Új privát üzeneted érkezett!

Rolex!
Ha valami okosságot ki tudsz a dokiból szedni, akkor oszd meg velünk is. Egyébként én is ma húztam először zoknit :lol: . Pár napja már zárt cipőben mászkálok és kiderült, hogy egy kicsit szétment a lábam és a gyógytalpbetétet ki kellett szedni, mert különben nyomja a kisujjamat a cipő. A végén még 35-ösből 36-os méretű lábam lesz, talán még azt is megérem, hogy nem a gyerekcipők között kell magamnak keresni topánkát :lol: .

Sz_Kata!
Hogy mennyire tapintatlanok tudnak lenni az emberek. Talán vakok, hogy nem látnak egy ekkora pocit? Egyébként engem is nagyon irritál, ha valaki túl közel áll hozzám a járművökön és főleg a leszállásnál vigyázok a pocira, mert képesek a nagy siettségben belémkönyökölni. Hogy milyen harciassá váltunk, mi kismamák :roll: .

Titi!
A férfiaknak nagyon hasonló a gondolkodás módjuk, ugyanis én csak nevettem a párod bölcső igényén, de az enyém szerint ez teljesen természetes, hogy a számítógép mellől ringatná a babót.
Inkább ne gondolj egyből a legrosszabbra, mert még biztos lesznek vizsgálatok és Jadey-nél is összehordtak pár baromságot ami miatt hónapokig izgulhattak, majd kiderült, hogy minden rendben a babóval. Mi azért szurkolunk értetek.

Gesztenye
gesztenye78

Kép
mindent begyűjtök
suezika

az új fotel kipróbálása
Kép
suezika

Sziasztok! :)

Na végre jó trotyi az idő. :lol: most legalább nem kapunk hőgutát.

Titi :)
Sajnálom hogy ilyen nehézségeken kell most keresztülmennetek. :cry: Nem teljesen értem amit írtál " mindvégig nem volt gyomori telítetlensége az UH-k során". Mert nekem meg azt írta rá a leletemre az uh-s doki hogy jól telítődő gyomor.
Szóval akkor mégcsak gyanakodnak, de nem álllapították meg konkréta mi a baja?

Sue :)
Nagyon aranyos volt amit a párcseszegetésről írtál :lol:
ez pontosan így van. Látom nem vagyok egyedül ezekkel a dolgokkal.

A kívülállók sokszor azt hiszik hogyha valaki terhes, akkor annak totális gondtalan és rózsaszín álom az élete. Pedig ez nem mindig van így. Sőt, szerintem a terhesség a sok nayon szép dolog mellett igenis tele van aggodalommal és sokszor feszültséggel bizonytalansággal akár félelemmel is. Ez a természetes!

Ezek a pocak témák nálunk is mindig előjönnek. Pár hete volt benn a cégnél az egyik viszonylag új kolléganőm, és amikor bemutattak minket egymásnak, egyből mondta hogy látom Te már sokkal előrébb tartasz. Tényleg neki alig látszott valami. Kérdeztem mikorra van kiírva. Alig akartam elhinni hogy csak 3 héttel jár mögöttem és ráadásul ikrei lesznek. 5 hónaposan épp hogy csak kezdet gombölyödni.
Méret ügyileg meg kérdezgettem a dokimat, mert amikor 3d-sen voltunk a 15. héten napra pontosan stimmelt minden a számolással és a teherbeesés időpontjával aztán mikor a 19. hét végén a kötelező uh-n voltam betöltött 18. heti méretei voltak a manónak. Magyarán valahol elveszett majdnem 1 hét. :shock: De a doki mondta hogy ne aggódjak emiatt mert minél jobban előrehaladsz a terhességben annál pontatlanabbak az adatok (vagyis a legpontosabb a 6.-8. hét környékén van). Ezért fordulhat elő hogy pl. egy 4000g-ra saccolt babó végül csak 3700 grammal születik meg...

Mi meg tegnap végre elmentünk a Brendonba és vettünk kiságyat meg pelenkázóasztalt..meg kis kötött cipőcskét amit nem lehetett otthagyni. Ja és beváltottam a Brendon kuponomat mert a kenguru most 5ezerrel olcsóbb volt. :lol:
Ha valaki azt szeretne venni most a Brendonban 60x120 méretű kókuszmatracot a drágábbik fajtából, sajnos 1-2 hétig várnia kell.

