Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi, Pupy
Köszönöm a kérdést! Nem is tudom, hogy vagyok. Ez lesz az első ciklusvégém, és nem is tudom, hogy mit érzek. Félek bízni. Inkább szeretnék kellemesen csalódni.
Azt tanácsoltátok, hogy nem szabad görcsölve akarni. Nem görcsölök, és megpróbálom lazán felfogni. De azért tisztára örülök, ha egy kicsit felpuffad a hasam...

Mikor kell tesztelni? Elég változó a ciklusaim hossza, de most úgy érzem, hogy pont 28 nap-ra jön ki. 14. napon éreztem keményedést és kis fájdalmat a bal petefészkem környékén. Azt olvastam, hogy peteérést követő 14. napon kell megjönnie a pirinek.

Azt lehet érezni ha sikerült?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Csak egyszer akartam elküldeni, de szakadozik a bnet nálam... :?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Eddig csak olvasómódban tudtam inkább jönni, mert határidős munka+betanítás egyszerre már nem tűri a fórumozást is, de feladatot leadtam, ma betanítani se kell, úgyhogy pótoltam:

Juca!
Kinga édes és tökéletes,kizárt, hgy UFO lenne! :) És az a sejtésem, hogy az álommanók is nagyon szerethetik, és mindig eljárnak hozzá, ha ennyit hagyja anyáját babanetezni, a mi legnagyobb örömünkre. Amúgy olvastam másik fórumon egy anyukánál is kiflis fejtartása volt gyerkőcnek és neki azért, mert a pocakban is szinte csak egyoldalon felüdt, mert annak az anyukának myomája is volt. Szval szerintem ne parázz, lehet kinövi.

Pupy!
Sajnálom a pechszériát, de én már látom a fényt az alagút végén, mert egy esküvő az csak jó dolog lehet, onnantól nem történhet veletek semmi rossz.

Ágota!
Üdv közöttünk. Bár érdekes amit leírtál, de ebben én annyira nem hiszek. Az szerintem nem a csillagokon múlik, hogy én mennyire tápanyag és vitamindúsan étkezem, ahhoz azért oda kell figyelni.

Anyukák!
Olyan jó olvasni ezeket a szopis és körömvágós történeteket, és most ugyan jókat mosolygok, de milyen jó lesz visszagondolni rátok majd mikor én huncut Buborékom is ezt fogja művelni :)

Csibe!
Hihetetlen hogy már hol tartotok, hipp-hopp és már kezetekben is tarthatjátok Gábort. Hiányzik még valamitek a kelengyékből, meg a szükséges dolgokból? A mostani és jövőbeni babaszobáról meg várjuk a képeket :) Ja amúgy azt tudom, hogy csak akkor engednek szülőszobába nézelődni ha nincs szülés, de amilyen lökött vagyok, nekem még így is furi lesz.

Évi!
Azt látom, hogy Dóri élvezi a hintát, de tudnál a hintáról infózni, esetleg olyan képet betenni, amin jobban látszik? Kíváncsi vagyok, hogy milyen, ha nálatok ennyire szereti leányzó.
Ezeket a mondókákat én is elmentettem magamnak, köszönjük az utókor nevében :)

Brill!
Akkor még egyetlen egy örülős piroska engedélyezve, utána drukk ezerrel, bár én addig is sokat gondolok rátok. És jó látni téged itt „emberi” időben is :)

Narco!
Üdv újra itthon. Már kezdtél hiányozni :) Örülök, hogy már így érzed Moszatkákat, szép nevet választottatok leényzónka, kíváncsi vagyok másik Moszatnak milye lesz :)

CsHeni!
Sajnálom, a történteket. Ez a kikapcsolódás viszont tényleg bizti jó lesz, érezzétek jól magatokat. Jót lestem, azon, hogy Nikitibe mentek, gondoltam, bennem már Buborék is alig fér el, nemhogy még ti is :)

Eszti!
Gyere gyakrabban, főleg így a vonalzó végefelé baktatva :)

Mátra!
Juj úgy szorítok érted! Pihenjél ezerrel, és vigyázz pocaklakódra és magadra, most ti vagytoka legfontosabbak.

Anikó!Szupi a tábla, ha van valami nyugodtan szólj, és bár a lila nem az én színem, de magyarázat miatt már értem. Ja és ahogy a piros és nagybetűkbe sikerült belejönnöd, tuti a tábla is pikk-pakk menni fog.

Annácska!
Jópofa lehetett az éjjeli állatkerti séta. Egyedül az ilyenek miatt sajnálom, hogy nem Bp-n lakunk, már kb 3 éve szeretnék feljutni normálisan az állatkertbe, de legalább nemsokára lesz indok is, hogy rá bírjam venni apát a kirándulásra. Amúgy nagyon tündériek a gyerekek, és a fényképekből sohasem elég, ez egy képmániás topic :)
Pocakméret tekintetében sorra kapom a vicces megjegyzéseket, én meg mindig elhárítom őket, hogy hosszában elfér (185 cm magas vagyok).

Kacsa!
Gratula zsákocskához, és valóban hihetetlne lesz majd a következő uh, majd arról iskérünk beszámolót.

Adriana!
Nagyon édes Levike, olyan megzabálni való, de látom ezt ős is tudja és elkezdte a kezeivel :) Nyaralás, azért remélem legalább pihenés-kikapcsolódás szempontból jó volt.

Velünk minden rendben, hétfőn voltam dokinál, még a szívdobogását is meghallgattuk, olyan jó volt.
Hoztam pár képet hétvégéről, gyorsan felteszem őket, hátha valaki megcsodállja őket :)

Unokatesóm kisfia, októberben lesz egy éves, és 6 hét múlva lesz kistesója is a véletlennek köszönhetően. Amúgy kicsákó olyan édesen elszórakoztatta magát.
Kép Kép
Apuék Fanni kutyusa "az első unoka":
Kép Kép
Fanni lakhelye a kert: (anyuék már ilyen kerttel vették a házat)
Kép

kancellárka

Sziasztok!

Mátra drágám!!!
Nagyon sokat gondoltam Rád, és imádkoztam Értetek, örülök, hogy a Jóisten meghallgatott! Vigyázz Magatokra nagyon, puszillak!

Wish!
Nagyon-nagyon gratulálok Nektek, és boldog, problémamentes hónapokat!!!

Csheni!
Nem találok szavakat… :cry: :cry: :cry:

Adri!
Nagyon jók a képek, szuper lehetett a nyaralás! Peti gyönyörű kék szemeire én is ráfeledkeztem!

Anikó!
Szuper a tábla, mint a készítője! :D

Narco!
Meglestelek Benneteket, gyönyörű helyen jártatok! És nagyon csinos kismama vagy! Na, akkor még egy feleségjelöltje van Kende babának… :D Gratulálok Angelikához! A barátnődhöz meg no comment, úgyis tudod a véleményemet… :?

