Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok,

Bizony nagyon jó a gyerekek nélkül lenni, ilyenkor csak egymásra tudunk figyelni és bár hiányoznak, de nagyon jó elvannak a mamákkal, papákkal.
Már Rolit is 1 éves kor előtt szoktattuk, mint most a Rékát, hogy később ne legyen probléma.
Már ott tartunk, hogy több napot is jól elvan kb. 4-5 nap kezdi kérdezgetni, hogy hol van most és mit csinál az ő anyukája. Persze Réka felől már az első este kérdezget! Van olyan, hogy kijelenti, mikor a mamáéknál vagyunk, hogy ő bizony nem jön haza, mert ottalszik, ilyenkor hazaugrunk neki a cuccokért (pizsi, cicák,...)
Szerencsére több helyen is elvan, van választék: anyukámék, nagymamám, anyósomék, apósomék, sógornőm :lol:

Réka is jól elvan, szépen elalszik a hordozható babaágyban, de van mikor a nagyágyát párnázzuk csak körül az ebéd utáni alváshoz.

Augusztus végén hosszú hétvégére megint megyünk motorral Ausztriába kastély-túrára.

Várom, hogy jó idő legyen ismét, mert szívesen mennénk velük strandolni! :P

Rékának már kint van 6 fogacskája (4 fent, 2 lent) már több mint 1 hónapja, de nagyon nyálzik ismét, állandóan tiszta nyál a bodyja kb. a hasáig. Gyakran cserélem, remélem nem lesz megint tüdőgyuszis!
Csak egy kicsit szenvedtük meg mielőtt kibújtak, az éjszakák nem voltak zűrösek. Kentem neki zselével napközben, nem tudom mennyit használt, olyannak tűnt, mint akinek nagyon ízlik és azzal volt elfoglalva, hogy most mi is került a szájába.

Kíváncsian és türelmetlenül várom, hogy mit hoz a gyógytorna-masszázs neki, remélem olyan látványos lesz mint Olivérnek volt!

Már szeretnék itthon elpakolni ismét az alsó polcokról és futni utána! :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Lilla,

Tök furi, hogy nem szóltak a szülőiről. Elvileg levelet kell kiküldeniük azoknak akik először iratkoztak be.
Nekünk így volt mikor Rolit beirattam bölibe, de aztán ugye nem vittem mert végül akkor vállaltuk Rékát.

Sajnos a beszoktatásotok egybeesik azzal az időszakkal, mikor a legtöbb nátha elkezdődik, ne lepődj majd meg ha 1 hét böli és 1 -2 hét betegség lesz a felállás.
Na, bocsi, hogy most riogattalak!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Na sziasztok lányok!

Mi most éppen B.Füreden nyaralunk, itt a szállodában is van net (csak csigalassú).
Ma már tudtunk fürödni, de n em a Balcsiban, hanem van itt nem messze egy aquapark, oda mentünk. Soma nagyon élvezte. Én is, főleg hogy végre süt a nap.

Most nem írok senkinek, bár visszaolvastam ám. majd otthonról bővebben! Bocsi.

Azért remélem értékelitek, hogy az ingyenes 30 perces netes lehetőségben a babanet is és Ti is benne vagytok. (még a levelezésemet néztem meg... :lol: )
Majd képeket is hozok!

Szombaton megyünk haza, vas. jelentkezem!

Minden babának nagy csók!
lola77

Sziasztok!

A képeket sajnos még mindig nem sikerült feltennem, de rajta vagyok az ügyön :)

Szombaton tartja a cégem a családi napot, Szőnyben, a WF-en, de ahogy elnézem az időjárás-előrejelzést nem megyünk sehova sajnos.

Mostanában nagyon elgondolkodok azon, hogy a kis korkülönbség jó-e a testvérek között, vagy a nagy? Tudom, hogy mindkettőnek megvan az előnye is meg a hátránya is, de egész idáig úgy szerettem volna, hogy kicsi legyen, aztán szép lassan rájöttem, hogy két kicsivel nem bírnám egyszerre.
Bár egy barátnőm azt mondja, hogy a munkahely szempontjából jobb egymás után a két gyerek.
Most egyenlőre azt sem tudom, hogy hol fogok dolgozni, és ez nagyon aggaszt. Bár még van egy kis időm jövő áprilisig, de szerintem akkor is elkeserítő a helyzet. És akkor ott van még a Cirmike által említett gond, nem mehetek egyből betegállományba az új munkahelyemről.....

Szerintetek az normális, hogy a Virág már kezdi a hisztit? Sokszor úgy be tud gurulni, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja? Ilyenkor szigorúnak és következetesnek kell lenni, ugye? Olyan nehéz, de a legtöbb esetben sikerül.

LILLA:
Szerintem is levelet kellett volna küldeniük a bölcsiből, te járjál be állandóan, te érdeklődj telefonon állandóan?

CIRMIKE:
Apósom is nagy motoros, hétvégén jött meg egy spanyolországi útról. Két hétig volt ott egy másik motoros sráccal mentek és elég kacskaringósan, Svájcnak, Németországnak jöttek hazafele. A párom is motorozik, de nagyon féltem őt, nemrég volt is egy kisebb balesete, amikor Alsóörsön voltak a felvonuláson. Megcsúszott egy kanyarban és szépen leesett a motorrol, mikor felállt még mindig látta a motrot, ahogy csúszik bele az árokba. A páromnak semmi baja nem lett hál istennek, megvédte a bőrruha, de a motor nagyon összetört. Én mindig nagyon félek, ha motorozni megy. Most apósom Brnoba csalja nagyon, nem tudom elmegy-e. (jobb szeretném, ha nem)

Most nem tudok többet írni, este lehet hogy vissza tudok jönni még.

Jók legyetek, használjátok ki a jó időt, hétvégére rosszat ígérnek.

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Szertném megkérdezni,hogy nem tudtok-e valakit aki tudna kölcsön adni egy utazóágyat nekünk aug. 20-tól 29-ig?
Köszönöm előre is! :lol: :wink:
angika

Sziasztok.

Angika
Nekünk sajna nincsen ,remélem hogy tudtok szerezni.Merre fele mentek pihizni?Jól van már Julcsi?

