Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, ezeken a képeken is jól látszik, hogy milyen megfontolt, komoly gondolkodású felnőttek vagytok, akik a téma komoly mivoltához képest nagyon komolyan viselkednek. :)

:lol:

Timi, még jó, hogy nem giliszta.... :)

Nálunk is lassú. :)

Hehe, amúgy elárulok egy titkot: nem is Coolasa fogja megnyerni az ötöst, hanem mi, de mindegy, ezt úgysem fogja visszaolvasni. :)

Mancs, jót nevettem a kúl lazán, ez tényleg tök jó! :)

Vagányak vagytok, hogy így mentek estézni, nekünk is kéne, nem bepunnyadni fél tízkor az ágyba.
Vendég

Itt vagyok csak közben máshová is beleolvastam!

Hát a plus pelust nem vesszük át tőletek! :D

Kép

Kép
novum

Elhasználtam nagy kínok közepette...

Az utánzós dolgot nem értem. :oops:

Eszti,
:lol: :lol: :lol:
(A videó szerint tök jól hallatszik a hátsó sorokban is, amikor mondom Livinek, hogy pancsi.) :D :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Utánzós dolog:Azt hiszem nektek is van olyan képetek amin Livi a szájában levő dologgal mászkál.Erre gondoltam

Kép

Kép
novum

Ja!
Aszittem, konkrétan karkötős képre gondolsz, mert olyan nincs. Ezé' nem értettem...

Tényleg, Téged, mint pedagógust, nem zavar, hogy sokszor nem írunk hejesen? :lol: (A direkt elírásokra gondolok persze.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
ez volt eddig a leghosszabb idő, amíg kimaradtunk. Én is punnyadnék ám már 10-kor az ágyban, de úgy vagyok vele, hogy na egyszer kibírom, aztán majd vmikor bepótolom az alvást :lol:

Petike 1-2 hete olyan furcsán szopik. Az még hagyján, hogy elkezd nézelődni meg röhigcsélni közben, és így sokáig eltart míg megkajál, de van olyan is, hogy szív kettőt, majd elkezd sírni, megint szív, megint nyivákol és ez így megy tovább. Pedig tejcsi van benne, de ő egyszerűen küzd vmivel ilyenkor. Tegnap este még a sírás is rámjött közben, mert már annyira szar volt a helyzet, hogy hiába cirógattam meg a szája sarkát a bimbivel, elrántotta a fejét. Mindig csak a 3-4 cirógatás után cuppant rá, de csak pár tempó ment, aztán jött megint a kiabálás. :cry: :cry: :cry: Nem értem... Ma ismét nekiállok és hősiesen fejek. 1-2 hete, mióta elkezdett megint ébredezni, nem fejek :oops: :oops: :oops:

Kép
mancs

Gabus!Most felfedted a kilétem,miszerint mindenkinek szigórúan ellenőrzöm a helyesirását szakmámból adódóan :D Igy mi lesz ha én is hábázok/tam!Szerencsére az óvódások irását nem kell ellenőriznem :D Tehát kérdésedre válaszolva: nem zavar!

Kép

Kép
novum

Mancs, a tavaszi topicban többen is küzdöttek ilyennel, és aztán abbahagyták a babák maguktól. Lehet ez attól, hogy nagyon éhes, és nem jön azonnal a tejleadó reflex (szóval nem ömlik azonnal a szájába, türelmetlen lesz ettől), vagy túl sok jön egyszerre, nem tudja nyelni, és hasonlók. Kitartás! :)

Gabi, pedig a képeken úgy néztek ki, mintha inkább ezt mondanád Livicseknek (apropó Líviának :lol: ): Lívia, kislányom, most a pap bácsi meg fog szépen szentelni egy kis vízzel. :lol:
Mingyá egyéves a ngylányod! Tyűűűűű :wink:
Vendég

gabuska

hol lehet venni ilyen Philips képkeretet? azt is a CBA-ban árulják? :twisted: mert a kakaóscsigáknál nem láttam...

na megyek haza, boldogítom a családot is:)

Kép
Kép
mancsbá

Vuka, Eszti, mindent tudok, mégis visszaolvastam, jól kicselezve mindannyiótokat, erre nem számítottatok, mi?