Ágota!
Üdv a csapatban!

Pupy!
Jujj, hogy Te mikbe nem szaladsz bele… :shock:

Kacsa!
Mi is így kezdtük! Gratulálok a petezsákhoz!

Évi77!
Dóricica nagyon édes, szuper lehet a hinta!

Ma voltunk méredzkedni megint. Hát, csajok, üljetek le: Kende baba 5250 gr és 55 centi!!! Azt hiszem, nem kell aggódni, hogy elég-e a tejcsi… :D Bár van olyan, hogy úgy érzem, kevés neki, főként este szokott olyat csinálni, hogy totál leszívja, aztán rángatja egy kicsit, majd elalszik rajta, és 3-ig fel sem ébred. :shock: Ilyenkor egy kicsit elkeseredek, mert nem tudom, miért csinálja, de ezek szerint csak szórakozik az anyjával… :P

Puszilunk mindenkit!

Kép
Kép
norwell

Szia Kancellárka!

Minden nap itt vagyok, de általában csak olvaslak benneteket. Egyrészt nagyon sok mindenhez nem tudok még hozzászólni, másrészről meg társaságban is kell egy kis idő, mire ki tudok bontakozni. Általában először csak figyelek, ismerkedem, aztán nyílok meg.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

sziasztok Lányok!
Már réegen írtam de azértz olvasom a történteket.
Gratulálok a zebráknak!:-)

Mátra!
nagyon szép az új tábla csak elfelejtetted kijavítani mert nekem ma 12cn.

Teszek fel képet a kis kutyámról ha sikerül...
Üdv mindenkinek a nyaralókra jó időt, a dolgozóknak kitartást.[/img]

Kép

Kép
bellanitta

Szia Eszti!
Üdv közöttünk én is így vagyok ezzel hogy inkább olvasom a leveleket és ritkán írok is. Ezért örülnék ha el tudnék jutni a talira hogy mindenkit megismerjek és ők is engem.
most nem tudok írni semmit mert leálltunk és nem történik semmi..

vagy mégis mostanában narancsos-piroskás folyásom van?? meg kéne nézetni magam,??

Szia Ágota Üdv közöttünk.
sZIAsztok Anita
ui: nincs kép a kutyusról mert nagy felbontású és nem sikerült felrakni

Kép

Kép
bellanitta

Norwell!
Nem semmi Kende!Nő mint a gomba!Biztos az esőn tartjátok :lol:

Juca!
Csípős nem jó, mert kifelé is csíp :lol: :lol: .A múltkor megtapasztaltam, meg egyébként sem szeretem a csípőset.Ettem dinnyét, meg vasaltam egy kicsit, most nem szédülök.

Niki!
Aranyos a baba is, meg a kutyi is, és nagyon jó a kert!!!

Pupy!
Hihetetlen ami veletek történik :shock:
Mindent ti fizettek az esküvőn?Lesz menyasszony, meg menyecske tánc?
Jó állatoskodást :wink:

Közkívánatra a túrós keltkifli receptje:

A keltkifli: 50-60 dkg liszt, kettő kisebb tojás(jérce), vagy egy nagy, a lisztbe kevés só(késhegynyi), kb. 2 evkőkanál cukor, vagy több, ha sok a cukor a tésztában, akkor nem lesz jó az állaga. Diónnyi margarin még, majd a felfújtatott élesztő. Jól kidolgozni,tejet annyit adni hozzá, hogy kidolgozható legyen, ha kész a tetejét egy kicsit liszttel meghinteni ,konyharuhával letakarni, és melegre helyre tenni keleszteni.
A túróba cukor, szájíz szerint, egy tojás sárgája, lehet bele vaniliás cukrot is tenni, vagy mazsolát is. A tésztát elnyújtani, kockákta vágni, közepébe a töltelék, ami lehet szilvalekvár is,és összehatogatni.
a tepsibe helyezett kifliket, vagy buktákat, meg kell kenni egy felvert egész tojással. A tepsibe tehetsz sütőpapírt, vagy kend ki zsíradékkal. A sütőt elő kell melegíteni minden kelttésztának!!! Közepesen süljön. És még a sütés előtt is legyen ideje egy kicsit megkelni a tepsiben, és ez után betenni sülni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Na most aztán!

Először is ismét köszönöm mindenkinek együtt, hogy imádkoztatok, hogy velem voltatok. Kép
Köszönöm a telefonokat, sms-eket és azt is, aki csak csöndben szorított nekünk. Remélem 8 hónap múlva saját maga köszönheti meg a kicsi.

Anyukák!
Minen baba csodaszép, és köszönöm nekik is, hogy gyúrták az enyém kis agyát, hogy gondolja meg magát.

Szheni!
Neked még igazán soha nem írtam, mert akkor volt a legnagyobb rohanás az életemben, mikor jöttél. Remélem, hogy sikerül minden és nagyon boldog anyuka leszel. Sok csodálatos emberi érték van a világon, amit sajnos nagyon sokan nem látnak meg, vagy nem akarnak tudomásul venni. A Ti esetetek is példa előttünk, hogy minden rreménytelenségből van kiút. Hatalams szeretet vehet titeket körül, és ez adja a legtöbb erőt a kudarcok elviseléséhez és a boldog végkifejlethez.

Csheni!
Nagyon-nagyon sajnálom az mensidet.

Anikó!
Sikerült a tábla?

Ágota!
Kép
Remélem nektek is hamar összejön a leszármazott :)

Anita!
Anikónál tessék reklamálni! :lol: :lol: :lol:

Rólunk.
Szóval azt tudjátok, hogy pénteken ua. az a vérezgetés volt, ami az előző terhességemnél is. A kórházban tulajdonképpen attól dermedtek meg, hpogy a "tankönyv" sazerinti 7 hetes terhesség nem látszik. Hiába magyaráztam, hogy ez nem lehet több, mint 3 hét és max 5 nap. Aztán szombaton nem vcettek le ßHCG-re vért, hétfőn az orovs nem tudta megkülönböztetni a 28,2-t 282-től. :evil: Zokogás egész délután, mikor kedden, már a hazamenetelt tervezgetve véletlenül kiderült, hogy a 28, 56, 68 számsor az növekszik... :evil: Így új Uh, amit már orvos csinált, de ő sem látta borsószemhercegkisasszonyt. Így haza, nem kizűrva még a méhen kívüli lehetőségét sem. Kedden orvos, Uh kontroll. Slusszpoén, ma elmentem a háziorvosomhoz, elvittem a zárót és kértem, hogy péntekre csináljon laborbeutalót és ßHCG, toxoplazma meg clamidia tesztet. Na kiderült, hogy ez aug 1-től nem lehet körzetből, csak szakorvostól. :evil:
Türelem keddig. Már csak 5 nap, mert a mai már nem számít.
:lol:
1 napos nyaralás a Tiszatónál lemondva, lesz helyette aktív pihenés hétfőn. Kedden apa(?) jön velem UH-ra.
mátra

Pupy!

