Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most értem haza, voltam ma álláshírdetéseken. Visszaolvasok és elmesélem. Csak szerettem volna elmondani a rossz hírt, de látom Évi már megosztotta veletek.Szegény Mátra! Nem értem,h miért ilyen kegyetlen az élet?????
Vendég

[img]mailbox:///home/panka/.mozilla-thunderbird/ffb7tjni.default/Mail/mail.citromail.hu/Inbox?number=6759413&part=1.2&type=image/jpeg&filename=DSCN4548_re.JPG[/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kép halacskám [/img]

Kép
pankaa

Hát nagy nehezen mégiscsak sikerült, majd legközelelebb jön a pocis kép, ha majd a fírjecském ráér :roll:

Kép
pankaa

Narcisz!

Udv ujra itt! Milyen volt a nyaralas? Biztos tele vagy elmennyel :D

Matra!

Nagyon szoritok erted :!:

Wish!

Nagyon nagy gratula Neked! Sok boldogsagot!

Jo ejt lanyok!

Judit
jucmuc

Sziasztok!
Hát a mai napom elég vegyes volt. :roll: Kezdődött azzal,h. Mátra sms-t írt,h. nem látják a babáját. :cry: Majd délután megint írt,h. lecsökkent a HCG-je is. :cry: Elmentem ma 2 állásinterjúra. Kezdődött azzal,h. mindkettőről elkéstem. :shock: Az elsőről azért mert fel van túrva az út a 3. ker-ben és én ezt elfelejtettem, a citadellához kellett mennem. Egy jogász keresett titkárnőt. Hát kezdődött úgy,h. magánlakás volt, 10 percet beszélgettünk, majd rátért a magánéletemre és 30 percig arról tartott kiselőadást,h. én ne menjek férjhez mert a párom visszaszorít és majd ő segít nekem bekerülni jobb körökbe, meg én milyen jól nézek ki és elfecsérlem ezt a házasságra stb.és,h. neki rengetek fiatal lány „ismerőse” van, és,h. sok olyan férfit ismer aki a felesége mellett keres ilyen lányokat. És,h. menjek vissza szerdán. :evil: Hát.. majdnem hánytam mikor eljöttem.Kép Most már mégjobban utálom az ilyen nőket és férfiakat is. :evil: Aztán elmentem a másik interjúra. A munka nagyon tetszene, egy kozmetikai nagykereskedésben nekem kellene tartani a kapcsolatot a vevőkkel, viszont a fizu nem túl sok, és ha már váltok, akkor szeretnék előrébb lépni anyagilag is.: roll: Este voltunk bent a volt munkahelyemen a fizumért, meg elhoztuk a cuccaimat is. Képzeljétek olyanok voltak a volt munkatársaim, mintha nem történt volna semmi, megkérdezték,h. és hol dolgozom, hogy vagyok? Nevetséges. :evil: Én viszont olyan voltam,mint akit kenyérre lehet kenni, nem adtam meg nekik azt az örömet,h. lássák mennyire megbántottak. Szerencsére ez a Pesten töltött 2,5 év megkeményített, a sok gonosz ember. Na befejezem a nyavalygást, és keresgélek tovább. Szorítsatok nekem, és azért is,h. végre megjöjjön a mensim,mert már annyira feszült és ideges vagyok,h. néha magamat lőném le. Nem is értem Laci hogy bírja ezt?! :oops:
Képzeljétek vettem egy könyvet, A természet fűvészkertje címmel. Engem ez nagyon érdekel, és abban olvastam pár növényről ami különböző nőgyógyászati, meddőségi, mestruációs, szoptatási problémákra jó. Ha érdekel titeket szívesen kigyűjtöm a legfontosabb infókat és leírom.(Persze nem akarok fontoskodni.. :oops: )

Timi!
Őszintén szólva kb. 16 éve nem találkoztunk Apukámmal, ezért a megismerés is nehézkes volt, főleg az ő részéről. Nagyon kellemesen csalódtam benne, és megbeszéltük,h. mostantól gyakrabban találkozunk. (nem 16 évente) :lol: Persze ez ugye nem jelenti azt,h. elfelejtettük a múltat, nem mondtuk ki, de szerintem tudja,h. nekem a keresztapám az Apám, ő nevelt fel és nagyon szeret. De a mosolya, ahogy rám nézett a szívemig hatolt.Kép A listával kapcsolatban küldök e-mailt. Megsimiztem Simbát és mondtam neki,h. Timi és Kristóf küldte.Kép

Panka!
Semmi gond, majd felrakod a képet. Én ráérek. :lol: Azért amit leírtál a pete körül legyeskedő hímivarsejtekről, tartom egy csodának a terhességet. Hisz millióból csak egy győz és ráadásul egy ciklus alatt 24 óráig van esélye győzni. Ez egy csoda!Kép Azt hiszem a héten én is megcsinálom a túrófánkodat és majd jövök beszámolni. :D Nekem is nagyon alacsony 80/50 volt a vérnyomim, majd el aludtam mindig. Nekem kaja után mindig lufi lesz a hasam,pedig nincs is bent senki (még)!:D Tényleg jó sok kaját csináltál, de nem baj. Tetszik,h te is így szeretsz főzni.Nem baj,h. megműtik a cisztád, a lényeg,h. már ne okozzon bajt. És,h. nem kell lemondanotok a sexről? Csodás!:D Azta, mekkora a halatok! És milyen szép!! Neve van?

Anikó!
Már profin kezeled a táblát. Gratulálok! KépValóban izgalmas volt a F1, de akkor jobban örültem volna, ha a kedvencem kicsit közelebb kerül a 8. világbajnoki címéhez. Szuri mennyi van még?

