Sziasztok!
Hát a mai napom elég vegyes volt.
Kezdődött azzal,h. Mátra sms-t írt,h. nem látják a babáját.
Majd délután megint írt,h. lecsökkent a HCG-je is.
Elmentem ma 2 állásinterjúra. Kezdődött azzal,h. mindkettőről elkéstem.
Az elsőről azért mert fel van túrva az út a 3. ker-ben és én ezt elfelejtettem, a citadellához kellett mennem. Egy jogász keresett titkárnőt. Hát kezdődött úgy,h. magánlakás volt, 10 percet beszélgettünk, majd rátért a magánéletemre és 30 percig arról tartott kiselőadást,h. én ne menjek férjhez mert a párom visszaszorít és majd ő segít nekem bekerülni jobb körökbe, meg én milyen jól nézek ki és elfecsérlem ezt a házasságra stb.és,h. neki rengetek fiatal lány „ismerőse” van, és,h. sok olyan férfit ismer aki a felesége mellett keres ilyen lányokat. És,h. menjek vissza szerdán.
Hát.. majdnem hánytam mikor eljöttem.
Most már mégjobban utálom az ilyen nőket és férfiakat is.
Aztán elmentem a másik interjúra. A munka nagyon tetszene, egy kozmetikai nagykereskedésben nekem kellene tartani a kapcsolatot a vevőkkel, viszont a fizu nem túl sok, és ha már váltok, akkor szeretnék előrébb lépni anyagilag is.: roll: Este voltunk bent a volt munkahelyemen a fizumért, meg elhoztuk a cuccaimat is. Képzeljétek olyanok voltak a volt munkatársaim, mintha nem történt volna semmi, megkérdezték,h. és hol dolgozom, hogy vagyok? Nevetséges.
Én viszont olyan voltam,mint akit kenyérre lehet kenni, nem adtam meg nekik azt az örömet,h. lássák mennyire megbántottak. Szerencsére ez a Pesten töltött 2,5 év megkeményített, a sok gonosz ember. Na befejezem a nyavalygást, és keresgélek tovább. Szorítsatok nekem, és azért is,h. végre megjöjjön a mensim,mert már annyira feszült és ideges vagyok,h. néha magamat lőném le. Nem is értem Laci hogy bírja ezt?!
Képzeljétek vettem egy könyvet, A természet fűvészkertje címmel. Engem ez nagyon érdekel, és abban olvastam pár növényről ami különböző nőgyógyászati, meddőségi, mestruációs, szoptatási problémákra jó. Ha érdekel titeket szívesen kigyűjtöm a legfontosabb infókat és leírom.(Persze nem akarok fontoskodni..
)
Timi!
Őszintén szólva kb. 16 éve nem találkoztunk Apukámmal, ezért a megismerés is nehézkes volt, főleg az ő részéről. Nagyon kellemesen csalódtam benne, és megbeszéltük,h. mostantól gyakrabban találkozunk. (nem 16 évente)
Persze ez ugye nem jelenti azt,h. elfelejtettük a múltat, nem mondtuk ki, de szerintem tudja,h. nekem a keresztapám az Apám, ő nevelt fel és nagyon szeret. De a mosolya, ahogy rám nézett a szívemig hatolt.
A listával kapcsolatban küldök e-mailt. Megsimiztem Simbát és mondtam neki,h. Timi és Kristóf küldte.
Panka!
Semmi gond, majd felrakod a képet. Én ráérek.
Azért amit leírtál a pete körül legyeskedő hímivarsejtekről, tartom egy csodának a terhességet. Hisz millióból csak egy győz és ráadásul egy ciklus alatt 24 óráig van esélye győzni. Ez egy csoda!
Azt hiszem a héten én is megcsinálom a túrófánkodat és majd jövök beszámolni.
Nekem is nagyon alacsony 80/50 volt a vérnyomim, majd el aludtam mindig. Nekem kaja után mindig lufi lesz a hasam,pedig nincs is bent senki (még)!:D Tényleg jó sok kaját csináltál, de nem baj. Tetszik,h te is így szeretsz főzni.Nem baj,h. megműtik a cisztád, a lényeg,h. már ne okozzon bajt. És,h. nem kell lemondanotok a sexről? Csodás!:D Azta, mekkora a halatok! És milyen szép!! Neve van?
Anikó!
Már profin kezeled a táblát. Gratulálok!
Valóban izgalmas volt a F1, de akkor jobban örültem volna, ha a kedvencem kicsit közelebb kerül a 8. világbajnoki címéhez. Szuri mennyi van még?
Jucmuc!
Drága vagy, köszönöm a drukkokat.
Én meg várom a fejleményeket.
Brill!
Hol vagy vámpírkám??
Remélem nem telefonált Laci túl későn?!
Niki!
Nagyon köszönöm a tippeket, ki fogom próbálni ezt a vizes zokni dolgot.
Amúgy a héten mindenképp elmegyünk megvenni. Ma már hívott a ruhaszalonos csaj is,h mikor megyek ruhát próbálni. Gyorsan telik az idő nagyon. Remélem azért kellemese élményekkel fogsz eljönni a szülőszobáról.
CsHeni!
Nagyon örülök,h. Ti is Ferrarisok vagytok.
Teljes mértékig megértem az aggodalmadat, igazából most az időre és Istenre kell bíznod magadat. Én személy szerint nem javasolnám az autóutat, de ezt nektek és a dokinak kell eldöntenetek. Örülök,h. Te is bekerültél a táblába.
Én a 32. cn-en csináltam meg és nekem is nagyon erős volt a 2 csík, de ez teszt függő is. Milyen tesztel csináltad?
Mátra!
Én teljes szívvel veled vagyok!!!!!!
Bogi!
Gratulálok az első NST-hez
, és örülök,h. kicsit gyakrabban tudsz jönni.
Csibe!
Örülök,h. itt vagy!
Hogy érzitek magatokat?
Kacsa!
Hogy vagy? És hol vagy?
Wish!
Tiszta szívből gratulálok a babához!!
Vagy lehet,h. babák? Én is támogatom a táblába bekerülésedet. Imádom nézegetni a zebráitokat, olyan inspiráló.
Évi!
Mit csináltatok két mosás, egy vasalás között kettesben Dórikával?
Nomi!
Hurrá!Dejó,h. itt vagy, már úúúgy HIÁNYOZTÁL!!!
Gratulálok így utólag is a Házassági Évfordulótokhoz!!
Pénteken tesztelsz?? Komoly? Jujj, de jó!:lol:
Imádkozom érted is! Te meg értem azért,h. megjöjjön végre a Piros!
Nárcisz!
Üdv. Itthon!
Gyere és mesélj, milyen volt a nyaralás, hogy éreztétek magatokat? És persze Moszatkákra is nagyon kíváncsi vagyok!
Éva!
Örülök,h. jelentkeztél és annak is,h. jól vagytok.
Biztos megvárja Virág Apuját! Apás szülés lesz?
Jó éjt Lányok és gömbölyű álmokat!!