Új privát üzeneted érkezett!

Melinda :)

Csak most látom, hogy írtál!!
Benike is ragaszkodó típus lesz mint bátyus????? :?
Épp most indúlt tőlünk egy Ifányi kaka hozzátok :wink: Aztán írdd meg, hogy mi volt!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok :)

Sehol senki???

Csak reklámozni jöttem!!
Az egyik barátnőmtől megkaptuk Gryllus Vilmos Maszkabálját!!! Nagyon szuper!! Ha van lehetőségetek vegyétek meg!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Bocsi, hogy nem voltam, de tegnap este beauldtam Norbi mellett, ma meg még csak annyira volt időm, hogy felkuksizzak megnézni, hogy mi újság Melindánál! Tudjátok holnap jön értünk apa és 3 hétig ott leszünk, úgyhogy mosok, vasalok, pakolok!

Melinda!
Nagyon aranyos vagy, hogy írtál az ülésről, lehet, hogy apával majd szétnézünk!
Megy a drukk a ház miatt!!!!!!
Mivel holnaptól ritkábban jövök így tényleg nagyon számítok az smsedre Benike érkezésekor, nem akarok lemaradni a nagy eseményről!!!!!!!!!!

Gigi!
Hát tényleg nagyon oda kell figyelni, hogy mit mondunk, mert sajna már elforult, hogy utánnam mondta, hogy "kúva jó", úgyhogy nagyon résen kell lenni!

Én most húzok pakolászni, de igérem amikor időm engedi írok majd Nektek!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Itt vagyok én is és persze egyben! :? Szerintem ezt írom 2 hét múlva is, de már inkább ezt szeretném, igaz, hogy piszkosul fáradt vagyok Marci mellett, meg fáj a lábam is, de legalább így a 22-ei kórházi befektetés egy biztos pont és így addigra Anyukámat is ide tudjuk költöztetni.

A drukkokat köszönjük házügyben, még azért küldjetek egy kicsit. Úgy néz ki, hogy eladtuk, de még papír nincs aláírva... Nem is írok többet róla, nehogy bármit is elkiabáljak.

Györesz!
Jó pihenést, együtt töltött szép heteket kívánok Nektek! Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!
Az sms majd megy, de hogy mikor?! :roll:

Gigi!
Úgy néz, ki hogy Beninek is tutira jó idebenn, de most már nem bánom. Viszont ha már eddig sem jött, akkor várjon még 2 hetet!!!

Elteszem magamat holnapra, mert elég gázos napom volt ma :(

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom nincs itt nagy forgalom...
Én is csak pár sor erejéig jövök, mert egy pár napig (nem tudom meddig) biztosan nem jelentkezem (kivéve, ha útban van Beni és akkor mennek az sms-ek). Sajnos életem legnagyobb csalódásait élem meg a napokban, szerencsére nem azoktól az emberektől kapom életem legnagyobb pofonjait, akiket szeretek, hanem apósoméktól (ha egyáltalán ennek nevezhetem azokat az embereket). Az enyhe kifejezés, hogy idegroncsot csináltak belőlünk az elmúlt napokban... Többet nem írok inkább, a lényeg, hogy kurvára magam alatt vagyok. Megpróbálom legalább a szülés várható idejére összekapargatni magamat.

Bocsánat!

Puszilok Mindenkit és vigyázzatok magatokra: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi, hogy idáig nem jelentkeztem, de szokás szerint hozzuk a formánkat és van egy csomó bonyodalom a fürdőszobában.
Múlt héten anyuéknál voltam a lányokkal mert a lakás olyan mint a csatatér, és nem lehet használni a fürdőszobát.
Isti dolgozni járt és este anyósomhoz ment fürödni meg enni.
Nekünk azért is kellett anyuéknál maradni, mert kedves anyósom csak a kisfiának volt hajlandó főzni, és fürdővizet biztosítani, négyen már nagyon sokan vagyunk neki.
Most kezdett dolgozni a kőműves és remélem holnap végre készen lesz, de amilyen nagy a kosz szerintem még a héten végig takatrítok.
Majd küldöm az ígért képeket.

Melinda!

Nagyon sajnálom ami veled történik.
Ismerős a dolog, engem is mindíg a terhességeim utolsó idejében szekált hülyére anyósom.
Ha az segít , inkább írd ki magadból, nem hiszem, hogy bárkit zavarna,viszont neked jót tesz ha könnyítesz a lelkeden.
Nagyon vigyázz magadra, és próbálj mindíg arra gondolni, hogy egy lelketlen hülye ember sem ér annyit, hogy kikészítsd magad.
Neked most van sokkal fontosabb dolog az életedben.
Próbálj megnyugodni, és pihenj amennyit csak tudsz.
Kitartást és sok puszit küldök neked.

Bocsi, hogy másnak nem írok külön de mennem kell.
Mindenkinek szép napot, amint tudok jelentkezem.
Sok puszi, Saxi
saxi

:( Csak ismételni tudnám Saxit...... Teljesen igaza van. Tudom, hogy nagyon bele tudnak gázolni az ember lelkivilágába. De valahogy tedd magad túl rajta. Ez nem téged minősít!!!

Saxi :)
Mindig elképedek, hogy milyen tapló anyósod van! Hihetetlen....... Az egy dolog, hogy téged nem csíp, na de basszus a két unokáját??????? Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak!!!
Várom a csajos és fürdőszobás képeket!!!

Évi :)
Mi van veletek??? Jól vagytok??

Györesz :)
Jó pihenést apáéknál!!!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon sajnálom, hogy kiborítottak apósodék, de muszáj túltenned magadat rajta, hisz nem érdemlik meg, hogy miattuk idegeskedj!!!! Neked most a gyerekeidre kell gondolnod és Ők biztos azt szeretnék, hogy boldog legyen az anyukájuk!!!!!!
Azért ne tünj el nagyon kérlek!!!!!!!!!!!!!!!

Saxi!
Egyszerűen nem értem, hogy miért ilyenek az anyósok!!!! Remélem én soha nem leszek rossz anyós!!!
Képeket kiváncsian várom!!!!!!!!!!

Gigi!
Köszi! Már jól érezzük magunkat apáéknál, csak az idő készít ki! Alig tudunk kimenni, mert ahogy eláll az eső nemsokára újra rákezd, egyik pillanatba meleg van, aztán meg hideg, de egyenlőre nem unatkozok!

Tegnap NOrbinak volt ismét egy édes beszólása: apa vakarta a hátát olyan hátvakaró féleséggel, aztán elkezdte vele ütögetni az ágyat, NOrbi meg figyelte. Erre én mondom, hogy azt nem szabad vele csinálni (jelezve az apjának, hogy ha ezt csinálja, akkor a fia is majd csapkodni fog vele), erre Norbi: - nemszabad Apa!!!, én: - okos vagy!, Norbi: - Apa meg buta!
Képzeljétek, már tök hosszú mondatokat mond NOrbi, pl: "Jönnek mennek autók, nem szabad útra kimenni", vagy "Mamáék nincsenek otthon, elmentek nyaralni Papával". Komolyan néha tátott szájjal hallgatom, mert tök hihetetlen ahogy beszél, hisz nem rég még csak szavakat mondott!
Bocsi, hogy állandóan dicsekedek!!!!!!!!!!!

Majd este teszek fel friss képeket!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok,

én sem tűntem el, remélem, emléxik még rám is vki. :) Sűrű hetem volt sajna...

Szerdán lejárt a szabim, visszamentem a munkahelyemre, de a főnök roppant jó fej, azt mondta, hogy szeptemberben menjek csak vissza, úgyhogy most élvezem a pihenőt. :)

Pénteken dokinál voltam, újabb UH volt, és képzeljétek: hallottuk a baba szívhangját!!! Naddon jó érzés volt, annyira hihetetlen boldog vagyok. :)

Rosszulléteim sajna vannak, kajáktól hányingerem van szinte egyből, már a képektől is, de remélem, ez majd elmúlik. Nagyon remélem.

Ruszlána: köszi a gratulát, kedves vagy.

Györesz: Norbi csúúúcs. Nagyon édes beszólás volt. :lol: Apa mit mondott rá? Gondolom, nevetett ő is. Vagy nem is hallotta? És egyáltalán nem baj, hogy dicsekszel, tényleg nagyon ügyes a kissrác, ha már ilyen szépen beszél. Mennyi idős most? :oops:

Melinda: sajnálom, hogy apósodés miatt kikészültél, de szedd össze magad, mert ahogy Györesz is írta, boldog anyukának kell lenned! Terhesség alatt pedig nem jó a stressz, tudod te ezt. Ők sajna ilyenek, szinte mindegyiknek van vmi problémája, de nem szabad ezen ennyire kikészülni, okés? (Ne hari ám, hogy itt papolok, persze, nem tudom, hogy mi történt, csak nem szeretném, hogy szomorú légy, hisz az senkinek sem jó!!! :))

KépKép
catrine

Sziasztok!

Csak beugrottam.
Olvaslak Benneteket, mert hiányoznátok, és annyira kedvesek vagytok mindannyian, így nem tudok szó nélkül maradni. Köszönöm Nektek a támogatást, bátorítást!!!
Tényleg próbálom magamat összekaparászni, ma már sokkal jobban vagyok, mint a hétvégén, de azért még nem az igazi.

Catrine!
Gratulálok a szívhanghoz!!! :D Jobbulást, a rosszullétek majd elmúlnak.

Vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre, pocaklakókra!!!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Még Anyuéknál vagyunk,nem tudom meddig.
Nem unatkozom,minden nap elhozom reggel a keresztfiamat is,estig játszanak együtt a fiúk,ma húgom fia is itt volt.Jöhetne végre egy kislány is a családba,akit lehetne babusgatni! :)
Nem tudom tapasztaltátok-e,hogy a gyerkők már most lódítanak néha?Patrik olyan dolgokkal szédít,hogy csak nézek.(Pl.elment Anyuval bevásárolni.Mikor hazajött kérdeztem,hogy mit csinált.Azt mondta,hogy"találtam játékot,játszottam bácsival".No,ebből semmi nem volt igaz.)Mindenfélét elmesél,ami nem történik meg Vele. :lol:
A nagyfiúk között egyáltalán nem elveszett,ha valamilyikük játéka megtetszik Neki,akkor odamegy és közli,hogy"kérem,Öcsém!,és már veszi is el.. :wink:

Melinda!
Sajnálom,hogy ennyire megbántottak.Hát nincs ezeknek szívük,egy szülés előtt álló kismamát felidegesíteni? :evil:
Ha van kedved meséld el mi történt.És kérlek,ha lehet,ne tűnj el! :wink:

Györesz!
Meddig lesztek Apánál?
Nagyon szeretem Norbi"aranyköpéseit"olvasni,mindig megnevettet. :D Remélem jönnek azok a friss képek! :wink:

Gigi!
Régen írtál a Szőke Hercegről! :D

Catrine!
Csodálatos élmény először hallani a babád szívének dobogását,igaz? :wink:
A rosszullétek igazolják,hogy manócska bizony erősen megkapaszkodott,hamarosan émelygés nélkül élvezheted a pocakosságot. :)

Saxi!
Anyós. :cry: :twisted:
Enyém szintén ilyen minősítést kap. :roll:

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak gyors bejelentkezes, jelezve, hogy holnaptol igazoltan vagyunk tavol: megyunk Anyukamekhoz 1 hetre pihenni. Vagyis en pihennek, a fiuk meg vegre mast is faraszthatnak :)

Ma kaptak szurit a sracok, a kullancs altal terjesztett betegsegek ellen. Egesz jol birtak, egymast batoritottak :D

Mindenkinek kitartast, itt hagyom a tulbuzgo energiaimat, vegyetek belole! :D :D

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Melinda: köszönöm a gratulációt. Én is remélem a többiekhez csatlakozva, hogy azért nem fogsz eltűnni!? Sztem is meséld el, ha úgy gondolod, hogy mi történt, utána lehet, hogy könnyebb lesz. De ne szomorkodj. :)

Kata, druszám :) : édes Patrick dumája is. Ez az "öcsémes" nagyon tetszik, tök jó. :D Jó lehet a srácoknak együtt játszani, tök jó, hogy hasonló korú babák/gyerekek vannak a családban.

Igen, a szívhangot csodálatos érzés hallani. Nagyon jó és megnyugtató érzés volt így elsőre, legközelebb biztos másmilyen lesz. A rosszullétek pedig remélem, hamarosan majd elkerülnek, úgy legyen, ahogy írod. (Ma nem émelyegve ébredtem, kopp-kopp-kopp.)

Mica: jó pihizést nektek, tök jó, hogy majd kicsit ki tudod engedni a "gőzt". Srácaid nagyon ügyesek voltak a szurinál, nagyon helyes és aranyos, hogy bátorították egymást. :)

KépKép
catrine

Catrine :)
Örülök, hogy hallok rólatok. A szívdobogást hallani tényleg fantasztikus dolog! Ezzel talán csak a mocorgás fog felérni. Mit dolgozól?

Mica :)
Jó pihenést!!!! Fiúkat szigorúan passzold nagyszülőknek, Te meg lógasd a lábad. Bár tuti ki fogsz találni valami intézkedni valót! :wink:

Kata :)
Jó, hogy Te sem vagy egyedül a skacokkal!!! Patrik dumája nem semmi :lol:

Puszi!

Képek???????????? Gyere és dicsekedj nyugodtan! Én nagyon szeretem olvasni a Norbi dumákat!

Rólunk:
Most én is dicsekszem egy kicsit! Oli hadvezér bilibe kakil :!: Mindig bámulatba ejti, hogy milyeneket kakil. Tegnap megszólalt csodálkozva, hogy: mekkora :D Tetszik neki, hogy lehúzzuk a wc-n és aztán kézmosás!
A napokban rákapott a legozásra. Sokat épít és mindig megmondja, hogy épp mit csinál. Ma hajót és kalapácsot épített :shock: Jó fej kiscsákó! Ha jó a kedve akkor úgy síkongat mint akit nyúznak! :roll: Csak már megint taknyós csórikám. Velem az élen. De a kedve jó és láza sincs. Viszont a 18 hós szuri már megint halasztódik. De most nem bánom mert két hét múlva megyünk nyaralni és féltem volna, hogy bekavar valamit.

Most megyek kicsit olvasok míg őfelsége alszik.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Gigi: a mocorgásról ne is beszéljünk, már isssszonyatosan várom, úgy szeretném érezni már.

Titkárnő vagyok, és nélkülözhető. :lol: El tudják látni a munkámat, mert most van egy próaidős csaj. Van egy 22 hetes kolléganőm, ő most jött el szabira és az ő helyére vették fel eredetileg, de az én helyemen próbálkozik. Persze nem helyettem lesz, a főnök így oldotta meg.

Olivér nagyon ügyes! Gratulálok a bilibe kakiláshoz. És a legózás is nagyon klassz dolog, akkor ő már tök simán elvan egyedül, ugye? Hát végülis két éves nagyfiú már... :)

Jobbulást mindkettőtöknek! Remélem, semmi komoly baj nem lesz. Hová mentek nyaralni?

KépKép
catrine

próaidős=próbaidős, bocsi :roll:

KépKép
catrine

Sziasztok!

Előszőr is a képekről írnám, hogy mivel megígértem rakok fel majd egy-kettőt, de nem teljesen frissek, ugyanis amikor megigértem akkor szándékomban állt csinálni egy párat, de aztán teljesen kiment a fejemből. Ráadásul ma voltunk egy barátnőmnél akinek van két gyönyörű gyereke egy majdnem 4 éves kisfiú és egy 2,5 éves kislány és olyan édesen játszottak, meg a kiscsaj állandóan ölelgette puszilgatta NOrbit és tök szupi képeket lehetett volna csinálni, de a feledékeny anyuci itthonhagyta a gépet!

Catrine!
Gratulálok a babóca szívhanjához, emlékszem mennyire fantasztikus élmény!!!!!!!!!!!
Rosszúllétekhez kitartás!!!
Norbi október 1-jén lesz 2 éves.

Kata!
Nagyon édes lehet Patrik ahogy dumál, na meg ahogy lódít! Norbi is csinál hasonlókat, pl. multkor verekedett, erre kérdezem Tőle, hogy miért verekszik, megütötte Őt már valaki, erre azt feleli, hogy igen, erre én megkérdeztem, hogy ki?, errre azt válaszolta, hogy a vakond!
3 hétig leszünk apáéknál! MOst még dolgozik, de jövőhéttől szabin lesz!!!

Melinda!
Ne szomorkodj!!!!!!!!!!!!!! Gyere és írjál Nekünk, mert nagyon rossz, hogy nem olvashatom a hosszú levleidet!!!!!!!!!!

Gigi!
MInden elismerésem Oli nagyfiúért a bilibe kakilásért!!!!!!!!!! Hogy bírtad rávenni???
Hát én is nagyon jót nevettem Oli beszólásán, ahogy rácsodálkozik a kaka mennyiségére!
Norbi mostanába a gyurmára kapott rá, de Ő csak autót meg motort tud gyúrni, legalábbis azt mondja, ha kérdezem, hogy mi az amit csinál!

Na akkor az "ígért" képek:

Ez még az esküvőn készült Rólunk apával:
Kép

Norbika otthon amikor az a nagy meleg volt:
Kép
Anya és fia: Kép

Legközelebb tényleg frisset fogok feltenni!

Puszi Mindenkinek
Györsz
györesz

Sziasztok!

Vagy a telihold,vagy a front hatására Patrik ma nagyon rosszaság volt.Teljesen lefárasztott.Este elkezdte püfölni Rault és mikor rászóltunk,még Ő kezdett el keservesen sírni. :shock:
Napközben többször vitába keveredett önmagával,a vita egy idő után veszekedéssé fajult... :roll: Szóval örülök,hogy alszanak.
Jut eszembe,alvókája ismét elromlott néhány napja. :cry:

Gigi!
Gratulálok az ÓRIÁSI bigyó-terméshez! :D Hajjajjj,hol van még ettől Patrik...bili közelébe sem hajlandó menni.
Jobbulást Nektek! :)

Györesz!
Nagyon szépek vagytok Apával a képen :!: Norbika pedig nagyon-nagyon puszilgatnivaló! :D
Alvás,elaltatás,cicizés hogy alakul mostanában?

Mica!
Jó pihenést! :)
Fiúk ügyik,hogy pátyolgatták egymást a szurinál,jó hogy túlvagytok ezen is!
Energia mindig jól jön,Te kis Duracell-nyuszi! :lol:

Catrine-druszám! :D
Nem tudom más hogyan vélekedik erről,de én nem tudtam megunni a szívhangot,még akkor is élmény maradt,mikor a szülést megelőző két hétben naponta hallottam! :) Szerintem Te is így leszel ezzel. :wink: A mocorgás pedig...szintén felejthetetlen élmény.
"Csak"émelygés kínoz,vagy megy társalgás a Nagy Fehér Kagylóba?

Melinda,Évi :?: :?: :?:

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Jó reggelt!

Györesz: ezzel mindig így van az ember, ha 1000+1%, hogy lehet majd jó képeket csinálni, a fényképezőgép otthon marad. Mi nyár elején voltunk nyaralni, a gépet majdnem itthon hagytuk. De mondtam, hogy akkor vettünk volna eldobható, 1x használatos gépet, mert olyan nincs, hogy a nyaraláson nem fényképezünk. ;)

Köszi a gratulást és a bíztatást, időnként rám is fér... Bár tegnap csak 1x, "ebéd" után lettem rosszul, de ledőltem, aludtam fél órát, és elmúlt. Nem a kaja miatt volt, az tuti...

A vakondos ütés naggyon csúcs. :lol: Jó kis dumája van a srácnak, nem kell féltened, az hót zicher.

A képek nem is régiek, no de nem is az számít, hogy mékor készült... Hanem hogy milyen!! Nagyon édespofi a nagyfiú. :) Ti pedig nagyon szépséges pár vagytok.

Druszám: sajnálom, hogy Patrik nem alszik jól, és azt is, hogy a tegnapi ilyen "bolondériás" nap volt. Szerintem inkább a telihold hatása, mint a front, bár ebben még nem vagyok tapasztalt, vhol azt hallottam, hogy arra érzékenyebbek a babák. Persze lehet, hogy az volt hülyeség, passz. :)

Igazad van sztem a szívhanggal kapcsolatban, bár még itt sem vagyok tapasztalat - csak egyszer hallottam. De ismerem magam, tuti, hogy nem fogom megunni. Mocorgást is akarok!!! :D

"Csak" émelygek, produksön még hála az égnek csak egyszer volt, de aznap tényleg pocsékul éreztem magam, sztem túl sokat jöttem-mentem. Árthat az már ebben a korban?