Hugi
Ne aggódj a Timi is próbálkozik a hisztivel.Úgy meg tudja magát feszíteni meg már volt úgy hogy hátradobta magát,hogy csak lestem. Aztán ügye jön a sírás,de mostanság már előbb befejezi.Lehet kezdi megérteni a dolgokat.Mondjuk a Timi nagyon akaratos,de asszongyák hogy a skorpiókra ez jellemző.Reméljük ha nagyobb lesz elmarad a hiszti és ész érvekkel meg lehet majd győzni.Meglátjuk.
Kitartást hozzá,meg sok türelmet kívánok hozzá.

Erika
Jól vagy már ?Viki nem kapta el?Nálunk ezidáig csak a Vili meg én estünk át a nyavaján,a Timit elkerülte(de azért lekopogom)

Aranka
Izabella szeme javulgat azért.Mit mondott a maszek szemész?

Olyan kérdésem lenne hogy nemsoká szeretnék a Timinek cipőt venni.Mire figyeljek oda?Hol érdemes venni meg ilyenek.Meg a hidegebb idő miatt arra gondoltam hogy kicsit nagyobbat kéne venni hogy a harisnyás zokeszos lába jól elférjen.Ti hogy gondoljátok?Használtan érdemes e venni,meg ilyenekre gondolok.
Várom a tanácsokat.Előre is köszi.

Ha valakinek esetleg van olyan ismerőse akit érdekelne egy alig használt garos mellszívó akkor szóljon mert van egy eladóm Avent isis.

Na most mentem Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Angika,
nekünk van utazóágyunk, és szívesen kölcsön is adnánk, csak úgy néz ki, hogy aug. végén megyünk el egy hosszabb hétvégére és valószínűleg nekünk is kell. De az időpont még nem biztos, azért még visszaszólok és megbeszéljük. Egyenlőre úgy néz ki, hogy lehet hogy 30.-án indulnánk. Még letisztázom a többiekkel, aztán visszaszólok.

Cirmike,
biztosan nagyon jó volt a kirándulás. Én mondjuk félek a motoron :shock: . Merrefele jártatok?

Reni,
hol van Budakeszin vadaspark? Merrefele kell menni? Nekem nagyon megtetszett és el szeretnénk menni. Már gondoltam a Bp-i állatkertre is, de az olyan nagy, és a Máté még annyira nem értékelné. Inkább valami kisebb állatkertbe szeretnék elmenni egyenlőre. Ugyis olyan rosszacska az idő :? .

Na megyek főzni.. :wink:

Sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Angika!

Nekünk is van utazóágy, kölcsön tudjuk adni, ha gondolod.
Majd írj, hogy tudtál-e szerezni.

Lilla
lillaka

Sziasztok,

Szegény Rékánk már megint beteg!
Tegnapelőtt este fújt a szél és kimentem vele 5 percre az udvarra, pulcsi nélkül, lehet a bodyja is nedves volt a nyáltól...
Alig tud aludni, sokat sírt éjjel, mert nem kapott levegőt. De nem lázas!
Ráadásul a pórszívó is pont bedöglött tegnap délután, nem tudtam kiszívni se neki. Ma reggel elrogogtam új porszívóért!

Tegnap itt volt anyum, este elvitte magával Rolcsit, mert nagyon vele akart menni Móvárra. :lol: Majd vasárnap mehetek érte.

Ha már így alakult megbeszéltem a barátnőmékkel, hogy ma elmegyünk szülinapi vacsizni (férjének van sz.napja), Réka a dédinél lesz, de nem tudom így betegen elvigyem -e.
:?:

Babaágyunk van, de bizti nekünk is kelleni fog a hétvégéken, így sorry...

Most mocival Szlovákiában voltunk majdnem a cseh határig mentünk, trencséni és bajmóci várat látogattuk meg.
E hónap végén ausztriába megyünk. Én is féltem a motoron először (akkor vettük mikor Réka született, ez volt a meglepim :roll: ), de már elmúlt, már jól bírom a döntögetéseket is, mondjuk attól tartok, hogy vki nekünk jön autóval én meg repülök 100 m-t. Más eséstől nem (attól a ruha megvéd).
Csapatben menni viszont jobb, mert nagyon feltűnő az utakon, nem tudják nem észrevenni az autósok a csapatot. Van felvezető (aki a túrát szervezte) sárga mellény, strobi villogó a motoron, és a hátsó motor is ki van dekorálva fényvisszaverőkkel. Átlag 10-15 motor jön egy túrára össze.

Nekem is tetszett a vadasparkos dolog, merre van? Minket is érdekel :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Lívi:
Szerintem elsőre mindnképpen jobb lenne az új cipő, tudod, minden gyerek máshogy tapossa ki, és amikor tanul járni, akkor fontos, hogy milyen a cipő. Mi Bálintnak megvettük még a Siestát(7000 Ft. volt), de szerintem olcsóbb talpbetétes is jó. A Móciban voltak régebben olyan 4-5e. körüliek.
Ez csak egy vélemény volt, többiek lehet, hogy jobban képben vannak.

Zsanett:
Az útvonalat estefelé tudom pontosan leírni. A győri állatkert is kicsi, és ott több állatot láthat, oroszlán, kistigrisek, zebra, zsiráf..... A vadaspark más, az inkább erdei séta. Van egy kilátó is, én alig tudtam felmenni, Bálint mondta, hogy : anya, ne szorítsd úgy a kezem....
Este még jövök. Mindkettőnek van egyébként honlapja. Győrbe mi is készülünk, a kistigriseket még nem láttuk.

Hugi:
Szerintem minden 1 éves korú gyereknél van ilyen hisztis időszak,most akarják az akaratukat érvényesíteni. Benedek is hátravágja magát a kezemben. Nem érti még, hogy miért kell hazajönni a játszóról, meg miért nem pacsálhat a Máltain, stb. stb.
Majd megtanulják.

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Aranka!
Remélem az Iza most már csak is javulást produkál!!!!!!!!!