Jucmuc!
Drága vagy, köszönöm a drukkokat. :D Én meg várom a fejleményeket.Kép

Brill!
Hol vagy vámpírkám?? :D :D Remélem nem telefonált Laci túl későn?!

Niki!
Nagyon köszönöm a tippeket, ki fogom próbálni ezt a vizes zokni dolgot. :D Amúgy a héten mindenképp elmegyünk megvenni. Ma már hívott a ruhaszalonos csaj is,h mikor megyek ruhát próbálni. Gyorsan telik az idő nagyon. Remélem azért kellemese élményekkel fogsz eljönni a szülőszobáról.

CsHeni!
Nagyon örülök,h. Ti is Ferrarisok vagytok.:D Teljes mértékig megértem az aggodalmadat, igazából most az időre és Istenre kell bíznod magadat. Én személy szerint nem javasolnám az autóutat, de ezt nektek és a dokinak kell eldöntenetek. Örülök,h. Te is bekerültél a táblába. :lol: Én a 32. cn-en csináltam meg és nekem is nagyon erős volt a 2 csík, de ez teszt függő is. Milyen tesztel csináltad?

Mátra!
Én teljes szívvel veled vagyok!!!!!!KépKépKép

Bogi!
Gratulálok az első NST-hezKép, és örülök,h. kicsit gyakrabban tudsz jönni.

Csibe!
Örülök,h. itt vagy! :DHogy érzitek magatokat?

Kacsa!
Hogy vagy? És hol vagy?

Wish!
Tiszta szívből gratulálok a babához!! KépVagy lehet,h. babák? Én is támogatom a táblába bekerülésedet. Imádom nézegetni a zebráitokat, olyan inspiráló. :D

Évi!
Mit csináltatok két mosás, egy vasalás között kettesben Dórikával? :lol: KépKépKép

Nomi!
Hurrá!Dejó,h. itt vagy, már úúúgy HIÁNYOZTÁL!!! KépGratulálok így utólag is a Házassági Évfordulótokhoz!!Kép Pénteken tesztelsz?? Komoly? Jujj, de jó!:lol: Kép Imádkozom érted is! Te meg értem azért,h. megjöjjön végre a Piros!

Nárcisz!
Üdv. Itthon! :D Gyere és mesélj, milyen volt a nyaralás, hogy éreztétek magatokat? És persze Moszatkákra is nagyon kíváncsi vagyok! :D

Éva!
Örülök,h. jelentkeztél és annak is,h. jól vagytok. :D Biztos megvárja Virág Apuját! Apás szülés lesz?

Jó éjt Lányok és gömbölyű álmokat!! :wink: Kép
Kép
Vendég

Sziasztok :)
Wish :)
Hatalmas gratula :D :D :D
Kép
Annyira boldog vagyok, hogy ti is révbe értetek :D Elsírtam magam mikor olvastatak :)
Ugyan már egy éve, hogy találkoztunk, de nagyon sokat gondoltam rátok és szorítottam pocakosodásodért. Tudod, hogy Te vagy az egyik nagy példaképem?
Nagyon sok boldogságot és probléma mentes pocakosodást :D
Millió puszi Neked :)

Mátra :)
Nagyon sajnálom :cry: Nem is tudom mit mondjak :cry:

Niki :)
Nekem is hasonló pocakom volt mindkét babával :) Annamarinál még meg is kérdeszték a szülőszobán, hogy biztos szülni jöttem-e, mert annyira apró volt a pocakom :lol:

Éva :)
Nem törvényszerű, hogy jönnie kell a josló fájásoknak, de az is lehet, hogy észre sem veszed :) Nekem csak az utolsó pillatban voltak :) Egyébként onnan tudod megkülönböztetni az igazi fájásoktól, hogy nem rendszeresek és nem olyan erősek. Az igazi fájásokat nem fogod semmi mással összetéveszteni :D De ha bizonytalan vagy ülj bele egy kis időre egy kád forró vízbe, ha jóslók, akkor elmúlnak, ha már igaziak akkor felerősödnek. Jó kis trükk :wink:
A teát nyugodtan elkezdheted inni :)

Csibe :)
A dokid mit mondott meddig szedd a Magne-B6-ot?

Juca :)
Mi is nehen indultunk ma útra, de mivel már alig van mit feladni Petire muszály voslt elmennem itthonról :)
Látod nekünk semmi nem jó :lol:
"Télen nagyon hideg, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő mindig esik az eső" :lol: :lol: :lol:

Pupy :)
Mi lett az állással?

Múlt heti balatoni képek:
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Látom pont most írtál :)
Hihetelen milyen emberek vannak :)
Írtam mailt.

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Csodaszép kék szeme van Petikének! Pont olyan szép,mint a Szüleinek!! :D

Válaszoltam a mail-re! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Wish!
GRATULÁLOK! :D
Végre!!! De jó volt Neked is leírni ezt a szót!!!
Problémamentes babavárást! :D
Kép

Mátra!
... :cry:
a telefonban sem voltam jó... (mint Évi), de teljes volt a blokk az agyamban.

Pupy!
Dehogy hívott későn Laci! :lol: Engem csak a korai hívások tudnak zavarni :lol: (akkor meg ki vagyok kapcsolva! :wink: )
Állás :evil: Az iskolai nem jelzett még vissza?

