Új privát üzeneted érkezett!

Esperanza! :D

Köszi a gyors választ!! :D
Pusza!
Jól vagy??

Üdv
Brigi :D
brigii

Brigi
a gynevac szurit bármilyen orvos felirhatja,nekem pl állatorvos ismerösöm irta fel.csak kinyomtattam neki a netről az infót,és vittem magammal.én ma kapom az első szurit.időben váltsd ki mert megint nem lehet majd kapni jövö honaptól állitólag.

Kriszti
utólag boldog névnapot kivánok,szurizd magad ügyesen,én ma éjjel elhúzok olaszországba nyaralni,mire hazajövök már ki tudja hol tartasz.

Esperanza
drukkolok neked ezerrel!!!!!!

bibar

Sziasztok!

Bocsi, hogy már megint úgy eltűntem…:( Cserébe kaptok most egy kisebb regényt :D
Nagyon nehéz hetem volt megint, tegnap meg 5-kor keltünk, mert vidékre vittük az autót szervízbe, úgyhogy délután aludtunk egy keveset, este meg barátainknál voltunk bulizgatni. Ezek eredményeként kb. 1 órája keltem fel :D

Holnap kell hívnom a dokit HSG-ügyben, szorítsatok, hogy összejöjjön!
Fogászat: csütörtök este mentem egy új helyre, mert közel lenne, és reménykedtem, hogy neki is lát megcsinálni a beteg fogamat, de sajnos azon kívül, hogy beszélgettünk róla igazából más nem történt :( Amúgy sem volt túl szimpi a hely, úgyhogy úgy döntöttem nem ide fogok járni, hanem ahhoz a dokihoz, akinél egyszer ügyeleten voltam, és nagyon profi volt, meg kedves is, igaz nincs a legközelebb, de non-stop rendelnek a Király utcában, így későn is tudok majd menni munka után - ma 21 órára kaptam hozzá időpontot… De nem baj, benne megbízom. Annyi előnye volt a csütörtöki fogászatnak, hogy készítettek egy panoráma röntgent, ahol kiderült, hogy az egyik fogam elég komolyan be van gyulladva, és így valószínűleg ez okozhatta a magas süllyedést hónapok óta. Persze ezt is megfogom csináltani, sőt, lehetőség szerint, remélem még ma neki tud látni, és főként azt remélem, hogy meg tudja menteni… A probléma az, hogy az én régi fogorvosom, akihez hosszú-hosszú éveken keresztül jártam, mint kiderült nem volt a legjobb, annak ellenére, hogy én megbíztam benne, így sok fogam lehet, hogy más sorsra jutott volna, merthogy kiderült, hogy ami most be van gyulladva, az nincs gyökérkezelve, annak ellenére, hogy ő azt mondta, hogy gyökérkezelve van. Szóval ez a helyzet fog-ügyben. Haladok. Lassan, de biztosan. :)

Kriszti,
Nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked! :)

Lanett,

Üdv a csapatban! :)
Szerintem is minden doki rendben van a BMC-ben, bárkihez is fogsz járni. Én Wiegandt dokihoz járok, és nagyon kedvelem. De úgy tudom, ezzel nem vagyok egyedül :)

Rozus,
Téged is üdvözöllek itt! Nagyon gratulálok a pocaklakóhoz, és köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy Neked is elsőre sikerült. Nekem is ez a nagy reményem, remélem, hogy én is így járok :D

Mot,
Hú, már a 16. hetet tapossátok? Nagyon szuper! :):):)
Kérlek, add át párocskádnak Névnapi jókívánságaimat! :)

Mindenkinek millió puszi, legyetek jók, jövő héten írok, ha már tudom, hogy tudok-e menni HSG-re, addig kérek drukkokat! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci,
akkor leköröztelek, én most keltem föl, pedig nem is buliztam...
Azt hiszem, kezdek ellustulni. De nem fog nehezemre esni a lombik után pár napot ágyban tölteni! :wink:
Köszönöm a jókívánságokat!Aranyos vagy!
Szorítok ma este a fogászattal kapcsolatban, én is nagyon sokat jártam(7 fogműtétem volt), úgyhogy együttérzek veled!
Bár nekem is kellene most menni, de nincs hozzá báotrságom.
HSG-vel kapcsolatban remélem sikerrel jársz holnap!Majd tudósíts bennünket.