Lívi!
Szerintem is inkább új cipőt vegyél! Minden gyerek lába más és a cipőt is másképp tapossák ki!!!
Ha csak kocsicipőt akarsz venni lábmelegitésre és nem jár benne akkor a kinaiba is vehetsz Neki, de ha már járásra is használjátok akkor megéri cipőre költeni!
Nekünk azt mondta az ortopédus doki, hogy a cipő fogja a bokáját, legyen kérge és legyen talpbetétes! Tehát ha végig huzod a kezed, érezd a belső részén a betétet!
Ha most költesz a cipőre akkor elkerülhetsz különböző boka, térd, csipő és gerincbetegségeket! Sok gerincferdülést okozott már a rossz cipő!
Mondjuk Mi először Siestat vettünk, de nem vált be! Eléggé rossz minőségű szerintem!
Itt Tatabányán jo cipők vannak a Móciban, Gézenguzban, a sétibena Belláriában, Centrumnál a százlábuban, Szent Borbála téren is van egy bolt de nem tudom a nevét, Tatán meg a mozi mellett van egy gyerekbolt és ott is vannak jo cipők.
Mondjuk a ruhákat megvehetjük akár a turiban is ( mert nagyon jokat ki lehet fogni ), azon sporolhatunk, de szerintem a acipőt meg kell venni!!!!

Hugi!
A hugomék köszi jól vannak! Hazaköltöztek, anyuéknál laknak! A nagyobbik lánya 2. osztályos lesz, a kicsi meg oktoberben kezdi az ovit! Sajna nincs szgépük, de majd szolok Neki, hogy Mi van Veled!!

Na sziasztok, megyek teregetni meg egy kicsit pakolgatok, mig alszik a Dóri!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Zsanett:
Ha a Vadaspark mellett döntötök, ennyit tudok segíteni: Mi a 100-as úton mentünk, Bicskén elfordultunk balra, Zsámbékon át, Budakeszi felé. Térképről biztos odataláltok. Budakeszin menjetek fel jó magasan a hegyre, és a Himnusz szobor után (az út jobb oldalán van), kell balra kanyarodni, onnan meg már táblák vezetnek.

Megyünk a máltaira, mindenkinek jó hétvégét!

Kép a Himnusz szoborról:
Kép

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Zsanett! Köszönöm szépen a felajánlást!:) de látom Lillának is van és nekik akkor nem is kell.

Lilla! Köszi előre is! Merre laktok? Mikor mehetnénk majd érte?

Mennem kell Julcsi nem bír nélkülem meglenni mostanában
:twisted:
Pussz :lol:
angika

Angika!

Nem gond elvinni hozzátok az ágyat, vagy ahova neked jó, van autó.
Adok egy tel.számot: 30/224-2275, hívj nyugodtan, és megbeszéljük hogy jusson el hozzád az ágyikó. :D

Lilla
lillaka

Szép hétvégét mindenkinek, bár lehetne jobb idő is.

Rena, köszi, hogy leírtad merre van a vadaspark.
Lehet normálisan babakocsit tolni? (persze nem kell, hogy betonos legyen, csak normális erdei sétány)

Mi újság Erikáékkal?
Régen írt már... pedig máskor ő többször szokott.

Lola, írjál mit tudtatok csinálni még ebben a nem túl nyaralós-fürdős időben, mi is voltunk már a füredi aquaparkban, elég jó, bár a nagyobbaknak (140cm felett) az igazi élmény, akik már minden csúszdát tudnak használni.
Rolcsi fejjel beleborult, mikor a gyerek lagúnánál volt a huppanó az alagút előtt, kapaszkodott a gumicsónakba én meg nem fogtam már mert előtte 5X amíg figyeltem és ott volt a kezem 1 centire nem volt gond, aztán mögötte mentem 1 m-re és akkor beleborult, fejjel víz alatt és nem engedte el a kapaszkodót. Volt ám riadalom mikor visszafordítottam!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nem voltunk maszek szemésznél, mert felhívott az asszisztense, hogy sokkal hamarabb kellene menni, és akkor aludt Izabella.
Pénteken voltunk a kórházban a szemészeten, és adtak másik szemcseppet, háááááát :roll: alig észrevehetően javulgat a szeme. Kedden kell visszavinni.
Már nekem is elkezdett viszketni a szemem.....de lehet, hogy csak beképzelem, vagy át akarom venni a gyerektől a betegséget, hogy ne ő legyen beteg.
Utálom, hogy esik az eső!!!! :twisted:
Jó hétvégét!
smariza

Sziasztok!

Képzeljétek szegény Dorka babának egyszerre 4 foga jön fennt.Nagyon hősiesen viseli.Nem nyügi,alszik este ugyan úgy,csak enni nem nagyon akar.Felét eszi meg mint szokta.Olyan kis hülye grimszokat tud vágni :) Kenegetem az inyét,de nem tudom,hogy kéne e.Nme látszik,hogy lenne fájdalma,de ha kaja előtt bekenem az kicsit elzsibbasztja,és akkor nem enne jobban?Szerintetek?

Képzeljétek megkaptuk a kötbér 1/4-t.3 hét múlva kapjuk a többit.Ma vettünk számítógépet,úgyhogy már otthonról is tudok majd írni. :D

Tegnap sétánál hozzánk csapódott egy anyuka,és beszélgettünk.Ő kislánya 14 hós,és majdnem csak lecseszett amikor kiderült,hogy a Dorka 9 hónapos(pont ma)és még csak most kezd kűszni,és üllni sem ül fel még egyedül.Majdnem lecsaptam a csajszit :oops:

Cirmike:Rékának jobbulást.Hogy van?

Livi:Timi ilyen kis ügyi már,kell neki cipellő?Szerintem is mindenképp újat vegyél,mert máshogy tapossa ki minden gyerek.Örülök,hogy kibújt a foga,másik is kijött már?

Tesómat tegnap műtötték,mert baseballozott és eltalálták az orrát a labdával.Szegénynek ömlött a vér az orrából.Kint vannak Atlantában.Eltőrt neki,nem tudták helyrerakni,és meg kelett műteni.Olyan biztosítása van ami ilíen esetben ingyen plasztikát is takarna,és a hülye nem kért,mivel csak a tini lányok plasztikáztatnak.Én bizti kértem volna...Már jól van ,műtét után 1 órával már haza is mehetett.

Szép hétvégét mindenkinek.

Ági
ági01

Sziasztok!

Hogy lehet képet feltenni? Vagy már a regisztrációnál kellett volna és utólag nem lehet?

Köszi a segítséget.

Zsani
Vendég

smariza!

