Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is csak most találtam rátok és remélem befogadtok :?:
Igaz a mi "Eredményünk"már febr.11-én megszületett , de mi is a BMC-be kezdtük 2004.októberében.Aztán 2005-ben egy túlstimuláció és 2 inszem. után a májusi sikeres lett./A két inszem Szűcs dokinál volt és Én nála is szültem :!: /
taptau

Kismoni üdv nálunk! :)

Kla sajna én sem tudok neked segiteni, nekem pöccre pontosan mindenből annyi volt amennyi kellett. Viszont üdv nálunk :)

Taptau szerintem gyere át a másik topikba ahol babások vannak. Vagyis még csak kismamik, mert babukák még nem születtek :) Grat nektek :)

Zsókuci te drága :) hála a jóégnek végre túl vagy a HSG-n, aztán most már kicsit nagyobb tempót kérnénk, mihamarabb a babás topikban találkozzunk :D Amugy részemről is ok a talcsi :D Nagyon kiváncsi lennék, biztos jókat nevetgélnénk :D

Esperanza hogy vagy?

Lányok semmit nem csinált a doki :) Bementem, kérdezte görcsök? mondom nem, folyás? nem, rosszullétek? nem Egyéb panasz? semmi...akkor ellenanyagra vért veszünk 1 hónap múlva találkozunk.... :)
chesti

Sziasztok!
Köszi csajok jól vagyok, már 2 napja mensiszerű görcsöcskéim és néha szúrkálásaim vannak, de szerencsére még vér sehol. Szombat a NAGY TESZT napja.
Üdv. az újaknak, érdekelne TAPTAU véleménye Szűcsről, mint szülész? Milyen volt? Tudja a dolgát? Mennyi lóvét "kell" neki adni a szülésért? Stb...
Köszi
esperanza

Share! :D
Én most pihizgetek, szept végén, okt elején megyünk ismét a BMC-be, maradt még 2 öt napos embrióm,amit beültetnek.
Te már remélem jobban vagy!!Pihizzél sokat!!

Csajok!Ma írattam ki a Gynevac szúrit!A héten mér beadatom az első adagot,apának is!!
Üdv minden új sorstársnak a csapatban! :D

Esperanza! :D
A szúrka, meg a görcsök jó jelek!!Anita mondta!!
Ott van-nak a babócák!!!

Krisztikém! :D
Hogy vagy??Tüszőkéid??

Chesti! :D

Nem nagyon tartottak fel a dokinál!
Ez azt jelenti, hogy minden OK!

Mot! :D

Nagyon szűk szavú vagy mostanában,de a lényeg, hogy minden rendben a babával meg az anyukájával!!
Olvasok ám mindent!

Jó pihenést mindenkinek!! :D
Üdv.
Brigi :D
brigii

Sziasztok lányok!
Nemrég ment el a szerelő, gyorsan összepakolok, és jövök, visszaolvasok!
Na meg persze írok!
Egyébként 2 napja elég ramatyul vagyok, hányinger, pocifájás...Már az első szuri után éreztem, de lehet "hallucinálok" :lol: :lol:
Nemsokára jövök, addig is legyetek jók!
Vendég

Hali csajok!
Szorítok mindenkinek!

Esperansa :!: csak jókat mondhatok a dokiról.Végig nagyon rendes volt,mindenre odafigyelt,előre mindent elmondott.Az "árat"nem szabta meg,én alkalmanként 6000-t a szülés után 40000-t adtam neki.Annak ellenére,hogy fiatal érti a dolgát.A szülés pedig kellemes élményként maradt meg. :lol:
taptau

Sziasztok!
Üdv az újaknak! :lol:
Brigii, remélem tüszőcskéim szépen növögetnek!
Én mindent lekövetek,m hisz adoma szurit, nyugiba vagyok.Ennél többet sajnos nem tehetek...Pénteken UH, remélem minden rendben, és folytathatom.
Egy kicsit az esti szuri beadás után émelygek, de ennek biztos így kell lennie...étvágyam az nincs, de eszem ennek ellenére, nehogy gond legyen!Gondolom a risszullét nem a szuritól van, hisz csak 3. napja adom.

