Új privát üzeneted érkezett!

Mátra!
Szerintem vonalzó elkészültéig tedd be ezt a szundis képet aláírásodnak :)

kancellárka

Wish, Mátra!!!!!!! :lol:
Hatalmas gratula és nagyon sok boldog napot szülésig no és persze utána is még sok-sok évig!!!!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Pupy!
Az esküvő után új életszakasz kezdődik! :wink: Addig letudtok minden rosszat, aztán... :D
Marshall köszöni jól van! Kapott egy új sípolós játékot, állandóan azt nyúzza... :lol: Modjuk, most éppen csendesen durmizik a hálószobában. :) Biztos nem az ágyban fekve... :lol:

Niki!
Jók a fotók! :) Én, mint kutyafan, értékelem! :)
Emberi időpont... :lol: , most is az! :wink:

Norwell!
Szép ütemben növöget Kendebaba! :D

Eszti!
Nagyon drukk, hátha lesz zebrád! :wink: Izgi... :)

Anita!
Sztem is nézesd meg magad az orvossal.
Kutyusfotót megvárjuk, amíg ideér. :D Különben nekem is Apa kicsinyíti a képeket, mert tök béna vagyok... :oops:

Mátra!
Pihi, amennyit csak kíván a szervezeted! :)
Továbbra is óvatosan! :)
Engem hívott anyukám Borsóhercegnőnek... :lol:

Wish!
Gratula a szép petezsákhoz!!! :D
Olyan jó olvasni! :D
Tényleg nincs recept...

Aniko!
Nem jött össze a Kaális talink... :(
Várlak a hírekkel! :)

Jucmuc!
Na ugye, hogy van javulás!!! :D Aztán már csak egy minimál turbózás kell a kiskatonáknak... :wink:
Te szépen beszeded a gyógyszereket, meggyógyulsz... még egy hisztero és mindent bele! Novemberi zebra? :wink:
Jó utat idefelé! Nagyon vigyázzatok Magatokra! :)

Ma megjártam én is a Kaálit ... :D
Minden rendben. Aug 25-től én is szúrom magam (helyesbítek: Apa szúr :roll: ) , köv mensi után stimu!!! Követem Anikot! :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok Lányok!
Megjöttem! :D
Nem ez a vizsgálat lesz a kedvencem az már biztos! :evil:
Nem részletezem de nem voltam szalonképes állapotban mire odaértem!!!! :evil:
Én ugy de ugy szégyeltem magam hogy nem mertem senki szemébe nézni amikor kimentem a recepciohoz! :oops:
És hogy föleg a második napon??!!Nekem ez a legbrutálabb és ez most sem volt másképp! :shock:
De a lényeg hogy minden rendben és megkaptam a másik szurimat is amit holnaptol kell szurni a másik mellé!
16-án megyek kontrollra és onnantol 1-2 naponta ultrahang!
Most nagyon örülök :D de még a hatása alatt vagyok a vizsgálatnak! :shock:
Köszönöm a drukkokat mindenkinek mert hatottak! :D :D

Mátra!
Drága,világoszöldre tettem a zebrásokat de maradtak a karámban!
Csak hogy lehessen látni őket! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Nagyon hős vagy!!!Én is kellemetlenül éreztem volna magam, de szégyenre semmi okod, ez egy ilyen vizsgálat, ezt ők is tudják.
Vettem Vichy sampont, az ampulla túl drága volt, de majd azt is megveszem, ha kell.A patikában azt mondták, hogy lehet használni.

Brill!
Szorítok neked is előre a szurikhoz, meg a kezeléshez!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Brill!
Egyszerre! :lol: :lol:
De örülök!Ez nagyon jo hir! :D
Amikor odaértem állt a parkoloban egy olyan kocsi mint a tiétek és ugy megörültem!De bent nem láttam senki ismerőst és láttam pont a szeretett orvosodat kijönni!Akkor már gondoltam hogy nem ti vagytok azzal a kocsival!
De a lényeg hogy minden sinen van! :wink:
Nekem 16-án kell legközelebb mennem, gondolom neked majd csak a következő menzinél!
Nagyon örülök most!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telik a napja. Én ismételten álláskereséssel töltöm a napom legnagyobb részét. :roll:

Csibe!
Már nagyon várom a képeket Gáborka szobáiról. :D

Évi!
Hálás is lehetsz, hisz tényleg csodás kislányod van. :D Nem tudom,h mi jöhet még, de remélem,h az esküvővel megszakad ez a pechsorozat. Bár addig is van még 2 hét.

Eszti!
Én a mensi kimaradása utáni 5. napon teszteltem anno, és nagyon erős volt a csík. :) Persze ez nagyban függ a teszt erősségétől is. Szerintem az is egyénektől függ,h. Valaki érzi-e vagy sem. Én apró buborékolást éreztem pl. a beágyazódáskor. Illetve a 27.28. napon kicsit mensis fájdalmaim voltak. Szorítok neked.Kép Pont ez a baj, amit írtál,h. tudomh, maga az esküvő jó lesz, de mivel nekünk kell állni anyagilag nem marad semmink. És úgy,h. munkám sincs elég nehéz meglátni a jót. :(