Mi is pont így voltunk az esküvő előtt! Nagyrészt nálunk is mindent mi fizettünk, persze kaptunk a szülői támogatást is, de mint nászajándékot. Tehát előtte olyan szinten leégtünk anyagilag, hogy egy vasunk sem volt. De a buli nagyon jó volt!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Mátra
Végre újra itt vagy! Nagyon hiányoztál a topikból!!!!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Szti!
Hát igen, csak kevesebbet, mert azért pihenni is kell...

Tudod, a jóra érdemes várni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerény ember vagyok én végeredményben...
mátra

Mátra!
Örülök, hogy újra itt vagy!Hát igen, nehéz dolog az a matek :evil:
Imádkozom, hogy minden rendben legyen, de én már most nem bírom kivárni a keddet, nem tudom te hogy bírod :? Nagyon szorítok!
Puszi, és pihenj sokat!!!Remélem menni fog! :D

Anita!
Én a helyedben elmennék dokihoz, bár középidőben előfordulhat pecsételő barnás folyás, de akkor úgy tudom nem árt megnézetni a progeszteron szintet, hogy képben legyen a doki is, ha már van pocaklakód, nem kell-e majd pótolni a progit.
A képet le kell kicsinyíteni, de hogy hogyan, azt ne tőllem kérdezd! :lol:

Kép
pankaa

Hajnali 2-kor a férj felkelti a feleségét:
- Drágám tessék a fejfájás elleni gyógyszered.
Az asszony álmosan:
- De nekem nem is fáj a fejem.
- Akkor d*g*nk.

A férj boxmeccset néz a tévében, a felesége olvasgat mellette.
Hirtelen felkiált a férj:
- Hát ezt nem hiszem el! Még négy perc sem telt el, és máris vége!
Mire a felesége:
- Aha, tudom, mit érzel...

Kép
pankaa

Sziasztok :)

Egy szép petezsák boldog tulajdonosa vagyok :)

Lányok:)
Köszönöm a szép szavakat és hogy nem felejtettek el :) Nagyon meghatódtam.

Mátra:)
Ahogy a szomszádasszonyom mondta nekem: Pihen, fekszik, meg sem mozdul. Vigyázz magatokra!

Puszi mindenkinek

wish

Wish!

Nagy-nagy gratula a szép petezsákodhoz! Legyen gondtalan a várandósságod!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Wish!
És milyen igaza van! Most aludtam 3 órát egy végben :)
Gratulálok neked, és:

Kép
mátra

Azt hiszem új Mátra költözött a topicaba... Nyugodtan nevehetjük Mormotának ezentúl. :roll:

Szóval most szép álmokat, jó éjt, és olyan 11 felé jelentkezem holnap :shock:

Kép
mátra

Sziasztok!

Mátra! Wish!

Még egyszer nagyon gratulálok! Wish nagyon örülök! Fotót is rakj fel, ha már látszik a kicsi Wish!

Mátra!

Most akkor tegnap láttak manót??? Nem baj, jövő héten látni fogják. Ha méhen kívüli lenne, akkor már gáz lenne, nem aluszikálnál ilyen nyugodtan! Úgyhogy kedves Szundi üdv a klubban. Ja és aludj előre a medve bőrére, mert lesz ez még így se :-)

Narco!

Azt felejtettem el, hogy nekem nem megy az a hadművelet, hogy pikk pakk összecsukom a kocsit, mert ott van Kinga, akit nem tudok addig a hátamra csapni :-( szóval ezt ne felejtsétek el! A talin kapsz két lurkót kölcsön, hozzátok a kocsit, és kiókumáljuk a taktikát :twisted:

tjuca

Szia Mátra!

Az a helyzet, hogy én dolgozom és nekem sincs nagyon időm a gép előtt ülni, de én is követem az eseményeket és nagyon szorítottam neked, bár nem igazán tudom az előzményt. Neked is lombikod volt? Egyéként örülök, hogy minden rendben (kopp-kopp).

CsHeni
A veled történteket nagyon sajnálom és szorítok.

Anikó
Köszönöm, hogy felraktál engem is a táblába.
Egyébként te hogy állsz?

Puszi
Heni
szalai heni

Lányok!
Köszönöm a pocidícséreteket. A férjemnemk nagyon tetszik, sokat simogatja. :lol:

Juca!
Itt a két hordozó levehető babástól a vázról, csak a vázat kell összecsuknom, ami egy mozdulat. Így nem lesz ezzel problémám. Amin agyaltunk az az, hogy miközben a babákat a vázat pakolom a liftbe, addig rámzáródik az ajtaja, ami önbecsapódós, biztosan ismerotek. Na de majd technikás leszek. A babakocsit viszont csak decemberben rendeljük meg. A sprotkocsi változata pedig befér teljesen gyerekekkel, mindennel együtt szétszedés nélkül. Sajnos nagyon sok kompromisszumot fogok kötni ahogy látom, de két pici babával másképp nem megy sajna.

Adriana!
Igen, amikor megmozdulnak az csodálatos. nagyon szeretem, amikro mozognak, és már most nagyon erősek.
Szinte hiányzik, amikor nincsenek velem.

Pupy!
Most már biztosnak tűnik a MÁV. Nem szretenék többet váltogatni. És nagyon jókat hallottam, de ahogy Évi is írta, a puding próbája a szülés. majd akkor is nyilatkozom.
Zsukát azért kérdeztem, mert 10 cn-t írt a tábla, és gondoltam hátha jelentkezett. Azt hittem, hogy a zebrájára fogok hazajönni.
Neked is ezt az önfeledt boldogágot kívánom :)
Ja és nem készült kép, csak a 18 hetesről, de már nem nagyon fér el egy baba sem egy fotón. Így csak majd a videót mutogatom meg nekik.

Niki!
Hát a másik mosaztra én is kíváncsi vagyok nagyon. :lol:
Veled mi újság? Akrobatika?

Norwell!
Hát neked is köszönöm. :lol:
Kende babának feleségjelölt??? Úgyis majd ő választ a sok csajszi közül. de hát ezen a topikon olyan szép kislányok vannak, hogy van választék :)

Wish!
Akkor neked jó pihenést, és nagoyn vigyázz magatokra. Gratulálok, és nagyon örülök a kis petezsákodnak. látod miből lesz a cserebogár???
Mindenképpen tájékoztass minden nap, hoyg mi van, jó?

Mátra!
Neked is jó pihenést. csak azt tudom írni, amit a többiek, ha feküdni, akkor feküdni. látod én is végignyomtam az első 3 hónapot, de megérte.