Évi77!
Köszi az sms-t!
Abból is látszik, hogy totál agyzavarom volt, mert nekem eszembe sem jutott, hogy megírhatom vkinek Mátráról a hírt... :oops:
A fotók nagyon tüncik! :D

Aniko!
Remekül megy a tábla (is)! :D

CsHeni!
Drukkjaim mennek!!!
Talán más érzékenységű volt a két teszt... Remélem! Kép

Jucmuc!
Válaszoltam. :D

Niki!
Ari vagy, de egyszer még tuti meg kell jönnie, mert akkor kezdődik a stimu! :D

Panka!
Látom ma is meggyötörtek. :(
Viszont a védőnéni kedves! :wink: A halacska meg... :D

Bocsi, de most ennyi... Ezt is addig, amíg Apa palacsintát süt! :lol: (Mert azt ugye tudjuk, ha rajtam múlna nem enne!!! :lol: )
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Drága Lányok!

Nem akart velem maradni a baba 3 pozitív teszt ellenére sem:(((((

Ma reggel hatalmas görcsökkel és nagy darabokkal megjött! Nagyon rosszul érint, nem találom megint a helyemet. Valahogy feszakadtak a sebek és azon gondolkozom, talán valami baj van velem, hogy (gondolom) rosszul tapadt meg?

Anikó!
Légyszi vegyél ki a táblából! Legalábbis a zebrások közül. Egyébként 2006.07-tól próbálkozunk.

Pupy!
Sajnálom az állásinterjút:( Remélem hamar találsz magadnak valami jót!

Az agyam teljesen kiürült, ne haragudjatok, hogy nem tudok most mit írni. Nem akartam annyira beleélni magamat, de ennyit még nem késett a mensim soha ráadásul úgy, hogy pozitívat teszteltem. Nagyon-nagyon szomorú vagyok!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Mátra!

Le vagyok döbbenve...

Annácska!

A dalt már mi is fújjuk :wink: Főleg a hármas fotó tetszik, ismét csak azt tudom mondani, hogy jó rajtatok legeltetni a szemem.

Narco!

Üdv itt megint. Sajna most nincs időm összefoglalót írni.

Éva!

Jósló, nekem olyan, mint amikor meg akart jönni. Még nem görcsölsz, de húz a derekad... A szülésznőm szerint inkább este jönnek. Annácskát olvasd, nagyon tuti.

Pupy!

Továbbküldtem a CV-det. Kemény levélért bocs, jó szándékkal írtam.

Nomi!

Nagyon remélem, hogy örömhírt hozol! Te kis látens olvasó!!!

Lányok!

Képzeljétek Kinga már egy hete fog, markol úgy biztosan, nem véletlenül. Még nem úgy, hogy valamit adok, akkor biztosan rámarkol, pl. egy csörgőt, hanem valamit kiszemel, és megragadja. Ilyen a bohóc húzókája, a ruhám, mikor szopizik, vagy a hajam. Na és amit megfog, azt el nem engedi, úgy kell magam kihámozni a karmaiból :-) Fogja még továbbá a saját fülét, mert azért mégiscsak az a legbiztosabb fogódzkodó! :twisted:

tjuca

Heni!

Most már nem jutok szóhoz...

Pupy!

Döbbenet, milyen csótány emberek vannak.

Na megyek is, most már jó híreket szeretnék olvasni!

tjuca

Lányok Oriási Hirem van!

Mátrának emelkedett a HCG-je és most már több mint valoszinű hogy ott van a baba!
Az orvos elnézte az értékeket! :shock: És nem csökkent ha nem szépen növekszik a HCG rendesen ugy ahogy kell!!!!!!
Azt hiszem uj táblát kell hogy felrakjak! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Szép jó reggelt!

Pupy!
Pesten tényleg megedződik az ember, nekem is mondták már, hogy dörzsölt pesti csaj vagyok, de ezt kikértem magamnak, én igazi "parasztjány "vagyok,Pestet látni sem bírom.
Elnézést a pestiektől.De csak az tud ott élni, aki oda születik, a vidékiek mindig hazahúznak.Azt szokták mondani, hogy Pesten lakni lehet, de élni nem!Szerintem igaz.
Állás ügyben ne keseredj el, biztosan fogsz találni kedvedre valót, ezekből a negatív tapasztalatokból legalább lesz összehasonlítási alapod, ha találsz egy jót :D
Előző oldalo van kép a halról :lol:

Nemsoká megyek fogdokihoz, már ha fogad, szűrésre, utánna véreredményért, majd házidokihoz.
Utánna sütök túrós keltkiflit!Nyami-nyami :D

Kép
pankaa

Lányok!

IGEN IGEN IGEN, most megint a hormonok, de rámjött a picsogás. Orvost fól farba kellene rúgni, hát nem tudja, hogy pengeélen táncolnak????

tjuca

Ez aztán a jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Éljen-éljen!!!
De én azért kitekerném annak a dokinak a nyakát, aki így elnézi a dolgokat! :twisted:
Mindegy, a lényeg, hogy rendben legyen minden!
Drága Mátra!
Kívánom hogy az élet adja meg neked a világ legdrágább kincsét!
Imádkozom értetek!(úgy látom ez bejön :wink: )

Kép
pankaa

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Drága Heni!
Most látom a táblát és olvastam az írásodat :cry: :cry: :cry:
Annyira sajnálom :cry:

Kép
pankaa

Cs.Heni!
Borzasztoan sajnálom!Teljes szivemből! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Profi táblaforgató vált belőled! :lol:

tjuca

Jó reggelt :)
Köszönjük :)
A válasz folyamatban :)

CsHeni :)
Nagyon sajnálom, megszakad a szívem :cry:
Szerintem beszélj mielőbb a dokiddal.