Niki!
Nagyon örülök,h. lejárt a határidő és többet lehetsz itt velünk. :D Szólnál az alagút végén,h. Cseréljék ki az izzót 100-asra,h. Én is lássam?! :roll: Nagyon aranyos az unokatesód kisfia, és Fanni kutyus, úúúgy megölelném.Kép Nagyon szép kertje van anyudéknak, hát még milyen szép lesz,mikor Buborék is ott fog rohangálni. Örülök,h. ilyen jól haladtok a lakással. Bizony egy lottóötös ránk is ránk férne.:) Azt hiszem akkor szülnék egy topicnyi gyereket. :lol: (Ha csak ezen múlna)

Annácska!
Sajnos nem tudtunk elmenni az állatkertbe, mert Laci sokáig dolgozott és már nem értünk volna oda. :oops: Köszönöm a bíztatást, rám fér. Annyira tetszett amit Adrinak írtál,h. nem vagyunk mi tehenek. Még most is ezen nevetek.:lol: Én is hozzád fogok fordulni ,majd tehén ügyben. :shock: :D

Norwell!
De örülök,h. Itt vagy. Örülök,h. Kende baba méretei ilyen tökéletesek, de tudod már egyszer írtam, tökéletes anyukának tökéletes babája van. :D

Anita!
Örülök,h. te is itt vagy, azért ha tudsz gyere gyakrabban. Ha átküldöd az e-mail címemre a képet én szívesen lekicsinyítem neked és visszaküldöm, utána már fel tudod tenni. :D Már nem Mátra csinálja a táblát, hanem Anikó. Tudod ez egy olyan szokás,h. ebben a topicban a táblának és Évi77 nyaralásának misztikus jelentősége van. Akihez kerül a tábla, az előbb-utóbb (de inkább előbb) babás lesz. És utána ő tovább adja a táblát egy olyan embernek akinek úgy érzi szerencsét fog hozni. Évi pedig ha elutazik ránkszabadulnak a zebrák. Én örülnék nagyon ha ott lennél a talin. :D

Panka!
Szinte majdnem mindent mi fizetünk, a vacsit, meg a ceremóniákat, tortát, virág stb. mindenképp. Sajnos anyumék tavaly építkeztek, ill.jól menő vállalkozásuk lassan tönkremegy a párom anyukája pedig nyugdíjas.Igen lesz menyasszony tánc, és meghíváskor kérdezték is a meghívottak,h. mire van szükségünk, mi pedig mondtuk,h pénzre. Be van szépen rendezve a lakásunk, semmi értelmét nem látom, 3 porszívónak, meg 4 kávéfőzőnek. Így majd mi magunk megvesszük amire szükségünk van. :D Épp ezért nem írtunk ajándék listát sem, mert ízlések és pofonok.Kösznöjük a süti receptjét. Ma krumplis tésztát fogok csinálni savanyú ubival, főtt kukoricát és megcsinálom a te finom túrós fánkodat is.Lehet,h. ezek nem illenek össze, de majd mellékelek a tányér mellé wc-papírt is. :D (ezeket kívántam meg) Jók a viccek!:D
Gondolj arra,h. minél gyorsabban telik az idő, annál hamarabb láthatod a babádat. Remélem semmi gond nem lesz a kardiológián. 1,5 éve a cisztaműtétkor engem is el akartak küldeni a kardiológiára először.Nem baj,h. ha sokat alszotok. Nekem volt olyan,h este fél 8-tól reggelig aludtam ám, sőt napközben is többször aludtam 1-1 órát. Ez a kép? Majd behaltam rajta. :lol: Remélem nálunk nem lesz ilyen, bár egyedül a legjobb barátnőm lesz ott, a többi mind családtag. Mondjuk a Párom és a barátnőm nagyon jóban vannak. Tudod a párom a Lorealnal dolgozik és ők forgalmazzák a Vichyt is. Felhívtam és azt mondta,h. megkérdezi az okosokat az ampullákkal kapcsolatban.

Mátra!(Mormota) :D
Remélem Te és Borsószemhercegkisasszony pihentek és nagyon jól érzitek magatokat.

Wish!
Gratulálok a szép kis Zsákocskádhoz! Kép

SzHeni!
Azért ha időd engedi gyere gyakrabban, érted, is nagyon szorítunk! Kép

Nárcisz!
Örülök,h. végre megoldódott a kórház kérdés is.:D Biztos minden rendben lesz majd a babákkal is. Köszönöm a jókívánságot, és remélem egy fél év múlva már én is így fogok örülni,mint most te. :roll: 4D-s UH-ra nem fogtok menni? Vagy majd csak a 28 heti UH-n derül ki a másik Moszat neme?

Anikó!
Mi volt ma a Kaáliban? És én is nagyon örülök a mensidnek! Kép (Már a sajátoménak is örülnék, de akar mutatkozni, így viszont attól félek,h. nem tudok jövő pénteken visszamenni kontrollra) Igen valószínű,h. az Állatkert miatt volt az a nagy dugó.

Adri!
Ne mondj ilyet,h. selejt vagy. Te egy csodás anyuka vagy. :D Tejci kérdésben segítenek az anyukák. Köszönöm a vigaszt, máris jobban érzem magam tőle. A törvényt én is támogatom, esetleg terjesszük elő valahol? :wink: Nagyon szép Levike a képen és szerintem te is nagyon szép vagy még így kómásan is.Marcipán milyen fajtájú cica? És,h. tudjátok Levikével összeegyeztetni? Mert enkünk is van egy perzsa Simba cicánk, és sajnos az egész család azt hajtja,h. adjuk el ha babát akarunk. Sőt már olyat is kaptam,h miatta ment el a babám. De mi annyira szeretjük és már 4 éve ő a mi gyerekünk.