Esperanza, nagyon szorítok érted!!! :)

Képzeljétek, a doki felírta már az utrót is, de megint hiánycikk...18 gyógyszertárt hívtam fel, persze a lakhelyemen 7 patika van, de egyikben sincs, aztán mikor már kezdtem feladni, találtam egyet, gyorsan kocsiba ültünk, és megvettem. Igaz, csak 4 doboz, de talán mire elhasználom, addigra lesz megint készleten....

Na jó, befejezem, mert megkezdődött a Dr. House, és imádom azt a filmet!

Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációkat a HSG túlélésével kapcsolatosan. :)
Ma délután felhívtam Wiegandt dokit, hogy végre megvan a HSG eredményem, és abban maradtunk, hogy valamikor a jövő héten, kora délután bemegyek megbeszélni, hogy hogyan tovább. Mondtam neki, hogy hamarosan nyaralni megyek, hogy nem-e befolyásol valamit, de mondta, hogy nem :)

Kismoni, Kla, Taptau
Üdv itt nálunk! :)

Kla,
Igen, petevezeték-átjárhatósági vizsgálaton voltam. És én is örülök, hogy túl vagyok rajta! :)

Chesti,
Remélem én is, hogy hamarosan a babás topikban is fellelhető leszek! :):)

Esperanza,
Mennek ám a megadrukkok, meg természetesen a babatapik is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Kriszti,
Kitartás a rosszullétekhez! Biztos a gyógyiktól van, hiszen azért most rendes löketet kap a szervezeted hormonokból. Lelkileg hogy vagy? Megvisel?
És én is imádom a dr.House-t :D

Csajok, segítsetek!
Kicsit pánikolok, mert nem vagyok túl jól. :( Ahogy írtam, amikor hazajöttem, meg úgy a HSG után mensis görcseim voltak, amik egy 1 órás alvás, és egy görcsoldó után teljesen megszűntek, és teljesen jól voltam. Annyira jól, hogy végül bementem a munkahelyemre 3,5 órára, de az utolsó kb. 1 órában már azt éreztem, hogy feszül nagyon a pocim alul, és hogy ez kicsit sem kellemes. :( Ez azóta sem múlt el. Tökre nyomásérzékeny a hasam, és az is fáj, ha pisilek (de nem maga a pisilés, hanem kb. a méhemnél, csak erősebben ekkor), és még az is fáj, ha fekvés közben az egyik oldalamról átfordulok a másikra, vagy oldalról hanyat fekszem. Persze hason fekvés teljesen kilőve, az is nagyon fáj…:( Szóval a kérdésem az, hogy ez természetes??? Remélem megnyugtattok... :oops: :shock:

Előre is köszi a válaszokat!
Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Zsókuci hát HSG után azt ajánlják az nap csak pihi, mert eléggé megboritják ott bent a dolgokat. Lehet a többiek okosabbat tudnak mondani, de sok lánytól hallottam, hogy utánna vérzett, vagy erős görcsei voltak stb. HA mára nem múlik hivd fel őket most mi van, de remélem már megszüntek a panaszok.

Mindenkinek további szép napot :D
chesti

Kedves Zsókuci!

HSG után olyan nyomásszerű dolgot én is éreztem, és olyan volt, mintha felfújódott volna a hasam. Kb. 1 hétig még barnás folyásom is volt. Szerintem normális dolog ez. Ha belázasodnál, vagy véreznél, az már biztos gond lenne. Szóval ne izgulj, nem lesz semmi baj!
Szia :)
esperanza

Sziasztok,

köszönöm a válaszokat lányok! :)

