Hahó Csajok!
Sziszike, az ilyen vén banyákon én is mindig kiakadok. Amikor én utoljára a házidokinál voltam 39 hetesen táppénzes papírért, és csak a papírért akartam soron kívül beszaladni, merthogy maga a doki mondta, hogy kismama ne várakozgasson a betegek között, akkor szólt be egy pics*, hogy "a terhesség nem betegség, csak egy állapot! itt idősek is vannak"... Én meg majdnem mondtam neki, hogy anyukám, az öregség is csak egy állapot, jahh, és én nem beszélgetni járok a házidokihoz.
Szóval, ejtsd le magasról, és jól tetted, hogy megvédted a fiacskádat.
Lassan Mériről is kellene hírt kapnunk!!
igaz, ő császáros volt, akkor őt valamivel később engedik ki?
Ildi, nagyon szorítok! Tudod, keddi napon délután még engem is hazaküldött a doki, aztán szerda hajnalban jöhetett szülőszobázni...
Szóval nem tudhatod...
Mi jól vagyunk. Sajnos Lilluskának lett egy kis szájpenésze a nyelvén, azt kezelgetjük, csak nem tudjuk, hogyan lehet olyan ügyesen benyúlni a kis szájába, hogy a nyelve hátsóbb részeit is hagyja ecsetelni...
Viszont most már kezd egész szépen eszegetni.
Holnap szerencsére kijön a "rendes" védőnénink is (aki a múlt héten volt, és először megnézte, ő csak helyettesített, de nekem szimpibb a sajátunk), megnyugszok majd, ha ő is ránéz.
Nikike, annyira stramm anyuka vagy, hogy az hihetetlen!!
nekem még távolinak tűnik, hogy ilyen szinten, ilyen gyorsan, ilyen ügyesen belerázódjak a dolgokba, de azért hátha lassacskán sikerül!
Jó lenne már kicsit mobilabbnak lennünk, de egyelőre még a napirendünk sem látszik tisztán, talán ez zavar engem leginkább.