Új privát üzeneted érkezett!

Vérzés a tágulás jele lehet. Nekem is volt.

Úgy izgulok értetek!!!!!! :oops: :roll:

KépKép
logi

Sziasztok!

Micsoda nap!

Zsófi, Samu baba hajrá és kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gondolok Rátok és izgulok értetek!

Panni

Kép Kép
panni_30

na utolsó bejelentkezés:

-masszázs maori (remélem jól írom) spontán beindító, félelemcsökkentő, lazító hatású isteni volt!!!!!!!!!!! egy barátnőm ajánlotta az utolsó percben- én még sose voltam masszázson! nagyon nagyon jó volt!
-vérzés: barnás és nem nagy mennyiség de jelen van (lehet hogy a főorvos "gyengéd ujjainak hatására...")
--fájás: derék és alhas, reménykedem az éjszakai spontán szülés megindulásban, egész nap gyakorlatilag non-stop kemény volt a hasam még a főorvosnak is fennakadt a szemöldöke, amkiior vizsgált!

mindenkinek puszi, én most naaaagyon megnyugodtam, megyek vacsizni, fürök és irány akórház.
puszik ezerrel

Zsófi
kerekpocak

Szia Zsófi !

Mi is drukkolunk Nektek ...ügyes légy .....lehet hogy reggelre ANYUKA leszel!!!
A legjobbakat kivánom Neked!

Vera

Kép
Kép
vera70

Hú, most már benn van Zsófi, most értem ide, és olvasom a nagy izgalmakat!
Remélem hamar meglesz a baba! De izgi :)
mircike

Jó reggelt !!

Lehet hogy már itt kívül van Samu baba is ? ? ?

hm.... :wink:

Ezt a masszázst megjegyzem azért magamnak én is :)

Sziasztok!
lmkata

Zsófi, ugyan nem olvasod, de nagyon sokat gondolok Rád!!! Hajra!!!! Samubaba hajra!! :)

Lehet, hogy már meg is született a Pici fiú :lol: :lol: :lol:

ha most ennyire izgulok, mi lesz majd októberben :oops:
mangó

ne is mondd, Mangó!!! :? :lol:
október hanyadika is?? én 27.

Timi, azok az ázott Bala-lábikák...!!! hatalmas a fotó :)
a Liza nevet igazából már akkor "kinéztem" magamnak, amikor még csak szó sem esett babáról... :lol:

puszik
K&L
lmkata

Kata! Október 22. :P
ja és szívesen az infót :)

Lányok, tapasztalt Anyukák, szeretnék kérdezni, hogy Nektek van/volt olyan, hogy a pici szinte a kijáratot kopogtatta? Nekem mostanság van ilyen.

Timi, Bala tényleg annyira édes, hogy nincs rá szó :) Nekem a keresztlányom, amikor sokat fürdött olyan 2 év körüli lehetett, ilyen lett a kicsi keze, képzeljétek el kezdet sírni és azt mondta "jáncos jet a kezem" és annyira vigasztalatlan lett, hogy én is sírtam vele :) (még most is meghatódom)

M.
mangó

Sziasztok,

előreláthatólag október 30-ra várom első kisfiamat, akit a Jánosban fogok világra hozni. Régóta olvaslak Titeket és látom, hogy már többen is vagyunk erre a hónapra :)
Ha nem bánjátok szeretnék csatlakozni Hozzátok.

Morzsa
morzsa*

Mangó!
Nekem akkor szokott ilyen kijáratkopogtatós lenni, amikor sokat vagyok függőlegesben és teszek-veszek, hajlongok, stbstb.
Pl. nem rég költözködtünk és amikor dobozoltuk be a cuccokat, na azt nagyon nem szerette... olyankor rúgott pár szép jól célzottat oda lefelé, én meg azonnal szót fogadtam és lefeküdtem vízszintesbe, akkor abbahagyta :)
Mostanában hogy bírok magammal és nem rámolok annyit, nem volt ilyen.. de a legújabb verzió hogy nem fekhetek a bal oldalamon!! Akkor olyanokat rúg belém a Kisasszony hogy csak na!
Jobb oldalt is csak egyre ritkábban :) Mondjuk a 17. hét környékén voltak kalandjaim a jobb oldali vesémmel így akkor cirka 3 hétig balon feküdtem szóval lehet hogy csak elég volt neki akkor annyi :)

Szia Morzsa!
Ki az orvosod? Akkor tényleg nagyon izgi októberünk lesz :lol:
már várom :)

Tényleg, a Moksony doktorról még nem hallott senki semmit?

pusza
K&L
lmkata

Szia Morzsa!!!!! gyere máskor is!!! hát valóban izgi lesz az október is!! :lol:

Kata! erre nem is figyeltem, hogy mikor is szokott lefelé kopogni, na akkor most megfígyelem :)
(úgy látom, hogy a kismamiknál most sokan költöznek, felújítanak, vesznek, eladnak) :)

Jaj, lányok ha Csaba (Zsófi férje) nem jelentkezik, akkor már tuti van valami, nem? Annyira igzatott vagyok!!!

puszi

Mangó
mangó

szerintem tuti "samuznak" :lol:
lmkata

Zsóka!!!!!!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a képeslapokat!!!! Annyira örültem neki, amikor láttam a piros borítékot!

Lányok, én korábban hazajöttem, mert nagyon fáradt lettem. Jót tett egy kis fekvés :)

M.
mangó

Sziasztok!

Nekem is volt ilyen kopogtatós érzésem. Ilyenkor úgy éreztem, hogy na most esik ki Marci :lol: .

Szia Morzsa! Jó, hogy itt vagy! Gratula a kispasihoz!!!!!!!!

Mangó, nagyon-nagyon szívesen!!!!!!! :wink: Örülök, hogy sikerült örömet szereznem!

Szerintem is babázik már Zsófi :D :!: :D !
CSABA JELENTKEZZ!!!!!! :shock: :roll:

Mi lesz itt októberben :!: :?: :idea: Háromfelé izgulunk majd! :lol:
(hárman szültök októberben.Ugye?)

KépKép
logi

én úgy tudom eddig igen: Mangó, Morzsa és jómagam :)
+ egy barátnőm is 3 nappal előttem van kiírva de ő nem netezik...
ajjjjjjajjjjjj... :lol: :lol: :lol:
lmkata

Szia Morzsa! :)
Ki a háziorvosod ?Mert Budakeszin dolgozom a rendelőben asszisztensként a Csabai dr .mellett.
Gratula a babához :wink: Kinél fogsz szülni?
Zsófi??????Semmi hirek ? :(
Puszi mindenkinek.
Vera

Kép
Kép
vera70

Sziasztok!

Remélem ZSófiék már babáznak, s nem maratoni szülésük volt/van :? ! Egész nap ők jártak a fejemben.

Szia Morzsa!
Üdv közöttünk, s jó pocakososdást!

Kata!
Köszönöm Bala dícséretét!

Pussz: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok lányok Csaba vagyok! (Zsófi férje).

3450gr 53cm tökös legény császárral bár de világon. Balcsik Dr profi, a gyereket pikk-pakk kikapta. Samuval és anyukájával minden rendben. Minden elismerésem a tiétek... (na meg a miénk)
kerekpocak

Kedves Samu Baba, Zsófi-Anyuka és Csaba-Apuka!

GRATULÁLUNK!!!!!!! ÜGYESEK VAGYTOK!SOK SOK, FINOM TEJECSKÉT, GYORS FELÉPÜLÉST! MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK!Persze nem utolsó sorban az újdonsült apukának is jó "tejhozó" bulizást kívánunk!
Én is rengeteget gondoltam rátok, de ma valahogy nem jutottam idáig! Amint megerősödik a kismama, várjuka a részletes beszámolót!
Puszi Mindenkinek:Edus
mazsolák

Én is gratulálok!!! :)
Micsoda jó hír. Jó egészséget, sok nyugalmat és tejecskét kívánok a kis családnak!
Várjuk a mielőbbi szüléstörténetet.
M.
mircike

Kedves Zsófi és Csaba!

Sok szeretettel gratulálok kisfiatokhoz, gyors felépülést, sok tejcsit és ezen kívül minden szépet és jót, hogy minél előbb otthon, együtt lehessetek!

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok Kerekpocak-Család !!!!

SamuBaba, üdv itt kint, ezek szerint nagyon jól érezted magad odabent, el is hiszem... :) De meglátod legalább olyan jó lesz anyuval és apuval otthon is !!!!!!!!

Zsófi sok pussssz és ügyesek vagytok !! :lol: Nagyon örülünk nektek!!

Szeretettel,
Kata&LizaBaba
lmkata

Micsoda hírekre ébredtem!!!!!!!!

Kép

Nem is lett olyan pici baba!! 8)
Csaba, köszönjük ezt a jó hírt, legyen sok örömötök a kis Samuban, Zsófinak sok tejcsit, gyors felépülést, babának jó egészséget kívánok!!!!!!

millió puszi

KépKép
logi

GRATULÁLUNK SAMUHOZ, ismét egyel többen vagyunk ezen a világon, csak reméljük, hogy nagyon tetszik neki a kinti világ. Gondolom mist ti vagytok a legboldogabbak a földön ( meg persze mi is )

Várjuk a további híreket.

kki
kki

ÓRIÁSI GRATULA SAMU babához! Sok örömet kívánok a Kismanóhoz!

Köszönöm a kedves fogadtatást :)
Vera!
Bár Budakeszin lakom, de nem ott van a háziorvosom, mert csak pár éve költöztünk oda. Viszont, ha Te ott dolgozol a rendelőben talán tudnál segíteni gyerekorvos választás ügyében, mert teljesen tanácstalan vagyok és senkit sem ismerek közülük.

Elekes doktor a fogadott orvosom, ha jól látom nem szült nála senki a topikról. Eddig csak nagyon jókat tudok róla mondani :)

Morzsa
morzsa*

szia morzsa

én egyszer jártam az elekes dr. egy éjjel amikor vérzésem volt, hát nem tudom nekem rossz vélemény van róla. Panaszkodstam is az orvosomnak róla, hogy az elekes hogy lehet orvos ilyen modorral és stílussal. De valószinű a saját kismamáival nem ilyen, csak akkor sajna pont ő volt az ügyeletes.
kki

Ami még lemaradt..., Kedves Csaba! Köszönjük az infokat!!!!!!!!
Pár dolog még:
Morzsa! Gratula neked is, meglátod, majd októberben, hogy izgulunk értetek is, és még az is lehet, hogy összetalálkoztok a folyosón.., üdv a csapatban!
Kata és Morzsa, én egyik dokiról sem hallottam még, párral már összefutottam a szüléseim során, de róluk semmi infóm! ja Zsófi és Mangó dokiját sem ismerem..., Timi és Zsókáét igen, és róla csak jót hallottam. De rengetegen vannak a dokik, így nem csoda, ha nem talákoztam eddig mindenkivel, vizitkor meg ciki lenne a táblácsát olvasgatni, ill. csak jönnek, és mennek...(Hála égnek!!!!!kukucska nélkül!)

na pusszancs, a kissé leamortizált anyuka: Edus
mazsolák

Kedves Ifjú Család!
Kép
Kedves APUKA!
Köszönjük a hírt, már nagyon vártuk!
Gratulálunk Samuhoz! Jó egészséget a pocakon kívül is!
ANYÁNAK gyors felépülést, mind testileg, mind lelkileg a csasziból!
Kitartást az első napokhoz, s gyors tejcsibeindulást!
Zsófinak üzenem: Nem izgulni a tejcsi miatt! Menni fog, csak egy kicsit később és lasabban (lehet, hogy csak otthon).

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Huha micsoda hírek!!!

Drága Zsófi, Csaba!!!! Gratulálok Nektek!! Samubaba, üdvözöllek itt kint!!!!

(egy picit pityergek is itt örömömben)

Csaba, köszönjük, hogy jelentkeztél :)

Mangó
mangó

Zsóka, hát nagy volt az öröm, Apának is nagyon tetszenek :)

Edus, nagy a pörgés nálatok?

Timi, a kis duracellnyuszi ebben a kis hűvősben gondolom még jobban pörög, nem?

M.
mangó

Sziasztok!

Edus, gondolom tényleg van jó pár doki és végülis az csak jó ha az ember nem ismeri mind ergo keveset kell kórházba járnia ...

Porontyok nyügik is vagy csak "egyszerűen" sok az energiájuk azért strapálnak le? Tényleg mikor tudsz kicsit pihizni? Délután nem alszanak egy nagyot? És te?

Hűű kis prücsköm épp a bal cicim alatt matat :) fantasztikus, hogy lassan birtokba veszi az egész elülső felemet, már nem csak a köldököm és környéke az ő területe :lol: imádom!

pusza mindenkinek :wink:
K&L
lmkata

Sziasztok![b]
Óriási Gratula az ujdonsült kis családnak!!!!
Sok boldogságot és örömet és tengernyi tejecskét a babának!!!
Szeretettel:Vera

Kép

Kép
Kép
vera70

Sziasztok!

Mangó!

Duracell nyuszink pörög ezerrel, annyi különbséggel, hogy a jó időnek köszönhetően, tegnap is, meg ma is kimozdultunk itthonról, s bementünk Pestre vásárolni. Nagyon élvezte a nagyvárosi zsivajt. Kimaradtak a délutáni alvások, helyette pörgött a processzor odabent :lol: , sok volt az új információ. Így tegnap, meg ma este is úgy aludt el a Prücsök, mint akit fejbe csaptak. :lol:
Ennek ellenére a erggel 6:00-os kelését könyörtelenűl érvényesíti, s nem törődik azzal, hogy rajta kívül mi még aludnánk egy kicsit. :? Indul a nap: Pörögnek a lábak, a kezek, s az agykerekek ezerrel. :lol:

Jó éjt, azaz lassan jó reggelt!

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit!!!

Gratulálok az újdonsült szülőknek SAMUHOZ!!!

És akkor egy gyors bemutatkozás:
Van egy 2 éves lányom és egy 4 éves fiam. És a kis pocaklakóm meg augusztus végére fog érkezni. Úgyhogy már nincs sok időm. Már el is kezdtem félni a szüléstől!!!!

Van itt közöttetek, aki kb. ekkora van kiírva?

Jó éjt!: Orsi
orsi13

szia Orsi! üdv közöttünk, gratula a kismanókhoz! pont én is erre gondoltam, amikor megszült Zsófi, hogy harmadjára is félni fogok, úgy, mint 2.-nál. (talán már tudjuk, mi vár ránk...).Lehet tudni, ki érkezik, kislány, vagy kisfiú? Kinél szülsz? Ha lesz időd, teszel fel képeket? na jól elhalmoztalak a kérdésekkel, kérésekkel. (kérdésedre, mi még a 3. előtt állunk)
Edus
mazsolák

Sziasztok!!

Szia Orsi, akkor most te leszel a következő ha jól sejtem, ugye többiek? :)
Tényleg és ki vár Babócát szeptemberre? Az októbert ugyebár tudjuk... :lol:

Tettem fel én is még képeket a www-re ha kattintotok, látni.

Mangó,
kijáratkopogtatás? Gondoltam rátok szombaton (tegnap) mert nálunk épp 22 fős családi banzáj volt és bizony reggeltől készülődés, még ha én light-osan is álltam hozzá - de azért kaptam rendesen hogy üljek le egy idő után!!
Szoktad még érezni? Megfigyelted mikor?

Ma sok pihi volt/van/lesz úgyhogy nem is érzek hasonlót... tudják ám jelezni már most mit akarnak !! :wink:

Puszi,
Kata
lmkata

Sziasztok Lányok, Anyukák!

hu, azért ennyire ne legyen hideg...... :(
még a lábam is fázik.....

Szia Orsi, de jó, hogy csatlakoztál, akkor most érted fogunk izgulni :lol:

Kata, képzeld amióta leírtam Nektek, azota most nincs kijáratkopogtatás :) De mostanság olyan nagy ribilliókat le tud vágni amikor pihenek, hogy az csak na, mintha focizna!!!! :P

Melba, hol vagy????

Zsófiék már lehet, hogy otthon is vannak?

M.
mangó

Kata, megnéztelek Titeket!

Nagyon szépek voltatok, vagytok!

Lizababa ásítás közben nagyon-nagyon édes!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

M.
mangó

Sziasztok!

Mangó, igazán olyan aranyos vagy, hogy így hiányoltál! :wink: :oops: Azért még nem szültem meg szerencsére!

Bocs Tőletek, hogy így eltűntem, de nagyon a körmömre égtek a dolgok, az időjárás meg persze kellően megviselt. Lakást árulunk (úgy néz ki, végre van vevőnk), kisebb házfelújításban vagyunk, kerítést építettünk és mindeközben rájöttem, hogy már alig van időm, és őrültül nekiálltam vásárolni. Meg voltak még családi problémák is. Persze ettől még jelentkezhettem volna, de néha úgy éreztem, örülök, hogy élek. :oops: Azért remélem, még szóba álltok velem!

Üdv az újaknak itt, tök jó, hogy ennyi októberi van! :wink: A mi nagy napunk okt. 2.! Remélem, babánk tartja, mert addig még van egy-két fontos dolgunk.

Zsófi híreibe azért belelestem többször is, nagyon szorítottam! Végülis csütörtök stimmelt, csak egy hétre rá sikerült a születés...
NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK ZSÓFI ÉS CSABA A KIS SAMUHOZ!!! Kívánok nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit!!! No meg nyugodt éjszakákat!!!

Én is remélem, hogy Orsi Te leszel a következő! Bocs. :roll:
Egy kicsit megijedtem ettől a főorvosi vizsgálattól... :cry: Ezt muszáj engednem?

Picúrok gyönyörűek, mind meglestem a képeket! :wink: Gratula hozzájuk is! :wink:

Kata, az én babám is imád cici alatt matatni. Úgy látszik, már most lestoppolják maguknak ezt a területet. :lol:
A hidegfrontért én annyira nem rajongok, olyankor mindig nagyon görcsölök... :cry:

Mangó, rendben van már a fürdőtök?
Ilyen kijáratkopogtatós élményem az Auchan-ban szokott lenni. Azt nagyon utálja, ha ott vásárolok. Olyan óriási hely, biztos nagyon unja már. :roll:
Jövő héten én is csatlakozom a felkészítőhöz, nekem a 4, 5, 6. téma kimaradt a múltkor...

Übi, ugye rendben volt az amnio eredményetek és már kézhez kaptátok? :wink:

Múlt héten voltunk dokinál, babánk nem túl nagy doki szerint, kb. 8 nappal kisebbnek mutatja magát akoránál. Én ezt annyira nem bánom. 1750 grammra becsülte a súlyát. Sajnos talált egy kismértékű jobb vesetágulatot, remélem felszívódik és nem lesz nagyobb gond belőle! Volt már valaki babájának ilyen baja? Egyébként rendben vagyunk. Ja és megvan a nevünk is! Dominik babánk lesz! :wink:

Megpróbálok mostantól ismét rendszeresen jelentkezni. Ebben mindenképpen segítségemre van az idő, ez jobb, mint a 40 fokos döglesztő kánikula. :wink:

Mindenkinek szép napot!
Melba

KépKép
melba

Sziasztok Pocakosok!
Örülök, hogy mindenki jól van, egy két bibit leszámítva. Lehet, hogy ez a fránya idő, nemcsak a kinti, hanem a benti babákat is megviseli. Talán a pocakban még nincs a fárasztó fogzás miatti nemalszomság, bár tudom, néha anélkül is nehéz aludni, főleg az állandó pisilhetnék...(legalább is, én mire elaludtam volna, addigra kellhettem fel a pisi miatt)
Zsófi, talán holnap reggel már jöhettek/mehettek is haza, és délután már a sorainkat tudod olvasgatni. veled vagyunk, sokat gondolunk rád, és ha Samu Baba enged, írj pár sort magatokról, milyenek voltak ez első napok. Persze tudjuk, első a PIHENÉS!!!!
(gondolom, így is letámadnak a rokonok, barátok, doki, védőnő, és társaik...)
mazsolák

Ja igen, ami lemaradt! Kata megnéztem én is a képeket, nagyon aranyos a Babo! Főleg nekem is az tetszik, ahol ásít! még nem is láttam ilyet! Nagyon édi, és Te is nagyon szép kismama vagy!
Melba a baba súlyáért ne aggódj, az én első fiam, is hasonlót produkált mindig: azzal vigasztalt a dokim, legalább könnyebb lesz megszülni!
Edus
mazsolák

Sziasztok!!!!

Köszönjük szépen, LizaBaba nevében a sok szép szót :)
Nekem is egyébként az ásítós a number 1 ! :) Képzeljétek a DVD-n, (mert ugyebár azt is kértünk anno) amikor a mozgókép van,épp úgy ásít mint apukája, mintha azt mondaná a végén: hammmmm .... :lol:

Melba!
Vesetágulat nekem volt a 4. hónapban, a jobb oldali veseüregem volt tágabb, mert úgy nyomták épp a növésben lévő egyéb belső dolgok. Ezek okozták a jó kis vesegörcseimet - így derült rá fény- de hamar elmúltak. Babónál nem tudom / nem hallottam ilyet. De drukkolok hogy semmi komoly ne legyen !!!!

Engem ma borítottak ki teljesen !!!!!!!!!!!!!!! Már kicsit megnyugodtam, de azért.......
szóval elmentem ultrahangra a dokimhoz,már rég látott. szabin is volt 1 hónapig.. nézegeti és egyszer csak megáll a buksijánál és csak nézi-nézi... mondom mit lát??? Hááát mintha lenne valami az agyában és hogy a jobb oldali agyürege tágabb a gyereknek.
Na képzelitek, majdnem elájultam :( :cry: :cry: :cry:
Bejött egy másik orvos is (Szathmáry) és ő is megnézte, a valamire az agyában azt mondta semmi, mert az csak egy ér, de valóban picit tágabb a kelleténél az üreg.
Én totálisan kiborultam!!! És akkor most mi lesz???
Elküldtek a Schöpfméreibe genetikai ultrahangra, hogy ott jobban meg tudják nézni mi ez, illetve levettek vért toxoplasma tenyésztésre.............. de azt mondta a doki, ne aggódjak, igazából még nem tud mit mondani de minden más teljesen rendben van és normális...
jó, basszus de az agy az akkor sem vicc !!!! nem????
jött a következő sokk: toxoplasma eredmény 20 munkanap !!!!!!!! azaz 1 hónap magyarul, illetve Söfiből elhajtottak I. Női Klinikára hogy inkább ott ultrahangozzanak mert náluk sok a szabadság... I. Női Klinikán AUG.22-re !!! kaptam csak időpontot.
Magyarul 3 hetet malmozzak... visszahívtam a dokim, azt mondta hát ha ez van, nincs mit tenni meg kell várni.
Mondom aha, és akkor ha mégis van valami, addig ölbetett kézzel várakozunk??? Nem hiszem el hogy nincs más mód utánajárni ennek... Most vagyok a 29. hétben, ez nem vicces hogy 3-4 hét múlva van csak eredmény, a 32-33. héten...
Azt mondta annyira nem vészes a dolog, lehet hogy el is múlik, meg még sok mindent mondott összevissza, hogy már úgyis nagy a baba és minden más teljesen normális, ennek csak jó tudnunk az okát majd szülésnél.... ???? nem értettem / nem értem.
Most akkor van valami vagy nincs ???

Végül Söfit visszahívtuk és jövő hétfőre adatk időpontot.
Holnap elmegyek 4D ultrahangra, ott kíváncsi vagyok mit mondanak, de az ottani orvos amikor említettem neki hogy beutaltak a Söfibe mert tágabb az agyüreg - nevetett hogy nyugodjak meg mindig eltúlozzák a dolgot a kollégák, menjek el ők megnézik alaposan....
Toxoplasma ügyben nyugodt vagyok, azt gondolom biztos ami biztos alapon megcsináltatják....

Szóval összességében nem hagy nyugodni a dolog, de holnap délután leszek csak okosabb. Közben semmi bajom !!! Babóca is tök sokat mozog, nem görcsölök, stbstbstb... el nem tudom képzelni mi baj lehet.
Ha van. Lehet hogy csak én fújom fel meg parázom túl, de nem volt egyik orvos sem elég érthető vagy megnyugtató...
Aztán a dokim amikor visszahívtam azt is mondta hogy lehet ez funkcionális zavar is és lehet hogy 1 hét múlva már nincs is semmi.
???????

Na bocsi ha nagyon hosszú lettem, de ki kellett írnom magamból :)

Drukkoljatok a holnapi miatt!

Pusssz mindenkinek!
Kata&Liza
lmkata

Kata! Fel a fejjel, drukkolunk! Semmi gond nem lesz, hidd el, az éreznéd! MINDEN OK LESZ!!!!!!!! Az sem gond, ha sokat írsz! nyugodtan írd meg nekünk, azért vagyunk, hogy megosszuk a problémákat is az örömök mellett, hátha valaki tud segíteni rajtunk! Írd meg mindenképpen a fejleményeket, amint tudsz valamit! Na most az lesz a legjobb, ha megpróbálsz nem gondolni rá! tudom, könnyű a pálya széléről dumálni (vagy van a csúnyább verzió i..), de gondolunk rád! Veled vagyunk!
Várjuk a folytatást! Puszi: Edus
mazsolák

Nagy nagy kalappal a vizsgálatokhoz!!!!!!!!!!
mazsolák

Sziasztok!
Jaj de kedvesek vagytok, örülök, hogy mindenki így örül nekem. :D
A fiamat császárral szültem, a kislányomat pedig hüvelyi úton. Úgyhogy még csak másodszor szülő nőnek számítok. Most ismét a természetes szülésre készülök, de remélem, hogy könnyebb lesz, mint az előző.
Nálam az a baj, hogy nem indulnak be a fájások. Túlhordom őket, és a keményedésen kívül nem történik semmi. Úgyhogy lehet, hogy augusztus vége helyett szeptemberi szülés lesz.

kata! Drukkolunk neked!!!

Edus! Nekem a Szathmáry az orvosom, és kislányt várunk ismét. De végül is mindegy csak egészséges legyen!!!
Jó éjt!
Orsi
orsi13

Sziasztok!

Melba! Sok sikert a vásárlás-építkezés-lakáscsere projektekhez. Főorvosi vizsgálat van, akinek fáj, van, akit végigvizsgálnak többen is, mivel bent fekszik valamilyen probléma miatt a végén.
De alaphelyzetben, a legtöbb esetben a saját orvosodon kívül más nem akar majd mindenáron vizsgálni, ne aggódj! Engem legalábbis a kutya se akart vizsgálgatni :)
De persze (szigorúan saját vélemény), ha valami probléma van, akkor meg az a legbiztosabb, ha minél alaposabb vélemény után döntenek az orvosok.

Kata! Írd ki nyugodtan. Teljesen természetes az idegeskedés ilyenkor. A végefelé bármilyen ismeretlen terhes nő problémájának olvasása, hallása esetén idegebeteg tud lenni az ember, hogy akkor jaj ő is, meg az ő babája is etc. Sajnos az a helyzet, hogy ez az aggódás a szülés után is megmarad, sőt :)
Biztosat persze majd a vizsgálatok mondanak, de a jelek arra vallanak, hogy semmi probléma nincs. Mivel te jól vagy, a baba összes többi értéke jó, az orvosok se voltak benne biztosak, és a baba már elég nagy! Az első 12 hét után már egyre kevesebb az esély a problémára.
A 4D jó ötlet, bár látni egyébként ott se látnak többet az orvosok, csak a laikusok látják jobban a benti helyzetet. Viszont aki 4D-vel foglalkozik, az az orvos, szonográfus már nagy gyakorlattal rendelkezik, ezért jobban olvassa a képet. Ez is egy külön szakma szerintem.
Na mindegy, én is sokat írtam, a lényege az, hogy nyugi, minden rendben lesz :)

M.
mircike

sziasztok lányok

Üdv az újaknak!!!!!!!!!! Vajon mi lehet Zsófiékkal úgy várom már, hogy jelentkezzen.
Kata ! hülyeség azt mondani ne izgulj, de tényleg próbálj meg ne idegeskedni. Én is azt gondolom, hogy ha te jól vagy meg a baba is és eddig minden vizsgálat jó volt akkor baj vagy legalábbis nagy baj nem lehet. A probléma az, hogy a dokik olyan hülyén adják elő a dolgokat. Nem tudják, hogy mi van mondanak valamit, de azt semt udják jól elmondani. Nem tudnak egyszerűen kommunikálni.. és ez rossz mert jogunk van tudni mindent......

Tegnap nekem is rossz napon volt igaz kettős fronthatás érvényesült, az egy dolog, hogy tegnap kocsival jöttem be a városba és mindenki össze akart törni, ehhez már hozzászoktam. De nagyon készültem a 4d - re a géndiagnosztikára voltunk bejelentkezve este 18- ra. Előtte érkeztünk nagy izgalommal ott vártunk több mint 40 percet, ekkor a férjem megkérdezte ( mivel nem volt nagy mozgás ) mikorra kerülünk sorra mert még az 17.40 - r eérkező pár is kinn volt. Erre mondták nem tudják kb még egy óra erre eldurrant az agyam és modtam, hogy akkor mi elmegyünk olyan helyre, ahol idően fogadnak mindet. Ezért az ultrahangért ugyanis elkérnek 10 ezer forintot. Úhygogy nem láttuk tegnap Benit . Viszont úgy belerúgott a hasamba tegnap, hogy fogtam pont a pocom, hogy a kezem is felemelkedett, ( azt hiszem lehet érteni )
Szóval ha van valakinek jó tapasztalata, ötlete hova lehetne menni 4d - re azt szívesen fogadom

köszönöm
kki
kki

Sziasztok!

Köszönöm a bíztató szavakat, igyekszem nyugodtan kivárni a délutánt.

Edus, ez a pálya széle tetszik... :) de hát valahonnan csak kell beszélni és nem lehet mindig mindenki a pályán, nem igaz? :lol:

Igen, igazából én is tudom hogy a 4D laikusoknak néz ki jól, de ugyanazt hiszem amit írtál te is Mircike, hogy ott kifejezett szonográfusok nézik amit néznek (egyébként az alap ott is a hagyományos 2D fekete-fehér ultrahang kép, abból képzik csak le a térbelit..)
De nem akartam várni idegeskedve 1 hetet úgyhogy azért megyek, ők mit látnak...
:?

Most várom a védőnénit, mert nem rég költöztünk ide Fótra és át kellett jelentkeznem a helyiekhez :)

Délután írok!

puszi
K&L
lmkata

Sziasztok!

Orsi!
Üdvözöllek körünkben, jó hogy ránk leltél!
Grartula a két gyerkőchöz és a pocaklakóhoz! S egyben csodállak, hogy kétszer kétév korkülönbséggel bevállaltál három babót. Hogy bírod energiával? Főleg így pocakosan? Bevállt a két év korkülönbség? Testvérféltékenység? Teszel fel nekünk képeket?

Melba!
De jó hallani felőletek!
Kitartás!
A főorvosi vizsgálatra csak akkor kerül sor, ha valami gubanc van. Nálam a túlhordás miatt volt, mivel a végén már befektettek, hogy akkor most mi van. Minden reggel "bemutatóztunk", ami annyit tesz, hogy a folyosón lévő vizsgálóba bevonultam az összes dokival a htáam mögött, s megvitatták a főorvosi vizsgálat után, hogy várjunk e még, vagy indítani kell a Babót.
Ha minden rendben megy, akkor megússza az ember a fődoki kezeit.
Vesetágulat:
Barátnőm kisfiánál ugyanígy pocaklakó korában kimutatták a vesetágulatot. Őt is a szívbaj kerülgette. De szerencsére minden renbe jött. Tényleg létezett a tágulat, de kinőtte a pici, s mára semmi baja. HAvonta jártak ellenőriztetni (uh, vizeletminta).

Kata!
NAgyon jók a 4D-s képek! EZ az ásítás! Csodás!
Nekünk anno semmit nem mutatott magából Bala. Hátat fordított, s fütyült ránk. A doki egy óráig maszírozta a hasamat, hogy valamit lássunk, de semmi. úgyhogy mi csak egyszer voltunk, mert mégegyszer nem akartunk erre pénzt kiadni. Pedig annyira izgultunk, hogy milyen jó lesz látni. Szerencse kell hozzá.
Megy a drukk ezerrel délutánra!
EGyet értek teljes mértékben Mircikével. Nem lesz semmi gond!
Jelentkezzél este, hogy mik a fejlemények, s nyugodtan írjál jó hosszan! Örülünk neki, meg neked is jó, ha kiírod magadból a szorongásokat.

Kki!
Hát igen. ANno nekünk is várni kellett jó sokat. De emlékszem, addig én végig néztem az összes babaalbumot :) S mire a végére értem a sok képnek, meg emlékirományoknak, sorrakerültünk.
HOgy hova érdemes menni? Ebben nem tudok tanácsot adni.

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?