Chesti,
igazából nincs görcs, de az a tegnapi érzés megmaradt...:(

Esperanza,
igen, nagyon jól leírtad, én is azt érzem! Barnás folyásom csak közvetlenül a hsg után volt, azóta nem. Köszönöm, megnyugtattál, hogy neked is volt ilyened - gondolom, mindenki kicsit másképp reagál rá. De tényleg megnyugtatott, hogy neked is hasonló élményeid voltak!! :)

Puszi nektek! Meg persze a többieknek is! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, :)
végre túl vagy rajta...Nekem kimondottan a vizsgálat nem fájt, (én előtte kaptam szurit, jó erőset) és szerencsére utána sem volt semmilyen panaszom. Persze én utána 1 hétíg itthon pihentem, annyi túlórám volt, nem kellett dolgoznom.
Sajnálom, hogy így szenvedsz vele, de legalább túlvagy rajta, és minden rendben!Jöhet a program!!!
:lol:
Lelkileg még egyenlőre ugyanolyan vagyok, vagyis nem vettem észre hogy idegesebb lennék, inkább fáradtabb. Amióta itthon vagyok, rengeteget alszom! :lol:
Bár az az igazság, hogy párom reggel 8-tól este 8-íg dolgozik, és igyekszem nem veszekedni vele, így is alíg látom...Néha unatkozom, de akkor lepihenek, és utána tök jó! :lol: :lol:

Esperanza, :)
már csak 4 nap a hivatalos eredményhírdetésíg!
Érzel valamit? (nem tudom, hogy kellene -e)...Nagyon szurkolok neked!!!! :)

Mindenkinek további szép napot.Mindjárt frissítem a táblázatot, és teszek föl egyet.
Vendég

Sziasztok lányok!

Zsókuci, nagyon-nagyon örülök!!!! Most már tesék nagyobb gázra kapcsolni!! Teljesen normális az a feszítő érzés, jól írta Esperanza, orvoshoz csak akor kell fordulni, ha véreznél, vagy belázasodnál. Amúgy ÁGYNYUGALOM, a munkahely megvár, ha pihizel egy-két napot.

Chesti, annak örülök, hogy jól vagytok!!!

Kriszti, kitarás!! Én is eléggé fáradékony voltam a stimu alatt, és mivel túlstimuláltak, naponta jártam vérvételre + UH-ra, hát utólag már csak mosolygok rajta, akkor azonban eléggé nehéznek tűnt. Folyton ott lógott a fejem felett Demoklész kardja, vajon mikor állítják le az egészet.

Esperanza, nagyon sokunknak voltak mensiszerű érzései, főleg a mensi tájékán, aztán mégis lett pocaklakó! Drukkolok nagyon!

Brigi, örülök hogy írsz néha, és hogy ilyen optimista vagy, meglásd az a kislány igenis akar jönni hozzátok (vagy kisfiú).

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Íme egy aktuális tábla, az új tagok még nincsenek benne, majd a köv.-be, mert nem kaptam adatokat!!! :lol: :lol:

JUC!!!!!MI VAN VELED????NEM TUDUNK RÓLAD SEMMIT, MÁR KEZDEK AGGÓDNI!!!!!!!!AZ "EREDMÉNYHÍRDETÉS" ÓTA NEM ÍRTÁL!!!UGYE NINCS BAJ???

Kép Kép
Vendég

Krisztikém! :D
Nem a 2.-ik lombikom lesz szept.-ben,az most volt a nyáron.Most fagyis beültetés lesz.Köszi!

Lucia! :D
Ha nem lennénk itt mindannyian optimisták,szerintem nem is lennénk itt.De így hogy ennyien ugyanarra a sorsra juttotunk, valahogy erőt add, hogy nem vagy egyedül,de főleg a sikeres lombikok az ami a legnagyobb erőt adja a folytatáshoz!!! Hogy vannak a babukák nálad?
Jó pihenést kívánok! :D

Üdv midenkinek! :D
brigii

Brigii, sajnálom, javítom, és teszek föl másikat..Köszi, hogy szóltál...VAn egy jegyzetem , oda írom mindig, hogy mi volt, biztos nem figyeltem....:(
Ha valakinek még nem stimmel az adat, jelezze..
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm, hogy sikerült megnyugtatnotok, hogy nincs bajom. :)

