Új privát üzeneted érkezett!

Áfi, nagyon helyes gyümik, bár én cseresznyének nézném őket. Milyen jó, ha valaki ilyet tud csinálni, én bénus vagyok ezekhez, sosem volt jó kézügyim. Persze tuti meg tudnám csinálni, ha komolyan nekiállnék, és foglalkoznék a témával. Biztos tetszeni fog Anyapocnak is! :D
Vendég

Áfonya: tök jóóó :)

én eldöntöttem, hogy megtanulok kötni... csak, hogy jókat röhöghessen a férjem :) (amennyibe a babaruhák kerülnek ideje lenne megtanulni pulcsit kötni... meg zoknit... meg sapkát...)
Vendég

Sziasztok!

Irok gyorsan par sort a hajorol,mivel nemet billentyuzet van,bocsi a "kinai" szovegert,azert talan el tudjatok olvasni!!!! :D

Orulok,hogy mindenki jol van,
gratula Okr hivatalos felvettseghez,
jo utat Tonticanak,Okrisztinek es Takideonak,latom,keruljuk egymast!

Athiznak szebb almokat! :) (Az en rettegett almaim azok,amikben meghalnak a gyerekeim...es bizony almodok ilyeneket,de en is amondo vagyok,hogy ezek inknabb az agy muvei,feldolgozza az elmenyeinket,felelmeinket.... :)) A hod akar PE-t is mutathat, a kerdes,hogy megugrik-e ...elofordul,hogy vkinek kozvetlen mensi utan van PE-e...
Ja, a kerewsztszemkesben az a jo,h olyan nagy ugyesseget nem igenyel :)!

Afonyanak pedig jo munkat!!!! :) (Ne aggodj,nekem is ez a cseresznye volt az elso muvem,anyukamtol kaptam,azota mar vadabbakat is csinaltam,majd megmutataom :))

Ancsanak,Moninak szurkolok :).

Takido,Tontica,Balu UH-hoz gratula :)!

A vitahoz csak annyit,hogy azert az is struccpoilitka szt valamilyen szinten,ha azt mondom,h jon a baba,amikor akar.Azert ez nem ilyen egyertelmu.Es bar az orvosok tenyleg nem mindenhatok,azert olykor szukseg van rajuk rendesen.... :roll:

Na,pussz :)!

Az elmenyekkel majd jovok kedden...vagy szerdan... :)

anyapoc

Balu termeszetesen Bali :oops: :roll:

anyapoc

Anyapoc,
kitörő örömmel olvastalak :D
Egyrészt mert úúúgy el akartam dicsekedni a cseresznyéimmel! Másrészt mert kb 28millió kérdésem van a keresztszemessel kapcsolatban, és láttam néhány munkádról fotót... hát fenékre csüccsentem! Úgyhogy te leszel a hímzőgurum :D
Másrészt mert kicsit elárvultnak éreztem magam a realista nézeteimmel, örülök hogy nem csak én látom (így) a világot. :)
Vendég

Sziasztok, gyors beugr!

Ma már teljesen egyedül adtam be mindkét szurit! :D
Már alig várom, hogy holnap is szúrhassam magam! :mrgreen:

Realistákhoz csatlakozom! Áfonya, nem vagy egyedül! :wink:

A dokiknak pedig nagyonis sokat köszönhetek! Most nem mondom, hogy nélkülük nem biztos, hogy most itt lennék, de gyerekre tuti nem gondolhatnék még lombikkal sem!

Kriszta,
jó nyaralást neked! :)

Anyapoc,
jó, hogy benéztél! :)

Keresztszemekhez nem tudok hozzászólni...

