Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Megint dolgozom :cry: :lol:
Ilyen felemás érzés, mert mint már mondtam szeretem a muinkámat, de olyan jó volt a családdal lenni.

Tomi jobban van, tegnap már nem volt láza és sült krumplit evett rántott hallal, actimel joghurtot ivott rá. :twisted: Én biztosan hánytam volna...

Gabi,
jobbulást a kiscsajnak. Panthenol!!!
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem a 18.heti UH-ról. Most vagyok 17. hetes 1 napos

Jó rövid volt kb. 10 perc de lehet, hogy sokat mondok. sokat nem láttam, mert a doki a páromnak mondta a dolgokat.
A leleten nincs is sok adat :((
BPD: 37mm
OFD: 47 mm
FL: 23 mm
Összehasonlítottam a ti adatotokkal nekem igen alacsonyak az értékeim :(
A doki azt monta, minden rendben.

Az AFP-ről még mindig nincs eredményem.
Sajnos nem érzem még mindig a mozgását.

Sziszi!
Szabadság után mindig nehéz visszaszokni a munkához. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat s egymást. Jobbulást Tominak.

Málna!
Máté hogy van?

Gabi!
Jobbulást a prücsöknek. Hogy vagy? kitartást a szagokhoz. Vigyázz magatokra. A hétvégén nem erőltetted meg magad?

Szerintetek 3D-s UHra vagy 4D-s Uhra kihogy hívja. Mikor érdemes elmenni én csak egyszer szeretnék?

A következő kötelező UH jó későn lesz. 32.héten.

Bea!
Megszoktad a rokonságot?
Takidoról tudtok valamit szerencsésen kiértek?

üdv mindenkinek.

Kép
nika04

Helló!!! :D Ittvagyok kb.5 percig! :?
Ha minden jól megy a Málnáék ma hozzák ki a Mátét a kórházból!Szép kis nyaralás volt ez nekik!! :evil: Majd gondolom jön valamelyik nap,és elmesél mindent részletesen!
Borzasztó mennyire lefáraszt ez a két gyerek!! :? Már voltunk Visegrádon Bobozni,meg motorozni,meg shoppingolni,stb......
Tehát szépen elütjük az időt,de nembánnám,ha már vége lenne!!Iszonyat sz@r a Sógorom :twisted: stilusa,és rosszul vagyok,ha csak meglátom Őt!!Még jó,hogy hétvégére elutaztak a barátaikhoz vidékre! :D De sajnos ma már jönnek vissza!!!
Kivel mi újság van azóta?Dóri csak szombaton jön haza,a Málnát pontosan nemtudom,a Candi csak 20.-án,ha jól tudom!Másról nem is tudok!!!!! :?
Úgy döntöttem,hogy jövőhétre bejelentkezem a 4d-és UH-ra a Brandon-ba!!Kiváncsi vagyok!!Bár az IGAZIBÓL csak akkor lenne IZGI,ha még nemtudnám,hogy fiú-e,vagy lány!Na mindegy!!Legalább lesz róla egy felvételem!Majd kérek képet is!A héten még jövök egy pocis képpel nektek!!OLYAN NAGY MÁR!!!!
Nika!Ugye Te mondtad,hogy még nem mozog a baba!!!Még az RÁÉR!!!Nekem is,meg a Dórinak is a 17. héten mozdult meg!!!NYUGI!!!Nemsokára jelentkezik!! :wink: Most megyek!!Majd jövök!Puszi mindenkinek! :)

Kép
bea27

Sziasztok,csak benézek,aztán robogok tovább!!!!!!
Sziszi,milyen kiscsaj????Krisztike kisfiú,csak ezzel a becenévvel álcázzák Gabiék :lol: :lol: először én is azt hittem,hogy 2 kislánya van :lol:

Eszti!!!A cickafark tea kúra állítólag rendszeresíti a mensit,előhozza a pé-t akkor is,ha valakinek nincs!!!!!!Én még nem próbáltam,de anyu már igen és amellett,hogy gyulladáscsökkentő,tényleg rendbeteszi a ciklust!!!Én itt a babanetn egy másik topikban olvastam,hogy egyik csajnak a doki ajánlotta,mielőtt nagyon nekifekszenek a Clostynak,hogy csináljon egy tea-kúrát és hátha gyógyszer nélkül összejön a baba!!!Én a ciklusom 3.napjától,azaz mostantól kezdem inni,naponta 2 csészével 15 napon át!!!Aztán majd figyelem a hatását!!!!!

Gabi,én már sokszor csináltam LH tesztet és ha jól emlékszem olyan igazi két jó erős csíkot még sose produkált!!!!Vagy egy kalap sz@rt sem ér a módszer....vagy nincs pé-m....vagy az is lehet,hogy olyankor csináltam,amikor már volt??????????Nem todom,mert a dobozra az van írva,hogy a félidőtől kezdve minden nap csináljunk egyet...de könyörgöm:nekem volt 36 napos ciklusom is,meg volt 28 napos is....hogy a fenébe találjam ki mikor van félidő???Minden ciklusban máskor :roll: :roll: Ezért nem ér nálam semmit a dolog!!!!Már 2 hónapja nem is vettem,,mert csak jól felidegesítettem magam mindig rajta!!!!Most már tényleg csak a természetre és persze a hőmérőre hagyatkozom,ami szinte már hozzámnőtt :lol: :lol: Krisztikének jobbulást,küldök neki egy gyógyító puszit!!!