Jucmuc!
Nagyon örülök,h. jó híreket hoztál.:D Szorítok,h. mihamarabb elmúljon ez a bacis fertőzés, és utána belevághattok végre. És annak is örülök,h. egy levegőt fogunk szívni itt Magyarhonban. :D

Unique!
Dejó,h. itt vagy!:D Talira 3 időpont van: szept.2; 9; és 16.

Éva!
Hidd el minden rendben lesz. Remélem,h. Virág hamarosan megfordul. :D

Puszi, most megyek mert megjött a Párom!:D Kép
Vendég

Brill!

Ez szupi! Kezd forró lenni a pite :-)

Anikó!

Ne hülyéskedj már! Második nap ilyennek kell lenni, ha nem, akkor kérdezgettek volna, hogy mi van már! És amikor szülni fogsz??? Remélem jól kukkantottak, hogy hova fogják ragasztani a kis bébit! :lol:

Anita!

Menj orvoshoz, ez nem hangzik jól!

Éva! Unique!

Mail megy idővel...

tjuca

Panka!
A samponnal biztos nem ártassz a babácskának de szerintem az ampullával sem!Ha a haj festés nem tilos (igaz nem egészséges) akkor ezek meg főleg nem lehetnek olyan ártalmasak!Én speciel festem a hajam!És a terhesség alatt is festettem!
Nekem azt mondta a régi nőgyogyim hogy a 9-ik honapban nem akar másképp látni mint az elején ne legyen lenőve a hajam ne járjak lepelbe és igen is adjak magamra és legyek ápolt a terhességem végén is!Igaz már vége felé nem igazán érdekelt se a hajam se semmi!De probáltam tartani kicsit a nőies kinézetet!Nem mindig sikeresen de igyekeztem! :wink:

Jucmuc!
Örülök,hogy az orvos mindent rendben talált! :D
A te vizsgálatod a progival akkor mikor esedékes?
Jo utat nektek és érezzétek jol magatokat itthon! :D

KépKépKépKép
aniko24

Panka!

Mi van az ampullában???
Ha vitamin, vagy karotinok, retinoid (A vagy E vitamin), akkor föltétlenül kérdezd meg az orvost, mert ezek zsírban oldódó vitaminok, és felhalmozódnak és károsak ha túl sok van, pláne ha szedsz terhességi vitamint is.

Nekem is nagyon hullik most a hajam áll. a szoptatástól. Most törpölök, hogy levágassam-e. Kérdeztem a védőnőt, hogy mit egyek, de azt mondta, hogy ez élettani folyamat, és nagyon nem tudom megakadályozni :-( Marad az elevit.

Éva!

Ment mail! :twisted: Irgumburgumhörr

tjuca

Aniko!
Egyszerre, ha már nincs tali...
Szegénykém, így megviselt a vizsgálat. :( Túl vagy rajta és minden rendben van!!! :D Mondtam én! :wink:
Mit kaptál és hány egységet? (0,20 ml Suprefact + Gonal 150(?) NE)
Nagyon szorítok továbbra is! Kép

Panka!
Ari vagy, köszönöm! Még mehet minden lombikos drukk Anikonak! De aztán...!!! :lol:
Én is a Vishy sampont használom, mert különben már kopasz lennék... Komolyan mondom, mielött elkezdtem volna a használatát, a fele hajam kihullott...

Juca!
Még csak melegszik... :lol:

Puszó
Brill Kép
brill

Hülye vagyok, 0,25 ml akartam írni... :oops:
brill

Brill!
Nem is kellett volna elmennem ma a Kaáliba mert te is felirhattad volna!!! :wink: :D
És ahogy mondtad:0,25ml Suprafact és 150 NE Gonal!
Ezt kaptam!Szerintem ha már mind a ketten tul vagyunk életünk ennek a periodusán akkor talán praktizálhatnánk is! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Itt Mormota.

Anikó!
Örülök, hogy megjöttél és semi okod nem volt a szégyenkezésre. Mit gondolsz, miket láthatnak ők ott?? Lényeg, hogy minden rendben és nagy pocakkal dajkálod majd a kisbabámat, amikor majd megszületik.

Pupy!
Szerintem már ott vannak a cél zászlóval és hamarosan lecsapják. Ment mail.

Brill!
Ismét Marshall litánia volt... Úgyhogy szerinetm lassan ismét találkoztok. :) 8)
mátra

Hálás vagyok

A kedvesemért, aki panaszkodik a vacsorára, mert így az estét velem tölti, és nem valaki mással...

Az adókért, amelyeket ki kell fizessek, mert azt jelenti, hogy alkalmazott vagyok/vanmunkahelyem...

A takarításért egy buli után, mert azt jelenti, hogy barátaimmal tölthettem egy estét...

A ruhákért, amelyek egy kicsit szűkek, mert van elég ennivalóm...

Az árnyékomért, mert kint lehetek a napfényben...

Hogy nyírhatom a füvet, pucolhatom az ablakot, javíthatom a csatornát, mert azt jelenti, hogy van házam...

A parkoló helyért a parkoló legmesszibb pontján, mert ez azt jelenti, hogy tudok járni és még autóm is van...

A nagy fűtés számláért, mert ez azt jelenti, hogy melegben voltam...

