőt majd nem tudsz újat venni, az tuti! Én is vettem már nem egy használt cipőt, a babaszobán is. Amelyiket olyan plusznak vettem, vagy csak a bölcsiig meg haza volt a lábán... amiben sokáig van, abból érdemes megvenni a betétest tényleg!
Rena!
A vadasparknak nagy sikere lett látom, nekem is felkeltette az érdeklődésemet, lehet szeptemberben még elmegyünk mi is! Nem is tudtam, hogy születtek kistigrisek a győriben... nemrég voltatok Ti is, nem? Újra mentek?
Lilla!
Hát igen, sajna nem értesítenek ám semmiről, neked kell utánajárnod. Tudod, annyi a túljelentkezés, hogy úgy vannak vele, ha Te nem jársz utána, biztos nem is fontos, van más gyerek is, akit felvegyenek. Szóval hívogasdd többször őket. Nekünk mondjuk annó nem is volt külön szülői, beszokt. alatt elmondtak mindent.
De most az ovis szülőiről se kaptunk semmit, ha mi nem érdeklődünk, nem tudjuk... szájról szájra terjed csak a hír. Volt is, aki lemaradt róla! Állítólag most is lesz mégegy, úgyhogy jövő héten én is hívhatom fel!
GANGi!
Hú, csodaszép a kocsitok, a színe különösen tetszik, de a formája is! Kitartás a fogakhoz!
Ági!
Nektek is! Miért nem mondtad úgy szelíden, de határozottan, hogy szerinted nincs elkésve semmivel a Dorka, jársz sok hasonló korú babák társaságába, ahol látod, hogy mennyire különbözően fejlődnek a babák! Az ilyen típusú beszólásokat szerintem csak határozottan lehet kezelni, mert pont a bizonytalanságot növelik bennünk! Ó, az én rokonságomban is van olyan, ahol megfordulni kezdett csak 9 hósan a kislány és 11 hósan a mászást-felülést! És a szomszéd kisfiú 18 hósan a járást! Na bumm és akkor mi van?
Erika!
Még nem néztem meg azt a honlapot, de jól értelmezem, hogy küldtél fotót és ők csinálták azt a rajzot a Vikiről? Mennyiért?
Ágiék a kötbért gondolom azért kapták, mert jóval később költözhettek be a lakóparkos lakásukba, mint ahogy a szerz. szerint kellett volna! Javíts ki, ha nem jól gondolom.
De jó hír ez Melindáékról. Tényleg hamar ment az a ház nekik! És a kistesó is összejött, meg a bölcsi is neki, pedig mennyit parázott. Reméjük jön majd és mesél, ha lesz újra netjük!
Húúú most hirtelen ennyit írtam, el is szoktam 1 hét alatt az írástól!