Sziasztok!
No,gyors leírás az utazásról
!
Szóval kedden mentünk fel,szerdán még itt volt Bp-en a hajó,így délután elmentünk a csodák palotájába,ami szuper,mindenkinek ajánlom!!!!!
Nem csak gyerekeknek nagy élmény,felnőtteknek is
! ott voltunk zárásig(így sem tudtunk mindent megnézni),aztán indultunk is el.
másnap Pozsony,ott,mivel esett az eső,bevásárló központba mentünk,jól elvoltunk,szuper cuccokat vásároltunk a gyerkőcöknek
.péntek Bécs,ott is egy kis vásárlás a szülinapokra,aztán este mentünk a práterbe,óriáskerék,repcsizés,elvarászolt kastély stb....
szuper volt,bár már romlott az idő.
Szombattól hétfőig ki se dugtuk az orrunkat a hajóról,mert Passau felé szó szt ősz volt...
Zuhogott egész nap és fújt a szél,volt vagy 10 fok...
ennek az let at eredménye,hogy olyan áradás lett a Dunán,hogy még éppen le tudtunk jönni Pestig...Aztán le is zárták a bécsi zsilipet...
Node azért a hajón is szuper volt,kb 20-szor láthattam a Verdák c. aranyos rajzfilmet
! Bulcsú vezethette többször a hajót
,aminek nagyon örült,persze a végére önállósította magát,rá is kellett szólnom,hogy ez nem játék
!
Jókat ettünk-ittunk amúgy,szóval azért jól éreztük magunkat
!
Képeket majd dobok fel,amint lesz időm lekicsinyíteni őket,meg átválogatni,mert azért csináltunk párat
!
Angel
Ez már tényleg icipici csoda lesz
!vagy a legnagyobb?
Áfonya
Írj abba a topikba,dumcsizhatunk ott is,aztán majd előkerülnek ám a többiek is
!Csak néha leül a topik,mert midnenki keresztszemezik ezerrel
!
Nekem is vannak olyan fórumok,amik nem szimpik valami miatt.Sőt,van olyan ismerősöm,akinek pl pont a babanet nem szimpi
!Amúgy a keresztszemes társaaság honlapján is van fórum
.Ott vannak mindiog új infók.Én most akarok egy új fonalat kipróbálni,annak van a DMC-nek megfelelő minde színe,mert általában a minták ezzel a fonallal vannak megadva
...
Kokusz
Köszi,jó volt
.
A görbédet belinkelnéd?
Mikor volt barnázás?
Pusztok,vége a melónak
.