Bibar,
köszönöm szépen, és nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!Képeket kérünk ám! Alíg várom a holnapi napot, az éjjel biztos nem tudok majd aludni...Ma reggel már 15 szuri volt bent, mostmár tényleg nincs sok! :wink:

Brigii,
a BMC-ben a lombikot reggel csinálják?Mármint az érdekel, hogy hány órára kell menni, mert párom délutános, az esedékes héten, és nem tud eljönni... Mennyi ideíg tart? Valamelyik oldalon már írtál róla, ha jól emlékszem, de hiába olvastam vissza, nem találtam. Köszike a válaszodat!

Mindenkinek további szép vasárnapot kívánok!
Vendég

Brigii,
megtaláltam....Miért délre kellett menni?
Közben visszamentem az előző oldalra, és látom a névnapi köszöntőt!
Köszönöm szépen!
Puszi
Vendég

Kriszti! :D
A lombikot, mármint a leszívást mindig reggel csinálják!
8-ra kell mennetek!!Mindkettőtöknek!!Ugyanis aznap reggel még apának le kell adni egy kis friss mintát!!
Kb 14 körül fognak elengedni téged,de ez attól is függ, hogy hányadik leszel.Ügyi vagy, hajrá!
Üdv

Chesti!! :D
Niki, Gyönyörű!Gratulálok!

Zsókuci!! :D

Nagyon drukkolok neked, meglátod sikerül a HSG-t megcsinálni!

A fogászattól már nem kell félni, nagyon jó érzéstelenítőjük

van!! :wink:

sziasztok mégegyszer!
Brigi
brigii

Brigii,
köszi! :)
Vendég

Esperanza,
Share írt mailt, jól van, nincs gond, csak a terhességgel járó rosszullétei vannak, nem kell aggódjunk!
Láttam Te is írtál neki, csak ereje nincs válaszolni...Remélem mi is követjük a példáját, és rosszul leszünk... :wink: :lol: :lol:
Vendég

Teszek föl egy táblázatot, hisz új oldal nyílt....

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Új vagyok itt nálatok, remélem befogadtok! :)
Én is a BMC-be járok, Konczhoz. Endometriozis miatt nem jön össze nekünk a baba, volt két inszemem, aztán egy fél lombik, mivel túlstimuláltak.
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy van-e olyan köztetek, aki ugyancsak endós?
A másik: a Gynevac szerintetek mennyire hatásos? Érdemes beadatni?
Ja még egy kérdés: van valaki, akinek ugyancsak a short protokollt alkalmazzák?
Előre is köszi a választ!!
Mili
milike

Szia milike!
Üdv a csapatban!
Persze hogy befogadunk! Itt mindenkit szeretettel látunk, egy cipőben evezünk, és igyekszünk segíteni a másik embernek, akár tanáccsal, akár jó szóval...
Én sajnos nem tudok neked segíteni, mivel long protokollt csinálok, és nem is volt endom.
Én holnap megyek a BMC-be, megnézni hogy is állok hormonügyileg, és ha minden jó, jöhet s stimu.
Még az előkészítő szakasznál tartok, 15. decapeptylt már beszúrtam.
Gynevacról voltak eltérő vélemények, van aki azt mondja jó, van aki ellenzi, mindenképpen orvossal beszélj, én azt mondom.
Én is gondolkodtam rajta, de stimu alatt felejtsem el, azt írták. Így most csak 1 dologra koncentrálok! Ha minden jól megy 2 hét múlva transzfer....
Egy kérdés:
Éreztél valamit mikor túlstimuláltak?
Vendég

Szia Milike
üdv nálunk
én long protokollos vagyok,igy a shorthoz nem tudok hozzászólni.a gynevacról annyit hogy érdemes megpróbálni,nagyon sokan számoltak be pozitiv hatásról,negativról nem hallottam.
én ma kaptam az elsőt.
állitólag a lombik esélyét is megkétszerezheti,ami nem mindegy.
szóval szerintem érdemes megpróbálni.
mikor mész megint stimuláciora?
sok sikert neked!!!!!!!

most már indulok,várnak az olasz látványosságok,mire visszajövök sok jó hirt olvassak!!!!!!!!!!

bibar

Bibar, jó utat....vigyázz magatokra!
Kívánom, hogy 3-an gyertek haza! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak benneteket, gondoltam csatlakozom hozzátok, hátha szerencsét hoz. Ahogy elnézem a táblázatot jó kis babaeső van. Rólam annyit hogy második sikeres lombikból van egy lányom, és most már a kistesóért küzdünk. Azóta volt még egy lombik, meg egy fagyibaba de nem sikerült. Ebben a hónapban megint fagyibabás beültetés lesz. Az ember azt gondolná, ha már egyszer összejött akkor majd könnyebben megy a következő, de tévedtem.

