Szép jó reggelt mindenkinek!
Sajnos korán keltem,
,mert jön a villanyszerelő, és autómata áramkört, vagy mit csinál, így nem lesz áram egész délelőtt!Ebből kifolyólag gépem sem.
Chesti, ,bal-jobb oldali tüszők 7-8 arányban van, méhnyha-a még csak 4 mm.
Majd szépen lassan növögetnek, legalábbis remélem!
Tegnap megvolt az első puregon is, hát, ma reggelre, ahova adtam, kicsit fájt a helye, valamint beadás után kb. 1 órával fájtak az izmaim. Bár lehet csak a sok állástól, amit véghezvittem a BMC-ben!Nem is aggódom rajta.
Brigii, ,látom tettél fel képet! Szuper!És nagyon édi a kiskutyus is.
Milike, ,köszönöm szépen, hogy így ismeretlenül is szurkolsz értem...Bár ez a csapat azt hiszem, lelkitámasz mindenkinek!
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert nekem a 19. cn.-on kellett menni, de shortnál másképp van.A lombikbaba.com oldalon azt írja, hogy már a ciklus 1. napjától indul a stimu...
Elérni a BMC-t???Szinte lehetetlen. Ráadásul nincs Irénke állítólag 4 hétíg, csak az idős hölgy,.....akkor érted miért nem lehet elérni!
Talán próbáld 2-3 között. Akkor nem voltak annyian.
Lucia, ,szépen fejlődtök! Szép nagyok vagytok már!
Arra gondoltam, hasonló pálya, hasonló előzmények, (gyerekorvosi pályára gondoltam), és most ugyaolyan szuri! Ennek nem lehet másképp történni, csak úgy hogy ÖSSZEJÖN!Nagyon pozitív vagyok, de azért még a kérdésem, amit fentebb feltettem fennáll!
Zsókuci, remélem tudtál vagyis tudsz ma valamit intézni a HSG-vel....Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!
Lanett, Köszönjük....Remélem én is hogy jól reagálok! Minden nap elmondom tüszőcskéimnek, hogy szépen növögessenek, ne a mennyiségre menjünk, hanem a minőségre! Legyen 3-4 db, de olyanok, hogy mind beinduljon...
Nem is vagyok telhetetlen!
Esperanza, már nincs sok hátra, és Te is megtudod a jó hírt!
Csak optimistán, és biztos jó hírekkel szolgálsz!Kitartás!
Juc, merre vagy?? Minden rendben? Tegnap kellett "eredményhírdetésre mennie, és nem jelentkezett!Ez nagyon furcsa! Remélem csak annyi a gond, hogy későn végzett, és mint friss kismama, nagyon el van fáradva!Ez érthető, de várjuk a jó híreket.
További mindenkinek, aki új, Üdv a csapatban!
Aki úgy érzi, hogy szeretne a mi kis csodálatos táblázatunkba bekerülni, küldje el az adatait!(táblázatból puskázza ki mi is kell!)
Reméljük, ránk is ránkragad a szivecske!
Hajrá lányok!
Bocsi, de most egy kicsit hosszúra sikeredett. Tegnap visszaolvastam, de írni már nem volt kedvem,fáradt voltam. Aztán meg szépen be is aludtam....Ezért most ma reggel bepótoltam, azt nem mondom, hogy frissen, üdén, de írtam bőségesen!
Ja még annyit, azt tudtátok, hogy Sz. dr. megy szabira és pont a transzferem előtt???18-án lesz utoljára, ezt fél fűllel hallottam tegnap!