Kedves Lányok!
Először is ne haragudjatok, hogy olyan régóta nem jelentkeztem, nem tűntem el, csak először bedöglött a modemünk, aztán iszonyú hajtás volt a munkahelyen, minden nap túlóráztam, most meg végre nyaraltunk egy kicsit, és most itt vagyok!
De azért végig olvasgattam a fórumot, lopva itt-ott pár percet…
Először is, a gyerekek tüneményesek! Annyira jó látni a képeket!!!! Még-még-még!
Kelimoni, Gabszi és Mindenki, köszönöm, hogy hiányoltatok, igazán jól esett!
Kelimoni, remélem már jobban vagytok mindketten! Írtad, hogy az is gond, ha túl hamar csinálnak vmit a babák, amit még nem kellene. Ezt nem is tudtam. Egyébként szerintem ez annyira gyerekfüggő, hogy ki mikor kezd el ezt vagy azt, van egy „nagy átlag”, amit elfogadnak természetesnek (egészségesnek), és ha nem tartozol bele, akkor nem jó. Szerintem nem vagyunk egyformák, persze figyelni kell minden apró jelre, ami utalhat bármi rendellenesre, de szerintem ezt az anyák megérzik. (mondom én, akinek még nincs gyermeke…, de én valahogy bízom benne, hogy így lesz ) Szerintetek?
Gabszi, kibírtad a fiúk nélkül??? Nagyon csöndes lehetett a ház nélkülük… Jót kirándultak? Köszönöm a képeket, nagyon édesek vagytok! Magadról is küldjél, Téged is szívesen látunk!!!
Tirza, nagyon szép lett a függönyötök. Nem tudom, sikerült-e már focimezt vennetek, de nézd meg a
www.focimez.hu oldalt is, ott, ha jól láttam még akcióban is van (kb 4000 Ft). Így meglepheted a férjed előbb, mint karácsony…
. Csak onnan vagyok ám ilyen tájékozott, hogy az én férjemnek (gyermekemnek
) is most kellett venni, csak neki francia mezt.
Rayo, gratulálok, Regi nagyon ügyes, hogy már jár! Nagyon jó a videó! Milyen pillanatok alatt feláll, miután lecsüccsen. Papírok hogy állnak? Mindent ugyanúgy végig kell csinálni, kivéve a tanfolyamot, igaz? Boldog szülinapot!
Vivi, sajnálom, hogy nem sikerült most a dolog! Tartsál ki! Eljön mindenkihez a gyermeke!!!
Ildikó, nagyon tündériek vagytok, olyan jó látni a családotokat! Imádom az olyan képeket, ahol mindenki rajta van!
Süni, Miklóskának mielőbbi gyógyulást!!!! Hogy vagytok?
Kingus, nagyon boldog szülinapot kívánok!
Rkata, gratulálok Vincus születéséhez! Kívánok sok-sok örömöt és egészséget!!!
Mindenkinek puszi, akit nem említettem név szerint, nektek is!