Kellemes maradék hétvégét Mindenkinek!
angel37

Angel,
szintén keblemre! :lol:
Nagyon nagyon ügyes vagy a szurik miatt!!! Én is szerettem szúrni magam :D Mondanám hogy majd a következő hónapban megint fogom, de remélem az ikrek meggátolnak ebben! :D
Vendég

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 818.42.jpg

Szép reggelt! Hát íme a hőm, még semmi. :roll:

Azt nem nagyon értem, hogy miért gondoljátok, hogy nem díjazom a dokik munkáját, hiszen én is megyek majd csütörtökön, és remélem, hogy tud segíteni. Csak abban nem értek egyet, hogy mindent az orvosnak köszönhetsz, ha meggyógyulsz. Ehhez nem mindig elég valami gyógyszer. Sőt, különbözünk, és valakinek ez a szer segít, valakinek pont más. Tehát az orvos sem tudja igazából, mitől leszel jobban, csak azt, hogy mitől lehetsz, de csak kísérletezni fog veled, amíg meg nem gyógyulsz. Egyedül Te ismerheted igazán a tested és a lelked. Én pl. úgy megyek a dokihoz, hogy nagyjából tudom, mi a bajom, és már eleve nem találgatásból kell kezdeni a kezelést. Erre kérek aztán valami "csodabogyót", ami használhat, ha van ilyen. Ezt persze sok orvos nem fogadja el, mert úgy gondolja, Ő a Mindenható orvos, aki jobban ismeri a szervezetedet, és csak Ő gyógyíthat meg. Én az ilyen embert sajnálom, mert kissé elszaladt vele a lovacska. :lol:

Na erről ennyit, pusszancs mindenkinek, megyek, mert vár a házimeló, hogy az ördög vinné Kép
Vendég

Áfonya,
:wink:
Hú, te is ikeresélyes vagy? :wink:
Akkor bízzunk, hogy talán nem lesz következő szurikúra! :) he meg mégis lesz, akkor örömmel fogjuk bökdösni magunkat!

Athiz,
én ugyan nem mondtam, hogy te nem díjazod a dokik munkáját :shock: Végigfutottam ez előzményeket, láttam, hogy felmerült a téma, és tettem hozzá saját tapasztalatot, ennyi.

És szerencsére a dokim jobban ismerte/ismeri a női szervezetet, közte ez enyémet is (mondjuk vmi ilyesmi a dolga)! Szó sincs itt semmiféle gyógyszerekről és csodabogyókról, soha életemben nem tukmált rám egy szemet sem, sőt...! Nem mindenható (én sem tartom annak, és ő se képzeli annak magát), azt hiszem igazán szerénynek mondható, főleg a tudásához képest. No ez egy név nélküli reklám volt! :D Uff.

Többiek???

Kriszta,
jaj, hogy én mekkora tahó vagyok!
BOLDOG NÉVNAPOT, így utólag is! :) :) :)
És ha vannak még köztetek Krisztinák, nekik is! :)
angel37

Jó reggelt mindenkinek!
Athiz,
szerintem senki nem gondolt konkrétan rád :)
Nem keresem vissza, de asszem Csakegynek volt egy ilyen kijelenetése hogy ő nem hisz az orvosokban. (Szíve joga, a szavaimban semmi negatív nincs!)
Vendég

Áfonya: nem is... én magamban hiszek.. az orvosoknak hatalmas a tapasztalatuk amivel segíteni tudnak de soha nem várok tőlük csodát... én az orvosok munkáját egyfajta szolgáltatásként kezelem amiért fizetünk (TB) ... és soha nem várnám el tőlük, hogy odadják a csodabogyót és minden gond megoldódik... ők max. meg tudják támogatni a gyógyulási folyamatot (pl. egy műtéttel) vagy időt tudnak adni amíg az ember rendbeszedi magát.... (egyes gyógyszerekkel)... de soha nem állok oda, hogy kérem a csodabogyót... mert nem hiszek a csodabogyóban... szerintem a gyógyulás annál sokkal de sokkal komplexebb és bonyolultabb folyamat...
Vendég

(megjegyzem nem véletlen, hogy a metformin mellett én kineziológushoz is jártam és megpróbáltam rendbeszedni magam lelkileg... mert éreztem, hogy itt kicsit többről van szó, mint egy sima IR)
Vendég

Csakegy,
jóvanna! Csodát én sem, senki sem (remélem) vár az orvosoktól. Csodabogyó sincs, te is tudod hogy nem én vagyok aki könnyezve hullik térdre a szent metformin név hallatán! A kineziológus meg gondolom örült neked meg a pénzednek, de ha rajtad segített akkor megérte! Na most ide kéne valami pozitív zárósor nehogy azt hidd haragszom vagy dühös vagyok, de most nem jut eszembe semmi. Rakok smile-t inkább: :P :) 8)
Vendég

óccsóbb a kineziológus, mint a pszichomókus :)
Vendég

Örülök, hogy kiegyeztünk, remélem, hogy rám sem haragszik senki, mert nem volt szándékomban bárkit megbántani!