Csajok! Ti vettetek 56-os ruhát? Én most ezzel vagyok a legnagyobb gondban, hogy egyáltalán vegyek-e. Mi eddig csak 62-eseket vettünk, kapásból azzal indítunk...

Legyen szép napotok!

Tűzmanó és Jázmin
Vendég

Sue!
Nagyon aranyosan mosolyog a babus!

Titi!
Beszélgettem dúlákkal, akik azt mondták (kórháztól függetlenül), hogy ha semmi gond nincs, akkor is ajánlott, hogy az apa menjen el a babával, ha viszik vizsgálni. A szülőnek joga van az újszülött gyereke vizsgálatát végignézni, és mivel mi épp a szülés végén járunk majd, nem rohangálunk, tehát menjen az apa. Állítólag másképp bánnak a babával, ha ott a szülő - ezt szeretném nem elhinni, de biztos, ami biztos.
Szerintem a férjed kísérje el a műtétre a babát (jó, a műtéten biztos nem lehet majd bent, de addig is vele lehet), így biztos, hogy ahhoz a dokihoz kerül, akihez akarjátok!

Sz_Kata!
Kicsit irígyellek, hogy Szegeden lehettél! Én is úgy mennék valahova... De a férjem szerint pihennem kell, úgyhogy nem megyünk sehova. De nem is beszélget velem, csak számítógépez a másik szobában :cry:

Nekünk nincs bölcső, de már előre látom, hogy a gyerek a billentyűkattogásra fog elaludni. :x Próbáltuk megbeszélni, hogy én azt szeretném, hogy, ha hazajön a munkából, akkor beszéljen hozzá, legyen vele, nem pedig az internetes chathaverokkal, meg a játékokkal... Hát meglátjuk!

Erről van egy ismerősöm vicces (szomorú) sztorija, hogy az apuka mindig későn ért haza este, hétvégén is, amikor a baba már ágyban volt. De próbálkoztak azért, hogy mégis, ismerje az apját, ezért bementek, fölkapcsolták a villanyt, ami a kiságy fölött volt, az apa az ágy fölé hajolt, és mondták a babának, hogy "apa, ott az apa". Amikor a gyerek elkezdett beszélni, azt vették észre, hogy a fölkapcsolt lámpát nevezi apának...

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Meleget AKAROK!!!!

Titi
Valamelyikőtöknek úgyis menni kell, ha baj van a babával és átviszik másik kórházba... alá kell írni a beleegyező nyilatkozatokat... Műtét meg vizsgálatok után lesz csak... Akkor kell szólnotok a választott orvosnak, hogy nézze meg ő is a babátokat!
Drukk, hogy erre ne kerüljön sor!

Tűzmanó
Mi most növünk bele az 56-os rucikba :lol: :lol: :lol: :lol:

Viola, Csengő, Bujka
Drukk nektek!
Vendég

Sziasztok lányok!

Suezika:
Nagyon édes a babád.Párom is támogatja a férfi topikot. :D :D (Mondta is már soxor na melyik az a topik ahol csicseregtek?Irok és is ne adjatok több vásárlási ötletet mi hol mennyiért)Persze csak viccel. :oops:
Az én hasam sem hatalmas és folyton azon izgulok hogy pici lesz a baba.Pedig 4 hete a korának megfelelö volt.Mondjuk én sem vagyok nagy darab.

Titi:
Az én párom egy éjjel láto bébiörzöt akart venni,pedig itt van a kiságy a szobánkban.Nagy nehezen sikerült lebeszélnem rola de most azt találta ki hogy egy webkamerát szerel oda hogy a munkahelyröl is lássa :shock: . Hát kiakaszt néha.Nem csuklik még a babod? Az én babám imádja a szénsavasat azok közül is a kolát.Ha iszom kb 1-2 ora mulva csuklik rendületlenül.Legyen az éjszaka vagy nappal.De azért reménykedjünk minden rendben van nálad!!

