Új privát üzeneted érkezett!

Nárcisz!

Addig lelkesedtem a képekért, hogy a többit elfelejtettem leírni, amit még akartam: gratula Angelikához, és üdv a lányos anyukák táborában. Még a fiús anyukák körébe is bekerülhetsz :) Az nem jó hír, hogy fáj a hasad... Van arra esély, hogy a nagylányod :) később nem fog így nyomni? Vagy ez már csak rosszabb lesz?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ja, és mit szólt a férjed, hogy egy lánya már biztos lesz?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Anikó engem is felteszel majd a táblára?

Köszi

Heni
szalai heni

Sziasztok!

A párommal most kezdjük a 'projektet' de sok kérdés merült fel. Milyen vizsgálaton, és milyen oltásokon mentek át előtte, egyáltalán szükség van -e ezekre???
Kérdésem lenne: nem tudtok -e olyan terhességi vitamint, ami természetes alapanyagokból készül és nem szintetikus? Az Elevitet ismerem, most láttam, hogy a Béres is kijött egy hasonlóval, de a természetes csak jobb lenne.

Mindenkinek sok sikert addig is.

Nagyon várom a válaszotokat.

Puszi

Ágota
ragota

Szia Ágota!
Üdv körünkben, mielőbbi babásodást kívánok!
Természetes vitaminok vannak a gyümikben :D
Komplex vitamint, ami nem szintetikus talán természetgyógyászati boltokban lehet kapni, de utánna nézhetsz a energy.hu-n is.
Oltások, ha már voltál rubeolás(rózsahimlő), vagy gyerekkorodban beoltottak ellene nem kellenek.De szoktak nézni hepatitis ellenanyagot, de talán már ez ellen is be vagy oltva.De terhesség előtt nem ajánlatos oltogatnia magát az embernek, vagy várni kell egy pár hónapot.
Érdemes nődokihoz elmenni előtte, rákszűrés, Chlamydia szűrés miatt.Remélem segítettem :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pupy!

Hat hallod! Elmehet a busba az a k*csög! Mashogy kellene hirdetnie az allast!
Ne aggodj, biztosan sikerül normalis munkat talalnod!

Hamarosan jövök a fejlemenyekkel :)

Cs.Heni!

Rettenetesen sajnalom! :(

Panka!

Milyen az a turos-kelt kifli? Mindenesetre nagyon jol hangzik! Nyam-nyam :D

Matra!

De jooooo!!! :D Folytatom az imadkozast!

Judit
jucmuc

Pupy!
Igen, ez az álláskereső dolog sajnos kicsit bonyolultabb, mint az ember gondolná. Egyébként adtak ajánlólevelet neked?
Remélem hamar találsz valami hozzád illőt.

Juca!
Nem baj, ha nem tudsz összefoglalót írni. Kell még pár nap, hogy összeszedjem magamat, de remélem sikerülni fog.
Kingácskának nagyon gratulálok. Hatalmas lépés ez egy kis manócskának. Nagyon ügyes. :)

Pankaa!
Hogy viseled a picike manócskát? Jól vagy?
Köszönöm kérdésedet. Moszatok végig rugdostak az út alatt, mert Szerbia nem volt túl modarn, de kipárnáztam magamat, és aludtunk is. Egyébként majd meglátod, a mozgásuk anniyra csodálatos. :)

Anikó!
Veled mi újság?
Látom állást keresel, hogyhogy???

Sziszka!
Sajnos nagyon sokan így viselkednek a gyermekükkel. De már feladtam , hogy belegondoljak a dologba.
Egyébként találkoztam azzal a "barátnőmmel", tudjátok, akivel megszakítottam a kapcsolatot. Egyik kezében lóg a 1,5 éves kisfia, pocakjában a 10 hetes baba, másik kazében meg olyan cigi, hogy 5 méteres körzetében nem tudok megmaradni. Na erről ennyit. de hidd el ő majd egészségeset szül, csk mi szenvedünk mindig... Na nem is folytatom tovább.

Adri!
Hát ezek a képek :)
Hasunkat fogtuk a férjemmel, én az enyémet különösen.

Évi!
Aranyos vagy, köszönöm. Tényleg hétről-hétre nő a pocakom. Ennek ismeretében úgy döntöttünk, hogy augusztus szeptember végére mindent beszerzünk, mert nem nagyon tudok már sétálgatni. 20 perc séta után annyira kimerülök, hogy nacsak. Nem tudok orrot fújni, meg kell fognom a hasamat, és a hapci sem könyen megy már. Ásítai, pedig meg sem próbálok. :)
A fájdalom tényleg néha nagyon elviselhetetlen, auzt hiszem inkább a vesémet feszegetik. Igazából csak azért rohantunk el a dokihoz, mert nem szeretném, ha bajuk lenne, a kellemetlenségek nem nagyon érdeklnek. :) Nem nagyon tudtam, hogy mi fáj ugyanis. Azt nem tudom, hogy el fog múlni, de néha kimasszírozom a fejét, és így jó. Csak az a lényeg, hogy babócák jól legyenek.
Ja és Görögországban a férjem végre érezte moszatkákat, akik éppen elfelejtkeztek magukról, és megrúgták a tenyerét. Nagyon boldogok voltunk ettől. Ja és ma az UH-n végre ő is láthatta őket. Szóval mindenféle szép élmények voltak :)

Ágota!
Szia, Üdv a klubban. :)

Zsukáról tudtok valamit? Rodosz bejött?