Kismamák,hogy tűrittek ezt a jó kis időjárás váltakozást????Én majdnem elalszom állva mindig!!!!!Pedig én még egyedül vagyok,nincs senki idebent :cry:

Na megyek koszorút kötni!!!Délután otthonról még benézek,ott több időm lesz!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

Sziasztok Csajok!

Meli,
Hogyan mukodik ez a cickafark tea?
Ciklus 3. napjatol kell szedni, napi 2x?
Mennyi teat kell fozni, mekkora adag teafuvel?
Drogeriaba lehet kapni?
Lehet hogy vetetek valakivel es kikuldetem ide hogy en is tudjam inni.
Lassan itt az 1 eves hazassagi evfordulonk es meg mindig csak ketten vagyunk :cry:
Neha annyira lelomboz, multkor mondtam a paromnak hogy soha eletemben nem fogok tobbett fogamzasgatlot szedni.........annyi gyerekunk lesz amennyi osszejon!
Csak mar kezdodne el a sereg-gyartas :roll:

LH tesztet en csinaltam az elmult 2 honapban, es akcio is megvolt pont akkor amikor kellett.........lehet hogy be kellene szerezni egy hagyomanyos homerot?
Nem is tudom, kezd mar annyira elegem lenni..........megvarom a nyaralast aztan majd meglatjuk :shock:
Nekem annyival nehezebb mint nektek hogy nem tudok orvoshoz jarni, mert itt annyira nem foglalkoznanak velem. Angoloknak is fizetni kell az inszemert, gondolom kulfoldieknek meg meg tobbet :(

Bea,
Kitartast a rokonokhoz :wink:
Ha lesz majd fotod a 4D-rol, rakd legyszi fel, azok olyan szep kepek......tisztan kiveheto minden rajta!

Jaj, most rohannom kell!!!!!!!!!!!!!
Ezek a rohadt telefonok :roll:

Kép
icus

Gabi,
bocs. Tényleg hirtelen a lányod ugrott be...

Meli, köszi a helyesbítést.
Cickafarkot még nem próbéltuk. Eggyel több vagy kevesebb :lol:
Majd jövő hónapban kipróbálom.

Nika,
a kolléganőméknek is ilyen idős kor körül mozgott, a sógornőmnek meg csak 19-20. héten. A lényeg, hogy 20. hétig már érezzed. Nyugi!

Nekem már 13. héten mozgott és a 14-en már apa is érezte.

Icus,
Cickafark teát lehet kapni drogériákan, DM-ben, Rossmannban vagy gyógyszertárban is. Az adagolás rajta van és tudtommal napi két bögre az adag.
Vendég

Köszi csajok a bíztatást!
Akkor nem türelmetlenkedek csak figyelek rá.

Itt zúhog az eső :(

Icus!
Fel a fejjel. Én az Elevitről is azt olvastam, hogy segíti a beágyazódást. A gyertyázás no fürdés trükköket vesd be.
Én a fogamzásgátlót közel 7 évig szedtem ez sem mérvadó.

Meli!
Mindent bele. Az időjárá változás fejfájással járt, nekem nem szokott fájni a fejem, most aluszékonyabb vagyok.

Bea!
Kitartást a sógorodhoz. Az enyém is egy bunkó én őt kifejezetten kerülöm. Az a baj, hogyí ez átragad a feleségére is. :(
Olvasom, hogy kiképzésen vagy egyszerre két gyerek figyelmét lekötni az nem semmi.

Kép
nika04

Sziasztok!!!

Sziszi,te is próbáld ki,én is így vagyok vele,egyel több,vagy kevesebb praktika,nem mindegy már???
Icus,én nem filtereset veszek,mert az erősebb!Forralok kb.0.5l vizet,van egy nagy bögrém,abba teszek teafüvet....hogy mennyit is?,Hát úgy kb.egy evőkanálnyit.Aztán rá a víz,letakarom,állni hagyom...leszűröm és kész...ez egy napi adag...ma így csináltam...az íze ilyen :x :x :x :x fini keserű,mint az epe....de mindegy,én akkor is iszom rögtön,ha felfázok egy kicsit....igaz ilyen hosszantartó kúrát még sosem csináltam,most 15 napig tervezem inni....hát majd meglátjuk....itthon drogériában meg lehet kapni....Londonban nem tudom,hogy jutsz hozzá....nézz utána a neten.....azt sem tudom,mi az angol neve....de latinul Achillea,ez tuti!!!!!!Ha másképp nem megy küldess valakivel itthonról!!!!!

Hol van mindenki????Persze a nyaralókon kívül???!!!???

Nika,a fejfájás az nem túl kellemes,én régen nagyon fejfájós voltam,de már nem(kopp-kopp)

Ma újrakezdtem a jógát....már nem csináltam hónapok óta és szégyenlem is magam miatta....pedig olyan jól éreztem magam,mikor csináltam!!!!Egy hasonlóan egészségcentrikus barátnőm mondta,hogy csináljam újra,hátha az is segít!!!!Van egy spéci könyvünk,nagyon jó dolgokat ír a jógáról és ahhoz,hogy csinálni tudjuk óriási segítséget ad!!!Vannak kifejezetten nőknek való gyakorlatok,pl.peteérésre és menstruációs ciklus beállítására.....azzal,hogy megmozgatjuk a belső hasi és nemi szerveket,fokozzuk a vérellátását és a hormonok termelődését....nem magamtól vagyok ilyen eszes,olvastam :lol: :lol: ártani nem fog,amikor régebben minden nap csináltam teljesen tele voltam energiával....úgy mentem az esküvőmre,hogy aznap reggel is jógáztam és olyan jól éreztem végig magam,nem izgultam,egész este táncoltam....szóval semmi sem szól ellene....állítólag az Aviva torna is hasonló gyakorlatokból áll!!!!

