Új privát üzeneted érkezett!

ZSANI! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

/Remélem teljesül a kívánságod és nemsokára mehettek haza egészségesen!/

Kép
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Helloka! :)

Hejj, mennyit írtatok!
Előre is bocs, ha nem írok mindenkinek, csak átfutottam az oldalakat izibe, mert sok-sok-sok! :)

Látom azért sikerült megint előszedni a jó öreg Vin-t és fantáziálni róla, és ezen kívül még mindenki puty-putyolt?? Nahááát! :) :) :)

Kópházi búcsúba asszem mi nem megyünk, Dorka még nem igazán élvezné a dolgot. Viszont holnap megyünk Fertőendrédre meccsre, mert a Sportegyesület 15 éves lesz és meghívták a Matávot. Hát, asszem kapnak egy izzadságmentes 10-12 gólt. Az endrédiek. A Matávtól... :) :) :)

A képek is nagyon jók, Eszti nálatok isteni a kádas kép a gyerkőcökkel! :) A barátosnőd hogy őrzi őket a kisszéken!! :) :)

Az állatkertsek is tök jók, Gabi! :) A szöeg meg, hogy a "zsiráf baszott lehajolni"! :) :)
Elég durva, hogy elkeverték a pénzedet. És persze ez akkor derül ki, amikor te utánajársz, hogy hé, hol a zsém. De ha nekik kell 20 Ft, ne félj, arról előbb értesülsz!

Katus,
ó, én már régi Honfoglalós vagyok, már talán unom is. Volt egy időszak, amikor annyit játszottam, hogy voltak visszatérő kérdések, porig aláztam Mindenkit. De most már kiestem a ritmusból, butus lettem, na! :)

Ági,
akkor ti a Balcsin töltött időből kaptatok hideget is és meleget is! Jó, hogy ti is jöttök a talira! :)

Gábrisnak 10-én lesz a szülinapja, megyek ma de. tortát rendelni, mert erre nem válallkozok! :) :)

És már napok óta esik ez a qrva eső!!

nadine81

Ohh, és Krisztinek így utólag én is Boldog névnapot, Zsaninak pedig Boldog szülinapot kívánok!

Kívánom, hogy Virág nagyon hamar rendbejöjjön és együtt, otthon ünnepelhessenek! :)

nadine81

[[size=9]color=red]Zsani!Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok és ,hogy teljesül minden vágyad![/color][/size] Kép

Nadine!Hát igen ha nekem kellett volna fizetni akkor már rinyáltak volna!!Milyen tortát rendelsz?
Vendég

Zsani!

Nagyon Boldog Születésnapot!
Minden álmod teljesüljön!

Kép

katus78

Katus!Mikor te jártál Pécsről Sopiba suliba akkor volt valami utazási kedvezményed?

Nercsi!Elnézést bunkó voltam,mert rég kérdezted,hogy hol volt a lagzi és én nem válaszoltam.A Szélmalomba volt.

Másfél év lesz a suli 200.000 rugóért.A Pongráczhoz megyek biztosítja a tananyagot+cd-t ha valaki kér.Nem olcsó,de elvégzem.30.-án lesz a megbeszélés akkor dől el melyik napokon lesznek az órák délután.
A gyakorlatom val.színű a Nyesőnél lesz és ha minden jól megy akkor nála is maradok.Viszont rendesen melóznom kell gyakorlat alatt (asszem)és állítólag valami lóvét is kapok érte.
Az,hogy a feljárkálás hogyan lesz még nem tudom.
6 részletbe lehet fizetni.
Vendég

Ja azt akartam kérdezni hogy akkor a babazene 1-2-3 (3cd) 3 emberkének kell ugye?
Nercsi
Gabó
Reni
Jelezzetek vissza hogy jól emlékszem-e!

KépKép
nicika

Nicika!Nekem a babazene megvan köszi!
Vendég

ZSANI!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVANOK EN IS!
Ha majd bejelentkezel irj mar par sort, hogy mi van Viraggal! En is sokat gondolok ratok, es az hogy mar egy kicsit evett biztosan nagyon jo hir! Szoritok Nektek!

Nicika!