Kép
narco

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentés:

10 mm-es petezsák (Apa szerint Zigóahálózsák), benne szikhólyaggal, embrió még nem látszik.

Erre mondta egy barátunk, hogy akkor méhlepényem már lesz!

Köv. uh 2 hét múlva, akkor már dibi-dobi nézőben!

kacsa14

Nárcisz!
Köszi, jól vagyok, róka család nem kedvel :lol: Kölcsönös unszimpátia :lol: Viszont van hyper-mega haspuffadás, majd lesz róla kép is, de most viszonylag lapos a hasam:-))
Viszont a múlt héten bedurrant a Bartolini cisztám, azóta 2x leszívták, antibiot is szedtem(Amoxicillint).Azt mondták ezt lehet szedni.Ráadásul a Chlamydia pneumoniae vértesztem pozitív, így eredetileg arra kellett volna szednem a gyszert, de utánna néztem, és erre a fajtájára nem hat a penicillin, ezért nem akartam beszedni, de ciszta közbeszólt :( Te mit tudsz erről a Chlamydia dologról?

Kép
pankaa

Annácska!
Gyönyörűek vagytok a képeken! :D
Csodaszép családod van! :D

Adriana!
Örülök,hogy az időjárás ellenére azért jol telt! Kép
Nekem is „az egész kezem bekapom”foto tetszik nagyon nagyon!
Szépek vagytok együtt! :D

Csibe!
Köszönöm,aranyos vagy! :wink:
Annyira igyekszem hogy azt elsem tudom mondani!!! :shock:
De talán Kati tudná jellemezni mert szegényt egy nap vagy 10x hivom a hülyeségeimmel! Kép

Panka!
Édi a halatok! :D
Milyen kelt kiflit csináltál? Kép
Te milyen kis ügyes vagy!!!
Értem a vonalzod szineit! Kép

Sz Heni! :D
Ird le az adataid ami a táblában kell!Nagyon szivesen beteszlek!
Kor
Szülinap
Mikortol kezdtetek probálkozni
Ciklusod hossza
Jelenleg hányadik napon vagy

Évi!
Nagyon aranyos ahogy a hiradozásotokat leirod!!! Kép

Narco!
Örülök,hogy megjöttetek és hogy ilyen jo volt! :D
Megnéztem a képeket és szép helyen voltatok nagyon!
Igen csak gömbölyödik már a pocakod!!!!Csini vagy nagyon! :D
Gratulálok az egyik kislányhoz!Kiváncsi vagyok,hogy a másik babácska milyen nemű!!!! :D
Én nem keresek állást!!! :shock: Egyenlőre! :wink:

Ágota!
Üdvözöllek közöttünk! Kép
A kérdéseidre itt biztos kapsz választ mert van közöttünk egészségügyis és orvos is!Profik a lányok! :D

Jucmuc!
Megkaptam! :D
Értettem! :wink:

Juca! :D
Azért a te kedvedben is szerettem volna járni igy egy olyan ujitást csináltam a táblában ami biztosan tetszeni fog!A te ötleted és Pupyét összegyurtam és igy lett meg az uj tábla!Reggel felrakom!
Zöld!: A bizalom,a termékenység és a remény színe. A fejlődés, megújulás, határozottság igényét mutatja. A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki.

KépKépKépKép
aniko24

Pankaa!
nem tudok semmit erről a Chlamídiáról, csak azt, hoyg elég ritka. Nagyon vigyázzatok magatokra, remélem hamar meggyógyulsz. Azóta voltál UH-n?

Kép
narco

Kicsit szétszórt vagyok, valakit mindig kifelejtek... Ágota, üdv közöttünk! Remélem nem kell sokat várnotok a babára!

Kacsa!

De jó, két hét múlva látsz ám majd csodát! Az elején én mindig elámultam, hogy milyen iszonyú iramban nőtt a baba! Szerintem délután nagyobbnak mérték volna, mint délelőtt, állítom pár óra alatt is látványos lett volna a különbség :)

Anikó!

Kíváncsi vagyok az új táblára :) Reggel sietek megnézni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Anikó

23
1983.05.20.
2006.08.24. megyünk a Kaáliba
28 nap
6. nap
Köszönöm szépen, egyébként tényleg jó a tábla.

Puszi
Heni
szalai heni

Aniko :)

Kapod meg a szurikat?

Kacsa!

Ez csodalatos! :D Es ahogy Evi irta,hogy mit fogsz latni!

Jo ejt mindenkinek!