Na nem untatlak benneteket,aki tud jöjjön!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Hello lányok, nem sokat voltam a napokban. Mától már én is dolgozom, de még csak lightosan. Kb 9.30-kor bementem, ebédidőt 2 órát eltöltöttem, aztán 3kor meg végleg hazajöttem. A suliban 1 nagyon rendes kolléganőmnek mondtam, hogy ha minden jól megy, márciusban jön Esztike... Anyáék meg azt mondják, nem vagyok normális, ki fognak rúgni, ha megtudják... Nem is mondom el senki másnak még egy darabig. Nem mintha ki akarnának rúgni, de osem tudni.

Én is utánanéztem régebben a cickafar, csak azt, amit már ti is mondtatok, rendbeteszi a ciklust, és segít pé-nél.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Cickafar :wink: =cickafark

Kép

Kép

hoppá

sziasztok csajok!
Na megpróbálom feltenni a képeket.
Az első a 12.hetes
1155015336.11.doc

A második sajnos elég homályos 18.héti azzal még próbálkozom, mert
1150822025.28.doc

Hoppá!
Én is vártam 12.hetes koráig sőt 14.hét lett belőle. Tartottam tőle, hogy kirúgnak majd.

Meli!
Jógázni nem tudok sajnos. Szeptembertől indul egy kezdő tanfolyam még nem tudom, hogy elmegyek-e. Az intim tornának viszont neki álltam könyvből, de nehéz így megtanulni.

Szép napot mindenkinek! [/url]

Kép
nika04

Jó reggelt,

most jöttem meg a nővédelmi kp-ból. Uh-ra mentem először, aztán kellett volna védőnőhöz. Az uh-n a doki mondta, hogy sajna a babó úgy helyezkedik, hogy nem láttatja magát, de ráírta a papíromra, hogy:Grav.s. 5. Élő terhesség. Szerinte a bébi inkább még cak 5 hetes.Azt mondta, menjek vissza jövő héten, talán addigra látunk már szívhangot.

Kép

Kép

hoppá

Ja, úgyhogy nem mentem így a védőnénihez, majd csak, ha lesz szívhang :?

Kép

Kép

hoppá

Nika, szépek a képek Csöppről. Nem tudom, nekem mikor sikerül feltennem őket. Bár azokon nem sok minden látszik...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!!!Kata,nagyon biztos vagy a dolgodban!!!!!Mármint,hogy Esztike lesz :lol: :lol: Férjed is puncist szeretne???Mi először kiskukit,aztán kiscsajt!!!!!De persze mindegy,csak jöjjön már!!!!!!!!!
Nika!!!!Van egy nagyon jó könyv,a szerzője B.K.S.Iyengar-a címe:Jóga új megvilágításban.3000Ft-ba kerül és minden nagyon pontosan és részletesen benne van,ha érdekel valakit vegye meg!!!!Szinte minden hétköznapi betegség gyógyítható,de legalább mérsékelhető a jógaászanákkal!!!!Tegnap egy órát jógáztam és ma olyn jó kis izomlázam van!!!!

Képzeljétek,tegnap reggel a hőm 36,5fok volt,a ciklus 3.napján voltam,már alig volt meg,szinte semmi,ezért szeretkeztünk egy jót!!!!Ma reggel 36,9fok a hőm!!!Nem tudom mi van,lehet,hogy tegnap volt pé-m????Szerintetek ilyen lehet???Na mindegy,azért belekezdünk a 2naponta- programba!!!!!!!

Mindenkinek szép napot mára!!!Nálunk szépen süt a nap,ezért este gazolok végre!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Koszi a sok infot a cickafark tearol, majd en is iszom, bizti fini lesz :x
Mielott megkerek valakit hogy vegyen otthon megnezem itt a latin neve alapjan, hatha ratalalok.

Kis-pluto, Bea
Merre vagytok ma?

Meli,
Tok jo ez a joga! En soha nem csinaltam meg, de a baratnom jar jogazni es allandoan mondogatja hogy mennyire jo.
Artani tuti nem art, sot! Minden hasznal amitol jobb a kozerzetunk (no alkohol) :wink:

Hoppa,
Mikor mesz a dokihoz ujra?
Addigra biztosan lesz szivhang is :)
Nem tudom hogy otthon hogyan mukodik, de itt nem rughatnak ki kismamat meg akkor sem ha csak 1 hetes terhes. Otthon ki kell varni a 12 hetet?!

Nika,
Csak szamokat latok, kepeket nem :evil: .......ez a babanet.
Lehet hogy mikor legkozelebb feljovok majd latom a kis cukorfalatot :)

Meli,
2 naponta akcio? hm...... :oops:

Milyen ido van otthon?
Itt annyira hideg van, majd megfagytam az ejjel.......13 fok volt es nyitott ablakokkal alszunk. Lehet hogy ma este bezarom, vagy eloveszem a teli paplant :roll:

Kép
icus

Sziasztok!
Na én ma voltam védőnőnél. Persze az enyém szabin van 2 hetet :? , de megcsinálta a kiskönyvemet a másik védőnéni :D Jobb így, mert 2 hét múlva csütörtökön megyek a 12 hetes hüvelyi uh.-ra, és akkorra mindenképp kell a kiskönyv.
Tegnap úgy görcsölgetett a jobb vesém :? , de a Mg pezsgőtablettától jobb lett. Bizosan felfáztam ebben az összevissza időben.