Áfi, hogy érzed magad? Csak azért kérdezem, mert már a 21. napodnál tartasz. Egyértelműen reménykedsz, csak gondoltam, hátha valami mást is érzel.

Cupp
Vendég

Athiz,
én nem az az érzős fajta vagyok :D
A lányommal a 18-19. hétig amíg meg nem mozdult semmit de semmit nem éreztem, addig mindig féltem hogy kiderül hogy tévedés volt, nem is vagyok terhes :) Akkor nyugodtammeg mikor éreztemhogy mozog, egy nagy lapos tányért tettem a csupasz hasamra, és azon röhögtünk apával hogy ugrál, huppog a tányér :lol:
Vendég

Naná, senki nem haragszik senkire! :)

Szép is lenne, ha mindenki ugyanazt gondolná! :shock:
Egy topic vagyunk, na de azért nem egy emberként állunk hozzá mindenhez! :roll: :D
angel37

Skacok...

1-2 (na jó... valszeg inkább 3) órán belül ha minden jól megy elindulunk nyaralni... (véééégre... már csak ez éltetett :)

Mindenkinek jó babásodást kívánok és majd kb. 2 hét múlva jövök :)
Vendég

Csakegy,
nagyon nagyon szép nyaralást kívánok nektek!!! :)
Mire megjössz itt foglak várni az ikreimmel, vagy legalábbis a zebrás tesztemmel. Apa azt mondta ha ikrek akkor 3 csík lesz a teszten :lol: (Persze viccelt csak)
Érezzétek nagyon jól magatokat, és mesélj ha megjössz! :)
:*
Vendég

Sziasztok!!!!

Megjöttünk :):)!

Most rohanok kipakolni,aztán ha lesz időm,akkor dobok fel képeket,de nem sokat,nehogy megijedjetek :wink:!

Áfonya

El is felejtettem amúgy nagy sietségemeben gratulálni a cserikhez :oops: !csak már nem tudtam netezni,így most pótolom :wink:!
Azért guru nem vagyok,és nem lehet,hogy félrenézted az én munkáimat? :roll: A keresztszemes topikban vannak sokkal szebbek is ám!!! :oops:

Angel

Neked meg sok-sok pusszancs az ügyi szurkálásért :)!

Athiz

Szívem csücske,ne végy mindig mindent magadra!!!! :wink:
Egyébként valóban Csakegynek voltak olyan kijelentései,amikre én is reagáltam,bár látom,már finomított rajta. :roll:
Aki csodát vár a dokitól,az eltévedt,nem varázslóhoz ment :lol: !
A görbéd megkukkoltam,ezek szt mensis leesés volt,ahogy Kriszta is mondta!

Kriszta

Boldog neved napját :D!
Igaz utólag,aztán majd dobok egy csokrot is,de most futok :)!

Puszi lányok!

anyapoc

Szia Anyapoc, csak köszönök neked, várom a képeket, és majd holnap diskurálunk, mert mennem kell altatni a rosszaság bébimet!
Pusz
Vendég

Anyapoc,
várom a képeket, ne fogd vissza magad! És élménybeszámolót is kérek! :)
Hol van működő keresztszemes topik? :shock: Én kerestem de csak archívot találtam valami 2 smile-s ról. Meg tán mégegy elhagyottat.
Vendég

Athiz

Oksi,holnap dumcsizunk :wink:,bár dolgozok délelőtt,de majd bekukkolok :)!

Áfonya

Jövök majd a beszámolóval, a képeket most néztem meg,még válogatnom kell,mert nem mind lett jó... :(
Az a keresztszemes topik,amit nyitottunk régebben,amit találtál szt,hát mostanában nem sokan járnak arra,az biztos :(.De fel kell éleszteni :)!
De itt is szívesen válaszolok minden kérdésedre :)!