Na most megyek babanaplót gyártani, majd visszanézek, írjatok!

KépKép
catrine

Sziasztok!

Drága Melinda! Remélem, hogy már jobban vagy! Sokat gondolok rád és sok-sok jókedvcsináló puszit küldök szeretetttel!!!!! Marcika hogy van? Mostanában jól eszik már? Benike? NST? Írj kérlek,ha csak pár sort is, hiányzol!!!! Ezt is neked küldöm:
Kép
Gigi,:) nagyon ügyes a nagyfiad, gratulálok neki!!!!!!!!!! Remélem már jobban vagy/tok, hamar elmúlik ez a fránya nátha! Nektek sok-sok gyógypuszit küldök! :) Aranyos lehet a jófej kiscsákód :lol: ahogy sikongat! :P

Györesz, édes Norbika a képeken (különösen az aktfotó tetszik 8) ) ti pedig nagyon-szép pár vagytok!! :) Györesz, te olyan csini vagy, mintha nem is szültél volna! :):) Fantasztikus dumája van a nagyfiúnak, nehogy elfelejtsd lejegyezni, tuti ő is jókat derül majd pár év múlva! :wink: Én is kiváncsi vagyok, hogy alszik mostanság?

Kata, a te Patrikod is megéri a pénzét hallod! :D Persze van kitől tanulni, jó kis páros lehetnek Raullal! :wink: Még mindig anyukádnál vagytok? Ruszlán jól van? Raulnak megvásároltatok már mindent a suliba?

Mica, jó pihenést!! Köszi a túlbuzgó energiáidat! :)

Catrine, bár én már gratuláltam neked, amin val.szeg átsiklottál, ezért ismételten gratulálok a kicsikédhez! :):) Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! A szívhanghoz külön gratula, csodás élmény lehetett! :)

Képzeljétek tegnap nekem is olyan nagyszerű élményben volt részem! Belém rúgott a gyermekem! 8) :lol: Bizony, ez már nem olyan buborékos, sejtelmes mozdulat volt, hanem igazi rugdalózás!!!! Én is úgy meghatódtam, még a szemem is könnybe lábadt! :) Időközben meglett az AFP eredményem, ami tökéletesebb nem is lehetne! Ráadásul képzeljtek, a dokim megnézett ultrahanggal és azt mondta, hogy ő úgy látja KISLÁNY??!! Természetesen nem merem beleélni magam (bár eddig mindig megmondta a dokim, hogy melyik csemetém milyen nemű), de azért reménykedem! :oops: :) Több anyukától is hallottam, hogy elnézték 4D-n, hátha! :roll:

Mindenkinek szép napot kívánok!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Évi: először is ne haragudj, hogy átsiklottam a gratulációd felett, nem direkt volt, de úgy látom, ezt azért tudod - köszi. :) És nagyon szépen köszönöm a gratulát is, a szívhang csodás érzés.

Gratulálok, hogy Pindurkád rugott - ez megint egy nagyszerű élmény lehet!!! Jajj, mennyire boldog lehettél/lehetsz, megmondom őszintén, most kicsit irigy is vagyok. :)

Te eddig mennyit híztál?

KépKép
catrine

Catrine, nem haragszom, csak megjegyeztem. :wink: tényleg szuper volt, de csak ne irigykedj, meglátod milyen gyorsan elrepül az idő (ami azt illeti szerintem túl gyorsan is :? ) és te is élvezed a kispankrátort! :wink: :)

Nem tudom mennyit híztam pontosan (kb. 2 kg-ot), sajnos eleve elég nehézsúlyban voltam, mert Rolcsikám után nem sikerült visszafogynom (pontosabban alig), amikor csíkos lett a teszt! :roll: Hogyha minden igaz csütörtökön megyünk védőnőhöz, akkor kiderül. :idea:

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kata!
Drukkolok, hogy Patrik alvókája minél hamarabb megjavuljon!!!!
Nálunk is pont ez van, hogy ha Norbi valakit megüt vagy megrug és nekünk fáj, akkor Ő elkezd sírni és tök dühös lesz! Tényleg Raul milyen volt ekkora korában? Hasonló volt a viselkedése, természete mint most Patriknak???
Cicit még mindig kap Norbi reggel meg ebéd után, viszont már többször is előfordult, hogy a déli cici rövid ideig tart így nem is alszik el rajta és ugyanúgy altatom el mint este. Az esti alvással már egyáltalán nincs gond, van, hogy már mesét sem kér, csak mellém bújik és egy kis idő után elalszik!

Catrine!
Emlékszem én is mennyire vártam, hogy Norbi megmozduljon, aztán meg azt, hogy ez kivülről is érezhető legyen, hogy megtudjam másnak is mutatni! A 30. héttől meg hihetetlen formákat öltött a hasam, ahogy Norbi helyezkedett, ezt nagyon szerettem, hisz ki lehetett tapintani a lábát, popsiját..... Hidd el el fog jönni ez az idő is!!!!!!!

Évi!
Igen, multkor én is észbe kaptam és elővettem NOrbi babanaplóját és beleírtam egy-két beszólását!
Hát sikerült visszanyernem az eredeti formámat, de ezt csak azért tudtam megtenni, mert anyukám sokat segít ebben, hisz amikor csak akarok elmehetek tornázni!
Ez nagyon izgalmasan hangzik, hogy talán mégiscsak kislány van a pocidba! Tényleg mikor mentek arra a bónusz 4D-s uh-ra??? Kiváncsi leszek, hogy ott mit mondanak! Ha már voltál akkor ezer bocsi, hogy átsiklottam rajta!
A rugáshoz gratulálok a kis pocaklakódnak!!!!!!!!!!! Na és a jó AFP-hez is!!!!

Jajjjjjjj lányok annyira nehéz itt Norbival! Eddig voltak programjaink így keveset voltunk itt, de amikor meg itt vagyunk (apánál), akkor le sem tudom venni róla a szemem, mert minden veszélyes dolog teljesen elérhető számára, pl. gyógyszerek, vegyszerek, stb. Amit tudtam már elpakoltam, de hát mégsem rendezhetem át az egész lakást és ráadásul szörnyen rossz, hiába szólok rá, mintha meg sem hallaná! Néha teljesen elszakad a cérna és rákiabálok, aztán meg gyötör a lelkiismeretfurdalás!!! Na mindegy majd csak kibírjuk valahogy, főleg ha már apa itthon lesz, akkor jobb lesz!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

AFP :D Hurrá!!! Gondolom most egy nagy kő esett le a szívedről!!! Jót nevettem azon, hogy írtad, hogy belém rúgott a gyerekem! Na de melyik ?? :wink:

Szívhang, rugdosás........... én meg sárgulok az írigységtől! :oops:

Az erős túlzás, hogy Olikám eljátszik magában... :roll: De már sokkal könnyebb, hogy kommunikál és jókat lehet rajta multani.

Jajj, írni akartam a többieknek is, de kopácsól a szépfiú, mennem kell.

Este jövök!!! Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma az összes fiam nagyon rendes volt,ha ez minden nap így menne...álom-álom. :lol:Külön öröm számomra,hogy keresztfiam és Raul jól kijönnek egymással.Utóbbi itthontartózkodásunkkor még püfölték egymást,alig lehetett szétválasztani őket.Hiába nőnek,okosodnak. :D
Patrik hintázás közben közölte,hogy fáj a kukija(nagyon előrecsúszott és nyomódott).Kérdeztem,hogy vajon én most mit csináljak a kukijával?Közölte:tegyél rá csavart... :lol:
Fél napot katicabogarak keresésével és röptetésével foglalatoskodtunk,de a csúcs az volt,mikor találtunk egy izgága kisbékát.Szerintem még egy hét múlva is emlegetni fogja. :)

Évi!
Örülök,hogy az Afp rendben! :D És most már aztán kifúrja az oldalamat a kíváncsiság,hogy öcsit,vagy hugit kapnak-e a gyerkőceid! :wink:
Tudod,ahogy olvaslak Benneteket-pocisokat,bár sem a körülmények nem ideálisak,sem semmi más,de úgy érezném én is azokat a rúgásokat odabentről! :D
Még Anyuéknál vagyunk.
Raulnak a könyveken kívül mindent megvettem.Ruszlánt hétfőn engedték haza a kórházból,kivették végre a manduláit.

Gigi!
Mit kalapált szét a fiad??? :lol:

Druszám!
Szerintem,ha minden rendben a terhességgel,akkor járkálhatsz,élheted az életed,csak a túlzásokba ne ess.
Én mindkettővel "veszélyeztetett"voltam.
Neveken gondolkodtok már?(Bocsánat,ha írtad,de most nem voltam egy darabig és nem tudtam még mindent visszaolvasni).

Györesz!
Nagyon nagy a különbség a két fiú között,Patrik jóval könnyebben kezelhető,mint Raul volt.Viszont Patrik aludni nem akar-vagyis átaludni. :cry:
Örülök,hogy nincsenek gondok az elalvással Nálatok!!! :wink:
Jövő hétig már nem sokat kell aludni,és otthon lesz Apa,kitartás! :D

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok, jó reggelt!

Évi: tényleg úgy látod, hogy túl gyorsan repül az idő? Hmm, az most nekünk nem lenne a legjobb, persze a baba érkezését nagyon várom...

A fogyi miatt ne aggódj, majd a 2. baba után. Akkor biztos sikerülni fog. Fő az optimizmus. Mikorra mentek a védőnőhöz?

Gratulálok az AFP-hez, szuper, hogy azt írod, nem is lehetne jobb, így tovább mindennel az egész terhesség alatt.

Györesz: ez tök izgis, hogy ki lehet tapintani a pici testrészeit, jaj de jóóó. Én mindent nagyon várok, a buborékozást, mozgást, azt, hogy nőljön a pocim, és azt, hogy végre a kezemben foghassam Babuccót. De amúgy a terhesség minden egyes percét élvezem, persze a rosszullétektől már most meg tudnék szabadulni...

Bocsi a kérdésért, de most hogyhogy apánál vagytok? Nem együtt laktok? Ne haragudj, ha bunkó vagyok, ha nem akarsz, nem válaszolsz, csak mivel még új vagyok köztetek, ezt nem sikerül értenem.