Gabi és Bütyike 9+6

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!
Icus,itt is hideg van már,hallod Gabi fel is fázott!!!Én sem tudok hogy öltözni,mert reggel még naon hideg van,aztán megsülök,aztán jön az eső és lehűl 15 fokot.....én jobban bírtam a dögmeleget,tudtam,hogy mire számíthatok...most meg teljesen kiszámíthatatlan.....

Gabi vigyázz magatokra,egy vesegyulladás most egyáltalán nem hiányzik!!!Fiad jobban van??Remélem azóta nem történt semmi balaset!!!!

Többiek?????????????Puszi

Kép Kép
meli1118

Kis_plutó!
Felfázásra jó a csipkebogyó tea is abban legalább C vitamin is van.
A magnézium a méh fájdalmamra nekem is jó volt.
Vigyázz magatokra.
Akkor hamarosan látunk képet a tiédről is.

Icus!
Nálunk is hideg van. Olyan őszies már az idő.

Meli!
Én is jobban bírom a meleget akkor érzem jól magam ha min. 25 fok van. Sokszor mondtam, hogy nekem Spanyolországba kellett volna születnem ott jobb az életfelfogás is :))
Köszi a jógás könyvcímet gondolkodom rajta.

Ma talizom a barátnőmmel egy cukrászdába. Kész öngyilkosság odabemennem mikor minden percben éhes vagyok :)) Dobos tortát biztos eszek.

Puszi
Edina

Kép
nika04

Szia Edina!!!Szerintem próbáld ki a könyvet,tuti bejön!!!!!!Én meg olyan vagyok,mint egy vérbeli olasz:temperamentumos,hirtelen haragú,de imádom az életet!!!Én meg inkább élnék ott!!!Tökéletes az időjárás,isteni a konyhájuk,meleg a tenger.....nem folytatom....jó étvágyat a tortához :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Hello,

Meli, csak reménykedem, hogy ha Esztinek hívom, akkor lány lesz :wink: Igen, apa is punci-mániás :oops: Szóval ő is lányt szeretne. De ha fiú lesz, akkor sem fogunk elkeseredni :lol:

Legközelebb 1 hét múlva megyek ehhez a dokihoz, aki ma nézett uh-n. Szerinte még csak 5 hetes vagyok, nem 6. Lehet, hogy mégsem jól láttam, mikor volt pé-m???? Akkor lehet, hogy nem is március 21-et fognak mondani szülésre...

Icus, én úgy tudom, nálunk 12 hetes kor után nem rúghatnak ki, addig igen. Bár elég hülyén nézne ki, ha bejelenteném, és másnap felmondanának. De elvileg nem kizárt...
Ja, a hidegről annyit, hogy mi is nyitott ablaknál alszunk. Én mostanában hosszú ujjú hálóingben, nyakig betakarva alszom. Hülye egy idő van...

Kép

Kép

hoppá

Visszatértem :D
És már nem egyedül!!! :D

Elnézést kérek Tőletek, de még nem tudtam visszaolvasni, hogy kivel mi történt az elmúlt másfél hétben,
most csak beugrottam a céghez 1-2 dolog miatt, de hivatalosan még holnap is (azaz ma) szabin vagyok.

Szóval a lényeg:
Egész nyaralás alatt kétpofára tömtem magamba a bolgár káposztasalátát, amit rajtam kívül senki magyar nem szeretett a szállodában :D
Minden éjjel 4* (!) mentem ki pisilni :?
És teljesen meghatódtam piritől, aki egész idő alatt békén hagyott, pedig a nyaralás közepébe akart belekontárkodni... :D

Aztán összeraktam... :shock:

Nem az esti vacsora alkalmával elkövetett hatalmas zabálások miatt pisiltem olyan sokat...
És nem agykontrollal tartottam távol pirit...

Várnában direkt nem mentem el pisilni, hogy legyen mit itthon
De aztán Ferihegyen nem bírtam, muszáj volt elrohannom...

De amikor hazaértünk, eldobtam minden bőröndöt, és rohantam a teszttel ama bizonyos helyre, nagy nehezen sikerült kipréselnem magamból néhány cseppet,

És ott a két csík!!!

De csajok, be kell vallanom, öszintén szólva jelenleg két állapot között ingadozom, a
basszus, mi lesz, terhes vagyok :shock: és a
hurrá, terhes vagyok :lol:
váltakozik

hát ismét kiderült, hogy nem vagyok normális :oops:

úgyhogy inkább hazamegyek aludni 8)

Ui: Andi sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni :( , küldtem sms-t a párod mobiljára többször is, de valahogy az üzenetem vagy a ti választotok fekete lyukba kerülhetett :shock:

a kedvenc képem:
Kép

Puszi mindenkinek!!!

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Muszkuru!
Ismerős az érzés én rá 4 napra vettem egy más fajta tesztet s újra 2 csíkot kaptam.
S akkor bejelentkeztem már dokihoz.
Most akkor gratulálhatunk? vagy még ne majd UH után.

Hoppá!
A legközelebbi UH-n biztos látják már a picit. Képet el ne felejtsd kérni én a nagy meghatótságban elfelejtettem s máig is bánom.