Képzeldt Máté megfázott, szürcsi a nózi. Most porszivózzuk, de nem nagyon szereti, sirdogál alatta. Gondolom ez a fránya idő, ami a napokban volt. A napon meleg van, az árnyékban meg fázik az ember. Remélem hamar túl lesz rajta.
Iza jól van? Az új szemcsepp használt már valamit?
Na majd tali, ha nem esik és letudunk menni.

Jó hétvégét!
Zsani
Vendég

Kép

Kép

Dorka már egyedül pancsizik.
ági01

Sziasztok!

Eltűnt amit eddig írtam :evil:

Viki mostanában nagyon lefoglal,így csak olvasgatni van időm,írni nincs :cry:
Annyira anyás lett,sokszor olyan mintha az árnyékom lenne :lol:
Lehet,hogy a múlt heti hiltizés miatt van :cry:
Éjjelente többször fent van,vele alszok,valószínű,hogy bújik a 4 szemfoga,már látszik egy kicsit fehérlik az ínye.
Enni mostanában egyedül eszik egyre többször és többet,aminek örülök is meg nem is :lol:
Tegnap is a joghurtból a konyha falára is került egy kicsi :wink:
De ez van előbb utóbb meg kell tanulnia.
Ma pedig először pisilt bilibe és előtte szólt,utána pedig nagyon büszke volt,meg mi is :lol:

Lilla
úgy látom nemcsak Vikinek van anyás időszaka :?
Szinte állandóan igényel,ha ott hagyom a szobájában játszani,akkor jön utánam.
Aludni még mindig nme alszik el önállóan,lehet,hogy már megszokta,hogy este a cici az alvótársa :lol:
Mikor kell,hogy egyedül el tudjanak aludni?
Hány nap szabi jár a gyedre?
Dávid a kertvárosi bölcsibe fog járni?

Lívia
Timinek mikor van a szülinapja?
Köszi,kezd már javulgatnia torokfájásom,szerencsére a Viki nem kapta el.
Cipő kérdésben egyetértek amit a Móni írt.

Lola
milyen volt a nyaralásotok?
Képek is készültek?

Zsani
üdv köztünk!
Máténak gyógyulást kívánunk mielőbb!
Veletek szoktunk dkertben sétálni?

Hugi
Családi nap hogy sikerült?REmélem,hogy nem mosta el az eső.
Engem mostanában sokan lebeszélnek a kis korkülönbségről,de hát lassan 30 éves leszek,nem szeretnék idős szülő lenni.
Viki is szokott hisztizni :cry:

Cirmike
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Rékának!
Hogy van?
Hogy sikerült a szülinapi vacsi?HOl voltatok?

Ági
Édes a Dorka!!!!!!!!
Látom ő is szeret pacsálni :lol:
Én Vikinek csak akkor szoktam kenni az ínyét,ha fájlalja.
Érdekes anyuka csapódott hozzátok,én biztos beszóltam volna neki :evil:
Tesódnak jobbulást!
Mire volt kötbéretek,ha meg leht kérdezni? :D

Most mennem kell,Vii előbb becsípte elég rendesen az ujját a szekrény fiókhoz,meg álmos-éhes.
Puszi mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán írok, de megint kezdünk éjszakázni :( meg a Lackónak próbálok egy játszóazstalt összeszedni a babaszobán és ha marad egy kis időm oda szoktam felnézni.
Olvasni olvaslak titeket, de válaszolni nagyon ritkán van időm!

Ha valakit érdekel Mi vettünk a Lackónak még júniusban egy zárt tök ari cipőt 19-est kb 4x volt rajta. Majd valamelyik nap rakok fel róla képeket.
Mindenkinek jó üdülést a betegeknek jobbulást.

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem írni,két dolgot,most bepótolom :lol:
Pénteken találkoztam Vörikrisztivel és Petrával,nincs ideje követni az eseményeinket,ráadásul a Petra beteg,lázas,hasmenése van :cry:

Kicsit később pedig összefutottam Melinával/oslany/és Gergővel szintén Dózsakertben.
Jól vannak,3 hete laknak a Farkastó utcai sorházban,bár még nincsenek készen teljesen,apróbb munkálatok még hátra vannak,de jól érzik magukat ott.
Gergő aug.21-től megy bölcsibe ide a dózsakertibe.
Melinda 12 hetes kismama,februárban jön hozzájuk a gólya :lol:
lesz majd internetük,addig is mindenkit puszilnak.

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok,

Örülök Erika, hogy írtál (és jó sokat)!

Ági, hát tényleg nagyon érdekes volt az az anyuka, nekünk vajon mit mondott volna?!

Réka jobban van, nem ébred már fel arra, hogy eldugult az orra de még porszívózni kell.
És képzeljétek, ma megült kb. fél percig egyedül és mikor picit hátrafelé dőlt vissza tudta húzni magát hasizomból! :P Előtte volt a nagy játékos kosara... aztán persze jobban hátradőlt és akkor már volt puff...
Igaz pont azt mondta a gyógytornász, hogy ne nagyon ültessük, persze ölben ülhet, szerintem arra gondolt, hogy ne kényszerítsük ülni párnákkal.
Már nagyon várom, hogy újra mehessünk hozzá, de még 22-ig várni kell rá! Pedig tudom, hogy nagyon fájdalamas és nehéz lesz megint. :cry:

Várom már nagyon a jobb időt és ma már este itthon lesz Rolcsi is, úgy hiányzott tegnap este! Pénteken Tatára mentünk a Pikantó-ba, igaz csak a vacsi után (barátnőm főzött), 11 után. Nem volt rossz a zenekar, de volt már jobb bulim is.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Izabella szeme ijesztő :cry:
Én is elkaptam :cry:

Angi!

Várom a képet!

sziasztok
smariza

Sziasztok!

Benéztem, mert ilyan fránya időben nem tudunk lemenni. Na meg Máté alszik, elnyomta a nátha. Viszonylag jól viseli, játszik, szaladgál, de azért a szemein látszik, hogy kicsit megfázott.
A náthás babáknak ajánlom a greep hell homeopátiás tablettát (vízben feloldva adom a Máténak 3*1-et), meg a euphorbium comp.-heel homeopátiás orrsprayt. A Máténak nagyon jók ezek.

Aranka
Nem is javul az Iza szeme? Már kitudja azért nyitni? Te hogy viseled a tied? Remélem most mát tényleg hamar meggyógyultok.

