Új privát üzeneted érkezett!

Helló Jányok!!!! :D :D :D

Én nem nyaraltam, csak nem írtam. :D Gyermekem nem engedi. Kb. úgy vagyok mint Timi. Minden időt kihasználok a pihenésre, mert a drága gyermek éjjel 2 óránként szopik, hulla vagyok. Ja és 1-4 között általában csak félálomban alszik, persze nem a saját ágyában, hanem köztünk és mászik fel a fejemhez, kínlódik.

Valósznűleg kevés neki az anyatej, azért szopizik annyit, úgy tűnik állandóan éhes, de hát ugye nem fogad el semmit. Már megtanulta rázni a fejét, csak a szemét nem mozgatja hozzá :P nagyon murisan néz ki.

Mozgásban hasonlók vagyunk mint Bubek, bár ő még nem lépeget, viszont feláll a fürdőkádban, felmászik a nyomtatóra (a földön van) és onnan próbálja elérni a modemet. A virág leveleit a szájából vadászom ki, szóval van programom dögivel :D

Ilba:
úgy látom megkezdtétek a mászást, ügyi ügyi :)

Coolasa:
a kedvenc unokaöcsém (9 éves koromig együtt laktunk, úgyhogy majdnem olyan mint az öcsém) lánya 1 éves korában 7,5 kg volt, pedig 1,5 évig szopott. Ma sem nagyevő, nagyon kis karcsú kislány, majd rakok fel róla képet, de semmiképp sovány, és soha nem vizsgálgatták. Pedig apuka, anyuka kifejezetten nagyobb darab, sőt anyuka 175 cm körül van. Szóval lehet még a lányod kétméteres vizilabdás :P

Dia:
nagyon klasszak a nyaralós képek, gondolom kint elfelejtődtek az itthoni problémák. :) Kocsilopás :twisted: egész higgadtan nyilatkozol róla, engem megütne a guta :evil: mi is kocsit akarunk cserélni, de én nem engedem apát újat venni, bár nem is akar, sőt még a favorit márkákat sem, amit gyakran lopnak. Persze így is megtörténhet, de az borzasztó. Volt cascotok?

Bubek:
szupi fotóitok vannak, Marcinak sok puszi, remélem nemsokára találkozunk.

Sasha:
Gabinak olyan szép haja van, miért vágattad le? tök aranyosak a babós képek. Asszem elkelne nektek egy új klaviatúra :P :P Bár így duplán szórakoztató az írásod :) :)

Ha visszajön a jóidő, lesz újra találka? Bár mi nemsokára megyünk a Balatoni telekre nyaralni. A házikó felújítása apának nem olyan sürgős :roll: Egy kicsit ő is akar pihenni. Mondjuk igaza van, csak én már úgy szeretnék ott lakni.

Na majd folytatom később, mennem kell a varrónőhöz.

Pá.
Vendég

Hali

Nem szándékoztam ám este olyan morci lenni, de kicsit bosszankodtam a billentyűzet miatt. :lol: És most ezt nézzétek!!!!! ??? Simán működnek azok a billentyűk amik tegnap nem. Ezt most nem értem ám . A sima w azért towábbra se működik.

Eszti!
Hát nem, az biztos, de ahogy látod kialudta magát a billentyűzet is :shock:

Tücsi!
Nem baj, Gergőcske majd eszik, ha akar és ha igazán éhes lesz. Úgy tűnik nekem, inkább fogacska jön. Mióta csinálja ezt az éjszakai nyűglődést? Nem reklámozni szeretném én a Panadol Baby-t de én adtam a gyerkőcöknek. Nem állandóan, mert nekem úgy tűnt a fogak is turnusokban "zizegenek" okoznak panaszokat. Gabinál is meg a Daninál is úgy wolt, hogy 2-3 napig nyafi wolt éjjel, és utána elmúlt, pár nap esetleg 1 hét után újra beindult, de a foga csak kb a 3. ilyen után jött ki. Így én abban a 2-3 napban este adtam nekik Panadolt. Több okból is hasznos wolt. A gyereknek nem fájt ahogy jött a foga, így ő tudott aludni, és én is.
Örülök, hogy jót szórakoztál az előző írásomon. :lol:

Ilyen, amikor egy közel 4 éwes birtokolja a nap legnagyobb részében a "monigépet" és teleönti lötyiwel.