Meli!
Ma megis nézem a könyvesboltban a jógáskönyvet.
A spanyolok hasonlítanak az olaszokhoz vagy az olaszok a spanyolokhoz mindegy voltam Spanyolországban 8 országból volt 5-5 fő s az olaszok+spanyolok nagyon jól megértik egymást.
Én is extra türelmetelen vagyok a Csöppöm még mindig nem mozdult meg. Imádok bulizni sokáig fenn lenni későn kelni.
Ott is konyha stb. S a pasik is nekem bejöttek főleg discoban olyan jól tudnak táncolni, s szeretnek párosan is.

jó munkát mindenkinek.
Puszi

Kép
nika04

Muszkuru, nagyon gratulálok!!! Remélem mostmár a hurrá, terhes vagyok felkiáltás erős benned :lol: Emlékszel az "özön csimota" megfejtéséért kapott jutalmadra... :wink: Ezek szerint most ért oda!!! Rettenetesen örülök!!! Ja, nekem ugyanilyen teszt volt az első. DM-ben vett Smiley-s ugye??? Na, amire ma jössz, addigra biztosan tisztul minden a fejedben, és széles vigyorral nézel majd mindent.... 8) Szóval mégegyszer hatttttalmas gratula!!!!

Nika, ne türelmetlenkedj Csöpp jól van, majd ha Ő akar, akkor jelez. Lehet, hogy Murphy törvénye érényesül most is: már csakazértsem :?

Kép

Kép

hoppá

Szia Musz,

gratulálok Nektek!
Olyan klassz, de már a sírás kerülget, hogy mindenki terhes a környezetemben...csak nálunk nincsen semmi (senki).
Vendég

Sziszi, nálatok ott a biztonság, hogy tuti lehet babátok, gondolom most is ott bújik melletted... Nálunk meg ott volt a kérdőjel: lehet egyáltalán??? Úgyhogy ne aggódj, nálatok is jönni fog :wink:

Kép

Kép

hoppá

Én nem tudom ezt már ilyen pozitívan kezelni. Már nagyon kételkedem ebben, hogy van egy, akkor lesz kettő. Sok családban nem lehet második...
Mi mindent elkövettünk, már ennél többet nem tudunk.
Vendég

Na megyek, majd jövök még. Remélem mindenki így (kétcsíkosan) jön haza a nyaralásból :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Muszkuru, nagyon gratulalalok!!!
Sikeres nyaralas volt :wink:
Mikor mesz dokihoz?
Gondolom meg a csalad nem tudja, de biztosan eszreveszik majd a vigyorodon :lol:

Anyusziszi, ugy latom mi sorstarsak vagyunk......de legalabb neked mar van egy!
Korulottem is mindenki lebabazik en meg csak varok es varok es varok...........................
Az elozo honapokban mindig irogattam a napokat amikor akcio volt, meg LH teszteltem, meg nyomultam a paromra :oops: ....mostmar ugy dontottem ebben a honapban nem foglalkozok ezzel, nem is irogatok semmit meg nem is tesztelgetek meg KOLAZOK es BOROZOK.......
Mar az is megfordult a fejemben hogy nem jovok egy ideig babanetre.....mert sok leanyzo akkor lett babas amikor nem jott es nem foglalkozott vele :roll:
Viszont el kell ismernem hogy extra dinamikus eletet elunk Londonba, nagyon sokat dolgozunk :( es nagyon sok stresszel jar :cry:
Valoszinuleg csak akkor lenne stresszmentes eletunk ha hazakoltoznenk, de az legalabb 1 ev vagy 2 :(
Na, nem akarok panaszkodni tobbet......lesz valahogy! Anyusziszi, te se busulj, ami kesik az jon!!!

Kis-Pluto!
Hogy vagy? Rendbejott a felfazas? Teazgatsz?

Meli,
Meg nem neztem meg a cickafarkot itt, de hetvegen elmegyek egy par gyogynovenyboltba kutatkodni es majd iszom ezerrel! Egyebkent azt csak peteeres elott erdemes inni, vagy mehet utana is?

Hoppa,
Akkor tartsd titokba a munkahelyeden a 12. hetig, habar ez annyira nehez, foleg neked aki mar annnnnnyira vartad........gondolom legszivesebben szetkurtolned a vilagnak :D

Kép
icus

Muszkuru!!!!GRATULÁLOK!!!!!!! :wink: :lol:

Kép
bea27

Bea, mar akartam irni hogy merre vagy :)
Mi van a Mateval?
Kiengedtek a korhazbol? Jobban van?

Kép
icus

Azt irja hogy a babadnak mar megvan a szemhelya es no az ajka :lol:

Kép
icus

Sziasztok!

Muszkuru! Garatulálok!!!!!
Meli, nekünk is sikerülni fog:)
Remélem:)
bár én most annyira el vagyok foglalva a munkával, de azért mindent beleadunk:)
Puszi Mindenkinek!
Ja a jógakönyvet meg fogom nézni, és teljesen jól tudod könyvből csinálni a gyakorlatokat?

Kép
Kép
nektarin

Ez tök jó!!!!Itt vagyok!Egy darabig! :?
Mátét már kiengedték a kórházból :) :!: Ha jól emléxem hétfőn jönnek haza a Tiszáról,és majd elmesél mindent!
Egyébként meg ne csak az anyukájának nőljön az ajka,hanem Ádinak is!Annyira lefárasztanak a gyerekek,hogy szegény babám is estére olyan fáradt lehet,hogy alig rug!apközben azért szokott!Csak most annyi időm nincs rá,hogy ANNYIRA odafigyeljek!Szombatig még nagy itthon a felfordulás,de hétfőtől én is jövök!Most megyek,megmosom a hajam,mert aztán megyek a Védőnőhöz!Délután meg megyünk Budakeszire a Vadasparkba!
Én is úgy voltam vele,hogy várok májusig,ha addig sem jön össze a baba,akkor orvosi segitséget kérek!Azt az UH-át,amin megfigyelik,hogy mikor van a peteérésem!De szerintem tényleg,ha nemakarod olyan görcsösen,akkor jön össze!!!!majd amikor nem számitassz rá!!!! :wink: NYUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok,megjöttem.Musz,annyira,de annyira gratulálok!!!!!!!!Tudtam,hogy sikerülni fog!!!!Eszti,nekünk is fog,minannyiunknak,ez tuti!!!!!!!!!Előbb,vagy utóbb...de fog!!!!!!