Móni
Megvolt a vásárlás? Mi jót sikerült vennetek? Kapott cípőt a Dóri? Majd este telcsi, vagy holnap tali lent, ha nem esik.

Erika
Igen, mi szoktunk lent lenni Dózsába.
Nagyon ügyi a Viki a bilivel. A Máté is pisil, kakil bele, de Ő még nem szól, csak én szoktam ráültetni. Akár 20 percet is eljátszik rajta. Leülök vele szembe és játszunk. Aztán megdicsérem nagyon, elmosom a bilit, Ő meg a helyére viszi. Szerencsém van, hogy igy megül rajta.
Mi úgy kezdtük, hogy este mikor engedtük a fürdővizet, akkor a mosógépen ültettük rá, és ahogy folyott a víz, annak hatására (gondolom én) pisilt bele. Szerintem ezt érdemes kipróbálni, aki most kezdi el a bilizést.

Na majd este még benézek.
Szép vasárnapot mindenkinek, habár az idő elég pocsék.

Zsani
Vendég

Erika

Megalodusz néven én vettelek fel az msn-re.
Vendég

Ez csak egy próba, hogy sikerült e a vonalzót megcsinálni
Vendég

Sziasztok lányok!

Először egy próba, hogy bejönnek e a nyaralós képeink, aztán majd jövök:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=19512

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=19515
lola77

Na itt vagyok!

A 6 napból volt 2 nap strandidőnk, 2 nap esős, a többi olyan változó, mint itt!
Szóval jó hogy elvittem az egész szekrényt, mert kellett minden ruha!
Szállás, kaja klassz volt nagyon, volt tévé, hűtő a szobában, játszóház a gyerekeknek, internet, reggel 10-ig és este 10-ig lehetett reggelizni/vacsizni. Szóval nem keltünk korán.
Amikor meg esett jó nagyokat durmoltunk a szobában! Ja, a Balatonba persze nem tudunk fürödni, csak néztük! A városban viszont volt sok látnivaló, egyik nap átmentünk Tihanyba (babamúzeum, apátság, marcipánmúzeum, kikötő... stb.) Soma végigbandukolt, jól elfáradt! Persze az "Aprapark" tetszett neki a legjobban, másnap is akart volna menni. Mondjuk mi is, de az ország legdrágább belépős élményfürdője volt: 4000!!! a felnőtt, 2500 a gyerek 3 éves kortól. Hát én voltam olyan pofátlan, hogy nem vettem a Somának jegyet! :oops:
Végül is tök szép hely!

Cirmike!
Soma is beleborult pont ott, ahol a Roli is! És utána mutatta az apjának, hogy ott belefulladtam! Ő is fejjel megfordult azon az úszógumin és persze rögtön kinyitotta a száját, hogy tele menjen vízzel!
Amúgy a legalacsonyabb csúszda nagyon tetszett neki!

Lívi!
Mi is ilyenkor (szept. elején) vettünk cipőt annó a Somának (de ő decemberi) és 17-es kellett neki, a Gézengúzban volt akkor 7.000! Mondjuk ő el is indult októberben, szóval még 1 hónapig volt jó kábé!
Ha még most szept-októberre akarsz csak cipőt, lehet hogy kifogsz olyan használtat, amit más csak a kocsiban használt, és sehogy sincs kitaposva. Akkor megúszod feleárért és majd veszel bundás betétest vadi újat. Egyébként tényleg máshogy tapossák ki a gyerekek a cipőket, szóval amikor csak teheted vegyél újat és lépésbetétest, a Szent Borbála térin vannak magyar készítők betétes cipő, 2-3-4 ezerrel olcsóbban, mint a Siesták. Itt közelítenek a Siesták a 10-hez, sajna! Viszont mindenféle cipőt majd nem tudsz újat venni, az tuti! Én is vettem már nem egy használt cipőt, a babaszobán is. Amelyiket olyan plusznak vettem, vagy csak a bölcsiig meg haza volt a lábán... amiben sokáig van, abból érdemes megvenni a betétest tényleg!

Rena!
A vadasparknak nagy sikere lett látom, nekem is felkeltette az érdeklődésemet, lehet szeptemberben még elmegyünk mi is! Nem is tudtam, hogy születtek kistigrisek a győriben... nemrég voltatok Ti is, nem? Újra mentek?

Lilla!
Hát igen, sajna nem értesítenek ám semmiről, neked kell utánajárnod. Tudod, annyi a túljelentkezés, hogy úgy vannak vele, ha Te nem jársz utána, biztos nem is fontos, van más gyerek is, akit felvegyenek. Szóval hívogasdd többször őket. Nekünk mondjuk annó nem is volt külön szülői, beszokt. alatt elmondtak mindent.
De most az ovis szülőiről se kaptunk semmit, ha mi nem érdeklődünk, nem tudjuk... szájról szájra terjed csak a hír. Volt is, aki lemaradt róla! Állítólag most is lesz mégegy, úgyhogy jövő héten én is hívhatom fel!

GANGi!
Hú, csodaszép a kocsitok, a színe különösen tetszik, de a formája is! Kitartás a fogakhoz!

Ági!
Nektek is! Miért nem mondtad úgy szelíden, de határozottan, hogy szerinted nincs elkésve semmivel a Dorka, jársz sok hasonló korú babák társaságába, ahol látod, hogy mennyire különbözően fejlődnek a babák! Az ilyen típusú beszólásokat szerintem csak határozottan lehet kezelni, mert pont a bizonytalanságot növelik bennünk! Ó, az én rokonságomban is van olyan, ahol megfordulni kezdett csak 9 hósan a kislány és 11 hósan a mászást-felülést! És a szomszéd kisfiú 18 hósan a járást! Na bumm és akkor mi van?

Erika!
Még nem néztem meg azt a honlapot, de jól értelmezem, hogy küldtél fotót és ők csinálták azt a rajzot a Vikiről? Mennyiért?
Ágiék a kötbért gondolom azért kapták, mert jóval később költözhettek be a lakóparkos lakásukba, mint ahogy a szerz. szerint kellett volna! Javíts ki, ha nem jól gondolom.
De jó hír ez Melindáékról. Tényleg hamar ment az a ház nekik! És a kistesó is összejött, meg a bölcsi is neki, pedig mennyit parázott. Reméjük jön majd és mesél, ha lesz újra netjük!