Szia Milike!
Nekem szintén endometriózisom volt és láthatod van remény a babára. Bár nekem előtte kezelték az endomat de nem csak emiatt kellett lombikra mennem.

Csibe
csibe31

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!

Kriszti! Mi volt ma hormonügyben? Jöhet a stimu? Addig amíg ki nem derült a túlstimu, nem éreztem semmit, de másnaptól szédültem, fájt egy kicsit a hasam, de amúgy semmi különös, ezt a normális stimulációnál is érezheted. De veszélyes lehet, úgyhogy pihennem kellett és nem volt szabad emelni, meg csak minimálisan lehetett mozogni. Drukkolok a stimudhoz!

Bibar! ÓÓÓ Olaszország! De jó neked! Imádom az olaszokat! Nagyon jó pihenést kívánok neked és tényleg gyertek haza hárman vagy akár négyen :)
Nekünk most augusztus végén indult volna a stimu, de eltoltul szeptemberre, mert szeretném beadatni az öt Gynevacot, szerintem ma már meg is kapom az elsőt. Hallottam róla jó és rossz dolgokat (a nők lapja cafén pl valaki azt írta, hogy már négyen meghaltak tőle :shock: de anyós barátnőjének 15 év után babája lett a Gynevactól, úgyhogy gondoltam megpróbálom...de előtte felhívom Konc dokit.

Csibi! Nem ismerhetlek az endós honlapról? Ott is volt egy Csibi régebben...
Az endómat nekem is kezelték, kétszer kaptam fél éves hormonkezelést, meg a három műtét...már nagyon elegem van belőle...
Sok sikert a lombikhoz neked is és mindenkinek!!
milike

Csibe! Bocsi, még nagyon korán van, Csibinek olvastastalak :oops:
milike

Kedves Valaki!

Egyszer olvastam, hogy valamelyikőtök volt Horvátországban, azon belül a Plitvicei-tavaknál. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, légy szíves írja meg ki volt ott, és küldök neki emailt!
Nem akarom ezzel terhelni a babanet olvasókat! :D
Köszönöm
Esperanza
esperanza

Sziasztok!

Nem tudom elérni a BMC-t, úgyhogy tőletek kérdezném:
amikor legutóbb beszéltem Kanyó doktornővel, azt mondta, hogy amikor megjön a mensi, akkor megint indulhat a lombik...na már most, nem értem, ez mit takar....
Azt jelenti, hogy már kapom rögtön a hormonokat, vagy megint lesznek vizsgálatok, tehát most aug végén akkor már stimulálnak? Vagy most vizsgálat és csak szeptemberben stimu??
Bocsi, de nem tudom ez hogy van...

Mindenkinek szép napot!
milike

Sziasztok!

Ma betöltöttük a 12. hetet, és búcsút vettünk a BMC-től. Van két babánk, az egyik elöl fekszik, 62 mm, és kicsit lusti, a másik hátul fekszik, emiatt alig látszik, így nehéz volt megmérni, de kb. 57 mm, ő viszont izgett-mozgott. A tarkóredők is rendben vannak, úgy tűnik, de megyünk mi is az Istenhegyi útra genetikai vizsgálatra, jövő hét szerdán. Olyan hihetetlen ez az egész! Én nagyon-nagyon szorítok mindenkinek, hogy vagy így, vagy úgy, de összejöjjön!!!! :) :) :)

Milike, én is a Konchoz jártam, és nagyon megszerettem! A short protokollhoz nem tudok hozzászólni, nálam long volt. És nálam is volt hiperstimu. De "legrosszabbul" szegény Chesti járt, akinek kétszer is csapolták a hasát hiperstimu miatt, igaz viszont hogy ott lakik Niki is a pocakjában. :) :)

Esperanza, én is voltam a Plitvicei tavaknál, de eléggé régen, arra emlékszem, hogy hihetetlen volt a víz színe, na meg a vízesések! De szerintem Zuzmóra gondoltál, ők vannak most ott. :) :)

Kriszti, mi újság??

Lucia
lucia1

Sziasztok lányok!
Itt vagyok, és ha hiszitek ha nem, még most értünk haza
Hihetetlen mennyien voltak, Zeke dr. szabin van, az ő betegeit is Szűcs dr. látja el....Gondolhatjátok!

Túl vagyok mindenen, szerencsére nem alakult ki cisztám, és mehet a stimu....150 puregon, és 1 deca minden nap!
Pénteken Uh, labor, és továbbiak megbeszélése!