Mátra :)
Mennek a drukkok, hogy a kis szégyenlős manó végre megmutassa magát :)

Juca :)
Köszi neked is, akkor majd még keresek fotókat :)
Kinga nagyon ügyi :D

annácska

Jó Reggelt Csajszikák! Kép

Hát ti ezt elhiszitek? Hogy ilyen felelőtlen dokik vannak. Elnézte az értékeke, aranyos csaképp egy leendő anyukával azt tudatta,h. nem él a babája. Hülye barom!:twisted: :evil: Kép Már bocsánat!(De tudjátok várom a mensit és elég feszült vagyok :oops: )

Mátra!
Még mindig melletted vagyok és fogom a kezed Képés nagyon remélem,h. a ma délelőtti UH-n már végre megmutatja magát a kisember.Kép

Annácska!
Nincs mit, ez az igazság :D Várom a választ. Amúgy örülök,h többet vagy itt. :D

Brill!
A suliból még nincs visszajelzés, de nem is várom,mert csak 15-én jön vissza az igazgatónő és utána hívhatnak be.

CsHeni!
Elmondhatatlanul sajnálom!!KépKép Kérlek tarts ki, és higgy abban amiben én is,h. az ő kis lelke még nem érett meg arra,h. megszülessen,Kép de jön majd egy pici lélek, aki biztosan megért. És ami még ennél is fontosabb Istennek éreznie kell,h. a te lelked is készen áll egy babára, aki nem a régit helyettesíti. Mátrának is azt tanácsoltam,h. ne féljen, mert az a drága Csöpp nem tudja,h. a mamija mitől fél, és akkor azt fogja hinni,h. őt nem várják és nem szeretik. Hidd el elhiszem,h mennyire fáj,hisz én is 1 hónapja vesztettem el a babát. De legyünk erősek, sajnos az élet kegyetlen, és meg kell másznunk a dombokat, hegyeket,h. mögötte meglássuk a Kánaánt. És ne feledd: Mi itt vagyunk Neked!!Kép

Anikó!
Van egy ötletem, persze megmaradhat ötlet szinten. Nem csinálunk egy új design-t a tábla zebrás részének?(pl. más szín) :oops: Hátha több szerencsét hoz, sajnos annyian vissza estek onnan..:(

Juca!
Nincs miért bocsánatot kérni, mint írtad jószándékkal jött, és én ezt pontosan tudom. Bírom az építő jellegű kritikát.:D És hidd el segített. Írj még magatokról,meg Kingáról, imádom olvasni.

Panka!
Teljesen igazad van, a Párom is azt mondta,h. sokkal erősebb vagyok lelkileg,mint mikor ideköltöztünk. És ezt én is érzem. Én szívesen visszaköltöznék Nyíregyházára, de sajnos ott nagyon kevés a munkalehetőség,:( meg jobb így nekünk távol a családtól. Nagyon jó velük a kapcsolatunk, csak sajnos nem fogadták még el,h. felnőttünk.:roll: (Pl. anyukám közölte a hétvégén,h. az esküvőn majd nem mondhatom azt,h éjfélkor már álmos vagyok… vicces, anyu tényleg azt hiszi,h. én még csak 15 vagyok) Van még valami jó recepted? A halacskáról írtam fent is,h. gyönyörű szép. :DÉs kérdeztem,h esetleg van-e neve?!

Szép napot Mindenkinek! Kép

Megyek mosniKép, meg mosogatniKép és állást keresniKép!!! :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Heni!
Sajnálom!:( Próbálj meg erős lenni,tudom, nehéz, de meglátod, hamarosan eljön hozzátok is a kisangyalkátok!

Mátra!
Szorítunk!
Pupy!
Remélem a következőkben rendesebb álláshírdetőkkel találkozol! Lesz még interjú?
Annácska!
nagyon jó az a hármas kép!Szépek vagytok!
Köszi a gátolajos címet!

Szép napot MIndenkinek!
Bogi
dbogica

Sziasztok Lányok!

Kacsa, Wish
Gratulálok a pöttömökhöz!!!

Mátra
Nagyon szorítok!!!

Heni
Nagyon sajnálom, ami történt!
De fel a fejjel, hamarosan hozzád is beköltözik a pocaklakó!!!!

Annácska
Nagyon szépek a gyerkőcök!!

F1: Nagyon izgalmas futam volt!Csak kár, hogy Schumi is pont akkor esett ki, amikor Alonso is :( De azért az egy pont is pont!!! :)
Nagyon drukkolok én is Schuminak, hogy megszerezze a 8. vb címet! Sajnálom is, hogy nem mentünk ki idén.

Pupy
Szörnyű lehetett az a pasi! Utálom az ilyeneket, annyira undorító!

Képzeljétek, szombaton meglátogattam anyuékat, épp egy kisfiúra vigyáztak, mert a család elment nyaralni, de hogy szépen fogalmazzak, hááát nem rajonganak a piciért :( (mármint a saját családja). Gyönyörű és nagyon okos kisfiú, egy éves lesz. Mondanom se kell, egész nap elvoltam vele. Legszívesebben hazahoztam volna! :) Nem értem, hogy lehet az, hogy valaki nem szeret egy ilyen édes, aranyos kis csöppséget :(

Megpróbálok még jönni ma, mert szabadnap van, a páromnak is, bár ő mára gépújratelepítést tervezett :S

Viszont jó hír, hogy szeptember 15-tel befejezem az egyik munkát, szóval utána sokkal többet tudok majd jönni hozzátok!!!

Szisz
szisszka

Egyik szemem sír, a másik nevet... Heni, borzasztóan sajnálom...
Viszont Mátra nagytudású dokiját csókoltatom... Ekkorát nem lehet mellélőni, hogy egyem meg tarkababbal! De remélem ez már a végleges álláspontja, amit most közölt, különben szerintem keressük meg, és úgy rúgjuk v@l@gba, hogy három napig forogjon, mire orra bír esni...
Egyébként tegnap egész nap mardosott a lekiismeret, mert mikor szegény Mátra hívott egyetlen értelmes szót se bírtam kinyögni, pedig tényleg megpróbáltam. Hihetetlen ökör módon viselkedtem, remélem nem haragszik érte...

Juca!

Szégyen ide vagy oda, de mi tegnap se voltunk sétálni. Sőt, már az idejét se tudom, mikor sétáltunk egy tisztességeset. Mikor a dög meleg volt, akkor épp csak annyi időre dugtuk ki a nózinkat, amíg bevásároltunk. A hűvös idővel meg az eső is megjött, így utána az eső miatt nem sétáltunk. De ma végre voltunk, el is fáradtam rendesen! Szerintem én meg a másik véglet vagyok, elég lazán öltöztetem fel a pipit, mert mindig melege van. Mindig viszek magammal tartalék cuccokat, hogy esetleg át tudjam öltöztetni, ha túl melege lenne, vagy tudjak ráadni valamit még, ha fázna. Ma pl. hosszúujjú body, vékony kardigán, zokni, vékony kiscipő volt rajta. Sapkát nem adtam, mert egyrészt a kocsiban nem éri a szél, másrészt elég meleg volt.
Azt hiszem te is írtad, hogy kipróbáltátok a Unique által ajánlott koszmó elleni sampont. Mi is használjuk, és nagyon bevált. Meg az illata is tetszik :)

Pupy!

Nem semmi patkány emberrel hozott öszze a sorsod! Legalább leköpted? :twisted: Lehet, hogy meg kellett volna mondanod neki angyali mosollyal a képeden, hogy visszamész szerdán, de addig esetleg gyakoroljon a jó édes valakijén... A tetűláda...
Hogy mit csinálunk itthon kettecskén? Igazából Dóri két óránként alszik 2-2,5 órát, így amikor húzza a pacibőrt, akkor csinálom az itthoni dolgaimat, netezgetek, mikor felébred, akkor játszunk. Megnézzük a babát a tükörben, kukucsolunk, hintázunk, énekelek neki, bevetek pár gyerekverset, közösen leszedjük a száraz ruhákat, vacsit főzünk, ilyesmi. Mire mindennel végzünk, és a repertoárom is kimerül, addigra letelik a két óra ébrenlét, és jön az újabb szunya :)

Évi!

A jósló fájások egyáltalán nem törvényszerűek, de látom már Annácska kifejtette részletesen :) Az igaziakat meg tuti nem fogod eltéveszetni :twisted: :twisted: :twisted:

Annácska!

Szépek vagytok!

Panka!

Én papíron ugyan pesti vagyok egy éve, de igazából mindig vidéki csajszi maradok, legalábbis nagyon fogok igyekezni. Egyszerűen nem áll rá a szám, hogy én itt vagyok ITTHON. Szerintem ott van az otthon, ahol anyu lakik...

Pupy ötlete a táblával kapcsolatban nagyon tetszik! Valami jó vastag, erős színű csíkot kellene húzni a zebrások neve alá, hogy sehogy se tudjanak visszaesni!

Sziszka!

Szegény kisfiú, megszakad a szívem érte...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Hát, megjöttünk a nyaralásból. Ami inkább telelés volt, tekintve, hogy 1 nap tudtunk fürdeni a Balcsiban, a hét további részét bundabugyiban kellett tölteni. És még az eső is szakadt, így a szabadtéri programoknak is lőttek. azért egyik nap el tudtunk menni Kapolcsra a művészetek völgyére, az nagyon jó volt. bosszantó, hogy hetekig olvadoztunk a panelban a kánikulában, és mire végre vízpartra értünk, Kép

Megpróbáltam visszaolvasni, de nem voltam olyan ügyes mint Évi, aki minden betűt visszaolvasott. :shock:

Először is: Gratulálok az új zebrákhoz!
Kacsa!Wish!
Jó pocakosodást kívánok! :D

Mátra!
Remélem Neked is lehet gratulálni. Nagyon szorítok, hogy ott legyen az a csöppség, igazán megérdemelnéd ennyi gubanc után! :)

Csheni!
Nagyon sajnálom! :cry: Állj talpra hamar, meglátod hamarosan neked is lesz egy pocaklakód! :)

Annácska!
Tünemények a gyerekek! Nagyon szép család vagytok! :)

Pupy!
Sajnálom, hogy ilyen emberekkel kell találkoznod. :evil: Remélem hamarosan jobbra fordulnak a dolgaid! Gondolj arra, hogy mindjárt itt az esküvőd, ennél jobb most nem is történhetne! :D

Juca!
Behalok a szövegeden! :lol: Kingácska nagyon ügyes már, Levi csak 2 hete tud fogni célzottan. Hát igen, a lányok ügyesebbek, igaz?

Most csak ennyi, mert mennem kell, a fiam hívja a cicit! :D
Utána rakok fel pár képet is, ígérem!
Pusza

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Wish!
Tiszta szívemből gratulálok neketek! :lol:

Nomi!
Én is akkor lettem babás, amikor lemondtam róla! Jó taktika! :wink:

MÁTRA!
NAGYON SZORÍTOK NEKED!MENNEK A DRUKKJAIM!

Nárcisz!
Üdv újra itthon!Moszatkák hogy bírták a nyaralást?