Húúú most hirtelen ennyit írtam, el is szoktam 1 hét alatt az írástól!
lola77

Sziasztok

Jó sokan írtatok most a hétvégén.Örülök hogy végre Arankának is kezd megeredni a nyelve :D .Izának meg neked is jobbulást kívánok.Remélem az új szer már hatásos lesz.
Köszönöm mindenkinek a cipőinfót. Én is hasonlóképpen gondolkodtam,csak ügye első gyerek első cipő,jobb a tapasztaltaktól tanácsot kérni.

mnzsani
Neked mennyi idős a kisfiad?És te is akkor dózsakert ivagy?Nem ugrik be ki lehetnél.Képet nem tudsz feltenni?(bocsi a sok kérdésért)
Üdv közöttünk.

Erika
A Timi november 18 án lesz 1 éves.

Ági
Ne is törődj velem it mondanak mások.Néztem a képeket tök szépen ül már a Dorka.Az meg hogy nem tud magától felülni nem baj majd megtanulja. Nemrég olvastam asszem a mostani kismamában, hogy akkor kell elkezdeni valamiféle tornát vagy ilyesmit ha a gyerkőc 3 hónappal van lemaradva. Plussz ügye nektek még ott van hogy műtötték.Egyik ismerősőmnke pl 1 éves korban kezdett el mászni is meg menni is meg felállni is a kisfia.Addig csak kúszott,és semmi gond nincs vele.
A Timinek meg nem mostanra gondoltam cipőt hanem egy kicsit később.Úgy okt,november körül.Valószynű hogy valami téli,bundás cipő lesz belőle,és nem őszi.Már próbál a bútorok mellett menni,de még nagyon inogósan.Ja meg már jön a második foga is.
Kitartás nektek is a fogacskákhoz.Te mivel szoktad bekenni?Gyógyszertári val vagy azzal a dentinoxal?

Hát aki most megy nyaralni annak jobb időt kívánok.Jó pihit mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Próba
lola77

Én is babafalvás vonalzót gyártok, bocsi a próbákért!

lola77

Sziasztok!
Tényleg jo sokan irtatok a hétvégén! Mindenkinek sok ideje lett a rosszidő miatt!

Hát mi voltunk ma az outlet centerben! Szeretem volna a Dórinak sportcipőt venni de még csak vékonytalpuak vannak!
Olyat meg nem veszek! De, hogy mennyien voltak :o Lökdösödtek, a Dórit is majdnem fellökték, pedig mellettem állt! Ugy éreztem magam mint régen a "lengyelpiacon" vagy fent a józsefvárosin!
Nem vettünk semmit!
Majd kb 2 hét mulva hétközben de. felmegyünk! Akkor talán nem lesznek sokan!

Zsani!
Örülök, hogy sikerült belépned! Este telcsi, hogy mi van a Mátéval!

Aranka!
Nem semmi ez a szem gyulladás! Láttod akartad, hogy neked is legyen ( azért hogy az Izának ne legyen) és lett!
Remélem gyogyultok! Gábor mondta, hogyha nem javula az Iza szeme keddig akkor " megveri" az orvost!
Ma egy hete, hogy be van gyulladva és egyre rosszabb!! Most mát gyogyulhatna is szegénykémnek, pedig kamillázod meg cseppentettek ( még a védőnőhöz is lejársz cseppenteni)! Most már hatnia kellene a cseppeknek! Holnap de találkozunk!

Többieknek is további jo pihenést!
Sziasztok

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Sajnos ilyen esős,borús az idő:(
Julcsi mostanában tök szereti a plüssökön lévő cimkéket. Azt bírizgálja és nagy tudománnyal nézegeti! Olyan édes:) Kuszik,mint egy kukac és hipphopp odagurul a célhoz. Csak ámulok.

Lilla! Holnap felhívlak és megbeszéljük az agyát! :) köszi :lol:

Smariza! Jobbulást kívánunk Izának! Ja és neked is, most olvasom,hogy te is elkaptad :?

Ági!
Hú,de jó,hogy megkaptátok a pénzt. Így majd tudunk msn-en is értekezni :lol: Dorka édi ahogy pancsizik :)

Lívi! Egyetértek a többiekkel,szerintem is érdemes új cipőt venni.

További szép napot mindenkinek!!!
angika

Sziasztok!

Újra köztetek, Máté már elaludt. Kicsit felcserélte ma a délelöttöt meg a délutánt. Ebéd után helyett, 10-től aludt negyed 2-ig. Kicsit nyűgi volt már így este felé.

Slivia
Igen, Dózsakerti vagyok. Máté 13 hónapos. Itt van fent kép, vagy a honlapunkat is megnézheted, bár ott nem nagyon van rólam. Sajna így én sem tudom, hogy ki lehetsz. De majd össze ismerkedünk :lol:

Móni
Sajnálom, hogy potyára mentetek. Pedig annyi jó dolog szokott ott lenni. Láttam már ott olyan cipőt is, mint a Máténak van, csak kislányosba. És az auchanba volt valami? Máté ma már nem volt lázas szerencsére. Már az orra is jobb egy kicsit. Remélem csütörtökig meggyógyul, mert akkor vihetjük magunkal a porszívót is.
Na majd holnap tali a spar séti utvonalon valahol. 10 körül megyünk szerintem.

Jó pihit mindenkinek!
Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Zsani,
láttam a privid, köszi, jól meglepődtem! :D Micsoda véletlen!

A jövőben szerintem, hogy megkülönböztessetek minket én leszek a Zsanka, és akkor nem lesz keveredés! :D

Gangi,
kitartást a fogacskákhoz! Játszóasztalt én is néztem már a Máténak, de olyan igazán jót nem találtam. Majd ha látok esetleg szólok.

Lívi,
tesódék jól vannak? A pici? Cipőben mi is készülünk a Máténak venni, de kell őszre és télre is egy. Illetve itthonra is kellene egy nagyobb szandi, hogy tudjon majd sasszézni a hidegebb járólapon :) Nekem ajánlották a Hopplát is az Ofotérnél, hogy ott is egész jók vannak. Körül kell nézni, hátha olcsóbb valahol.

Móni,
melyik outlet-ben voltatok? A Metró vagy a Cora mögöttiben van gyerekcuccos? Mi is megnéznénk lehet.