Jó éjt: N

Kép
narco

Timika! :D
Köszönöm jol van a kisfiam. :D Még egyenlőre élvezi hogy nincs ovi! :wink:
A szurik mennek most már bemelegitettem! :wink:

Köszönöm a segitséget a táblával kapcsolatban Nikiét elmentettem ha megint elakadom! :shock:
Nagyon ügyes vagy és köszönöm a leirásod! :D
Mátra pedig megcsinálta helyettem! :roll: A következő felhivásom ugy lesz hogy:
Szivesen betesz Mátra a táblába és visszaküldi nekem(és közben kijavitja az összes hibámat)! :lol: :lol:

Narco! :D
Akkor lehet hogy valamit elirtam! :roll:
Vagy rosszul fogalmaztam! :?
Zsukárol sajnos nem tudok semmit ,vele Mátra és Angie tartja szorosabban a kapcsolatot!
De azt hiszem szabin van egész augusztusban! :)

CsHeni! :D
Jo utat nektek!
És vigyázz magadra nagyon!
Várunk vissza! :D

Eszti! :D
Köszönöm kérdésed!
Hősiesen mennek a szurik és ha Isten is ugy akarja akkor jön hozzá még egy pár!!! :wink:
Holnap megyek a Kaáliba és minden eldől! :roll:

Brill! :D
Ma megjött! :P
Még ennyire piroskának nem örültem mint most! :D
Fel is hivtam a doktornőt és mondta hogy holnap akkor látni szeretne! :shock:
Kicsit izgulok!Azért is irto kellemetlenül fogom érezni magam hogy pont megvan és ott fekszem az asztalon! :shock: A másik meg remélem minden rendben lesz és kezdődhet élesben a stimu!Az első lombiknál is csuszott egy honapot mert nem reagáltam akkor a fogigátlora és annyira nem számitottam rá hogy bármi közbejöhet hogy kiültem a kocsiba és zokogtam!
De majd meglátjuk holnap mi lesz! :roll:

Évi! :D
De édes lehetett Dori ahogy mosolyog mindenkire! :D
Nálunk is hasonlo volt a szitu csak azért mertelek biztatni! :wink:
Az én kisfiamnak az idősek jöttek be nagyon :D és a hajléktalanok! :evil:
Édes Dori ahogy feldobja a kispiskotáját a hintában! :lol:

Csibe! :D
Beirtam a kicsike nevét és reggel mér ott lesz a táblában! :D

Adriana! :D
Köszönöm!
Bizom benne én is! :wink:

Pupy! :D
Akkor ezért volt ma az hatalmas dugo a Városligetben! :shock: Egy orát álltam kocsival és se elöre se hátra!Nem sokat késtem…….! :evil:

Niki! :D
Nagyon aranyos a kisfiu a képen! :D
A kutyus gyönyörű szép! :D

Norwell! :D
Nagyon köszönöm!Aranyos vagy! :D
Gratulálok ehhez a gyönyörű sulyhoz!Nem semmi! :D
Ügyes vagy!És persze a nagyfiad is hogy ilyen ügyesen szopizik! :D

Anita! :D
Most egyenlöre nálam van a tábla és nekem kellett volna észre vennem hogy javitanom kell nálad,de bevallom férfiasan elkerülte a figyelmemet! :roll: De javitottalak és holnapiban már a valos adat lesz igérem! :wink:

Panka! :D
A kifli receptet is elmentettem!
Nagyon jol hangzik!!!!
Most nálunk a turofánkod a favorit! :D
A vicceken „bepisiltem”! :lol: :lol:

Wish! :D
Szeretném tőled megkérdezni hogy hány babácskát kértél vissza?És mennyit sikerült leszivni a punkcionál?
Teljes szivemből gratulálok a kis petezsákhoz! :D

SzHeni! :D
Ma megjött! :D
Holnap Kaáli konzi! :)

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Na, végre szusszanhatok egyet, sokerült elaltatnom a kismanót, és nyugisan meg is vacsiztam.
Ma nagyon nyűgös volt egyébként, egész nap csak 1 óra hosszat aludt. Pedig annyira fáradt volt, cicire raktam, hogy elaludjon, de amint kiesett a cici a szájából, kipattant a szeme és elkezdett ordítani. Délután az apja elvitte sétálni amíg fogászaton voltam, de mire kijöttem a rendelőből már ott vártak, mert Levi megint ordított és gyorsan cicire kellett raknom, hogy megnyugodjon.
Gyanítom, hogy a telihold miatt lehetett ma ilyen nyűgös, mert a hugom kislánya is ugyanígy volt.
Remélem az éjszakája jobb lesz most, mert igencsak jóllakott. Hátha nem ébred fel 5 előtt. Mert normális esetben fél kilenctől 5-ig alszik, akkor szopi, és utána még 9-igy szunya.

Anyucik! Segítsetek nekem ha tudtok! Mostanában nem túl egyszerű az életem, emiatt sokat stresszelek, és ez a tejcire is hatással van. sajnos egyre kevesebb, a vacsit pár napja már cumisüvegből kapja... :( Hogyan tudnám szaporítani a tejemet? Reggelre van elég, de estére mindig "elfogy". Tudom, kevesebbet kellen sresszelnem, de nehéz. Nálatok még nem fordult elő egyszer sem ilyen? Vagy csak én vagyok ilyen selejt?

Mátra!
Nagyon örülök, hogy jobban vagy, pihenj sokat, aludjál amennyit csak bírsz! nekem a terhesség alatt 10 óra volt az alvásigényem! :shock: Bár lehet, hogy most is tudnék ennyit aludni... :roll:

Wish!
Nagyon örülök, hogy végre van egy petezsákod! Te is vigyázz nagyon magatokra!:)

Panka!
Ezek a viccek... :lol: Nagyon jók!

Pupy!
No comment. :( Szerintem lennie kellene egy olyan törvénynek, hogy egy rossz dolog után csak jó dolgok történhessenek sokáig. Te aztán halmozod a balszerencsét, szegénykém... Nagyon drukkolok, hogy több már ne legyen. Küldök neked egy kis vigaszt. Kép

Huh, elfelejtettem mit is akartam még. Megnézem még az előző oldalt, aztán még folytatom, mert biztosan akartam még valamit... :roll:

Kép

Kép
adriana

Ja, hát persze!
Kacsa!
Gratulálok a Zigótahálózsákhoz! Nemsokára már a csöpp kicsi szíve is dobogni fog, ez annyira csodálatos!:)

Niki!
nagy boldogság lehetett hallgatni a szívét! Én is úgy szerettem! Az nem semmi, hogy az unokatesódnak ilyen hamar vállalta a másodikat. Nehéz lehet... A kutyi amúgy nagyon szép!

Norwell!
szépen gyarapszik Kendebaba! estére nekem is mindig kevesebb volt a tej, de mostanság már szinte nincs is. De egyébként amikor üresre szívja, nekem is rángatja egy darabig, mire elelszik.