Na,megyek,kipakolom a bőröndöt :? !

anyapoc

Sziasztok!
Anyuéktól írok, bocs, hogy nem sokat reagálok. Én gobleinezek.Igaz egy éve volt utoljára a kezemben, meg tegnap este. Nem sok időm van rá sajna. De majd ha babás leszek!!!!

Anyapoc üdv itthon újra!Te Vp-i vagy?

moni

Moni

Köszi :)!
Igen,vp-i,miért? :)
Hát használd majd ki az időt pocakosan hímezni :D!Mert utána.... :)
De gondolom,akkor mindegy lesz :wink:!

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc,
de jó, hogy újra itt vagy! :) :)

Na doki témához most utoljára (vagy nem? :) ) velem igenis tettek kisebb fajta csodát, és bizony most is várok egy jó nagyot - vagyis ici-picikét! :wink:

Az nlcafén láttam még régebben egy keresztszemes topicot!
angel37

Angel,
köszi a keresztszemes tippet, de (most nem leszek népszerű) úúútálom az NLC-t :twisted:
Nem tudsz véletlenül babanetest? Bár én nem találtam...
Vagy esetleg valahol máshol?
Vendég

Áfonya,
nekem aztán tökmindegy ki szereti az nlcafét! :wink:
Sajnos itt nem tudok, azt is csak véletlenül láttam egyszer, és megragadt a címe, mert fogalmam se volt, mi az! :oops: :D

Ha google-be beütöd, nem dob ki semmit?
angel37

Beütöttem de csak archívokat meg halott fórumokat találtam :(
Mindegy, kinek kell fórum mikor itt van Anyapoc? :P
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc szia :) remélem jól sikerült az utazás.

Angel

Nagyon helyes tessék csak hinni a csodákban :)

Áfonya

Látom te is lekötöd magad valamivel, én egy ideig kötögettem de a férjem már unja nagyon. Szóval most dekupázsolok. Az is jó :)

Nálam helyzet változatlan, hőgörbe a másik topikban. Ma már nem volt barnázás, szóval két napig tartott.
kokusz

Sziasztok!

No,gyors leírás az utazásról :)!

Szóval kedden mentünk fel,szerdán még itt volt Bp-en a hajó,így délután elmentünk a csodák palotájába,ami szuper,mindenkinek ajánlom!!!!! :) Nem csak gyerekeknek nagy élmény,felnőtteknek is :wink:! ott voltunk zárásig(így sem tudtunk mindent megnézni),aztán indultunk is el.
másnap Pozsony,ott,mivel esett az eső,bevásárló központba mentünk,jól elvoltunk,szuper cuccokat vásároltunk a gyerkőcöknek :).péntek Bécs,ott is egy kis vásárlás a szülinapokra,aztán este mentünk a práterbe,óriáskerék,repcsizés,elvarászolt kastély stb.... :) szuper volt,bár már romlott az idő.
Szombattól hétfőig ki se dugtuk az orrunkat a hajóról,mert Passau felé szó szt ősz volt... :( Zuhogott egész nap és fújt a szél,volt vagy 10 fok... :( ennek az let at eredménye,hogy olyan áradás lett a Dunán,hogy még éppen le tudtunk jönni Pestig...Aztán le is zárták a bécsi zsilipet... :roll:
Node azért a hajón is szuper volt,kb 20-szor láthattam a Verdák c. aranyos rajzfilmet :D! Bulcsú vezethette többször a hajót :),aminek nagyon örült,persze a végére önállósította magát,rá is kellett szólnom,hogy ez nem játék :D!
Jókat ettünk-ittunk amúgy,szóval azért jól éreztük magunkat :)!

Képeket majd dobok fel,amint lesz időm lekicsinyíteni őket,meg átválogatni,mert azért csináltunk párat :wink:!

Angel

Ez már tényleg icipici csoda lesz :wink:!vagy a legnagyobb? :)

Áfonya

Írj abba a topikba,dumcsizhatunk ott is,aztán majd előkerülnek ám a többiek is :)!Csak néha leül a topik,mert midnenki keresztszemezik ezerrel :D!
Nekem is vannak olyan fórumok,amik nem szimpik valami miatt.Sőt,van olyan ismerősöm,akinek pl pont a babanet nem szimpi :D!Amúgy a keresztszemes társaaság honlapján is van fórum :).Ott vannak mindiog új infók.Én most akarok egy új fonalat kipróbálni,annak van a DMC-nek megfelelő minde színe,mert általában a minták ezzel a fonallal vannak megadva :)...

