Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Azt hiszem igazán büszke lehetek magamra, mert az első betűtől az utolsóig mindent visszaolvastam. Viszont nagyon felelőtlen ígéretet tettem tegnap, hogy reagálok is mindenkinek, ez tuti nem fog menni. Bocsi... :oops: De innentől nem menekültök tőlem :)

Eszti, Szalai Heni, Csheni!

Üdv a csapatban, érezzétek jól magatokat nálunk! Mielőbbi babásodást, illetve Csheninek boldog babavárást!

Móni23!

Pont a minap hiányoltalak, hogy mi lehet veletek! Szívből gratulálok, és nagyon boldog pocisodást kívánok! Én nagyon örülnék, ha időnként megosztanád velünk, hogy hogy vagy!

Anikó!

Jó kezekben van a tábla, hozzon neked is szerencsét! Ügyi vagy nagyon a szurikkal! Aki beadja saját magának, az nem lehet beszari alak!

SzHeni!

Még neked szerettem volna írni, hogy a Kaáliban a legjobb kezekben vagy! Az én virágszálam is ott készült, igaz ő inszemmel, nem lombikkal.
Teljesen meghatódtam a történeteteken, a húgod hozzáállására egyszerűen nincs is szó... Az hogy rendes tőle, az nem fejezi ki a lényeget. Az isten áldja meg érte...

Picit magunkról: nyaralás isteni volt, nagyon jól éreztük magunkat. Végre a nagyszülők is kibabázhatták magukat. Első nap mindkét helyen kicsit gázos volt, meg kellett szokni a pipinek a helyet, de miután belejött, nagyon jól érezte magát ő is. Mindenben a kedvünket keresték, csupa kedvünkre való fincsi kaját kaptunk, és rengeteget pihentünk. Anyu csinált nekem rétest, mert nagyon szeretem. Iszonyú jó volt minden reggel frissen sült, langyos, ropogós otthoni kenyeret reggelizni. Szerintem 5 kilóval nehezebb vagyok, mint amennyivel elmentünk itthonról :)
Viszont az utazás most nem jött be a nagylánynak, mert oda és vissza is az utolsó órát végigszirénázta. Nem tudom mi lehetett a baj, mert eddig ahogy elindult a feneke alatt az autó, ő bealudt, és mikor megálltunk, akkor felébredt. Lehet, hogy kezd már kényelmetlen lenni neki az ülése?
Dobok még pár képet, aztán tűzök befejezni az ebédet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Nagyon aranyosak vagytok!
Mikor visszajöttem a nyaralásból én is visszaolvadtam vagy 6-7 oldalt!
Ezt így kell csinálni!Ügyi vagy!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Niki!

Igy is van! Kell egy kicsit farosodni is a babavaras alatt :D

Brill! Pupy!

Köszönöm, most mar jobb a helyzet itthon. AZ EREDMENYUNK JOBB LETT!!! :D :D
De meg sajnos mindig nem tökeletes. A mennyiseg nagyon sokat javult, 17-röl 24mill/ml re. Ami jo, mert 20mill./ml a minimum.
Csakhogy sajnos meg mindig 60%-a mozdulatlan, es csak 20%-a gyors mozgasu.
Legalabb 50%-nak kene mozogni, es legalabb 30%-nak kellene gyorsan mozogni. De igy mar legalalabb az a 20% is több mint eddig, mert az össz mennyiseg is több. Hat ez van. Jövö het csütörtökön megy a dragam a dokijahoz, aztan majd meglatjuk O mit mond. Akkor tudjuk meg az en eredmenyemet is, tulajdonkeppen kenetet vettek, hogy megnezzek vannak-e bacik a hüvelyemben. Ezt a hisztero elött kell csinalni mert egy müszert vezetnek majd be a mehembe, es ha valami baci van a hüvelyben azt igy felvihetik a meh-be.

Nagyon örülök az 1cn.-nak, uj fejezet kezdödik most nalatok! Hajra!!! :D

Pupy! :D

Sajnos a költözesre nem sok eselyünk van, de mostanra mar lenyugodtak a kedelyek, csak az a baj, hogy barmikor elöfordulhatnak hasonlo esetek :(

Minden rendben lesz 18-an meglatod! Es nyugodtan kezdhettek majd bele az uj project-be :)

Aniko!

Gratulalok a tablahoz, es tiszta szivemböl kivanom, hogy mielöbb megmutassa büvös hatasat Neked is!!! :D

Cs. Heni!

HATALMAS GRATULA NEKED! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vigyazz nagyon magatokra, sok boldogsagot!

Evi! :D

Nagyon szepek vagytok, es örülök, hogy ilyen jol telt a nyaralas!

Puszi mindenkinek!

Judit
jucmuc

Sziasztok!

Mátra!!!
Drága, nagyon szorítok és imádkozom Értetek, remélem, minden rendben! Pihizz sokat!

Csheni!!!!!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!! Problémamentes pocakosodást!! Halvány teszt: tudod… :lol:

Duddu!
Remélem, úgy jársz, mint Timika… :P

Juca!
Nekünk még a kórházban adtak időpontot a hallásvizsgálatra, ezek szerint nem mindenkinek kötelező?! Pedig semmi extra, bár nem biztos, hogy mindenhol ezt alkalmazzák, a nő szerint, aki csinálta, egészen új eljárás.
Magzatvíz: nekem kétujjnyinál repesztették a burkot, így hirtelen folyt el, felfogták azzal az edénnyel, nekem olyan sárgás színe volt, megmutatták. De nem az összes folyhatott el, mert utána a fájásokkal még folyogatott.
Kinga dudorja hogy van? Szerintem ilyen nálunk is lesz, amilyen eleven Kende baba… :wink:

Pupy!
Aranyos vagy, köszönöm!

Kacsa!
A szénsavas cuccok általában fokozzák a savtermelődést. Tudom ajánlani a Rennie tabit, nekem is nagyon sokat segített.

Brill!
Mondtam Heninek a halvány tesztet… :lol:

Évi77!
Üdv újra itthon! Látod, megérte elmenni! :D

Anikó!
No, akkor azt hiszem, nemsokára Neked is gratula mehet…

Panka!
Viseld büszkén a pocit, az ember alig várja, hogy látszódjon… Elkapott a nosztalgia… :D

Ma kisfiam még nem sokat aludt, lehet, hogy hosszú lesz a délután... :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Csináltam egy vonalzót, lássuk hogy néz ki élesben:
Vendég

Nem is egyet, Ricsi itt áll mellettem, így hát neki is kellett alkotni.
Vendég

Sziasztok!
Kedves F1 rajongó társaim, remélem mindenki nagyon élvezte a mai futamot, én nagyon el vagyok keseredve,mert Shumi kiesett. :(

Angie!
Nagyon jó utat,Kép érezzétek magatokat nagyon jól!Kép Várunk vissza!!

Panka!
Nyíregyházán lesz az esküvőnk, mivel mi ott laktunk. Ezért is mentünk volna most haza hétvégén a szervezés miatt. 2,5 éve költöztünk Pestre. (Vagyis én itt születtem és 9 évesen kerültem oda) A ruhám hófehér lesz, nekem nem tetszik ez a mai divat,h. már szinte mindenféle színű lehet a menyasszonyi ruhában. De ez csak az én véleményem.:oops: A páromnak sötét grafitszürke öltönye lesz, fehér inggel és narancssárga-fekete csíkos nyakkendővel. Illetve majd éjfél után bordó inget vesz át. Várom a képet a hyper pociról!:DKép

Anikó!
Drága, nagyon köszönjük a táblát, nagyon ügyes vagy.Kép

Mátra!
Már nagyon várom a holnapi vizsgálatokat!!! Biztos,h. minden rendben lesz. Annyira örülök,h. anyudék is bementek hozzád. :lol: :lol: Végre!!

Brill!
Hát én is elég mérges voltam a kocsinkra. :evil: Hát annyit tudott tenni anyu,h. a menyasszonyi tortát megrendelte. Trüffel torta lesz. Panka férje imádja. :D Jövőhét végén megyünk haza, ha a kocsi nem lesz jó, akkor vonattal. Aztán majd aug. 21-től megyünk ismét, és akkor már csak az esküvő után jövünk vissza. Simbának átadtam.. Biztos láttad a F1-et, én nagyon szomorú vagyok miatta.:(

Évi!
Nagyon örülök,h. ismét itt vagy velünk. Amint látod ismét szerencsét hozott a nyaralásotok.:D Mikor mentek megint? :oops: Az a jó amikor hazamegy az ember,h. tényleg a kedvét keresi mindenki. Gondolom a nagyszülők is teljesen feltöltődtek, és ti is. Nagyon jók a képek!!:D

Jucmuc!
Gratulálok az eredményetekhez!Kép Várom a további fejleményeket is. Remélem,h most már minden rendben lesz.:D Örülök,h. lenyugodtak a kedélyek, és remélem,h azért nem túl gyakran fordul ez elő. Mert igazából minden családban elő szokott fordulni gond. Én is nagyon bízom benne,h. minden rendben lesz, most egyenlőre várom nagyon a mensit,h megjöjjön.

Kati!
Nekem nagyon tetszenek a vonalzóid, és így még jobb,h. már kettő is van!:D

Norwell!
Nincs mit. Tényleg csodás anyuka vagy!:D

Puszi! Kép
Vendég

Sziasztok lányok! Az elmúlt 1-2 nap nálunk a nyűgizés jegyében telt – szerintem Kristófnak jön a foga. Éjjelente óránként, max. 2 óránként ébred, szóval nem sokat pihenünk. :( Remélem legalább, hogy hamar elő fog bújni a fogacska. Egyébként ma vagyunk 5 hónaposak :lol: :lol: :lol: Voltunk délben úszni és nagyon ügyes volt a Kismanó! :lol: Ma merültünk először és a végén még lebegett is egy kicsit a vízen karúszók segítségével! És mikor vége lett a foglalkozásnak sem sírt (eddig mindig nagy bömbi volt, amíg cicire nem került), hanem először szépen felöltöztünk :D Hiába, ő is öregszik :lol:

Niki :) Köszi a gratulációt! Sokszor én is úgy érzem, hogy repülnek a hónapok és lassan azt veszem észre, hogy óviba viszem Kristófot :shock:
Gyönyörű az üvegcse és a cserép, amit csináltál! :D

Pankaa :) Örülök, hogy már jobban vagy!

Juca :) Nagyon ügyik voltatok a fogdokinál! Nekem is lassan el kéne mennem, mert utoljára még szülés előtt voltam.
Érdekes, hogy neked inkább az Infacol jön be, én hülyét kaptam, mikor megláttam, hogy hogy kell adagolni :evil: Inkább az Espumisant kanalaztam, illetve nem is, mert van Kristófnak egy kispohara, abba csepegtettem neki és később a Gripe Water-t is abból itta.
Magzatvédő vitaminról nekem azt mondták, hogy nem lesz tőle nagyobb a baba (nem tudom, hány terhességet követtek végig), viszont az anyuka étvágya nagyon megnőhet tőle. :roll: Szerintem egyébként főleg télen hasznos a szedése, amikor nem jut a szervezet annyi vitaminhoz természetes úton.

Mátra :) Örülök, hogy elmúlt a barnázás, nagyon vigyázz magatokra és drukkolok a hétfői UH-hoz!

Pupy :) Nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali apukáddal! Mikor találkoztál vele utoljára? Újabb találkozót is beszéltetek meg?
A listát megkaptam, köszönöm szépen! Ha kiválasztom belőle, amit szeretnék, akkor mennyi idő alatt tudja a párod megszerezni?
Kristófnak átadtam a puszikat, te meg Simbát simizd meg helyettem, jó?

Csibe :) Akkor olyasmi lehet a kórházi szülőszoba, mint a klinikán az apás szülőszobák. Ott is állítható szülőágy van, labda és bordásfal.

Angie :) Jó pihenést kívánok nektek!

Brill :) De klassz, nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen a lombik!

Duddu :) Inkább kövesd az én példámat: búcsúzz el, aztán gyere többet! :D :wink: De ha nem tudsz, legalább néha írjál, hogy mi van veletek! Neveitek vannak már?

Csheni :) Gratulálok a 2 csíkhoz, éreztem én :lol: Problémamentes pocakosodást kívánok!

Anikó :) De ari vagy! Nem kell így kétségbeesni (könnyen beszélek, mert nem én kaptam a táblit :wink: ), nagyon profin megcsináltad!

Évi77 :) Jó, hogy újra itt vagy! Dóri cica nagyot nőtt, mióta legutoljára tettél fel róla képet! És persze gyönyörű, mint mindig! Részvétem az úttal kapcsolatban, sajnos időközben nekünk is volt egy hasonló kellemetlen élményünk. :( Én is gondoltam arra, hogy lehet, hogy az ülés nem kényelmes már, ezért tegnap vettünk is egy új ülést Kristófnak (egy Römer King-et), de még várni kell kicsit a használatával, amíg stabilan nem fog tudni ülni (szerintem ez pár héten belül megtörténik).

Kati :) Szépek a vonalzóid!

Pussz mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!
Isten éltesse sokáig Kristófkát!Nagyon ügyi, ha már így tempózik :wink:
Én i szeretném majd vinni babókát babaúszásra, de nekem tetszik, hogy már nagyon fiatalon viszik, amikor még megvan a búvár reflexük.Nem csak a foga miatt lehet nyűgös, lehet hogy frontérzékeny.A babák is megérzik, nemcsak a felnőttek.

Pupy!
Megy majd kép, de még a fényképezőben van, és a férjecském nem ér most rá :(
Talán holnap... :roll:
És még a hal képpel is tartozom :oops: , de nem felejtettem el!
De hát én olyan béna vagyok számítógép téren, semmi türelmem nincs hozzá.

Norwell!
Igen, én is várom már, hogy látszódjon a babó, de most csak a beleim látszanak :oops: .Bár ezt csak én tudom :wink:
Majd jön a kép!

Nem rég mentek el a vendégek, jól éreztük magunkat.
Holnap reggel ismét doki, terhesgondozás+vérvétel.Du. háziorvos, mivel a múltkor szabin volt.

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok! Kép
Évi!
Nagyon örülünk hogy megjöttetek!
Már elvonási tüneteink voltak!!!! :D
Tündériek a képek!!!
Az alvos a kedvencem!Annyira édes!!!! :D
De a teliszájjal nevető is gyönyörű!!!
Látod mi lett a nyaralásod alatt????????
Most már ez is annyira lesz misztikus mint a tábla! Kép

Jucmuc!
Sajnálom azért ezt az eredményt mert én is jobbra számitottam kicsit! :(
De most már csak elkezdenek valamit és nem várnak tovább!
Köszönöm a jokivánságod!
Megmondom őszintén amikor megláttam a táblát kezem lábam remegett! Kép
Annyira örültem és közben féltem is mert nem vagyok sajnos járatos a számitogép ismereteiben!De Duddu egyből a segitségemre sietett és Mátra is "szájbarágosan" megprobálta nekem átadni a tábla használatát de még gyakorolnom kell! Kép

Cs.Heni!
Én beraktalak a táblába ha nem baj?! :oops:
Szeretném elkérni a többi adatodat is hogy teljes legyen!

Norwell!
Köszönöm,remélem én is! Kép

Pupy!
Igyekszem nagyon!!! :D
Köszönöm szépen! :D
A férjemnek nagyon tetszett a mai forma1! Kép
Azt mondta izgalmas volt!
A cicádnak nagyon boldog születésnapot! Kép

Timika!
Akkor boldog öt honapos szülinapot Kristofnak! Kép
Örülök,hogy a kismano igy élvezi az uszást!

KépKépKépKép
aniko24

Pupy! :D

Köszönöm nagyon rendes vagy! Drukkolok, hogy mielöbb mejöjjön a mensid!

Aniko! :D

Köszi, aranyos vagy! Szerinted nagyon rossz most ez a lelet? Mert en arra gondoltam, hogy akkor is ha csak 20% mozog jol, de mivel a 100% most joval több, igy a gyorsan mozgo is ....na mindegy csak magamat akarom nyugtatni :(
jucmuc

Jucmuc!
Szerintem mindenre van remény, mert a petesejtet csak egy spermium termékenyíti meg, és a sok millióból a végére csak kb. 100 legyeskedik a pete körül.De még a kevésből is ha csak 10 maradna, akkor is lehet 1, aki célba ér!Szerintem ezt szuggeráld magadba,ártani biztosan nem fog. :wink:
Meglátod, minden alkalommal egyre jobbak lesznek az eredmények.A kislépések is lépések!

Jó éjt !

Kép
pankaa

Jucmuc!
Nem rossz ez az eredmény,csak azt gondoltam hogy ez a sokminden még jobban megturbozza és akkor nem lenne szükség semmire csak a természetre! :wink:
De már az is fél siker hogy ennyit javultak!Szerintem egy inszem és már ott is lesz a baba a pocakodban!Legalább is szerintem!!!!!Semmiképpen sem akartalak elkeseriteni vagy megilyeszteni!!!
Bocsánat! :oops: Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok :)
Évi :)
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok :) Gondolom nem bántad volna, ha tovább tartott volna, hogy itt a csajok zebrásodhassanak :lol:
Dóri cica mekkorát nőtt :shock:

Angi :)
Jó pihenést nektek :)

Timi :)
Boldog 5 hós hónapfordulót :) Ugyen milyen hihetelen, hogy hogy rohan az idő :)
Nagyon ügyes Kristófka :) Hivá jártok úszni?

Szép álmokat Mindenkinek :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Panka!
Hogy van a sebed?
Fáj még?
Megcsináltam szombaton a turo fánkodat!!!!
Olyan finom hogy ezentul sürün fogok csinálni!Még én sosem probáltam ilyet csinálni!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Csibe!
Csak azért kérdeztem, mert én a jövő héten megyek. Mondjuk én egy külön „faj” vagyok ilyen dolgokban, mert kismamaság ide vagy oda, én még mindig nem szeretem nézegetni a szülésekről készült képeket, nekem ez túl intim ehhez, bár már kezdem belátni, hogy legalább így valamilyen szinten felkészülhetek és nem fog váratlanul érni a nagy része.

Fleur!
Tényleg mindennek meg van az oka. És még viszonylag időben derülnek ki a bacik az jó.

Angie!
Jó pihenést.

Pupy!
Örülök, hogy jól sült el az apukáddal való találkozás, az meg szerintem természetes, hogy a keresztszüleidet tartod szüleidnek.

Mátra!
Egész hétvégén sokat gondoltam rátok, örülök, hogy rendben van minden. És ha sokat vagy álmos, hát aludj sokat, tudom, hogy ez neked most furcsa, de a babáért mindent! :)

Brill!
HURRÁ! Akkor most utoljára örültünk piroskának?

Duddu!
Azért néha visszaolvasás nélkül is akár gyere, és adj híreket magatokról, kíváncsiak vagyunk rátok!

Juca!
Ne aggódj, Kinga is tökéletes! Ha mégis van valami apró gixer, akkor még időben veszik észre és korrigálhatják pikk-pakk.

Pupy!
Köztes repesztőt és egyéb kellékeket hobby/kreatív boltokban lehet kapni.
He pedig minden cipő feltöri a lábadat, akkor minél előbb vedd meg és otthon vizeszokni és abban mászkálás, én vasalásnál vettem mindig fel :)

Kati!
Petráról várjuk nagyon a képeket, és amúgy az a lényeg, hogy megkapja vagy így vagy úgy a száűmára elég táplálékot és azért az anyatejből a védelmet is.

Annácska!
Ja értem már az irigység tárgyát. Hát akkor hajrá mielőbb harmadik gyerkőc felé :D
Nálunk az egész család ilyen kökött, a hétvégén otthon mikor hazaértünk apukám viccesen megjegyezte, hogy látja megálltunk Cecén dinnyéért (gondolt itt a pocakomra).

Kacsa!
Hivatalos álláspont: ami jól esik és nem émelyegtet az mehet, ami nem esik jól és émelyegtet, azt inkább kerüld el, a szervezeted frankón jelzi mi kell neki és mi nem, ezt te is meg fogod tapasztalni.

CsHeni!
GRATULÁLOK! Ez nagyon jó, tényleg zebraeső van és ez nagyon jó! Vigyázz magatokra!

Évi!
Üdv újra itt, bár minden bunkóság nélkül, még maradhattál volna :D Csak a zebraeső miatt, bár bevallom, hiányoznak Dóriról a képek, úgyhogy nem is tudom mi lenne jó.

Anikó!
Hát persze hogy átmeneti csak a tábla nálad, mert mindjárt nálas is lesz egy zebra és akkor harmadik személy kapja meg és így tovább… Amúgy nagyon ügyi vagy, szívesen segítek ha valami van még táblával. És hogy még a korai táblafeltevést is átvetted, hát nem semmi!

F1 rajongók!
Én bevallom, nem vagyok se Schumi, se Alonso se senki rajongó, én a jó futamért szurkolok, és hát ez most az volt. Hihetetlne, hogy egy magyar nagydíj is tud izgalmas lenni. Jövőre is kell küldeni esőfelhőket oda :)

Jucmuc! Kis javulás is javulás!

Timika!
Gratula a jó kis uszizáshoz, tényleg gyorsan felnőtté válik Kristóf :) Na jó azért az még odébb van.

Norwell!
Képeket még még még mindig! :)

Mi jól vagyunk, hihetetlen jól telt a hétvégénk anyuéknál, minket is elkényeztettek, csak sajna az anyuék meglepijét az évfordulónkra nem sikerült megvárjuk, intézkedni kellett ház ügyben így vasárnap hamar indultunk haza, ők meg ebédelni akartak volna vinni minket egy jó kis étterembe. De legalább a kivitelezővel is sikerült mindent letisztáznunk, úgy néz ki ahét közepén már megy após burkolni, újra van remény a viszonyleg közeli költözésre.

Nemsokára dobok pár lépet otthonról,c sak át kell töltsem a fényképészről a gépre, no meg nem ártana kicsit dolgoznom is. Semmi kedvem hozzá, hétfő van és borongós az idő is.

kancellárka

Sziasztok Lányok!

Tudom tiszta hülye vagyok, de egy kicsit el vagyok keseredve!! Ma is csináltam egy tesztet és még mindig nagyon halvány a második vonal. Az internet nagyon jó dolog, de az az igazság, hogy rengeteg szomorú történetet lehet rajta olvasni. Annak örülök nagyon, hogy még mindig nem jött meg, viszont nagyon bánt, hogy halvány a teszt. Tavaly, amikor terhes lettem, akkor a mensi elmaradását követő második nap már nagyon durva 2 csíkom volt. Most meg? Szerencsére (lekopogtam) nem fáj a hasim, sem pedig a derekam, én ezeket jó jelnek találom, de nagyon félek. Az a baj, hogy a két csík mérhetetlen boldogságot okozott és kezdem magam beleélni, hogy jövőre talán anyuka lehetek. Pláne azután, hogy februárban meg kellett szülni a picikémet 5 hónaposan. Kegyetlen időszakon mentünk túl és nem akarom, hogy megint csalódnom kelljen, mégcsak most kezdek jól lenni. Ne haragudjatok a sok negatív gondolatért, talán az idő is hozzájátszik ehhez. El vagyok kicsit keseredve. Gondolkoztam azon, hogy felhívjam-e a dokit, de még nem látna semmit, nemigaz? A másik nagy dilemmám, hogy csütörtökön utaznánk Görögországba. Eddig úgy volt, hogy repcsivel, de azt nem merem bevállalni, viszont azt sem tudom, hogy az 1100 km-es távot bemerejem -e autóval. Szerintetek? Ráadásul még nem tudom biztosra, hogy terhes vagyok.... -Tiszta tanácstalan vagyok, segítsetek!!!!

Kacsa!
Olyan jó, hogy Te már biztosan tudod ott a szemed fénye a pocidban! Nagyon drukkolok, hogy minden szépen alakuljon!

Brill!
Köszi a gratulációt, de látod a fenti dilemmámat! Egyébként nálunk is mindenki nagy Forma 1 lázban ég! Sajnálom Schumit! Mi is Ferrarisok vagyunk!!

Pupy!
Boldog szülinapot a cicádnak! Köszönöm a gratulációt! Igen, megadom én is az adataimat a táblához:)

Annácska, Tjuca, Ági, Évi!
Nektek is nagyon köszönöm a gratulációt!

Anikó!
Köszönöm szépen, hogy betettél a táblába! Az adataim:
-Csheni
-26
-1980.01.14.
- Budapest
-2006.07.
-25-(27) előfordult 3 szor az életemben:)
- Jelenleg: 30 cn

Millió puszi nektek és legyen szép napotok!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csajok!

Mátra most írt sms-t, hogy még mindig nem látják a babáját... Tök kivan szegény...Szorítsunk nekik ezerrel!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melyik kórházban van Mátra? Reméljük jó kezekben van! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Cs.Heni!
Gratulálok! Természetes, hogy az ember először kicsit aggódik, hogy ott van-e a baba, de türelem, és nyugalom, meg pihenés. Az úttal kapcsolatban orvost kérdeznék, illetve saját érzéseimre hagyatkoznék.
Duddu!
Néha kukkants be tényleg, és értesíts minket. Én is csak így vagyok, és néha hírt adok magamról, meg megpróbálok utánaolvasni.
Évi!
Dóri akkorát nőtt már! Nagyon aranyos kislány!

Mi pénteken voltunk első nst-n. Rendben volt minden. Még mindig sokat mocorog a babócánk, bár éjszaka olyan csöndben volt, hogy kezdtem félni, miért nem mocorog, de csak aludt.
Amúgy jól vagyunk, ez az idő kedvez a kismamiknak.:)
Szép napot Mindenkinek!
Bogi
dbogica

Timika! :D

Hova jártok babaúszásra? Már Ricsivel is szerettem volna, de nem jött össze. :cry:
Vendég

Sziasztok!

CsHeni!
Milyen típusú tesztet csináltál?Olyat kéne, ami a beágyazódás után 3 nappal kimutatja a terheséget, ez rá van írva a dobozra.Én Gabrielt csináltam 5 nappal a kimaradás után, és nagyon egyértelmű volt.
De jó a Discover is.
Nekem 3 hetesen már látta a doki Uh-val.Biztosan minden rendben van, ne aggódj, szerintem a tesztel lehet vmi, ill., hogy nem középidőben volt a peteérés, így most még fiatalabb a baba.De dokihoz nyugodtan elmehetsz, elgfeljebb vesznek vért, és abból is megnézik a HCG-t.

Mátra!
Sokat gondolok rád!Szorítok Nektek!

Anikó!
Egészségedre!Örülök, hogy ízlett, én is nagyon szeretem.

Rólam:
Voltam ma terhesgondozáson, találkoztam a védőnénivel, aki egy tünemény, talán a hétem jön látogatni.Mikor megtudta, hogy én is egészségügyis vagyok egyből jött a kivételezés, sűrű elnézést kért, hogy várnom kell, stb.Jó fej volt, bár nem kellett olyan sokat várnom.A vérnyomásom a súlyommal együtt csökken, csak 80/60 volt, a súlyom meg csak 65, de eddig reggel ruha nélkül voltam ennyi, úgyhogy biztos fogytam is, ami nem baj. :D
Most a hasam egész lapi lett, de estére mindig lufi lesz :lol:
A cisztám már nem fáj, de a doki mág talált benne folyadékot, így megint megcsapolta, persze 3 szurival :cry: Ez megint nagyon fájt.De jó hír, hogy talán nem kell a terhesség végéig lemondani a sexről!!! :lol: Viszont utánna biztosan megműtik :(
Most 3 hétre be vagyok táblázv adokikkal, mindig megyek vhová.
Most megyek alukálni egy kicsit, mert nagyon álmos vagyok, utánna főzök egy kis karalábé levest grízgaluskával, meg töltött paprikát, meg vmi túrós sütit, meg főzök kukorcát is.Nehogy éhen haljak :lol:
És mivel fogytam, így "megérdemlem" 8)
Puszi.

Kép
pankaa

Mátra!

NYUGI!!! Úgy meglátogatnálak!

Heni!

Hívd fel az orvost. Biztosan ott van a pöttöm, nyugtasson meg ő. Kérd ki a véleményét Görögországgal kapcsolatban is!

tjuca

Sziasztok!

Évi!
Jó, hogy újra itthon vagytok! :lol:

Heni!
GRATULÁLOK a zebrához!!! :lol:

Niki!
A szülőszobák teljesen üresek voltak, nem volt bent senki, azért nézhettem meg!

Timika!
Nagyon ügyi Kristóf! :lol:

Angie!
Jó pihenést!

Mátra!
Nagyon szorítok!

Pupy!
Örülök, hogy jól ment a találkozó apukáddal!
Fránya autó! :x

Kacsa!
Nekem a 12.hétig kellett folsavat szednem, utána szedhettem Elevitet kb. a 22.hétig és mivel nagyon jó volt a vérképem a dokim leállítatta az Elevit szedését,nehogy túl nagy legyen a baba, azóta pedig Magne B6-ot kell szednem és természetesen sok gyümölcsöt ennem, ami ugye most van bőven!

Még benézek hozzátok! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Alig győzöm utolérni magam. Mióta itthon vagyok csak mosok-vasalok...
Két hét nyüzsgés után baromi furcsa, hogy csak ketten vagyunk itthon a Dórival :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Más topicban is beindult a zebraeső! Régi motorosok, olvassatok bele a "ma megint megjött-be"... Jó hír egy régi harcosunkról! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok :)

Én volnék az Évi által beharangozott jó hír a másik topikból :)
Juca, írta, hogy ide is írjam meg a jó hírt, ami szándékomban is volt, csak nem tudtam fél év hallgatás után hogy is kezdjek hozzá.

De szó, ami szó, túl vagyunk az ötödik lombikunkon, ami úgy tűnik, hogy végre sikerült. Két hétig kórházban voltam hiperstimuval, ahol folyamatosan emelekedő HCG-t mértek, úgyhogy nagyon valószínű, hogy végre-végre sikerrel jártunk.
Ultrahangra majd szerdán megyek, már nagyon várom. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben van, de olyan jó lesz végre meggyőződni róla. A kórházban még nagyon picuri volt a terhesség, ott csak azt látták, hogy szép vastag a nyálkahártyám, de holnap utánra már gyönyörűséges petezsákot is fogunk látni.

Nagyon boldog vagyok és remélem mindenkinek aki még vár megadatatik itt is hamarosan az az érzés, hogy rádöbben, hogy babát vár. :)

Puszi mindenkinek :)

wish

Wish!

Ne haragudj, hogy megelőztelek, és jól kitrombitáltam a jó hírt! Szívből gratulálok, és nagyon boldog gömbölyödést kívánok! Uh után mindenképpen gyere mesélni, és kérünk képet is a tündérbabádról! És persze, hogy minden rendben!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Én olvastam Wisht a Dévais topikba és annyira nagyon örültem neki!Sokszor keresgéltem őt hogy mi lehet vele!És annyira nagyon örültem a jo hirének!!!!Igazán megérdemelte már!

KépKépKépKép
aniko24

Wish!
Teljes szivemből gratulálok neked!
Szeretnélek visszatenni a táblába persze csak ha te is ugy gondolod!Hogy hagy gyönyörködjünk a zebrádban!

KépKépKépKép
aniko24

Wish!

Nagyon szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen szerdán! És persze ide is felteszem a szerencsehozódat:

Kép

Csütörtökön nem kell írni, elég, ha egy számot bepöttyintesz, hogy egy kettő vagy három :-)

tjuca

Wish!
Én szeretnék neked eggyet küldeni! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Hát senki nem ér rá? :roll: Ennyire dóóógoztok, csajok? :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Évi!
Én nem dógozok, csak főzök, meg játszok a gépen:mahjongg-gal
Mit csinálsz?Mit főztél?

Kép
pankaa

Évi!

Mi most próbálunk ma harmadjára kimenni sétálni, de most már hajthatatlan vagyok. Hol Kinga alszik el a nyügizésbe, hol az eső ered el, de mindig eljátszuk, hogy beöltözünk űrhajósnak, levetkőzünk.
Tényleg mit adsz ilyen zord időben a lányra, én tartok tőle, hogy túl sok réteggel megyek ki vele, de így is hideg a lába. Mi lesz télen?

Nagyon jók a képek, jó rátok nézni!!! Azért majd mesélj, hogy a laza elvonási rohamok közti időkben mit csináltatok! :lol:

tjuca

Nagyon rossz híreket hoztam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mátrával beszéltem telefonon. Csökken a vérében a hcg, és nem találják a babát, valószínűleg felszívódott... Nagyon váratlanul ért a rossz hír, így csak makogtam szegénynek a telefonba, pedig segítség kellett volna inkább... Azt mondta holnap jön, és mesél...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jajj Istenem!Miért????????
:cry: :cry: :cry:

Kép
pankaa

Panka!

Nagyon szepen köszönöm, nagyon rendes vagy! Es teljesen igazad van, csak 1 kell a teherbeeseshez! Most mar nyugodtabb vagyok, nem is tudom igazabol miert keseredtem igy el hisz tenyleg javult a szitu.
Megegyszer köszi!

Ja, es nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mindent fözöl :)
Draga Aniko!

Dehogyis keseritettel el! Semmikeppen ne erezd magad rosszul azert amit irtal! Kerlek!
Sajnos en elegedetlenkedtem a lelettel, Te semmi rosszat nem irtal!

De most mar nyugodt vagyok, irtam Pankanak is. Csütörtökön megyünk az andrologushoz, aki majd megmondja a frankot :)
Irtam privit is!

Niki!

Köszönöm Neked is! :)

Cs. Heni! :)

Probalj meg megnyugodni, szerintem meg tul pici, de en elmennek az orvoshoz is abbol baj nem lehet!

Brill! :)

Draga, irtam Neked is privit!
Puszi
jucmuc

Pankaa!
Nézz mail-t!!!! S.O.S.!!!

kacsa14

Jucmuc!
Örülök, ha segítettem :D :wink:
Most megyek, és megeszem amit főztem, mert íííííííííííííííííííííííímádom a töltött paprikát!!!(is) :wink:

Kacsa!
Néztem :roll: , írtam 8)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás, este írok :wink:

Drága Mátra!
Nem hiszem el!!!!!!!!!
Miért??????????????? Kép Kép Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás, este írok :wink:

Drága Mátra!
Nem hiszem el!!!!!!!!!
Miért??????????????? Kép Kép Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok, Lanyok!
Gondoltatok, hogy mar megszabadultatok tolem, mi? AAA, dehogy, csak egy kicsit en is visszafogtam magam, mert rajottem, hogy csak eszem az idegeim azzal, hogy allandoan a babara gondolok. De altalaban vissza szoktam olvasni az egesz termest:), igy hat temeban vagyok nagyjabol...

Matra! Egyutt izgulok veled mig bovebben nem irsz magadrol...es sokat imadkozom erted. Te eros vagy es tudom, hogy barmi legyen is, nem adod fel, ugye?

Pupy, Aniko, Evi es Mindenki: csodalatos, ahogy tudjatok tartani a lelket a tarsasagban, ezert vagyok meg en is itt:) es nem tudom megallni, hogy vissza ne jojjek:)

Friss zebrasok! NAGY-NAGY GRATULA!!! vigyazzatok magatokra es babocaitokra. Veletek egyutt orulok!

Rolunk nagyon roviden: tudjatok, hogy vizsgalatokra kellett volna mennunk... mult hetfon. Csakhogy...azelott szombaton elmentunk Marosvasarhelyre a Felszigetre (rockfesztival:)), vasarnap volt az 1 eves hazassagi evfordulonk, amit azzal unnepeltunk, hogy kint aludtunk a csillagos eg alatt...a romantikan tul hetfo reggelre jol behultem, belazasodtam...igy hat semmi vervetel:(
tehat uszott megint az egesz. Namostmar en annyira beleuntam stresszelodni ebbe az egesz kivizsgalosdi-mesebe, hogy ugy dontottunk a parommal, hogy meg adunk egy kis eselyt a termeszetnek, hisz "csak"szeptemberben kesz 1 eve, hogy probalkozunk.
Es nalam most 37. cn., teszt penteken. Ja, peteeresem kesett egy hetet, de legalabb volt tuszorepi, amit a doki bacsi meg is allapitott szepen. ez is valami, nem?

kosz, hogy meghallgattatok! hamarosan jovok, remelem jo hirek fogadnak!
PUSZI MINDEN KEDVES CSAJOCANAK!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Hat a vonalzom nem mervado: max. 37 napot ad a lilypie, en meg pont azon vagyok, de mi lesz holnap? Majd keresek masat:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok lányok!

Látom mindenféle hírre jövök haza :) :(

Wish!
Neked külön gratulálok,hiszen annyit szorítottam neked, és végre neked is. :lol:

Mátra!
Nem is tudom mit mondjak!

Heni, Kacsa!
Nektek is nagy-nagy gratula !!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj nem nagyon tudom magamat összeszedni babanetileg, de megpróbálom.

Kép
narco

Nomibogi!
Tényleg rég voltál már, de jó hogy jenlentkeztél.
Lehet, hogy a stresszmentesség hatásos lesz, ha a mostani hónap nem lenne az :wink:
Majd írdd meg az eredményt, erre mindig nagyon kíváncsiak vagyunk!
Meghűléssel csak óvatosan!Szedsz rá vmi gyógyszert?
Jobbulást!

Kép
pankaa

Koszi, Panka! mar jol vagyok, csak egy kis torokfajas maradt...nem gyogyszereztem, csak sokat teaztam, citromoztam. A lazam is hamar elmult, szerencsere:) Mindenkeppen ti lesztek az elsok kozott, akik megtudjak, ha van valami jo hirem...de hat azt ki kell varni:)
Sok esetrol olvastam, hogy akkor lettek terhesek, mikor mar lemondtak rola...ezt a receptet probalom en is:) Varjuk a poci-keped!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Szia Narco!

Milyen volt a nyaralás?babócák hogy bírták?Írj majd beszámolót.
Hol voltatok pontosan?
Hát igen, volt zebraeső, Mátráért nagyon szorítunk.
Juca pár oldallal előréb írt egy jó kis összefoglalót,ha nem tudsz nagyon visszaolvasni.

Kép
pankaa

Mátra :wink:

Melyik kórházban csinálták azt a nagy felbontásút? Mert elöször a doktornő nekem se látta Petrát a magánrendelésen, aztán beküldött SOS-ben a Shöpfibe, ott nyugtattak meg. Nekem is azt gondolták, hogy méhen kívüli.

Bár ha a HCG is csökken... sajnálom, de előre nézz, és meg lesz a gyümölcse!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?