Hú én már a hálózsákot is ráadtam a Gerire! Jó kis hüsi wan.
Gyerkőcök jól érzik magukat a nagyinál, mamánál. Ennek örülök. De miért wan az, hogy most olyan bitang lusta wagyok? Tegnap szinte semmit se csináltam.... de legalább fél 10-ig aludtam :lol:
Geri nagyon édes, most is játszik a BabyGym-mel. Nagyon tetszikneki. A másik kettő meg mindig síkitófrászt kapott tőle, mert nembírták a szájukba wenni a játékokat, a Geri meg még hangosan newet neki :lol: De édi. Most épp dumál hozzá...

megyek agyonpuszilom

Kép
sasha

Ja igen,

Tücsi!
Azért wágtam le a Gabi haját,mert nem hagyta fésülni és mosni se hagyta. A képen is épp nagyon kócos, kis torzonborz. Aztán abban az időben a gyerekek a játszón a newét azt nem mind tudta, de ha megláttak minket már kiáltottak, hogy jön a "Homokszóró". El tudod képzelni, egy-egy nap után mennyi homok wolt a fején??? Wastagon a fejbőrén és csak a második-harmadik öblítés witte le teljesen, a gyerek meg üwöltött, hiába mondtam neki bármi tippet, hogy mit csináljon. Úgyhogy meguntam és letoltam neki. Így a homok az első mosással lejön. Bár azóta már felfogta, hogy mit kell csinálnia a hajmosáskor, hogy ne menjen a szemébe és ne érezze úgy hogy belefullad a zuhanyba...
Fogunk egy kis kéztörlő törülközőt és a szeme elé tesszük. Ő fogja és meg mosom, így minden oké már. A haja meg olyan szinten bedúsult, hogy csak na! Így röiden is folyt róla az izzadság.

na megunta a baba a babatornáztatót.

Kép
sasha

Az éjszakánk ismét katasztrófális volt. 11, 2, 5, 7 így keltünk. 7-kor már vissza se aludt :shock: És egész délelőtt nyűgi volt, sehogyse jó neki, ölben sem. Most alszik, úgyhogy én is sietek kicsit pihizni.

Undorító ez az idő, nem száradnak a ruhák, a gyerekre lassan pufajkát kell adnom :shock:

Coolasa,
nem értem a dokik aggodalmát. Nem az a lényeg hogy hízik Noki? Mindenki más-más alkat. Mit kell ezen ennyit problémázni? A gimiben majd minden csaj Nokit fogja irígyelni, hogy ő az egyetlen, akinek nem kell kiadnia magából a kaját, hogy karcsú maradjon :lol:

Bubek,
sziaaaa! Örülök, hogy jól éreztétek magatoka! Gratula Marcinak az ácsorgáshoz!

Ilba,
Elvismozgású rongyláb-Beni nagyon édi!!!

Gabi,
asszem mi is ilyen széket fogunk venni, csak mi kerek háttámlájút szeretnénk. Nem vagyok hajlandó 30-40 ezret kiadni egy etetőszékért, pedig tetszenek azok is.

Tücsi,
már azt hittem, tényleg leléceltél! :cry: :lol:

Mindenkitől bocs, most megyek, némi nasit magamhoz veszek és lefekszem a tv elé. Kb. másfél órám lesz (remélem) a pihire.

Kép
mancs

Helló!

Mancs!
Ne is mondd! 2 napja tele a benti szárítóm uganazokkal a ruhákkal és még félig sinsenek megszáradwa. :evil:
Etetőszék ügben érdemes körülnézni. Nekünk Brewi (sima w-el )Pony-nk wan. Nem dönthető a háttámlája, egy tálcája wan, de két kézzel lehet leszedni, biztonsági öw mondjuk alap... Stabil és 10. ezer alatt wettük. és már 2 gyereket kiszolgált. Én is pont azért nem wettem a PPPP-t meg anno, mert sajnáltam rá anni pénzt, de ha tudtam wolna, hogy lesz még 2 gyerekem ilyen gyors egymásutánban akkor talán... De az élet kiszámíthatatlan.
Éjjeli kelésekért nem irigykedem, csak bíztatni tudlak, hogy egyszer minden rossz után jó köwtkezik.
Utána is nézek, hogy most mennyi a Brewi Pony

pusz

Kép
sasha

Sziasztok!

Tegnap délután mi is megjöttünk, most végeztem a visszaolvasással. Van rengeteg képem is, majd kicsinyítek, rakosgatok fel. Bár a Balaton parton nyaraltunk, strandra nem jutottunk le, de ezen kívül végül mindenhol voltunk ahova menni akartunk. A strandot nagyon bánom, ilyen szép tiszta, magas, közel harminc fokos vízzel nem nagyon fogunk sokszor találkozni.

Sasha,
látom, élvezed te is az egygyerekes anyaságot. Én is totál ellustultam, amikor csak Leventével voltam, szőnyegpucolás, kárpittisztítás és egyéb nyalánkságnakvaló betervezett programok mind elmaradtak.

Basszus, Benedek feléri a kilincseket, és nyitogatja az ajtót!!!! Párom reakciója: "hajjajjj!!!"

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Mancs!

Most 14.000 forint a mi etetőszékünk, de lehet csak a netáruházban.
Itt a leírása és maga a szék képe is, bár gondolom, hogy az "olcsósága" miatt írták azt a sok baromságot, miszerint hétégi házakba és a nagyihoz ajánlják... Persze, otthonra wedd meg a 30.000-est..
http://www.babashop.hu/catalog/product_ ... cts_id=619

Kormi!
Hogy-hogy nem fürödtetek a Balcsiban??? Ez nagy wétség ám! Pláne hogy így elromlott az idő, irgum-burgum! :twisted:
Ahha! Akkor ezentúl ti is kulsra zárhatjátok a bejárati ajtót, de úgy tűnik szerencsések wagytok, hogy így derült ki. Nálunk akkor wettük észre, hogy a Gabi ki tudja nyitni az ajtót, hogy lelépett. Szerencsére panelban laktunk, így nem közwetlen a szabadba jutott, bár a sok lépcső se épp weszélytelen, főleg, hogy már 2 emeletet felmászott, mire walakinek feltűnt, hog eltünt a gyerek.... éééés az ajtó is nyita...

