Sziasztok!
Tegnap egy kicsit elkeseredtem mert sajnos a pechszériánknak újabb tagja van, írtam,h elromlott a kocsink. Gondoltuk nincs nagy baj.. hát injektoros lett, és ha bontott alkatrészből csinálja meg a szerelő akkor is 40-45000 lesz.
És ez így esküvő előtt,h. az esküvőt is magunknak kell majdnem állni…ez már hihetetlen. Meg az álláskeresés is kiveszi az erőmet, nincs sikerélményem, ahonnan visszahívnak ott vagy kurvát keresnek, vagy telemarketingest jutalékbérért…megpróbálom magam összeszedni és bocsánat a nyavalygásomért.
Viszont kicsit felvidítva magamat kitaláltam,h menjünk el ma Apával az állatkertbe.
Mivel 140 éves az állatkert ezért ma egész nap csak 140 Ft a belépő!
Panka!
Ezt a könyvet nem ismerem, de majd igyekszem beszerezni. Meséltem Simbának Jettikéről és szívesen találkozna vele.
Én is láttam az Angelika hercegnő c. filmet. És engem is érdekelne a süti recept.
Évi!
Nagyon tetszett, amit írtál én is alig várom már a boldog tudatlanság állapotát.
Biztos nagyon vicces lehet ez a cicifújós-spriccelős állapot. Nagyon örülök,h. Dórika teli szájjal nevet végre az idegenekre is. Most,h. jobban megnéztem a képeket Dóriról, hihetetlen sokat nőtt.
Mátra!
Remélem pihensz és épp arra gondolsz,h. 8 hónap múlva már a kezedben tarthatod a babádat. Simba pont most feküdt rá a kezemre így alig bírok gépelni....áááááááá
Nárcisz!
Megnéztem a képeket és nagyon szép helyen voltatok.
És csodaszép pocid gömbölyödött. Gratulálok Angelikához (egy kicsit én is kislány párti vagyok), nagyon szép nevet választottatok neki.
Nekem is az Angyal jutott eszembe. Biztos Angie-nak is nagyon fog tetszeni. Most már biztos a MÁV? Nagyon örülök,h. Moszatkáid már ennyire aktívak, és,h. végre a Párod is érezhette őket.Ma voltatok Uh-n? Képek készültek? Zsúka visszajött Rodoszról és nagyon jól érezték magukat, de ha jól emlékszem azt írta mielőtt elmentek,h aug.20-ig szabi és addig nem jön, próbálnak teljesen kikapcsolni a Párjával. Amúgy én keresek állást, mert miután visszamentem táppénzről (tudod a baba miatt) elküldtek a munkahelyemről.
Örülök,h. végre önfeledten lehetsz boldog.
Ágota!
Üdv. Közöttünk!
Mielőbbi boldog és problémamentes pocakosodást kívánok!:D Engem nagyon érdekel amit írtál, erről a nem a vitaminoktól lesz egészséges a baba dologról. Ha gondolod írhatnál róla bővebben is. (akár priviben is, ha másokat ez nem érdekel)
Jucmuc!
Köszönöm, én is remélem, bár tény,h kicsit elkeseredtem. Holnap gondolok rád. Hány órára mész a dokihoz?
Kacsa!
Örülök,h. jelentkeztél, már kezdtem aggódni. 2 hét múlva UH? Akkor mire férjhez megyek már lesz dibi-dobi is.
Anikó!
Nagyon ügyes vagy, szép lett a tábla.
Megkérdezhetem,h a színeket honnan nézed? Mármint a jelentésüket?
Timi!
Annyira jó,h. a Párod is olvas minket. Szia KristófApu!!
Én is sokat mesélek a Páromnak a topicról és egész jól képben van, és nem kellett rángatni a csajos talira sem a múltkor, jött magától.
Igen elküldtem még 3-án, de a biztonság kedvéért elküldtem még ma is.
És egyáltalán nem sürgettél. Jó ötletnek tartom ezt a körömvágást. Rengeteg fejvadász céghez küldöm az önéletrajzomat, de még nem soktól jött válasz. Persze minden állásnak más és más a határideje.
CsHeni!
Annyira kösznöm amit írtál, még a könnyem is kicsordult.
Jó így tartani egymásban a lelket, és én is hiszem,h hamarosan boldog kismamik leszünk. (de előbb én még férjhez megyek:lol: ) Érezzétek nagyon jól magatokat Görögországban!
Annácska!
Köszönöm a választ.
Hamarosan én is írok. Szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra a gyerkőcök, de Petinek kicsit világosabb a szeme, olyan, mint az Apukájáé, nem? Rábeszéltem Lacit,h. menjünk el ma az állatkertbe.
Eszti!
Örülök,h. itt vagy közöttünk, te hogy vagy?
Brill!
Mitől is lettél szófukar?
Marshall drága hogy van?
Juca!
Ha Kingácska egy UFO, akkor én is szeretnék egy ilyen kis földönkívülit és majd E.T.-nek fogom hívni.
Remélem hamarosan abbamarad az összeszorított ínyű cicizés.
Sok puszi lányok, megyek mert jön az autószerelő.