A Norbira való kiabálás miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, csak a javát akarod, ami nem azt jelenti, hogy bekapkodja a "szép, színes kis golyókat". Nem tudjátok ideiglenesen, amíg ott vagytok olyan helyre tenni, ahol nem érné el?

Gigi: azért bizti ügyesedik a srácod az egydüli játék terén. Meglátod, nem is olyan sokára már teljesen egyedül le fogja kötni magát - tapasztalat, bár nem saját gyerkőn. :)

Druszám: de jó fej Patrik, a "tegyél rá csövet" nagyon tetszik. :lol: Hihetetlen, hogy milyen beköpéseik vannak.
Jujj, és meg is fogtátok a brekkencset? Én nem merném sztem, bár majd kicsit később, ha a gyerkőcöm szeretné, biztos képes leszek erre is.

Igen, gondolkodtunk már a neveken, és még nem írtam róla. :)
Sok van, ami tetszik, most lányokból leginkább a Blanka, Luca, Inez, Ingrid; fiúkból pedig az Ádám, Ákos, Bence és a Martin áll legelöl. (A Martin csak pár napja tetszik, de beleszerettem.)

Ti mi alapján választottatok? Mármint ugye passzolnia kell a vezetéknévhez, megnéztétek egy tetszőnek a jelentését, és hogy mikor van a névnap -> nincs-e túl közel a szülinaphoz? Mert én így csinálom - jól csinálom?

Nem tudom, írtam-e már, sztem nem, építkezni fogunk. Telket kell nézni és venni, az alap elképzelés megvan. Kb. 200 nm-es, 4 szobás házat szeretnénk, plusz előszoba, WC, fürdőszoba, konyha, v. főzőfülke + ebédlő. Hogy a jobb sztetek? Egy konyha, amiben van ebédlőasztal is, v. egy főzőfülke, amiben azért kényelmesen (nagy pocakkal is.;)) lehet mozogni, plusz egy külön ebédlő?
A 4 szobát úgy gondoltuk elosztani, hogy lesz egy háló, egy nappali, egy babaszoba, a negyedik pedig egy (jó) darabig dolgozó-, v. játszószoba lesz, ha pedig érkezik a 2. baba, az ő birodalma.

Nnna, kicsit hosszú lettem, bocsánat.

KépKép
catrine

Sziasztok!

Györesz, 21-én megyünk a 4D-s bónusz UH-ra, akkora kérek még egy kis (sok) drukkot! Elhiszem, hogy nehéz lehet apánál Norbikával, hiába most már neki is gyerekbiztossá kell tenni az otthonát! :wink:

Gigi :), még hogy melyik gyerekem? :roll: Hogyha nem láttam volna a nevedet is tudnám, hogy ezt te írtad! :lol: Ne sárgulj, az átsirdogált éjszakákat val.szeg nem cserélnéd el velem! :? Már jobban vagytok?

Kata, Jó volt olvasni a soraid, örülök, hogy jól vagytok! :) Kisbéka, csavar a kukiba :lol: :lol: Remélem most már minden rendben lesz a pároddal! Ügyes vagy, hogy már bevásároltál Raulnak, izgul már?

Catrine, szerintem amikor az ember benne van, úgy tűnik nehezen telik az idő, de visszagondolva olyan gyorsan repül! :o
Aranyos vagy, hogy biztatsz, de ez a mini-manó nekem már , nem a 2., hanem a 4. csemetém! :) Azért persze majd igyekszem, mitöbb most is próbálok tornázni, ha van időm, de az elég kevés, sajna :cry:
Szerintem jobb, ha főzőkonyha+ebédlő van, mert így jobban tudsz vendégeket is fogadni. Ráadásul szerintem a családi (nagy)asztalnál történnek a fontos dolgok (gyurmázás, festés, leckeírás :lol: )

Melinda??? Remélem jól vagy :!: :!: :!: :!:

Most mennem kell, mert Rolcsi kalapáccsal akarja simogatni a macsekot! :roll:

Pusssz: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Évi: gratula a népes családhoz. :) Akkor majd a 4. bébi után. ;) A nagyobbak mennyi idősek?

Azt mondod, legyen főzőkonyha + ebédlő? Rendben, majd kivesézzük a dolgot apával is, de megsúgom, ő is erre hajlik. Mert szépen ki akarja alakítani az ebédlőt, tehát nem csak bevágunk a közepébe egy asztalt meg x széket, hanem oda akarja a szekrényeket (mondjuk ez így is logikus), és vmi különlegesre akarja... Nem nagyon értem, hogy mit magyaráz ennek kapcsán, majd meglátjuk, ha készen lesz.

Kalapáccsal simizni a cicát? :lol: Macsek biztos hálás volt, hogy megállítottad Rolcsit.

KépKép
catrine

Sziasztok!

Most "gyorsan" önhzőzök egyet és csak magunkról írok, aztán megpróbálok visszaolvasni...

Ugye a hétvégén írtam, hogy ramatyul vagyuk lelkileg, de aztán jöttek a fizikai nehézségek is. Lassan-lassan összekanalazom magamat és próbálom a lelki gubancokat okozó dolgokat, személyeket messzire elhesegetni magamtól gondolatban. Viszont a héten én olyan, de olyan fáradt vagyok, hogy hihetetlen. Kedden ideültem a géphez és rendesen ragadt le a szemem, így inkább aludtam 2 órát, de ennek ellenére este 8-9 körül már totál koki voltam... Sajnos Marci sem könnyíti meg a pihenésemet, mert tegnap 2 órán keresztül tessékeltem be az ágyba napközben, már sírtam, hogy aludjon, mert azt hittem, összeesek a fájdalomtól, fáradtságtól. Persze előtte éjszakát is végigcirkuszolta, minden ok nélkül (mi legalábbis nem találtuk meg) sírdogált, szegény Gábor rohangált át hozzá, de aludni egyikünk sem tudott nagyon.
Emellett napközben is olyan mint az ördög (rendületlenül). Ahogy tegnap végigfutottam az írásokat, láttam, hogy Györgyi és Kata is "panaszkodott" a kiskrapekokra, hogy milyen rosszak, szófogadatlanok voltak. Hagyj nyugtassalak meg Benneteket (bár nem vigasz), hogy ez nálunk mindennapos, immáron 1,5-2 hónapja! Általában "búrával" a fején rohangál: az esetek 90%-ában nem hallja meg a kérésemet, hogy ezt vagy azt ne csinálja, vagy éppen csinálja, így marad a felemelt hang és egyre többet a kiabálás :( Mindent dobál, hajigál, ver minket minden ok nélkül! A múlt héten azt hittem eltörte az egyik ujjközépcsontomat, sírtam a fájdalomtól: hozzámvágta az egyik autóját elég szerencsétlenül. Nem akarok csajok panaszkodni, de őrület Vele egy nap. Persze biztos, hogy én is türelmetlenebb, fáradtabb vagyok, de ahogy látom, hogy Gábort is milyen hamar ki tudja hozni a sodrából, akkor látom, hogy nem csak az én készülékemben van a hiba.
Azért imádjuk :lol: A kis szarossa tudja, hogy mikor tesz rossz fát a tűzre, mert akkor elhalmoz simivel, puszival, ölelgetéssel, meg úgy egyébként is. Egy testben bújt meg Nála az angyalka és a kisördög, de egyenlőre az ördög diadalmaskodik :?
Meg hogy maradjon egy kis izgulnivaló, a héten rájött a fosizás. Már múlt héten is hígabb volt és gyakoribb a széklet, de kedden már iszonyatosan bűzös is volt és még lázat is mértem Nála, ami Nála nagy ritkaság. Jól beparáztam, adtam Neki Normaflore-t, hátha helyrerakja a dolgokat és most úgy néz ki, hogy javulgat (kop-kop). Kakesz még van, de már nem az a gyanús állagú, de még büdi, láza nincs. Kedve egyébként folyamatosan jó volt. Biztos, hogy valami vírust nyalt be, mert állandóan nyalogat valamit, mindig van valami a szájában :roll: Szerencse, hogy jó az immunrendszere és megküzdött vele.

Most már papíron is eladtuk a házunkat (de azért kop-kop!), a nőci, aki megvette már intézi a hitelrészét, mert az is fel fog venni rá. Ma volt itt az értékbecslő. Holnap hoz ide hozza a bútorait (mármint a nőci), mert nem tudja hová tenni, mi meg belementünk, bár néha a fejemet a falba verem miatta. Az igazság az, hogy annyira boldogok voltunk/vagyunk, hogy sikerült túladni a házon, hogy tojtunk bele, csak nagyon kell őkelmével vigyázni. Ahogy ma itt volt rákérdez, hogy a kisszobát (ahová elméletileg pakolni fog) Gábor kiürítette-e már? Én meg szépen felvilágosítottam, hogy teljesen nem lesz kiürítve, mert nekünk is marad ott cuccunk és bizony az ő holmijaiból nem kevés a pincébe is fog kerülni. Helyre kell rendesen rakni, de valahogy én ebben ügyesebb vagyok, mint a férfiak, jelen esetben Gábr :lol:
Kezem-lábam ikszben, hogy Beni várja ki a sorát, nem is csak a doki szabadságolása miatt, hanem addig legalább én is érdemben bele tudok szólni a dolgokba (pl. a nőci "felügyelése"), meg egy-két dolgot pakolászok, esetleg selejtezek. Beni megszületése után már nem lesz egyszerű az eset.
Én fizikailag egyik pillanatban jól vagyok, a másikban szinte menni alig bírok a már sokat emlegetett bal lágyéki fájdalmamtól. Keményedek, néha fájdogál... Holnap este megyünk NST-re, vizsgálat nem lesz, majd azt a rákövetkező héten fogok talán kérni az ügyeletes dokkertól.

Apropó, tegnap Gábor is felmondott a munkahelyén, amin persze a két főnöke totál ledöbbent és már fűt-fát kezdenek Neki ígérni, de Gábor hajthatatlan. Ma intézi velük a konkrét dolgokat, pl. ki akarja venni a szabijait, nem akarja kifizetettni őket, mert most az a legfontosabb, hogy itthon legyen velünk, Beni megszületésekor. Nem lesz egyszerű menet...