Igen nekem kellene a CD! Ja a multkor nem arra gondoltam, hogy Te köver vagy es nem fersz el. Hanem hat ket bebiüles között biztosan nem lesz tul nagy hely! :) De rövid tavon semmi sem gond! Megoldjuk!

Agi!

Örülök, hogy Ti is jöttök a bulira! :)

Mindenkinek szep napot!
RENI+LARA

Kép
Kép
reni76

Oké Gabó akkor téged kihúzlak!

Reni! Egy percig sem gondoltam hogy kövérnek tartasz! :lol: Csak az a lényeg hogy valahogy tuti beférek! :)

KépKép
nicika

Én már annyira várom a bulit csak egy hét.Biztos tuti jó lesz bár szerintem ettől a mocsoktól sok nyugtom nem lesz,mert megy mint a bolygóhollandi össze-vissze,de azért igyekszem.
Nálunk már elég szép az idő az eső sem esik már el is megyek a Husival a városba cipőt kell vennem,mert tegnap szétszakadt meg postára sok-sok pénztete költeni.BRÜHÜHÜ!!!!!! :cry: :cry:

Eszti!Hányadikán mentek Csilláékhoz?Még most Augusztusban ugye?Csak azért kérdem,merta Rossmannabn van egy akció,hogy egész 31.-ig egységesen 799ft a vonatjegy egy útra akár hová mész.Én ma lemegyek és megkérdezem,hogy is működik ez,mert nekem sem mindegy,hogy 4000ft-ból vagy 1600-ból fordulok meg.
Vendég

Gabi,
Feketeerdő tortát rendeltem!! :) Nyami!! :)

nadine81

Juhéj kisütött a napocska!

Hú az nagyon fini!!!
Vendég

Megint vannak friss képek! :) Bocsi, de rengeteget fényképezem ezt a kicsi lányt és meg akarom mutatni mindenkinek, milyen helyes kiscsajt produkáltunk!! :D :D :oops: :D :D

Kép

Kép

Kép

nadine81

De édes!Észbontó mekkorákat tud nevetgélni!!

Kép
Vendég

Itt még nem süt a napocska, de legalább már nem esik az a szemét eső! Múltkor úgy zuhogott, hogy annyira kopogott Dorka tetőtéri ablakán is, hogy azt jelezte be a bébiőrző. :evil: Csak azt hallottam a mi szobánkban, hogy búg, sistereg a mikrofon folyamatosan. Átmentem Dorkához, alszik, mint a bunda, de az eső az olyan hangosan kopogott, hogy folyamatosan vette az "adást". Dorka fejénél meg folyamatosan világított a zöld gomb, bevilágította az egész kiságyat...

Ja, vettünk neki fülbevalót. Kicsi félkör, öt apró kő van egymás mellett. Három fehér (vagy átlátszó vagy mittomén) és két halvány rózsaszín. Olyan csecse!! :D

nadine81

Hát, mjdnem szétreped a szája!! :) És amekkorát ásít néha!! Gábor néha mondja is neki:" Na, még jó, hogy megmaradtunk...!" :) (Mert hogy majdnem mindkettőnket bekapott...) :) Hahahahahahahahahaha :D :D :D

nadine81

Egy vicc :D

Az ideális társ

Egy nő a következő hirdetést adja fel az újságban:
"Jól szituált, vagyonos hölgy keres olyan urat, aki nem fogja verni,
nem hagyja ott és remek az ágyban".
A hirdetésre sokan jelentkeznek telefonon és levélben, míg egyszer
az egyik hódoló becsönget a nőhöz. Az meglepődik, amikor kinyitja
az ajtót: az Úr ugyanis tolószékben ül, nincs se keze, se lába. "
Mit óhajt? " -kérdezi a hölgy. " A hirdetésre jelentkezem. Azt
hiszem én vagyok az ideális.
Mint látja, nincs kezem, tehát nem fogom verni. Lábam sincs, tehát
nem fogom otthagyni sem".
- De az is szempont volt, hogy remek legyen az ágyban!
- Becsöngettem, nem?

nadine81

Jaj ez nagyon jó!
Hát most disznó leszek,de ha akkora marad neki ha felnő a fiúk csak örülhetnek.
És mikor lövetitek ki neki?Biztos szép lehet a fülcsivaló.Nem fotózod le?
Ilyen érzékenyek ezek az örzők?
Vendég