Sz_Kata:
Tegnapelött a postán elöre engedtek pedig tényleg sokan voltak.Még ilyet sem tapasztaltam.Mondjuk egy fiatal srác beszolt de igazábol elnéztem neki a kora miatt.(szerencséje hogy 3 öcsém van :wink: )

Tüzmano:
Mi vettünk 56 -os ruhákat rugit is bodyt is mert lányom is 50 cm-el született és szerintem a fiam sem lesz nagyobb.Használtuk is rendessen oket.Bár az 50-es rugit és réklit amiböl a korházbol hazahoztuk akkor egyszer tudtam ráadni mert mire ismét sorra került volna már rég kinötte.De az itt figyel a szekrényben elrakva becsomizva és még azota is és olyan baba illata van hogy egyböl eszembe jut a lányom picinek.

Lányok nektek nem szokott a lábatok felállás után zsibbadni deréktol lefele mintha eltöntem volna.Lehet a baba nyom valamit?
Vendég

Giga!
Nagyon édes Petike.Meglestem ám az uj képeket :oops: !Mennyit hizott már mert a képekböl itélve jol gyarapszik.
Vendég

Megpróbálok én is képet föltenni a kutyinkról, meg a nagy hasamról.
Kép [/img]

Rozus

KépKép
rozus

Szia Rozus!
Meg mindig egyben?
banyanszki

Banyanszki!
Hát, még kb. három hónapig gondolom igen! :lol: Bár igyekszik kirúgni az oldalamat, és ott kijönni de azonnal, de ehhez még nem elég erős :lol: :lol:
Gondolom, azt hitted, már előrébb járok, pedig csak azért nyomultam a Schöpf-Mérei topicban, mert jó előre ki szeretnék nyomozni mindent a kórházi szokásokról, nehogy lemaradjak a szülésznőről, fizetős szobáról, összeszedjem a pénzt a dokinak... Az első terhesség lelekesedése :) Meg az aggódás, hogy minden jól menjen...

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Dune, lehet, hogy teljesen hülye vagyok, de nem emléxem rád.... Régebben írtál ebbe a topicba? Kérdezted a babamozgást, hát, Rich kevesebbet mocorog, mint pld két héttel ezelőtt. De ha mozog, azt jól érzem, méghozzá minden négyzetmilliméteremen :lol: most is ááááááá.

Bölcső - Titi, a Soroksári 110-ben vettük, az ASTI bababoltban akciós: 14900+1500 a bele való matrac. Azért vettem meg, mert pld ha főzni akarok, a baba meg nem akar megmaradni az ágyában és üvölt - mer ugye mér ne tenné ezt :lol: akkor a helyes kis görgőkön a lakásnak abba a pontjába fogom elgurítani, ahol éppen vagyok/vagyunk. A Papa most gyakorolja, hogy hogy fogja majd a Forma 1 alatt ringatni a gyermeket. Plusz majd ha egyedül leszünk, mert Uram megy három hétre külföldre, akkor a bölcsőt fogom begördíteni a nagy ágyunk mellé és ott fogunk aludni a babóval. Szerintem praktikus, ennyi pénzt tutira megér.

Sue, hasméret miatt no para. Nincs két egyforma ember, teljesen egyéni, hogy kinek milyen erős a hasizma, kötőszövete, hogy fexik a baba. Pont azon röhögtem magamon - visszanézve a pocakos fotóimat, hogy a 26. héten - objektíven - rajtam nem látszott semmi! (max, hogy dagadt vagyok) és akkor már aszittem, hogy hatalmas a hasam. háháháhá. most bezzeg.... nőgyógyászom szerint is söröshordó :lol:
Az UH súlybecslés meg humbug, ezen aztán kár agyalni. :)

Nálatok is F1 őrület van, vagy csak én vagyok ily szerencsés???

pusz,
Krissz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok Lanyok,

Bujka-tol nem lattam mar regota hozzaszolast, lehet, hogy nala tortenik valami???? Ha igen, akkor nagyon szoritunk!

