Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok!

Kezdek becsavarodni.
Zoli teljesen megkergult.

Minden lepeset kovetnem kell.
Olyan rossz, mint az ordog.

Mindig azt szeretne amit nem szabad:
percenket szeretne lehuzni a wc-t. Darabokra szeretne tepni a wc papirt. A fiokzar ellenere a resen bepreseli a kezeit es kiveszi a toltheto elemeket, amiket megrag, a borvago ollot, szunyogirtot stb...
Ha szolok neki szepen, csunyan uvoltok, mint ha meg sem hallana. Ha a fenekere csapok, akkor meg fel napot uvolt, hogy miert nem szabad.
Na meg nem csaphatok percenkent a fenekere es nem uvolthetek vele egesz nap.
Szoval most ott tartok, megint kiuritem a nappaibol az egy szem komodot, ami ott van es bezarom racsokkal, mert hat nem birom.
Hetvegen balatonon voltunk. Hat ott is amit muvelt, katasztrofalis.
Elmentunk setalni. A babakocsiban nem akart ulni, pedig imadja. Ha kiszedtem, akkor meg nem akart menni. Ha felvettem kezbe, akkor meg azert hisztizett, hogy tegyem le. Ha adok neki enni, akkor az a baj, ha nem akkor meg az, mert ehes.

Egyszeruen nem tudom, hogy mi van vele.

Nalatok nincs ilyen.

Nyugtassatok meg hogy egy-ket nap es vege.

Magi
Vendég

Magi
Szerintem nagyon közrejátszik a frontvonulás is,nagyon megviseli még egy felnőtt szervezetét is ez a nagyon meleg aztán meg 15 fokkal hidegebb minden átmenet nélkül.Én is nyűgösebb vaygok hát még ők.

Reditke
Én is nagyon szopi párti vagyok,de azért a helyedben 1x kipróbálnám egy estére.Ha érezhető a változás akkor lehet hogy az éhség miatt volt és akkor szerintem nincs az a fanatikus szopipárti aki azt mondaná hogy hagyd inkább éhezni mint hogy tápszert adj neki.

Kép
Kép
nikk0830

Reditke, ertettem, ahogy gondoltad. En nem gondolkodnek a potlason, ha eszembe jut kiprobalnam es lehet, hogy el sem fogadja...

Nem fogtak benn, de penteken ujra kontroll.

Magika, Miki is ilyeneket muvel, de neha vanak nyugisabb napjaink. Nalunk az ciki, hogy anyosek hetente egyszer latjak, akkor is utogeti meg veri oket, es altalaban hisztizik, vagy egyszeruen csak rajuk sem nez....

csengo
Vendég

Jajj, csak a lenyeget hagytam le.

Beszeltem telefonon Noemivel. A korulmenyekhez kepest jol vannak. A koltozes+pakolas elgge eltereli a gondolatait es Helena is lefoglalja, igy nincs ideje megzuhani. Sajnos Helena meg nem erti mi van, ilyenkor keresi apat es az neki is nehez......Edesapja (nagyapa) mostanaban mar kijon a korhazbol, addig nagymamaval ketten vigyaznak a kiscsajra. Noeminek muszaj lesz visszamennie dolgozni, egyedul azert aggodik, hogy meg szopizik Helena. Viszont jo hir, ha visszamegy lesz internetje es akkor ujra csatlakozik kozenk!

Ja es pusziltat mindenkit!

csengo
Vendég

Sziasztok!

Jó rég nem voltam, bocs :)

Reditke :)
Fiúk mint két tojás, csak Bálint nagyobb :)
Nagyon jók a képek, B. hajmeresztő dolgokat művel...hiszti? Javul a helyzet?
Szopin ne aggódj, ha pár napig pótolsz, lehet a szervezeted is tud pihenni egy kicsit, és te sem stresszeled magad, lehet, lesz több tejcsi este is.
Nyelvnyújtogatás nálunk is van, mint mGaiéknál, de ez tényleg más, ők már idősebbek.
Nem szomjas olyankor?

Csengő :)
Most nézem, már csak 9 nap van a finisig?
Nagyon elszaladt az idő!
Jó, hogy nem kellett bent maradnod.

Macs :)
Tesód esküvői álmai jók :lol: Csak tényleg igaz a mondás, addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér....
Vírusinfót köszi, hihetetlen, mik vannak manapság..