Húúú, te kis malac!! :) :) :)
Majd anyukája megtanítja hogyan kell szűziesen viselkedni a fiúkkal... :D :shock: :twisted:
A kilövetéssel még várunk kb 3 hetet, akkorra már talán nagyobb lesz a fülcimpája, mint 2 hete volt. Akkor azt mondta a kozmetikus csaj, várjunk 2-3 hetet. Én többet várok, az a tutibb.
Most fényképeztem le, de elég gagyi lett, mert ha közelről fényképezem, akkor visszaverődik az a sok GYÉMÁNT :D :D , ami van benne, ha meg távolról, akkor nem látni semmit belőle... De majd felteszem, meglátjuk, hogy mutat itt.
A bébiőrzők érzékenységén lehet állítani, övé jól fel van tekerve. Valamikor azt is halljuk, amikor rotyizik a pelenkába... :D :D :D

nadine81

Hááát, kb ilyenek...

Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!

Gabó!

Most akkor nem értem, ezek szerint csak suliba fogsz járni Sopronba? Nem költöztök ide??? :cry: :cry: :cry:

Hát sajnos nem volt semmilyen utazási kedvezmény. :(
Nekem 1 hónapban 4 napot kellett Sopronban lennem a suliban, és a suli 2 éve alatt kellett 1248 óra gyakorlatot letöltenem, ha azt kiszámolod napi 8 órával, nem kis idő.
ha rendes a férfi igazolja neked gyakorlat nélkül is az óráidat, kutya sem ellenőrzi, de abban csak az a bibi, hogy gyakorlat alatt tanulja meg az ember a dolgokat.

Viol!

Nagyon aranyos Dorka, és tetszik nagyon a fülbevaló.

Nicika!

Köszi nekem már Gabó átvette a babazenét! :)

Nem sokára megyek Esztiékhez a fogászatra, kínozni fognak! Mit üzentek??? Még kb 10 percig leszek.

katus78

Katus,
köszi :)
Hát, az üzenetküldésről mindenki lekésett! :(
Húúú, nem irigyellek a fogászat miatt... De csókos vagy :), kímélni fognak! :)

Még 3 kép az én kis puncisomról... :) (Aztán eldugulok képileg)

Kép

Kép

Kép

nadine81

Zabálni való ez a kiscsaj.A fülbevaló gyönyörű szép.

Katus-!De úgy van,hogyha kapok állást megyünk.Az uatzgatást meg még meg kell beszélnünk,hogy is legyen meg attól függ 30.-án mit mond a Pongrácz akkor többet tudok majd.
Sok sikert a fogadhoz.Egyébként mit csinálnak?
Vendég

Sziasztok!

Zsanett, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!Kép

Virágnak Kép
Remélem hamarosan hallhatunk újabb bíztató híreket.

Katus, Kép

Gabó,írtó jó a jegesmacis kép!Hallottad,hogy most csak 140 ft volt a belépő? :lol: Nem tudom miért nem lehet a Fenistilt 2 éves kor alatt használni,de ez van a tájékoztatóban.

Viol,nagyon jó a fülbevaló!Én magamnak is elfogadnám!

Erika,kedves vagy,hogy írtad,hogy kár,hogy nem jövünk a talira.Jól esett.Bence 5,5 hós volt kb. mikor négykézlábra állt és felült,kúszott.2 hét múlva mászott és felállt kapaszkodva.De ha jól emlékszem Csilla írta,hogy ez nem is olyan jó,káros is lehet. :?

Na megyek,pancsi van.

Kép

Kép
hajnus

sziasztok

andi
neked éjjel 1 órakor nincs jobb dolgod,csak a net?!aludni kéne,nem?!nincs zoli,hogy nem alszol?merthogy ágneshez kelni kell,azt gondolom!és hol van még a vége...?!zóra mindjárt 1 éves,de még mindig szaladgálok éjszaka(és még csak nem is fogyok tőle :cry: :x :evil: :twisted: ,mármint a szaladgálástól,nemalvástól és nem is eszem sokat).remélem jól vagytok,azé képet küldj majd emailben,ha lesz.gondolom rövid volt a "szabadság",nem nagyon tudtátok kipihenni magatokat!vigyázzatok magatokra!puszi

viol
tényleg cuki a husibaba.zórának pont ilyen fodros combja van,azt szoktam csinálni,hogy vigyázállásba fektetem és megszámolom hány nunija van(mert olyanok a hurkák).így lett ő a három nunás csaj :lol: :lol: :lol:

eszter
tényleg jó ötlet ez a rosmannos vonatjegy,így már nekem is rémlik,hogy hirdették.így biztos olcsóbb lenne,mint a félárú.

