sziasztok!
SzKata - mennyibe került az egy hetes tanfolyam?
(tényleg nem leszek szívbajos a táppénzzel. felháborító azonban, hogy ha nem vagyok szemfüles és rámenős, százezreket vesznek ki a zsebemből.
)
-----------------------------------------------
Akinek még belefér (ugyanis ezen a héten volt pont egy tanfolyam
:
http://www.szules.hu/new/napvilag/index.html
Szülésről szabadon
Havi rendszerességgel szülésre fölkészítő tanfolyamot tartunk, 2005. tavaszától pedig várhatóan szülésföldolgozó csoportokat, nagymamacsoportot és más csoportokat is, és indítunk doula-képzőt is.
A Napvilág Születésház munkatársai:
szülész-nőgyógyász szakorvos, bába, gyermekorvos, pszichológusok, facilitátorok, mozgáskultúra-oktatók, asszonytársi segítők (azaz doulák, a magyar elfogadott helyesírás szerint dúlák) és szoptatási tanácsadók.
A tanfolyamot információs est előzi meg az információs hét előtti péntekeken délután 5 órai kezdettel.
A tanfolyam és az információs estek helyszíne:
Budapest, XII. ker., Alma u. 1.
(Megközelíthető a 28, 128, 158-as buszokkal a Moszkva térről (illetve a buszok másik végállomásaitól kiindulóan is), az Alma utcához eső megálló neve: Érsebészeti Klinika.)
További információ és jelentkezés az információs estéken.
A tanfolyam programjai
Az információs hét napjai délelőtt 10-kor kezdődnek, a délutánok hétfőn akár este 7-ig is tarthatnak, kedden és szerdán maximum fél 3-ig, csütörtökön akár 5-ig is
Hétfő:
Délelőtt és délután: Szülés szülész-szemmel - Geréb Ági
Kedd:
Délelőtt: Gyermekre várva, belső készülődés - Frigyes Juli 12 30-ig, 12 30-tól 14 00- ig: gáttorna - Király Ági
Délután: találkozás a dúlákkal
Szerda:
Délelőtt: Az újszülött - Király Ági
Délután: Megbeszélés szerint személyes konzultációk, személyes találkozások
Csütörtök:
Délelőtt: Szülés bábaszemmel - Geréb Ági
Délután: Filmek és beszélgetés - Németh Móni
Péntek:
Délelőtt: Szoptatás - La Leche Liga, Sződy Judit
Délután 2-től 7-ig és szombaton 10-től 5-ig:
Várótermi beszélgetés. A Várótermi beszélgetés helyett választható:
"Kilégzés" a hétköznapokból
Sorsműhely
Császármetszés
A fönti három csoportot mindig akkor indítjuk, ha kellő érdeklődés van. Várjuk a jelentkezéseket!
-------------------------------------------
Chesti, Tűzmanó - a babyfunos pasi nekem is azt mondta, hogy annyi kismamát lát, hogy jobban ért a várandóssághoz, szüléshez, babázáshoz, mint egy szülész.
ezen azért kicsit kiakadtam. de az áraik szerintem tök jók!
Csajok, nem gondoltatok arra, hogy megörökíttetik magatokat profi fotóssal így babásan? nézegettem a neten, egy sorozat (30-40 kép) már megvan kb 8-9 e forintból és életreszóló emlék. csak az a baj, hogy én már bálna vagyok, szebb lett volna a 7-8. hónapban. persze ez is későn jutott az eszembe.
pusz,
Krisszi