Kokusz

Köszi,jó volt :).
A görbédet belinkelnéd? :) Mikor volt barnázás?

Pusztok,vége a melónak :).

anyapoc

Anyapoc

Nagyon jó lehetett azért az utazás a rossz időtől függetelenül. Gondolom jó volt egy kis időt együtt tölteni a férjeddel :)

Itt a görbe, tegnap és tegnapelőtt barnáztam de nagyon minimális volt. 6. és 7. DPO.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 074.34.jpg
kokusz

Sziasztok! :)

A költözés 70%-án túlvagyunk és mostantól net-ünk is van!!
Remélem, mindenkivel csak jó történt , mióta nem tudtalak olvasni benneteket! :wink:
zsazsóka73

Zsazsóka

Sziaaaa :) akkor szépen haladtok
kokusz

Anyapoc,
akkor az undok idő ellenére azért jól sikerült az apázós hét! :D
Bulcsú kapitány! :lol:

Várjuk a képeket!

A csoda? Hát az icipici legnagyobb csoda lenne! :oops:

Szia Zsazsó! :) :)
Hajrá mert a baba a maradék 30%-ra vár! :D
angel37

Anyapoc,
melyik topikra is gondoltál pontosan? :oops:
Az NLC-t sajnos konkrét ok miatt nem kedvelem :(
Nagyon nagyon irigyellek a meseszép hajóutadért! Igazából mindenkit aki el tud menni nyaralni. Nekünk mindig valami másra kell épp a pénz :( Nem baj, kárpótlásul beszereztem pár dolgot a szalvétatechnikás képgyártáshoz is, azt is kipróbálom :) Tele lesz a ház a bénázásaimmal :P
Zsazsó,
hú a költözés jó nagy meló! Nekem csak szobafestés után kéne pakolnom meg redet tennem, takarítanom de ahhoz sincs lelki erőm. Költöztem is párszor (sajnos) és hát nem irigyellek, van dolgod akkor bőven. De olyan jó mikor minden szép és új és tiszta! :P
Vendég

Sziasztok!

Itt is elkösznök, megyek nyaralni férjecskémmel. 20-án jövünk haza Horvátországból. Addigra kiderül hogy mi a helyzet a pocimban. :)
kokusz

Áfonyaaa, Kokusz, Angel! :wink:
Aranyosak vagytok! De jó, hogy még emlékeztek rám. Köszi!

Angel! :wink:
Nagyon drukk a "pici" csodáért!!!!

Kokusz!
Neked jó nyaralást kívánok!
zsazsóka73

Sziasztok!

Csak gyorsan pár kép, a többit majd albumba :)!

Kép Csodák palotája-falmászás

Kép Az a bizonyos lift... :)

Kép Gázt ad...

Kép Fordul...

Kép Kidőlve....

anyapoc

Anyapoc, de cuki ez a kis lurkó! Főleg a kidőlős kép tetszik. Akkor a legcukibbak és legnyugibbak. Biztos nagyon jó volt nektek, ezek klassz élmények a gyerkőcöknek. Képzeld, mi vasárnap cirkuszba megyünk, de nagyon izgulok, vajon kibírja-e Szili a hosszú előadást, főleg remélem, nem fog bepisilni, habár már nem szokott, meg remélem, hogy tetszeni fog neki, sok állat lesz benne. Hát meglátjuk. És szeptemberben megyünk majd nyaralni, úgy tűnik, hogy Görögországba repülővel, hát azért meg pláne ideggörcs vagyok, baba miatt is, meg én rettenetesen tartok a repüléstől! És ha én be vagyok tojva, hogy nyugtatom majd meg a gyereket? Na ezen még ráérek rágódni!

Remélem, hogy jól van nálatok mindkét gyerkőc, meg Te/Ti is!
Vendég

Sziasztok!

Akkor most már fórumozok :D!