Judit
jucmuc

Sziasztok! Én is írok gyorsan, aztán megyek a Törpe mellé aludni :D

Mátra :) Borzasztóan örülök a jó hírnek! :lol: Ezt a hülye dokit viszont jól fejbe tudnám verni! :evil: :evil: :evil: Hogy lehet vki ilyen felelőtlen?! :roll: Ja, és a párom is nagyon drukkolt ám neked :D (néha ő is szokott olvasni minket :oops: ): ma délután aludtam picit Kristóffal és ébredés után azzal fogadott, hogy "Képzeld, otthon van a Mátra!" :lol: :lol: :lol:

Pupy :) Ez nagyon durva, ami veled történt álláskeresés közben! :shock: Nem csodálom, hogy hányingered lett :evil: Fejvadász céget nem akarsz megpróbálni?
Nem tudom, volt-e már időd e-mailt írni nekem, de még nem kaptam meg (nehogy sürgetésnek vedd, csak a levelező rendszerünk sajnos nem tökéletes :? )

Juca :) Körmöt én séta közben, kenguruban szoktam vágni, így legalább nem tud odakapni az egyik kezével a másikhoz! :wink: Kicsit sem szoktak hülyének nézni a szembe jövő járókelők :lol:

Anikó :) De ari vagy, hogy ilyen tudományosan szerkeszted a táblit :lol: Kiváncsi leszek a végleges verzióra! Marci hogy van? Hogy állsz a szurikkal?

Annácska :) Nagyon szépek vagytok a képeken! Annamari és Peti szemei nagyon hasonlítanak egymásra, nem?

Narco :) Üdv újra itthon és gratulálok Angelikához! :D Mikor kell legközelebb UH-ra menned?

Csheni! Nagyon sajnálom a történteket! :cry: :cry: :cry:

Adriana :) Nagyon ari Levi a képeken!

Wish :) Én is nagyon sok szeretettel gratulálok, épp a múltkor kérdeztem Tünditől, hogy mi újság veletek...

Ágota :) Üdv itt! Én beadattam a rubeola elleni védőoltást, viszont utána 3 hónapig nem lehet próbálkozni!

Lányok! Sysyről tudunk vmit?

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok :)
Lányok :)
Olyan édesek vagyok :) Komolyan öröm feltenni képet rólunk, pedig szinte mindig elgondolkodom, hogy nem esik-e nektek rosszul :)

Pupy :)
Sikerült megírnom a választ :D

Bogi :)
Nincs mit köszönnöd. Szerintem, ha időben elkezded kenegetni és isod a málnalevél teát megúszhatod a gátmetszést :)

Adri :)
Sajnálom, hogy nem jött össze az igazi nyaralás, de legalább pihenni tudtatok?
Tüneményesek a képek! Látod ez az igazi boldogság :) Együtt babát várni a tesóddal, "együtt szülni", majd felnevelni a gyerekeket :) Gratulálok hozzá :D

Csibe :)
A Magne B6 a vége felé már nem jó, mert nehezíti a szülés megindulását pont a görcsoldó hatása miatt. De nyugi addig még van legalább egy hónapod :P
Egyébként csak azért kérdeztem, mert az uncsitesómnak elfelejtett szólni a doki és már a 38 héten járt mikor szóltam neki :?

Juca :)
Haláli szöveged van :lol: Élvezet olvasni soraidat :lol:
A pelenkázással néha már nekem is kell küzdenem, hisz így sokkal könnyebb hasra vágódni :wink:
Nagyon jó gyerek dalok vannak a Zeneovi című cd-n ha érdekel, csak szólj :wink:

Sziszka :)
Sajnos vannak ilyen emberek :(

Nárcisz :)
A "barátnőd" hát erre tényleg nincs mit mondani :evil:
A képek nagyon szuperek :) Kicsit irígykedem, de tudom, hogy most tuti egy jó darabig nem utaztok :? A pocid tényleg szépen növöget :) A táblát viszont nem tudtam beazonosítani, pedig van jogsim :lol: Baráti társasággal voltatok?
Gartulálok Angelikához :) Remélem azért idővel rájön, hogy nem jó, ha anyát már most nyúzza :D Beszélgess vele, hátha jobb belátásra lehet bírni :)

Ágota :)
Üdv a csapatban, mielőbbi pocakosodást :)

Timi :)
Annamari is folyton azt kérdezgeti, hogy ugye hasonlítanak egymásra :) Mindkettőnek kék szeme van, de Peti még világosabb :)

Képzeljétek ma elmentünk éjszakai állatkerti túrára :D Petinek nagyon tetszett, egy darabig nézelődött, majd elaludt :) Egy szavam sem lehet rá, pedig egy órát csúszott így a szopija :)
Képeket nem nagyon tudtunk csinálni, mert vak sötét votl :lol:
Viszont megsimogatta egy ráját :lol:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jo reggelt Lányok!

Niki!
Tudnál nekem segiteni,mert Mátrát most nem szeretném zavarni telefonon!
Cs.Heni nem frissül nekem és a Sz.Henihez nem engedi beirni a cilkus hosszát!Valamit biztos elrontottam csak nem tudom mit?!
De ha valaki más is tudja a választ akkor nagyon megköszönném!!!

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt!