Pupy!
Köszönjük jól vagyunk!
Tényleg nagyon bunkó emberek vannak!Fúj!
Szeretnék neked két könyvet ajánlani, illetve Mindenkinek (bár lehet, hogy ismered őket).Az egyik Az igaz szeretet tíz titka, a másik a Mennyei prófécia.Nagyon nagyon jó könyvek, nekem rengeteg erőt és pozitív energiát adtak.Megtanultam belőlük, hogy ha folyamatosan rosszra gondolsz és negatív vagy, akkor azt be is vonzod magadhoz és még hasonló jókat.Szerintem érdemes elolvasni őket!

Annácska!
Gyönyörű gyerekeid vannak! :lol:
Időpontot nem mondott a doki, szept.elején megyek újra hozzá, addig biztos szedem 2x2 naponta.Miért kérdezted?Nem jó?

Heni!
Nagyon sajnálom! :cry:

Anikó!
Nagyon ügyesen csinálod a táblát!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Na, itt vannak az ígért képek: Kép
Ezen én vagyok bal oldalt, a nővéremmel, akinek a kislánya egy nappal fiatalabb Levinél. Középen apukánk.:)
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Adri!
Nagyon aranyosak vagytok, nagyon tetszik a sárgatürcsis-kézmegevős kép!!!
Az időt Murphy rendezi, nála kell reklamálni :lol:

Pupy!
A Csibe általl ajánlott Mennyei próféciát én is tudom ajánlani, nagyon jó, van több rész is az írótól.
A hal neve:Jettike, miután harcos betta, de a férjem nevezte el így.
Táblaügyben egy javaslat:a zebrák alá vmi kerítés féle sávot kéne rakni, nehogy megszökjenek :lol:

Évi!
Igen, az az otthon, ahol felnőtt az ember, ahol acsaládja van, és ahol OTTHON érzi magát az ember.

Most megyek, megsütöm végre azt a kiflit.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Már én is régen jelentkeztem, de a hétvégén nem igazán történt velem különös dolog.
Látom vagyis olvasom itt nagyon zajlanak az események.
Egyébként a hugocskámnak tegnap vették le vért a hormonoktürkörhöz, a párom meg ma volt "mintát" adni és 24-én egy kis nagyarál után megyünk a Kaáliba és majd jön a folytatás.

Puszi
Heni
szalai heni

Adri!

Nagyon jók a fotók. A törölközősön olyan, mintha egy fáraó gondolkodna, hogy most melyik ujjam harapjam meg, mert ha ezt, akkor ez fáj, ha meg azt, akkor az! Szenzációs! Nem hiszem, hogy a fiúk később érnek, én nagyon lassú voltam mindenben. A felfogásom még mindig lassú :? Levi pont időben van, és ügyi is. Kinga pl. még csak az egész kézfejét nyomja a szájába, akkor is, ha nem fér be. Bár tudja, hogy akkora szája van, mint a Bécsi kapu :twisted:

Évi!

Nálunk igaz az a mondás, hogy a városi levegő szabaddá tesz. Ha nem viszem ki, akkor kezelhetetlen este a helyzet. Unique írta, hogy Laurának is mindenhol jó, csak ne a szobája legyen, hát valahogy így van ez nálunk is. Nagy a menőkéje, és csipog, ha nem megyünk! Örülök, hogy ma jobb idő van. Még egy kérdés: hogy vágod Dóri körmeit? Sampon nekünk is bejön, köszi Unique :-)

tjuca

Juca!

A körömvágás, hát, nem egyszerű... Az ölembe ültetem, bekapcsolom a tv-t, az leköti annyira, hogy ne ugráljon túlságosan, és ha elég érdekes a néznivalója, akkor röpke fél óra alatt végzek a csápoló kis kezeivel :) Ha nem tartja elég jónak a műsort, akkor próbálkozom később. Egyébként máskor nem nézünk tv-t vele, csak körömvágáskor. Ez a trükk nélkül véletlenül se tudnám manikűrözni. A lábkörömről ne is beszéljünk, az igazi artista mutatvánnyal felér :) Olyankor apa fogja az ölében, én meg a padló felől, félig hasalva betámadok az ollóval. Lassan a pelenkázás is pankrációvá alakul át :) Laza húsz perc egy pelenkacsere is :) Nálatok is ilyen leleményesnek kell lenni?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Ehhez mit szoltok?
De várom a javaslatokat! Én szivesen megcsinálom olyanra amire közösen megbeszéljük!!!!
Panka!
A Mátra alá nem tudok csikot tenni mert azt a részt külön kell bemásolni és az alja nem lesz ott!Legalább is nekem!
De ha valaki tudja akkor azt is szivesen megcsinálom ha elmondja hogy kell!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó :D

Nagyon jó lett a tábla, ügyi vagy.

Én is pont ilyen színűre csináltam volna... :roll:
Vendég

Évi!

Én a körömvágást álmában intézem, és általában egy nap leforgása alatt sikerül karomtalanítani, és minden kétnaponta ismételjük. Viszont most már sokkal éberebben alszik, és elkapja a kezét, ezért kérdeztem. Kingát nem köti le a TV, bár még nem is nagyon vette észre, kipróbáljuk, hátha működik.
Pelenkázás, hát érdekes, de még viszonylag gyorsan be tudom csomagolni. Nekem mindig az időzítéssel van a gond távfosásügyileg :twisted: bár lassan már az akrobatamutatványokkal is meg kell küzdenem. Hol pelenkázol? Én gondolkodom, hogy egy hónap és le kell költözzek a földre :roll: Fürdetni Kofa fürdeti, most kezdi élvezni. Eddig csak ellazult (párszor bele is trottyantott a vízbe, aminek én nagyon örültem, mert erre a kis időre sem fájt a hasa), most már rugdos. Persze a csaptól elalél, olyan kis szarka, csillog, akkor érdekes. Zuhanyt használtok? Én még nem próbáltam, bár a sörényöblítésre kellene már lassan óvatosan, mert a lögybölés nem elég. Gondolom Dóri már fröcsköl, rugdos, meg játszik a vízben. Fürcsi után egyébként nem csak a pelenkázás, öltöztetés, hanem még a kence is tépi szegény pára idegeit, de hát kell, mert különben a genya ekcéma miatt viszketne a bőre. Ezzel eddzük a szomszédokat, csak ránk ne hívják a GYIVIT :roll:

Ma megpróbáljuk lefényképezni a Cabriójában, csak nem biztos, hogy ma is ez lesz a program. Mi egyébként este családilag sétálunk. Kimegyek Kofa elé az állomásra, megnézzük a vonatot, és utána kószálunk 8-ig, majd "éhezés" fél kilencig, evés és alvás. Mostanában úgy alszik el, mint a tej, és csak 4-kor vagy 5-kor csipog, ott félálomban eszik, és még onnan három óra! Uniquenak írtam, hogy ez már kellemes :wink: nem kell éjfélig harcolni, hogy alvás legyen. Azt egyébként nem értem, hogy miért kezd bömbizni nyolckor, akkor is, ha hétkor kajált? Lehet, hogy lenyelt egy órát? Na most jól kiadtam a napirendünket.

Milyen gyerekverseket mondasz neki, mert nekem nagyon gyér a repertoárom. Énekeknek is csak a dallamát tudom, szövegét nem :-(
Inkább imprózok meséket, vagy csak dúdolok. Este viszont már elkezdtem az imát, bár gyakran az énekkel pótolom: Én Istenem estvéledtem..., mert olyan nagy a kör, akiért imádkozunk, hogy előbb bealszik, minthogy felsorolom :-) Ti úgy szerpeltek, hogy anya topikos barátnéi, mert egyesével sorolhatnám sokáig :lol:

Na megyek, előkjészítem a járgányt, meg kiteregetem a rucikat!

tjuca

Anikó!

Nekem is tetszik a tábla! Bár a zöld a remény színe, de jót tesz egy kis változatosság!

tjuca

Itthon vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visszaolvasok és jövök és KÖSZÖNÖM MINDENKINEK ÉS EZ A VILÁG LEGJOBB CSAPATA :)
mátra

Szia Mátra!
Végre megint köztünk!Ezek szerint kiengedtek a kórházból?!Ez biztosan annyit jelent, hogy rendeződnek a dolgok, ugye?
Hogy vagy testileg, a lelkieket kitalálom :lol:

Juca!
Vannak a neten nagyon aranyos gyerek dalok, meg versek is, ill. könyvesboltban lehet kapni dalos, verses könyveket.

Anikó!
Nekem is tetszik a tábla, ügyi vagy, a kerítésléc csak ötlet volt, én sem értek hozzá :oops:

Megyek, mert kisültek a kiflik :D

Kép
pankaa

Sárga:Nyíltságot, örömöt, optimizmust, reményeket jelez.
Vágy a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultság érzésre, intellektuális élményekre.
Kíváncsiság, érdeklődés, tudásszomj, szellemi frissesség a jellemzői a jelenlegi állapotnak.

Lila:Misztikus szín, egyesíti a kék elmélyültségét és a vörös aktivitását.
A kozmikus erőt szimbolizálja, az intuíció, az empátia színe.
Elmélyültségre, elvarázsoltságra, misztikus élményekre, irányuló vágyat jelez.
Jelentheti a szerelemre irányuló erős vágyat is.

Én ezért választottam ezt a két szint!
De este még jövök és minden ötletet szivesen veszek!!!!!!!
Segitsetek!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Bogi!
Én is nagyon remélem,h több ilyen nem lesz. Szeretném ha lenne még interjú, elvileg holnap is lenne egy, de nem hiszem,h elmegyek sajnos a munkabérezése teljesítményarányos. :( És én szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol normális bejelentett jövedelmem van.

Évi!

A párom azt mondta,h. azt kellett volna mondani neki,h. jövök, de hozom a párom is, mert ő is szereti a 40-50-es urakat. :evil: Nekem nagyon tetszik a napi programotok, biztos Dóri is nagyon élvezi. :D Húú a körömvágástól már most félek. Bár szeretnék elvégezni egy műkörmös tanfolyamot,mert imádom ezt csinálni és sokak szerint van is hozzá tehetségem, de mégis egy babának annyira pici kis keze és körme van. :roll: Én pedig papíron Pesti vagyok születésemtől fogva, de mégis vidékinek érzem magam, és ha lenne ott munkalehetőség (bár most itt sem találok) akkor visszamennénk.

Adriana!
Köszönöm a bíztatást, és próbálok is örülni az esküvőnek, bár nem mindig megy,mert néha mint pl. ma délelőtt is erőt vesz rajtam a kétségbeesés,h. mi lesz azután. De valami úgyis lesz. :roll: Annyira szépek a képek Levikéről. És amikor bekpja a kis öklét? Hát imádnivaló. A szeme pedig ahogy világít, csodaszép.:D :D

Csibe!
Nagyon köszönöm a könyvajánlatokat. :D Az elsőt az Igaz szeretet…címűt nem ismerem, ki a szerzője. A James Redfield: Mennyei prófécia nekem is megvan és imádom azt a könyvet. Lehet,h ismét el fogom olvasni,h. erőt merítsek belőle. Holnap leszel 31 hetes, előre is gratulálok hozzá.Kép Lassan –lassan finish.Pociképet nem raksz fel nekünk?