Hogy a templomban mögöttem ülő hölgy hamisan énekel, mert azt jelenti, hogy hallok....

A mosni- meg vasalnivalóért, mert azt jelenti, hogy van ruhám...

Az esti fáradtságért és izomlázért, mert azt jelenti, hogy tudtam keményen dolgozni...

Hogy meghallom hajnalban az óra csengetését, mert azt jelenti, hogy élek...
mátra

Mátra!
Ez tetszett!

Anikó!
Köszi, igyekszem én is :lol:

Juca!
Vitaminból B6 van, meg B5, ill. egy speciális anyag:Aminexil.
Rá van írva, hogy mellékhatás mentes, minden napi használatra.

Brill!
Te a sampont használtad?Leírnád a tapasztalataidat?Kíváncsi vagyok mennyire hatott, mikortól, és mennyi ideig használtad, mire észrevetted a hatását?

Pupy!
Neked is köszi, ill. a párodnak, mindjárt olvasom a prividet.
Mi is pénzt kértünk mindenkitől, de azért kaptunk 2 étkészlelet, melegszendvics sütőt, amiből már volt 1 :lol:

Kép
pankaa

Panka!

Amnexil nekem nem mond semmit, de az összes B vitamin mehet.
Csak azért kérdeztem, mert a legtöbb cuccba raknak béta karotint, vagy valami hasonlót.

Unique!

Ment levél.

Pupy!

Tudom, már késő, de nálunk batyus volt a süti. Ez akkora húzás volt, hogy csak na! Sokféle fincsi süti nyami, és nekünk nem került semmibe. Igaz nálunk más dolgok is barátiak voltak, így nekünk tényleg nagyon olcsó volt a lagzi, és nagyon jól sikerült, bár a nászajándék pénz is visszafogottabb volt :-) Ja igen a fényképezés. Nekünk barát csinálta a fényképeket, ismert minket, így jobban elkapott egy-egy pillanatot, valamint neki ez volt az ajándéka. Itt megnézhetsz párat: www.kofa.smugmug.com/Weddings.

Apropó, aki nászajándékon gondolkodik: mi azt szoktuk adni, hogy fényképezünk, és megkapják egy szép albumban, meg megkapják az összes jól sikerült fotót. Nagyon szoktak örülni, mert van, hogy a mi képeink jobban elkapott pillanatokat mutatnak, mivel ismerjük a párt.
A Panka képe nem a miénk, de NAGGYON JÓ!

Kérünk majd képeket, bizti nagyon szépek lesztek!!!

tjuca

Sziasztok!

Már csak holnap jelentkezem, mert szombaton idulunk egy hétre Balcsira.
Azért jól esik, hogy nem felejtetek el, így hogy ilyen ritkán jelentkezem. Igérem, hogy írok amint valami fontos történik velem.
Egyébként várom a 24.-t, hogy menjünk a Kaáliba és többet tudjak én is arról mi fog történni ezután.

Puszi
Heni
szalai heni

Juca!
Jó ötelet ez a nászajándék. Én is sokat törtem a fejem. De ez egy szuper megoldás.

Uniqe!
Örülök, hogy jól vagytok!

Heni!
Pihenjetek jól. Ha minden jól megy, hosszú ideig ez lesz az utolsó kettesben. Várunk a hírekkel.
mátra

Ne enged képet tenni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Így csak simán
jó éjt mindenkinek.
mátra

Kép

Ma elviszem a nagyanyámat vérvételre és bekönyörgöm magam az ismerős UH-s nénihez, hogy kukucskáljuk meg borsószemhercegkisasszonyt, hogy megmutatja-e már bájait.
Nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy a rendeltetési helyén van, nem pedig valahol máshol. Jó, sok reményt nem fűzök hozzá, de kap egy esélyt.

Mindenkinek szép napot. (nem ilyen esőset, mint nálunk van.)
Kép
mátra

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Tegnap nagyon kitoltam magunkkal, kukoricát ettem, és nem bírta a gyomrom az emésztési fázis, egész éjjel a Wc és az ágy között szambáztam hol így hol úgy. Reggelre minden kikerült már belőlem, úgyhogy lelkiismeretesen bejöttem dolgozni, nem kellett volna, itt senyvedek, de már mindegy, szerzek be mindjárt Rennie-t mert most meg a gyomorsavam sok és kívánkozik vissza, meg leerőltetek némi vajaskenyeret, valami mégis legyen odalenn, aztán ha nem javul hazavitetem magamat a hitessel.
Úgyhogy most bocsi de ennyi voltam, remélem hétfőn teljes erővel fogok tudni visszaolvasni titeket.
ÜDv

kancellárka

Jó reggelt!

Niki!
Nagyon sajnállak a történtek miatt :( .Jobbulást kívánok!Üzenem a gyomrodnak, hogy ne kukoricázzon veled! :lol:

Mátra!
Drukkolok, hogy lássanak vkit odabennt :D De ha ilyen szégyenlős, akkor biztosan lány lesz :lol:

Az eső lába itt is lóg :( És hideg van, és nem jön rám a gatyám :(
És a boltban még nem érkezett kismami gatyó a méretemben, tegnap is szoknyában fagyoskodtam :(
Úgyhogy ma nem megyek sehová :roll: Nézem a Minimaxot :lol: , és netezek ezerrel :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Mátra!