Anikó!
Nagyon tetszik a tábla, és látom mégiscsak sikerült a zebrakarám! :lol: Ha érdekel a süti recept, leírhatom.

Nárcisz!
Elfelejtettem mondani, hogy milyen szép nevet választottatok!Volt egyszer egy film, Angelika hercegnő volt a címe, azóta tatszik ez a név :D
A tábla ismerős, de mi sem tudtuk megfejteni.De van belőle olyan is, amin csak egy csík van áthúzva. :roll:

Annácska!
képek jöhetnek. :D

Jelentem, ma nem főzök :!:
De lesz helyette vasalás, mert itt olyan hideg van(18 fok) :evil:
Most is nyakig be vagyok takarózva(lehet, hogy szunyálok még egy kicsit, mert nagyon bekajáltunk, kolbászos rántotta volt)

Kép
pankaa

Anikó!
Írtam privátot, szólj ha nem ér oda, akkor írom itt kinn.

kancellárka

Anikó, mindjárt küldöm beleírva a táblát mail-ben
mátra

Korán írtam, akkor nem küldöm, Niki biztos már segített azóta.
mátra

Még nem segített, mert szerintem Anikóhoz még nem ért el privát :)

kancellárka

Jó regelt mindenkinek!

Timika!
Ez most csak ilyen bonusz UH volt a fájdalmam miatt, hogy tudjuk mi van. De egyúttal ránézett a babákra is :) A párom meg pont ott volt, így az elmulasztott 18. heti UH-t bepótoltuk. Úgy tudom, hogy a köv UH majd a 28. héten lesz.
Egyébként átmentem a MÁV kórházba egy másik dokihoz. Itt majd magánrendelés keretében intézzük a dolgokat, hogy végre foglalkozzanak velem.

Ja és képzeljétek lányok, beszélgettem ezzel az új okival, és azt mondta, hogy nála az ikres anyukák 50%-a szül császárral csak. Ha megfelelek a feltételeknek, akkor szívesen megcsináljuk normál úton. Persze most mindenzért magánrendelésre járok hozzá a kórházba, mert a magánrendelője nagyon messze lenne. És tegnap tök rendesen magától megvizsgált, nem kellett könyörögnöm végre. Igazából most jön ki rajtam, hogy örülök. Nem szeretnék előre, de végre nem egy hülyének kezelnek. Sőt az asszisztensnő külön mondta, hogy milyen szupi dolog ikresnek lenni. Hát szóval kezdek megelégedett lenni, csak el ne szóljam.

Annácska!
Hát a "barátnőmre" tényleg nincs mit mondani. Csak sajnálom azokat aszegény gyerekeket.
Nem bartái társaság volt, csak ott ismerkedtünk meg a 2. nap. Illetve abban a házban voltunk így sokan. Nagyon aranyosak voltak, és mi sem voltunk félősek, így összeismerkedtünk, és együtt mentünk aztán mindenhová. Engem persze mindig megvártak, hogy nincs-e bajom. :)

Pankaa!
Ez volt az a név, ami mindkettőnknek nagyon tetszett egyből. Miútán mi úgy hisszük, hogy a babákat angyalkák hozzák, ezért is tökéletes nekünk ez a név.

Anikó!
Csak azért írtam, mert tegnapi vagy azelőtti hozzászólásodban azt írtad, hogy állást keresel. Ez így megütötte a szememet, de jó, ah nem kell :)
Zsukáról nem tudsz valamit?

Pupy!
Mi újság ma állás ügyben?

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Ma már egy fokkal jobb a kedélyállapotom, csak az a baj, hogy nagyon erősen vérzek! Már bejelentkeztem a dokihoz, 22-én kell majd mennem hozzá. Meg akarom nézni, hogy minden rendben van-e a méhemmel.

Hajnalban utazunk Görögországba, szóval egy kis ideig nem fogok jelentkezni!

Mindenkinek köszönök eddig is mindent és a továbbiakban is!

Vigyázzatok magatokra!

Anikó!
Szép lett a tábla!

Pupy!
Tudom, hogy lesz babánk, ráadásul nemis olyan soká! Sajnos most így alakult, de mindketten hamarosan boldog kismamák leszünk. Csak ilyenkor, amikor már felcsillan a remény, majd megjön, akkor megint kicsit befordul az ember! :(

Mátra!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!

Puszi mindenkinek:

U.i: Azért csinálok egy 27-es vonalzót:) Hátha ez lesz az utolsó:)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Már rég jelentkeztem, de képbe vagyok, mivel folyamatosan olvasok.

Mátra
Hogy vagy? Mit mondtak a korházban?

Narco
Természetes úton vagy lombikosan várod a moszatkákat? Biztos nagyon jó érzés lehet, hogy mindjárt két kis manó növöget a pocódban!

Annácska
Nagyon szép a családod! Gyönyörűek a gyerkőcök, és te milyen fiatal vagy...

Anikó
Szurik?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Heni!
Akkor jó nyaralást nektek. És remélem sok-sok új élményetek lesz, nem gondolsz majd erre a szomorú dologra.
merre mentek pontosan?