Mancs, közel vagy az igazsághoz, mert a cool as a valami olyasmit (is) jelent, mint amit te sugallmazol, és bárcsak tudatos lett volna részemről…de nem. Brühi.
(nálunk is szokott lenni olyan fura jelenség az evésnél, amit Petike új szokásáról írtál. Én ilyenkor átteszem a másik oldalra, majd 1-2 perc múlva vissza, és minden rendben, mintha nem is lett volna az az incidens…de én sem értem.)

Gabus, nem használom ki a távolságot, mert mért is akarnál te engem megpüfölni? Hisz úgy de úgy szeretsz, nem? (Itt most romantikusan rebegtetem pilláimat.)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Már olyan régen írtam, hogy nem is tudom, hogy kezdjem. (Folytatni már tudnám.:D )

Bogesz egyre inkább birtokba veszi a házat, állandóan a nyomában kell lenni, amikor meg alszik igyekszem én is pihenni. A képeket azért nézegetem, fantasztikus, mennyit nőttek és ügyesedtek a gyerkőcök, mire meg majd egy talira is sikerül végre elvergődnöm, már biztos mindegyik szaladni fog. :)

Voltunk nyaralni Bulgáriában, repülővel, szállodában, szupi volt, csak jó strapás, mondtam is a páromnak, ha pár nappal tovább tart, elpusztulok a fáradságtól. Bogesz csak a babakocsiban aludt el, volt, hogy Imi éjfélkor indult tologatni a tengerparton. 17 voltunk, az Imi szülei és a tesók családdal. A gyerekek, mint az orgonasípok 2 db 12 éves, egy 10, egy 9 és egy 8 éves, itt egy kis szünet, egy 5, egy 3 és egy 1 éves, végül Bogesz az ő 9 hónapjával. Nomeg a pocaklakónk, aki akkor még csak dudor formájában sem képviseltette magát, az elmúlt héten kezdett nőni a hasam. Csütörtökön megyek UH-ra, a neme felől érdeklődni még biztos korai, de hátha. Olyan izgi!

A legújabb nálunk, hogy pár napja nem kell Boginak délben a főzelék, darabosakat próbálok neki adni. A zöldségektől még fintorog, a gyümölcsöt eddig is imádta, csak darabosan azt is, de a sláger a sonkás vajas kenyér paradicsommal. Este aztán megy egy kis főzi nagy duzzogva. Nem is tudom hirtelen hogyan álljak át darabos kajára, mármint, amit el is fogyaszt a kisasszony.

A szopit a nyaralás után hagytuk el, bár mennyiségileg már szinte semmi nem volt, csak éjjel cicizett egyszer-kétszer, ha felébredt, úgy kb. két percig. Nem volt semmi gáz, ébred egyszer min. azóta is, pár korty tea, cumi és alvás tovább.

Foga kettő van, és már majdnem áll egyedül, csak még nem igazán meri elhinni, hogy tudna. Az ujjunkat fogva már nagyon szeret teperni. Ja és mutogat a könyvben babát, macit, kutyust. Meg mondja, hogy baba, vau, (ami minden négy és kétlábú állatra érthető), hammamm (ez a kaját és a cumit is jelenti). A kedvenc állata mégiscsak a gnú lesz, merthogy azt emlegeti vég nélkül. :D
Meg egyfolytában bólogat, ritkán fejet ráz. Szerintem még nem igazán tudja, hogy mire, de nagyon muris néha.

A nagylányok már egy hónapja az apukájuknál vannak, most meg visszük le majd őket a nagyihoz, semmit nincsenek itthon a nyáron.

Látom nemrég az etetőszék volt téma, teszek fel képet a miénkről, a Babacenterből rendeltük, 20 ezer pénz volt, ötpontos az öve, dönthető az ülése, három magasságba állítható és a szörnyülködők megnyugtatásaképpen: a zenélő, ricsajozó játéktálca leszerelhető. Egyetlen hiányossága, hogy kereke nincs, nade ennyi pénzért?

A másik, mi is autóvásárlás előtt állunk, most másfél éve Renault-nk van, Laguna kombi. Imi nem győz eleget káromkodni, pedig nem az a csúnyaszájú típus. De amikor vettük a legbiztonságosabbat akartuk, ez 5 csillagos volt, 8 légzsákkal. Előtte mindig VW-nk volt, (Golf). Az élesben tesztelést kihagytuk volna inkább, de ott is bizonyított, csak az a sz@r kétpontos öv a Vikinél középen, de az újaknál már hárompontos van. Most Sharant nézünk, kisebbe nem férünk bele. :( Én Polóval furikázom, ebben is ki kell cseréltetni a középső övet, már ha Zsófi be tudja magát préselni a két babaülés közé. Ha mégsem, akkor az egész autót kell lecserélni.

A jövő hétre nem terveztek talit? Nagyon halkan mondom, hogy én is el tudnék menni. (Csak hogy gyorsan, még mielőtt Petike is szaladni kezdene. :D ) Bár fogalmam sincs milyen idő lesz, a hétvégére rosszat mondanak.

Na, hát úgy látszik, én jó ritkán jövök, de akkor nagyon. :D :oops: Bocsi a szómenésért, mindjárt töltök fel képeket.

( :evil: 12 oldalt kellett végignézzek - a kereső persze még nem működik - hogy megtaláljam, milyen sorszámnévvel jelentkeztem is be legutóbb, amikor harmadszor kellett újra regisztrálnom, mert nem engedett belépni a módosítások után. De így jár, aki ilyen ritkán jön... és ilyen hülye azonosítókat talál ki...)

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733

Szia Jucus 22386992334923. De vajon mi van a Mi Jucusunkkal? Tudjátok, aki csak így...simán....Jucus.

Kép Kép
coolasa

Szia Jucus!!!!! :lol: :lol: :lol:

De jó, hogy tudtál végre jönni! És az is jó hír, hogy mindannyian jól vagytok. Hol tartasz most, hányadik hétben jársz?

TALI: nagyon jó lenne a jövőhéten rendezni egyet, főleg, hogy most az Orczy kert következik :lol: Reggel azt mondták a tv-ben, hogy szerdától már megint jó idő lesz. Nekünk péntekig lenne jó a dolog. :)

Kép
mancs

Szóval a képek:

Kép a székünk

Kép Dolce vita

Kép a nagy csapat (ketten nincsenek is rajta)

Kép kis csónakom

Kép kalapom-pom-pom

Kép Imi és a vizimanók

Kép Kép
jucus733

Eszti,
a helyzet az, hogy Petike nem a szopi elején kezdi el ezt a ricsajozást, hanem közben. És nem dől a tejcsi ezerrel, de azért jön belőle, tehát az se lehet a gond, hogy nincs, vagy sok van :shock: :cry: Meg lassan ott tartunk már, hogy sötét szobában, síri csendben kell szoptatnom, mert ha vmi nesz támad, egyből arra figyel. Ja, és a napközbeni szopik egy csomószor lecsökkennek 5-10 percesekre, ami elég furi az eddigi 20-30 perc után. De van, amikor tart 20-30 percig is, bár akkor álmos, és néha elpilled közben. Gondolom, azért a rövid időtartam ellenére eszik eleget, mert nem reklamál fél óra múlva, hanem ugyanúgy mint eddig, kb. 3 óra múlva éhezik meg.