Többiektől most bocs, hogy nem szólok, de szita az agyam így majdnem négykor...

Szeptembertől kezdenem kell a mindennapi idejárást(melózom most is).
Bölcsiben persze nincs hely, majd szept elején telefonálunk, hátha van üresedés, de a közeli bölcsikben kb 30an vannak előttünk, úgyhogy reménytelen.
Férjemmel és az apósommal próbáljuk megoldani majd, addig, míg nincs más, hogy férj állandó éjszakás, és amikor a napjaink fedik egymást, após átjön reggel addig, míg Zsolti haza nem ér.
Kíváncsi vagyok, hogy fog ez működni. Ha tűrhető, akkor még talán nam adnám bölcsibe kiscsajt...tökre fáj a szívem, hogy be kell adni. Nekem nagyon nehéz, tudom neki nem lesz/lenne ennyire az....hülyeség, de ez az elszakadás tényleg hihetetlen, pedig mi még ott is szoktuk hagyni gyereket elég rég óta egy egy napra...

Sok puszi mindenkinek, a pocakosság végén járóknak megy a drukk!
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Magika!
Sajnos az én kicsi csemetém is ilyen.Szörnyű!Én eddig arra fogtam,hogy beteg volt és azért ilyen.De mostanra már átment az egész egy nagy fokú hisztibe.Elviselhetetlen.
Megy a hűtőhöz kivesz egy rudit és ki kell bontani mert ellenkező esetben hatalmas hiszti lesz.A gond csak ott van,hogy ezt egy nap 5-6 alkalommal csinálja.Én persze már a másodikat sem bontom ki .Többek között azért sem mert az elsőt sem ette meg.Na ilyenkor jön a visítás.Nem sírás visítás.Mint akit ölnek.
Tenap jöttünk haza a boltból a biztonsági ülésben ült.Majd elkezdett visítani,torka szakadtából,hogy hol a cumija.Mondtam neki,hogy ott van melett.De ő csak üvöltött.Mikor egy kerezteződéshez értünk hátranyúltam és od adtam neki.A kiabálása szinte már az elviselhetetlen határt súrolta.
De minden miatt ezt csinálja. Ha nem rögtön ugrok a kérését teljesíteni a válasz hiszti.Nem hiszem,hogy ez korsajátosság mert Ágota ilyet nem csinált.
Megálla a lépcső tetején (tud rajta közlekedni)és elkezd hisztizni,hogy hozzam le.Kénytelen vagyok érte menni mert ezt reggel is csinálja és félő,hogy felébreszti a nagyot.

Bocsánat a panaszért!
GnéKriszti
gnékriszti

Jó reg!
Nem merek hosszútávú következtetést levonni, de tegnap du 5-kor szopi, este 7-kor jó nagy adag Sinlac (majd megfulladt úgy falta, nem tudtam elég gyorsan adni a kanállal és nagyon vicces volt az etetőszékben előkével a kis 5 hónapos :), fél 9-kor újra szopi és szunya reggel 5.30-ig, akkor szopizott és azóta is alszik.
Lehet hogy véletlen egybeesés, de reménykedem, hátha a jóllakottság segített neki aludni. Mindenesetre hetek óta nem volt ilyen.
És ráadásul a Sinlac tehéntej és szója mentes, szóval most úgy néz ki ezzel kezdtem meg a hozzátápit és a lelkiismeretem is nyugodt, mert mégsem tápot kapott.

Hiszti: szerintem kitartás lányok, én pont tegnap beszéltem egy barátnőmmel, hogy most vannak abban a korban a manók (18-24 hónap), hogy hétről-hétre annyira sokat változnak és okosodnak, hihetetlen kemény lehet nekik is követni ezt a fejlődést, az akaratuk erősödését stb. Nekem pl Bálint pár jhete még elviselhetetlen volt, most annyira szépen megért mindent. lehet a lekére hatni, meg lehet vele beszélni a dolgokat, valami csodálatos.
Egy könyvben olvastam, hogy gondoljuk el, hogy PMR-ünk van (menses előtti szörnyű tünetegyüttes-már aki sajna tudja mi az-én tudom) és képzeljük el, hogy gyermekünk most hónapokig ilyen áéllapotban van, ugyanis körülbelül úgy érezhet. A nyugodt kis csecsemő korból egy sokkal frusztrálóbb-ijesztőbb-akarattal és tiltással teli világba került, soxor ő sem tudja mi a baja, ha tudja nem tudja hogyan kezelje stb. És ha erre gondolunk, sokkal jobban átérezzük mit érez és nem fogjuk úgy gondolni, hogy a mi bosszantásunkra csinálja az egészet. mert biztos hogy nem. Ő segítséget kér, csak még nem tudja hogyan tegye ezt normálisan és ránk számít, ezért kell tudni megőrizni a hidegvérünket, a józan eszünket, amit sajnos nagyon is tudom, hogy nem könnyű, mert nekem aztán tényleg nem egyszerű nagyfiú jutott ki. De talán ennek ismerete segít, hogy az ember "ne ölje meg félkézből" :lol:

2 fiam hasonlósága: képeken tényleg nagyon, de élőben totál nem. Nem tudom ez miért van, de aki fotón látja azt mondja 2 tojás, aki a valóságban azt mondja ég és föld. Én is így látom.

Csengő: Noémi infót köszi. Nagyon nehéz lehet neki. Pillanatnyilag biztos jó, hogy most nincs ideje összezuhanni, csak sajnos tapasztalatból tudom, hogy később durván visszaüt, ha az ember nem fürdik meg ilyenkor a saját gyászában és nem adja ki magából, ami odabenn van. Sok erőt neked Noémi!

Örülök, hogy nem kellett benn maradnod. És már csak pár nap? én teljesen le voltam maradva, azt hittem még hetek.

Móni :) Érdekes lesz apa-nagypapa megoldás, remélem sikerül. Bölcsi kérdés nagyon gáz! hajrá!!!
Nyel Milán - nem szomjas, nonstop csinálja, de majd aug 20 után visszük a Schöpfibe általános kontrollra és ott a doktornő alapban neurológus-belgyógyász, így ezt is megnézetem vele, mondjon véleményt.

Most ennyi így kora reggel, puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Vasárnap jöttünk vissza a nyaralásból, Szigligeten voltunk. Csomó helyre eljutottunk, csak a strandra nem. Benedekről kiderült, hogy abszolút macskapárti, még a pelusokból is kiválogatja, hogy neki a miauuus kell. Hiszti nálunk mérséklődött, azt vettem észre, hogy a nyaralás, ahol elképesztően jól érezte magát, valahogy érzelmileg pozitívan feltöltötte, s most egy mosolygós, aranyos kissrác. Nálunk azt hiszem, az unatkozás volt a legnagyobb gond.
Valamennyire megindult a beszéde is, de most az egyszótagos szavaknál tart. Engem is piszkálnak már, hogy miért nem beszél a gyerek. Megvettem a Kismama újság 2-8 évesekre vonatkozó különszámát, nagyon sok hasznos infót találtam benne a kisgyerekekről, tudom ajánlani. Abban pl benne van évekre lebontva, hogy kb milyen az átlag gyerek, a beszédet kivéve igaz Benedekre az, amit a kétévesekről írnak. Ami még nagyon bejött, hogy a lap szerint már ezeknek a kismanóknak is érdemes szülinapi zsúrt szervezni, nagyon szerettem volna, de most úgy néz ki, hogy Kecskeméten szülinapozunk. Várok szülinapi ajándékötleteket!

Sokat gondolok Noémiékre, főleg, hogy Helénának is most lesz a szülinapja...

Csengő,
kitartást a finishre, s jöjjön a babó olyan könnyen, mint nekem Levente!

Raktam fel az István kórházas topikba képeket a nyaralásról, http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=11600 ide, most nem terhelném ezt a topikot is ilyen sok képpel.

Ma viszem Leventét BCG újraoltásra, lemázsáltatom, majd megírom az eredményt.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Csak rövid bekukk. Most jöttünk haza a kórházból. Augusztus 5-én 12.42-kor megszületett Csajtai Simon Balázs. 3050 grammal és 53 cm-rel betöltött 38. hétre. Mindketten jól vagyunk, spontán szülés volt, semmi komplikáció.

Írok majd részletesebben,

Andrea

Csengő kitartás, sokat gondolok rád!
Áron

Andi, gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit, nyugodt éjszakákat (stb.) nektek! :)
liv

Andi, nagy gratula!

Irigy irigy...

csengo
Vendég

Andi!