Icus,én csak a félidőig fogom inni,aztán nehogy valami bajt csináljon,inkább nem iszom....a jógagyakorlatokat is csak addig csinálom ilyen keményen,utána már csak lightosan!!!!Azokat a gyakorlatokat,amiket terheseknek ajánlanak!!!Én könyvből tökéletesen meg tudom csinálni,de én régebben már csináltam,ezért a 70%-át már tudom,csak néha kell belepillantanom!!!A legfontosabb,hogy előtte 4 órával már ne egyél semmit,csak szénsavmentes ásványvizet igyál!!!Utána lehet enni bármit,de én nem nagyon kívánom a kajákat,csak egy könnyű sali eszek vacsorára.....ja lehet csinálni reggel,vagy este,de én csak este tudom,mert reggel még merevek az izmaim és sok idő,mire ellazulok....azt nagyon fontos betartani,hogy ne egyél előtte!!!!Én egyszer elkövettem azt a hibát,hogy ettem és utána egy órát csavargattam magam......egész éjjel hánytam....

Bea,de jó neked,most egy csomó jó helyre kirándultok!!!!Én is menni akarok!!!!!Azért vigyázz,ne terheld magad túl!!!!!

Sziszi,biztosan te is babás leszel,tessék jobban hinni benne!!!Te sem túl régóta próbálkozol!!!Még simán összejöhet bármikor!!!!
Mindenkinek szép napot!!!Ma jön két diák angolozni :x nincs most hozzájuk kedvem :oops:

Kép Kép
meli1118

Na,megjöttünk!!Minden a LEGNAGYOBB rendben van Ádival!Megint meghallgatta a szivhangját (teljesen jóóóó!) :)
Legközelebb 4 hét múlva kell mennem!Ő is javasolta a Kismama tornát!Kibeszéltük,hogy vajon mikor foganhatott,és vajon mikor születik meg!!De ez még rengeteg dologtól függ!!Meg még egy kicsit odébb van!!Sajna felsikerült magamat hizlalni 4 kilóval!!!Tehát még az önszigorommal még 6kilót hizhatok!!Egy kilóval sem többet!! :? De hihetetlen,hogy mekkorát nőtt a hasam az elmúlt napokban!! :shock:
Na mindegy!!Ennyit magamról!!!
Meli!!Drága!!Veled mi a helyzet??12 nap múlva OVULÁCIÓD lesz!!! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!
na, ilyen hírekre nagyon szeretek jönni :wink:

Muszkuru gratulálok :!: :!:
érzés ismerős. Amikor még csak terveztük a babát nagyon akartam, aztán kicsit én is megijedtem amikor poz. lett a teszt, de csak kb. 1 napig tartott :lol: azóta nagyon örülök, de a rosszullétek elmehetnének már valahová, nem kéri valaki, ne küldjem valahová? :wink:

Sziszi
tudom, hogy már több hónapja próbálkoztok, de majd eljön a ti időtök is :wink: látod nekem máj. környéke extrán termékeny időszak :wink: 5 terhességből 4 ekkor jött létre. :wink:

Bea
ne törődj annyira a kilokkal, majd szoptatáskor lemegy a felesleg.
Én is sokat pocakosodtam ám :wink:

Meli, Nektarin, Icu
nektek is csak biztatást tudok küldeni, sokat gondolok rátok, nektek is sikerül nemsokára :wink:

Na, mennem is kell, megyek dolgozni. ma nem is ültem , mert kaptunk egy csomó szilvát és azt főztük be. lett 22 üveggel :wink:

na, puszi mindenkinek:Gabi és Bütyike 10+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello lányok, arra gondoltam kitalálok egy új találós kérdést, csak még-nem-babásoknak, és aki jól válaszol, "küldök" neki egy olyat :roll: ...... amilyet most Muszkuru élvez..... Tehát olllllyyat kívántam, amit sejthettek. Bejött :wink: Na nem mintha rajtam múlna. Mert ha gy lenne, holnaptól mindenkinek ott nőne a pocakjában a pocaklakó...

Tényleg bele kell tojni, azt mondani: Nem akar összejönni??? Kit érdekel?? Majd jön, amikor akar. Én így csináltam. Már elő volt készítve a Budai Meddőséki Kp. összes adata, hogy felhívom őket, és megyünk... Aztán? Most ott pihizik Esztike a pocimban :lol:

Bea, örülök, hogy Ádikával minden oké. És mire jutottatok a védőnővel?? Mikor foganhatott, mikor fog kikukucskálni erre a világra?

Plutó, milyenek a rosszulléteid? Hánysz, vagy csak ökölődsz? Vagy szédülsz? Vagy mi? És Bea, neked volt valami? nem nagyon emlékszem, hogy panaszkodtál volna...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,gazoltam :x És még fele sincs kész...

Bea szívem,örülök,hogy minden OK Ádikával!!!!!Velem is minden OK,van egy halom dolgom,nincs is most időm rágódni....de persze egyfolytában gondolok rá....megpróbálok nem stresszelni,de nehéz.....Holnap lesz anyum szülinapja...azt hiszem kicsit borozok,Icus szerint a kis szarosok akkor jönnek össze nekünk,ha beletojunk a dologba....Kata szerint is...na majd meglátjuk :wink:

Gabi küldd nekem azt a rosszullétet!!!Én amint megkapom,többé egy hangom sem lesz....

Kata,várom a feladványt,igaz szellemileg kicsit leépültem az elmúlt hónapban...sokfelé figyelek :oops: :oops:

Mindenkinek szép és tartalmas estét kívánok!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, hogy szellemileg leépülten is ki lehessen találni, a feladvány a következő:

Mi ez a szó??? (Összekeveredtek a betűk, hogy még ezen se kelljen gondolkodni :wink: )

alókocapk

Na???? Na???? Ki lesz az első????

Kép

Kép

hoppá

Ha nem, akkor majd holnap :?

Jó éjt

Kép

Kép

hoppá

Pocaklakó

Ez könnyű volt!
Vendég

Sziasztok,

megint lázas vagyok. Tegnap este kezdődött és ma reggel is 38 fokos lázam van, de bejöttem dolgozni.

Hoppá
Én voltam az első megfejtő, akkor ez most nekem jót jelent? Tényleg boszorkány vagy?

Muszkuru
Gyere majd és mesélj! Hogy fogadta a párod?
Vendég

Sziasztok!
A Csöpp megmozdult tegnap. Apa még nem érezte, hiába fogta egész este pocimat tévézés közben.

Kis_plutó!

Jó kis szilva lekvár de fincsi is az.
Azért pihenj is. Milyen gyorsan megy az idő már a 10.hétnél vagy.
Lassan kapunk képet Bütyikéről is.

Bea!
Tök jó,hogy minden rendben Ádival. Én majd kedden megyek védőnőhöz. Idősebb néni kiváncsi vagyok miről fogunk beszélgetni. Még mindig nincs AFP eredményem. Remélem ő már tudja csak nem hívott fel. A kismama torna nekem nagyon tetszik kár, hogy 1-szer van egy héten. Olyan jó kis csapat van. Tegnap is vége volt már 18:00kor s páran ott maradtunk dumálni a gyógytornásszal , aki a kórház nőgyógyászati osztályán dolgozik + még pár kismama.
Nálunk indul szülésre felkészítő tanfolyam nagyon javasolják páros.
Képzeljétek a múlt héten az egyik csaj aug.5-re volt kiírva az (szombat) szerdán még jött tornára. Jókedv minden semmi torz arc vagy vízesedés, ő még gondolta mostanában nem fog szülni. S aznap éjszaka meglett. Bement hozzá a gyógytornász csaj is segített neki ott volt vele.

Meli!
Én nagyon szeretek kinnt gazolni ha hazamegyek anyuékhoz mindig kimegyek egy órára a kertbe.Kiskoromban is imádtam. Én főzni utálok, de azért alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt főzelék leves stb. a pici miatt már beíratkoztam anyuhoz egy haladó tanfolyamra.
Szombaton is én leszek a szakácsnő jaj szegény családom. A főzést nem szerettem meg. Pedig anyukám úgy szereti én nem.

Hoppá!
Olyan aranyos vagy ezzel a rejtvénnyel. Kívánom én is, hogy teremtsél hagyományt s minden héten lesz egy új kismamánk.

Muszkuru!
Gratulálok én is. Mikor mész dokihoz. Hogy vagy?

Többiek? Társam, Viki?

Kép
nika04

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap észrevettem, hogy van pé. legalábbis pisilisnél egyértelműen tojásfehérjés cucc volt. Na adtunk ma reggel a tudománynak, bár hőt is mértem az meg 36,3, tegnap 36,1 szóval a fene sem tudja:)
Iszom a teát is, no majd meglátjuk.
:)
A héttől megpróbálok diétázni is bár azért óvatosan, de este már nem eszem nagyon, meg nem eszek kenyeret, csokit, az ebédet nagyjából rendelem. Hát majd meglátjuk, jó lenne egy kicsit fogyni:)
Olyan hihetetlen, hogy már 20 hét felé jártok, most tudtátok meg, hogy lesz baba:)
Puszi mindnekinek

Kép
Kép
nektarin

Hello csajok,

Anyusziszi, gratulálok :lol: , jó lett a megfejtés!!!!! Küldöm a "titkos" kívánságomat, (nem mondom meg, mi az :wink: ), ez most hozzád megy, figyelj........................ Na, odaért? Azért nem megy ilyen gyorsan, de hidd el, odaér. Igaz, Muszkuru???? :wink: Hogy boszorkány vagyok-e, majd kiderül... Ha te is bebabásodsz, még az is lehet, hogy igen :wink:
Mitől lettél lázas? Megfázhattál, vagy mi van? Mindenesetre jobbulást neked.

Nektarin, remélem ügyesen becserkészted apád :oops:

Nika, na látod, eljött a te időd is. Biztos nagyon jó érzés lehet. (nemsokára remélem majd én is megérzem)

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Muszkuru, GRATULA!!! De jó neked!!! Ne aggódj, örülj, hogy van. Bárcsak nekem lehetne...na már sírok is
Nika, most nagyon boldog lehetsz, hogy érezted.
Sziszi, jobbulást! Igyál sok teát.
Kata, hogy vagy? Nekem is így volt, a dokim a méret alapján egy héttel idősebbnek mondta (pedig én tudtam mikor fogant) .Még mindig nem meséltél a nyaralásról :(
Tegnap egész nap takarítottam, ma úgy látszik egész nap sírok. Dolgoznak a hormonjaim, pedig csak két napig volt mensim. Volt már nektek ilyen rövid? Ettől lesz pé-em ?
Üdv. Mamen
mamen

Sziasztok

Mamen, ne aggodj a mensi miatt, nekem is volt mar 2-3 napos es a doki mondta hogy elofordul.........majd meglatod jon a baba is nemsokara :wink:

Sziszi, mitol vagy lazas? es miert mentel be dolgozni ha van lazad???? Maradj otthon es pihizz sokat! NO MUNKA!