Kép
narco

De aranyosak vagytok!

Köszi az információkat és a jókívánságokat! Hááát, nem tudom, beadassam -e a rubeola elleni oltást?

Asszem nem fogom.

Az a helyzet, hogy asztrológiát tanulok (még csak első éves), és sokmindent nem értek még, de arra rájöttem, hogy nem azért lesz egészséges a gyereked vagy beteg, mert szedsz vitamint, beoltatod magad vagy nem. de persze az ember igeykszik minden tőle telhetőet megtenni a leendő gyerekéért.

Pusza
ragota

Eszti!
Temészetes úton jöttek össze moszatkák. :)
Igazából nekem a sok vetélés volt a gondom a családomban inkább.

Kép
narco

Nárcisz!
Én is az angyalkáktól kértem a babukámat :wink: Örülök, hogy nem csak én hiszek az ilyesmiben :D

Mátra!
Hogy vagy?

Kép
pankaa

Ágota!
Sok-sok olyan betegség van, amit ki lehet védeni, de csak akkor, ha a teherbeesés előtt szeded be a vitamint, és mondjuk nem utána. Mindenképpen érdemes szedni, mert ha baj van, akkor magadat hibáztatnád, hogy nem tettél meg mindent. Sajnos manapság nem élünk olyan egészségesen, hogy azt lehetne mondani, mindenből elég van a szervezetünkben.

Kép
narco

Szia Narco,

Köszi, remélem tényleg jó utunk lesz! Egy kicsit kipihenjük magunkat és mire hazaérünk, megint lehet próbálkozni 8)

Nikitibe megyünk, a férjeméknek ott van egy nyaralójuk. Az Thessallonikitől van kb. olyan távolságra, mint Budapesttől Siófok.

Kb. 1100 km lesz az út. Azért nem rövid. Idáig hezitáltunk, hogy autó vagy repülő, de autózunk, szóval most megyek bevásárolni, mert készítek sok-sok finomságot az útra!

Millió pusza

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Akik hozzánk autóval jöttek, azok 11 óra alatt értek le. Szóval nem sok az út.
Jó nyaralást, pancsizz sokat, merta tenger nagyon egészséges :)

Kép
narco

Helló Narco!

Jók a képek, most irigykedem...
Előző dokid nekem csak szúrt, és jól, akkor hálás voltam neki. Más dolgunk nem volt, de nekem túl fiatal, mintha még nem nőtt volna fel a feladathoz. Örülök,hogy új doki bejött. Igazából a puding próbája a szülés!

Évi!

Köszi, megnéztem, nyomtatás folyamatban. Nálunk szopi közben kell várakozni. Új hóbort, zárt ínyen beszívom a cicit, elengedem, és mindezt vigyorogva ismétlem. Én meg csillagokat látok. Próbálom dörgedelmes hangon magyarázni, hogy ez nem mókás, de most örül magának, hogy ilyet is tud. Én ekkor tartok szünetet és beszélünk, mint nő a nővel. Kofa már a látványtól rosszul van, bár a hangeffektusok nagyon jók be kell, hogy valljam.

Timi!

Én is így vágtam :-) de most hogy kiflizik, nem hordom kenguban. Bár akkor is kifli volt, mikor megszületett, jobb a békesség. Amúgy anyu mondta, hogy a hugom is kiflizett, csak sokkal jobban. Nálunk alig észrevehető a különbség, de azért néha feltűnik. Most éppen egyenesen szokta magát tartani, várom, hogy mit fog az orvos mondani.

Annácska!

Érdekel. Ha jössz a talira megbeszéljük! :-)

Mátra!

Jó megint itt látni. Pihenj!

Megyek, mert jön a védőnő.

Pussz mindenkinek!

Timi!

tjuca

Sziasztok!

Mátra!
Továbbra is csak óvatosan! :D

CsHeni!
Rettenetesen sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Nárcisz!
Üdv itthon! :D
Megnéztem a képeket! :D
Nagyon szép már a pocakod!!! :D Csak így tovább! :wink:
A biztosan kislányhoz grat. :) Szép neve lesz!

Aniko!
Jó lett a tábla! A színmagyarázat különösen tetszett! :wink: :D
Már alig pár nap és stimu indul Nálad! :wink:

Jucmuc!
Holnap gondolatban Veletek a dokinál!!! :)

Ágota!
Üdv köztünk!
Kép

Szép napot Mindenkinek! Ma szófukar vagyok! :lol: :lol: :lol:
Brill Kép
brill

Juca!
Nekem sem a szakmai hozzáértésével voltak gondjaim, hanem azzal, ahogy bánt velem, és szerintem nagyon felelőtlen.
Szörnyű, amit leírsz a cicizésről. :) Remélem hamarosan abbamarad a dolog, bár még ilyet nem hallottam :)

Kép
narco

Narco!

