Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Látom szépen növögetnek a pocik és alakulnak a babócák.

Rolex!
Örülök, hogy mindent rendben találtak. Ezek szerint lehet természetes úton is vagy inkább azt nem kockáztatják meg?
Egy kicsit irigyellek titeket, hogy ilyen jól haladtok a lakással. Nálunk még mindig egy kisebb fajta káosz uralkodik és minden nap valamit pakolok-rámolok, hogy végre rend legyen, de még mindig nem látom a végét :cry: .

Mi ma voltunk 32- heti UH-n, ahol mindent rendben találtak és megerősítették, hogy kisfiúnk lesz. Súlyt nem akartak mondani, mert állítólag kb. 15 %-os változás is előfordulhat a mért súlyhoz képest, de azért a végén odabökte az uh-s, hogy kb. 1900 g lehet a picike. Szerintetek nem túl nagy a 32. héten? Mondjuk én 1800 g-mal születtem, így a viszonyításom egy kicsit kétséges, de egy 3-4 kilós babát meg lehet, hogy meg sem tudok szülni, mert elég keskeny a csípőm (legfeljebb szétfeszít, ha tud :) ).

Gesztenye
gesztenye78

Rolex
Örülök hogy jol vagytok és a doki jokat mondott!

Titi
Ne aggodj a nagy hasad miatt, nekem pont ekkora! De jooo nem vagyok egyedül! Mindig azzal idegesítenek hogy ikrek lesznek.

Ma megmértük a vérnyomit és jo lett, ugyhogy nyugodtabb vagyok. De megmértem magam és 66 kg vagyok, szoval már 15 kg-nál tartok. :shock: mi lesz a végére?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sue,

mi mar nagyon varjuk, hogy megszulessen a kisbaba, nem hiszem, hogy arrol lenne szo, hogy meg nem vagyok kesz arra, hogy elengedjem. Minden nap beszelgetek vele, eddig arra kertem, hogy ne bujjon ki addig, amig az orvosom vissza nem jon a szabadsagrol. Aztan hetfo ota mar arra kerem, hogy bujjon ki, mert mar nagyon varjuk es szeretnenk, ha koztunk lenne. Szoval lehet, hogy meg egy kis idore van szuksege, nem tudom. Nem felek a szulestol es mar nagyon varom, hogy tenyleg jojjenek a fajasok es beinduljanak a dolgok.

A terminus utani azonnali befektetest nem ertem. Az en orvosom azt mondta, hogy a protokoll szerint 1 hetet varnak a terminus utan. Vegul is nem vagyok beteg, most miert fekudnek be a korhazba??? Sokkal jobb itthon. Bar lehet, hogy kettonk helyzete nem teljesen ugyanolyan, nekem vegul is semmi komplikaciom nem volt eddig a terhesseg alatt, cukor, vizelet, ver, CTG mindig rendben volt, es abszolut semmilyen panaszom nincs, lehet, hogy a Te orvosod lat valami olyat a leleteidben, ami indokoltta teszi az allando felugyeletet, nem tudom. Ezt biztosan jobban tudjak az orvosok, bar en nem szivesen toltenek felesleges napokat a korhazban, a terminus csak egy atlag dolog, nem?

Mindenesetre az en orvosom hangsulyozza mindig, hogy ha barmi panaszom van vagy barmi olyat tapasztalnek, ami eddig nem volt, akkor azonnal menjek be a korhazba. De abban megegyeztunk, hogy maximalisan tamogatja az elkepzelesemet, hogy szeretnem, ha minden a legtermeszetesebb uton folyna a szulessel kapcsolatban es mivel elso szulesrol van szo, ezert o is szeretne, hogy minel kellemesebb emlek legyen az egesz. Szoval egyelore marad a varakozas es probalom meggyozni a kisbabamat, hogy igyekezzen most mar kifele...

Viola
fj35

Hettie, de örülök, hogy nem vagyok egyedül a nagy pocival. Amúgy én is sajnos 13 kg-nál tartok, pedig baromi keveset eszem. Szerintem a java a pocimra megy. No meg a több magzatvíz is okozhat gondolom magasabb súlyt. :(

Krisszi, én is ettől félek, hogy ezt mondja majd a doki. De tényleg nem vagy kötelező elmenni Tgyás-ra. Ha a nődokid így áll hozzá, kérdezd meg a körzetit. Nekem ők mondták, hogy bármikor betegállományba vesznek, ha gondolom. Hátha így ki tudod kerülni a nőgyógyászod.

Viola, itt a telihold!!! Drukk-drukk!!! Bárcsak én is mehetnék már szülni, olyan jó volna kicsit megkönnyebbülni!

KépKép
titi_27

Sziasztok,

Viola,

Én sem nagyon értem, hogy miért kellene azonnal befeküdnöd. Fontos tudni, hogy van különbség a terminus tullépése és a túlhordás között. A terminust ugyanis eléggé könnyű elszámolni. Akár egy-két héttel is. A túlhordás a veszélyes, mert akkor már a méh kezd elöregedni, és az ugyebár nem jó a babának. Ezért szoktak terminustullépés után flow-metriát és gyakoribb ctg vizsgálatokat végezni, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a méhlepény még megfelelően látja-e el a feladatát. Szülésmegindítás tehát csak akkor javasolt, ha a túlhordás veszélye áll fent, azaz a méhlepényben a véráramlás már nem iolyan jó.
Egyetértek Borókával, a nulla fájásról megindított szülés az esetek nagy részében vonja magával az összes többi beavatkozást, és nem ritka hogy császárral végződik a szülés.
Szóval kérdezz rá, hogy pontosan miért akarják a aszülésed beindítani. Bár lehet hogy erre egyáltalán nem lesz szükség :wink:
Mindenesetre reggel kiváncsian fogom bekapcsolni a gépet :wink: :lol:

Rolex,
Mit mondott a doki? Mivel sikerült megnyugtatnia? Nagyon titokzatosan fogalmaztál
:lol: Lakásfelújítás :lol:
Mi most vettük meg a festékeket, holnap ugrik a majom a vízbe :lol: Fincsi kakaó szín, kíváncsi vagyok, hogy mutat majd a falon. A gyerekszoba világos zöld lesz.

Piciri,

Én kimostam a pelusokat. Aztán meg egyenként ki is vasaltam őket. Mind a 40-et :!: Hát ilyen sem lesz több :oops: A DM-ben vettem a Gabi mosóport. Plusz, anyukám szerzett nekem Amway-es baby mosóport, majd letesztelem azt is.

A pocakok csuda szépek!!
:lol: :lol:

Puszi,
Kata
sz_kata

Sziasztok!
A telihold hogyan tud segíteni abban, hogy meginduljon a szülés?

Dune 37. hét
dune

Bujka:

miért van az, hogy a magzatok mostanság nem nagyon akarodznak kijönni?