gabó
és mivel én nem voltam sokáig soproni(sajnos),mit fogsz tanulni?ki az a pongrácz?csak nem fogorvos?merthogy abból ugye jó sokan vannak arra :lol: :lol: :lol:

és végül,de mégis első gondolatom minden nap ők:ZSANI
eddigi életed legboldogabb szülinapod legyen ez!gyógyuljatok mihamarabb!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

hajnus
igen,nálunk szecsőnek x lába van és lúdtalpas.de nemcsak azért mert hamar felállt,hanem mellé még magas,gyorsan nőtt.ő pl a vigantolt 2 cseppjével kapta sokáig

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hajnus!Igen hallottam,de csak este és hétköznap ha jól tudom.
Ugye milyen jó a macis kép!!Akkora élmény volt látni őket,hogy majd elsírtam magam.De komolyan.Annyira örültem,hogy elkezdett könnybe lábadni a szemem.

Szemizo!Fogászati asszisztens leszek ha nagy leszek és minden jól megy a Pongrácz fogdoki ő indítja!
Vendég

Sziasztok!

Zsani üzent:"....Virág eszik,iszik ma.Egész jó kedve van.Haza akar menni.Még mindíg nem tudják honnan vérzett!"

A lényeg,hogy már nem vérzik és javul az álapota!Örülök nagyon!

Gabóca!
Holnap átugrom a Rossmanba és utánanaézek ennek a dolognak.Köszi az infót!
Húúú,a bátyus sem kutya.Nekem ő is tetszik! :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:
Csak próbálnál te be nem fizetni az APEHnek valamit!!!!Nem kérhetnél elnézést és kivizsgálást,jön a bünti!!!
Ha nem mész a pénzedért lapítottak volna mint sz.r a fűben és elemésztették volna a járandósságodat.NA,szép!!!

Viol!
Édes a kis Dorka.Ő mindíg mosolyog és ez szupi!
Nagyon szép a fülbevaló.Ti vettétek vagy kaptátok?Lehet,hogy írtad de elkerülte a figyelmemet.

Katus!
Élsz méééééééééééééééééééééééééééég????Nem jelentkeztél a kezelés után.

Egyébként lányok a Katus nagyon bátor volt mert szuri nélkül csiszoltatta le a fogát!

KépKép
eszti76

Zsani:
Boldog szülinapot!
Kép

KépKép
eszti76

Hello!

ÉLEK!!!(na de nem az Esztin múlott!!!) :lol: :lol: :lol:

Szóval csak ajánlani tudom az Esztit, mint asszisztens, úgy röhögtetett a csiszolás alatt, hogy a doki kezét haraptam! :oops: :lol:

Nem jött be egész délután ez a fránya babanet!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabó!

Nekem is nagyon tetszik a kedves bátyus! :)
Koronát kaptam! Végre rájöttek kivel is, van dolguk, és megkoronáztak! :lol: :lol: :lol:
Várom a gratulációkat! :lol:

Hajnus!

Én is sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :cry: :cry: :cry:
Hát igen nem a fogorvostól féltem, hanem az Esztitől! :lol: :lol: :lol:

Erika hazautazott egy hétre Győrbe Alízzal pihizni! De jó nekik! :)
Én szüleim ma délelőtt utaztak haza :cry: :cry: :cry:

katus78

Üdv Királynőm!
Bár azért ne felejtsük el ki is koronázott meg!A jogarod kint van a recepciónál,tudod az a gumikalapács!Mátol te altatsz...... :D :D :D
Ja és a doki üzeni,hogy ha megemésztetted az ujjait küldjed vissza neki emlékbe! :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Sziasztok! :)

Nagyon jó hírekre jövök, hogy Virág jobban van, eszik, iszik, szal jól van! :) Jól van! :)