En a delelotti vizsgalat utan itthon varom az esemenyeket: egy nagyon szimpatikus, baratsagos doktorno vizsgalt meg a szuloszobai ugyeleten azt mondta, hogy mar jo egy ujjnyira ki vagyok nyilva, szepen puhul a mehszajam es barmikor felgyorsulhatnak az esemenyek... Amnioszkopiat is csinalt, tiszta es atlatszo a magzatviz, meg jol erzi benn magat Adamka... A fej is szepen behelyezkedett, a CTG is jo lett. Mivel semmi gorcsom, fajdalmam nincs, ezert hazaengedtek, de azt mondta a doktorno, hogy nem kizart, hogy meg ma este talalkozunk.... Szoval most mar orulten varom, hogy beinduljanak a fajasok es tenyleg tortenjen valami... Fekudni meg ulni nem nagyon tudok, mert barmilyen pozicio kenyelmetlen, viszont ha allok es tevekenykedek, akkor nincs semmi nyugom... Szoval ebedet foztem, palacsinatat sutottem, persze minden lassabban es korulmenyesebben megy, mint normalis korulmenyek kozott.... Most nemreg felfedeztem nehany pokhalot a szobak sarkaiban, szoval meglesz a delutani programom is...

Udv mindenkinek, kellemes vasarnap delutant:

Viola
fj35

Pocakméret: ez a kép a betöltött 27. héten készült. nem biztos, hogy tutira azt mondanám, hogy "jé, ez a csaj terhes!" talán csak a beállás miatt.... pedig akkor már tényleg meg voltam győződve róla, hogy óriási a hasam. :lol:

Kép

krisszi

Viola, hatalmas drukk Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó, lehet, hogy este már a kezedben is tarthatod Ádámot!

krisszi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:55-kor.
Vendég

Tina!
Webkamera :shock: . Esetleg nem akar mellé egy adó-vevőt is, hogy bármikor elérhessen és adhasson egy-két jótanácsot a babus ellátásával kapcsolatban :lol: .

Krisszi!
Hát, igen nálunk is tombolt a forma1, úgyhogy én inkább tovább rendeztem a káoszt a lakásban.
Ti vesztek légzésfigyelőt? Beleférne egyáltalán a bölcsőbe?

Viola!
Csak így tovább! Hamarosan találkozhatsz a kicsiddel. Biztosan fantasztikus érzés lesz. Vigyázzatok magatokra és csak ügyesen.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Ti látjátok a terhességi vonalzókat? Vonalzómat? Én nem látom senkiért, akinek lilypie.com-os van.

Tűzmanó!
Mi vettünk azért 1-2 56-os bodyt, meg rugit. De kaptunk sokat Németországból sógornőtől, azoknak nagy része 56-os, de a rugik többségének nincsen lábfeje, azokat talán 1-2héttel hosszabb ideig fogja hordani, mint a lábfejeset. Ha meg esetleg óriásbébink lenne :) akkor odaadom vkinek a rucikat, nem gond. Vagy elteszem.

Viola drukkolunk :)

1-2 hete említettem a terhességi csíkokat, hát ma észrevettem, hogy a hasamon két oldalt kezd szépen zebrásodni :(

Az lenne a kérdésem, mikor érdemes a szülési szabadságot kezdeni? Én ebben az évben 2 hetet dolgoztam a többit táppénzen töltöm. Szept. végére vagyok kiírva. Asszem a szülés napja a szülési szabadság első napja, vagy az ember elkezdi hamarabb 28 nappal? Meg azt nem tudom, hogy a szülési szabadság alatt járó pénzt, 2006 vagy 2005-ös jövedelmem alapján számítják ki? Meg a GYED-et a tavalyi jövedelem alapján? Ha vki tud segítsen vagy nem tudom neten, ezt hol lehet megkérdezni.

Köszi : Edit

Kép
Kép
edi78

Krisszi!
Pocakmérettel én is így vagyok. Azt hittem 20.héten már szép a poci, most visszanézegettem képeket, hát szinte lapos voltam, 27.héten is nagynak hittem, de mostanra tényleg görögdinnye lett. :D

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Ahogy láttam Bujka után érdeklődtetek. Én most beszéltem vele telefonon és minden rendben van náluk, de egy kicsit el vannak havazva, így nem ért rá fellépni.