Anikó!
Megy a drukk holnapra! :)

Na látjátok, most aztán kitettem magamért, jó sokat írtam! Bocsi aki kimaradt, de már jojózik a szemem! :shock:
búcsúzóul még itt egy kép a kismanómról. Engem nem ér nézni, éppen kómázok, mert még kora reggel volt. :roll:
Kép

Puszi, jó éjt mondenkinek!

Kép

Kép
adriana

Nárcisz :)
Örülök, hogy a dokid ennyire jónak tűnik :)
Ahogy Évi is írta van esély a természetes szülésre :D
Klassz, hogy ilyen jól összebarátkoztatok a honfitársainkkal :lol:

CsHeni :)
Drukkolok, hogy ez legyen az utolsó 27-es vonalzód és a következő már 9 hós legyen :D
Jó pihenést nektek :)

Eszti :)
Ahogy itt már sokszor megkaptam szemtelenül fiatal vagyok, de én egy cseppet sem bánom :lol:
A tesztet szerintem a leghosszabb ciklusod napja után csináld meg. Nekem volt olyan, hogy az amúgy atom pontos 27 napos ciklusaim közé becsúszott egy 31 napos és mégsem voltam pocakos :)

Juca :)
Jól megkínoz Kinga ezzel a szopival :shock: Peti is rendszeresen tekeredik Annamari után szopi közben én meg visítok :lol:
A talira menni szeretnék, úgyhogy majd ott megbeszéljük :wink:

Évi :)
Pipi nagyon cuki a hintában :D

Pupy :)
Sajnálom a kocsit :( Nagyon rátok jár mostanában a rúd :(
Na de majd a nyár végéval új távlatok nyílnak meg előttetek :D
Szerntem is Peti szem tiszta apja :D
Örülök, hogy egy kicsit vígasztalódtál az Állatkertben :)

Niki :)
Az éjszaki állatkertezéssel nem vesztettél sokat, max egy laser sowh-t. Látni nem nagyon lehetett semmit, mert vak sötét volt. Dehát a lánykám miatt ezen is át kellett esni :lol:
Pocak méretre én is mindig kaptam a megjegyzéseket. Annamari tanitó nénije időnként megjegyezte, hogy látja már a borsóból cseresznye lett :lol:
Az unokatesód fia nagyon cuki. Hű, na azért ekkora korkülönbségtől még én is bepánikolnék. Azért majd mesél el hogyan bírkoznak vele :D Belegondolva, akkor most már két hónapos pocakosnak kéne lennem :shock: Azért ebből is látszik mennyire szeretik egymást :)

Norwell :)
Gratulálok Kende babához :) Mindjárt utoléri Petit :lol:

Mátra :)
A dokit tuti a frászba zavartam volna :evil:

Wish :)
Gratulálok, a kis petezsákhoz :)
Most már csak az a kérdés hányan is csücsülnek odabenn :)
Pihenj nagyon sokat :D

Anikó :)
Örülök, hogy örülsz a piroskának :)
Drukkolok holnapra. Lehet, hogy csak beszélni akar veled, meg kiírni a labort :D

Adri :)
Tejszaporítás:
Először is a gyakori fejés. Ne hagyj két szopi között 6 óránál többet. Néhány hete mikor Peti rászokott, hogy 10-12 órát végig durmol nekem is apadt a tejem. Így most inkább éjfélkor vagy 1 kor fejek és így van most megint rendesen.
Este megetedheted két ciciből is ha kevés neki. Amúgy ez teljesen normális, nem vagyunk mi tehenek :lol:
Vannak még gyógyteák: Laktoherb vagy Fitolak, meg Görög szénamag
Homeós bogyesz: Urtica urens C5 ( nehogy a nagyobb dózisut, mert az pont apaszt!!!) adagolása:
1-2. nap 3x5 golyó
3-4. nap 2x5 golyó
5. nap 1x5 golyó
előtte-utána 1 órával ne egyél-igyál aromásokat (kávé, tea, csoki, mentolos cuccok...)
Ezen kívül tényleg ne stresszelj! Hidd el nekem is volt néhány kemény napom és már ott tartottam, hogy igaz, hogy eddig több mint 40 litert adtam oda másik babáknak, de Peti mégis tápszeres lesz. De mindent bevetettem és most megint ömlik a tejem :lol:
Egyél rendesen, tartalmas kajákat és igyál naponta legalább 3 litert :D
Remélem nem voltam túl sok :lol: :lol: :lol:

Jó éjt Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Adri!

Annácska már mindent leírt a tejszaporításról, úgyhogy csak ügyesen, fog az menni! Estére nekem is kevesebb a tejem, de eddig még elégnek tűnik.

Anikó!

Akkor most a te pirikédnek is örülünk, de most utoljára! Nézed meg jól magadnak, és vegyél tőle érzékeny búcsút, mert nem látod majd jó másfél évig! :)

Norwell!

Kendebaba jó étvégyú kiskrapek lehet! Jól beindult a garapodásban. Kis édimanó. Ne haragudj, de nem emlékszem pontosan, hogy te kérdeztél a hintáról? Na, le akartam fényképeztni, hogy látsszon rendesen, de lemerült az aksi a gépben. Feltöltöm, és majd később teszek fel képet róla.

Biztos akartam még valamit, de hajnalok hajnala van még, ilyenkor extraszita a búrám :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Annácska! Adri!

Bevallom töredelmesen én nem fejek :-( A költözés előtt azért szoktam le róla, mert úgysem tudom áthozni, azóta meg lusta vagyok visszaállni. Ez törvényszerű, hogy van egy időszak, mikor kevesebb a tej? Mert akkor nem hazárdírozok, és elkezdek fejni. Eddig csak pár napig próbáltam az esti két cickót, de visszaálltam egyre mert csak bukott utána. Hurkái így is vannak a lánynak. Szóval most elbizonytalanodtam. Amúgy én nagyon sokat iszom!

tjuca

Jo reggelt lányok! Kép

Évi! :D
Remélem hogy utoljára látom!!!! :wink:

Adriana! :D
Köszönöm a drukkot most jol jönnek nagyon! :D

Annácska! :D
Aranyos vagy,hogy megakarsz nyugtatni!Köszönöm!
De igazábol tudom hogy mi vár rám!! :shock:
Mert minden vizsgálatom készen van ez most egy ultrahang ami a menstruácio második napján történik!Ettől tartok kicsit!De mindenki tulélte és én is tul fogom! :wink:

Elnézést hogy az also rész kicsit homályos lett de elállitottam valamit és már csak akkor vettem észre amikor elküldtem! :oops: :oops:

KépKépKépKép
aniko24

Wish!
Gratulálok a petezsákhoz! Olyan jó olvasni.

Mátra!
Örülök, hogy itt vagy újra, az álomkórság bizony a kismamasággal jár, úgyhogy ne ellenkezz az ágy csábító hivogatásásnak :)

Narco!
Akrobatika megvan, hajaj, olyan jókat röhögünk a pocakomon, olyan alakokat fel tud venni! Lehet majd neked kettő produkálja ugyanezt, az se lesz semmi :)
Örülök, hogy megoldódik a doki-szülés dolog.

