Sziasztok!
Igen, mostanra elhatalmasodott a hurrá-érzés
Dokihoz még nem készülök, mert elvileg csak ma töltöm a 4. hetet (a rövid ciklusom miatt)
Szóval kb. még két hetet várok. Az is lehet, hogy csinálok még egy tesztet, csak úgy megnyugtatásul.
Amúgy még mindig van olyan érzésem néha, mintha meg akarna jönni, és a melleim feszülnek, a melltartóimat már eggyel bővebbre kell hagynom
Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, örülök, hogy ilyen jó banda verődött itt össze, hála Candinak, aki megalkotta a topicot
Kata boszorkány, mégegyszer nagyon nagyon köszönöm az ajándékot a megfejtésért!
Igen, ez is DM-es teszt, a legutolsó a készletemből! Miután hazajöttünk, akkor akartam újabb adagot venni…
Sziszi, először is jobbulást!
Nos jelenleg én vagyok a legfrissebb példa, hogy ebben a topicban előbb-utóbb mindenki babás lesz!
És ráadásul ez egy olyan hónap volt, amikor 3* - ismétlem csak háromszor voltunk együtt! (az edzőtábor miatt), nem is fűztem hozzá sok reményt.
Nem hőmérőztem, nem LH-teszteltem, csak szóltam apának, hogy számításaim szerint 24-én PÉ, szóval kmh…
Szóval egyetértek Melivel, itt MINDENKINEK sikerülni fog. Ez egy ilyen csodatopic!
Icus, én úgy számolom, hogy a nyaraláson már velünk volt a kis potyautas. Felírtam az együttléteinket (adminisztrációs területen dolgozom, munkahelyi ártalom
), szóval július 21. július 24. és augusztus 2. Nekem a 24-i ebédidőben hazarohanós a gyanús, az volt a 12. napom, kb akkor van a PÉ-m
Gabi, engem csak kerülget a róka, szóval azt mondom, akkor felezzük meg, neked is könnyebb lesz, és én sem fekszem még ki tőle. Mit szólsz?
A közvetlen család –anyuék- már tudja. Egyszerűen nem bírtam magamban tartani…
Hehe, apa jól fogadta
Hazaértünk, bőrönd eldob, ő a zuhany alá, lemosni az út porát, és meg ugye beosontam a WC-be a teszttel.
Aztán beosontam a gyerekszobába, és előhalásztam a polc mélyéről egy csomó másik plüssállat alól a gólyámat, aki már jó ideje ott tartózkodott teljes inkognitóban.
Aztán beosontam a fürdőszobába, és a zuhanyfüggönyt eltolva bedugtam a gólyát.
Apa reakciója: Basszus, már megint vettél egy újabb plüssállatot ?!?!?!?...
… aztán leesett neki…