Lucia, Lucia, én megmentőm...!
Ha jól emlékszem, Neked is Luverist írtak fel!...Én is azt kaptam, de lehetséges, hogy a héten csaka deca-t, és a puregont kell szúrni????
Nem írta be a luveris adagot, csak receptet adott, (amit szerdára szerez be a gyógyszertár), és írt fel Gynazol krémet,(amit 11-én 1 X kjell használjak) és páromnak Sumamed-et, 11-től napi 1-et, 6 napon át--gondolom, hogy biztos ne legyen baci a spermában mire kell a megtermékenyítéshez)na és persze a jó öreg utrót, (amit holnaputánra hoznak, bár az még nem kell, de jó ha megvan)...
létezik, hogy tényleg csak az utolsó héten kell a Luveris? 5 ampullát írt fel.
A gyógyszertárban sem tudták hogy melyiket rendeljék meg, ugyanis volt 2 fajta, az egyik majd 5 ezer/ampulla, a másik15 ezer/ampulla.
Végül közösen az 5 ezres mellett döntöttünk! :lol: :lol: :wink: Remélem az kell!
Puszi mindenkinek, mindjárt visszaolvasok!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Lucia drága,
szuper! Nagyon örülök, hogy ilyen boldog vagy!!!! :D :D :D

Kriszti,
úristen, ilyen sokára értél haza... ez durva! :shock:
Tök jó, hogy már itt tartasz! Millió puszika!

Milike,
sajnos én nem tudok neked ebben segíteni...

Ma hívtam a dokim apukáját a hsg-vel kapcsolatosan, de pechemre csak holnaptól dolgozik, úgyhogy egyre kevesebb az esélye, hogy szerdáig összejöjjön a dolog :( :?
De tegnap este voltam fogdokinál, akivel 100%-osan elégedett vagyok, és csajok, mosolyogva jöttem ki, úgy, hogy 2 fogamat gyökérkezelte! Hihetetlen, nagyon profi a pasi!!! :)

Na megyek, mert vacsizunk, és már nagyon-nagyon éhes vagyok.
Millió puszi, majd jelentkezem!! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Így utólag is BOLDOG NÉVNAPOT minden Krisztinának!

Bibar!
Jó nyaralást! Kívánom hogy minimum eggyel többen gyertek haza! :lol: Érezzétek jól magatokat!
Remélem ott jó idő van, mert itt ez valami borzalom :evil:

Kriszti!
Ezek nagyon jó hírek! Remekül reagálsz ezek szerint.Csak így tovább!Szorítok nagyon!
Nem mondom,jó későn végeztetek.

Zsókuci!
Remélem minden rendben volt ma HSG ügyben, és el tudtad érni a dokid.
Fogászat miatt nem irigyellek. Bevallom én rettegek a fogorvostól, pedig nekem is mennem kéne mert az egyik lyukas fogam már érezhetően be is van gyulladva. De én annyira félek....

Szia Milike!
Üdv Neked! :lol:

Lucia!
Nagyon nagy gratula Neked a két babócához!

Búcsút vettél a BMC-től? Ha terhes lettél és betöltötted a 12. hete akkor már nem járhatsz ide? Én azt hittem hogy terhesgondozás szülés minden itt történik vagy legalább a János kórházi részben hogy közel legyek a kiindulóponthoz .... :roll:

Csibe!
Drukk Neked a fagyibabához!

Esperanza!
Én voltam,de már 3 évvel ezelőtt. Nagyon sokat kell várni hogy bejuthass, de megéri.
Mentek Horvátországba nyaralni?
lanett

Lanett:
Küldtem püt. :D
esperanza

Jó reggelt :)

Lanett, nem tartanak ott a BMC-ben, ha nem ott akarsz szülni. Engem pl a 8. héten utamra engedtek. Megkérdezik akarsz itt vagy mész a saját nődokidhoz.

Zsókuci drága én azért szurkolok neked, hogy az a HSG összejöjjön, és tudod ha kellek erősitésnek szólj, megyek. :)
Annak viszoint örülök, hogy végre fog ügyben megindultak a kezelések. Nekem is mennem kell :?

Kriszti hát lassan a célegyenesben, kettőt pislogsz és punkció :)
Aztán termeld ám azokat a tüszöcskéket :)

Esperanza hogy birod a várakozást? :) Remélem jól vagytok, és vigyázol magatokra :)

Milike üdv nálunk, sajna nem tudok neked ebben segiteni, de valószinűnek tartom, hogy max csak egy két vizsgálatot csinálnak újra (sperma nézés, baci nézés) és mehet a stimu.