Anikó!
Én is lemódosítottam, és azért írtam le, hogy tudd legközelebb, de az a lényeg, hogy megvan, nemsokára belejössz és megy mint az ágybavizelés, és addigra meg majd már megint másvalakinek kell beletanulnia majd :)
Hurrá, hurrá! Szorítok, hogy minden rendben legyen, mennek az extra drukkok is.

Adriana!
Ha ilyeneket gondolsz magadról, akkor az még rátesz egy lapáttal, dehogy vagy te selejt!!! Ne mondj már ilyeneket. Unokatesóméknál véletlenül jött ilyen hamar a második, tudja, hogy nem lesz könnyű, de ez a tündéri gyerkőc elég jó kisfiú.

Annácska!
Akkor nem sajnálom az éjjeli állatkertet, lézershow és állati villogó szemek nem tudnak lekötni, bár gyerkőc miatt én is bvállalnám, viszont nappal szívesen mennék.
Unokatesóm is pánikol, de épp Adrinak írtam előbb, náluk véletlen jött így össze.

Tegnap megjött a konyhabútorunk, após lecsempézte a Wc-t, haladunk, haladunk, mostmár csak egy lottó 5-öst kéne megnyerni :)

kancellárka

Anikó!

Kép

Pusza

tjuca

Juca!

Ne parázz, én se fejek. Ha az ember mindig cicire rakja a gyerkőt, ha kéri, akkor tuti lesz mindig elég tej! A cici onnan tudja, hogy mennyi tejet kell termelnie, hogy mennyi fogy belőle...
Egyedül akkor fejtem pár alkalommal, amikor elkezdte átaludni az éjszakát a kicsicsaj, és robbanásközeli állapotba kerültek a cickók. Pár nap alatt viszont szépen beállt e kereslet-kínálat egyensúly, azóta megint összeszokott csapatot alkotunk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!
Szörnyű gyorsan telik az idő, már megint reggel van, megint csütörtök :shock: Amióta nem dolgozok még gyorsabban telik!!!Ki érti ezt?! :roll:
Hát Lányok, nem fogjátok elhinni, de már megint találtak vmit az orvosok! :lol: Tegnap a házidoki csinált rutin EKG-t, és rájött, hogy szívzörejem van(már gyerekkorom óta, de ártalmatlan, remélem :? )
Így elküldött a felnőtt kardiológiára.Tényleg minden héten dokikhoz fogok járkálni.Már 4 hétre be vagyok táblázva!
Annyira mások a felnőtt orvosok, mint a gyerekdokik. :roll:
Ezt kezdem megtapasztalni :(
Na, de nem nyafizok tovább, inkább kérek időpontot, hogy 5 hét múlva is legyen hová menni :wink:

Anikó!
Drukkolok nagyon!!!Halacskám most éppen saját magával harcol, mert van egy kis tükör az akvárium mellett, és látja benne magát!De ha elveszem egy napra, másnap akkor is ugyanott keresi, és megy neki az üvegnek:-))Sok esze van mi?Még a macsekod eszén is túljárna!:-))

Mátra!
A sok alvásért én is megkaptam tegnap a magamét!Este 9-kor bealudtam, így a párom nem tudta próbálgatni az erősítőjét :?
De rájöttem ám, hogy az Utrogestan ákmosít ennyire, megnéztem a papírját!Éjjel 3-5.30.-ig viszont csak forgolódtam :(

Kép
pankaa

Kép

Anikó!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!
Alakul ez a tábla, csak szerintem a zebrás rész sötét egy kicsit, alig tudom kibogarászni.

Nárcisz!
Zsúkáék jól vannak, hazajöttek a nyaralásból, még 20-ig szabin vannak, még a levegőben lóg, hogy mikor jönnek hozzánk... A képeket még nem néztem, de aznnak is eljön az ideje, ha nem alszom el. :)

Évi!
Örülök, hogy Dóri barátkozik. Tündér lehet, hogy mosolyog mindenkire, azon meg nem csodálkozom, hogy mindenkit elbájol.

Kendemami!
De jó, hogy ilyen jól eszik a babó. Ti a talira el tudtok jönni????????????

Annácska!
Mikor zavarni kellett volna, éppen megállt a szívem. Utána meg már tök mindegy volt, majd' kiugrottam a bőröcskémből.

Adri!
Gyönyörűek vagytok! Nem lehet, hogy Levike azért nyűgösködik, mert érzi a mamin, hogy ideges?

Csibe!
Egyre jobban tetszik nekem ez a név.... Ugyan miért..... :D

SzHeni!
Nekem nem lombik, spontán jött baba, két vetélés és még egy csomó más szörnyűség után, amit már jobb is elfelejteni. Lényeg, hopgy most itt van és kínoz ám rendesen. Ahogy a párom(:)) szokta mondani, gyötör a pici :D

Juca!
Tetszett az adunk kölcsön két gyereket. Beilleszkedtetek már? Vannak rokonszenvesebb egyének arra?

Na abbahagyom, mert a végén elszáll és akkor tényleg idegbajos leszek.

Kép
mátra

Jó reggelt!

Képzeljétek, 9-ig zavartalanul aludtam! :D Levike ugyan felébredt 2-kor, meg 6-kor, akkor magam mellé vettem a nagyágyba, 7-ig szopizott és mindketten belealudtunk. Most amikor kikeltem mellőle, még mindig aludt. Remélem visszaáll a napirendünk hamarosan.

Annácska!
6 óránál több ritkán telik el mostanság két szopi között, tekintve, hogy ilyen rosszul alszik. A laktoherb teát iszom szorgalmasan, és mától fejni is fogok. De valami még nem világos: ha lefejtem szopi után, akkor azt a tejet adjam oda a következő szopinál a cici mellé, vagy termelődik majd annyi amennyi már elég lesz? Ezt most az elején kérdem, amig be nem indul rendesen.
Jaj, annyira elbizonytalanodtam! ráadásul a védőnőm meg a doki is azt mondják, hogy 3 óránál sűrűbben ne etessem. De akkor ordít, és tudom, hogy éhes, mert keveset evett. Szóval most emiatt is örlődöm.
Egyébként nekem is volt lefejve sokt tejem az elejéről, de azt már mind odaadtam neki :( olyan lelkiismeret-furdalásom van, amikor este tápszert adok neki, mintha megfosztanám valamitől... :(

Na jó, nem nyavalygok tovább, ez nem rám vall. :oops:

Juca!
Nehogy már miattam elbizonytalanodj! Biztosan az a legjobb Kingának, ahogy te csinálod! Egyébként Levinek is vannak hurkái, nem agyonetetni akarom, csak fogyóztatni sem :?