Hajnus,
a fülbevalót már én is odatettem a fülem mellé, és jelentem: nekünk felnőtteknek kicsi! :) Vagy nekem van óriási fülem!! :shock: :D :D

Csilla,
[quote]z írta:órának pont ilyen fodros combja van,azt szoktam csinálni,hogy vigyázállásba fektetem és megszámolom hány nunija van(mert olyanok a hurkák).így lett ő a három nunás csaj

Ez nagggyon jóóó!!! :D :D :D :D :D

Eszti,
a fülbevalót vettük, mert ami volt korábban, azt ugye kaptuk és nekem nem tetszett... :? De ez most szupi, legalábbis kinézetre, remélem nem fogja megenni Dorka fülét.
Ebben van különben valami örökletes hajlam? Mert anyunak sem érzékeny a füle semmire és az enyém is minden sz@rt elvisel, bármilyen bizsut beletehetek.

Katus,
tyűűű, bátor vagy tényleg! :) Gábornak is koronája van, ő még fiatalka :) volt, amikor csinálták, neki elég kaka élménye van róla. Neked miért kellett? Úgy értem mikor csináltat koronát az ember?

Erikáéknak jó pihenést!! :) :) :)

Mi nemsokára megyünk védőnénihez, mert az itthoni mérleg szerint Dorka-baba csak 5 dekát hízott a héten, kíváncsi vagyok azon a mérlegen mizújs. Valszeg ugyanennyit fog mutatni. Múlt héten 13 dekát hízott, előtte meg 20-at. Amúgy előtte heteken meg állandóan pont 12-t. Meglátjuk. Remélem még elég neki. Ma hajnalra is úgy átáztam, mint a rosseb. Meg csomós volt, meg nagy, meg minden. Amúgy sem kicsi, de amikor kikeltem az ágyból, majdnem orraestem :D :shock: :D :D :D :D :D Na, nem ám!! :)

Na, pussz, majd jövök valamikor. Ma du. megyünk meccsre, eddig úgy néz ki az idő nekünk kedvez. Bár aztán még csak reggel van. :)

nadine81

Eszti!Nagyon szívesen!!CSak még annak kell utána járnom,hogy ha átszállok Szombathelyen ez akkor is érvényes-e,de ugye ezeket a paraszt Mávosokat nem lehet utolérni,hogy az ember információt kapjon.Reggel óta hivogatom őket.

Akkor Erika nem is jön a bulira?Vagy arra hazajön?

Katus!Miért kellett megkoronázni?

Köszönöm a bátyus nevében a dícséreteket.
Vendég

Nadine!Ez jó,hogy majdnem hasra estél bennük.Addig jó amíg ennyi van még csak szopizzon a picinyke csajszi.

Zsani!Örülök,hogy ilyen jó hírekkel tudtál nekünk szolgálni.[/quote]
Vendég

Gabi,
na nem hasraestem bennük, mert az majdnem úgy hangzik, mintha a földig érnének!!! :D :D :D :D :D :D

Ki használ Pampers pelenkát? És játszik valaki a Pampers - Fisher-Price Hűségprogramban?A 2006. április 1. és 2006. szeptember 30. között született babák vehetnek részt benne, szal Vero Ivánja és Andi Ágnes babája is akár! :)
Pelus vonalkódokat kell gyűjteni és ajándékokra lehet őket beváltani.
A következő pelusokról lehet kivágni:
Pampers Active Baby Midi vagy Maxi.
A 64 db-os 3-as számú Midi óriáscsomag vagy
az 54 db-os 4-es számú Maxi óriáscsomag, illetve
a 88 vagy 90 db-os 3-as számú Midi Jumbocsomag vagy
a 74 vagy 76 db-os 4-es számú Maxi Jumbocsomag.