Gesztenye
gesztenye78

Tűzmanó!
Olvastam megvettétek a brendonos kengurut. Mi is azt szeretnénk.
Melyik Brendonban voltatok és nem tudod milyen színűek vannak a kenguból?
Köszi
Edit

Kép
Kép
edi78

Edi! :)

Mi mindig a Renoba megyünk (Váci út) mert nekünk az esik legközelebb. Ha Ti is csak itt tudtok vásárolni, nagyon siessetek, mert összesen 4 db volt: 3 fekete - elöl fehér csíkos, és 1 db bézs kockás. Mi ebből vettünk meg 1 feketét.

Ezekete a kuponosokat mindig hamar elviszik de lehet hogy máshol nagyobb a választék :?
Vendég

Köszi Tűzmanó!

tatabányaiak vagyunk, férjem csak jővő hét csütörtökön megy Pestre, akkor beküldöm őt egy listával a Brendonba. :)
Ha vmit nem kap nem nagy gáz, akkor megvesszük ha meglesz a bébi. Én sajnos már egy ekkora autóutat sem bírok, nem merek mert keményedik a hasam 1 hete, inkább pihenek. :) Végülis plüss játékot meg kuponos dolgokat szeretnék. Ha nincs kenguru még ott van az outlet vagy a soroksári brendon.

Edit

Kép
Kép
edi78

Edi :)

A TGYÁS-t és a GYED igénylésnek feltétele az előzetes munkaviszony. Ez azt jelenti hogy szülést megelőző 2 évben összesen 180 napig kell hogy biztosított legyél. Mindig az előző évi átlagkeresetedből számolják ki mindkettő összegét. Magyarán Neked (meg itt mindannyiunknak) a TGYÁS alapja ami 2006-ban kezdődik a 2005. évi bér. Fontos tudnod, hogy a TGYÁS-nak nincs maximum összege a GYED-nek igen. A GYED maximum összege nagyon hamar elérhető, már br. 130ezernél is úgy tudom a maximumot kapod. A lényeg, hogy akkor érdemes a TGYÁS-t -28 nappal elkezdeni, ha viszonylag alacsonyabb a fizetésed. Ugyanis aki magas bruttóra van bejelentve annak érdemes táppénzzel kihúzni szülésig hogy a magas TGYÁS-t utána minél tovább kapja és csak utána kezdődjön a maximált GYED.
Vendég

Simigabi :) köszi a ruha infot, megfogadom. Tényleg be kell szerezni legalább 1-2 56-osat is. Mondjuk ha 58 cm-rel születik meg, akkor talán még ok, ráhúznám a 62-es rucit, de mi van ha csak 52 cm-es lesz?

Fj :) nagyon sok drukkot küldök a csodás szüléshez!
Néha kicsit irigykedem hogym ár itt tartasz :lol:
Vendég

Köszi Tűzmanó!

Akkor nekem a TGYÁS első napja a szülés napja lesz. Aztán a munkahely majd elintézi a paírmunkát, hogy addig a napig táppénzt kapjak utána meg a sz.szabit. Bár már el vagyok csúszva 1 hónappal. Aug-ban kapom a júniusi fizut, de előbb-utóbb utolérem magam. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Kuty téma:

Nekem akár mennyre ápoltak és tiszták a két kicsi máltaim, nagyon zavarna hogy nem tudom elkülöníteni őket a picitől. Az az igazság hogy bármennyire tisztán is tartod őket, lakásban NEM lehet kutyát higénikusan tartani. Most tegnap fél napot lógtam a neten, mire egyetlen egy helyen Pécsett sikerült találnom egy olyn állatkereskedést ami árul kutyakarámokat - Dog park a neve. 8 elemből áll 61 cm-es széles és 91 cm magas egy elem, és ahogy összekapcsolod egy kerítésszerű valami lesz belőle. Ezeket az elemeket tetszőleges szögben lehet lerakni és egy viszonylag nagy elkerített helyet tudsz csinálni. Nekünk nagy a lakás meg az előszoba is és mivel máshogy elzárni őket nem tudom (boltívek vannak meg nehézkes is állandóan ajtókat csukogatni) mi oda fogjuk ezt lerakni. Van rajta kis kapu is. Remélem megszokják majd, és csak akkor vesszük ki őket ha mi szeretnénk, nem rohangálnak majd mindenfelé. BÁr minden séta után fürdetjük őket, mégis féltem a kicsit a fertőzésektől.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok ám, még mindig 2in1. Visszaolvasni sajnos nincs időm és mostanság szerintem erre nem is lesz. A lényeg, hogy írás terén sem fogok egy ideig jelentkezni, mert életem talán legnehezebb időszakát élhetem át, köszönhetően a saját apósoméknak. Párommal pár nap alatt idegroncsot csináltak belőlünk... Nem akarok részletekbe menni, a lényeg, hogy életemben ennyire nem csalódtam emberekben, ilyen hatalmas pofonokat nem kaptam az élettől. Ennek eredményeképpen iszonyatosan magam alatt vagyok, ill. vagyunk. Próbálom magamat az elkövetkező szülésig lelkileg összekalapálni.
Bocsánat a negatív hangvételért, de gondoltam ennyit érdemeltek, hogy legalább ideiglenesen elbúcsúzzak Tőletek. Amint lehetőségem engedi, itt vagyok, ígérem!!!