Hatalmas gratula neked!

En is irigykedem egy kicsit.

Jo lenne mar megint egy baba.

Magi
Vendég

Andi!
Én is gratulálok! :lol:
Irigykedni most nem irigykedem, a köv. babát a köv. olimpiára tervezem.

Voltunk szurin. (védőnő azt mondta, hogy idén az új BCG oltóanyag olyan jó, hogy eddig nem is találkoztak olyan babóval, akit újra kellett volna oltani, Levente az első)
Mázsálás: 8600 gr és 70 cm (védőnő szerint hossza egy átlag egyévesé) Én már ott tartok, hogy hála az égnek egy kicsit lelassult a gyarapodás, nem tudom, az eddigi ütemben hogy bírnám karokkal...
Hazaérve meg Benedek annyira futott elénk, hogy elvágódott, s majdnem kitört a foga, de szerencsére nem mozog, csak a fog körüli íny vérzett, bedagadt és belilult. Azt hittem, fordulhatok vissza a dokihoz. Leventével hivatalosan fel lettünk szólítva a hozzátáplálás/kostólgatás elkezdésére.

Kormi

Kormi

kormi

Andi :)
Nagy-nagy gratu! Majd írj milyen volt, hogy viseli Áron, te hogy bírod stb. meg képeket kérünk, ha lesz egy pici időd!!! Jótanács: használd ki azt a pár hetet, amíg csak eszik-alszik :lol:

Liv :) Dávid nem lett beteg?

Magi :) Hiszti? Javult? ha nem, hogy bírod?

Kormi :) Kemény súlya van Leventének. Milán tegnap volt 5 hónapos 7360 gramm és 69 cm. És rá is azt mondta a doki, hogy nagy baba (bár inkább hosszú, mint kerek), hát akkor Levente!!!!

Én meg teljesen KO. 5 hónapra megjött. Ez a kicseszés!

Most megyek szunyálni.
Jó éjt!

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit,
megmondom én, mi a kicseszés: nemcsak, hogy 5 hónapra megjött most nekem, de megkergült némileg a szervezetem, és kéthetente megjön, azaz az elmúlt egy hónapban most harmadjára. Ja, és én is nagyon közelről ismerem a PMR-t (bár én PMS néven), csak annyi mázlim van, hogy most lightosak a tüneteim a régi időkhöz képest, de még így is pocsék napokat élek.

Kormi

Kormi

kormi

Edit!

Koszonom kerdesed hiszti meg tart.

A wc-t kulcsra zartam. Elokerestem a teli vastag rucit es kizartam a kertbe az urasagot. Ott nem tud kart tenni semmiben. Elvezi is a kis ordog. De szerencsere ma deltol felotig aludt. Igy delutan jo volt a kedve.

Mar csak par het es irany a bolcsi. Majd meglatjuk, hogy birja.
Nagyon varom. Ott majd sok jot es tudom rosszat is tanul majd.

Beirattam szeptembertol megint uszni. Igy majd szerdan 18-19 kozott uszni jarunk.
Meg szeretnek valamit hetvegere is rendszeresen.

Magi
Vendég

Kormi :)
Hát persze, hogy PMS, csak mellé ütöttem.
Egy hónap alatt 3x? Az klassz, jók a kilátások :(
Nekünk lesz jövő szombaton megint nagy szülinapi buli, ami ugye tavaly is vagy 50 embert jelentett, idén várhatóan még többen leszünk. Szóval ez nem a gyereknek szól, ha nagyon őszinték akarunk lenni. Persze ő kap ajándékot, meg csomó kis barátja itt lesz, de ez nálunk valahogy úgy van, hogy mindig eltervezzük nyár elején, hogy most aztán kerti party hegyek, mindegyik baráti társaságot majd külön meghívjuk, meg rokonokat stb. Aztán eltelik a nyár, nem történik semmi és itt van augusztus közepe, amikor is Bálint szülinap apropó néven rendezünk egy hatalmas összejövetelt.
Ajándék ötletek: én mindenkinek azt mondtam, ha a gyereknek akarnak jót, akkor autók, hajók, repülők é mindenféle munkagépek mindenféle formában, méretben és mennyiségben. Ha nekem, akkor ruha. De jó lehet valami jó gyurma, festőkészlet. Orvosi táska, szerszámos készlet. Nálunk mindenképp a fiús dolgok a menők. Bírják már a memória kockákat, legoszerűségeket stb. Több ötlet nincs, de ha nektek van szivesen veszem.