Kriszti,
azért kérdeztem a lelkiállapotodat, hogy mire készüljek :D És mire készítsem fel Zozót! :D :oops:

Lucia,
köszönöm aranyos vagy! Ágynyugalom helyett széknyugalom van jelenleg... Ugyanis sajnos nem tudok hiányozni, középvezetőként dolgozom, így elég gáz, ha hiányzom, ráadásul nemsokára nyaralni is megyek, így végképp nem szerettem volna otthon maradni. Meg igazából fekve sem jobb a helyzet.

Jövő szerdán megyek a BMC-be, kb. 14 órára :) Úgyhogy remélhetően gyorsulnak az események! :):):)

Puszi, most megyek, mert dolgozom :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Szóval a hivatalos eredményhirdetés (vizelet) aug.14-én lenne, de mivel akkor elutazunk Horvátországba, így itthon tesztelek. (így beszéltük meg a dokival). Szóval SZOMBATON tesztelek reggel, szerintem már reggel 7-kor itt lesz a + vagy - eredmény a babaneten. Szombaton lesz az inszem utáni 14.nap, akkor már talán ad valami normális értéket a teszt.
Mindenki kérdezgeti, hogy mit érzek? Hááááát szúrkálások, mensiszerű görcsöcskék, mellfeszülés. De ilyeneket máskor is szoktam érezni, tehát ez nem mérvadó. Már mindenki jobban izgul, mint én. :)
Mindenképp TI lesztek az elsők (Zozó után) akik megtudják a hírt. :)
esperanza

Sziasztok!

Kla,
írtad,hogy Neked már volt hiszteroszkópiád; téged is elküdtek előtte az EKG és a Nagy Rutin mellett Mellkasröntgenre is??

Valaki volt már immunológián? Oda kiket küldenek?
Úgy szeretném ha minden rendben lenne és kezdhetnénk szeptemberben a lombikot. Utálom ezt a várakozást . :(
De ezt ti is tudjátok milyen.
Kriszti,
Ha legközelebb csinálsz táblázatot,leírom az adataimat hozzá.Szóval 33 éves vagyok ,budapesti,a dokim Szűcs Z.,és
most készülünk 6 inszem után az első lombikra.

Jó pihit mindenkinek! :D :D

Kismoni
kismoni

Hali Csajok!

Esperansa,az még semmit nem jelent,ha 14.nap negatív lesz.Én a 17. nap mentem a kórházi tesztre /vizelet/és még az sem volt egyértelmű.Megcsinálták a vérvizsgálatot és az már elég magas hcg szintet mért.A doki meg is jegyezte,lehet,hogy ikrek?HA nem jön meg a 17. nap sem ,bizakodhatsz
:P Nagyon szorítok!

Kriszti táblázatához néhány adat:26 éves vagyok,Perbáli,2.inszem.sikeres,2006.02.11-én kisfiúnk született:Máté,a dokim Szűcs Z.

Jó éjszakát mindenkinek!
taptau

Sziasztok!

Már jobban vagyok! :) Már csak kicsit feszít, és már hason is tudok feküdni, sőt már a pisiléskor sem fájok :D Egy pici barna volt ma, de tudom teljesen normális ez, úgyhogy már egyáltalán nem aggódom.

Kriszti drága,
nekem is lenne egy kérésem a táblázattal kapcsolatosan :D
Már annyira rég óta (január óta) az van beírva, hogy "vizsgálatok", kérlek, írd át arra, hogy: "Megbeszélés - aug.16." Köszönöm. Csak a lelkem megnyugtatásául, hogy végre tovább léphetek 8 hónap után... Nagyon köszönöm előre is! :) Remélem hamarosan a stimu időpontját kell veled beiratnom. :D

Esperanza,
nagyon drukkolok Nektek!!!! Biztos van odabent valaki, nyugi! :)
Persze a babatapik azért járnak: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Kismoni,