Egyéb izgalmas nem történt velünk, de szerintem ez az elmúlt 1-2 hétre elegendő is. Nem?! :roll:

Hétvégén a váci lakásba megyünk takarítani, festeni, ahová költözni fogunk, úgyhogy pihenni nem lesz időnk. Netezni sem nagyon van időm, energiám, de azt hiszem most rendesen bepótoltam magamat :wink: Biztos hiányzott a kis Tolsztoj! :lol: :oops:

Most visszaolvasok és még jövök! Reszkessetek!
Ja, most várok egy pocakos lányt, akivel itt a Bneten ismerkedtünk meg, remélem az érkeztéig sikerül írnom Nektek.

KépKép

KépKép
bujka

Naaaaa :!: Ilyen jól ismersz már :?: :!: :lol: Látom Rolcsi hozza a szokott formáját !! :lol: Az biztos, hogy az átvirrasztott éjszakákra és a sírásra nem leszek irigy :wink:

Kata :)
Patrik :lol: Olyan jó lenne már összeereszteni ezeket a törpöket. Kiváncsi lennék, hogy mit tanácskoznának együtt!! Asszem Norbika lenne a szóvivő :wink: Gyerekem a kiságyát szokta püfölni az épp aktuális autójával. :roll:

Érdekes dolog ez, hogy lassan vagy gyorsan megy e az idő..... Néha csiga lassúsággal mennek az órák. Főleg amikor azon tipródik az ember, hogy hogyan kösse le a gyereket. Viszont ha belegondolok, hogy most született............ Néha babázni szeretnék vele, de beint a drága :D
Nekünk is külön étkezönk van, de egy légtér a nappali, a konyha és étkező de mégis elkülönül. Én még annyi tanácsot adnék nektek, hogy ne főzőfülkébe gondolkozz. Nekem a konyhám is arányleg elég nagy, de még így is állandóan tele pakolom a pultot, soha nincs hely stbbbb..........Na mióta meg Olikám is velünk randalirozik..... Nincs akkora ház amit be nem tudnánk lakni. Viszont takarítani elég gáz :?
Tetszenek a nevek. Az Ingrid nagyon szép, csak egy kisbabának olyan furcsa mondani. Nekem a Szilárd nagyon tetszett de pont emiatt nem választottam, mert furcsa lett volna egy 4 kilós csomagnak azt mondani, hogy Szilárd :shock: Szerintem minden névnek egy évben többször is van ünnepe, így ki tudsz választani egy olyat ami nem esik közel a szülinaphoz. Mi is így csináljuk. Télen született, nyáron van névnapja. (amivel szegény Melindát állandóan megzavarjuk :wink: )

Norbi olyan nagyfiú!!!! És milyen csini!! Olikám jóval vastagabb :wink: Amikor "idegen" helyre megy az ember akkor veszi észre, hogy mennyi veszély leselkedik egy gyerekre. Rendezd át a kérót és ha anyóspajti hazamegy lehet, hogy azzal a lendülettel tovább is megy mert nem fog ráismerni a házra :wink: Amikor otthon vagytok Apa nélkül akkor Norbi nem keresi őt? Oli állandóan keresi az apját! Tegnap megkereste a pénztárcámban a Viktor képét és elkezdte puszilgatni :) Fel is hívtam Viktort, hogy jöjjön már haza hamarabb mert a gyereknek apa hiánya van.

Képzeljétek, hogy megtaláltam az iwiw-en a gyerekkori legjobb barátnőm bátyját akitől megkaptam a Gabi számát. Tegnap fel is hívtam. Olyan furcsa volt vele beszélni. Jövőhéten találkozunk!!! Kb. 15 éves nem láttuk egymást...............

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica!
Helyesek a Srácok, hogy bátorították egymást a szurinál. Remélem majd én is ilyen kedves dolgokat tudok írni pár év múlva a saját gyerkőceimről :D
Jó pihenést Neked!!!

Kata!
Patrik csúcs a lódításaival :lol:
Előbb elfelejtettem írni, hogy Marci rendre azt csinálja, amit Patrik talán a telihold miatt: rosszalkodik, ha meg rászólunk jön a bömbi. Egyszer-kétszer még hagyján lenne, de hogy már 2 hónapja napról napra óráról órára eljátsza, elég kikészítő. Remélem Nálatok csak a holdállás maitt volt. De most látom, hogy a tegnapi nap már álomszerű volt :lol:
Kukaccsavar?! :lol: :shock:
Alvóka :( Valami gubanc nálunk is van, mind nappal, mind éjszaka. Patrik éjszaka keleget megint?
Ruszlánnak gratula, hogy rávette magát a műtétre! Jó lábadozást Neki!

Catrine!
Hidd el, az émelygés előbb-utóbb elmúlik, bár tudom, hogy most nem kellemes. Ezek szerint a Babóca jól befészkelte magát :wink:
Névválasztás: nekünk elsőkörben a vezetéknévhez való passzolás számított, aztán természetes, hogy mindkettőnknek tetszen a név a Párommal, meg nem volt utolsó szempont az sem, hogy lehetőség szerint ne 1-2 héten belül ünnepelje a név- és szülinapját. Bár, ha most kislányunk lenne, akkor ez az utolsó szempont kútba esne, mivel tutira Anna lett volna (ill lenne) és az ugye júl 26-án van, szülinap meg cirka 1 hónapon belül. De szerintem ez legyen a legnagyobb baja az embernek egész életében!
Mi is építkezni fogunk!!! Ti merre keresgéltek telket? Nekünk is hasonló lesz az elosztás. Konyhában gondolkodunk, ami együtt van az ebédlővel és egy picit van csak elszeparálva a nappalitól. A hálók elosztásában is a Tiétekhez hasonló terveink vannak... A főzőfülke szerintem azért hátrányos, mert ha nagyobbak lesznek a gyerekek, meg egyébként most is, nagyon sok időt töltesz ott. Így ha együtt van a konyha az étkezővel, akkor a Párod, gyerekek ott vannak, Te pedig együtt tudod velük tölteni a főzésre fordított időt is és nem vagy elszeparálva. Én legalábbis így látom. Jó telek keresgélést!

Gigi!
Gratulálok Olikának a bilis mutatványhoz!!! Annyira érdekesek ezek a pöckök, hogy egyik napról a másikra gondol egyet és belekakkant a bilibe, előtte meg rá sem tojt. Épp a múlt héten írtál erről. Ezért nem is aggasztom magamat, hogy Marci csak brümmög a bilin :wink: :lol:
Remélem már jobban vagytok mindketten. De azért továbbra is jobbulást Nektek!
Jóvanna, mommá tudom, hogy Olikának mikor van a névnapja. Július elsején! UGYE?! :shock: :roll: :oops: :lol: 8)

Györesz!
Fényképezőgép: mi általában azt csináljuk, hogy bár nálunk a fényképező, de elfelejtünk vele kattintgatni. Ez sem rossz, ugye?! :shock:
A képek nagyon klasszak: mindhárman helyesek vagytok! Te tényleg nagyon csini vagy, semmi hasad!!! Irigy vagyok, bár nem per pillanat, mert most még jó, hogy gömbölyödök, de majd úgy cirka fél év múlva már tényleg az leszek :oops:
Nálunk is így szokott le Marci a szopiról, ahogy a délit írod Norbikánál. Rövid ideig tartott, Ő hagyta abba és ahogy nem adtam Neki, lényegében észre sem vette. Drukk, hogy szépen, lassan teljesen meg tudjon tőle majd válni.

Évi!
Köszönöm szépen a virágot! :D Aranyos vagy! Köszi a puszikat is, szépen lassan hatnak :wink:
Marci evőkéjét előbb nem részleteztem. Hát hogy is mondjam, nem olyan mint régen volt, amikor a szöget is megette, de már legalább megeszeget valamit, bár én is megnézem, hogy mit adok Neki. Sajna a főzelékeimet messziről kiszúrja, ahogy közelítek hozzá és jön a "NEM!NEM!", amitől a hátamon mindig feláll a szőr. A husit általában csípi, de azért már abban is tud válogatni. Ma egyébként a közkedvelt szilvásgombócot nyomta magába. Egyre többet hagyom egyedül enni, és így több lecsúszik a kajcsiból. Valahogy finnyásnak mondanám, meg úgy tűnik, hogy minden fontosabb kezd lenni, mint az evés, ami tudom,hogy ebben a korban természetes. Próbálom nem idegelni magamat a kajálása miatt, de ennek ellenére azért van, hogy bepipulok...
Remélem Te jól vagy ebben a kellemes időben. Én egyszerűen imádom ezt a hüvi időt, bár ma egész meleg van. Éjszaka is visszavettem magamra a paplanomat (előtte csak lepedővel takaróztam, vagy még azzal sem), mert már fáztam! Imádok fázni mostanság :lol: Vérnyomi? Most pityeregsz éjszakánként, vagy én értettem félre valamit?
Gratulálok az AFP-hez!!! És még gratulálni még nem merek, de aztán lehet, hogy nem is kukacosodott be a Babóca? :wink: Én is hallottam már ilyet, hogy félrenézték a baba nemét és ugye az idő előrehaladtával, egyre jobban látni, mit is rejt a két lábikója között :D A drukk azért megy, de tudom, hogy a kis kukac is milyen örömet fog okozni Nektek.
A legnagyobb gratula a mocorgás miatt megy!!! :D Most már egyre jobb lesz! Ja, én is belekönnyezek Beni mocorgásába, de most már azért, mert néha iszonyatosan kellemetlen :wink: :lol:
Védőnőcinél minden rendben volt? Ilyenkor Rolcsit a Nagyokra bízod?

Saxi!
Remélem már meg vagytok a fürdőszobával, de gondolom Neked ott maradt a romeltakarítás. Majd várjuk a fotókat!!! A csajszikat is nagyon megnézegetném már! Meg tudod, Gábor kedvence Lilike :wink: Puszi mindannyiotoknak!!!

Remélem nem hagytam ki semmit és senkit! Ha mégis, millió bocsánat!!!

Bocsi, hogy sok és erőteljesen kavarodott voltam, de ez már csak így van nálam mostanság...

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bujka!
Ugye minket se felejtettél el......?
Örülök,hogy jobban vagy Vácott hova mentek?
Én Deákváron tanítottam,Petőfi suliba.....
Azért vigyázz Magadra ne sokat dolgozz így a vége felé.
őszi topicból
suezika
suezika

Melinda: nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul érzed magad néha, és azt is, hogy ilyen nehéz a kis rosszcsonttal. :( Semmit nem tudok tanácsolni, de nagyon remélem, hogy hamarosan változni fog ez az állapot, jobb kedved lesz, kipihentebb leszel.
Tiszta szívből remélem neked a legjobbakat!!!