Igen az emberi tényzők a legfontosabbak, én ezért is vagyok az orvosomnál, bár az mondják szakmailag is jó. Azt hiszem más orvos már nyisszantott volna, de tudta, hogy mennyire nem akarok császárt, és a végsőkig elment, amíg lehetett. Az egyik szülésnő azt mondta a barátnőmnek, hogy Sztanyik doktorral vele van a Gondviselés, azért amilyen ember :-)

Rá kell jönnöm, hogy ezek szerint Kinga egy UFO :evil:
Biztos van ilyen, készülj fel lelkileg. Ha nem ez, akkor, mikor nyílik a világ, sokkal érdekesebb dolgok vannak, mint a szopi, és azt meg kell nézni, a cicivel a szájában, akkor is, ha a háta mögött van! Nálunk ilyen is van, de ez már mással is előfordult! :twisted:

tjuca

Jaj köszi mindenkinek, aki segített, de kezdeti szopihorror megszűnt már kb. egy hónapja!!!

tjuca

Juca!
Ennek viszont nagyon örülök, hogy megnyugodott. :)

Kép
narco

Narco!

Köszi, csak az a baj, hogy ez egy X file maradt! Nem sikerült rájönni a hibás kódra. A lényeg, hogy vége :D

Anikó!

Nagyon tetszik a tábla!!! Azt hiszem tényleg a friss zebrásoknak kell leginkább a zöld szín!!! :P

tjuca

Nárcisz!

Fogsz még tapasztalni érdekes dolgokat... Dóri néha fújja cicit, ahelyett, hogy szívná. De úgy fújja, hogy a tejcsi egy kis nyállal keverve spriccel a szájából, és folyik végig mindkettőnkön. Meg ahohgy Juca írta: nézelődés cicivel a szájban, mert nem akarja elengedni forgás közben. Vagy úgy szorítja össze a kis ínyével, ahogy csak bírja. Vagy elengedi szopi közben csak azért, hogy mosolyogjon rá egyet... (nem árt jóban leni a didkóval) Mindig produkálnak valamit.

Anikó!

Jó az új tábla, ebből aztán nem szabadulnak a zebrák :)
Eszembe jutottál ma, hogy megint milyen igazad volt... Az én félős kislányom ma ismerkedett egy bácsival az utcán. Éppen sétáltunk, mikor látom, hogy az én pipikém ezerrel vigyorog rám az utcán. Aztán ahogy jobban megnéztem, nem is rám vigyorgott a betyár, hanem a mögöttünk sétáló bácsira. Persze a bácsi rögtön vette a lapot, kicsit elbeszélgettek. Később meg egy idős házaspárral szemezett. Még a védőnőre is teli szájjal nevetett. Végrevégrevégre!!!

Nárcisz!

Örülök, hogy sikerült szimpi dokit találnod! Egy másik fórumon volt, hogy ott is term. úton szülte az ikreit a csaj, mindkettő több volt 3 kilónál. Drukkolok, hogy nektek is sikerüljön!

Cs Heni!

Jó utat, érezzétek jól magatokat!

Eszti!

Hogy vagy? Látom a vonalzódon, hogy itt a cilkus vége :)

Juca!

Mennyire fekszik kifliben Kinga? Dóri is néha fekszik úgy, de nem tudom, ez mennyire probléma. Jövő csütörtökön azt hiszem megmutatom a gyerekorvosnak.
Ma volt itt a védőnő (kb. 20 hete nem láttuk), és azt mondta, szerinte kezdhetjük a gyümölcskóstolást. Én meg inkább a gyerekorvosra hallgatok, és kivárjuk a hat hónapos kort, az már csak 3 hét.

Lazulás a hintában:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Lazulás a hintában, nagyon szupi :lol:
Remélem szülés probléma megoldódik ajd nálunk, még kivároma végét :lol:

Sokan kérdeztétek: Moszatok folyamatosan tepernek a pocakomban. Most már nagyon jól tudom érezni őket. :)

Kép
narco

Heni!
Nagyon tetszik a vonalzód!Kellemes nyaralást nektek!

Anikó!
Most egy zebra nevű kártyajátékkal játszok a gépen, a háttér pont olyan zöld, és csíkos, mint a táblában :lol:

Évi!
Látom Dórinak is jó dóga van :lol:

Most megint úgy leesett a vérnyomásom,mint Surdának :lol: Ülök az ágyban, és kóvályog a fejem, mint aki be van csicssentva :?
Talán iszom egy kv-t :roll: Bár a gyomrom tiltakozik.És még vasalni is kéne... :oops:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Pupy!
A pontos szerzőt nem tudom, mert annak idején én is csak kölcsönkaptam a könyvet, de cím alapján is tudják a boltban,mert egyszer rákérdeztem.
Szombaton megyünk esküvőre, akkor majd megkérem a férjecském, hogy csináljon pocis képet és akkor majd felteszem!A szobáról is ígértem, csak még nem készült le! :oops:
Mi újság állás ügyben?

Annácska!
Köszi az információt, majd ha megyek szept. elején rákérdezek a dologra!

Nárcisz!
Nagyon szép helyen jártatok!
És milyen szép pocid van!! :lol:

Anikó!
Nagyon profi a tábla! :lol:
Ha lehet, akkor beírnád a babóka nevének a Gábort, már elég régóta meg van a neve! :lol:

Mátra!
Tessék pihenni és vigyázni magatokra!!!!!!

