Sziasztok!
Mica!
Helyesek a Srácok, hogy bátorították egymást a szurinál. Remélem majd én is ilyen kedves dolgokat tudok írni pár év múlva a saját gyerkőceimről
Jó pihenést Neked!!!
Kata!
Patrik csúcs a lódításaival
Előbb elfelejtettem írni, hogy Marci rendre azt csinálja, amit Patrik talán a telihold miatt: rosszalkodik, ha meg rászólunk jön a bömbi. Egyszer-kétszer még hagyján lenne, de hogy már 2 hónapja napról napra óráról órára eljátsza, elég kikészítő. Remélem Nálatok csak a holdállás maitt volt. De most látom, hogy a tegnapi nap már álomszerű volt
Kukaccsavar?!
Alvóka
Valami gubanc nálunk is van, mind nappal, mind éjszaka. Patrik éjszaka keleget megint?
Ruszlánnak gratula, hogy rávette magát a műtétre! Jó lábadozást Neki!
Catrine!
Hidd el, az émelygés előbb-utóbb elmúlik, bár tudom, hogy most nem kellemes. Ezek szerint a Babóca jól befészkelte magát
Névválasztás: nekünk elsőkörben a vezetéknévhez való passzolás számított, aztán természetes, hogy mindkettőnknek tetszen a név a Párommal, meg nem volt utolsó szempont az sem, hogy lehetőség szerint ne 1-2 héten belül ünnepelje a név- és szülinapját. Bár, ha most kislányunk lenne, akkor ez az utolsó szempont kútba esne, mivel tutira Anna lett volna (ill lenne) és az ugye júl 26-án van, szülinap meg cirka 1 hónapon belül. De szerintem ez legyen a legnagyobb baja az embernek egész életében!
Mi is építkezni fogunk!!! Ti merre keresgéltek telket? Nekünk is hasonló lesz az elosztás. Konyhában gondolkodunk, ami együtt van az ebédlővel és egy picit van csak elszeparálva a nappalitól. A hálók elosztásában is a Tiétekhez hasonló terveink vannak... A főzőfülke szerintem azért hátrányos, mert ha nagyobbak lesznek a gyerekek, meg egyébként most is, nagyon sok időt töltesz ott. Így ha együtt van a konyha az étkezővel, akkor a Párod, gyerekek ott vannak, Te pedig együtt tudod velük tölteni a főzésre fordított időt is és nem vagy elszeparálva. Én legalábbis így látom. Jó telek keresgélést!
Gigi!
Gratulálok Olikának a bilis mutatványhoz!!! Annyira érdekesek ezek a pöckök, hogy egyik napról a másikra gondol egyet és belekakkant a bilibe, előtte meg rá sem tojt. Épp a múlt héten írtál erről. Ezért nem is aggasztom magamat, hogy Marci csak brümmög a bilin
Remélem már jobban vagytok mindketten. De azért továbbra is jobbulást Nektek!
Jóvanna, mommá tudom, hogy Olikának mikor van a névnapja. Július elsején! UGYE?!
Györesz!
Fényképezőgép: mi általában azt csináljuk, hogy bár nálunk a fényképező, de elfelejtünk vele kattintgatni. Ez sem rossz, ugye?!
A képek nagyon klasszak: mindhárman helyesek vagytok! Te tényleg nagyon csini vagy, semmi hasad!!! Irigy vagyok, bár nem per pillanat, mert most még jó, hogy gömbölyödök, de majd úgy cirka fél év múlva már tényleg az leszek
Nálunk is így szokott le Marci a szopiról, ahogy a délit írod Norbikánál. Rövid ideig tartott, Ő hagyta abba és ahogy nem adtam Neki, lényegében észre sem vette. Drukk, hogy szépen, lassan teljesen meg tudjon tőle majd válni.
Évi!
Köszönöm szépen a virágot!
Aranyos vagy! Köszi a puszikat is, szépen lassan hatnak
Marci evőkéjét előbb nem részleteztem. Hát hogy is mondjam, nem olyan mint régen volt, amikor a szöget is megette, de már legalább megeszeget valamit, bár én is megnézem, hogy mit adok Neki. Sajna a főzelékeimet messziről kiszúrja, ahogy közelítek hozzá és jön a "NEM!NEM!", amitől a hátamon mindig feláll a szőr. A husit általában csípi, de azért már abban is tud válogatni. Ma egyébként a közkedvelt szilvásgombócot nyomta magába. Egyre többet hagyom egyedül enni, és így több lecsúszik a kajcsiból. Valahogy finnyásnak mondanám, meg úgy tűnik, hogy minden fontosabb kezd lenni, mint az evés, ami tudom,hogy ebben a korban természetes. Próbálom nem idegelni magamat a kajálása miatt, de ennek ellenére azért van, hogy bepipulok...
Remélem Te jól vagy ebben a kellemes időben. Én egyszerűen imádom ezt a hüvi időt, bár ma egész meleg van. Éjszaka is visszavettem magamra a paplanomat (előtte csak lepedővel takaróztam, vagy még azzal sem), mert már fáztam! Imádok fázni mostanság
Vérnyomi? Most pityeregsz éjszakánként, vagy én értettem félre valamit?
Gratulálok az AFP-hez!!! És még gratulálni még nem merek, de aztán lehet, hogy nem is kukacosodott be a Babóca?
Én is hallottam már ilyet, hogy félrenézték a baba nemét és ugye az idő előrehaladtával, egyre jobban látni, mit is rejt a két lábikója között
A drukk azért megy, de tudom, hogy a kis kukac is milyen örömet fog okozni Nektek.
A legnagyobb gratula a mocorgás miatt megy!!!
Most már egyre jobb lesz! Ja, én is belekönnyezek Beni mocorgásába, de most már azért, mert néha iszonyatosan kellemetlen
Védőnőcinél minden rendben volt? Ilyenkor Rolcsit a Nagyokra bízod?
Saxi!
Remélem már meg vagytok a fürdőszobával, de gondolom Neked ott maradt a romeltakarítás. Majd várjuk a fotókat!!! A csajszikat is nagyon megnézegetném már! Meg tudod, Gábor kedvence Lilike
Puszi mindannyiotoknak!!!
Remélem nem hagytam ki semmit és senkit! Ha mégis, millió bocsánat!!!
Bocsi, hogy sok és erőteljesen kavarodott voltam, de ez már csak így van nálam mostanság...
Millió puszi: Melinda