Ahogy látom, ti Vácra költöztök, ugye? Mi Bodmért néztük ki, én beleszerettem. Nyugodt, csendes, gyönyörű hely, ezek alapján teljesen ideális egy baba felnevelésére. Rengeteg üres hely is van, csak meg kéne tudakolni, hogy van-e gazdájuk, és eladóak-e egyáltalán. Egyet tudok, de az 72.000 nm, vhogy nem vagyok kíváncsi arra, hogy mennyi lehet az ára... Meg hát sajnos vannak hátrányai is ennek a falunak - csak hogy még véletlenül se örülhessek. :( Nincs bolt (abszolút semmi, egy kis élelmiszer sem), nincs orvosi rendelő, nincs játszótér. Legutóbbitól még messze vagyunk, tudom, no de akkor is. A baba miatt költözünk, akkor olyan legyen, ahol neki jó. Lehet, hogy mindez a kövi faluban van, de nem tudok vezetni, és baromira nem szeretnék minden áldott nap átcaplatni oda. Szóval... Nem tudom, mi lesz. Szombaton még lemegyünk, körbeautózzuk, időtől függően sétálni is kiszállunk, nézelődünk, esetleg kérdezősködünk, mert elég sokan laknak ott. A bolttal kapcsolatban el tudom képzelni, hogy van vhol, csak esetleg nem láttuk. A rendelőbe meg tulképp nem jár folyton az ember. Úgyhogy egyelőre pozitívan állok a dolog előtt, a szombati túránk lesz a döntő.

Hát nem lehet egyszerű eset ez a nőci. De legalább azért kedves? Egyből megértette, hogy a szoba nem lesz hót üres, v. tovább kellett neki magyarázni?

Ja, amúgy 11 nap múlva szeretnénk elkezdeni építkezni, akkor lesz a 2. évfordulónk, és így szeretnénk ünnepelni. De nem biztos ám, hogy össze is jön, rengeteg dolog függvénye ez (is).

Gigi, Melinda: köszi a konyhás válaszokat nektek is, megfontolom a tanácsotokat, este pedig megmutatom az írásaitokat apának. Már itt lóg velem a Babaneten, mindig mutogatom a topicjaimban folyó beszélgetést, ha a házzal kapcsolatos. Még a végén ő is ideszokik. :P :)

KépKép
catrine

Sziasztok!

Catrine!
Hirtelen nem tudtam hová rakni Bodmért, aztán rájöttünk hol van. Apósomék laknak Csókakőn és mindig a Bodmérra vezető bekötő út mellett megyünk el, így ezért volt ismerős. Tényleg szép hely, de egy info első kézből: ha télen úgy igazán esik a hó, akkor a falu valszeg el van zárva a külvilágtól :roll: Így volt ez az elmúlt télen is, amikor január elején készültünk Apósomékhoz és lényegében előttünk tisztították az utat. Ha előző nap megyünk, akkor fordulhattunk volna vissza... Persze nem csak ez mérvadó.
Szerintem a bolt még a legkisebb probléma, hogy nincs, mert a heti nagybevásárlás során be lehet úgy spejzolni, hogy már ne kelljen már máshová menni :arrow: mi a mai napig így csináljuk itt Érden. Viszont egy pici babával szerintem elég gázos, ha nincs orvosi rendelő. Sajnos bármi előfordulhat, hirtelen dolgok és akkor nagyon jó a viszonylag közeli orvosi segítség. Meg a babától függetlenül is. Persze ajánlatos ezekről jól körülkérdezgetni a helybeliektől.
Még egy adalék: milyen korúak élnek a faluban? Mert ha elég öregecske, azaz nincsenek fiatalok, akkor szerintem hosszú távon az nem szerencsés. Én legalábbis ezt tapasztalom az itt töltött 4 évünk után, hogy nagyon fontos a jó társaság és annak hiánya nagyon meg tudja nehezíteni az ember életét. Hasonló cipőben járok egyébként, mint Te, azaz nincs jogsim, így különösen röghöz kötöttnek érzem magamat.

Remélem nem érzed tolakodásnak, amiket írtam, de csak jószándék szólt belőlem. Én itt Érden megtapasztaltuk a dolgokat, amik kicsit megfontolttá tesznek az új lakóhelyünk megválasztása során. Egyébként nem Vácra költözünk állandóra, ott csak kb. fél évig leszünk, amíg felépül a házunk. VAlószínűleg Őrbottyánban fogunk építkezni.

Mindenkinek sok pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda kedves :D
Hát itten vagy????? ÚÚÚÚÚÚgy örülök neked!!! Tolsztolj visszatért!!!
Úgyis kerestelek volna mert Viki meghozta a vitamint. Mi szombat reggel megyünk Füredre, ha gondolod oda tudom adni az Annahegyi pihenőnél. De a jövőhéten valamelyik délután szívesen átviszem ha akarod.

Bocsi, hogy nem válaszoltam az emiledre, de egy órája értem haza. Kötelező szervízen volt a kocsim.......... Szegény apu vitt be érte Pestre, addig anyu meg a keresztfiam őrizte Olikát. Viktor meg Lengyelországban. Lassan csak hazaér.... Úgyhogy holnap írok valamikor!!! Jó???

Erről a településről nem is hallottam. Merre van? Na megint okoskodom egy kicsit :oops: Szerintem fontos, hogy egy kisbabával olyan helyre költözzetek ahol sok fiatal él. Tudom, hogy hülyén hangzik de a játszótér igen fontos tényező. Soha nem gondoltam volna, hogy a játszó lesz életem meghatározó része. :roll: De szerintem egy anyukának tök jó, hogy ott találkozhat a sorstársakkal és beszélgethet. Ősszel ismét belevetjük magunkat a sűrűjébe. Olinak is nagyon jó, hogy kicsikkel lehet együtt, mi meg közben megbeszéljük az élet fontos dolgait. 8) Orvos: sajnos azt nem tudhatod előre, hogy mennyire lesz beteges a pici (remélem semennyire) Olikám kruppos, rövid élete során volt már kétszer kórházban. Volt tüdőgyuszija is. És ilyenkor nagyon jó, hogy csak a mi városunkban három gyerekorvos van. A doktornő azonnal jött, bármikor hívtam. Egy ilyen kis községnél meg gondolom több településnek van egy orvosa. És hát a vásárlás egy gyerekkel elég körülményes :wink: Természetesen ez csak az én véleményem és remélem, hogy nem vettem el a kedved. Nem ezért írtam, csak mindenbe belepofázok és okoskodom :roll: :lol:

Na most már tényleg dugulok!!! Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Szép reggelt!

Na bumm. Ezek szerint Bodmér nem jó hely, leaglábbis ahhoz biztos nem, hogy Babuccóval oda lehessen költözni. Biztos? És ha találok játszóteret is? :P Vagy ne keressem, nincs?

Nem akarok most egy ötéves kisgyerekre hasonlítani, csak annyira jó lenne ott lakni. Vannak fiatalok, amikor ott voltunk, láttam kint ülni egy anyukát a kb. 4 éves kislányával. És ha a kövi faluban van játszó, és átmegyek oda, akkor legalább sétálunk is... Most nagyon hülyén, gyerekesen hangzanak az érveléseim? És úgy tűnik, hogy csak keresem az indokot, hogy csakazértis jó legyen? Lehet, hogy tényleg így van...? :( Na majd meglátjuk, meg érdeklődünk szombaton.

Azt még megkérdezhetem, hogy Szomorról hallottatok-e vmit? Mert az is nagyon tetszik, Bodmér után az a következő esélyes. Ott van bolt, zöldséges, játszótér, stb. Véleményt kérek szépen. ;)

És köszönöm a hozzászólásaitokat. Nagyon jól esik, hogy ennyi segíteséget kapok. Igazából nem is tudom, hogy mire mennék ezek nélkül... Köszönöm :)

Pusza mindenkinek, szép napot!

Ui.: olyan émelyegve ébredtem már kb. egy órája, hogy azt hittem, elbőgöm magam. :cry:

KépKép
catrine

Sziasztok!

Kata!
Hát alig bírtam megállni, hogy ne nevessek hangosan (Norbi alszik) Patrik beszólásán! Hogy jutnak eszükbe ilyenek? Gondolom a java meg majd csak most fog következni!

Catrin!
Nem haragszom amiért megkérdezted, igazából számítottam is rá, hogy előbb-utóbb biztos érdeklődsz e felől! Szóval igen mi külön élünk! Mikor Norbival terhes lettem, nem igazán volt még kész az apaságra, elég sok gubanc volt, aztán amikor NOrbi 5 hetes volt, akkor hazaköltöztünk anyuékhoz. Aztán kb. Norbi egy éves kora óta minden rendeződött köztünk, sőt jobb mint azelőtt! Egyetlen bibi van, hogy nincs hol együtt laknunk. Én nem szeretnék visszaköltözni anyósékhoz, mert azt nem bírnám ki mégegyszer, albérletbe nem akarunk menni, úgyhogy várunk a csodára. Igazából nem is kell olyan nagy csodára várni, csak arra, hogy anyósék el tudják adni a telküket, mert annak az árát nekünk adnák, ahhoz vennénk fel kölcsönt és tudnánk venni egy lakást magunknak! Addig is hétvégeken együtt vagyunk! Talán Neked furcsa, de mi ezt már így nagyon megszoktuk, persze mi is nagyon szeretnénk ha lenne saján lakásunk, de nem pánikolunk és nem ugrunk fejest semmi őrültségbe, inkább kivárunk!
Konyha: nekem ha lenne lakásom az biztos olyan lenne, ahol a konyha egy légtrébe van az ebédlővel és a nappalival. Nagyon jó, amikor főzés közben rálátsz a gyerkőcre és nem kell elvonulnod főzni, hanem főzés közben is a családdal tudsz lenni!

Melinda!
NOrbi detto ilyen rossz mint Marci! Otthon is ilyen volt, de ott legalább ismerte a korlátait! MIóta itt vagyunk már többször sírtam el magam a tehetetlenség miatt, mert bármit mondok neki meg sem hallja!!!!
Váci lakás????? Erről nem hallottam még Tőled!