Dune 37. hét
dune

Dune,

fogalmam sincs, hogy a telihold mikent tud segiteni a szules megindulasaban, de en nagyon bizom a hatasaban... Mindenesetre ma este sokkal tobbet kemenyedik a hasam, mint korabban... Bar fajasok meg sehol... Ha holnap nem irok, akkor meg is csak tortent valami az ejjel...

Viola (40+3)
fj35

Viola!
Ha esetleg közelebb van, vagy jobban útbaesik, akkor a Kőhíd Gyógyszertárban is vannak homeopata cuccok, ez a Gyömrői úton van (a gyorsforgalmi út mellett). Az a homeopátiás gyógyszereknél az a tapasztalatom, hogy nincs hozzájuk használati utasítás, úgyhogy szerintem úgy menjetek, hogy előtte a netről megnézed, hogy hogyan kell szedni. Én az elején vettem a sok hányás ellen (a tablettákat vitaminokat mind kihánytam, a szopogatós homeopátiás cucc maradt meg egyedül). Na ezekhez nem volt hasznut, sőt magyarul sem írtak rá semmit, azon kívül, hogy meddig jó. Szóval, ha rögtön el akarod kezdeni bevenni, ahogy megvettétek, inkább nézd meg előbb, mert van, hogy a patikus sem tudja. Bár lehet, hogy csak nekem volt pechem.
De reméljük, már nem lesz rá szükség, mert magától elindul a dolog!

Drukk drukk drukk :!:
Rozus

KépKép
rozus

Viola! VArjuk jelentkezesedet, hatha...

Csajok szules utanra homeopatias arnicat is szerezzetek be. En nem vagyok hoemopatiba fun, de az tenyleg ezerszer bizonyitott!

Ma kezdtem az utcso hetet. Mar tenyleg terhes. Kb 3 orat alszom, azt is 10 reszletben. Mostmar en is merek kadban furdeni.....

csengo
Vendég

Szép jó reggelt!

Tegnap megvettem egy Pierre Cardine kengurut, piros-szürke kivitelben, mint a babakocsi. Tetszik nagyon. Férjem rögtön fel is próbálta, ebben szeretné a gyereket magán hordani :)
Meg egy zenélő körforgót is vettem, fel is szereltem :)

Gesztenye!
Örülök, hogy minden rendben volt UH. Elméletileg lehet a baba ekkora. Nekem a 31.hét elején 1700g-ot mondtak...Azóta nem kérdeztem nem érdekel, majd kiderül, ha kibújuk :))

Titi!
Nem látszik rajtad 13kg!! Gondolom arányosan jött rád, meg a pocira.

Kata!
Hogyhogy 40pelust vettél? Hagyományosan fogsz pelenkázni? Én fej alá, büfiztetéshez....vettem 15-öt, meg 4db mintásat. Lehet, hogy keveset vettem?

Edit

Kép
Kép
edi78

Titi, Edi!
Nagyon csinos a hasatok!!! :D

Együtt- vagy különalvás: A nagyobbik fiammal hallgattunk minden okos „jótanácsra”, arra is, hogy „ne vedd fel, ha sír, mert felkap”, vagy hogy „mindig a saját ágyában aludjon el”. Ennek az lett az eredménye, hogy az első három hónapban szinte mindig úgy aludt el a kiságyában, hogy álomba ordította/fárasztotta magát. Három hónap után meguntuk, és elkezdtük úgy csinálni, ahogy a szívünk diktálta. És nem kellett sok, pl. 4-5 perc ringatás az ölünkben és már aludt is, lehetett betenni a kiságyába, ahol nyugodtan durmolt tovább. De az is előfordult, hogy a mi ágyunkban aludt el, ha éppen úgy jött ki a lépés, és olyan jól esett neki is és nekünk is! Amikor megszületett Dani, vele már a kezdetektől fogva rugalmasabbak (és tapasztaltabbak) voltunk…Én úgy tapasztaltam ezekből, hogy nagyon nagy szükségük van a babáknak a testi kontaktusra, és hogy annyira eltérőek a szükségleteik, hogy nincs olyan szakkönyv, amit érdemesebb követni, mint a szívünket.

Viola!
Megtette a telihold a hatását? Képzeld, az ikres barátnőm tegnap reggelre megszűlt (35.hétre), de még legalább 10 napig benntartják őket, bár a babák nem is olyan kicsik, 2,5 kg-osak és 47-78 centisek.

Suezika!
Nem lehet, hogy az agykontrollozás, a rémálmok és a szellemjárás között összefüggés van? :wink: Csak úgy kérdezem…bár lehet, hogy most az agykontrollosok leharapják a fejem…persze csak képzeletben… :D

Gesztenye!
Nekem a 32.UH-n 2075 gr-ra saccolták Jázmint. Ne aggódj szerintem a méretek miatt, én sem vagyok túl nagydarab, a csípőm sem túl széles, mégis megszűltem már két négy kiló körüli gyereket :lol: .

Tegnap voltam orvosi vizsgálaton a jogosítványom érvényesítéséhez. Csodával határos módon sikerült egy délelőtt elintézni minden orvosi papírt (EKG, labor, szemészet, háziorvosi vizsgálat). Nagyon rendes a háziorvosom, pl. elfogadta az április végi kismamás EKG-mat. Viszont a laborban a vizeletemben találtak cukrot :cry: Mondjuk előző este, aztán a labor előtt reggelire citromtortát ettem :oops: A szemészeten egy füst alatt megnézték a szememet abból a szempontból is, hogy vállalhatok-e spontán szülést. Ezt a vizsgálatot a fiúk születése előtt is elvégezték, mert erősen rövidlátó vagyok, és ilyenkor gyengébbek lehetnek az erek, és a nagy nyomástól tovább romolhat a látás. Eddig mindkét szülésem előtt azt írta a szemész a papíromra, hogy spontán szülésnek akadálya nincs, most viszont azt, hogy könnyített szülés, esetleg császármetszés javasolt :roll: Mivel Jázmin még mindig faros, lehet, hogy tényleg az lesz, bár a Párom szerint ne adjam fel a reményt, hogy megfordulhat...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jó reggelt!

Szegény lányok csak sok kitartást tudok kívánni nektek akik már ott vagytok a célegyensben, de a babuka még köszöni, de jól el van bent.

Mi tegnap voltunk dokinál, meg sem vizsgált, csak kérdezte a szokásos dolgokat, keményedek e, folyásom van e, görcsök, egyéb panasz? Mondtam semmi, jó akkor 1 hónap múlva találkozunk...
De ma mehetek vissza táppénzespapirért, mert rohadtul elfeljtettem tegnap kérni.

Utánna elmentünk a Baby Funba :) Nagyon jóóó :) Igaz tök lepattant pincében van, és nagyon kicsi a hely, de az árak tényleg szuperek. Vettem is szoptatóspárnát, amit este be is vettetem alváshoz. Hát megváltás volt komolyan, és csak 4000 volt, mondjuk ezt is sokkalom egy hengerért, de még mindig olcsóbb mint Brandon és társai ahol 8e-nél kezdődnek.
Láttam ott is lehet kapni mosószereket, meg öblitőt, szerintetek azok jók, érdemes ott venni?
A pasi amugy szenzációs, annyira fesztelenül, és közvetlenül beszélt a szoptatásról, meg tejkicsordulásról, mintha ő is nő lenne :) és nagyon segitőkész.

Nagyon szép gömbölyödő pocikat raktatok fel :)
Edi neked 1 hónap alatt elég sokat nőtt :)
Mi plussz 9 kilónál tartunk, reggelente kakaó, kakaó, kakaó :) Látom nem vagyok ezzel egyedül :)

Rejo látom egy napra vagyunk kiirva :) Neked ki a dokid? :)

További szép napot mindenkinek, megyek takaritani. :)

Kép
chesti

Sziasztok!

Megnyugtattatok a TGYÁS témában, én is úgy tudtam, hogy NEM KÖTELEZŐ a szülést megelőző 28. naptól igényelni. viszont a dokim nagyon kész van, miért mond ilyen hülyeséget???
(a Quartett-tesztet sem akarta a kórházban megcsináltatni, elküldött máshová, pedig a kórházban is simán lehetett volna.) A következőt másnál szülöm, az tuti.
Kiváncsi vagyok, hogy a házidokim ki tud-e nőgyógyászi papír nélkül írni? mert eddig mindig úgy volt, hogy vittem a sajtcédulát a "fenyegető vetélésről" és ez alapján írt ki a házidokim.

mindegy, már beletörődtem, hogy mindig mindenben próbálnak szívatni, aztán nagy nehezen csak rendbehozom a dolgokat.

Pelus - nekem is van vagy 30 db, plusz 5 db kifogó. A babakocsiba, a baba alá, böfiztetéshez is ezt kell használni, napjában van 10-et, szerintem is kell ennyi textilpelus.

puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Viola, Bujka, Mamy, Jadey???? Mizujs?

Annyit olvastam már itt a szoptatós párnáról, nekem is be kellene szereznem? :D

Chesti!
Igen sokat nőtt a poci, szét is repedt a bőröm, múlt héten vettem észre :( Viszont a hízás lelassult. Remélem a baba is sokkal, de sokkal nagyobb lett. :D
Ma is kakaóval indítottam :D

E. (33+5)

Kép
Kép
edi78

Krisszi!

Nekem is van kifogóm (2), meg frottír kifogó (2). De akkor pelust lehet, hogy beszerzek még vagy tizet. Ugyis jó pár hónapig/évekig kell. Fogyóeszköz :)

E.

Kép
Kép
edi78

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:54-kor.
Vendég

Gesztenye,

Ne aggódj! Meg tudod szülni!!! Zsófira a 29.héten mondtak 1500gr. Eddig abban a hitben éltem, h széles a csípőm, majd "megnyugtatott" az orvosom miután megtapogatta a hasam, h bizony ez elég keskeny. De valahogy annyira nem félek. A természet is tudja a dolgát, no meg a kedves doktorbácsik is.A lakásfelújítást ne úgy képzeld el, h már a port törlésnél tartunk...De nagyon optimista vagyok. (mert újra süt a nap) Tegnap felrakta a mester a napocskát a babszobába, gyerekek, botrány jól néz ki!!!!

Sz_Kata,
Akkor most részletesebben...:) Bár jobb lenne személyesen ám!!!!!Ennék már egy gazpachot!!:)Szóval, az úgy volt, hogy azzal nyugtatott meg, h 18 évig dolgozott olyan szülészeten, ahol szívrendelleneségekkel kerültek oda a kismamák. Szóval, kapásból tudta, h milyen fokozatnál van császár, melyiknél spontán, meg egyáltalán mi a bajom. Már csak a kardiológusnak kell eldöntenie, hogy II-es oder III-as....
Petike hogy van?

Lányok,
Jadey-ről annyi a hírem, hogy otthon pihen és nemsokára csatlakozik! És JÓL VAN!!!!!!
[/b]
rolex

Sz_Kata,
Drukkolok, h a színek úgy mutassanak, ahogy Te azt elképzeled..A nappalinkat a hétvégén csinálják....De előtte le kell vésni a sötétkék!!! festéket az előszobában...
rolex

SZiasztok!

Ma reggel kijöttek megnézni a hűtőt a szerelők, hogy tényleg nem működik. Ugyanis mult pénteken vettünk egy új hűtőt, és persze hogy 1000 ből is nekünk jut a szar :x Nem tudom az ilyen hogy fordulhat elő, de egyáltalán nem hűt. De a csere sem ugy megy már mint régen, hogy 3 nap és csere. Hanem meg kell nézetni szerelővel tényleg rossz-e. Mert ugye mindenkit hülyének néznek. De tényleg rossz, ugyhogy muszáj lesz nekik kicserélni.

Tegnap este nem tudom mit csinált baba, de ugy kidüllesztette a fejét vagy fenekét a jobb oldalon, már azt hittem ki akar jonni a hasamon keresztül. de átfordultam jobb oldalra akkor abbamaradt.

Jadey
de jo hogy kiengedtek, és már jobban vagy. Vigyázz magadra!

Simigabi
Óriás magzat :lol: Lehet hogy nekem is ez lesz majd irva :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok lányok!

Itt vagyok, még egyben :wink: Jól esett, hogy hiányoltatok! :wink:
Minden rendben, csak nem nagyon értem rá írni. Tegnap a párom szabadnapos volt, és egész nap ügyintézés-rohangálás-vásárlás stb.
Most jövök a CTG-ről, hálistennek minden oké. Alsó csíkom továbbra sincs a papíron (tudjátok már kétszer voltam, és egyszer sem mértek méhtevékenységet). Most rákérdeztem (egy számomra ismeretlen új asszisztens volt), és döbbenten mondta, hogy semmi baja a gépnek, csak éppen ilyenkor még nem kell ( :?: ) fájástevékenységet mérni, ha nincs fájásom. Mondtam, hogy nincs. De én ezt akkor sem értem. Tudtommal úgy is lehet méhtevékenység, hogy az nem fáj. Nem?... :roll: Na mindegy, nem álltam neki ott "kötekedni".
Gesztikém olyan hancúrt vágott le már megint odabent, hogy volt olyan, hogy 170-ig is felment a frekvenciája, aztán vissza 135-140-ig, aztán megint föl... nem semmi! :roll:
Legközelebb jövő kedden megyek, akkor már lesz a dokim, (most szabin van), és remélem UH-t is csinál, hogy tényleg most hogy is fekszik Geszti?

Viola!
Hát most már tényleg nagyon drukkolok neked!!! :wink: :lol: Bár úgy látom, ma még nem jelentkeztél, lehet, hogy éjjel történt valami?... :wink:

Rolex!

Klassz hogy megnyugodtál, fel a fejjel!!! :lol:

Krisszi!

Valóban nem kötelező a TGYÁS-t elindítani a szülés előtt, legkésőbb a szülés napján indul. A dokid nem tudom honnan szedte ezt a marhaságot. De ne törődj vele. Én is úgy fogom indítani, hogy a szülés napjától.
Ezt a neten találtam:
"A szülési szabadság a szülés várható időpontja előtti 28. nap és a szülés tényleges időpontja között bármikor megkezdhető. Ha a szülést megelőző időponttól indult, akkor innentől számított 168 napig jár akkor is, ha a baba nem a kiírt időpontban születik. "

Gesztenye!
Szerintem sem sok az 1900 gr a 32. héten, Geszti pl. a betöltött 33. héten volt 2300 gr. :wink:

Próbálok még visszaolvasni, és még jövök!

Kép
mamy

Sziasztok!

Én is hoznék híreket Jadeyről,de látom Rolex druszám is már írta,hogy otthon van.Minden rendben van Bencussal.
Otthon nagy rámolásban van a párja így nincs internete.Gondolom a napokban jelentkezik.

Titi:

Én a 2 lábam közé teszem a szopispárnát,és kicsit a hasam alá is.Szupi tényleg.Jadey is kipróbálta nálam múltkor.

Viola:

1 hét még belefér,bár én is már türelmetlen lennék.
Mennek a drukkok!!!!

Rolex:

Örülök,hogy megnyugtatott titeket a doki.

Képzeljétek,mi meg tegnap elmentünk és megvettünk mindent Mírának.Babakocsi,kiságy....
Szerintem még ráért volna,de a férjem hetek óta ezért nyaggatott.Pár dolog ugyan hiányzik,de hihetetlen sokmindent elintéztünk tegnap.Meghát egy helyen vettük szinte,és 10% kedvezményt kaptunk.

KépKép
rönci

Sziasztok Kismamik! :)

Sajnos a tegnap nekem kimaradt, nem tudtam jönni mert egész nap tiszta rohangálás volt!

Titi , Edi :) Naggyon csini pocakotok van!!!
Szerintem nekem is va már majdnem ekkor pedig még csak most fejezzük be a 27. hetet.

Rozus :) sajnálom hogy ilyen mizériát meg kell járnod a cukor miatt. :( Hidd el az nagyon jó hogy ezt most időben észrevették és kezelik. Így nem kell aggódnod. És szülés után ezek a cukorbetegségek nyom nélkül eltűnnek.

Elmesélnék egy szerintem igen tanulságos kis történetet.
Nekem kapásból az első vérvételen 10,1-et mértek éhgyomorra,azt hittem lefordulok a székről. Nekünk van otthon mérőnk és gyakran mértem de soha nem ment az éhgyomrim 5,5 fölé. Aztán rögtön kértem egy új beutalót kiderült hogy elmérték. Aztán most a 25. héten a cukros löttyös terhelésesen 8,1-et mértek. A védőnő megint jól ráijesztett adta a beutalót hogy azonnal menjek diabetológiára. Mondom én: nem lehet hogy elmérték megint? - Á, az kizárt! Bemegyek a diabetológiára, ott egyből levettek egy frisset 5,2. Mondom elnézést, nem lehet hogy esetleg a labor mér el valamit mert nekem mindig ok otthon is a vércukrom, meg egyébként sem volt vele semmi bajom. Erre levettek egy 6 hetes átlagot is.
Közben meg úgy lecsesztek hogy alig álltam meg a lábamon, hogy kismama, nem szégyelli magát, hogy lehetett a 26. hétig 9 kilót hízni, majd megnézheti magát, nem fog beférni az ajtón!! Azonnal abbahagyni mindenféle édeset, fehérkenyeret, stb. Még csak most kellene hogy elkezdjen hízni, majd bánni fogja utólag mert ám szoptatáskor is csak rakódnak le azok a kilók (megjegyzem mindezt egy kb. 95 kilós nő kárálta, elég megalázó helyzet volt, ki szoktam állni az érdekeimért, de ott alig mertem megszólalni).

Mondom tudom hogy ez nem mentség de a legjobb barátnőm is most terhes 5 héttel van előbbre és már 14 kilót hízott, értse meg, én próbálok tornázni meg sok zöldséget enni de én ilyen alkat voltam mindig is (67 kiklóról kezdtem)
Az lehet mondja erre a nő de ő biztos nem cukorbeteg!!
Erre én: még nem derült ki az sem biztosra hogy én az vagyok.

Eltelt 1 hét tegnap felhívtam őket az eredmény miatt. A 6 hetes cukor átlagom 5,3 lett! A nő egyből mondta tökéletes, felejtsem el az egészet, itt minden rendben. És most persze sokkal kedvesebb volt.

Mindezt csak azért írtam le mert én azt látom hogy nagyon sok kismamát ezzel-azzal hülyére rémisztgetnek. Aztán vagy van alapja, vagy nincs, de általában szeretik mindig a legsötétebb képet felfesteni.

Elhihetitek hogy emiatt volt néhány kellemetlen napom.

Az AFP-m is alacsony lett (0,58) azzal is végigjártam egy nem kis kálváriát, kb. 2 hét alatt úgy elhidegültem a magzatomtól mert folyton az lebegett a szemem előtt hogy úristen biztos DOwn kóros lesz. Holott utólag (és ez 20ezer forintomba került) kiderült hogy erre 1 a 22ezerhez az esély.

BOCS hogy ilyen off vagyok de a magyar kórházak többsége meglehetősen bürokratikus és nem kis kellemetlenséget tudnak okozni sokszor teljesen fölöslegesen.

Ja egyébként a diabetológiai mizéria alatt úgy betojtam hogy azóta nemhogy híztam de 2 kilót még fogytam is, most kezd csak visszajönni :wink:
Vendég

Krisszi :) a háziorvosod 30 napig tud kiírni nőgyógyászati javallat nélkül! Te most a 38. héten vagy szerintem már régóta azonnali hatállyal kötelessége kiírni még akkor is ha TGYÁS-t csak a szülés napjától veszed igénybe.

Azért az elgondolkodtató hogy a dokid ennyire rugalmatlan, azért bízzunk benne hogy szülésnél jobb lesz. 8)

Nekem a doki már a 12. héten mondta, hogy amikor kérem azonnal adja a javallatot.

Az a helyzet hogy egy terhesség alatti táppénz teljesen más tészta mint egy bármely másik állapot. Egy terhesség alatt 2 ember élete, biztonsága a tét és szerintem nincs olyan orvos aki ezt megkérdőjelezhetné. Mert ha történik valami, akár csak egy begörcsölés, senki nem fogja "elvinni a balhét" (gondolom érted mire célzok :lol: )
Vendég

MAmy :) Örülök hogy minden ok Gesztikével!!

Rolex :) drukkolok hogy minden rendben menjen a lakásfelújítással.

Chesti :) én ma készülök a Babyfunba felkészüljek valamire? 8)

Fj :) kitartás most már nagyon kevés van hátra, a finishben vagy. Sokat gondolok Rád!

SIBA :) ha erre jársz kérlek ne felejtsd el amit ígértél privibe nagyon várom a beszámolódat!!
Vendég

Krisszi, sajnálom, hogy így megjártad a dokival, de reméljük, a szülésnél teljesen meg leszel elégedve vele. Tudod, vannak, akik kicsit rugalmatlanabbul látják ezt a témát. De ha tényleg úgy van, ahogy Tűzmanó is leírta, akkor tényleg ki tud írni a háziorvos is. Úgyhogy hajrá! Tényleg nem mindegy, mikortól indul a Tgyás. Én azért dolgozom, hogy minél később kezdjem a táppénzt, félek ugyanis a ki nem fizetéstől (mi ugyanis nem vagyunk kifizetőhellyel rendelkező cég), és annyi a hitelünk, hogy a párom egész fizuját elviszi. Úgyhogy csak légy kemény. Igen, sajnos vagyunk páran, akiknek mindenért meg kell magunknak küzdenünk, de én mindig azt mondom, ez tesz minket erősebbekké.

Tűzmanó, igen, tényleg szép a pocid! Már kezdek nem aggódni a mérete miatt. Így hallva és látva, nem én vagyok az egyedüli nagy pocival rendelkező kismama. Már csak az derülne ki, hogy a magzatvizem sem több, és a baba is iszik... :(

Látom, Tűzmanó, Te is megjártad a poklokat! Izgultál nem keveset!

Rönci, hol vásároltatok be, hogy még kedvezményt is kaptatok? Ez igen jól hangzik. Persze, ha az árak alapból nem olyan magasak...
Jaj, ezt a szopis párnát meg kellene vennem, de minden nap 1/2 6-ig dolgozom, mire bárhová odaérek, szinte minden bezár.

Örülök, hogy Jadey-ék jól vannak! Tényleg, a hétvégén beszéltem Macifülke Judittal, és hál' Istennek ők is alakulgatnak. A pici lassan kiságyra kerül, úgyhogy szépen fejlődgetnek. Elvileg még kb 2 hét, és talán hazamehetnek. Gondolom, utána fog ő is jelentkezni, de kicsit maga alatt volt, most azért hallottam rajta, hogy jobban van, és kicsit megerősödött.

Viola, hogy vagyunk?

Hettie, jól megjártátok akkor ezzel a hűtővel, de bízzunk benne, hogy a sok tortúra után végre élvezni is tudjátok lassan.

Na, megyek dolgozni, van mit elintéznem. Mintha ólomból volna az idő kereke, még 1 hónapig dolgozom!!! :(

KépKép
titi_27

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:53-kor.
Vendég

Rönci,
Melyik babakocsit vettétek végülis? Mi most szeretnénk megrendelni a trio S3-at. Nekem jobban tetszik a C1-es, de meggyőztek, h jobb az S3-as a terepviszonyok miatt........
rolex

Titi:

A xI.ker Bocskai úton van az Elefáni babadiszkont,és ott vásároltunk.Kb Mária nagyker áraik vannak,szerintem korrekt,főleg ha 90 ezer fölött vásároltok,mert 10% már jó spórolás.

De a szopispárnát Kenguruban vettem még a Savojában.És sokáig nyitva van.(csak ott láttam plüsshuzatost)

Simigabi:

Köszi,de tényleg a férjem érdeme.Nálam meg majd biztos jön a fóbia pár napig.Biztos jót vettünk,szép a színe,stb.Nők mi????

Tűzmanó:

Tényleg nem semmi ami a cukroddal volt!

Rolex:

Tudod,hogy mosolyogtam,ahogy rákérdeztél a babakocsira?Jadey már mondta,hogy ti is ezzel szemeztek.Ugyanis chiccot vettünk.Mi a 4 kerekűt,mert(ct 01)azt mondták a 3 kerekűt annak ajánják,aki terepen akarná használni,vagy hegyen lakik.Mi panelkörnyéken lakunk,liftes házban,a szüleim felé pedig járdák vannak.A telkünk viszonylag terepen van,ott majd vigyázunk rá.
Én nagyon körbejártam a témát,végül nem az autófixest vettük.Elég érdekesen kell vele bekötni a kocsiba,nem volt szimpi.Viszont a nélkülihez nem adnak újszülött rögzítőt azt külön venni kell.Mi végül a Denimest vettük.(Farmeros)
Voltunk x bababoltban,de itt az Elefániban a legolcsóbb,ha leszámolod a 10%-ot.Így 125ezer-10%volt.El is hoztuk.
Nem tudom nektek melyik tetszik?Van egy szürke narancssárga,nekem az volt a másik kedvencem.

KépKép
rönci

Sziasztok :D

Klasszak a pocis fotók! :D Én is szépen alakulok... :lol:

Nekem is eszembe jutott Viola, Bujka, még nem jelentkeztek ma...

Csengo :D
Hajrá! :D

Jadey :D
De jó, hogy hazamehettél. Akkor minden okés Veletek, ez a lényeg. :D
Jelentkezz majd!

Tűzmanó :D
Hát igen! Ez az... Tényleg halálra rémísztgetik a mamákat, de a munkájukra meg semmi garancia :( :( . Bocs, tudom, hogy nem minden eü-s ilyen és nem minden kórház, de azért az felháborító, hogy pl. már egy sima labor miatt is a frász jöhet ránk, mert valamit elcsesztek :( .

Rolex :D
De jó, hogy csupa jó híreket kaptatok! :D

Krisszi :D
A többiek már írtak a szülési szabadságról, így én már nem regélek erről :D
A dokid viszont: :( :(

Suezika :D
Ja, az én dokim is ilyen! Befektetett a kiírt időpontban, aztán a lányom meg utána 8 nappal született meg + szülés után még 5 nap, tehát összesen bent voltam 13 napot.
Most azért szeretném kiharcolni, hogy ne kelljen befeküdni szülés előtt sokkal, mert a pici lányt minél kevesebb ideig szeretném csak nélkülözni...
Állítólag meg lehet beszélni, csak akkor a terminus után mindennap elvileg vizsgálatra kell menni, ami nekem pl. innen vidékről kicsit macerás, de valahogy csak meg kell oldani.
Ufók, szellemek??? Ajajj! :D :(
Bár most éjjel én is valami rosszat álmodtam, valami olyasmi is volt benne, hogy Eszti folyton leesett valami magas helyről... :( , de a végét szerencsére sosem láttam... Nagyon rossz volt :( , még az a jó, hogy nem emlékszem rá kristálytisztán.

Sz_kata :D
Hogy halad a festés?

Rozus :D
Gondolom, nyugodtabb vagy, hogy már beszéltél a dokiddal is rendesen a cukortémáról.
És milyen diétát kell csinálnod?

Én holnap megyek a kórházba. Ma hívtam a védőnőt, azt mondta, addig beszél a dokival arról, hogy én a terheléses tesztet kihagynám. Kíváncsi vagyok...

Aki járt arra: Baby-Outlet mostanában milyen? Árak, választék, stb... Lehet, hogy nekiindulunk mi is vásárolni holnap vagy holnapután. :D

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Rönci,
Mi is ott jártunk tegnap!!!!!!!! Összefutottunk az apósommal, ő is elkisért minket. A 2 férfi javasolta a 3 kerekűt. Mert felfújható és lehet vele erdőbe menni kirándulni........Hagytam magam rábeszélni, mert engem elsősorban az esztétika vezérelt. Őket meg a praktika..Mi a piros-szürkére bólintottunk rá. De nekünk is tetszett a narancs. A napokban meg is rendeljük. Álomszép igaz?
Mit ajánlasz még onnan Rönci? Miket vettetek?
Rolex
rolex

Sziasztok!

Tűzmanó, privi ment :)
Gesztenye, nem a Nyírő környékén lakunk, csak a dokim ott dolgozik és már 10 éve járok hozzá a magánrendelőbe, ezért fogok ott szülni :)
Rozus, csak kitartást tudok kívánni, a többiek azért megnyugtató dolgokat írtak, biztos minden rendenben lesz .
Rolex, szív eredmények szuppppper!
Jadey, de jó, hogy otthon! :)
Titi, ilyen sokáig dolgozol? Még egy hónap? Nagyon durva....

Megvolt a szív vizsgálat tegnap. Hát csajok, asszem belépek a paramama klubba, pedig olyan kemény csajnak hittem magam eddig. A prof. asszony (nagyon szimpi egyébként és profi a Haller utcai gyerekkardiológia is - csak sose kerüljünk oda) 20 percig nézte a monitort, tök lelkiismeretesen mindent átvizsgált, látszott, hogy el van merülve. Majd latinul diktálni kezdett az asszisztensnőnek. Aztán ezt mondta - továbbra is a monitort nézve- : Súlyos interkardiális elváltozás............................................ kb. 30 mp szünet.........................nincs.
Na ez alatt a 30 mp alatt megfordult a világ.. Rámnézett és onnantól kezdve beindult a rohangálás, a prof asszony mosta az arcom, az asszisztensnő legyezett, nagy show volt. Mondtam nekik, hogy abszolút nem vagyok ájulós típus :) Még sosem ájultam el életemben, de most tényleg nagyon közel voltam hozzá :) Persze most már csak nevetek rajta, de ott nem volt annyira vicces és az a lényeg, hogy ő is megerősítette, hogy nem kell izgulni, majd a szülés után menjünk vissza, mert akkor olyan erek is elkezdenek működni, amik magzati korban még nem (nem is tudtam), de ez elég gyakori eltérés, de nem okoz gondot a szülés alatt sem.

Szóval megnyugodtam, a szemem is teljesen rendbejött és tegnap egy csomó mindent el tudtam intézni, úgyhogy örültem, csak este apa el akart vinni vacsizni, de már nem volt erőm... :)

Puszi mindenkinek!
MSE

Kép
siba

Anita,
:) Én is örülök. Azt hittem ilyen borongós lesz az egész 3.trimeszter..
rolex

MSE!!
Félelmetes! Soha nem örültél még ennek a "NINCS" szónak jobban, igaz?:)
Olyan jó, jó híreket hallani!
rolex

Sziasztok!

Tűzmanó!
Cukor-mizéria :evil: :evil: :cry: :cry:
De a végeredmény miatt: :wink: :lol:
Már nem is kommentálom, mert csak ugyanazt tudnám írni, mint előttem sokan: ez a magyar egészségügy... :evil:

Siba!
Jaj, ez a doki! Mit ijesztget??? :? Gondolhatná előre, hogy az ilyen 30 mp-es hatásszünet milyen szörnyű!!! De a lényeg, az utolsó szó, hogy "nincs". :lol: Hát én is biztos az ájulás határán lettem volna...

Jadey!
Örülök, hogy már otthon vagy, majd ha tudsz, jelentkezz!!! Vigyázz magatokra!

Kép
mamy

Sziasztok!

Elkészült Simon születéstörténete, valamint teszek fel képet, ami még a kórrházban készült:

Kép

Simon születéstörténete

Péneteken reggel egy fantasztikus alvás után elment a nyákdugó. Akkor én már sejtettem, hogy közeleg a nagynap. Jósló fájásokat nem éreztem, viszont 20-30 percenként keményedett a hasam. Megérzesemre hallgatva szóltam a szüleimnek, hogy munka után jöjjenek és vigyék el Áront, mert a hétvégén Simon szeretne megszületni. Délután a szülők meg is érkeztek. Mondták, túl jól nézek ki egy szüléshez, ebből ma nem lesz baba. Én azért éreztem, hogy közeledünka cél felé. Este a keményedések is elmúltak, vacsoráztunk a férjemmel egy jót. Péntekről szombatra virradó hajnali 3-kor arra ébredtem, hogy pisilni kell. A mosdó felé vezető úton elkezdett szivárogni a magzatvíz. Nem igazán voltam benne biztos, hogy az, de rá fél órára megismétlődött. Néztem az órát és kb. 15 percenként jóslófásákot mértem. A derekam majd leszakadt, de húzó fájást a a hasamban még nem éreztem. Visszafeküdtem, járkáltam, majd 6 óra körül szóltam a páromnak, hogy irány a kórház. Gyorsan összepakoltunk, vettünk reggelit a benzinkúton. Úgy 7 körül érkeztünka kórházba. Az úton leálltak a fájásaim, de akkor már több órája folydogált a magztavíz, így nem fordulhattunk vissza. A kórházban az ügyeletes orvos megvizsgált. 2 ujjnyira nyitott volt a méhszáj és tiszta magzatvíz csordogált. Átöltöztem és bekisértek minket a szülőszobára. A Pirkadat neveztű szülőszoba volt egyedül üres, de nagyon örültem neki, mivel két ablakon keresztül ferőfényes napsütés járta be a szobát. Egy kis izgalmat okozott, hogy a fogadott szülésznőm szabin volt és nem elérhető, de gyorsan megoldottam és lepaktáltam az éppen ügyeletessel. Fájások még mindig nagyon rendszertelenül és gyengén jöttek 10-15 percenként. 8 óra körül túlestem az előkészítésen, ami kicsit rendszerezte és erősebbé tette a fájásokat. A méhszáj szépen tágult, így nem volt ok idegeskedésre, a baba szívhangja is tökéketes vot. A fájások szépen lassan erősödtek és kezdték felvenni a szüléshez kellő mértéket. Már a hasam is húzott a derekfájás mellett, és a fájások erőssége és hossza is sokkal inetnzívebb lett. Közben a szülésznőtől kaptam homeopátiás bogyókat, amelyek növényi oxytocint tartalmaznak. Jól jött, valamit segített. 12-kor megérkezett a dokim, megvizsgált és mondta a jóhírt, hogy fél órán belül meglesz a baba. Bekötötték az oxytocint, mivel vizsgálat közben a doki még mindig nem találta elég erősnek és préselőnek a fájásokat. Akkor én persze már csak arra tudtam koncentrálni, hogy átlélegezzek egy fájást, baromira fájt, de tudtam, hogy ez még rosszabb lesz, ha elkezd hatni az infúzió. A hatás nem is váratott sokáig magára, 10 perc múlva eltünt a méhszáj, majd pár perc múlva éreztem, hogy Simon feje áthaladt a szülőcsatornán, nyomhatok. Az ágy körül felállt a csapat, én nyomtam, levegőt cseréltem, aminek eredményeképpen a harmadik tolófájás közben kicsússzant Simon. Ez az érzés semmihez sem fogható, másodjára átélve is az élet egyik legszebbb érzései közé sorolom. Sajnos nem sikerült gátvédelemmel szülni, Simon feje a második tolófájásnál kibújt, de a váll, a doki szerint nem fért volna ki szakadás nélkül. Simon egyből felsírt és úgy még magzatmázasan a hasamra tették. A büszke apa elvágta köldökzsinórt, majd levették a köldökzsinórvért. A csecsemős nővér ekkor apja kiséretében elvitte Simont megmosni és felöltöztettni. Mire visszaértek a doki nekilátott az ellátáshoz, kicsit biztosan belül is repedtem, mert kaptam néhány belső felszívódó varratot és egy nagyon kicsit a gátra. 2 órát önfeledt állapotban a szülőszobán töltöttünk - Chopinnel a háttérben. Felhívtuk a családot, barátokat és néztük Simont, hogy kire hasonlít. Kisfiam eközben profi módon rácuppant a cicire. Amikor letelt a két óra Simont inkubátorba tették melegedni, én meg elfoglaltam a kórházi ágyam.

Bujka, Viola hajrá! Többieknek kitartás!

Andrea
Áron

Rolex:

Szerintem nem egy boltról beszélünk.Itt a xi ker.Elefániban 1 fiatal srác van,a többiek lányok.Nem lehet,hogy máshol voltatok?
A piros barnával van nem?Biztos láttad a farmerost is.A férjem választotta elsősorban.
Ha erdőbe mennétek lehet jobb a 3 kerekű.És ha van elég helyetek.
Egyébként vettünk légzésfigyelőt bébiőrrel,kókuszmatracot,lepedőt,és egy csomó apróságot.Kiságyat viszont a Brendonban vettünk,antik fenyőt,ami ifjúsági ággyá alakítható.Mázlink volt vele,mert kifutó modell,így olcsóbb volt.2 db volt már belőle.

KépKép
rönci

Sziasztok, lányok!!

Én még aránylag új vagyok a neten, rózussal találkoztam a Schöpf-?Mérei-s topiban, ő ajánlotta, hogy nézzek be hozzátok!! :D

November 3.-ára várjuk a kisfiúnkat, aki lombikbaba :D Tegnap voltam a 28 hetes uh-n, ahol 1500g-nak jósolták!! :D

Szívesen "beszélgetnék", tapasztalatokat cserélnék veletek!!
Sziasztok!!

Melódia
melódia78

Áron!
Köszi!!! Annyira édes ez a gyerek!! :) És a történet is nagyon megható! Még egyszer nagy gratula nektek!! :)
Pusz:
MSE

Kép
siba

Andrea!
Nagyon szép a történeted, és a kisfiad! :) Gratulálok a viszonylag könnyű szüléshez. Sok boldogságot kívánok nektek!

Melódia!
Üdv közöttünk és sok boldogságot a babaváráshoz. Én ugyan már a finisben vagyok, de vannak köztünk akik szintén novemberre várják a babát.
Meglátod, milyen hamar elszalad az idő, számomra is hihetetlen, hogy most már 2-3 héten belül érkezik a kislányom!
Gratulálok a sikeres lombikhoz! Hányadikra sikerült? (ha nem vagyok túl indiszkrét).

Kép
mamy

SIBA :D :D :D

Még csak most kezdtem el olvasni amit írtál!

Csak annyit így elöljáróban hogy én is április 27-én születtem!

A mailcímem: siqa@freemail.hu

Várom a képeket!
Megyek vissza olvasni!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert várom Gesztiéket! :D

Andi!
Nagyon-nagyon gratulálok Nektek ehhez a gyönyörűséges babához!!! Nagyon sok boldogságot és tejcsit Nektek!!!
Jól meglepett Simon az érkezésével! :D

Viola!
Neked csak megnyugtatásképpen, bár tudom, hogy a várakozásod, esetleges türelmetlenséged ilyenkor már természetes. Marcival én is így voltam (bár már sokat írtam) és hirtelen gondolt egyet, és burkot lukasztott :wink: A kórházi befektetésem előtti este (40+5.napon) úgy gondolta, hogy most akkor Neki elegendő lesz odabenn és kikéredzkedett. Hagyni kell a természetet és a Babát a saját menetében és meg lesz a várva vár boldogság!!!
Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön a szülésnél, ahogy tervezed illetve tervezitek!!! Drukkolok Neked és sokat gondolok Rátok!

Csengő!
Neked is megy a drukk!!! :wink:

Én még totál egyben, de most már ki is akarom várni a kórházi befekvésünket, mert nálunk nagyon besűrűsödtek a dolgok. Eladtuk a házunkat (kop-kop), Párom munkahelyet vált, meg akad még egy-két izgalmas dolog.
Én lelkileg alakulok, testileg-fizikailag elég ramaty vagyok egyre inkább. Fáradtnak érzem magamat nagyon... Valahogy csak lesz!

Este próbálok visszaolvasni és egy-két dologra reagálni. Sokat nem ígérek, mert folyamatosan van mit csinálni (már zsákolunk, pakoljuk a dolgainkat, a vevő idehoz holnap nem kevés bútort, mert nem tudja hová máshová tenni, emelett a hétvégét a mi kis ideiglenes lakásunk kipofozásán fogjuk tölteni).

Mindenkinek pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Üdv. Melódia itt! Mi lesz a kisfiú neve?

Áron/Andi!
Nagyon szép, megható a születéstörténeted. Tetszett nagyon, minden szépen, simán lezajlott. :) Ja és szép, nagy baba Simon.

Tűzmanó!
Hát igen azok szoktak pofázni akik nem néznek tükörbe meg magukba(95kg-os nőre gondolok). Kiváncsi vagyok ő mennyit hízott terhesség alatt. Én 27.hétnél 8kg-nál jártam. Nem foglalkozom a kilókkal, ha jönnie kell jöjjön. Alkati dolog is. Most a 34.hétben meg a 11.kg-ban vagyok. És az is általánosítás, hogy most fog megindulni neked a súlygyarapodás. Látod nekem sem indult meg, én kb. hetente 400g-ot felszedek a 12.hét óta, szépen, folyamatosan jönnek a kilók.

Melinda!
Küldök egy kis energiát a pakoláshoz :D ++++++++++

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok Lanyok,

hat, a telihold nem hozta meg a hatasat, de azert alakulnak a dolgok. Tegnap delutan ota nagyon sokat kemenyedik a hasam, gyakorlatilag 10-15 percenkent, de fajdalom nelkul. Az orvosom ezt nagyon pozitiv hirkent ertekelte, es vizsgalat utan ki is derult, hogy a mehnyak egy csomot rovidult ezek kovetkezteben, szoval jo uton haladunk. Azota is nagyon surun kemenyedik a hasam, mar csak azok a franya fajasok kellenenek, hogy parosuljanak hozza... Holnap reggel ismet jelenesem van, aztan ha szombatig nem tortenik semmi, akkor szombat reggel be kell fekudnom. En is es a dokim is nagyon bizakodo, hogy addigra magatol is beindul a dolog...

Koszonom, hogy ennyien szurkoltok nekunk:

Viola
fj35

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:53-kor.
Vendég

Bujka!
Az biztos nagyon jó, hogy sikerült eladni a házatokat, de azért nem irigyellek a pakolás miatt... :roll: Én nem is tudom, hogy bírnám ekkora hassal... :roll: Minden elismerésem a tiéd. Vigyázz azért nagyon magadra!

Viola!
Pedig azt hittem már, hogy események vannak, azért nem írtál... :wink: Jó hallani, hogy fájdalom nélkül is rövidül a méhnyak, mármint hogy nincsenek fájásaid, de azért szépen halad a dolog. Én is már nagyon parázok, hogy mi lesz, ha nem lesznek fájásaim, nem akarnám én sem túlhordani Gesztit, kórházba menni meg még kevésbé, de hát ha muszály... :cry: Most minden bizodalmam abban van, hogy kedden a doki ha megvizsgál, felcsillanó szemmel mondja majd, hogy rövidül a méhnyak, vagy neadjisten nyílik a méhszáj... :roll: :wink: Megmondom őszintén, örülnék neki, ha már beindulnának a dolgok. Kicsit türelmetlen vagyok... :oops: De persze az a lényeg, hogy Geszti mikor érzi úgy, hogy elég volt odabent. Erőltetni semmiképpen nem akarom!
Hát, további kitartást neked, és szorítok, hogy ha be is kell menned a kórházba, ne sokáig várasson már magára a baba.

Kép
mamy

Szia mamy!! :D

Gratulálok a kislányhoz!! :lol: Nekem is van egy, igaz ő már 7 éves, most megy suliba!! :lol: Ő az előző kapcsolatomból van!!
A második lombikunk sierült, hármat ültettek, egy babó maradt, de jó is így,egyenként!! :oops:

Irigyellek titeket, hogy már a finisben vagytok, de én még élvezem egy picit a kismamaságot! :D Te hol fogsz szülni?Első baba?

Edy 78,szia!! :D Én sajna már a 10. kg-nál tartok, de sajna nekem ilyen az alkatom!!Most egy picit magas a cukrom, vissza kell fognom!! :D Ne foglalkozzatok más véleményében súly kérdésben, a lényeg, hogy a baba jól fejlődjön, és ne legyél cukros!!A többi szopi alatt úgyis lemegy!!Neked milyen nemű a babód?A mienk neve, István, vagy Barnabás lesz!! :lol: Tietek? Szió Simigabi!! :D
melódia78

Andi!
Jó volt olvasni Simon születését! Nagyon helyes fiú! Felszívódós varratokat kaptál a gátra is? Fáj még a seb?

Tűzmanó!
Ez a cukor sztori brutális! Most ebből kiindulva lehet, hogy nekem sincs cukrom? Amúgy 8,1-et mértek 2 órával a 3deci cukros lötyi megivása után... Na mindegy, azt hiszem nem reklamálok, hogy ismételjük meg, de lehet, hogy itthon mérni fogom.

Viola!
Már azt hittem, babázol is! De már nincs sok hátra!

Bujka!
Lehet, hogy a pakolás beindítja a szülést? Azért csak óvatosan!

MSE!
Hát, én már attól, hogy olvastam, amit írtál, majdnem elájultam. De könnyes lett a szemem, az biztos. De jó, hogy minden rendben!

Melódia!
Szia! Itt tényleg van, aki szinte egy napon szül veled, pl én :) , de többen is, nézd meg a táblázatot!

Rozus

KépKép
rozus

Szia Melódia78!

Nálunk ha minden igaz, kislány lesz (első baba), Kata lesz a neve. Szeptember 23-ra vagyok kiírva. Tatabányai vagyok. Mostanság sokat pihenek, nem tesz nekem jót ez a hidegfrontos, kettős frontos idő :(
Két hete voltam dokinál kezdett rövidülni a méhnyak, jővő héten megyek megint hozzá. Addig meg pihengetek, szedem a Mg-ot.
Szio :)

Edit (33+5)

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Melinda!
Jó itt is látni.... :P

Viola!
Nagyon szuper,megkereshetlek hétfőn?
Csak írd meg ,mert nem szeretnék tolakodo lenni :oops:

Képzeljétek,ma nagyon megijedtünk be is pakoltam a táskába.
Dél óta folyamatosan keményedett 5 percenként a hasam és fájásaim is voltak hol 20 percesek hol 6ra lementek.
Baba iszonyatosan mocorog egész nap és tök kába vagyok
Párom azt mondta a hasam kezd leereszkedni.
Akkor még kb mennyi lehet még hátra ugye megvárja a szept 4et...
:(
hu most is fáj kb 5ig számolok és elmúlik.... :roll:
sue
35+4
suezika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?