Brigii köszönjük :)

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Szép jó reggelt mindenkinek!
Sajnos korán keltem, :wink: ,mert jön a villanyszerelő, és autómata áramkört, vagy mit csinál, így nem lesz áram egész délelőtt!Ebből kifolyólag gépem sem. :(

Chesti, ,bal-jobb oldali tüszők 7-8 arányban van, méhnyha-a még csak 4 mm.
Majd szépen lassan növögetnek, legalábbis remélem!
Tegnap megvolt az első puregon is, hát, ma reggelre, ahova adtam, kicsit fájt a helye, valamint beadás után kb. 1 órával fájtak az izmaim. Bár lehet csak a sok állástól, amit véghezvittem a BMC-ben!Nem is aggódom rajta.

Brigii, ,látom tettél fel képet! Szuper!És nagyon édi a kiskutyus is.

Milike, ,köszönöm szépen, hogy így ismeretlenül is szurkolsz értem...Bár ez a csapat azt hiszem, lelkitámasz mindenkinek!
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert nekem a 19. cn.-on kellett menni, de shortnál másképp van.A lombikbaba.com oldalon azt írja, hogy már a ciklus 1. napjától indul a stimu...
Elérni a BMC-t???Szinte lehetetlen. Ráadásul nincs Irénke állítólag 4 hétíg, csak az idős hölgy,.....akkor érted miért nem lehet elérni! :wink:
Talán próbáld 2-3 között. Akkor nem voltak annyian.

Lucia, ,szépen fejlődtök! Szép nagyok vagytok már!
Arra gondoltam, hasonló pálya, hasonló előzmények, (gyerekorvosi pályára gondoltam), és most ugyaolyan szuri! Ennek nem lehet másképp történni, csak úgy hogy ÖSSZEJÖN!Nagyon pozitív vagyok, de azért még a kérdésem, amit fentebb feltettem fennáll! :wink:

Zsókuci, remélem tudtál vagyis tudsz ma valamit intézni a HSG-vel....Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!

Lanett, Köszönjük....Remélem én is hogy jól reagálok! Minden nap elmondom tüszőcskéimnek, hogy szépen növögessenek, ne a mennyiségre menjünk, hanem a minőségre! Legyen 3-4 db, de olyanok, hogy mind beinduljon... :lol: Nem is vagyok telhetetlen! :wink:

Esperanza, már nincs sok hátra, és Te is megtudod a jó hírt! :lol: Csak optimistán, és biztos jó hírekkel szolgálsz!Kitartás!

Juc, merre vagy?? Minden rendben? Tegnap kellett "eredményhírdetésre mennie, és nem jelentkezett!Ez nagyon furcsa! Remélem csak annyi a gond, hogy későn végzett, és mint friss kismama, nagyon el van fáradva!Ez érthető, de várjuk a jó híreket.

További mindenkinek, aki új, Üdv a csapatban!
Aki úgy érzi, hogy szeretne a mi kis csodálatos táblázatunkba bekerülni, küldje el az adatait!(táblázatból puskázza ki mi is kell!)
Reméljük, ránk is ránkragad a szivecske! :lol:
Hajrá lányok!

Bocsi, de most egy kicsit hosszúra sikeredett. Tegnap visszaolvastam, de írni már nem volt kedvem,fáradt voltam. Aztán meg szépen be is aludtam....Ezért most ma reggel bepótoltam, azt nem mondom, hogy frissen, üdén, de írtam bőségesen! :lol: :lol: :wink:

Ja még annyit, azt tudtátok, hogy Sz. dr. megy szabira és pont a transzferem előtt???18-án lesz utoljára, ezt fél fűllel hallottam tegnap! :( :(
Vendég

Share, remélem hoztál képeket??? :wink: Minden rendben?
Vendég

Sziasztok!
Egész eddig bizakodó voltam és pozitív, de tegnap este megint kifakadtam, bőgtem, mint állat, igaz még nem jött meg, de már egy csomó pattanás van rajtam, ami általában a mensi előjele. :(
Szombaton tesztelek, ha addig nem jön meg.
Majd jelentkezem.
esperanza

Esperanza!

NYUGI!!! Ne remegj meg félj Kép
Nincs sirás-rivás, ne idegesitsd magad meg a babukákat. Elveszed az energiát tőlük.
Ha megnyugtat nekem 2 hónapig jöttek még patik, és mensiszerű görcseim is voltak. Addig légyszives nyugodj meg, és higyjél benne ott vannak a Picurok, csak ezzel tudod őket segiteni. Ha lemondasz róluk azt ők is érzik, és nem is maradnak majd.
Én szoritok nektek! Addig is nagy ölelés Kép
chesti

Sziasztok! :)

Először is boldog névnapot minden Krisztinának!!!!