Gigi!
Kétlem, hogy Norbi lenne a szóvívő, ugyanis gyerektársaságba elég kis muja lesz és el kell telnie jó sok időnek mire feloldódik és megered a nyelve! Itthon bezzeg egész nap be nem áll a szája!
Norbi is folyton hiányolja az apját, főleg amikor otthon vagyunk és nem látja hétköznap. Itt most valahogy tudja, hogy hamarosan látni fogja és ezért annyira nem emlégeti, csak amikor már közeledik az idő, hogy hazaért. Tegnap pl. negyed órán át állt a kapuba és várta az apját!

Tegnap jó kib....tam magammal. Délelőtt elmentem Norbival csavarogni, vásárolni mondván így könnyebb vele és nem kell egyfolytába fegyelmeznem. Hát ebből az lett, hogy hazafele elaludt a babakocsiba (kb. 10 percet) és így már nem akart itthon aludni és estig gyötört. Szerencsére mikor apja hazaért akkor elvoltak a kertbe és szusszanhattam egyet!!!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Ne hülyíts!!!!! :wink: Oda költöztök ahová jólesik!!! Én csak leírtam, hogy a tapasztalataim szerint nekem mi jön be. Az ikres barátnőm meg úgy néz ki, hogy tanyára fog költözni!!! :shock: Na jó persze már a modernebb változatára, de messze lesznek mindentől és mindenkitől. Mindenkinek magának kell éreznie, hogy milyen környezetben szeretne élni. Az az egy biztos, hogy annál jobb nincs ha egy kicsi jó levegőn és szép környezetben cseperedik fel. Okoskodás, vége :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Catrine!
Isten ments, hogy le akarjunk beszélni Gigivel. Tényleg a tapasztalat beszél belőlünk, de Ti tudjátok, érzitek, hogy hol szeretnétek élni. Szombaton kérdezősködjetek, járjatok nyitott szemmel, sőt én még ajánlani tudom, hogy az esetleges kérdéseitekkel kapcsolatban (pl. a falu esetleges fejlesztése) érdeklődjetek a polgármesteri hivatalban. Mi legalábbis így csináljuk/csináltuk.
Szomorról nem hallottam.

Györgyi!
Szegényem, akkor ezek szerint Te is a sorstársam vagy, ami a rosszcsont kiscsákós anyukák táborát illeti. Bocsánat, de egy picit megnyugtat, hogy nem csak én sírok (bár én nap, mint nap :( ). Én a sűrű kiborulásomat egy picit a pocakomra is fogom, és nagyon remélem, hogy a szülés után normalizálódik nálam is a helyzet. Bár akkor lehet, hogy a 2 gyerkőc miatt leszek gázosabb.
Mi is kiizéltünk már hasonlóan magunkkal, hogy elszámítottuk az időt és Marci hazafelé bealudt a kocsiban, erre otthon tojt a fejünkre és nem aludt.
Édes Norbika, ahogy várja Apáját :D Marci is az ablakban áll és vár és vár... Annyira édesek ilyenkor.
A váci lakásban, ahová megyünk ideiglenesen a nagyszüleim éltek, de mivel ők már régen meghaltak, így vagy üresen állt, vagy én laktam benne még szingliként, vagy albérletbe adtuk ki. Most ránk vár :D

Gigi!
Itt vagyok ám! :wink: Köszi az aloes cuccot. A holnapi nappal csak az a gubanc, illetve bizonytalanság, hogy megyünk Vácra lakást sikálni, de lövésem sincs, hogy mikor. Ti mikor járnátok az M7-es környékén? Melyik is az Annahegyi leálló? A diósdi, de az az M0-ás, nem?! Egy kicsit zavartnak tűnök, vagy nem?! :lol: :oops:

Ma is jól kiakadtam a vevőcsajócán. Gábor fél nap szabit vett ki (délelőttre), hogy itthon legyen, amikor hozzák a bútorait, erre beállítottak fél 2-kor. Tegnap még úgy beszéltük, hogy 8-ra mennek hozzá a szállítók, aztán délelőtt itt lesznek. Szerencsére 1 óra alatt végeztek és szegény Gábor rohant be kemény 2 órára a melóba, hogy lerendezze végre a felmondásával kapcsolatos dolgokat.

Este megyünk NST-re. Holnap ugye Vác, úgyhogy szerintem csak holnap estefelé tudok jönni, ha nem leszek hullafáradt.

Mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
bujka

Na csak most láttam, hogy szóról szóra ugyanazt írtuk Catrine-nak!! Már megint egyszerre írtunk!
Szerintem akkor inkább maradjon a jövőhét valamelyik délutánja, mert nem tom megmondani, hogy mikor járunk arra. Az Annahegyi a Diósdi leágazás után van. Ott ahol a Mc Donalds van! Holnapra jó sikamikát :D

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak ismét egy-két képet tennék fel!

Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt csak azért kaptátok, mert ezek most tényleg friss képek!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Tegnap este már nem volt erőm írni.
Jól kifáradtunk Gáborral egyetemben, de legalább nagyon szépen helyreraktuk a lakást. Azért elég furcsa lesz a mostani szépen felújított 4 szobásból egy erősen felújításra szoruló 1,5-esbe átköltözni, de a cél ott lebeg a szemünk előtt :wink: Gábor kifestette a nagyszobát, takarítógéppel rendberakta a nagyszoba szőnyegét, én a konyhát raktam rendbe, felmostam, porszívóztam. Emellett Gábor nem kevés régi holmit dobált ki a lakásból, lényegében több száz kilót mozgatott meg. Ha Marci is ott lett volna velünk, tutira nem jutottunk volna semmire. Anyuéknál volt egész nap, tök jól elvolt Velük! Büszke vagyok Rá nagyon, hisz az eddigi 20 hónapos kis életéből kb. 2-szer volt tőlem távol, egyenként fél-fél órára (többre eddig nem volt lehetőség, alkalom). Anyumék megállapították, hogy nagyon eleven és jól elfáradtak: én csak mosolyogtam Rájuk, hogy gondolhatják milyen lehet nekem mostanság... Aludni persze nem aludt a kisördög napközben, csak hazafelé 1 órát, de mire hazaértünk (fél 8-ra) totál hulla volt, csak sírt és sírt, így a vacsit kihagytuk és gyors fürcsi és alvás. Szerencsére 7-ig aludt is!
Bocsi, hogy ilyen részletesen írtam a tegnapi napunkat, de büszke vagyok magunkra (Benire is, hogy még mindig benn van a pocakban :lol: ) és megnyugodtam, hogy még legalább ennyit hozzá tudtam tenni a jövendő félévünkhöz, a lakás takarítása által. Még itthon persze dobozolnom kell ezerrel, de az majd csak Beni megszületése után fogom gőzerőre kapcsolni, amikor erőt érzek magamban.

Gigi!
Én nagyon szívesen látlak Benneteket, de azt nem akarom, hogy csak az én cuccosom miatt - amit pláne Te intéztél el szintén - rohangáljál. Gábor is elmehet valamelyik délután, hazafelé a melóból. De nehogy azt hidd, hogy nem akarom, hogy gyertek! Remélem érted a dilemmámat :wink:

Györgyi!
Norbika tüneményes! Annyira huncutul tud mosolyogni, pláne az a profilos fotó :D Ilyenkor pózol a fényképezőnek?

Péntek este voltunk NST-n, minden rendben változatlanul: Beni ismét példaértékű eredményt produkált, mozgott ezerrel! A lábfájdalmaimra (immáron a jobb lágyékom is belekezdett vádligörcsszerűen fájni...) magnéziumtablettát ajánlott, mert az annyira nem fogja vissza a belső dolgok mozgását. Ma beszereztem és ittam már, mert hihetetlenül rossz a jobb lágyékomba vágó görcs. Ja meg ma reggel is jó erős vádligörcsökkel ébredtem. Olyan furcsa, mert Marcinál semmi ilyesmi bajom nem volt :roll:

Na vége a szófosinak!

Mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Írtam egy csomót és amikor elküldtem volna, eza vacak, eltűntette! Most csak rövidített változatban próbálkozom:

Melinda,
jogosan vagy büszke, ekkora (te jó ég 40. hét) pocakkal ilyen sokat dolgozni! Persze Marcikára is büszke lehetsz, hogy ilyen jól el volt mamával! Szóval ti is a mini-manóval költöztök majd? Mi is a pár hetes Rolcsikával költöztünk be, háááát nem volt könnyű (pedig akkor még nagyon jó gyerek volt ;)), szerettem volna már ide hazahozni őt, de a Gázművek jóvoltából ez sajna nem sikerült.
A védőnőnél minden rendben volt (nem is csinált semmit tul.képpen, mint megmérte a súlyom, vérnyomásom :(), ma nőgyógyászhoz, hétfőn 4D-re megyek, igazán gondozottnak mondható a terhességem ;)
Rolcsika újfent megint nem képes nélkülözni egy percre sem, ezér tőt is vittük, a váróban vannak játékok, csúszda, szeret ott lenni. Képzeld annyira anyás már megint, hogy egyik nap Tibi mamájához akartunk menni kórházban látogatásra. El is indultunk rendben, de a Népligetnél jártunk, amikor csörgött a telcsim, benne szinte örjöngve zokogott a picifiam ':( persze hazarohantunk, másnap pedig őt is elvittük. Izgulok rendesen mi lesz, ha megszületik a picur, mivel Rolcsi folyamatosan igényel és folyton velem van csak, ezért, ha véletlenül nem lát, úgy érzi vége a világnak! ':(

Györesz,
gyönyörűsges a képeken Norbi! :) Főleg azon tetszik nagyon, ahol olyan nagyfiúsan mosolyog! :) Hogyha nem ismerném őt, biztosan sokkal idősebbnek nézném! ;)

Catrine,
Vivien 11 és 1/2, Martin 9 és 1/2 éves.

Gigi,
Remélem jól telt a füredi hétvége és az ünneplés is! :) Várom a beszámolód! ;)

Saxi, Kata, Mica, remélem ti is jól vagytok, pussszi!!

Végül próbálok feltenni egy képet (ez most a kedvencem), remélem sikerül!

Puszi: évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Íme a fotó:
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Végre én is itt vagyok. :oops: :oops:
Igaz most csak egy bejelentkezés erejéig ugrottam be,de remélem este tudok bővebben is írni, és a képeket is felteszem végre.
Most még ügyintézésben vagyunk, úgyhogy rohanás van ezerrel. :( :(
Már nagyon hiányoztok, este majd jövök.

Mindenkinek millió puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Évi!
Nem is tudtam, hogy Ti is pici Rolcsival költöztetek. Ő mennyi idős volt a költözéskor? Tartok én is az egésztől, de most először a szülésen akarok "túllenni", aztán majd pakolászás és a tényleges költözés. Valahogy szép sorrendben akarok megélni lélekben is a dolgokat, mert ezt máshogy nem lehet kivitelezni. :roll:
Ma mentek dokihoz és jövő héten hétfőn a 4D-re? Majd mindenről tessék beszámolni!!!
Nagyon sajnálom, hogy Rolcsi megint ilyen anyás. Olyan érdekes, mert azért most Viviék is többet vannak Vele és azt gondolná az ember, hogy könnyebben válik le Anyáról, de ez Nála mégsem működik. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy mire megérkezik Pindurka, Ő is könnyebben elszakadjon Tőled. Addig is próbálok Belőled erőt meríteni, illetve arra gondolni, hogy a rosszcsont Marcikával talán egyszerűbb lesz, mert Ő legalább ennyire nem anyás. Remélem érted, mire is gondolok igazán.
Rolcsi tüneményes! Nagyon ügyesen elkaptátok a kis pofiját :D Tiszta Apája ez a nagyfiú! Ugye, jól látom?
Rólad is nézegetnék képet, kíváncsi vagyok a pocakodra.

Saxi!
Örülök, hogy legalább jelentkeztél! :D Este várjuk a beszámolót, képekkel fűszerezve! :wink: Gyors, problémamentes ügyintézést!

Gigi!
Tessék beszámolni a füredi hétvégéről! Csapvízzel Nektek is vigyázni kellett, ugye?!

Este olyan jót mosolyogtam magamon, mert szinte semmit nem pihentem, talán csak Marci alvásidejében tettük le a fenekünket Gáborral. Az ebédfőzés, sütisütés mellett kilomoltam egy komódot, hogy a sallangot már ne költöztessük, porszívóztam itthon is, elkezdtem olyan ruháimat bezsákolni, amiket a köv. félévben tutira nem fogok felvenni. Hirtelen ennyi, de szerintem kihagytam valamit. Napközben nem éreztem magamat fáradtnak, viszont este 9 körül már le akartak ragadni a szemeim.
Majd megőrültem ma reggel is a vádligörcsömtől. Most a változatosság kedvéért a jobb lábamban jött "csak" ki, de ott 5 percen keresztül jó félperces görcsök pár másodperces kihagyásokkal. Már sírtam, Gábor meg maszírozott. Nem tudom, mi jöhet még?! :roll: :twisted:
Nektek még nem is meséltem, hogy most már tutira leszállt a pocakom! Ha lenézek rá, akkor jóval messzebb van tőlem :lol: , meg ismét tudok nagyobb mennyiségeket enni, anélkül, hogy problémám lenne belőle. Persze, ha van étvágyam, mert ma délben nem nagyon volt :roll:

Mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
bujka

Drága Marcika!

Mivel ma Marcell névnap van, nagyon boldog névnapot kívánunk neked és sok-sok puszit küldünk szeretettel:

Évi, Tibi, Vivi, Martin és Rolcsi

Kép

Hogyha nem most tartod a névnapod, akkor csak úgy köszöntünk és küldjük a puszikat! :lol:

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Ez a fickó tényleg tiszta apja :wink: Nagyon édes!! És a sérója úgylátom, hogy még hosszabb mint volt! Nagyon vagány 8) Védőnő: engem egyszer sem vizsgáltak meg, sőt még a súlyomat sem nézték!!!! :roll: Pedig hallottam olyat, hogy van akinek még a vizeletét is nézik, vérnyomás stbbbbb.... Mondjuk nem hiányzott, hogy hallgassam, hogy mennyit híztam :wink: Hihetetlen, hogy már félidőben jársz..........
Sajnálom,hogy Rolcsi megint ennyire anyás. Nem tudom,hogy mi válthatja ezt ki belőle! Oli is anyás, de nem ennyire. Ha lát akkor rajtam lóg, de amúgy jól el van Vikivel, Anyuval... Valahogy hozzá kéne szoktatni, hogy mással is jólérezze magát. De hát erről már beszéltünk. Nehéz dolog. Bízom benne, hogy ez is úgy fog megoldódni mint a délutáni alvás.

40. hét????????????????? Jézusom!!!! :shock: Pedig bennem van, hogy bármikor szülhetsz. Na de ennyire bármikor :shock: :lol: Asszem gyorsan el kell vinnem a vitamint. Bár nagyon szeretnél lerázni minket :wink: Ha neked is jó akkor szerda délután alvás után bevinnénk. Csak jövünk-megyünk. Oli most úgyis állandóan kocsikázni akar.
Jó sok energia szorúlt beléd így a végére!!! Ha szülés után akár csak a fele megmarad még mindig jó vagy!

Saxi :)
Szia!!! Várom a képeket!!!!! Kész lettetek??? Csajok? Apukád, hogy van????

Norbi kész férfi!!! :wink: Mulyaság: azt mondta az óvonő barátnőm, hogy ha beadom majd Olit oviba, rá sem fogok ismerni, úgy meg fog változni. Lehet, hogy Norbi is felbátorodik. Sőt biztos!
Remélem könnyebbek már a napjaitok! Apa már veletek van?

Rólunk:
Szombaton lementünk Füredre. ANyósom adott harisnyát mert a tyúk eszemmel vékony gatyát vittem magammal. És nem készültem fel a 15 fokra. Viktor is vett lent magának egy átmeneti kabátot mert ő meg nem volt hajlandó felvenni a pulcsiját azzal a felkiálltással, hogy ronda. Tiszta dedó :wink: Olikámnak persze volt egy csomó ruhája. Ezt leszámítva jó volt. Kipróbáltuk a kisvonatot ami Füreden megy jobbra-balra. Olikám nagyon élvezte, állt elöttünk fogta a korlátot és ő volt a mozdonyvezető. Egy bökkenő volt, hogy a masiniszta állva elaludt :lol: Úgyhogy magam mellé vettem és szunyált egy 10 percet. Ennyi volt az aznapi délután alvása :wink: De nagyon jól bírta. Beültünk kávézni mert eleredt az eső. Mindenképp sört akart inni, úgyhogy kapott őszilét mint sör! TÁncolt, énekelt (gondolom a sör hatása :wink: ) Füreden most Borhét van, így nagy a tömeg. De sokat sétáltunk, motorozott az öregfiú. Nagyanyját levette a lábáról :)

Marcikám :)
Én is gondban vagyok, de a biztonság kedvéért:
Kép

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntést!!! :D Igen, Marcikám ma ünnepli nevenapját!!! Úgyhogy ne tessék bizonytalankodni! :wink:

Gigi!
Én azon "röhögök" és ámulok nagyokat, hogy 4 (!!!) napon van vissza! :shock:
Várunk Titeket szerdán!!! De azért remélem nem a kocsiból dobod ki a cuccost, én meg Hozzád a manit?! :shock: :lol: :P
Tényleg jó hüvi volt a hétvégén :? Viktor tényleg nagy gyerek lehetett a pulcsijával :lol: Állva elalvás?! :shock: Na ez nem semmi!

Védőnőci: nekem már volt egy pár :roll: , de mindegyik nézett vérnyomit, súlyt, vizeletet ellenőrzött. És írta az adatokat jobbra-balra, adta a beutalókat, úgyhogy ezen a téren nem lehet rájuk egy szavam sem. Csak ugye a házhoz kijárás, az nem ment mindegyiknek. Most olyat kaptam (ő már cirka a 4. a 2 gyerkőc mellett), aki kijönne, de erre mi költözünk el...

És most elrettentésképpen egy kép rólam a 40. hét elején. A lufi fejemet, a nagy sejhajomat és a díjbirkózó karomat ne nézzétek! Elsősorban a pocakra koncentráljatok, légyszi! :oops:

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

MARCIKA!!!!!!!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍNÁVOK!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Melinda!
Hű Te aztán tényleg teszed a dolgodat, gondolom ezerrel hajt a fészekrakó ösztön!!! :lol:
Azért ez nagyon biztató, hogy ilyen jól elvolt Marci egész nap anyudékkal, így legalább nyugodt leszel amikor bent leszel a kórházba!
Vádligörcs :cry:
Norbit amikor fényképezem, akkor többnyire véletlen sikerül lekapnom, mert amúgy ha látja, hogy fotózok akkor egyből elfordul!

Évi!
Rolcsi egy kis tündér a képen! És milyen nagy szöszi haja van!!!!
Tényleg hihetetlen, hogy már Ti is itt tartotok, hamarosan Te érted is izgulhatunk, hogy mikor szülsz! Várom nagyon a 4D-s eredményt!!! :D

Saxi!
De jó, hogy újra itt vagy!!! Várjuk a beszámolót!!!!!!!!!!!!!

Gigi!
Azt megnéztem volna ahogy Olika állva elalszik!!! :lol:
Apa mostmár itthon van és tényleg könnyebb, de azért így is nagyon rossz Norbi! KOmolyan már tőlem zeng az utca, ahogy folyton fegyelmezem! Ma pl teregettem és Ő úgy próbált segíteni, hogy a tiszta ruhát kirázta persze közben húzta vonta a földön és hiába kértem, hogy ne csinálja annyira dolgozott, hogy meg sem hallotta!
Ma voltunk egy barátnőmnél akinek a kisfia egyidős Norbival és többnyire Norbi a kisfiú társaságába nagyon muja volt és mindig hagyta, hogy elvegyen tőle bármit, de ma mintha összeszedte volna magát kivette a kisfiú kezéből az autóját, néha eltolta és ugyanolyan eleven volt mint máskor, úgyhogy fejlődik!

Norbi száj:
Mentünk vásárolni és előre mondtam Norbinak, hogy most nem fog kapni megint autót, mert egy hét alatt már hármat kapott. Erre mondja: - nem kapok autót, sok autóm van, erre apja mondja nekem halkan, hogy na majd meglátjuk, Norbi: - egy autót kapok? csak egyet? merci kell!

Ha nem haragszotok teszek fel megint képeket!

így pisil a kádba:
Kép

így próbálom lefoglalni egy kis mosogatással:
Kép
Kép
itt a sógornőméknél voltunk akik Berni pásztor kutyákat tenyésztenek:
Kép

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint