Eddig csak olvasómódban tudtam inkább jönni, mert határidős munka+betanítás egyszerre már nem tűri a fórumozást is, de feladatot leadtam, ma betanítani se kell, úgyhogy pótoltam:
Juca!
Kinga édes és tökéletes,kizárt, hgy UFO lenne!
És az a sejtésem, hogy az álommanók is nagyon szerethetik, és mindig eljárnak hozzá, ha ennyit hagyja anyáját babanetezni, a mi legnagyobb örömünkre. Amúgy olvastam másik fórumon egy anyukánál is kiflis fejtartása volt gyerkőcnek és neki azért, mert a pocakban is szinte csak egyoldalon felüdt, mert annak az anyukának myomája is volt. Szval szerintem ne parázz, lehet kinövi.
Pupy!
Sajnálom a pechszériát, de én már látom a fényt az alagút végén, mert egy esküvő az csak jó dolog lehet, onnantól nem történhet veletek semmi rossz.
Ágota!
Üdv közöttünk. Bár érdekes amit leírtál, de ebben én annyira nem hiszek. Az szerintem nem a csillagokon múlik, hogy én mennyire tápanyag és vitamindúsan étkezem, ahhoz azért oda kell figyelni.
Anyukák!
Olyan jó olvasni ezeket a szopis és körömvágós történeteket, és most ugyan jókat mosolygok, de milyen jó lesz visszagondolni rátok majd mikor én huncut Buborékom is ezt fogja művelni
Csibe!
Hihetetlen hogy már hol tartotok, hipp-hopp és már kezetekben is tarthatjátok Gábort. Hiányzik még valamitek a kelengyékből, meg a szükséges dolgokból? A mostani és jövőbeni babaszobáról meg várjuk a képeket
Ja amúgy azt tudom, hogy csak akkor engednek szülőszobába nézelődni ha nincs szülés, de amilyen lökött vagyok, nekem még így is furi lesz.
Évi!
Azt látom, hogy Dóri élvezi a hintát, de tudnál a hintáról infózni, esetleg olyan képet betenni, amin jobban látszik? Kíváncsi vagyok, hogy milyen, ha nálatok ennyire szereti leányzó.
Ezeket a mondókákat én is elmentettem magamnak, köszönjük az utókor nevében
Brill!
Akkor még egyetlen egy örülős piroska engedélyezve, utána drukk ezerrel, bár én addig is sokat gondolok rátok. És jó látni téged itt „emberi” időben is
Narco!
Üdv újra itthon. Már kezdtél hiányozni
Örülök, hogy már így érzed Moszatkákat, szép nevet választottatok leényzónka, kíváncsi vagyok másik Moszatnak milye lesz
CsHeni!
Sajnálom, a történteket. Ez a kikapcsolódás viszont tényleg bizti jó lesz, érezzétek jól magatokat. Jót lestem, azon, hogy Nikitibe mentek, gondoltam, bennem már Buborék is alig fér el, nemhogy még ti is
Eszti!
Gyere gyakrabban, főleg így a vonalzó végefelé baktatva
Mátra!
Juj úgy szorítok érted! Pihenjél ezerrel, és vigyázz pocaklakódra és magadra, most ti vagytoka legfontosabbak.
Anikó!Szupi a tábla, ha van valami nyugodtan szólj, és bár a lila nem az én színem, de magyarázat miatt már értem. Ja és ahogy a piros és nagybetűkbe sikerült belejönnöd, tuti a tábla is pikk-pakk menni fog.
Annácska!
Jópofa lehetett az éjjeli állatkerti séta. Egyedül az ilyenek miatt sajnálom, hogy nem Bp-n lakunk, már kb 3 éve szeretnék feljutni normálisan az állatkertbe, de legalább nemsokára lesz indok is, hogy rá bírjam venni apát a kirándulásra. Amúgy nagyon tündériek a gyerekek, és a fényképekből sohasem elég, ez egy képmániás topic
Pocakméret tekintetében sorra kapom a vicces megjegyzéseket, én meg mindig elhárítom őket, hogy hosszában elfér (185 cm magas vagyok).
Kacsa!
Gratula zsákocskához, és valóban hihetetlne lesz majd a következő uh, majd arról iskérünk beszámolót.
Adriana!
Nagyon édes Levike, olyan megzabálni való, de látom ezt ős is tudja és elkezdte a kezeivel
Nyaralás, azért remélem legalább pihenés-kikapcsolódás szempontból jó volt.
Velünk minden rendben, hétfőn voltam dokinál, még a szívdobogását is meghallgattuk, olyan jó volt.
Hoztam pár képet hétvégéről, gyorsan felteszem őket, hátha valaki megcsodállja őket
Unokatesóm kisfia, októberben lesz egy éves, és 6 hét múlva lesz kistesója is a véletlennek köszönhetően. Amúgy kicsákó olyan édesen elszórakoztatta magát.
Apuék Fanni kutyusa "az első unoka":
Fanni lakhelye a kert: (anyuék már ilyen kerttel vették a házat)