Bea,
Orulok hogy minden rendben van a kis tokossel :wink:
Ilyenkor a vedoneni meghalgatja a hasadat, vagy UH is van es minding latod az Adit?

Nem tudom hogy igaz-e vagy sem, de multkor az volt a hiradoban hogy (foleg) a 3D-s UH karos a babak agymukodesere........kiserleteztek egereken es erre a kov. jutottak.
Persze mondtak hogy csak akkor ha sok-sok UH van a terhesseg alatt. Biztos vagyok benne hogy senki nem haladja meg azt a hatart amikortol karos, mert akkor mar reg kiderult volna.....

Kis-pluto!
En szivesen fogadom a rosszulletedet, de csak akkor ha jar vele az okozoja is :wink:

Hoppa, lemaradtam a talalos kerdesrol :( Na majd legkozelebb!!!

Itt most egy kicsit osszevisszasag van, lezartak a Heathrow-t!
A terrortamadasra valo felkeszules a legmagasabb szinten van

Kép
icus

Sziasztok!

Igen, mostanra elhatalmasodott a hurrá-érzés :D

Dokihoz még nem készülök, mert elvileg csak ma töltöm a 4. hetet (a rövid ciklusom miatt)
Szóval kb. még két hetet várok. Az is lehet, hogy csinálok még egy tesztet, csak úgy megnyugtatásul.
Amúgy még mindig van olyan érzésem néha, mintha meg akarna jönni, és a melleim feszülnek, a melltartóimat már eggyel bővebbre kell hagynom

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, örülök, hogy ilyen jó banda verődött itt össze, hála Candinak, aki megalkotta a topicot :D

Kata boszorkány, mégegyszer nagyon nagyon köszönöm az ajándékot a megfejtésért! :lol: :lol: :lol:
Igen, ez is DM-es teszt, a legutolsó a készletemből! Miután hazajöttünk, akkor akartam újabb adagot venni… :)

Sziszi, először is jobbulást! :(
Nos jelenleg én vagyok a legfrissebb példa, hogy ebben a topicban előbb-utóbb mindenki babás lesz! :D
És ráadásul ez egy olyan hónap volt, amikor 3* - ismétlem csak háromszor voltunk együtt! (az edzőtábor miatt), nem is fűztem hozzá sok reményt.
Nem hőmérőztem, nem LH-teszteltem, csak szóltam apának, hogy számításaim szerint 24-én PÉ, szóval kmh… :oops:
Szóval egyetértek Melivel, itt MINDENKINEK sikerülni fog. Ez egy ilyen csodatopic! :D

Icus, én úgy számolom, hogy a nyaraláson már velünk volt a kis potyautas. Felírtam az együttléteinket (adminisztrációs területen dolgozom, munkahelyi ártalom :shock: ), szóval július 21. július 24. és augusztus 2. Nekem a 24-i ebédidőben hazarohanós a gyanús, az volt a 12. napom, kb akkor van a PÉ-m

Gabi, engem csak kerülget a róka, szóval azt mondom, akkor felezzük meg, neked is könnyebb lesz, és én sem fekszem még ki tőle. Mit szólsz? :wink:

A közvetlen család –anyuék- már tudja. Egyszerűen nem bírtam magamban tartani… :D

Hehe, apa jól fogadta
Hazaértünk, bőrönd eldob, ő a zuhany alá, lemosni az út porát, és meg ugye beosontam a WC-be a teszttel.
Aztán beosontam a gyerekszobába, és előhalásztam a polc mélyéről egy csomó másik plüssállat alól a gólyámat, aki már jó ideje ott tartózkodott teljes inkognitóban.
Aztán beosontam a fürdőszobába, és a zuhanyfüggönyt eltolva bedugtam a gólyát.
Apa reakciója: Basszus, már megint vettél egy újabb plüssállatot ?!?!?!?...
… aztán leesett neki… :lol: :lol: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,egész nap takarítom-átrendezem az üzletet,de gondoltam beugrok hozzátok!!!!
Kata én is tudtam azonnal a megoldást,csak Sziszi megelőzött....azért kívánsz nekem is valamit...de ne mondd el mit,mert nem teljesül....köszike....

Sziszi,jobbulást,neked már ment a termékenységi 'átok'!!!Készülj!!!!

Mamen,ne sírj,minden rendben lesz!!!!Te legalább tudod,hogy képes vagy teherbe esni....nekünk még itt van ez a kérdés is...mi van,ha lassúk a kiskatonák,vagy ha nincs is pé-m,vagy a hormonok....annyi,de annyi kérdés....minden nap itt kavarog bennem.....te legalább tudod,hogy a dolognak az a része okés...ha ez vigasztal most...tudom,hogy ez még nehezebb....de ez a topik szerencsés...itt mindannyian babásak leszünk!!!!!

Icus,került el jó messzire a metrót....jófej vagyok,mi,nem is nagyon lehet másképp közlekedni....de azért résen kell lenni!!!!!!!!!!

Esztike,ha úgy érzed,hogy megvolt a pé-d,hagyd abba a cickafarkteát!!!!Nehogy ne tudjon a kicsike megtapadni....kapkodj be néha Elevitet....Azért most még néhány napig érdemes akciózni :lol:

Mindenki,akit nam neveztem meg külön!!!!!Hatalmas pussssssssssszz

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?