Helloka!
Hejj, mennyit írtatok!
Előre is bocs, ha nem írok mindenkinek, csak átfutottam az oldalakat izibe, mert sok-sok-sok!
Látom azért sikerült megint előszedni a jó öreg Vin-t és fantáziálni róla, és ezen kívül még mindenki puty-putyolt?? Nahááát!
Kópházi búcsúba asszem mi nem megyünk, Dorka még nem igazán élvezné a dolgot. Viszont holnap megyünk Fertőendrédre meccsre, mert a Sportegyesület 15 éves lesz és meghívták a Matávot. Hát, asszem kapnak egy izzadságmentes 10-12 gólt. Az endrédiek. A Matávtól...
A képek is nagyon jók, Eszti nálatok isteni a kádas kép a gyerkőcökkel!
A barátosnőd hogy őrzi őket a kisszéken!!
Az állatkertsek is tök jók, Gabi!
A szöeg meg, hogy a "zsiráf baszott lehajolni"!
Elég durva, hogy elkeverték a pénzedet. És persze ez akkor derül ki, amikor te utánajársz, hogy hé, hol a zsém. De ha nekik kell 20 Ft, ne félj, arról előbb értesülsz!
Katus,
ó, én már régi Honfoglalós vagyok, már talán unom is. Volt egy időszak, amikor annyit játszottam, hogy voltak visszatérő kérdések, porig aláztam Mindenkit. De most már kiestem a ritmusból, butus lettem, na!
Ági,
akkor ti a Balcsin töltött időből kaptatok hideget is és meleget is! Jó, hogy ti is jöttök a talira!
Gábrisnak 10-én lesz a szülinapja, megyek ma de. tortát rendelni, mert erre nem válallkozok!
És már napok óta esik ez a qrva eső!!