Nagyon drukkolok, de ne légy elkenődve, ha nem látják, még icipici.
Nászajándéknak azért is jó, mert egyik ismerősünk egy csomó pénzt kifizetett fotósra, és a mi képeinket küldte tovább, mert azok finoman szólva nem lettek jók. Ha tudta volna... és nem kis összeg, na meg nem mindegy mit tezs az ember lánya a vitrinbe :-) Bocsi Csibe, párod bizti tuti képeket csinál!

Ja meg azt elfelejtettem írni, hogy mi nászajándékba kaptunk Ave Mariát, gyönyörű volt, a kórus is összeröffent és énekelt egy két vidámat (bordalt!), nászajándékba kaptam a külsőm, ami nagy teljesítmény volt, mert kihozták belőlem a maximumot! Életemben nem volt még akkora a körmöm, a lány meg ott hüledezett, hogy ilyen apró körmökkel mit kezdjen, a sminkbe is beleadott a nőci apait anyait, a hajam is tök jó lett, bár a srác örjöngött, hogy ő mini orchideát akart, nem egy tramplit :-) Szóval sok kicsi sokra megy, de ebben még nem is az anyagi, hanem a személyes része esett hihetetlenül jól! Szóval a mi esküvőnk után elhatároztuk, hogy mi is ilyenfajta ajándékokkal lepjük meg a párt, így maradt a fénykép! Vagy spéci süti... Ja és a meghívónk is ajándék volt, készítettem Kofának egy lámpát, a fényképe állt rajta, meg van egy mondás köztünk, We are a great PEAR, innen jönnek a körték, ami szintén az én infantil rajzom, és ezt az egyik vendég összekreálta egy meghívóvá! Így ez is mi voltunk. A torta is ajándék volt, félig meddig a zenekar is (Kofa első angol lektorainak egyike a skót Tom) akik skót népzenét játszottak, így lett a lagzinkon skót táncház :-) majd húzták a rock and rollt is, Kofa volt gimijében voltunk, az iskolaigazgató volt a tanú, így a rengeteg gyereknek kihúztuk a tornaszőnyegeket, és volt nekik hatalmas játszósarok (rendes szőnyeget is vittünk a legkisebbeknek, ezt is bátran ajánlom akár egy étterem sarkába is, remekül bevált) hugom barátja hajtogatta nekünk szabadidejében a kreppapírt, szóval kicsit csináld magad mozgalom volt az egész, de nagyon bevált! A nagyanyám testvére hozott hűtőkocsit, mert azzal bizniszel. A rengeteg gyerekre is felváltva néztek a szülők, így a gyerekek is jól elvoltak, volt nagy rohangálás, és nem volt bömbi, meg a szüleik is tudtak enni meg beszélgetni na meg táncolni. Aki még lagzi előtt van, annak ajánlom ezt a módszert, mert nagyon jó, tudjátok, ha valaki csak úgy beleül a készbe nem olyan, mintha csinál csak egy kicsit is érte! :lol:
Ja és még valami, mi nagyon bénán táncolunk, de misszióként kipattanunk, és ropjuk a bugaci rottyost, mert tudjuk az unokatesóm lagzijából, hogy milyen érzés, ha mindenki csak ül, annak ellenére, hogy a háziak mindent megtettek azért hogy jó buli legyen! Szóval még ez is egyfajta ajándék tud lenni :twisted: Comedia del arte!

Na kicsit eltértem a tárgytól bocsi.

tjuca

Juca!

Ahogy meséltél az esküvőtökról, néztem hozzá a képeiteket, és teljesen mindent el tudtam képzelni.
Nálunk nem nagyon voltak gyerekek, inkább az egész este egy nagy fergeteges buli volt. Már a vacsora is nagyon elhúzódott, mivel a jónép minden fogás közt felállt táncolni, így majdnem 4 órán keresztül tartott a vacsora.

Niki!
Próbálj valami olyat enni, ami kicsit leköti a savadat, nekem a kenyér és a száraz keksz be szokott jönni!

Mátra!

Irj mit láttak, ha megérkezel az UH-ról. Remélem most már nem szégyenlősködik sokáig!

Anikó!
Nagyon megy neked ez a tábla gyártás.

Pupy!
Munkát meglátod gyorsan találsz majd! Mi is rendesen lenullázódtunk, de azért nem volt veszteséges a lagzi. Mi is inkább pénzt kértünk, mert nagyjából megvolt már mindenünk, bár volt azért akitől kaptunk egy-két ajándékot.
Én nem is szerettem volna lakodalmat, a férjem kívánsága volt. De tudod, nagyon örülök, hogy így volt, mert ezt nem szabad kihagynia az embernek az életben. Majd meglátod, hogy nagyon jó lesz. El fogod felejteni az anyagi oldalát. És nem fog érdekelni.

Magamról: Jól vagyok, ha a hétvégén nem jön meg, akkor jövőhéten tesztelek. Bár tegnap fájdogált a hasam pont úgy mint amikor meg akar jönni. Nem 'tom. :?:

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Kanci!

Gyógyulj meg!!!

Nomi!

No mi a helyzet??? Mára ígértél tesztet!

Szti!

