Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telik a napja. Én ismételten álláskereséssel töltöm a napom legnagyobb részét.
Csibe!
Már nagyon várom a képeket Gáborka szobáiról.
Évi!
Hálás is lehetsz, hisz tényleg csodás kislányod van.
Nem tudom,h mi jöhet még, de remélem,h az esküvővel megszakad ez a pechsorozat. Bár addig is van még 2 hét.
Eszti!
Én a mensi kimaradása utáni 5. napon teszteltem anno, és nagyon erős volt a csík.
Persze ez nagyban függ a teszt erősségétől is. Szerintem az is egyénektől függ,h. Valaki érzi-e vagy sem. Én apró buborékolást éreztem pl. a beágyazódáskor. Illetve a 27.28. napon kicsit mensis fájdalmaim voltak. Szorítok neked.
Pont ez a baj, amit írtál,h. tudomh, maga az esküvő jó lesz, de mivel nekünk kell állni anyagilag nem marad semmink. És úgy,h. munkám sincs elég nehéz meglátni a jót.
Niki!
Nagyon örülök,h. lejárt a határidő és többet lehetsz itt velünk.
Szólnál az alagút végén,h. Cseréljék ki az izzót 100-asra,h. Én is lássam?!
Nagyon aranyos az unokatesód kisfia, és Fanni kutyus, úúúgy megölelném.
Nagyon szép kertje van anyudéknak, hát még milyen szép lesz,mikor Buborék is ott fog rohangálni. Örülök,h. ilyen jól haladtok a lakással. Bizony egy lottóötös ránk is ránk férne.
Azt hiszem akkor szülnék egy topicnyi gyereket.
(Ha csak ezen múlna)
Annácska!
Sajnos nem tudtunk elmenni az állatkertbe, mert Laci sokáig dolgozott és már nem értünk volna oda.
Köszönöm a bíztatást, rám fér. Annyira tetszett amit Adrinak írtál,h. nem vagyunk mi tehenek. Még most is ezen nevetek.
Én is hozzád fogok fordulni ,majd tehén ügyben.
Norwell!
De örülök,h. Itt vagy. Örülök,h. Kende baba méretei ilyen tökéletesek, de tudod már egyszer írtam, tökéletes anyukának tökéletes babája van.
Anita!
Örülök,h. te is itt vagy, azért ha tudsz gyere gyakrabban. Ha átküldöd az e-mail címemre a képet én szívesen lekicsinyítem neked és visszaküldöm, utána már fel tudod tenni.
Már nem Mátra csinálja a táblát, hanem Anikó. Tudod ez egy olyan szokás,h. ebben a topicban a táblának és Évi77 nyaralásának misztikus jelentősége van. Akihez kerül a tábla, az előbb-utóbb (de inkább előbb) babás lesz. És utána ő tovább adja a táblát egy olyan embernek akinek úgy érzi szerencsét fog hozni. Évi pedig ha elutazik ránkszabadulnak a zebrák. Én örülnék nagyon ha ott lennél a talin.
Panka!
Szinte majdnem mindent mi fizetünk, a vacsit, meg a ceremóniákat, tortát, virág stb. mindenképp. Sajnos anyumék tavaly építkeztek, ill.jól menő vállalkozásuk lassan tönkremegy a párom anyukája pedig nyugdíjas.Igen lesz menyasszony tánc, és meghíváskor kérdezték is a meghívottak,h. mire van szükségünk, mi pedig mondtuk,h pénzre. Be van szépen rendezve a lakásunk, semmi értelmét nem látom, 3 porszívónak, meg 4 kávéfőzőnek. Így majd mi magunk megvesszük amire szükségünk van.
Épp ezért nem írtunk ajándék listát sem, mert ízlések és pofonok.Kösznöjük a süti receptjét. Ma krumplis tésztát fogok csinálni savanyú ubival, főtt kukoricát és megcsinálom a te finom túrós fánkodat is.Lehet,h. ezek nem illenek össze, de majd mellékelek a tányér mellé wc-papírt is.
(ezeket kívántam meg) Jók a viccek!:D
Gondolj arra,h. minél gyorsabban telik az idő, annál hamarabb láthatod a babádat. Remélem semmi gond nem lesz a kardiológián. 1,5 éve a cisztaműtétkor engem is el akartak küldeni a kardiológiára először.Nem baj,h. ha sokat alszotok. Nekem volt olyan,h este fél 8-tól reggelig aludtam ám, sőt napközben is többször aludtam 1-1 órát. Ez a kép? Majd behaltam rajta.
Remélem nálunk nem lesz ilyen, bár egyedül a legjobb barátnőm lesz ott, a többi mind családtag. Mondjuk a Párom és a barátnőm nagyon jóban vannak. Tudod a párom a Lorealnal dolgozik és ők forgalmazzák a Vichyt is. Felhívtam és azt mondta,h. megkérdezi az okosokat az ampullákkal kapcsolatban.
Mátra!(Mormota)
Remélem Te és Borsószemhercegkisasszony pihentek és nagyon jól érzitek magatokat.
Wish!
Gratulálok a szép kis Zsákocskádhoz!
SzHeni!
Azért ha időd engedi gyere gyakrabban, érted, is nagyon szorítunk!
Nárcisz!
Örülök,h. végre megoldódott a kórház kérdés is.
Biztos minden rendben lesz majd a babákkal is. Köszönöm a jókívánságot, és remélem egy fél év múlva már én is így fogok örülni,mint most te.
4D-s UH-ra nem fogtok menni? Vagy majd csak a 28 heti UH-n derül ki a másik Moszat neme?
Anikó!
Mi volt ma a Kaáliban? És én is nagyon örülök a mensidnek!
(Már a sajátoménak is örülnék, de akar mutatkozni, így viszont attól félek,h. nem tudok jövő pénteken visszamenni kontrollra) Igen valószínű,h. az Állatkert miatt volt az a nagy dugó.
Adri!
Ne mondj ilyet,h. selejt vagy. Te egy csodás anyuka vagy.
Tejci kérdésben segítenek az anyukák. Köszönöm a vigaszt, máris jobban érzem magam tőle. A törvényt én is támogatom, esetleg terjesszük elő valahol?
Nagyon szép Levike a képen és szerintem te is nagyon szép vagy még így kómásan is.Marcipán milyen fajtájú cica? És,h. tudjátok Levikével összeegyeztetni? Mert enkünk is van egy perzsa Simba cicánk, és sajnos az egész család azt hajtja,h. adjuk el ha babát akarunk. Sőt már olyat is kaptam,h miatta ment el a babám. De mi annyira szeretjük és már 4 éve ő a mi gyerekünk.
Jucmuc!
Nagyon örülök,h. jó híreket hoztál.
Szorítok,h. mihamarabb elmúljon ez a bacis fertőzés, és utána belevághattok végre. És annak is örülök,h. egy levegőt fogunk szívni itt Magyarhonban.
Unique!
Dejó,h. itt vagy!:D Talira 3 időpont van: szept.2; 9; és 16.
Éva!
Hidd el minden rendben lesz. Remélem,h. Virág hamarosan megfordul.
Puszi, most megyek mert megjött a Párom!:D