MSE!
A táblát este átküldöm Neked, oké?! Ugye Te vállaltad el a kezelését? Bocsánat, de nagyon zavart vagyok...

Bocsánatot a negatívságért mégegyszer!

Mindenkinek megy a drukk, aki a végstádiumban van és mindenkit milliószor puszilok: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bujka - nem tudom, hogy mi történt, de fel a fejjel és ezeket a negatív élményeket valahogy próbáld törölni!!! Ne hagyd, hogy pont a szülés előtti gyönyörű időszak megkeserítsék! Drukkolok a szép szülésért! :) puszi!

Gesztenye, légzésfigyelőt már vettünk, méghozzá a legnagyobb érzékelőlapos Babycontrolt és az is belefér! nem olyan kicsi ám a bölcső :lol: (egyébként azt olvastam, hogy főleg kezdetben tök megnyugtató a kicsiknek a szűkebb kis kuckó, mert ugye a méhünkben is össze vannak préselve)

Edit, ha esetleg nem gond a Párodnak a bpi közlekedés, szerintem anyagilag mindenképpen jobban jártok, ha nem a Brendonba mentek apróságokat vásárolni. A kuponos cuccok persze olcsók, de azért nagy francok ezek a brendonosok: pld a haskötő 7e helyett 5e - húha, mekkora árengedmény - erre elmentem egy szimpla gyógyászati segédeszköz boltba és ott 2800 ft. hmm. Eldobható bugyi meg 1200, a Babyfunban meg 400. JÁtszószőnyeg tizenix ezer, máshol 4-5. A babakocsik, autósülések azonban tényleg nem drágák ott, sőt.

Gabi - olyan szép kisfiú Peti!!!! NAgyon édes, ahogy játszik a kutyusokkal :lol:

Viola, drukk drukk!

krisszi

Lanyok,

nagyon koszonom a sok drukkot, amiket toletek kaptam. En teljesen nyugodt vagyok, varom a fajasokat.... A parom ellenben iszonyuan ideges, nem is tudna eltitkolni... Eddig valtozatlanul semmi fajasok teren, bar ki tudja milyen hirtelen indulhat be a dolog, nekem meg nincs tapasztalatom ezen a teren... Ha elfolyik a magzatviz, akkor azonnal be kell menni, ezt mondta ma benn a doktorno.. Hat meglatjuk, legkesobb holnap reggel mennem kell ismet CTG-re, es vegre az orvosom is lesz az 1 honapos szabadsaga utan.

Szep estet mindenkinek: Viola
fj35

Bujka,

sajnalom, hogy igy kiboritottak a csaladi esemenyek. Remelem minel hamarabb jobbra fordulnak a dolgok. Drukkolok neked mindenfele teren!

Viola
fj35

[quote="krisszi"]S írta:krissziziasztok!

Dune, lehet, hogy teljesen hülye vagyok, de nem emléxem rád.... Régebben írtál ebbe a topicba?

Szió! Nem írtam régebben ide. Most jöttem. Eddig a Babanet Chat-en voltam. természetesen ott ezután is megtalálható vagyok.