Magi :)

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit, megúsztuk hőemelkedéssel, 38 volt a maximum. Lekopogom, de szerintem elég erős az immunrendszere, eddig mindent könnyedén átvészelt. Remélem, így lesz ezután is.
liv

Sziasztok lanyok!

Zoli elkezdett fejlodni.
Tegnap ota mondja, hogy cicja baba, papij, babi (takaritono neve) kukuc.

ugy latom, hogy ismetli utanunk a szavakat. :lol:

Magi
Vendég

Csatolok egy képet az egynapos Simonról:
Kép

Nálunk minden ok, már mennék ki a szabadba. Ha hétvégén nem lesz ilyen szél én kiviszem az egyhetes Simont sétálni. Szerintetek ez nagyon merész?

Áron nagyszülőzik Szegeden, így a tesó fogadtatásról még nem tudok beszámolni. Szombaton lesz a nagy találkozó. Olyan nagyon hiányzik a kis szaros, de ki kell pihenni a kórházi fáradalmakat. 4 újszülött szinkron sírása mellett semmit nem aludtam a bent töltött három éjszaka alatt. Az első itthon töltött éjszakánk sem volt valami fényes. Bömbizett 2 órát hajnalban, majd köztünk aludt utána 5 órát. Igaz ma van az első nap, hogy van tej és ő is rendszeres időközönként kap enni. Eddig szenvedtünk az kevés előtej, éhség, sárgaság trióval.

Most ennyi, majd még jövök.
Andrea
Áron

Liv :) Immunrendszerért irigy. Én meg hiába szoptatok/tam nekem tök könnyen elkapják a taknyolást-köhögést a fiúk. De lehetne ennél rosszabb is, nem elégedetlenkedek.

Magi :) Gratu az új szóhasználathoz.
Pont most olvasom A suttogó titkai II-t, abban is van szó a beszédfejlődésről. Nem ír időpontokat, mert minden gyerek más, de röviden a lényeg, hogy minden gyereknek más az első szava, de utána azokat a dolgokat kezdi mondani, ami körülötte van. Fontos az ismétlés, mert ezt is utánzással tanulja, mint mindent. Vannak srácok, akik egy jó ideig nem hajlandók sok szót mondani, aztán váratlanul ömlik belőlük a szó. Ha naplót vezetünk az első pár szót könnyű még leírni, de aztán hirtelen elveszítjük a fonalat, mert rájövüönk, hogy szinte mindent mond. Általában 2-3 hónap alatt a szókincs kb 20-ról 200 szóra bővül és átlagosan 4 éves korban több mint 5000 szó.
A tudósok többféleképpen magyarázzák ezt a hirtelen fejlődést. Többségük viszont egyetért abban, hogy új szakasz a gyerek kognitív fejlődésében és kb 30-50 szó az előfeltétele. Rájött, hogy mindennek neve van és meg is kérdezi ha valamit nem tud. Minden ráragad a csúnya beszéd is.
Vannak gyerekek, akik átesnek az echolalia szakaszon, tehát szünet nélkül ismételgetik a hallott szavakat. Idegesítő lehet, hogy egy feltett kérdésre nem válaszol, hanem a kérdést mondogatja szünet nélkül. Megoldás mutogattassuk el vele mit akar mielőtt megőrülünk és nyugi, ezt is kinövi :)
Ennyit a tudományról :roll:

Gyönyörű a kis szöszkéd :) És a képen nem egynaposnak tűnik, nagyon szép a bőre és olyan kipihent sima.
Sztem nyugodtan kiviheted, Milán sem volt még 1 hetes sem. Nagytesóval úgysem tudod megtenni, hogy nem sétáltok. Főleg ha ilyen kellemes idő lesz, akkor lehet hogy kinn még melegebb lesz, mint a lakásban, a friss levegő meg nem árthat. De ez az én véleményem.

Most csak ennyi.

Edit
Kép

Kép
reditke

Andi
Gratulálok a gyönyörű tesóhoz :) Ahogy Edit is írta tényleg olyan szép ki s arca van nem is látszik hogy 1 napos :)
Bandó már egy hetesen nagymamától nagymamáig autózott :)

Kép
Kép
nikk0830

Andi, gratula az újabb szépséghez! :)
Ilyen szép időben szerintem is ki lehet vinni levegőzni, bár most olvasom, hogy a hétvégére megint hűvös lesz.