Nekünk nagyon sok a gyerekes ismerősünk, na meg mi sem egyet szeretnénk, szóval meg volt már ott is az edzés :-)
Nem semmi, amit megettetek, már le is táncoltátok :lol: Biztosan nagyon jó lagzi volt. És igaz, hogy nem szabad túlzásokba esni, mi is kb. nulszaldósok voltunk, bár nálunk nem volt menyassonytánc, mert nem akartam. Ha lett volna, akkor jókívánságokat lehetett volna dobálni a kalapba. Viszont pont a mindenféle korú gyerekek miatt mindenki máskor ment haza, így nem kellett megvárniuk, míg vége a menyasszonytáncnak.

tjuca

Sziasztok lányok!

Bocsi, hoyg nem írok mindenkinek, de sokat pakolok, mert extra hazaindulás lesz ma.
Holnap megyünk Lengyelországba bababörzére, illetve egy olyan nagyobb elosztóhelyre, tehát erre is készülnöm kell.

Mátra!
Ne aggódj, biztosan ott van a picike. Nekem sem látszott az 5. héten, csak a 6. végén, de akkor nagyon. A jelek megvannak, és remélem nem fáj sehol sem már. Nagyon drukkolok neked.

Kép
narco

Niki!
Még neked szeretnék gyógyulst kívánni. Rennie nálam mindennapos kísérő, hogy ne legyen baja nyelőcsövemnek. Bárki bármit mond, még hasznos is, mert emeli a Ca és Mg szintet.

Kép
narco

Sziasztok!

Most min. fél óráig szobafogságban vagyok, mert felmostam az egész lakást, és hát nem toporoghatom össze, így amíg szárad, "kénytelen" vagyok netezni :lol:

Hú, olyan esküvős hangulatom lett! Nagyon élvezem Pupy készülődését :) A mienk "nagyon régen" volt, szeptember 29-én lesz 5 éve, és Baján tartottuk. Isteni volt. A mienk vendéglős volt, mert nem szerettünk volna sátrasat, semmit nem mi készítettünk, még a dekoráció is meglepi volt, de nekünk így volt pont tökéletes :) A húgomék esküvőjén volt egy nagyon megható kis törénet: Kísértem őket a fényképezésre, hogy segítsek neki sminket igazgatni, hajat fésülni, csak úgy sürgölődni körülötte, mint "örömtestvér". Szóval ballagtunk a szigeten, és kerestük a megfelelő helyet a fotózáshoz, mikor elmentünk egy játszótér mellett. Egy három év körüli kicsi fiú játszott ott az anyukájával. Mikor meglátta a tesómat a gyönyörű fehér ruhájában nagy áhítatosan felsóhajtott.: Nézd, anya, itt egy királylány!

Mátra!

Drukk az UH-hoz, de tuti ott feszít a kis Pötyibaba!

Niki!

Jobbulást. Szegény, jól kitolt veled ez a kukorica :evil:

Nárcisz!

Te kis pörgős! Nagyon irigykedem Lengyelország miatt, imádok utazni! Biztos találtok sok szép ruckót a csajoknak! (sztem csajok a manók) Tényleg, egyformába szeretnéd majd öltöztetni őket, vagy különbözőbe? Hallani ilyet is, olyat is. Mi a húgommal nem vagyunk ikrek, de anyu néha így is egyforma gúnyát húzott ránk, és én szerettem.

Francba, mindenhol felszáradt a padló, most mehetek vasalni... Brrrrrr :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Hát ez esküvők nálam egy külön téma. Amolyan esküvő B..i vagyok. Imádok menni, nézni, fényképeket böngészni.
Igazából szerintem cska vásárlás lesz. Sajna nem nagyon tudok már sétálgatni, mert hamar kifáradok. Kb 20 perc séta után 20 perc pihenő kell, levegőm sincs már annyi. Jaj, de nehogy panaszkodásnak vegyétek, csak számomra furcsa ez a helyzet.
Szreintem nem fogjuk őket egyformába öltöztetni az elején, mert kapunk is sok rucit 1-1 babóról, meg ugye az nekem is unalmas. Viszont szerintem (főleg, ha mindkettő lány lesz) hát hiszti lesz az biztos, ha nem egyforma. Ja és erre pont a bátyám hívta fela figyelmemet. Hát ilyet egy férfitól..... :lol:

Kép
narco

Megjöttem. Borsószemkhercegkisasszony továbbra is játszadozik a jó édes anyjával és az egész orvostudománnyal. Remélem márciusban már látszik valami :roll: Nem fáj semmi, néha olyan a pocim, mintha odébb menne valami benne, de ez nem fájdalom csak olyan fura érzés.

Juca!
Az esküvői leírás nagyon tetszett. Jó, ha vannak barátok, akikre számítani lehet.

Niki!
Gyógyulj meg!

Évi!
Szép történet. Én elhatároztam, hogy majd összegyűjtöm a gyerekszáj történeteket. :lol:

Nárcisz!
Vettem Béres Gravidát, meg folsavat, meg a magneB6 megy. Kell még valami? Ja és persze az utro.
Jó utat, nagyon vigyázz magadra.

Angie írt sms-t, jól vannak szép az idő. Érdeklődött új zebrások felől és, hogy Pupy kapott-e munkát.
Beszéltem Dinával is tegnap, jól vannak, nem igazán kívánkozik még kifelé a legény.
mátra

Mátra!
Szerintem ennyi elég lesz. Én az Elevitet (kb= béres) és a fólsavat felváltva szedtem, hogy ne jöjjenek ki a mellékhatások. Azt mondátk a dokik, hogy így jó. ha sok gyümit eszel mellé, akkor atúladagolás miatt alkalmasabb így szedni.
Jaj nagyon izgulok érted. Csinálsz majd vonalzót, hogy tudjam merre tartasz?
A magneB6 jó, de én most már 1000 mg Mg-t szedek. Ezt a doki tudja felírni elég speckón, egy doboz 10 tabletta 15 Ft. Ha kell leírom, hogy hogyan kell szedni. Ja és szerintem követeld mindenképpen a gyakori UH-t, hogy lassuk mi van a babóval.
Jaj remélem a Jóisten végre segít neked is, mindenesetre sokat imádkozom érted majd.