Kép
mancs

Vuka
mi most vettünk olyan úszógumit, amit ti akartok a fóti Corában

Mancs:
mi 70 prces szopikkal indítottunk mára 2-3 perc alatt végez, tudod mint a nagyok :mrgreen: az hogy magányban kell etetni ez is bizony a korral jár, bezzeg az elején mindig akkor volt az etetésünk amikor a Viasaton mentek a Vészhelyzet régebbi folytatásai, abszolút nem zavarta

Jucus:
szevasz :D :D :D Bogesz nagyon aranyos, és már sokkal több haja van :D
Vendég

coolasa
bocsáss meg...de ezt a feszültséget nem bírom már elviselni...én most le fogom rántani a leplet...kérlek mondd meg a B. Ferinek, hogy ő se haragudjon...

Országh László angol-magyar szótárának 12.kiadása, 181. oldal:
cool as a cucumber: rendíthetetlen nyugalmú :!: , csigavérű :shock: :shock: :shock: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

persze egy kérdés nyitva áll, mert ugye senki nem mondta, hogy a cool as a, ami névileg téged megillet, úgy folytatódik, hogy cucumber, tehárt bármit oda lehet tenni, amitől a kifejezés jelentése kedves, aranyos, stb. :arrow: próbálom kozmetikázni a dolgokat... na erre a kérdésre majd ráállítom Mancs TV-s kollegáit (Columbo, Derrick)

"hozd a kocsit, Harry"

Kép
Kép
mancsbá

urammm magának teljesen igaza vannnnnn az uborkábann, a coolasa vége azonban valóbannnn nyitva vannn hagyva, ponnnt a leslie county szótár tulajdonosok fejtegetései okánnnnn.

Kép Kép
coolasa

mármint country... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

hehe...Megye László... sounds like a big academican guy, too..

Kép Kép
coolasa

Gondolom benézek a nagy fejgörcsöm közepette. De ezt a nyelvészkedést nagyon nehezen viselem. :lol: ........ Majd holnap jövök.
Addig is jó éjt.

Kép
vanília

Szia Jucus,

de jó felőletek hallani :D
Örülök, hogy jól vagytok.
Nektek egy 7 személyes mini van kell :lol:
Szép nagy családotok lesz (szűk körben) :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép az etető széketek is.
Jucus feltétlenül írjál, hogy hanyadik hét meg, hogy milyen nemű!!!!

Zsófi is ma jól belakmározott. Nem én főztem, hanem anyu :lol: :lol: :lol: :lol:
KApott rizi-bizit, krumplipüré, párolt zöldbab, máj.
Nagyon fini volt.

Orczy kert jön, de kár, Pecsának jobban örültem volna.
Tényleg, nem a Bubekékhoz megyünk a kertbe?????

Kép

Kép
sajtine

Dear Mrs Cucumber! Would You like a fine hammerfall to your sweet head?! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus,
nevek vannak a tarsolyban?
Bogi milyen kis csinibaba!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami,
én is a Vészhelyzetet néztem szopi közben, amikor még ment a V3-on az ismétlés :lol: :lol: :lol: Ha meg nem úgy jött ki az időpont, felvettem, és utólag néztem, persze akkor is szopi alatt :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szepen koszonom a segitseget. A dontes meg nem szuletett meg.

Ilba!
Koszi a tablat!

Gabuska!
A nevem onnan jott, hogy a legelsore (Jucus) a noklapjan folyton pasik zaklattak, majd lecsereltem (HBO) na erre a csajok kezdtek irogatni. Hat ezert lett EzVicc :)

Novum!
Hat lenne egy par, ha lehet. Megadnad az email cimed? Koszi

Mancs!
Koszi, mar vegigbongesztem az oldalt.

Mamacka, Eszti!
Megadnatok a mail cimet, hogy ha eszembe jutna meg kerdes Ujvari dokival kapcsolatosan, meg kerdezhessem? Az jutott most eszembe, hogy csinalok egy kerdoivet a legfontosabb kerdesekkel, es osszehasonlitom majd. Igazabol nem tudok Ujvari, Koiss, Varnai, Artner kozott donteni. Hat osszehasonlitom Oket, es majd meglatjuk.