Edit, meg tudom erősíteni, amit írsz, Dávidnak is hónapokon keresztül kb. 30 szava volt, aztán kb. egy hónapon belül felment nagyjából 150-re. Most már ő is mindent mond utánunk, Anya például "béna", meg szól, ha "mlumli" van (és persze ez esetben "felmos" meg rendet tesz :D ), szóval mond már mindent.
liv

Liv :)
Bálint ma reggeli dumája: Apa csipa van szemedben, Bálint jön már kiszedi :lol: :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

De jo!

Mennyit dumalnak.

Nalunk tegnap volt piza, fik (fish), szia.

Nalunk szavakat probal utanozni.

Magi
Vendég

Simon hatalmasnak tűnik, és nagyon szép!
Gratulálunk mi is!!! És minden földi jót Nektek!

Dumálások :D

Most ennyi, majd jövök!
Puszi mindenkinek!

Móni

Kép
sunimum

Csajok :)
Pont ma mondtam reggel páromnak, hogy egy ennyire dumálos bébi, mint amilyen most Bálint, totális képet nyújt arról, hogy vele hogy beszélnek otthon.
Bálint nem a babákkal, hanem az autóival játszik egyfolytában szerepjátékot.
Én épp szüttyögök a konyhában, ő meg hosszú időn keresztül beszélget velük a nappaliban.
Felrakta őket a kanapé háttámlájára szépen sorban és ma ezt mondogatta: Nézz a szemembe, figyelj rám nagyon, le ne ess! Ügyes vagy autó, szeretlek.
Nagyon csípem.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Perceken belül indulunk nagyszülőzni.

Edit,
köszi a szülinapi ötleteket, én http://gportal.hu/portal/jatekarzenal/ oldalon a http://gportal.hu/picview.php?prt=90953 ... 23&index=2 játékot néztem ki, meg zenélő zselés rajztáblát Benedeknek (imád rajzolni).

Rohanok

Kormi

Kormi

kormi

Én a butuska anyuka:

Képzeljétek, ma azért nem aludtam, mert Simon átaludta (volna) az éjszakát! 8-kor fürdés után evett 70 gr tejet, majd reggel 1/2 5-kor én ébreszetettem. Annyira fájtak már a melleim, hogy nem tudtam feküdni. Ráadásul tökre berezeltem, biztosan már nem is lélegzik, azért nem sír. Ma éjszaka tuti nem ébresztem, ha akarja aludja végig az éjszakát :D

Megírtam a szüléstörténetet, akit érdekel:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=6100

Ma jön Áron, nagyon várom már.

Andrea
Áron

Sziasztok,

Én az idei őszi topikból vagyok, lehet, hogy már hallottátok, de ha nem, akkor egy friss hír:

MEGSZÜLETETT CSENGŐ 2.KISFIA MA REGGEL 6.45-KOR. NEM IS OLYAN KICSI: :lol: 54CM ÉS 4600 GRAMM!!! CSENGŐ ÉS A BÉBI IS JÓL VAN.

ÜDV: JADEY

KépKép
Kép
jadey

Andi, szuper, hogy Simon máris átalussza az éjszakát. De nyugi, biztos lesz ez máshogy is. :lol:

Jadey, köszönjük szépen, hogy megírtad a jó hírt!
liv

próba

Kép

Kép
liv

Valaki meg tudja nekem mondani, mit csináljak, hogy a fenti két sor (kód) helyett a babafalvás "Dávid x éves" kerüljön ide?

Kép

Kép
liv

na most...?

Kép

Kép
liv

Menü sorban segédletek alatt profil. Oda kell a vonalzó kódot (URL-st) bemásolni az aláírás mezőbe.

KépKép
Áron

gratula Simon születéséhez :) nagyon szép bébi :) történetet is jó volt olvasni :) nosztalgia :)

Csengő
Nektek is nagy gratula, szép nagy fiúcska :) :) képeket várjuk :)

Liv
ha még érdekel, Érden a Flekken csárdát és az Egérlyukat dícsérik. holnap megyek a Flekkenbe :)
nekem sem sikerült ez a vonalzó, mert nem engedett beszúrni az aláírás alá :roll:

pusz mindenkinek
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vonalzó: bemásoltam az aláíráshoz, mégsem az ábra, hanem maga a kód jelenik meg.