Évi!
Dóri tündéri! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Panka!

Kávé helyett egyél akkor valami erőset, vagy csípőset. Esetleg tea? Csoki?

Évi!

Hát nehéz ezt így megmondani, valahol az egyenes és Dávid Ibi között van a fejállása. Ha nem mondom senki sem veszi észre. Forgatva kell fektetni, de nálunk ezt megoldja ő maga is :lol: Védőnő most ment el, nagyon szimpi, minden OK. Örülök, hogy ismerkedik, a lényeg sztem az, hogy ő válasszon,m hogy akar-e vagy sem, és kivel. Meg azt mondják, az a természetes, hogy van egy korszak, amikor idegenektől idegenkednek 8) ez természetes fejlődési szakasz.

tjuca

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :D
Ma egy kicsit rohangálós napom van, így most csak röviden vagyok.

Narco!
Nagyon szép helyen jártatok, és igazán csini kismami vagy. Érdekes lehet egyszerre két babót érezni a pocakban.Mi lesz majd később, amikor már mindketten erősen bulizni fognak? Emlékszem, nálam Levike egyedül is érdekes dolgokat művelt.

Juca!
A szopi nálunk is érdekes mostanában. olyanokat csinál, mint Évi Dóricája, fújja a cicit! :) Meg vigyorog rá. Ja, és a legújabb: szopik, aztán elengedi, huncutkodik, vissza akarná kapni a cicit, de a nagy vigyorgás miatt a elvéti a bimbót, és mellette szív. Na, ez fáj! Hihetetlen a kispasi, de nem tudok rá haragudni.
A körömvágás nálunk elég könnyen megy, csak a lábán nehézkes. Ahhoz már ketten kellünk.:)

Évi!
Dórika egyre édesebb! Nagyon huncutul néz a képen!! A helyedben én is megvárnám a 6 hónapos kort a gyümikkel. Ráér még, és valljuk be, sokkal egyszerűbb csak szoptatni, nem?

Anikó!
Jó lett az új tábla! Ügyesen csinálod, remélem hamarosan kioszthatsz még 1-2 zebrát.:)

Hú, nagyon elszaladt az idő, mennem kell.
További szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Tegnap egy kicsit elkeseredtem mert sajnos a pechszériánknak újabb tagja van, írtam,h elromlott a kocsink. Gondoltuk nincs nagy baj.. hát injektoros lett, és ha bontott alkatrészből csinálja meg a szerelő akkor is 40-45000 lesz. :cry: És ez így esküvő előtt,h. az esküvőt is magunknak kell majdnem állni…ez már hihetetlen. Meg az álláskeresés is kiveszi az erőmet, nincs sikerélményem, ahonnan visszahívnak ott vagy kurvát keresnek, vagy telemarketingest jutalékbérért…megpróbálom magam összeszedni és bocsánat a nyavalygásomért. :oops:
Viszont kicsit felvidítva magamat kitaláltam,h menjünk el ma Apával az állatkertbe. :lol: Mivel 140 éves az állatkert ezért ma egész nap csak 140 Ft a belépő!

Panka!
Ezt a könyvet nem ismerem, de majd igyekszem beszerezni. Meséltem Simbának Jettikéről és szívesen találkozna vele. :D Én is láttam az Angelika hercegnő c. filmet. És engem is érdekelne a süti recept.

Évi!
Nagyon tetszett, amit írtál én is alig várom már a boldog tudatlanság állapotát. :D Biztos nagyon vicces lehet ez a cicifújós-spriccelős állapot. Nagyon örülök,h. Dórika teli szájjal nevet végre az idegenekre is. Most,h. jobban megnéztem a képeket Dóriról, hihetetlen sokat nőtt. :shock: :D

Mátra!
Remélem pihensz és épp arra gondolsz,h. 8 hónap múlva már a kezedben tarthatod a babádat. Simba pont most feküdt rá a kezemre így alig bírok gépelni....áááááááá :D :D

Nárcisz!
Megnéztem a képeket és nagyon szép helyen voltatok. :D És csodaszép pocid gömbölyödött. Gratulálok Angelikához (egy kicsit én is kislány párti vagyok), nagyon szép nevet választottatok neki.:D Nekem is az Angyal jutott eszembe. Biztos Angie-nak is nagyon fog tetszeni. Most már biztos a MÁV? Nagyon örülök,h. Moszatkáid már ennyire aktívak, és,h. végre a Párod is érezhette őket.Ma voltatok Uh-n? Képek készültek? Zsúka visszajött Rodoszról és nagyon jól érezték magukat, de ha jól emlékszem azt írta mielőtt elmentek,h aug.20-ig szabi és addig nem jön, próbálnak teljesen kikapcsolni a Párjával. Amúgy én keresek állást, mert miután visszamentem táppénzről (tudod a baba miatt) elküldtek a munkahelyemről.
Örülök,h. végre önfeledten lehetsz boldog.:D

Ágota!
Üdv. Közöttünk! KépMielőbbi boldog és problémamentes pocakosodást kívánok!:D Engem nagyon érdekel amit írtál, erről a nem a vitaminoktól lesz egészséges a baba dologról. Ha gondolod írhatnál róla bővebben is. (akár priviben is, ha másokat ez nem érdekel)

Jucmuc!
Köszönöm, én is remélem, bár tény,h kicsit elkeseredtem. Holnap gondolok rád. Hány órára mész a dokihoz?