én nem voltam még immunulógián. Nem akkor szoktak odaküldeni, ha minden más kizárható, és minden más eredmény rendben van, hogy nem összeférhetetlenség miatt nincs babó még? Bocs, ha rosszul tudom - lányok, légyszi javítsatok ki, ha hülyeséget írtam :)

Amúgy lányok, én úgy fel vagyok dobódva, hogy megvan a hsg végre, olyan hihetetlen, hogy túl vagyok rajta, annyi hónap várakozás után, és egyik napról a másikra... Úgy érzem, hogy tényleg tovább tudok most már lépni. Kiváncsi vagyok mit mond Wiegandt doki a hogyan továbbról. Kicsit persze izgulok is, mert azért amíg nem én élem át, hogy milyenek a szurik, addig megy majd a para. Meg azt sem tudom, hogy most a nyaralás előtt belevágjak-e, ha lesz rá lehetőség egyáltalán, hiszen ez mind anyagilag, mind egyéb okokból is megterhelő. Szóval még elég sok a kérdőjel... :shock:

Na elteszem magam holnapra - szerencsére péntek lesz, és jön a hétvége! :D:D:D:D

Millió puszi, szép álmokat mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, remélem engem is befogadtok! :)
Nyár eleje óta járunk a BMC-be, pont most értünk a vizsgálatok végére, jövő hét csütörtökre kaptunk időpontot az eredmények megbeszélésére és javaslattételre! :D Már nagyon várom, kiváncsi vagyok mit mondanak. Amúgy egyszer már voltam terhes, de sajnos 10 hetesen elhalt a babó... azóta nem sikerül újra...
Mindenkinek nagyon szép napot!
Mamm
mamm

Sziasztok!
Mamm, üdv nálunk! :lol:

Jövök a jó hírekkel...
Nagyon szépen reagálok a szurikra. A jobb oldalon van 2db 6vagy 8mm-es, (olyan boldog voltam, nem emlékszem,), és 1db 11 mm-es!!!
A bal oldalon 4 db. 8mm-es, és 5 db. 6 mm-es. Endometrium már 9 mm!!!
Azt mondta a doki szépen be vannak indulva...
Sajnos ő jövő héten nem lesz, de remélem ez nem befolyásolja a sikerességünket!
Most szúrkálom magam tovább, 3 szurival, és hétfőn UH , és labor!
Nagyon örülök neki, hogy szépen beindultam, remélem semmi gáz nem lesz!!

Visszaolvasok, aztán teszek föl egy friss táblázatot!
Vendég

Csibe, Kismoni, és Mamm!!!
Adatokat kérek, ha tényleg szeretnétek felkerülni a táblázatba, most frissítem....
köszi :lol:
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Kismoni, örülök, ha segítettem a "Szűcs doki szabadságon lesz" infóval. Sikerült intézni a hiszterot?

Brigi, te is beadatod szeptemberig a Gynevac-ot? Annyian írtátok, és már nem emlékszem. Egyéb természetes dologgal próbálkoztok közben?
Köszi, megvagyok, MagneB6-tal ellavírozgatok. :?

Zsókuci, beindultak nálad is az események. :) Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok, és minél hamarabb kezdhesd a stimut. A tali megszervezését be tudod vállalni? Mondjuk, ha hazajöttél nyaralásból.

Mamm, üdv. itt. Kihez jársz?

Esperanza, továbbra is megadrukkokat küldök Dunaújváros irányába! :P Remélem, tudsz majd aludni ma éjszaka. :wink: Várom a híreket. Reggel első dolgom lesz bekapcsolni a gépet.

Krisztikém, ennél jobb híreket nem is hozhattál volna. Szupeeeer! Nagyon örülök neked! Növesztgesd csak szépen tovább a kis pöttyöket. Ebből jut majd fagyóba is bőven. Nem győztök majd visszajárni kistesóért. :)

Én kb. ugyanúgy vagyok. Jövő héten megyek terhesgondozóba. Kíváncsi vagyok milyen lesz.