Panka!
Írtam Csibének is,h. ismerem a Mennyei Próféciát, és szeretném a folytatását is a 11.Felismerést is elolvasni majd. Csak azt még be kell szerezni. Nagyon tetszik a halatok neve. Simbának is. :D :wink:

SzHeni!
Örülök,h. jelentkeztél és,h. zajlanak nálatok az események. :D

Anikó!
Nekem így is tetszik a tábla, de én konkrétan arra gondoltam,h csak a zebrások kapjanak külön részt.. De! Nekem így is nagyon tetszik a tábla!!! Akkor este, ahogy megbeszéltük… :wink:

Kép
Vendég

Anikó!
Akkor most már érted a vonalzóm színeit :lol:

Pupy!
van még egy könyv, a Vidd hírét az igazaknak, ez nem a Redfielf írta, de nagyon hasonló a téma.Én ezzel kezdtem, utánna jött a Mennyei p.
Cicusod gondolom szívesen megismerkedne Jettikéval közelebről is, egy cuppanós puszi erejéig :lol:

Kép
pankaa

Juca!

Én innen mazsolázgattam:

http://www.magyar-suli.de/lieder.html
http://www.gedeon.fw.hu/
http://marci.co-net.hu/mondokak.htm

Kiválogattam, apa kinyomtatta a munkahelyén, hazahozta, és már óbégattam is őket :twisted: Meg a zeneszoveg.hu-n is sok dalszöveget meg lehet találni, onnan is művelődtem már :)
Pelenkázás: Van egy fain pelenkázó komódom, és azon. Örülj neki, hogy még gyorsan megy a peluscsere, nekem engedni kell közben, hogy kedvére kiforgolódja magát, mert különben pipa lesz. Pár napja észrevette, hogy milyen jó dolog a saját sarkát szopogatni, és ezt is peluscserénél gyakorolja. Egyszerű oka van: ruhában és pelenkában nem ér el a lába a szájáig, mert túl kerek a pocak, a csülköcskék meg rövidek :) :) :) Ha kijátszotta magát, csak akkor folytathatom a műveletet. Ja, meg szereti a pelenkázólapot vakargatni is, mert érdekes hangot ad, így azt is meg kell várni, hogy megunja...
A fürdés nálunk még kiskádban zajlik a Dóri szobájában, de amilyen pacsálást rendez minden este, most már lassan időszerű lesz költözni vele a fürdőszobába. :) Zuhanyt még nem próbáltuk, és a loboncára (:twisted: :twisted: :twisted: ) még tökéletesen elég a lögybölés :)
Nálunk ha virrad, ha nem, a híradóval egyszerre kezdődik az esti nyűg. Mióta családosok lettünk, csak élünk boldog tudatlanságban, mert a pipitől nem lehet híradót nézni :)

Adri!

Levike csuda édes! Nagyon jó neki, hogy a kis uncsitesója csak egy nappal fiatalabb, mint ő!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anikó!

Hűha! Még a színeknek is utánanéztél??? Akkor így lesz profi!

tjuca

CXCC kkkzc m c dg,i,bnuhbh mffffffffg

Na, most akkor már tudjátok! Ezt az én tündérem üzeni mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Na végre egy kicsit többet a gép előtt!

Hát Görögország: Nagyon tuti volt a nyaralás. 16 óra altt értünk le, elég jól bírtuk. A tenger csodálatos volt, és végre kiáztattam magamat.
Képek vannak a www.flogi.fw.hu oldalon, a képek alatt, Neoi Poroi 2006 a címe. Nézzétek végig, szerintem mindent elmond.

Ma voltunk a MÁV kórházban az új dokimnál is, mert nagyon fáj bal oldalon a hasam. Kiderült, hogy a bal oldali babaám, aki biztosan kislány, tehát Angelika :) nyomja a vastagbelemet. Iszonyatosan fáj, de örülök, hogy minden rendben van.
Moszatkák nagyon sokat mozognak, szinte minden percben, csak néha alszanak.

Megnéztük a babakocsinkat. A liftünk még mindig kicsinek bizonyul, de ez az egyetlen kocsi, amit pillanatook alatt szétszedek és két gyerekkel bepaszírozok a liftbe. Nagy gond ez nekünk, de ez tűnik az egyetlen megoldásnak. Egyébként pedig mindenbne nagyon szuper a járgány. ralliztunk vele egyet a boltban. :)

Mátra!
Nagyon örülök neked. Fájt érted a szívem tenógnap nagyon, de végre megnyugodhattam. Nagyon szurkolok neked. Egyél egy rakás vitamint, és sok-sok magnéziumot. :)

Heni!
Borzalmasan sajnálom a helyzetet, :cry: tudod először én is így jártam, mint te. De pár hónap múlva újra készen álsz, és szurkolok neked.

Többieknek is sok-sok puszi, megpróbálomk magamhoz térni, és újra felvennia ritmust, csak elég nehéz.

Kép
narco

Nárcisz!

Nagyon szép helyen voltatok! Tiszta sárga lettem az irigységtől... Helyes pocakod gömbölyödött mióta nem láttunk!!! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz!
Osztozom Évi véleményében!
Mi Djerbán voltunk Tunéziában(ezeket a képeket is megnéztem, ha nem baj :oops: ), és nagyon jót nosztalgiáztam:házak, emberek, tevék, kalózhajó, pénz, kólásüveg,stb.
De nekem akkor is Görögo. a kedvencem!Nagyon jó volt látni a kis rákokat, mi is jól elszórakoztunk velük :lol:
És nagyon gömbölyödik már a pocid! :D
Moszatkák hogy bírták az utat?

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?