Kacsa!
Örülök,h. jelentkeztél, már kezdtem aggódni. 2 hét múlva UH? Akkor mire férjhez megyek már lesz dibi-dobi is. :D

Anikó!
Nagyon ügyes vagy, szép lett a tábla.Kép Megkérdezhetem,h a színeket honnan nézed? Mármint a jelentésüket?

Timi!
Annyira jó,h. a Párod is olvas minket. Szia KristófApu!! :lol: Én is sokat mesélek a Páromnak a topicról és egész jól képben van, és nem kellett rángatni a csajos talira sem a múltkor, jött magától. :D Igen elküldtem még 3-án, de a biztonság kedvéért elküldtem még ma is. :D És egyáltalán nem sürgettél. Jó ötletnek tartom ezt a körömvágást. Rengeteg fejvadász céghez küldöm az önéletrajzomat, de még nem soktól jött válasz. Persze minden állásnak más és más a határideje. :roll:

CsHeni!
Annyira kösznöm amit írtál, még a könnyem is kicsordult. :D Jó így tartani egymásban a lelket, és én is hiszem,h hamarosan boldog kismamik leszünk. (de előbb én még férjhez megyek:lol: ) Érezzétek nagyon jól magatokat Görögországban!

Annácska!
Köszönöm a választ. :D Hamarosan én is írok. Szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra a gyerkőcök, de Petinek kicsit világosabb a szeme, olyan, mint az Apukájáé, nem? Rábeszéltem Lacit,h. menjünk el ma az állatkertbe. :D

Eszti!
Örülök,h. itt vagy közöttünk, te hogy vagy?

Brill!
Mitől is lettél szófukar? :D Marshall drága hogy van?

Juca!
Ha Kingácska egy UFO, akkor én is szeretnék egy ilyen kis földönkívülit és majd E.T.-nek fogom hívni. :D :D Remélem hamarosan abbamarad az összeszorított ínyű cicizés.

Sok puszi lányok, megyek mert jön az autószerelő.
Kép
Vendég

Évi!

Na még egyszer. Szóval tök jó, hogy Dóri udvaroltat :-)
Nagyon laza a lány, olyan édi, leharapnám a kilógó lábát :-) Ez a hinta nagyon vagány, hogy lehet benne feküdni. Direkt így lehet kapni?

Elnézve Dóri hurijait meg tokáját, még nem kell gyümölcspapi :twisted:

tjuca

Juca!

Ja, vagesz a hinta, feküdni ugyan nem lehet benne, inkább csak úgy félig ülni, vagy mi, de mivel a babakocsiban is így közlekedünk többnyire, így bele merem ültetni. Sajnos nem a mienk a hinta, kölcsibe kaptuk a szomszédéktól. Nekik sajnos már két éve nem jön össze a baba, a hintát megörökölték egy rokon gyerektől, de hát ugye trónörökös híján szegények nem tudják használni. Addig mi nyűjük :)
Biztos én értettelek félre, de én azt hittem, hogy Kinga görbén fekszik, de akkor ezek szerint csak a fejecskéje billen oldalra. Ezen a Dávid Ibis hasonlaton még mindig nyihogok :) Szóval Dorcus néha úgy fekszik, mint egy zárójel :) Nem mindig, de előfordul, és ezt szeretném majd megmutatni a dokinéninek.
A gyümikkel tényleg várok még, hiszen barackot egész életében ehet még, de fincsi anyatejcsit csak most...

Pupy!

Mi jöhet még?! Elhiszem, hogy nem hiányzott most egy újabb kiadás így esküvő előtt :evil: Nagyon hiszek benne, hogy most már jó dolgok fognak történni veletek!!!

Köszönöm szépen a Dóri nevében mindenkinek! Ha felébred, átadom neki! Minden nap hálát adok érte, hogy ilyen egészséges, jókedvű kis bögre az én lányom...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi, Pupy
Köszönöm a kérdést! Nem is tudom, hogy vagyok. Ez lesz az első ciklusvégém, és nem is tudom, hogy mit érzek. Félek bízni. Inkább szeretnék kellemesen csalódni.
Azt tanácsoltátok, hogy nem szabad görcsölve akarni. Nem görcsölök, és megpróbálom lazán felfogni. De azért tisztára örülök, ha egy kicsit felpuffad a hasam...

Mikor kell tesztelni? Elég változó a ciklusaim hossza, de most úgy érzem, hogy pont 28 nap-ra jön ki. 14. napon éreztem keményedést és kis fájdalmat a bal petefészkem környékén. Azt olvastam, hogy peteérést követő 14. napon kell megjönnie a pirinek.

Azt lehet érezni ha sikerült?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?