Sajna egyedül vagyok a melóhelyen, mindenki szabin, elhavaz a meló!!!

Jövő héten sűrűbben jelentkezek!!!!

Holnap AFP, aztán majd genetikai UH, aztán 4D!!!

Kellemes napokat! :)

Sok folyadék!
mot

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen kedves szavaitokat!! A BMC-ből a 12. héten legkésőbb kipaterolnak, hacsak nem BMC-s orvosnál akar szülni valaki. A Konc dr ha jól tudom nem vállal már szülést, de a többiek igen. Úgyhogy én is megyek a saját dokimhoz.

Zsókuci, nagyon örülök, hogy megtörtént az első lépés!! :) :) Csak így tovább!!!

Kriszti, írtam malit. :) Minden rendben lesz!!

Esperanza, csak pozitívan!!! Az Utrotol is jöhetnek pattanások!!

Mindenkinek szép napot! Mennek a drukkok, kinek mi kell.

Lucia
lucia1

Sziasztok!
Bocs a zavarásért. Csak figyelemfelkeltésnek írnám, hogy nyílt egy topik Fogamzás/Lombikbaba-donorspermával cím alatt. Ha van köztetek, aki hasonló helyzetben van és szívesen megosztaná a tapasztalatait, szerettel várjuk!
nyusziful76

Sziasztok!

Hú, ma kellett hívnom a dokim apukáját a HSG-vel kapcsolatosan, és mivel holnap van a 14.cn.-om, így az esélytelenek nyugalmával hívtam fel, hogy kizárt, hogy kapok időpontot, és mégis: HOLNAP 11:30-kor HSG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesszusom csajok, nem tudom, hogy örüljek vagy féljek, illetve nem tudom, hogy melyik az erősebb. Szóval para indul... :roll:
Komolyan olyan hihetetlen, hogy esetleg az utolsó vizsgálatra eljutok, amire kb. február óta várok, remélem holnapig semmi nem jön közbe...

Chesti,
ha nem laknál annyira messze, tuti, hogy igénybe venném a segítségedet, hogy elgyere velem, de az nyugtat, hogy egyedül sokkal erősebb vagyok, mintha van kinek panaszkodni. :) Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy felajánlottad, mindig is tudtam, hogy egy kis tündér vagy! :):)

Abban tudtok segíteni, hogy ha meg van a HSG-eredménye, ezt követően mit kell tenni? Gondolom felhívni Wiegandt dokit, és megkérdezni tőle, nem? :D :D

Na megyek, mert dolgozom, de gondoltam, ezt mindenképpen megosztom veletek! :)

Puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága nem szabadulsz ilyen könnyen :) Holnap megyek dokihoz igaz 10-re. Hol lesz a HSG-d? Lehet mégiscsak ott lennék neked támasznak, ha szeretnéd :)
chesti

Esperanza!

Nem kaptam püt. :(
Nyugodj meg!Van még remény! Hidd el sikerülni fog! A pattik még nem jelentenek semmit.

Zsókuci!
Megadrukk holnapra!
lanett

Lanett:
Küldj egy emailcímet ahova írhatok neked, köszi. :)
esperanza

Sziasztok!

Eltűntem kicsit. Látom, Kriszti hozta a hírt, hogy mi a helyzet. Szívesen adnék a rosszullétekből másnak is. Kérem a jelentkezőket. :)

Üdv. az újaknak. Gyertek csak a táblázatba. Ahogy Kriszti is írta, itt ragadnak a szívecskék. :)

Minyuu, nem is írtam azóta. Nagyon sajnálom!! :( Sok erőt kívánok a felkészüléshez a követekező alkalomra. A nyár, a napsütés sokat segíthet.

Zsókuci, :lol: örülj, és ne félj!! Minden rendben lesz. Túl lehet élni a HSG-t. :) Tovább tart a macera, ami előtte van, mint maga a beavatkozás. Nagyon szurkolok neked!!!!! Idén még simán belefér egy lombik. Hajrá-hajrá!!!

Esperanza, röhögni fogsz, de én örülök a sírásos kifakadásodnak. :D Tuti jó jel az érzelmi labilitás! Minden o.k. lesz, ne izgulj. A pattanások a progeszteron hormontól is lehetnek. Szépen megy felfelé. :) Nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Kriszti, sajnos a hír igaz. :cry: Szűcs doki jövő héttől szabin lesz. Nem tudom még, ki fogja helyettesíteni. Arról nem hallottam én sem.

Hát, a lombik és Gynevac témákban nem igazán tudok hozzászólni. Látom, főleg ez volt a téma az utóbbi napokban. Mezei "inszemes" vagyok. :oops: :) Gynevacon én is gondolkodtam, de végül is elmaradt. Ja, esetleg annyit, hogy évekig küszködtem ilyen-olyan fertőzésekkel, ami időről-időre kiújult. Negyedévente kúrálgattam magam. Olvastam a Gynoflor hüvelykúpról, amit ugyanaz a cég gyárt, mint a Gynevac-ot. Írattam fel, és nagyon bejött. 3x csináltam végig a 6 napos kúrát (negyedévente), és lekopogom, azóta sincs semmi bajom. Szuper módon rendbeszedte a hüvelyflórámat.

Ja, és a legfontosabb. :lol: Volt ma uh. Már 15 mm-es a drágám, és 140/perccel ver a szívecskéje. Ja, és előrébb hozta Szűcs doki a terhességi kort. Mert én eddig a mensi szerintivel számoltam, de az inszem korábban volt, mint 14. nap. Ma vagyok 8+0. Hivatalosan elbocsátottak a BMC-ből. Mehetek terhesgondozóba.

Lányok, fiúk! Mindenkinek nagyon drukkolok! Ez egy szerencsehozó topik!

Kép
share

Végre géphez ülhettem!Már kezdett elvonási tünetem lenni. Itt unatkoztam, mert ugye segíteni nem tudtam. De még holnap visszajön, még maradt 1-2 apró dolog...

Mot,köszönjük! :)

Lucia, köszönöm, megkaptam...Megnyugodtam...
Mostmár minden rendben, no para, csak a babára gondolok!

Share,, tőled is megkaptam, nemsokára válaszolok!.Én kérek a rosszullétből! :lol: :lol:

Esperanza,nyugi, nyugi, és nyugi! Mondom én, aki minden miatt parázik! :lol: :lol: Hidd el minden rendben lesz!

Zsókuci, , ez szuper!!!!!Remélem nemsokára kezded a stimut! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm előre is a drukkokat holnapra, igazán aranyosak vagytok!!! :)

Drága Chesti,
a délpestiben (Jahn Ferenc, XX.kerület) lesz, de tényleg ne gyere, mert Zozó el tud kísérni szerencsére! :) Annyira aranyos vagy, hogy tényleg eljönnél velem, nagyon megható, de komolyan!!!!! :D KÖSZÖNÖM!!!

Lanett, Share, Kriszti,

nagyon aranyosak vagytok, komolyan :) Köszönöm!

Kriszti,
remélem, hogy igazad lesz, és tényleg hamarosan kezdhetem a stimut, csak még azt nem tudom, hogy tényleg, most hogyan tovább? Úgyhogy holnap délután, az eredménnyel a kezemben felhívom W. ügynököt, és megkérdezem, hogy most mi a következő lépés. Gondolom be kell menni, és megbeszélni, hogy milyen protokoll lesz, és ennek megfelelően ír majd fel gyógyikat - jól gondolom? Csak nemsokára meg megyünk nyaralni, úgyhogy kissé tanácstalan vagyok...

Kedves Mindenki,
Szeretlek benneteket, és örülök nagyon, hogy rátok találtam. Remek kis csapat került itt össze, és úgy gondolom, épp itt lenne az ideje lassan, hogy összehozzunk egy topik-talit! Vélemény?
Mit szólnátok egy szeptemberi időponthoz, addig mindenki megtudná úgy szervezni a napjait, hogy ott legyen, és beülhetnénk közösen valahová, és VÉGRE személyesen is megismernénk egymást. Ez természetesen az újakra is vonatkozik! :)

Holnap, HSG után jelentkezem!
Millió puszi mindenkinek! Szép álmokat! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt! :)

Zsókuci csak miattad ilyen korán :) De örülök ha Zozó el tud kisérni :) Azért úgy látom kell neked a kis lelkitámasz, de végre végre meg lesz a HSG aminek nagyon örülök :D SZámithatsz rám :)

További szép napot mindenkinek :)
chesti

Chesti drága :)
Köszönöm! Bevallom, én is örülök, hogy Zozó jön velem :oops: :)

Képzeljétek, hajnalban annyira elkezdett fájni a fogam, hogy azt hittem meghalok :( Az, amelyiket éppen most kezelik, teljesen kész voltam, úgyhogy munka helyett elmentem inkább 8-ra a fogdokihoz, akinek tuti arany keze van, merthogy semmit nem éreztem abból amit csinált. Úgyhogy a ma délutáni fogorvosi látogatásomat kiváltottam a maival, de holnap reggel 8-ra is mennem kell... :( Ráadásul az én arany kezű dokim 2 hét szabira megy :(:(:(:( Remélem, a helyettesítője is nagyon ügyes lesz.

Na, csajok megyek, mert még van egy kis munkám itthonról, aztán elkezdek készülni 10 körül a hsg-re. Szorítsatok!!!! Félek...

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:
Mennek a drukkok, majd jelentkezz! :)
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Pocak nő, minden rendben, ma levették az AFP-hez a vért!!!! :)

Kellemes napot! :)

Olvasok ám mindent és mindenkinek millió puszi!!!! :)
mot

Zsókuci, mennek a megadrukkok!!!!
lucia1

Sziasztok Lanyok :)

en is a bmc-be jarok es egy ORIASI keresem volna feletek:
szeretnek kerni / vasarolni 4 db Progeszteron Ampullat.

Ha vkinek van, legyszi irjatok, akar a privibe is
elore is koszonom:

Kla

vagoklara@freemail.hu
kla

Sziasztok!

Hát, túl vagyok rajta! Még egyszer nagyon köszönöm a drukkokat, nagyon jól esett! :)

Az eredményt idézem:
"A kontrasztanyag a szabályos alakú és nagyságú méhüregen, illetve mindkét petevezetőn át akadálytalanul jut a szabad hasüregbe." :D :D
Hát..., a fájdalmat azt nem szeretném újra átélni, mert nekem - bárki, bármit mond - eléggé fájt :shock: . Nem maga az anyag átjutása, hanem a vizsgálathoz való előkészítés elég kemény görcsöket csinált, olyan volt, mint a legdurvább mensis görcs szorozva 2-vel. Szóval kellett bőven kapaszkodnom ott mindenbe, de a lényeg, hogy szerencsére túl vagyok rajta, és hogy jó lett az eredmény! :)
Utána már nem mentem be dolgozni, mert még görcsöltem, úgyhogy hazajöttem, és alukáltam egy órácskát - nagyon jól esett, meg vettem be egy görcsoldót, úgyhogy már jól vagyok :) Még mindig vacilálok, hogy bemenjek-e dolgozni, merthogy holnap reggel megint a fogdokinál kezdek, és csak később érek be, de még nem döntöttem el.

Puszika mindenkinek, majd még jelentkezem. :)

Kép

Kép
zsókuci

Ezek az előzőből lemaradtak :)

Chesti,
mi volt a dokinál?

Kla,
sajnos ebben nem tudok neked segíteni :( De sok sikert, remélem sikerül!!!

Mot,
tök jó, és nyugi, minden rendben lesz! :)

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!! :D

Gratulálok ügyes voltál!Hamarosan te is kezdheted a stimulációkat!
Én bene vagyok minden taliban!Hol?MIkor?

Esperanza! :D
Hogy vagy??Biztosan jól!!Csak pozítivan!!

Mindenkinek sok sikert mindenhez!!
Üdv.
brigii

Zsókuci! Szupeeer!!!! Túl vagy rajta, és most már akkor irány a lombik. :lol: Mikor tervezed a BMC-t?

Tali részemről is o.k.

Brigi, mi újság veled?

Kla, sajnos nem tudok segíteni. Nekem csak Puregonom maradt.
share

Sziasztok Lányok!
Én új vagyok ezen az oldalon; örülök,hogy megtaláltalak benneteket. :lol:
Szintén a BMC-be járok és már túl vagyok 6 inszemen. A 6. sikerült ,de a 7. héten sajnos elhalt /Missed Ab/. :cry: Ez már a második vetélésem volt; az első spontán terhességből.
Tőletek tudtam meg azt hiszem Share-tól, hogy Szűcs doki szabin lesz a jövő héten. Ez nekem fontos mert Ő intézi a hiszteroszkópiámat ami a János-ban lesz.Tehát köszi Share.
Volt már valakinek ilyen beavatkozása?
Nekem ha a vizsgálatok rendben lesznek /vér,hiszteroszkópia, stb./szeptemberben lesz az első lombikom.
Mindenkinek sok sikert!

Kismoni
kismoni

Kismoni - Szia ! nekem volt regebben laparom + hiszteroszkopias mutetem is. Nem volt kellemes, de ki lehetett birni. Altatasban van, szoval nem faj, csak utana vagy kicsit gyenge.

Share ! Zsokuci ! Koszonom, hogy visszairtatok.
Remelem majd csak lesz valakinek elobb- utobb.

Zsokuci ! Neked petevezetek atjarhatosagid volt ? Bocs, ha rosszul ertelmeztem. Ha az volt, orulok hogy tul vagy rajta !

Udv. mindenkinek :

Kla
kla

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?