Sziasztok!
Mamm,
Téged is üdvözöllek a csapatban!
Akkor csak egy nappal kerüljük el egymást a BMC-ben, én szerdán megyek megbeszélni, hogy miként tovább.
Kriszti,
Gratulálok a jó hírekhez, nagyon szép eredmény!
:):) Akkor azért még küldök petike növesztőt: ++++++++++++++++++++++++++++++
Azt megtudod nekem írni, hogy a szurik elkezdése óta milyen gyakran kell bemenned a BMC-be? Te long protokollon vagy?
Ja, és köszönöm, hogy átírtad a táblázatban amit kértem
Share,
Szívesen bevállalnám a tali megszervezését a nyaralás után, de lehet, hogy el fog kelleni a segítség - attól függően, hogy mennyit fogok dolgozni, mert ha annyit, mint mostanában, akkor nem sok szervezés lenne belőle… Szóval szerintem a nyaralás után visszatérünk a kérdésre
Milike,
Úgy tudom, ha még nem volt beültetésed, akkor még csak az elsőnek számít. Igen, a HSG nem kellemes, nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta, remélem soha többet nem kell ilyenre menjek…
Esperanza drága,
Tudom, hogy már valószínüleg nem olvasod a soraimat, de remélem nem adtad fel teljesen, és én is bízom benne, hogy a nyaralásból visszatérve jó híreket hozol, és tényleg még nem mutatta csak ki a teszt. Ha mégsem így lesz, akkor pedig feltöltődsz, és tudod folytatni. Bárhogy is alakul, Veled vagyunk. Millió puszi!!!
Chesti,
Írtam msn-en, de nem voltál sajnos gépközelben, remélem, holnap tudunk kicsit csevegni.
Remélem jól vagytok, olvastam, hogy már kezd kényelmetlenné válni a pocak, de már csak pár hét, és a kezedben tarthatod a kicsi lányodat
Addig kitartás, és millió puszi!!!
Na lányok most csak egy kicsit néztem be, megyünk a barátainkkal a Planetáriumba, aztán meg lehet, hogy kicsit iszogatunk - amíg lehet
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, holnap jelentkezem.
Puszka!