Judy, Flekken: írd majd meg, milyen volt!

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

Andi:) Simon egyszerűen gyönyörű. A születéstörténet is nagyon teetszett. Ébn is nosztalgiáztam.

PÉihihez és nagy partikhoz mindenkinek kitartást, erőt és jó időt. Most megyek, emrt a törpém épp újrarajzolja a mesekönyvét.

Vera

hvera

Sziasztok,

Andi:) Simon egyszerűen gyönyörű. A születéstörténet is nagyon teetszett. Ébn is nosztalgiáztam.

PÉihihez és nagy partikhoz mindenkinek kitartást, erőt és jó időt. Most megyek, emrt a törpém épp újrarajzolja a mesekönyvét.

Vera

hvera

sziasztok!

Több mint egy éve nem írtam, de most van örömhír, ha minden jól alakul, ősszel csatlakozom a kétgyerekes anyukák táborához :)

Nálatok a nagyok hogyan fogadták, hogy megszületett a kistesó?
Most kezdek el aggódni, bevaloom múlt hétig még nagyon el sem hittem, hogy babát várok, pedig annyi terhességi gyanújel jött elő, ami Mózinál egyáltalán nem is volt :)

puszi mindenkinek, jó látni, hogy a 2004-es kismamákból már tapasztalt anyukák lettünk :) ?

zsófi
papzso

Csengő :)
Gratula a nagy babóhoz!

Válaszoltam!!!

Puszi mindenkinek, megyünk sétizni!
Móni

Kép
sunimum

Zsófi, gratulálok!

Lányok, nem tudja valaki, merre lehet találni egy táblázatot? Mikor kell boldog szülinapot kívánni Bálintnak???

Móni, köszi itt is!

Kép

Kép
liv

Hahó Liv :D

Amit én tudok tábla az elég régi, 2005. február 14-i keltű és még anno Beszti :D gyártmányozta, de ezer százalék hogy van frisebb is.

Ha jól rémlik Moszi készített egy újat, lakcímmel és gyerkőc paraméterekekl kiegészítve, talán az idei év elején. De azt sajna nem leltem meg.

A 2005. februári a 183. oldalon található, kiindulásnak az is megteszi! :D Próbáltam bekopizni de nem sikerült....

Zsófi én is gratulálok!

Pattanok mert nem alszik a lurkóm....

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Bálintnak 18án van a szülinapja :) Én is megnéztem, csak a nyomtatott táblámból, de ez nagyon régi.

Zsófi, gratulálok!

Anyamanya :)
Marcinak boldog névnapot!
Mi újság veletek?

Kép
sunimum

Sziasztok! :)

Gratulálok az újszülött babókhoz és jó egészséget kívánok mindenkinek!

Mi jól vagyunk, Levi dumál ezerrel, és egy tündéri kölyök! Nekem sajnos ismét bedugult az orrom és ez baromira idegesít. Tele akarnak tömni antibioval, de nem tudják, hogy mi ez, így nem szedem be a sok gyogyót. Szeptembertől 2 suliba járok, plusz még vezetek, úgyhogy nagyon szeretnék már meggyógyulni.

Sajnos anyagilag teljesen leamortizálódtunk egy hosszadalmas felújítás miatt, így nem tudok utalni egy darabig. :(

Remélem sikerül a vonalzó! :)

Pussz, Virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike

Csengo
Neked is hatalmas gratula a második babóhoz :) Majd kérünk képeket :) :)

Liv
az adatlapban engedélyezni kell az aláírás jelenjen meg mindig-et,és az aláíráshoz pedig a PHPBB kód-ot kell bemásolni

Zsófi
Gratula a pocaklakóhoz :)

Kép
Kép
nikk0830

Válaszokat mindenkinek köszi.

vonalzópróba
ha sikerül: szupeeeer, és köszi az instrukciókat hozzá
ha nem, most már nem sz...kodok tovább

Kép

Kép
liv

Nikk, köszi! :)

Kép

Kép
liv

:lol:
Vendég

Ti hogy csinaljatok, hogy nincs hatter es vegig az abra van???

Magi
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?