Helló Jányok!!!!
Én nem nyaraltam, csak nem írtam.
Gyermekem nem engedi. Kb. úgy vagyok mint Timi. Minden időt kihasználok a pihenésre, mert a drága gyermek éjjel 2 óránként szopik, hulla vagyok. Ja és 1-4 között általában csak félálomban alszik, persze nem a saját ágyában, hanem köztünk és mászik fel a fejemhez, kínlódik.
Valósznűleg kevés neki az anyatej, azért szopizik annyit, úgy tűnik állandóan éhes, de hát ugye nem fogad el semmit. Már megtanulta rázni a fejét, csak a szemét nem mozgatja hozzá
nagyon murisan néz ki.
Mozgásban hasonlók vagyunk mint Bubek, bár ő még nem lépeget, viszont feláll a fürdőkádban, felmászik a nyomtatóra (a földön van) és onnan próbálja elérni a modemet. A virág leveleit a szájából vadászom ki, szóval van programom dögivel
Ilba:
úgy látom megkezdtétek a mászást, ügyi ügyi
Coolasa:
a kedvenc unokaöcsém (9 éves koromig együtt laktunk, úgyhogy majdnem olyan mint az öcsém) lánya 1 éves korában 7,5 kg volt, pedig 1,5 évig szopott. Ma sem nagyevő, nagyon kis karcsú kislány, majd rakok fel róla képet, de semmiképp sovány, és soha nem vizsgálgatták. Pedig apuka, anyuka kifejezetten nagyobb darab, sőt anyuka 175 cm körül van. Szóval lehet még a lányod kétméteres vizilabdás
Dia:
nagyon klasszak a nyaralós képek, gondolom kint elfelejtődtek az itthoni problémák.
Kocsilopás
egész higgadtan nyilatkozol róla, engem megütne a guta
mi is kocsit akarunk cserélni, de én nem engedem apát újat venni, bár nem is akar, sőt még a favorit márkákat sem, amit gyakran lopnak. Persze így is megtörténhet, de az borzasztó. Volt cascotok?
Bubek:
szupi fotóitok vannak, Marcinak sok puszi, remélem nemsokára találkozunk.
Sasha:
Gabinak olyan szép haja van, miért vágattad le? tök aranyosak a babós képek. Asszem elkelne nektek egy új klaviatúra
Bár így duplán szórakoztató az írásod
Ha visszajön a jóidő, lesz újra találka? Bár mi nemsokára megyünk a Balatoni telekre nyaralni. A házikó felújítása apának nem olyan sürgős
Egy kicsit ő is akar pihenni. Mondjuk igaza van, csak én már úgy szeretnék ott lakni.
Na majd folytatom később, mennem kell a varrónőhöz.
Pá.