Nagyon koszonom a sok segitseget!

udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Betojok! Képtelen vagyok avatart gyártani, mert ami 6 kbyte, az olyan pici, mint a bolhafing, ami meg valamennyire kivehető, az legalább 15 kbyte. Jól ki van ez találva... Az eddigit meg nem találom, hogy honnan szúrtam be.

Ezvicc,
:lol:

Timi,
amúgyilag, nem a tévesztésekre gondoltam, hanem arra, hogy pl.: tetszik helyett tecccccik stb.
Volt az a Halls cukorkás reklám, tudod, az orrodat is tisztícccsa. Az is jópofa akart lenni, csak szegény gyerekeket zavarták össze vele. :roll: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igaz, csak egy hónapokkal ezelőtti kép.

Ugye Ti is izgultatok?! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska küld el Sashanak a kicsinyítendő képet, Ő meg tudja csinálni, hogy 6 kB-nál kisebb legyen. (enyimet és Coolasaét is Ő csinálta) Ja a férjem kérdezi Sashatól, hogy milyen programmal kicsinyítesz, nagyon kíváncsi lenne.

Talival kapcsolatban, nekem sajna jövő héten csak a hétfő és a kedd jó, mert szerdától Zalakarosra megyünk. Pont akkor akartok Orczy kertbe menni, amikor mi köpésnyire lakók (Kormi, én) nem vagyunk itthon?!

Tücsökmami kör vagy négyzet alakú az úszógumitok?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

de naccerű avatar :) persze az előző kérdésemre nem kaptam választ, hiába, aki egész nap az új konyhájában mosogatja a kávéskanalakat meg a tányérkákat, a tisztákat is, csak mer élvezi... :roll:

Kép
Kép
mancsbá

Vuka,
bár nem Tücsökmami vagyok, de négyzet alakú. :)

Köszi szépen a tippet, de közben csak összehoztam. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kérdés??????????????????????

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs nekem is csinált Petra ilyen hisztiket, pont úgy ahogy írtad. Egy idő után elmúlt, aztán néha még előjön és foggalmam sincs mitől, szóval kitartás. Nálam nem jött be, ha ekkor erőltettem a dolgot, pedig tök keveset evett, de mégsem volt éhes. Most egyébként megint csökkent a szopiidőnk, és pont ma le is mértem, hogy mennyit kajált, mondanom se kell, hogy megvolt az adagja. Minél nagyobbak annál hamarabb elintézik.
Már annyira várom, hogy találkozzunk Zalakaroson. Tényleg megvan a mobilszámom, biztos ami biztos alapon (én tudom a Tiédet). Mi már szerdán lemegyünk, és ott nem lesz internet, belegondolni is rossz, hogy bő 10 napig nélkülöznöm kell a Bnetet.

Na most már tényleg megyek aludni. Pá!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Élvezi a halál!!! Csak jobb a közérzetem, ha nem fordul fel a gyomrom a teli mosogató látványától, mint eddig.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

De nagy volt a forgalom! :D

Meggyüttem bulejból, fiam egy angyal volt, visszaolvasok, fejek és írok.

De ami rögtön feltűnik:

Gabi,
igaz, hogy Livicsek nem egy óriás, de mi tudjuk ám, hogy 5 nap múlva 1 éves lesz, nem kell itt visszakorosítani ... :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancsbá, ébresztő!!! Milyen kérdés?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska képzeld voltunk a Ti CBA-tokban, mert az Europarktól már egy köpésnyire volt és mégsem vettük meg az úszógumit, mert apának nem tetszett, ugyanis négyzet alakú volt. Bükfürdőn kölcsön kaptunk egy olyat és az kör alakú volt (duplakör), de mégis kisebb, kicsit más és apának az sokkal jobban tetszett. Szóval kissé ideg voltam, de apa azt mondta, hogy biztos lesz olyan Zalakaroson. :evil:
Na most aztán már tényleg hív az ágyikóm.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

ez:

[quote="mancsbá"]g írta:mancsbáabuska

hol lehet venni ilyen Philips képkeretet? azt is a CBA-ban árulják? :twisted: mert a kakaóscsigáknál nem láttam...

vazze, Kalifornia kormányzójának akcióhős énje most ugrott le vagy80 méter magasból egy kb 300-al menő gép orrfutójáról, és még a víz se fröccsent körülötte...