Puszi

Kép
narco

Nárcisz!
Köszönöm! Egyenlőre semmit nem tudok enni, de a gyümiket lenyomom.
Az Uh, most elég rendszeres, majdnem 3 naponta megy. Már féltem őt. Voalzó csak akkor lesz, ha tudom, hogy jó helyen van és a végleges korát, de most megkísértettél és lehet, hogy csinálok egyet.
mátra

Mátra!

Kicsicsajod szeret bújócskázni, ez már tuti :) Pici még, nem baj, ha nem látszik. Számításod szerint mennyi idős lehet? Megvastagodott méhnyálkahártyát azt látnak, nem? Visszahívtak valamikorra?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Lehet, hogy megpukkadt a drága, nem lehet, hogy herceg??? Én sem mutatnám meg magam, ha azt feltételeznék rólam, hogy csak lány lehetek 8) Nyugi, majd megmutatja magát, meg a hangját is! :twisted:

Tök jó, Pupy esküvőjén felbuzdulva most mindenki nosztalgiázik!

Évi!

Látod, Királylányok márpedig vannak!

Narco!

Az öltöztetést nem fogod megunni. Tegnap sikerült egy rekordidejű peluscserét játszani. Indításként nyakig kakis. Ok le a gönc tiszta elő, lecsutakolni. Tiszta pelus alátesz fenék megemel ken, közben távfosás. Pelus ki, derékig letöröl. Tiszta pelus elő, babapopsikence elő feneket becéloz, előző akció ismétel. No mondom ok várok most kicsit, visszamegyek átlátszó tócsa gyerek körül, ki vigyorog, mint a vadalma, hiszen jó kis meleg lötyiben fekszik. Lötyi feltöröl, gyereket felszárít, tisztára töröl, elgondolkodunk mit csinálok a pisis hajával. Fürdővíz bekészít, majd gondolkodik, hogy megborul a napirend. Gyerek haja tetrapelussal felitat, tesséklássék tisztavizes pacsmagolás, szaglászás, nem tökéletes, estig kibírja. Nyaki huriból pisi kitöröl, hajat dörgöl szárogat, pelus alátesz, villámgyorsan beken és ragaszt, ruhák fel, gyerek ágyba be, apró méltatlankodás részéről, hogy miért van vége a szórakozásnak, apró méltatlankodás részemről, hogy majd bepisilek, majd gyerek egyet böffent, lebukik mindent, gyerek ágyból ki, régi ruha le, új ruha fel, lepedő kicserél, gyerek ágyba vissza, méltatlankodás az előbbi okokból mindkettőnknél, csak kicsit erélyesebben, majd lassan kapcsolok, hogy akkor éhes is már megint, mert szinte a fele tej kijött, és elidétlenkedtünk egy csomó időt, gyereket megetetem, villámbüfi, ágyba be hátdörgölés, méltatlankodás mindkét fél részéről, majd gyerek, mint hulla kidől, halk moraj a pelus felől, anya pisil mint Niagara, nyugalom, majd négy óra múlva jöhet a fürcsi...
Hogy lehet ezt megunni???

tjuca

Sziasztok Lányok!!
Bocsi Mátra nem, tudtam.
Köszi a javítást Anikó.
Most ugy látom minden rendben de hétfőn ha van doki elmegyek.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.
Nem tudom nekünk hogy alakul szombaton rendberakjuk az udvart a kőmüvesek után 4 napot voltak de az akupi amit hagytak...
Vasárnap a párom dolgozik mert határidős munkájuk van.én főzök vagy olvasgatok nem akarom elkiabálni de lehet hogy lesz otthon is internet jó volna.minden nap tudnék veletek dumcsizni.
Puszi Mindenkinek Anita

Kép

Kép
bellanitta

Évi!
Számításom szerint ma tölti a 4 hetet. A nyálakahártya rendületlenül tartja magát. 10 mm.
Kedden megyek a saját orvosomhoz, most ez csak egy olyan bekönyörgős UH volt.

Juca!
Nem semmi! Még jó, hgoy nem pisilltél be. Aranyos lehetett Kinga közben. Egyébként lehet, hogy azért sértődött be, mert legény lesz a végén... Bár az apja azt mondta, hogy lányt csinált...
Kép
mátra

Juca!

Nagyon jó programot csinált neked a lányod :twisted: :twisted: :twisted: Nehogymááá' unatkozzál! Nárcisznak jó lesz, alkalmanként kétszer is végigcsinálhatja mindezt, hihihi :twisted: :twisted: :twisted:

Mátra!