Kép
sasha

Sziasztok!

A hétvégén megint átrendeztük a lakást,Szilvi különalvása érdekében.Tudom,hogy hagyhatnám sirni a kiságyában ,egyszer úgyis megszokja,de erre képtelen vagyok,nem birom a sirását hallani.
Szóval,most úgy csináltuk meg,ahogy Bubekéknél van:rács levéve,és odatolva a mi ágyunkhoz.Igy a nagyszoba egy óriási hálószobára hasonlit,elég ronda ,de a célért mindent!
Ma éjszaka már igy aludtunk és most csak kétszer kelt fel szopizni,kétszer pedig én tettem vissza a helyére,mert átmászott hozzánk.De nem tiltakozott mikor átpakoltam.Végre én is kinyújtóthattam a saját helyemen.

Délelőtt elmentünk a postára és vásárolni,persze a legnagyobb esőben!Gyereken az esővédő,hogy legalább őt védje valami,igy is mindig kikukucskál alóla.Egy öreg néni megkérdezte,hogy kap a gyerek levegőt alatta? :shock: Mondtam,hogy eddig még mindig időben hazaértünk,mielőtt megfulladt volna :D
Mikor már majdnem hazaértünk akkor vettem észre,hogy az egyik cipőjét elhagyta,persze nyomás vissza.Meresztettem a szemem a visszaúton,persze sehol,bosszankodtam,hogy kinek kellene egy fél pár szandi.Végül a boltban találtuk meg,valaki leadta a pénztárnál!
Ennyit a mai délelőttről :wink:

Sasha:
Gabi a göndör fürtjeivel nagyon édes,de megértem,hogy levágtad neki.Majd nagy korában ezzel hóditja a csajokat!A családban kinek ilyen göndör a haja?

Dia:
Igen én kérdeztem!Látom azért vettetek egy pár dolgot! :D
Végül a párod jobban lett a nyaralás alatt?
Neked miért csak az arcod és a karod sült le?Csak ez látszott ki a tengerből? :D

Gabi:
Gratula a keresztelőhöz!!Livi nem fázott a vékony rucijában?Nem volt egy fergeteges jó idő!A képeket én is várom!
Remélem azért találkozunk valamikor!

Mancs:
Csupasz pisztolyt én is néztem!Nagyon király volt!
Petike jól tűri a vele való szórakozást! :D
A virággal a fején nagyon édes!

Bubek:
Jó,hogy Ti is megjöttetek!A képek alapján nagyon nyugis és szép helyen voltatok.Szúnyogok nem voltak?
Marci haláli milyen ügyes!

Tücsimami:
Űdv kedves sorstársam!Lehet,hogy tényleg a foga zavarja Görgőcskét!
Ja megtaláltam a mesekönyvet!Helyesebben Szilvi hozta elő valamelyik nap!Úgyhogy a következő talira viszem!

Kormi:
Üdv újra itthon!
Várom a képeket!

Kép

Kép
novum

Ilba:

Beni magától állt fel?A leesés nem semmi!Látszik,hogy ő is meglepődött! :D

Coolasa:
Lehet,hogy Noki nem kiloban hanem hosszúságban fejlődik! :D Ezt nem nézte meg a doktor néni?
Különben szerintem rád is hasonlit!Mármint a kislánykád! :D

Kép

Kép
novum

Helló!

Na, Mancs asszem fiaink összebeszéltek: ki készíti ki hamarabb az Anyucit??? :evil:
Már két napja nagyon nehezen alszik el, tegnap is 40 percet cicizett este, mikor már majd elaludtam, leraktam és mire mentem volna aludni, már hason keresztben nyűglődött. Pedig ilyet nem nagyon csinált régebben. Aztán másfél óránként éjjel is kelés, és fél7-kor megint hason keresztben találtam, ahogy kómásan veri a rácsba a fejét, mert persze keresztben már nem fér el. És nagyon nehezen aludt vissza, végül mellettem, aztán mikor felébredtem, hogy zsibbadok, mert kitúrt, akkor visszacsempésztem az ágyába. De fél9-kor már fent volt végleg.
Most aludt el, eddig nyávogott. Huhhh!

Sasha,
A fiúk nagyon egyformák, csak Gerinek tényleg hosszúkásabb a feje picit.
Jó szórakozást a billentyűzettel! :lol:

Dia,
Hogy van Domi???
Beni is kapott DVD-t az Intersparból! Vukot és Kockásfülő nyulat.
Tök jó dolgokat vettetek kint!
Jajj, én is úgy mennék tengerhez, ez az idő … totál kivagyok. Én imádom a nyarat!