Kép
Kép
mancsbá

Coolasa, :D
Nem ismerem azt a szemfüles egyént, aki simán Jucusként tudott még regisztrálni, nekem már sajna mindenféle sorszámot kellett kreálni mögé, annyi fantáziám meg úgy látszik nem volt, hogy valami egyedivel rukkoljak elő.

Mancs,
Amit írtál, az a nagykönyvből is lehetett volna. Ez abszolút kortünet. A négy hónapos nagyfiúk már nem nyammognak félórát, lerendezik 5 perc alatt, és tényleg annyi minden érdekes dolog van még a kaján kívül. :D

A 19. héten járok éppen, lassan félidő. Neveken még nem nagyon gondolkodtunk, de ami felmerült, abban nem volt sok egyetértés. A Bogesznél is így volt. Talán, ha már tudjuk a nemét.

Holnap elutazunk, hétfőn jövünk vissza, addig beszéljétek által a talit, talán végre mi is eljutunk. Nagyon jó lenne!

Jó éjt!

Kép Kép
jucus733

Ilba,
köszi, mingyá javítom! :oops:

Elfelejtettem, hogy mész parejba, írtam a szkájpra mint állat, Te meg nem válaszoltál. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
akkor most skype és akkor megkapom az üzit, mert nekem is be van kapcsolva.

Kép
Kép
Kép
ilba

Nem írtam semmi értelmeset ám! Tudod, ahogy szoktam! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
hol voltál?

Vuka,
aha, én is várom már Karost, asszem nekem is megvan a számod. Mingyá megnézem a telómat. Majd pancsizunk a strandon, legalább mutatsz 1-2 babauszi mutatványt is :lol:

Jucus,
hú hogy szalad az idő, tényleg mindjárt félidős leszel... És még most kezdett el nőni a pocakod? Igaz, én nemrég szültem, de kicsit irgy-irígy a várandósság miatt... :) :wink:

Jó északát minenkinek!

Babákok, aludjatok nagyot, hagyjátok anyát/apát szunyálni! :lol:

Kép
mancs

Mancsbá kaliforniai hősünkről a férjecském szó szerint ugyanezt állapította meg.

Megvolt a fogmosás és a pizsi is rajtam van, megyek is, mert egyesek felvágnak bizonyos skyppal és kirekesztenek minket :cry:

Jó éjt (harmadjára is)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsbá,
nem gondolod komolyan, hogy ilyen hülye kérdést egyáltalán észreveszek, nemhogy válaszoljak is rája!
Ahelyett, hogy irígykednél, hogy neked nncs ilyen csini kis fehér blézerkéd!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

vuka

üzeni a zasszony, hogy nincs meg a számod, és a titkárán keresztül kéri, hogy emailben vagy priviben küld el neki :lol:

Kép
Kép
mancsbá

Vuka,
nem sokról maraccc le, a szkájpon köbö ilyen szupertitkos infók cserélnek gazdát, hogy:
- Beni most aludt el.
- Livi is.
- A felső szomszédban magassarkúban mászkál a csaj. :evil:
- Nálunk meg fúrnak. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

gabuska,

na ezen már végképp nem tudok napirendre térni, úgyhogy megyek aludni...
ne becsüld le az erő sötét oldalát, ifjú Skypewalker :twisted:
(Ilba, Te is vigyázz a szkájppal:)

ja fehér blézer: IRIGYIRIGY

Kép
Kép
mancsbá

Aludni? Jó duma... :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ééééééééééssss