Csibe!
Csak azért kérdeztem, mert én a jövő héten megyek. Mondjuk én egy külön „faj” vagyok ilyen dolgokban, mert kismamaság ide vagy oda, én még mindig nem szeretem nézegetni a szülésekről készült képeket, nekem ez túl intim ehhez, bár már kezdem belátni, hogy legalább így valamilyen szinten felkészülhetek és nem fog váratlanul érni a nagy része.
Fleur!
Tényleg mindennek meg van az oka. És még viszonylag időben derülnek ki a bacik az jó.
Angie!
Jó pihenést.
Pupy!
Örülök, hogy jól sült el az apukáddal való találkozás, az meg szerintem természetes, hogy a keresztszüleidet tartod szüleidnek.
Mátra!
Egész hétvégén sokat gondoltam rátok, örülök, hogy rendben van minden. És ha sokat vagy álmos, hát aludj sokat, tudom, hogy ez neked most furcsa, de a babáért mindent!
Brill!
HURRÁ! Akkor most utoljára örültünk piroskának?
Duddu!
Azért néha visszaolvasás nélkül is akár gyere, és adj híreket magatokról, kíváncsiak vagyunk rátok!
Juca!
Ne aggódj, Kinga is tökéletes! Ha mégis van valami apró gixer, akkor még időben veszik észre és korrigálhatják pikk-pakk.
Pupy!
Köztes repesztőt és egyéb kellékeket hobby/kreatív boltokban lehet kapni.
He pedig minden cipő feltöri a lábadat, akkor minél előbb vedd meg és otthon vizeszokni és abban mászkálás, én vasalásnál vettem mindig fel
Kati!
Petráról várjuk nagyon a képeket, és amúgy az a lényeg, hogy megkapja vagy így vagy úgy a száűmára elég táplálékot és azért az anyatejből a védelmet is.
Annácska!
Ja értem már az irigység tárgyát. Hát akkor hajrá mielőbb harmadik gyerkőc felé
Nálunk az egész család ilyen kökött, a hétvégén otthon mikor hazaértünk apukám viccesen megjegyezte, hogy látja megálltunk Cecén dinnyéért (gondolt itt a pocakomra).
Kacsa!
Hivatalos álláspont: ami jól esik és nem émelyegtet az mehet, ami nem esik jól és émelyegtet, azt inkább kerüld el, a szervezeted frankón jelzi mi kell neki és mi nem, ezt te is meg fogod tapasztalni.
CsHeni!
GRATULÁLOK! Ez nagyon jó, tényleg zebraeső van és ez nagyon jó! Vigyázz magatokra!
Évi!
Üdv újra itt, bár minden bunkóság nélkül, még maradhattál volna
Csak a zebraeső miatt, bár bevallom, hiányoznak Dóriról a képek, úgyhogy nem is tudom mi lenne jó.
Anikó!
Hát persze hogy átmeneti csak a tábla nálad, mert mindjárt nálas is lesz egy zebra és akkor harmadik személy kapja meg és így tovább… Amúgy nagyon ügyi vagy, szívesen segítek ha valami van még táblával. És hogy még a korai táblafeltevést is átvetted, hát nem semmi!
F1 rajongók!
Én bevallom, nem vagyok se Schumi, se Alonso se senki rajongó, én a jó futamért szurkolok, és hát ez most az volt. Hihetetlne, hogy egy magyar nagydíj is tud izgalmas lenni. Jövőre is kell küldeni esőfelhőket oda
Jucmuc! Kis javulás is javulás!
Timika!
Gratula a jó kis uszizáshoz, tényleg gyorsan felnőtté válik Kristóf
Na jó azért az még odébb van.
Norwell!
Képeket még még még mindig!
Mi jól vagyunk, hihetetlen jól telt a hétvégénk anyuéknál, minket is elkényeztettek, csak sajna az anyuék meglepijét az évfordulónkra nem sikerült megvárjuk, intézkedni kellett ház ügyben így vasárnap hamar indultunk haza, ők meg ebédelni akartak volna vinni minket egy jó kis étterembe. De legalább a kivitelezővel is sikerült mindent letisztáznunk, úgy néz ki ahét közepén már megy após burkolni, újra van remény a viszonyleg közeli költözésre.
Nemsokára dobok pár lépet otthonról,c sak át kell töltsem a fényképészről a gépre, no meg nem ártana kicsit dolgoznom is. Semmi kedvem hozzá, hétfő van és borongós az idő is.