Aranka,
jobbulást mindkettőtöknek. Csak elmúlik ez a fránya kötőhártyagyulladás.

Ági,
tényleg ne törődj mások véleményével. Azt a nőcit biztosan a helyedben elküldtem volna.... valahova :lol: . Minden gyerkőc egyedileg fejlődik. Nem szabad összehasonlítani őket, ez nem verseny. Nekünk higgy, ne annak a buta tyúknak!!! :P
Máté például sohasem mászott "normálisan", mindig csak "kommandózik" :D Nem emeli fel a popóját. De most már mindenhol feláll és segítséggel jár is! Nem győzök utána futkosni :lol: . Ő meg vigyorogva menekül!

Van brendonos kuponom erre a hónapra, ha esetleg valakit érdekel belőle valami.

Ja igen tudom még mit akartam. Van egy eladó szőnyegem, autópályás, 1,5mx2m körüli. Padlószőnyegnek ill. játszószőnyegnek egyaránt jó. 3000ft. Ha esetleg valakit érdekel szóljatok! Mellékelem a mintáját, ugyanilyen.Csak a Mátét nem adom hozzá. :D

Kép
Jó éjt
Zsanka

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek,hogy jobbulást kívántok!
Izácska szeme látványosan javul :D , az enyémet már csak félig lehet kinyitni,azt is erővel :cry:

Mi is voltunk az Outletben, de nem találtunk a kiscsajomra cipőt, azt mondták egy csomó helyen,hogy ilyen kis lábbal még nem szoktak járni :twisted: nincs cipő.
Illetve volt, egy Elefanten, 13900-ért, azt inkább otthagytuk :x
Úgyhogy indul a cipővadászat :roll:

Jó időt kívánok mindannyiónknak, meg lehet őrülni idefenn a gyerekkel, ha rossz az idő.

sziasztok
smariza

Jó reggelt mindenkinek!

Végre süt a nap reggel. Bár gondolom ez csalóka, azért hűvős lehet kint. De legalább nem esik és letudunk majd menni.

Zsanka
Akkor én maradok a Zsaninál. Engem csak a Mamám hívott Zsankának. Ti merre laktok Tbányán? Nagyon édes a Máté a szőnyegen.

Aranka
Örülök, hogy jobb már az Iza szeme! Látom, hogy neked meg rosszabb :( Mekkora cipő kéne az Izának? A Móciba néztétek? Én sehol nem kaptam a Máténak szandit (Tatán sem), mert mindehol azt mondták, hogy szezon vége van és nem is lesz. Végül a Móciba sikerült, ott kellett volna kezdenem. Babakocsit sikerült venni az Izának? Olyan ari volt, ahogy tólta a Dóriét :lol:

Móni
Meddig voltál még este? Mi mentünk szunya, mert gondoltam megint rossz éjszakánk lesz a Máté orra miatt. De szerencsére fél 4-ig aludt, akkor evett, de nem kellett porszizni a nóziját, nem szűrcsögött Neki evés közben sem, pedig akkor csak az orrán tud levegőt venni. Aztán fél 7-kor ébredt újra, akkor megint evett egy kicsit (már nincs sok tejci), és most még alszik. Majd tali lent, aztán beszélünk.

Mindenkinek jó sétát, szép napot.
Mennem kell, ébredezik a Máté

Zsani
Vendég

Sziasztok!

Zsani:
Szia! Én jelöltelek be véletlenül az iwiw-en, a "mi" Zsankánk helyett. Egyébként a férjeink osztálytársak voltak. Mi a Bánhidai lakótelepen lakunk, és Dózsakertben szoktunk találkozni.

Lola:
Jók lettek a képek, kár, hogy a Balatonban már nem tudtatok fürödni, de volt programotok bőven. A belőpőkön én mindig fennakadok, Győrben mi se vettünk Bálintnak, nincs még két éves, kész.

Aranka:
Én is örülök, hogy Iza javulgat, Neked is jobbulást!

Ági:
Ilyeneket nekem is mondtak, hogy jaj, "olyan furcsa, hogy még nem tud menni, mert az enyém már 9 hónapos korában ment", nem nagyon figyeltem rá. Nálatok meg még az is ott van, hogy Dorkát műtötték.
Benedek nagyon sokat, és sokáig mászott, úgyhogy nem aggódtam a mozgása miatt. Most meg már csak megy mindenhova, nagyon ritkán mászik.

Mi most itthon voltunk hétvégén, jó volt. Csak tegnap mentünk délután Kertvárosba rokonokhoz, játszóra. Benedek is kicsit megfázott, neki is folyik az orra.

Sziasztok!

KépKép
renáta29

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Bocs,de két képet duplán töltöttem fel :twisted:

Már 2.hete szőrnyűek az éjszakáink :evil:
Viki 3-4-szer felsír,a végén pedig mindig nála kötök ki,ott alszok mellette,de így meg én nem tudom magamat kipihenni :cry:
Annyit forgolódik,fejbe rúg,nekem gurul,nyöszörög,néha felsír :cry:
Elegem van a fogzásból!!!!!!!!!!!!!! :evil:

zsani
Bocs,de kitöröltelek az msn-en,mert csak utólag olvastalak itt,hogy felvettél a listádba,bocs :oops:

Lola
jók lettek a képek!
Ha jól látom sokat fogytál,gratulálok hozzá!
Még mindig jársz futni?
Igen,a portréhoz e-mailben elküldtem a képeket és a lányok a képernyőről rajzolják le őket.
1500/db,de ha töbet rendelsz olcsóbb,nekem a 3 kép 3500 volt+postaköltség.

Ari
mindkettőtöknek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!

Edit
veletek mi újság?

Mindenkinek szép napot,estefelé még benézek,mert úgy felélénkült szerencsére a topikunk,ha több napot kihagyok,már nem tudodm kivel mi van :wink:
Most megyek csinálom a nagytakarítást,Berci elvitte Vikit csavarogni :P

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok! Új vagyok itt Tatabányáról. Van itt valaki köztetek, aki februárban fog szülni, vagy a környékén? Szívesen csevegnék babavárókkal!

Kép
Kép
[/url]
korena73

Sziasztok!

Máté elaludt, most szusszanok egy kicsit :)

Renáta
Sajna nem tudom, hogy ki vagy :( Hogy hívják a férjed? Majd megemlítem a férjemnek én is. Megnézem megint a képeket az iwiw-en, hátha rájövök, hogy ki lehetsz.