Kokusz

A görbéd szuper,nekem is 17. napon volt PÉ-m Villővel :wink:!legyen ez egy jó jel :)!Hát a barnázás lehet beágyazódástól,majd meglátjuk :).Amúgy szokott lenni ilyen? :roll:
Persze,szuper volt pasizni,bár naná,hogy akkor jött meg,így sok kedvem nem volt semmihez... :?
Jó nyaralást,vigyázz magatokra :wink:!

Angel

Meglesz az a csoda,nyugi :)!

Áfonya

Arra a keresztszemesre,amit kihaltnak ítéltél,aminek 2 mosolygós fej van a címében :).
Amúgy a dekupázsban is tudok segíteni,azt is csináltam egy darabig,de már nem merek nekiállni maszatolni,majd ha Villő nagyobbacska lesz :).Vagy ha nagyon unatkozok :D!
Ne aggódj,igazi nyaraláson még mi sem voltunk,pedig már 7 éve együtt vagyunk... :roll: Vagy a munka miatt,vagy mert nem volt/másra kellett a pénz...tehát teljesen átérzem a bánatod :):(... Nekünk egyenlőre ez a "nyaralás",ami azért több a semminél,bár a végén már kicsit depi voltam,hogy nem tudtunk kimozdulni... :(

Zsóka

Hát persze,hogy emlékszünk rád :)!

anyapoc

Anyapoc drága,
a mosolygósfejes topikmár nincs meg! Csak archívokat találtam róla. Egy "keresztszemező anyukák" van, de júli közepei az utolsó bejegyzés...
Most nagy bánatom van, elkezdtem barnázni, holnap megyek Pécsre az újabb adag szuriért... :(
Vendég

Anyapoc :)

Nagyon kis édesek a képek! :) :)
Másik gyerkőcről most nem készült?

Na, ha te is azt mondod! :wink: Most már nagyon várom azt a csodát! :lol:
angel37

Nézd Anyapoc,
ez a második dekupázsom:
Kép
Vendég

Anyapoc! :)
Nagyon édesek a képek!

Áfonyaa! :)
Te nagyon ügyes vagy!
zsazsóka73

Angyalka!

Gondolok ma rád! Jól emlékszem ugyi?
Vendég

Halihó! :D

Megvolt az UH, 11 db tüszőm van!!!
A méreteket nem tudtam jegyezni :(

Szóval hétfőn leszívunk! :lol:
Addig már nem is kell UH-ra mennem! Mára viszont felírtak még egy szurit, így azt beadhatom! :wink: Szombat éjjel 1:30-kor kell még beszúratnom másfajtát, ezt izomba kell, majd ügyeleten megoldom!

Junko,
drága vagy! :D Persze, hogy jól emlékszel! :)

Áfonya,
ügyes vagy! :)
De ez szalvétából van? :shock: Vagy vmit félreértettem?
angel37

Angel, ez nagyon klassz, remélem, sok megmarad a 11-ből, és minden jól alakul majd! Ennyi tüszőcskéből tutira lesz baba/babák!
Az éjjeli szuriért nem irigyellek, de babácskákért mindent! pusz
Vendég

Hűűű Angel! Hogy felgyorsultak az események! 11 tüsző! Ez nagyon szuper!!!! Izgulok. hogy minden simán menjen! Lehet egy kérdésem. Ha nem akarsz igy nyilvánosan válaszolni, akkor jöhet privibe is. Mennyibe lesz ez a lombik? Mert én 90E-től 1millióig mindenféle árakat hallottam. A 90 az tuti hiteles, mert ismerem aki mondta, de az 1M nekem nagyon rémisztően hangzik. Szóval neked mennyi volt/lesz?

Áfi!
Nagyon ügyi vagy! Nagyon szép a kép! A végén még kedvet kapok hozzá! :wink: :lol:

Anyapoc!
Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat. Nyár elején mi is voltunk a csodák Palotájában, és nagyon fantasitikus volt tényleg! Bármikor megimételném! És uyge végre valamit ér a ped. ig.-om! :lol:
Kérdeztem tőled egyet, de nem válaszoltál, vagy válaszoltál, de én nem vettem észre. Szóval még1szer: Te Vp.-i vagy?

moni

Angyal!

Fantasztikus, szuperügyes vagy.

Nagyon izgulok most mán én is. :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?