Ha valaki ilyet használ és nem vesz részt a progiban, átpasszolná nekem a vonalkódokat, ha nagggyon szépen megkérem? :D :D :D
Hajtok ezerrel az ajikra. Mi szerencsére benne vagyunk a pakliban kor szerint is, meg ilyen pelust is használunk. Csak hát ugye így gyorsabban gyűlne... :D :D :D
Ha nem megy, természetesen nem gond, csak kérdeztem. Azért köszönöm! :)

Dorka valóban csak 6 dekát hízott, de a védőnő szerint bejátszhat az oltás is, vagy összeszedtünk valami kis vírust, de az a lényeg, hogy valamennyit hízott, nem lett kevesebb. Majd a jövő héten meglátjuk újból. Azt mondjuk hozzáteszem, hogy elég sokat kakilt most a héten, majdnem minden kaja után volt rotyi. Több vagy kevesebb, de volt. Szal meglátjuk. Én etetem ezerrel, cici van, tejci van, Dorkának meg étvágya, szal nagy gond nem lehet.

Na pussz Mindenkinek, szép napot, végre süt!! Menjetek sétálni, csavarogni!! :D :D :D

nadine81

(Ja, zárójelben és csendesen jegyzem meg, hogy én épp azelőtt dobtam ki egy pelusos zacsit, mielőtt megjött volna a postával a levél, hogy lehet játszani... :D Természetesen kivettem a kuksiból és kivégtam a vonalkódot... :D Persze csak percek teltek el a kettő között, és nem a rendes kukába dobtam ki, hanem Dorka kukájába, amiben meg épp előtte cseréltem zsákot, szal nem is volt kaksis, meg pisis... :D Ez meg persze nem is magyarázkodás, hanem csak annak tűnik... :D )

nadine81

Na akkor én megnézem hátha van bár újabban már elszoktam dobni őket,de talán akad.

Ilyenjeim vannak:Active Baby Midi 4-9kg 64db,68db,90db
Active Baby Maxiplus 9-20 50db
Active Baby Maxi 7-18 54db
Vendég

Gabi,
a 64 db-os Midi és az 54 db-os Maxi az jó! :) Ha még megvannak, eltennéd nekem? Aztán ha nem felejted el, elhoznád a talira? :)

nadine81

Húúú, köszönöm, ezt nem írtam!! :) :) :)
Ja, meg ébred a Törpe, megyek. Most jó sokat aludt! Egy órát!! :) :) :)

nadine81

Nadin! Ezek szerint meghosszabbították a Pampers akciót? :shock:
Mi már meg is rendeltük a két legdrágább ajándékot. Lassan hozza a futár! :) Már alíg várom!

KépKép
nicika

Persze ,hogy elviszem!!
Vendég

A 64-ből van 1db az 54-ből 2db.
Vendég

Eszti!Az www.Elvira.hun mindent eltudsz olvasni erről a Rossmannos jegyről.
Vendég

Vendég

Viol!

Nekem is van vonalkodom:
Active Fit Jumbo 2*32 Db-os, de van a papir dobozon 3 vonalkod. Melyik kell? Jo ez is egyaltalan?
Es mindjart megyek kukazni, mert ott is van 1 vagy 2 doboz! :)
Na latod mit meg nem teszek! :) :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Nekünk nincs sajnos vonalkodunk, de ezentúl majd elteszem!:)

Eszti!

Majd felugrom a "jogaromért" köszi.

Viol, Gabó!

Terhesség alatt teljesen tönkre mentek a fogaim, kb azóta vagy 8 fogamat betömték, kettő meg fogata magát és ketté törött, úgyhogy ezért kell a korona. :(

katus78

Viol, mi még nem nőttünk bele :lol: :lol: :lol: ,
nincs kódom.

Katus, az én fogaim is feladták...
nemsokára kezdődik megint a dokihoz járás.
amica

Nagy a csönd ma. :-)

Remélem jó idö lesz kedden! Tényleg, ki mit iszik? Mit vegyek? Kaja is legyen vagy elég a rágcsánivaló?

Leírom hol lakunk, nehogy elfelejtsem.

Szóval aki Sopron felöl jön, ahogy beér Harkára, a Harka tábla után az elsö betonút jobbra / elötte van egy földút de ne ott kanyarodjatok be/ ott gyertek fel, kb. 200 m és ott a keresztezödésnél egy sarki ház, sárga, zöld tetö, zöld kerítés.

Aki Kópháza felöl jön, az ahogy beér Harkára ott jobbra fordul, megy Sopron felé amerre az út megy, lesz egy faház, ott balra és ott fel 200 métert és ott van a sarki sárga ház, zöld tetö, zöld kerítés.

KépKép
KépKép
mirama

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?