Jövő héten már biztos látunk valakit. Babszem, bocsi, hogy lecsajoztalak, hogy tudnám jóvátenni? :wink: Vagyis Borsószem...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Nagyon jó a sztori, bébiszitter koromból igencsak ismerősen csengett :lol: De az a legjobb káröröm, amikor kisfiút pelenkáz az ember, és rádvigyorogva szemenpisili magát, pedig téged célzott volna :lol: :lol: :lol: De sajnos takarítanod akkor is neked kell :D

Ha már nosztalgiázunk, akkor itt a mi esküvős sztorink:
Pénteken párom barátai(6+vőfély) lejöttek hozzánk(180 km.), este fürdés a Körösbe, majd alkoholtúra a csillagos ég alatt.Éjfélkor vőfély betereli a bandát alukálni(még a konyhában is aludtak :lol: )
Én pétek du-tól izgulok, óráról órára jobban, hogy miért nem tudom, nem vagyok izgulós.Szóval alvás részemről 3 óra.5-kor kelés, fodrász, kozmetikus retusálás, tatarozás :lol: fényképezkedés, lánykikérés(ezért jött a banda), majd utnak indulunk(180 km menyasszonyi ruhában, autóban 10 fok, kinnt 38).Megérkezés:feláll a 120 vendég, mindenki ránknéz(nekem már remeg a számszéle, nyelem a könnyeimet), vőfély köszöntőt mond, majd kaja, búcsúztató, hivatal, templom,kaja, tánc, mulatság, kaja, menyasszonytánc, átöltözés, menyecsketánc(ezekhez a rokonság ragaszkodott, ha nem szervezzük be, ők akkor is megcsinálták volna),kaja, tánc reggel 7-ig.9-kor szomszédok vissza a házhoz, megenni a maradékot.Alvás este 9-kor.Fáradtás nuku.Alvás 3 napig.
Röviden ennyi.
:lol:

Kép
pankaa

Panka!

És a nászéjszaka???
A retusálás helyett restaurálást olvastam bocsi :twisted:

tjuca

Juca!
Hát egész éjjel táncoltunk :lol: Max.nászreggel lehetett volna, dehát még akkor is tartott a buli :D
Viszont azóta többszörösen bepótoltuk :lol: Meg is lett az eredménye :lol:

Kép
pankaa

Mátra :)
4 hetes a bébi kora? Akkor jól elbújt, 4 hetes korában már szívhangnak is kell lassan lennie.
HCG-d hogy emelkedett? Két naponta kb meg kell duplázódjon, ha minden rendben van.
Nagyon drukkolok.

Juca :)
Kinga jól elszórakoztat.. :lol:

wish

Pankaa!
Hát sajnálom, nekünk volt nászéjszaka :) Nem részletezem, nem volt túl sok idő, tekintve, hogy előző forgatókönyv nekünk is játszott :lol:

Mátra!
Hát akkor készülj fel, hogy lehet, hoyg csak két hét múlva látszik a petezsák. A megvastagodott nyálkahárty aviszont nagyon jó :lol:

Juca!
Hát amit itt előadtál :lol:
Csúcs volt, még most is röhögök.
Aztán magamba szálltam, hoyg nekem ebből kettő lesz :lol: szuper.

Kép
narco

Wish!
Te ne idegesíts! A HCG rendesen emelkedik, tankönyv szerint. Remélem minden rendben., bár most már telejsen elbizonytalanodtam. Fogalamam sincs mi lesz kedden,
mátra

Sziasztok!

Kende fiam balkézben beájulva, ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nincs digigépünk! :lol:

Juca!
Ilyen sztori nálunk is volt, hogy kéttenyérnyi kaki a pelusban, gyorsan kiveszem a régit és tenném alá az újat, de már késő... :lol: :lol: :lol: Én a nevetéstől pisiltem volna be... :lol: A haját hogyan sikerült becéloznia??? :o

Mátraanyuci!
Ne aggódj, kedden már látni fogod Őfelségét! Talira nem tudunk jönni, sajnos... :( Nekem sajna nincs jogsim, vonattal vagy busszal meg nem mennék a csöppel ilyen messzire...

Niki!
Remélem, jobban vagy már! Én is ettem tegnap kukoricát, egyelőre nincs nyűgi, remélem, nem is lesz... :wink:

Anyukák!
Tegnap óta fáj a jobb cicim alsó része, de nincs megduzzadva, és lázam sincs (legalábbis nem érzem…). Délelőtt fejtem belőle 30-at, meg evett is belőle Kende baba, nem tudom, mitől van… Ha a másikból eszik, akkor folyik a tejcsi a jobb ciciből is, nem hinném, hogy elzáródás, vagy fogalmam sincs... :roll: Tippetek van?

Pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Wish!
Bocsi, hogy kijavítalak, de szívhang csak a 6. héttől van, tankönyv szerint a pé utáni 21. naptól, ami az 5. hét vége. Viszont nekem akkor még csak petezsákot láttak.
Úgyhogy Mátra ne izgulj.

Kép
narco

1. cn :?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Eszti!
:cry:

Kép
narco

Eszti!
Sajnálom :(

Mátra!
Nekem is az 5. héten látták a szívét, csak a hangját nem hallhattam, mert nem olyan volt a gép :(
NYUGI!

Nárcisz!
Én annyira nem sajnálom, hogy akkor nem volt,mert nagyon jó volt a buli, a társaság azóta is azt emlegeti, és mindig jönni akarnak hozzánk, mert jól érezték magukat.
Bár be volt tervezve, de ha én akkor ágynak esem, akkor abból szunya lett volna :lol:
Nektek miokor lett vége?Ezek szerint reggel előtt, ha volt éjszaka :lol:

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?