Mancs,
Én láttam a F1-et, illetve tettem-vettem, de ment a TV.
És Te láttad az úszást? :wink:
Én is Arielt használok, de nekem nem minden jön ki a pelusból. Tegnap pl. a spenót se. Be kell majd áztatnom.
Én szívesen odaadom a kuponokat, csak jöjjön meg az a k…va újság már!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Férjurad nem semmi! A 3. kép szuper jó!!! Az az arc! :D

Bubek,
Helló újra itt! Tök jó ez a ház, szép helyen van. Béreltétek, vagy mentetek valakihez?
Gratula Marcinak.

Tücsökmami,
Jó rólatok hallani!
Múltkor mentünk a Megyeri úton és néztem merre lehet a házatok. A temetőn túl van, ugye?

Kormi,
Várjuk a képeket!

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
kis rásegítéssel. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek, itt vagy éljeeeeeeeeen! Nem emlékszem, ez a gyékényesi rezidencia rokoné, vagy bárki kibérelheti? Észbontó…
(Röviden: Nokit azért kellett szúrni, mert az orvos nem hisz a szemének, hogy minden labor eredmény negatív, ha csak 10 dekát hízik hetente.)

Sasha, máskor ne engedd oda Gerit a PChez, éjszaka felkelt, és írogatott mindenfélét y meg m meg enter nélkül….

Tücsi, hát ez a lehet-még-a-lányom-vizilabdás pont úgy feldobott, mint mikor kojak-brigádnak titulált minket itt az egyik apuka (mint ha nem tudnánk pontosan melyik, hah!)

Kép Kép
coolasa

:?: :?: :?: A tököt hogy csináljátok? Nem lesz krumplival tök ( :lol: ) íztelen???

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:

Én a tököt már nem krumplival csináltam,mert úgy tényleg semmi ize.Kapor,tápszer,kicsi vaj.Eddig.Most már a mienkből kap.

Kép

Kép
novum

Timi,
köszi, akkor be kell szereznem kaprot. Kaphat már szerinted Beni?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja! És valamilyen gyümölccsel nem lehet keverni? Mármint nem passzol valami hozzá szerinted?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, valami édes nem illik hozzá, pl alma szerinted? Hangzásra jó..

Kép Kép
coolasa

Mondom én, aki töpörtyűkrémet reggelizik....felejtsd el..

Kép Kép
coolasa

Ilba:

Kaphat már a kajájába fűszernövényeket:petrezselyem,kapor,stb:

Gyümölcsöt nem tudok,de lehet,hogy az alma nem rossz ötlet.

Kép

Kép
novum

Novum: ugye ugye????? Alma. Mondom én. Még a végén kiderül, hogy nincs is elfajzott ízlésem. Tényleg, Ilba, a tököt egy kis töpörtyűkrémmel keverni? Na?

Kép Kép
coolasa

na hali-gali,

üdv. Bubek
örülök, hogy jól telt a nyaralás :D

Zsófi új tudománya, hogy seggel letolat az ágyunkról :lol:
Már kezd nagyon önálló lenni.

Megevett egy kinder tejszeletet. Nagyon ízlett neki.
Tegnap anyu főzött tök főzeléket, hát határozottan elutasította a kisasszony :lol:
Új kedvenc az abonett. Adok egy szeletet a kezébe és szépen elmajszolja :lol:

Valamelyik nap (lehet már 2 hete is volt) nézegettem a régi hozzászólásokat. Hogy, hogy megnőttek a gyerekek. Nagyon megy az idő.
Domi is milyen picuri volt. Róla még nem is láttam ilyen kicsi képet.

Zsófi 2 hónap múlva 1 éves lesz
:roll: :shock: :shock: :lol:
öregasszony :lol: :lol: :lol:

na megyünk ebédelni, mert most kelt fel a kisasszony

Kép

Kép
sajtine

szaisztok

coolasa
annyira nem kell félni a lecsapásoktól, ugyan gyakorinak tűnik ittllétem, de nem vagyok percre, sőt, órárakész sem (azé ez mégiscsak az anyukákról/babákról szól), sőt nem is nagyon olvasok vissza, max. átfutom, persze BHodrogi Feri nevére felfigyelek. Szóval a kis vitriolos ztollacskád még mindig neked forog a legjobban, pláne, ha nem vagy "zavart" :)
ja:felejtsd el... láttad a Fedőneve: Donnie Brasco-t?

az etetőszékkel végül is még ráérünk, kicsit kényelmetlen lenne Mancsnak etetőszékben ülve cicire tenni Petikét :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

gyönyörű a helyesírásom ma, természetesen Bhodrogi helyett Bodrogira gondoltam és ztollacskád helyett tollacskádra.

lehet,hogy kölcsönkérem Sasha billentyűzetét, legalább lesz mire fognom

Kép
Kép
mancsbá

Mbá: Fedőneve: Donnie Brasco-t még nem volt szerencsém...vagy csak komolyan vettem saját felszólításomat, és elfelejtettem.
A "Bhodrogi" tudjuk ám, hogy nem csak elírás volt, a Mahhncs csahád biztos ilyen ahisztokhatikus (mellesleg miközben ezt írom, enyhén eltartom a kisujjamat)

Kép Kép
coolasa

Gabus, megnéztem a céges oldalt, szépek az előszoba és konyha fedőnév alatt lévő referenciafotók, a legújabbak ismerősek is voltak, mintha már láttam volna őket 3 babanetes oldallal ezelőtt....

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Nokinak boldog hófordulót, Dominak boldog névnapot így utólag. (Én is láttam a domonkost, de a fene se gondolta volna, hogy nix dominik.)
Gabus, sirály lett a kéró! Jó látni a változást. Gondolom, most a fáradtság mellett azért van nagy örömködés. Livi új frizurája is szupi és a kukoricacsutka rágcsálós kép is!
Eszti, sajnálom, hogy ilyen rossz szunyogélményben volt részetek :( Mit jelent az, hogy élénk színek a PPPP-nél? És mennyiért osztogatják?! Lassan mi is etetőszékben gondolkodunk.
Ilba, én nem tudom megnézni a videókat :cry: Ja, légyszi oszd meg velem a babaülések titkát amit pár napja mondtál. Plííííz!
Coolasa, látom az ismétlés a tudás,....anyja. Mert az adott Kismamalinket én is csatoltam már neked :wink: Lehet nem jelenik meg mindegyik hsz-om? :shock:
Az én védőnéni-dokink a heti 10 dkg-t tartja alsó határnak, amit mi ugyebár mesze teljesítünk :roll:
Sasha, érdekes ez a w-s írás :D Lehet valami édes ragacs került a billentyűzetbe? Én egyszer így tettem tacsra a mi billentűzetünk, de azóta már lett másik 3 :lol:
Sajtine, ez a járókás kép CSÚCS!
Mbá, nagyon sajnálom, de ha nem leszel címlapon, akkor kimarad az életemből továbbra is a Blikk :!:

Most mennem kell, mert Szonja nem nyugszik. Esküvőn voltunk és örült, hogy mindneki mosolyog rá meg beszél hozzá. Most tök uncsi, mert csak apa meg anya van mellette,.... Ja, párom szabin. Gondoltam könnyebb lesz, de egyenlőre nehezebb, mert utána is pakolni kell és még a gép elé sem ülhetek, mert foglalja a helyet :evil: Szerdától megyünk Sopron közelébe,...remélem megússzuk szunyogok nélkül!

N.

Kép Kép
natasa1975

Heló Bubek, heló Tücsimami.

Hát akkor csatlakozunk a horror éjszakához! :( Óránként nyűglődött Bence, de szopizni csak kétszer kelt fel. Amúgy visszaaludt, de hallottam, hogy állandóan nyikorgott. Nem sírt, de hallottam, hogy mozgolódik, aztán aludt tovább. :roll: Remélem, csak ezt a hülye időt érzik meg a gyerkők....

Ilba, az én táblám szerint 7 hótól mehet a kapor, metélőhagyma, zellerlevél, és kiskanál étolaj is akár.
8 hótól pedig egy csomó más fűszer is, kis mennyiségben: bazsalikom, kakukkfű, lestyán, szóval nem kell feltétlenül ízetlent enni.

Timi, szerintem jó választás ez az alvás módszer, szépen lassan meg csak külön fog aludni. Sírni én sem tudnám hagyni.

Coolasa, amúgy Noki meghízza a heti minimumot, akkor meg mi a gáz?
Vendég

Eszti, a "meghízza a minimumot" mondatot a dokink "csak a minimumot hízza meg"-ként értékeli.

Kép Kép
coolasa

Hali!

Kaptam új billentyűt, hurrá!!

Novum!
Gabi a göndör haját apukámtól és a párom anyukájától is örökölhette, sőt a páromnak sem valami egyenes a haja, ha teheti akkor neki is kunkorodik...
ehh már mennem is kell

Kép
sasha

Na újra vagyok!
Élmény az új billentyűvel írni, mostantól bármi hiba van, az elírás. 1 hétig minimum, utána jönnek haza a kölkök, hogy újra beleöntsenek valami cukros lötyit, de szerintem elég, ha folyadék kerül bele az érzékelők már attól tönkremennek.

Mancsbá!
Hát a legutóbbi írási stílusom elég durva volt, azt hiszem a két apró elírásodat mindenki elnézte és értette 1 kivételével ....khm segítek: Coolasa volt :twisted:

Coolasa!
Most utoljára írok Neked erről a témáról, mindannak a tudásnak a birtokában, hogy úygis a dokinénidre fogsz hallgatni, nem rám mezei anyukára aki a Kismama magazinból szerizi az infóit, meg a netről.
Szóval én (tudom, te nem én vagy) megmondanám a dokinak, hogy hagyja már békén Nokit. Ha minden lelete negatív és a kicsi lány jó kedvű, jól alszik, akár egész éjszakán át és van elég pisis-kakis pelusa és mégha keveset is, de GYARAPSZK akkor hagyja békén és könyvelje el, hogy ő ilyen és ilyen is marad és minden bizonnyal ő lesz az aki ha megeszik vacsira egy egész vadkant, pár óriás sült krumplit és mellé pár töpörtyűkrémes deszkát, akkor se kell fogyókúráznia.

hahh, dinnye evés van, megyek.

Kép
sasha

Sziasztok!

Mi is megjöttünk tegnap este. Nagyon jó volt otthon. Voltunk sokat strandon Ádi kedvenc medencéje az 1,4 méteres nem ám a gyerek. :lol:
Sokat fejlődött már megül egy darabig ha ülve leteszem. Már nagyon üresen mászik (ennek következtében egyszer lezúgott az ágyról megint, átmászott a támasztékon és kiharapta a száját). Még nem tökéletes, de nem gurulva jut el a kiszemelt helyre. Néha mintha azt mondaná anya. (de lehet zizi vagyok)
Etetőszéket mi is vettünk. Chicco Happy Snak nagyon jó akciósan a babaországban 17 e. http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... _chicco204

Arra nem is vállalkozom, hogy visszaolvassam az elmúl két hét történéseit. Majd képbe kerülök egyszer.

Ádi sem alszik mostanában, a legjobb, ha egy éjszaka kétszer kel fel. Az átlag úgy négy öt ébredés. nem tetszik neki a kiságy szűkössége. vagy éhes?

Még jelentekezem!

Üdv. Mariann és Ádusz

Kép
vanília

Mancsi,
kerek háttámlájú fa etetőszéket nem láttam sehol. De attól még lehet, hogy van, csak szólok, hogy ne érjen váratlanul, ha esetleg nem találtok.

Timi,
hát ez tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mostmár tuti nem kell sok idő, és Szilvi látni sem akar titeket éjszaka! :lol:

A ruci alá adtunk rá egy hosszú ujjú fehér bodyt, fehér harisnyát, hazafelé meg plussz egy fehér kardigánt. Az a templomban nem kellett, mert fűtött volt.

Sétára bármikor kapható vagyok! Sms! Vanília, ez rád is érvényes!:wink:

Ilba,
Beni felállt???????!!!!!!!!!!!! Már megint nem olvastam el egy hsz-t?:oops: Hát gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha Beni nyűglődik, próbáld meg a gélt, hátha mégis az ínye fáj. Nem ártalmas, szal nem baj, ha nem fáj és adsz neki. :wink:
A tökbe nyugodtan tehetsz egy kis majorannát vagy kaprot! Ja, meg husit.
Nemtom milyen tököt adsz neki, de a mireltbe szoktak csomagolni kaprot is.

Sasha,
asszem azt a hsz-t benevezzük a Babanet legérdekesebb, legtanulságosabb legstb. hozzászólásának!!!!! Király!!!!!!!! :lol:

Sajtiné,
Livi meg a zserbót ette volna el előlünk vasárnap, ha gonosz módon 2 szelet után nem tiltjuk le róla...
Nekünk is tök fura, hogy a "mennyi idős" kérdésre már nem aszongyuk, hogy akárhány hónapos, hanem, hogy 1 éves! Tök buli! Az már más kérdés, hogy mindenki csodálkozik rajta, hogy ez a kis töpörtyű 1 éves. :D

Keresztelős képekhez még egy kis türelmet kérek, nem kaptam meg én sem még őket. A terített asztalnál ülő rokonság gondolom nem hoz lázba senkit, így ezzel az egy szem ajándék bontogatós képpel szolgálhatok: Kép

(Ilba, látod az izmos karomat?) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanilia,
nagyon tetszik az etető széketek!!!

Gabuska,
én látom az izmos felsőtested :lol:
lécci ne verjél meg minket :lol: :lol: :lol:

remélem visszatér a jó idő, mert nemsokára megyünk nyaralni :roll:

Mondjatok lécci kaja ötleteket, mert már kifogytam
spenót, krumpli, répa, husi, kelkáposzta, finom főzelék, ezeket már unom
ja, és ne komplikáltat, mert nem vagyok egy konyha tündi-bündi :lol:

Kép

Kép
sajtine

Gabi,
van lekerekített háttámlájú etetőszék, lehet itt nálunk is kapni a Petőfi utcában az Elefániban. Csak ami a múltkor volt, annak nem tetszett a színe. Mármint a huzat színe.

Coolasa,
én nem értem a dokidat, de ezt már asszem mondtam. Bár a miénk se jobb, mindig mondogatja, hogy hízhat még Petike :evil:

Ilba,
akkor duplán drukkolok, hogy megjöjjön az újsi :) Küldd már el nekem lécci a gyereküléssel kapcsolatos infókat! Köfike! :)

Este lefektetjük őfelségét és megyünk a Szerájba gyrosozni! Hurrá! Azért úgy időzítünk, hogy 11-re itthon legyünk, ha netán ismét nyígna :shock:

Holnap 10-re megyünk tanácsadásra meg szurira. Kíváncsi vagyok, mennyit szedett fel Petike. Most sztem tutira több, mint 50 dekát. Ugyanis eddig ez volt, havi 50 deka.

Páááááá!

Ja, ma a munka hőse voltam: mostam, teregettem, vasaltam egy csomót, port töröltem, fürdőszobát takarítottam.... 8) Baromi büszke vagyok ám magamra! 8) :oops: :P És tervbe vettem, hogy sütök muffint is szerdán.

Apropó, muffin :!: :
a múltkoriban szóba került a marcipános muffin, nekem van 2 db marcipános muffinreceptem (most vettem észre) ha vkinek kell, szívesen megosztom vele!

Kép
mancs

Sajtiné,
nektek kell, mármint felnőtt kajaötlet? Vagy Zsófinak? Mert abban sajna nem tudok segíteni. De ha Nektek kell, van 1-2 egyszerű recept a Stahl oldalán is. Nekem megvan a 30 perces könyve (Asszem a címe: Gyorsan vmi finomat) én abból szemezgetek, mert tényleg hamar kész, és könnyű. Én se vagyok konyhatündibündi :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Gabi, ezen a képen frenetikusan jók a karjaid. :lol: Ne értsd félre, és senki se, nem pártoltam át a csajok felé, de ezen a képen Gabi karja tényleg nagyon faja. Ezt vedd bóknak. :) (remélem tényleg a tiéd..... :oops: )

Coolasa, Nokidoki :x

Mancs, jó kaját nektek. Szeráj nekem is nagy kedvenc. :) Mondanám, hogy ugorjatok be, mert itt van egy köpésre, de valószínű én akkor már igen csak bőrszemüvegben vagyok. (köszönhetően a tegnapi horror éjszakára).

Ilba, én is megnéztem a videot, nagyon ügyi Beni, Marcival és Görgőkével egyetemben!!! :)

Sajtiné, esetleg tök, pasztinák, padlizsán, rizs? Lassan jön a gesztenye is, azt is komálják a kölykök. Amúgy fogalmam sincs. Van az gyerekszakácskönyv, amit a két Barátok köztös csaj írt. Abban nincs valami ötlet?
Vendég

Kép
mancs

Sajtiné,
cékla, kelbimbó, brokkoli!

Mancsi,
ez pont olyan, mint a miénk, kiv. a háttámla! :D

Eszti,
ez visszafelé sült el, gondoltam, most lehet viccelődni a "brúszvillisz" karomon, erre tessék! Ha esetleg mindketten elválunk, megpróbálhatjuk együtt! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nincs itt senki? :cry:

Mondjátok, hogy nem a Piedonét nézitek! Én szeretem, nade 52289427621-dik alkalommal! :twisted:

Nyeeeeeeeembaj, addig teszek fel még képeket! Tessenek parancsolni:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Tücsökmami!
2 éve amikor történt az eset,nem voltam ennyire higgadt.
Annyira felidegesítettem magam,hogy majdnem megszültem Domit,még aznap este kórházba kerültem. :evil: ráadásul péntek 13 volt...... :evil: :evil:
Volt cascónk,de így is 1 millát buktunk rajta. :cry:

Mariann,Kormi!
Üdv újra itt!képeket kérünk! :wink:

Ilba!
A változatosság kedvéért most rekedt lett reggelre Domi.
:evil: Nem tom azért e mert tegnap kikönyörgött egy jégkrémet :oops: ,vagy azért mert mindig kitakaródzik éjjel és elég hűvös volt. :roll: Mindenesetre ma badyt és hosszú pizsut kapott a herceg. :wink:
Nyugi,gyorsan elmegy ez az év és jövő nyáron Ti is utaztok valami tuti helyre. :wink: Akkor majd én fogok irigykedni... :P

Timi!
Aha,vízalatt tartottam a hab testemet. :lol: :oops:

Mindenkinek pá!Dia

Kép
Kép
lldicsi

coolasa

a helyedben megmagyaráznám a dokinak, hogy a heti 10 dekával és havi 1 centivel számolva 18 évesen 93,6 kiló és 2,16 méter lenne leánygyermeked, úgyhogy ne legyen elégedetlen!

Kép
Kép
mancsbá

Sasha, neked teljesen igazad van, de én egy ilyen tök vagyok, aki csak ül a fűben, és nem mer ellentmondani a dokinak.
Igazából, amiért nem szólok rá az az, hogy az ö aggodalma engem nem frusztrál, viszont mindenkinek, így még neki is, szüksége van arra, hogy fontosnak és a munkájában kompetensnek érezze magát, még ha egyes Nokianyukák valójában úgy is gondolják, hogy jelen gyerekorvos leginkább ahhoz ért, hogy ha lázas a gyerök akkor lázcsillapítót írjon fel, ha meg köhög, akkor az elleni szert, semmi több. Szerintem annál, hogy kioktassam, fontosabb, hogy helyesen ítéljem meg a képességeit, és tudjam, hogy ha igazán nagy baj van/volna, inkább kihez érdemes fordulni. De megértem, hogy neked, tűzrőlpattant anyának ez a tempó idegborzolóan lassú, és az egész olybá tűnik, mintha egy brazil folytatásos szappanoperát néznél, ahol legszívesebben megrángatnád Alehandrót, hogy mi a fenének nem közli már Luszeszítával, hogy igazából őt akarja elvenni feleségül, amikor pedig írásos bizonyítékok vannak a kezében Pedró Álváró apjának múltbeli sötét üzelmeiről.
Egyetlen mentségem, hogy most megint megemlítettem egy tőmondat erejéig a „Noki=10deka” témát, hogy Eszti rákérdezett.
Úgyhogy szerintem ö az oka mindennek. Ehe.

Gabus, köszönjük a hasznos keresztelős előfutár-fotót...melynek segítségével pontosan feltérképezhettük fejtetődet, Livi kertésznadrágját és valamely – feltehetőleg közeli – hölgyrokonod alkarját. Számítunk további informatív képekre, feltétlenül…

Sajtiné, mondjunk kajaötleteket? Hát, ott van pl. a töpörtyűkrém…. (Nem csodálkoznék, ha legközelebb úgy fogalmaznál, hogy „lányok, kérek kajaötleteket, kivéve coolasa”)

Mancs: „ha esetleg Petike nyígna”…újabb Petikés ige, feljegyzem a többihez, százötezredik sorszámmal.

Kép Kép
coolasa

Mancsbá, köszönöm, ezzel most markánsan megnyugtattál. (Mindjárt, folytatom is a köszönetnyilvánítást, ha végre megtalálom a szívgyógyszerem.)
Natehát, igazán nagyra értékelem ama erőfeszítést, melynek keretében időt, energiát nem kímélve próbálsz lelket önteni belém azzal, hogy Nokit, 18 éves korára mint Magyar Állampolgárságú Bálnát tárod lelki szemeim elé, és csak annyit ígérhetek, hogy amennyiben lehetőségem lesz rá, mindenképp viszonzom majd eme határtalan figyelmességedet.

Üdv:
Coolasa,
A Kojak Baráti Egylet Titkára

Kép Kép
coolasa

Jóvannnna!
Csak olyan idilli együtt játszani a gyerekkel! :lol:

Amúgy annyira röhögtem az írásodon, hogy ki kellett mennem az előszobába.

Viszont a feltérképezésed elég felszínes lehetett, mert nem vettél észre a bal oldalon egy fekete zoknit viselő lábat! :twisted:

Ugye milyen szép Y formájú a választékom? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Büntiből azért is kapsz egy rokonságos képet (bocs lányok!)
Kép

Ha jó leszel, megkíméllek a ki kicsoda beszámolótól!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilbától meg majd kapok a fejemre, fél órája elköszöntem tőle a szkájpon azzal, hogy lefekszem. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

(Ilba, te felhúztad skypon Gabust valamivel? Most rajtunk, szerencsétlen többieken vendettázik a családi album bosszúszomjas felhasználásával..)

Kép Kép
coolasa

Képes Beszámoló, irgalmatlanul sok képpel.

Benedek nagypapával a Somlón:
Kép
Elkezdődött a borosgazda nevelés:
Kép
Szigligeti vár:
Kép
Jó időben Szigliget felett mindig vannak sárkányok és kisrepülők:
Kép
Levente a vár csúcsán ébredt:
Kép
Lefele már így másztunk:
Kép
A pancsoló felfújása kb fél nap volt, tönkrement a lábpumpa, a pancsoló plusz a pumpák képezték nyaralásunk legnagyobb kiadását, összvissz egyszer használtuk:
Kép
A szomszéd cica a lugasunkban, Benedek egyértelműen macskapárti lett:
Kép
A kis mexikói mezőgazdasági idénymunkás:
Kép
Nem könnyű három pasival egy ágyban:
Kép
Hinta a diófa ágán:
Kép
Mégegy hinta az unokatesóval:
Kép
Kapolcson:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Az árusok közül a könyvesnek volt Benedeknél a legnagyobb sikere, csak két könyvvel lehetett leszerelni:
Kép (utána kiderült, hogy apja fia, lámpaoltás után zseblámpával olvasott)

A szigligeti kikötőben:
Kép
A kreativitás csúcsa:
Kép
Az utolsó napi program, az edericsi Afrikamúzeum:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
(itt nincs mihez viszonyítani, a cocák kb arasznyiak voltak, mint a kiscicák)
Kép

Konyec
Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi, cocák rulez! Azonban nem hagyhatom szó nélkül, hogy készülj fel idegileg, miszerint képeidet egyes babanetes anyukák (nem mondok nevet, csak annyit, hogy g-vel kezdődik és abus a vége) esetleg kifogásolják majd, mivel azokon minden szereplő küllemre egyből felismerhető, valamint nem parádézik a fotókon pluszban még 74574738838459 oldalági rokon, ami itt a babaneten tudniillik alapvető követelmény.

Többiek! Ti mivel fecsérlitek ilyenkor időtöket levelezgetés helyett? Alszotooook? Ilyenkor? Petike, ugye nem felejtetted el anyut felkelteni, tudod, 2 óránként, ahogy megbeszéltük...

Kép Kép
coolasa

Coolasa!
Jelentem én eddig filmet néztem de már húúúúúzok aludni. :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?