Jó hétvégét! Puszi!

Kép
share

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, nem tudtam még visszaolvasni...de igyekszem.
Most csak az adataimat küldöm a táblázathoz:
Milike, 29, Bp, dr. Konc, előző túlstimu miatt nem tudom, hogy 1. vagy 2. lombik szeptemberben...legyen a másfeledik :)

Úgy látom a legtöbben szeptemberben megyünk...remélem nagy-nagy babaeső lesz!! :)
milike

Milike,
este teszek föl még egy frissebbet, abban már benne leszel!
Puszi, és várjuk, hogy írj!
Vendég

Milike, elvileg első, mert még nem volt, sajnos :(
Vendég

Esperanza! Nagyon drukkolok Nektek!! Nagyon várom én is a babahíreket!! Addig próbálj nem stresszelni, bár ez ilyenkor szinte lehetetlen, tudom...

Kriszti! Húúú ennyi tüszőt! Nagyon ügyi vagy!! Mikor mész UH-ra legközelebb?

Brigi! nekem aug-ban lett volna a lombikom, de elhalasztottam szeptemberre, a Gynevac miatt...Te is beadatod? Te mit hallottál róla?

Zsókuci! Jaj, HSG! Nekem még sose volt, de nem is akarom...ismerősem is ilyen görcsökkel szenvedtek utána...örülök, hogy túlestél rajta!

Lucia! Látom te is Konchoz jártál és téged is túlstimuláltak. De ahogy látom a szívecskéket, gondolom akkor folytatták...nem lenne baj, ha kérdeznék egy-két dolgot privátban Koncról? Nem mintha hatalmas titkokat kérdeznék, csak nem akarom a többieket ezzel terhelni...Köszike!

Share! Ó terhesgondozó...de jó neked!!

Most eddig jutottam az olvasásban...megyek már haza...de még jövök, ha nem baj :)

Kellemes hétvégét mindenkinek! Reggel azért még Esperanza benézek, addig is hatalmas drukk és babaragacsok: +++++++
+++++++ ezt szorozd meg 1.000.000.000.000-vel!
milike

Kriszti! Köszi szépen!
milike

Sziasztok!

Kriszti,
Látom megtaláltad az adataimat;Köszi ezt már nem lehet könnyű követni! :shock: Nem tudod ki lesz Szűcs doki helyett?

Share,
A hiszteroszkópiával kapcsolatban most csak annyit tudok,hogy Szűcs megbeszélte a János kórházban Balogh főorvossal,hogy hétfőn bemegyek és akkor gondolom egyeztetjük a beavatkozás dátumát.Nem tudom ez a dátum függ attól a ciklustól?
Ma voltam EKG-n és Mellkasröntgenen, de még mindig nem értem a röntgen miért kell?? Egy könyvben azt olvastam,ha csak vizsgálat miatt kell a hisztero. akkor még érzéstelenítő sem kell.Csak akkor van altatás ha be is akarnak avatkozni. Hát úgy látom biztosra mennek!?

A Gynevac-ról nem tudom beszéltetek-e benn valamelyik dokival?
Én kérdeztem a dokimat, de úgy látom teljesen elzárkóznak ebben a témában. Magyarul, szerinte nem segít semmiben a szuri.

Esperanza, drukkolok én is Neked /Nektek/ nagyon! :)

Kismoni
kismoni

Kismoni,
igen, sokszor elvesztem én is a fonalat!! :lol: :lol:
EKG-t hol csináltattál? Hétfőn nekem is kellene, csak nem tudom a Jánosban hol van....

Milike,
hétfőn megyek újra, és néznek progiszintet is...Remélem azzal is minden rendben lesz!!! :?
Vendég

Sziasztok!! :D

Share,Milike! :D

Felírattam a nőgyógyimmal a Gynevac szúrit, sőt ki is elemeztük együtt, és azt mondta, hogy ártani biztosan nem árt.
Egy dobozban 5 szúri van, és 10 naponta javasolt 1.-et beadatni,nekem és a férjemnek is.
A Zeke dr még erről nem beszéltem, mivel szept.-ig szabin van.
De addig nem várok vele.Hétfőn kezdenénk.Eddig rosszat még nem hallottam a szúriról, ezért is döntöttem mellette.

Krisztike! :D
Gratula!Ügyi vagy, ne izgulj a dokid nélkül is nőnek a tüszőkéid!

Üdv mindenkinek a csapatban!
Sziasztok!
brigii

Esperanza!!! :D
Veled vagyok!! :lol:
brigii

Esperanza, már csak pár óra, és megtudjuk az eredményt!!! :) Szorítunk!
Vendég

Kriszti,
Én most nem a Jánosban voltam EKG-n, de ha jól emlékszem a 14-es épületben van. Nem az épület főbejáratán kell bemenni, hanem oldalt, ki is van írva.

Üdv. Mindenkinek

Kismoni
kismoni

Lányok!
Akkor elvileg ez a mi kis végleges táblázatunk!!!Persze csatlakozni még lehet! :) Remélem senkit nem hagytam ki, és minden adat helyes!
Én most ágynak dőlök, hisz elég korán keltünk, párom már alszik, bújok mellé. :wink:
Kép Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Vendég

Kismoni, köszi, majd keresgélek... :lol:
Lesz időm, amíg a laboreredményre várok. :wink:
Vendég

Pfúúú csajok már tiszta izgalomban vagyok.
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, meg mindent, már nagyon kíváncsi vagyok mizujs.
Reggel 6-7 felé szerintem már felrakom az eredményt. (persze bármi is lesz, az még nem biztos)
Azért reménykedem. :)
Buenas noches
Kép
esperanza

Sziasztok Csajok!

Esperansa,ha nem mutat semmit a teszt,akkor se izgulj,lásd az én esetem./17.napon sem volt egyértelmű a kórházi vizeletteszt,pedig
magas volt a hcg szint,és a bébi már ott növekedett./ :) Szorítok! :!: :!: :!: :!: :!:

Kriszti tök jó látni már a táblázat eredményeit,remélem ez mindenkinek erőt ad :!: :?:
Jó éjt!
taptau

Sziasztok!

Vagy Jó reggelt! (hajnali 2 óra)
Hááát nem tudtam aludni, ezért megcsináltam a tesztet. Nagyon bíztam ebben a 4. inszemben, de sajnos nem sikerült. :(
Ami viszont a legjobban bosszant most, az az, hogy pont nyaralás alatt fog megjönni. Remek, úgysem nyaraltam még így. :?
Mindenkinek köszönöm a drukkokat + mindent, most 1 hétre elköszönök, aztán majd jelentkezem.
Sziasztok
Kép
esperanza

Esperanza!

Remélem még olvasod! Ez nem jelent még semmit, lásd taptaut. És ahogy te is irtad, ez még nem végleges lehet bármi. Kivánom neked, hogy nyaralás alatt ne jöjjön meg, és várunk téged vissza. Addig is érezd jól magad, és töltödj fel!

Puszi
chesti

Chesti és Taptau és Többiek:

Aranyosak vagytok, de én nem hiszem hogy a tesztek ekkorát hazudnának. Ha valami lenne, akkor is egy icipicike halvány csík látszana, de itt ugyan semmi nem látszott. :(
Szép kis nyaralásnak nézek elébe.
Majd ha megjöttünk jelentkezem.
esperanza

Esperanza,
nagyon sajnálom, :cry: de tényleg nemkeseredj el, hisiz még nem biztos!!!Lehet már nem olvasod, de lélekben veled vagyunk!
Kívánom, hogy ne látogasson meg a mikulás a nyaralás alatt!
Pihenj sokat, ne idegeskedj, lehet kis Zozó már ott van a pocidban! :lol:
Kívánom, hogy úgy legyen!!! :lol:
Vendég

Sziasztok! :)

Mamm,
Téged is üdvözöllek a csapatban! :D Akkor csak egy nappal kerüljük el egymást a BMC-ben, én szerdán megyek megbeszélni, hogy miként tovább.

Kriszti,
Gratulálok a jó hírekhez, nagyon szép eredmény! :):):) Akkor azért még küldök petike növesztőt: ++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Azt megtudod nekem írni, hogy a szurik elkezdése óta milyen gyakran kell bemenned a BMC-be? Te long protokollon vagy?
Ja, és köszönöm, hogy átírtad a táblázatban amit kértem :)

Share,
Szívesen bevállalnám a tali megszervezését a nyaralás után, de lehet, hogy el fog kelleni a segítség - attól függően, hogy mennyit fogok dolgozni, mert ha annyit, mint mostanában, akkor nem sok szervezés lenne belőle… Szóval szerintem a nyaralás után visszatérünk a kérdésre :)

Milike,
Úgy tudom, ha még nem volt beültetésed, akkor még csak az elsőnek számít. Igen, a HSG nem kellemes, nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta, remélem soha többet nem kell ilyenre menjek…

Esperanza drága,
Tudom, hogy már valószínüleg nem olvasod a soraimat, de remélem nem adtad fel teljesen, és én is bízom benne, hogy a nyaralásból visszatérve jó híreket hozol, és tényleg még nem mutatta csak ki a teszt. Ha mégsem így lesz, akkor pedig feltöltődsz, és tudod folytatni. Bárhogy is alakul, Veled vagyunk. Millió puszi!!!

Chesti,
Írtam msn-en, de nem voltál sajnos gépközelben, remélem, holnap tudunk kicsit csevegni.
Remélem jól vagytok, olvastam, hogy már kezd kényelmetlenné válni a pocak, de már csak pár hét, és a kezedben tarthatod a kicsi lányodat :) Addig kitartás, és millió puszi!!!

Na lányok most csak egy kicsit néztem be, megyünk a barátainkkal a Planetáriumba, aztán meg lehet, hogy kicsit iszogatunk - amíg lehet :D
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, holnap jelentkezem.

Puszka!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, írtam pü-t..Kicsit hosszú lett, ne lepődj meg

Mindenki pihenget??? Én egész nap még csak aludtam, nem tudom mi lehet az oka, de olyan fejgörcsöm volt, és hányingerem...
3 hét szurizás alatt szinte nem voltam rosszul, most hogy tegnap elkezdetem a 3. fajta szurit, rögtön hányinger, rosszullét, és egész nap alszom. Biztos ez az oka, másra nem tudom fogni! :)
Már csak 3 van ebből a szuriból, azt már kibírom mindenképp!

Jó éjszakát, és további szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,
én is írtam pü-t neked :) Remélem már jobban vagy, és már nincs annyira hányingered!

Többiek,
hol vagytok? Mindenki punnyad? :D

Puszika, további szép napot mindenkinek!

Sziasztok! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok
megjöttem a nyaralásból,nem gyözök visszaolvasni.olasz gyönyörü volt,a jó időt is kifogtuk,fantasztikus nyaralás volt.
Kriszti
olvasom a jó hireket a sok tüszöröl,a rosszulléteid csak elmulnak már.Mikor kell ujra menned?Én elkezdtem a gynevac szurit,4 napig nem tudtam ülni és másnap belázasodtam,de hát ez van,szerdán jön a második.
Esperanza
már biztos nyaralsz,remélem szuper lesz,az a teszt meg még lehet másmilyen,nem egy barátnöm volt ugy hogy nem mutatta ki a teszt neki az elején.
Juc
mi van veled??????????
Zsókuci
örömmel olvasom hogy túl vagy rajta és minden oké,nagy lépést tettél a babók felé!

bibar

Esperanza, :( :( :( :( Kép
Remélem, jól sikerül a nyaralásotok, és ki tudjátok pihenni magatokat, hogy aztán újult erővel folytassátok az utatokat.
Besito, Share
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?