Évi!
Mikor kezdte Dórika átaludni az éjszakákat? És mit jelent az, hogy átaludni? Hány órát alszik egyhuzamban? Ez majd jön magától, vagy nekem kell valahogy rászoktatni? Bocs, ha kicsit buták a kérdéseim, de mostanság ilyen bugyuta vagyok én is. :shock: :roll: :D

Panka!
Így van ez, amikor az ember lánya elhatározza, hogy elmegy a dokohoz. Az elküldi máshova, ott is elküldik amoda, véget nem akar érni, végül kiderül, hogy leginkább időpocsékolás volt. Remélem nme lesz semmi baj! :)

Na, megyek és ránézek a manóra, mert még mindig húzza a lóbőrt. Nemhogy éjjel aludna így! :)

Pusza

Kép

Kép
adriana

Anikó!
Nagyon sokat gondolok rád. Semmi baj nem lesz UH-n, a dokik úgyis megszokták már, neked pedig nincs miért szégyenkezni, hiszen a siker érdekében ez kell. Már pedig mi olyanok vagyunk, akik mindent megtesznek a babák érdekében. Így van?

Mátra!
Éppen ezért kell nagyon vigyáznod magadra. Szeptembertől dolgozol, vagy elmégy táppénzre? Nem indikált neked a sok-sok pihenés, vagy nem is beszéltél erről a dokiddal?

Adri!
Gondolom azért, hogy egy fiatal anyuka kisbaba mellett nagyon fáradt, az természetes. Szerintem aranyosak vagytok így együtt, csicsásnak meg ráérsz később is lenni :)

Pankaa!
A lényeg, hogy nagyon vigyázz magadra. És mit mondtak pontosan a dokik? Kell valami óvintézkedés neked?

Niki!
Az ide-oda dőlés nekem is játszik, és látszik. Mindenhol puklisodom. Persze nekem a másik baba az egyensúlyeltolódást megoldja, így annyira nem látványos, de azért aki ismer, észreveszi. :)

Annácska!
De ez a doki legalább nem nézett hülyének.
Megjegyzések egyébként mindig vannak. Szinte minden anyukától hallottam más 1-2 dolgot.

[color=blue]Tud valamelyikőtök segíteni,[/color] hogy amikor pénzt váltok be, akkor valuta árfolyamot, vagy deviza árfolyamot kell-e néznem, illetve mennyi most az euró? A CIB-nél 280 körül a valuta, OTP-nél 270 a deviza, de az nekem kevésnek tűnik. Köszönöm

Kép
narco

Adri!
Azért mondják az egészségügyisek, hogy ne add oda 3 óránál gyakrabban, mert régen az volt afelfogás, hogy ettől apad a tej, a hormonális ciklus miatt. Viszont a legtöbb ismerősöm akkor kínálja ababáját, amikor éhes, tehát van, hogy 2 óránként, vagy annál is gyakrabban. Viszont nagyon sok tejük van. Szóvala kérdés nagyon bonyolult, de én a gyakori szoptatásra szavazok ...

Kép
narco

Nárcisz!

Köszi a bíztatást! Nagyon jólesett! :)
Amúgy meg már akartam kérdezni, most, hogy jön 2 babuci is, mi lesz Figó cicával? Hogy tudod majd összeegyztetni? Nálunk is van cicus, Marcipán, ezért kérdezem.

Kép

Kép
adriana

Nárcisz!
Fogalmam sincs egyenlőre. Ha valalhol közelebb lenne, tiutira mondanám, de naponta 100km-t utazni, nem lenne piskóta, télen a hóban főleg. Egyelőre ez még nyitott kérdés. A valuta - deviza kérdésben nem tudok segíteni.

Syry? Unique? Vagy csak az én figyelmem kerülte el?

Úgy szeretnék már vonalzót csinálni...
mátra

Adri!
Figót bevállalta az anyukám, az unokaöcséim 1-2 évre. Lemegy falura, ahol volt már párszor, és nagyon szeret lenni. Ha a babócáink megszeretik, akkor visszakerülhet később. Így mégsem kell véglegesen elszakadni tőle. Ott nagyon sok állat van, és nagyon jól fogja magát érezni szerintünk.

Kép
narco

Én bármikor el tudok aludni :lol:

Annácska :)
Egy baba van. Egy petezsákba egy bébi jár, kivéve prsze ha osztódik odabenn és egypetéjő ikrek lesznek. De ez azért nem túl valószínű.

Vicces, de nem emlékszem mennyitszívtak le...
Azt hiszem hetet vagy nyolcat. Nálunk ICSI volt. Másnapra kettő indult be és kettő bizonyatalan volt. Következő napra három lett, amiket aznap vissza is kaptunk, hatchingezve mindegyiket.
De szerintem nem igazán azon múlik mennyit kapsz vissza, kaptam én már vissza négyet is és nem történt semmi.

wish

Adri!

Levi annyit akar enni amennyi kell, nem annyit, amennyit előírnak, vagy az óra mutat. Ha sír, és tudod, hogy éhes, akkor az úgy is van. Attól meg ne izgulj, hogy kap egy kis tápot is. Régen ilyen korban már töltött káposztával is bepróbálkoztak! Nem azt mondom, hogy az a jó, de nyugi, előtejet megette, tejet eszik, csak kell még kaja. Én is akkor adok enni, ha kér, azaz, amikor felfogom, hogy éhes :twisted: Úgy látszik szerencsés alkat vagyok, hogy van tejem, de ez tényleg egyénfüggő, emiatt nem vagy kevesebb!!!!!! pláne nem selejt, hogy mondhatsz nilyet??????.
Ja egyébként abban sem hiszek teljesen, hogy a gyerek tudja mennyi elég neki, mert Kinga mostanában megint szokott bukni, tehát túleszi magát. Ezzel együtt, annyit eszik, amennyit akar, mert nem tudom leszedni a töltőről a kifejezéseddel élve :lol:
Szóval, ha kevés lenne a tejem, többször tenném mellre, elkezdenék fejni, és, ha még ekkor sem elég, akkor menne a tápszer, és nem lenne lelkifurim. Neked se legyen, Levi kis husi a képeken, most már mozog ezerrel, több kaja kell neki. Biztos helyre fog állni az egyensúly, tedd azt, amit Annácska javasolt :-)
Egyébként kezdem azt hinni, hogy meghitt és kiegyensúlyozott szoptatás csak a könyvekben létezik. :shock:

tjuca

Sziasztok!

Niki!
Már majdnem mindent megvettünk, ami kell a kicsinek! :lol:
Olyan jó volt pakolgatni őket!Nem akartam az utolsó pillanatra hagyni és szeptemberben a férjecském szombatonként is dolgozni fog! :cry:
Nagyon édi a kutya!!!Minden vágyam nekem is egy Berni pásztor, a következő kutyám ilyen lesz! :lol:

Norwell!
Nagyon szépen fejlődik Kende baba! :lol:

Anikó!
Köszi a táblát! :lol:
Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!!!