Korena
Nekem már 13 hónapos a Máté, de szívesen beszélgetek (meg szerintem sokan mások is itt) Veled. Én imádtam azt is mikor a Máté a pocakomban volt, még akkor is, ha elég problémás volt a terhességem. Még pár hét és fogod érezni mocorogni is. Az olyan jó érzés lesz :) Itt fogsz szűlni Tbányán?
Szóval szerintem írjál ide nyugodtan bármilyen témában.

Erika
Jók a képek, amiket felettél. Legközelebb, ha elmegyünk a Máltaira, akkor majd viszek én is képet, hátha letudom fényképezni a Mátét a kishölgyek társaságában, mint egyszem pasi :lol:

Móni, Aranka
Ő ki volt, akivel taliztunk délelött? Ő is szokott ide irni?

Na ebédelek, mert a Máténál soha nem lehet tudni, hogy egy órát alszik, vagy hármat.

Jó délutánt, használja mindenki ki, hogy ilyen jó idő van.
Zsani
Vendég

Sziasztok!
Szerencsére a Dóri is alszik, így mehetek vasalni! Már alig várom!
Miért nincs olyan mosoépem ami nemcsak kimosná, hanem vasalná is a ruhákat! Mennyi időm maradna!

Zsanka!
A budaőrsi outletben voltunk! Vannak gyerekcuccok is, de hétvégén ne menjetek, mert iszonyatosan sokan vannak!
Mondjuk mi csak a sportboltokba mentünk be, de rengetteg bolt van még!

Cirmike!
Mielőbbi gyogyulást a kis Rékának!
Adtok Neki valamilyen vitamint? Nekem is kicsit betgesebb volt a Dóri tavaly szeptemberben ( torkgyull meg fülgyull.) Elhatároztam, hogy adok neki vitamint. Beiratkoztam a Californiába és azota kap vitamint. Azota 2x volt beteg: egyszer náthás másodszor meg lázas. Nyáron sem hagytam abba. Sajnos nem tudok annyi vitamint a szerveztébe vinni amennyi kell, pedig jól eszik!!
Inkább a vitamint adom neki mint az antibiotikumokat!
Dórinak is kötött volt a csipője! Minden este tornáztatni kellett és ma már tökéletes!

Korena!
Szerintem nyugodtan irhatsz ide! Tanácsokat mindenki tud adni, meg tapasztalatokat is!

Zsani!
Én a Renit csak látásbol ismerem! Az Arankával dolgozot együtt, Ő ismeri!

Erika!
Jók lettek a tegnap esti képek! Dóriról nehéz képeket csinálni, mert mindig futkos, nem áll meg egyhelybe!

Ági!
Nekem is türtőztetni kellett volna magam, nehogy beszoljat a Nőnek! Én pl. 1,5 koromban kezdtem el járni. Sokáig csak feküdtem meg aludtam. Anyukám szerint lusta voltam. A Párom is lusta gyerek volt, a Dóri meg egy sajtkukac!
Kicsit sincs lemaradva a mozgásban!

Megyek vasalni! Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Zsani!

Akivel ma találkoztunk, egy volt munkatársam volt, és nem szokott ide írni.

Holnap megyünk a szemészetre, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak....
Remélem hogy legalább a gyerek hamar meggyógyul!

sziasztok
smariza

Sziasztok

Úgy látom beindult az élet itt a babaneten.Sajna gondolom ez azért van mert rossz az idő.

Jók lettek a csajos képek.Tiszta őszi a háttér.De a csajszik nagyon aranyosak. :)

Korena
Szerintem is írhatsz ide nyugodtan.Bennem még tök frissen él a terhesség.Én zserettem azt az állapotot,bár szerintem sok a vizsgálat és ezáltal paráztatják a kismamákat.Ha te úgy érzed hogy a babád jól van szerintem akkor az úgy is van. Dolgozol egyébként még?Kinél fogsz szülni?

Erika Aranka Moncsi
Most lehet hogy hülyeséget kérdezek,de mindig ügye a sparnal futunk össze.Van arra fele valami ,mert olyan célirányosak vagytok mindig,vagy van egy kitaposott sétautvonalatok és azon mentek mindig?Remélem nem gond a kérdésért. :oops:

Cirmike
Rékának jobbulást.Nem mondta a gyógytornász hogy otthon is tornáztasd meg maszírozd a Rékát.Leht az is segítene, vagy kicsit jobban viselné amit aa gyógytornász csinál vele. Kitartás,biztos rossz lehet látni amikor csinálják,de gondolj arra hogy erre szüksége van a Rékának.

Na most mentem jók legyetek jobbulást a betegeknek,jó pihenést a nyaralóknak és jó éjt mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Reni,
bocs de vasárnap délután nem ismertelek meg egyből az autóban,
de aztán minden Ok volt. :) . Mi éppen séláltunk a barátainkkal a Gelatoba.

Erika,
jók a képek. A Vikinek nem világosodott ki egy kicsit a haja? Egy kicsit szőkés.
Aranka, szegény Izának jól meg volt duzzadva a szeme. Jobban vagytok már?
Nagyon menő a csajok babakocsija! :)
Holnap talizunk a Málatin!

Készen lett a Máté takarója - már 2 hónapja, csak lusta voltam lefényképezni - Erika utmutatásai alapján. Utólag is nagyon köszi az ötletet. Szerintetek?

Kép

Most hogy jó idő lett, nem vagytok bene egy csóni tavi babataliban? Mondjuk pénteken? Már régen találkoztunk....

Zsanka

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Korena
üdvözlünk közöttünk!
Kicsit mesélj magatokról,légyszíves!
Hány éves vagy,hogy hívnak,merre laktok?

Lívia
azért szoktunk délelöttönként dkertbe menni azon a bizonyos útvonalon,mert Móninak kenyeret és pogit kell vennie és arra felé sok ismerőssel össze szoktunk futni,mint veletek is :lol:

Zsanka
igen,jól látod,Vikinek egy kicsit világosodott a haja,a nap kiszívta,de így kicsit melírosabb hatású :lol:
Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!Tök szép a takarótok!
Én is bevállaltam 4 takaró készítését,csak nme tudom,hogy még idén készen lesz-e? :twisted:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?