Sziasztok!!!!
Köszönjük szépen, LizaBaba nevében a sok szép szót
Nekem is egyébként az ásítós a number 1 !
Képzeljétek a DVD-n, (mert ugyebár azt is kértünk anno) amikor a mozgókép van,épp úgy ásít mint apukája, mintha azt mondaná a végén: hammmmm ....
Melba!
Vesetágulat nekem volt a 4. hónapban, a jobb oldali veseüregem volt tágabb, mert úgy nyomták épp a növésben lévő egyéb belső dolgok. Ezek okozták a jó kis vesegörcseimet - így derült rá fény- de hamar elmúltak. Babónál nem tudom / nem hallottam ilyet. De drukkolok hogy semmi komoly ne legyen !!!!
Engem ma borítottak ki teljesen !!!!!!!!!!!!!!! Már kicsit megnyugodtam, de azért.......
szóval elmentem ultrahangra a dokimhoz,már rég látott. szabin is volt 1 hónapig.. nézegeti és egyszer csak megáll a buksijánál és csak nézi-nézi... mondom mit lát??? Hááát mintha lenne valami az agyában és hogy a jobb oldali agyürege tágabb a gyereknek.
Na képzelitek, majdnem elájultam
Bejött egy másik orvos is (Szathmáry) és ő is megnézte, a valamire az agyában azt mondta semmi, mert az csak egy ér, de valóban picit tágabb a kelleténél az üreg.
Én totálisan kiborultam!!! És akkor most mi lesz???
Elküldtek a Schöpfméreibe genetikai ultrahangra, hogy ott jobban meg tudják nézni mi ez, illetve levettek vért toxoplasma tenyésztésre.............. de azt mondta a doki, ne aggódjak, igazából még nem tud mit mondani de minden más teljesen rendben van és normális...
jó, basszus de az agy az akkor sem vicc !!!! nem????
jött a következő sokk: toxoplasma eredmény 20 munkanap !!!!!!!! azaz 1 hónap magyarul, illetve Söfiből elhajtottak I. Női Klinikára hogy inkább ott ultrahangozzanak mert náluk sok a szabadság... I. Női Klinikán AUG.22-re !!! kaptam csak időpontot.
Magyarul 3 hetet malmozzak... visszahívtam a dokim, azt mondta hát ha ez van, nincs mit tenni meg kell várni.
Mondom aha, és akkor ha mégis van valami, addig ölbetett kézzel várakozunk??? Nem hiszem el hogy nincs más mód utánajárni ennek... Most vagyok a 29. hétben, ez nem vicces hogy 3-4 hét múlva van csak eredmény, a 32-33. héten...
Azt mondta annyira nem vészes a dolog, lehet hogy el is múlik, meg még sok mindent mondott összevissza, hogy már úgyis nagy a baba és minden más teljesen normális, ennek csak jó tudnunk az okát majd szülésnél.... ???? nem értettem / nem értem.
Most akkor van valami vagy nincs ???
Végül Söfit visszahívtuk és jövő hétfőre adatk időpontot.
Holnap elmegyek 4D ultrahangra, ott kíváncsi vagyok mit mondanak, de az ottani orvos amikor említettem neki hogy beutaltak a Söfibe mert tágabb az agyüreg - nevetett hogy nyugodjak meg mindig eltúlozzák a dolgot a kollégák, menjek el ők megnézik alaposan....
Toxoplasma ügyben nyugodt vagyok, azt gondolom biztos ami biztos alapon megcsináltatják....
Szóval összességében nem hagy nyugodni a dolog, de holnap délután leszek csak okosabb. Közben semmi bajom !!! Babóca is tök sokat mozog, nem görcsölök, stbstbstb... el nem tudom képzelni mi baj lehet.
Ha van. Lehet hogy csak én fújom fel meg parázom túl, de nem volt egyik orvos sem elég érthető vagy megnyugtató...
Aztán a dokim amikor visszahívtam azt is mondta hogy lehet ez funkcionális zavar is és lehet hogy 1 hét múlva már nincs is semmi.
???????
Na bocsi ha nagyon hosszú lettem, de ki kellett írnom magamból
Drukkoljatok a holnapi miatt!
Pusssz mindenkinek!
Kata&Liza