Mátra!
Melyik név tetszik?
Én is sokat alszom.Annyit aludj, amennyi jól esik!
És semmi stressz vagy megerőltető dolog!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Nem kötelező fejni, de azzal tényleg lehet szaporítani, hisz a cicinek azt az infót adja, hogy több tej kell. Amit lefejsz azt nem kell a követezőnél odaadni, mert lesz elég. Ahogy itt a többiek írták nem kell kivárni a 3 órát, ha a baba éhes etesd meg!
Ami viszot törényszerű, hogy 6 hetesen, 3 és 6 hónaposan a vannak a fejlődési ugrások, amikor a babának több tej kell, így előfordulhat, hogy gyakrabban kell adni neki cicit. Néhány nap és rendeződik. Nyugi :D

Később jövök, csak a gyerkőceim hiányolnak :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Adri!
Az orvos és a védőnő bármit is mond, ha a gyerek éhes akkor kér, ha nem akkor meg úgysem eszik. Bátyámék babája sem 3 óránként evett, hanem úgy ahogy megéhezett, pedig nekik is ugyanezt mondták. De a sógornőm úgy döntött, mondhatnak bármit, ha éhes a gyerek ő megeteti, mindegy hány óra telt el.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sziasztok Lanyok!

Megjöttünk a dokitol, nagyon jo fej volt. A ferjem leletei rendben vannak, cak a gyorsasaggal van meg nemi problma, de erre is van gyogymod. Viszont: amig nem tudjuk 100%-ra, hogy nalam minden okes, addig a ferjem csak a vitaminokat szedi. Aztan ha mar az en kivizsgalasom is befejezödik es minden rendben, akkor picit begyorsitjuk a fiukat valami kuraval amit nem ertettem, hogy mi, az a lenyeg, hogy a doki tudja. Ha igy sem jön össze par honap utan, akkor jöhet az inszem.
Nalam sajnos most talaltak valami bacit. Tudjatok van az a hüvelykenet vizsgalat amit a hisztero elött kell, hogy csinaljanak. Ma reggel kaptuk meg az eredmenyet, streptococcus-om van. Ez egy kis gyulladas, kaptam ra gyogyit stb. Amikor veget ert a kura ra egy hetre vissza kell mennem megismetelni a vizsgalatot. Ha rendben, akkor okt. elejen hisztero.
En most nem leszek egy hetig, holnap hazamegyünk, de most jön velünk a ferjem batyja is es a annak a csaladja. Nem voltak meg Magyarorszagon, ugyhogy ez inkabb olyan turista-ut lesz. Mar pakolom a csomagokat, keszülödöm.
Minden jot Nektek, kivanok sok-sok zebrat addig is mig nem leszek :D

Puszi
Judit
jucmuc

Kép

Kép
pankaa

Szöveg lemaradt:Ifjú pár és a tanúk :lol:
Pupy!Ehez mit szólsz? :lol:

Nárcisz!
Nem tudom jelent e problémát ez a szívzörej, szerintem nem, de majd 21.-én kiderül, akkora kaptam időpontot.

Jucmuc!
Örülök a kiskatonák eredményeihez :lol: Sajnos gyakori a hüvelyfertőzés, de meglátod hamarosan te is küzdhetsz a terhességi álmossággal,fáradékonysággal :lol:

Sajnos nekem most nagyon hullik a hajam, majd rakok fel elborzasztó képet is.

Anikó!
A Vichyt lehet használni terhességben?A hajhullás elleni ampullákra gondolok.Úgy tudom te szakértő vagy a témában :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok,

Képzeljétek, én is élek még! :twisted:
Bocsánat a nagy szünetért... Sokminden van, munka, család... Na ne felejtkezzünk el a 24 órás ügyeletről sem Laurával :twisted:
Egy szó mint száz: megvagyunk, jól vagyunk, néha olvasgatok de írni sem időm, sem türelmem nincs :( Mindenkitől bocsánat!!!
Laura nagylány már, 6.200 g, kedden volt 4 hónapos, forog hátról hasra, hasról hátra (ezt ritkábban, mert imád hason lenni), mosolyog, gügyög, épphogy el nem indul :) Jókat alszik. Két napja kinn alszik a saját szobájában, jelentem, jól viseli. (eddig velünk aludt bölcsőben) Igaz, hogy ma éjjel apa ébredt fel a bébicsőszre, mert anya simán aludt volna tovább (hátha visszaalszik Laura cici nélkül is :shock: ááááááááááááá nem! :P ez még viccnek is rossz! hajnali 4 a legjobb időpont a szopihoz!, de fő az összeszokott csapat! :P
Na jó, végülis alszik 11-12 órát, 1x kelt fel, ne panaszkodjak! :)
Annyira szorítottam/szortok Nektek! Olvastalak! :) Hatalmas puszikat küldök a Pocilakódnak!
Köszönöm a hiányolást! :)

Nagyon ügyi vagy! Klassz a tábla! :) Drukkolok a stimuhoz!

Szeritem se parázz a tejci miatt. A kereslet-kínálat beáll mindig, kivétel nélkül. Sok leves (rántott), ásványvíz (szénsavmentes), nem lesz gond! :)
Én mondjuk fejek, de ez csak az én hülye mizériám miatt van, hogy inkább legyek kőkemény sok tejjel, mint üres cicivel egy ordító gyerek mellett.. Elég rapszodikus, hogy Laura mikor kel fel, mikor kér enni és mennyit... Kénytelen vagyok kiegyensúlyozni a mennyiségeket :roll:

Évi77 :)
Küldtem mailt! Köszi! :)

Juca :)
Neked is ment mail! :)

Annácska :)
De jó, hogy itt vagytok! :) örülök, hogy jól vagytok! Még mindig fejsz? Mekkora Petike? (súly, hossz)

Nárcisz :)
Tipp a lifthez: beteszed a gyerekeket, lift fel, emeleten kiszállnak (persze maguktól) majd lift visszahív, beszállsz és felmész a többi tartozékkal :twisted: :twisted: :twisted: (a jó anya beszél belőlem)

Tudom: képetképetképetképet :) Most nincs azóta friss, hogy a múltkor tettem fel, de igyekszem, ígérem! :)

Puszi mindenkinek

TALI MIKOR ÉS HOL????

KépKép
unique

Éva híradó

Nyugi nincs baba.

"Nálunk festés van, szanaszét vagyunk, ezért nem tudok menni a netre. A ctg-m jó lett, de Virág megint faros- ezek után kételekdem, hogy volt-e valaha is fejvégű. Ráadásul szerintem pici is, 2520 g, Méhszájam C2000 és valami streptococusom is van, szóvan nem vagyok valami happy... Puszilok mindenkit."

Ennyi ez üzi.

Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?