Dune 37. hét
dune

Rozus, Gigaboszi, köszike az infót, igen, ez őszintén bevallom, eszembe sem jutott, hogy az apuka kísérheti a babát. Tényleg, ez megoldást jelent mindenre!!!

Bujka, bízom benne, hogy sikerül hamarosan összekapnod magad, hisz nemsokára itt lesz a csodálatos szülés! Nem tudom, mi történhetett, mindenesetre tényleg ne hagyd, hogy megkeserítsék a következő időszakot! Az emberek néha kegyetlenek, önzők, és nem gondolnak arra, hogy a másik mit is érez. Fel a fejjel!

Viola, drukk, drukk, drukk! Aztán ha indul a szülés, remélem valahogyan hallunk felőled!

Simigabi, jobbulást a Petikének!!!

Tina, webkamera:)

Krisszi, én is jártam már az Asti áruházban, és szerintem onnan lesz jónéhány babadolgunk. Na, akkor én is megnézem ezt a bölcsőt. Még egy személyes kérdés... láttam, Te is jó szőke vagy. Hogy állsz a hajfestéssel? Mered festeni?

Jó éjt lányok!

KépKép
titi_27

Viola:

Nagyon drukkolunk neked.

Dune 37. hét
dune

Jó reggelt MKinek!

Bujka!
A kisfiadra, férjedre és a születendő babára gondolj és átvészeled az időszakot. Én mindig férjemre, magamra, most már a babára is gondolok, próbálok mindig pozítivan előre nézni és eltelik az idő. Nálunk is vannak/voltak családi viszályok (pl. esküvőnk intézése, baba bejelentése- senkinek nem tetszett ahogy mit szerettük volna és végül veszekedések árán, valahol az lett amit ők akartak sajnos :( )

Krisszi!
Persze tudom a Brendonos árak milyenek. De a listán javarészt kuponos dolgok szerepelnek, a többi kiszemelt cucc meg a Brendonban van és tetszenek. Plüss felhúzható játékot, meg ilyesmit szeretnék. Szegény férjemet nem akarom küldözgetni PEsten ide-oda, nem is lenne ideje, meg egyedül így is tart a vásárlástól. Ez lesz az első vásárlása nélkülem, neki kell kiválasztani a plüssjátékot :D

Amúgy ha nem tud venni vmit, azért van EGY! bolt Tatabányán, ott is kinéztem kiságyra rakható plüss dolgot.
Tena bugyit én is gyógyszertárban veszek. Meg próbáltam mindenből jó áron, jó minőségű dolgokat venni, pl. Dorina melltartó- Auchan.

HAskötőt érdemes venni?

Mkinek Szép Napot!
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok Lanyok,

jelentem, meg mindig egyben... Annyira remenykedtem, hogy az ejszaka elfolyik a magzatviz vagy beindulanak a fajasok, de hiaba... Nemsokara indulunk a klinikara, egy ujabb korre...

Szoritok a korhazban levoknek es Csengonek, Bujkanak is:

Viola
fj35

Viola!
Ma úgy ébredtem fel, hogy rád gondoltam :D Gyorsan jöttem megnézni, hogy történt-e valami? Hátha majd ma :lol:

Asti: Itt Debrecenben is van márkaboltjuk. Én is vettem ott néhány rövidujjú bodyt. Szépek, igényesek (az egyik talán Zelefántos, a másikon méhecskék repdesnek) 499 ft/db áron. Detto ugyanezeket a bodykat a Corában 999 ft-ért adják.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Viola en is miattad kukkantottam be. Nem akarotam tegnap okoskodni, de tenyleg van aki 1 ujnyi mehszajjal meg ket hetig jarkal. mindenesetre nem akarlak beelozni, de nekem fontos lenne vasarnapig szulni. Vagy 21-tol de ez mar elviselhetetlen....

Nem sietek be a korhazba, gondolom delre bemegyek megnezik a vizeletet stb. aztan ha maradni kell akkor is eleg:)

Bujka, fel a fejjel. A lenyeg hogy aposekkal en is mindent ugy csinalok, ahogy nekunk jo es nem hagyom hogy az eletunket mas vegye a kezebe. (ez eleinte fajt nekik, mert a ferjem az egyszem kicsi gyerekuk...) most egy szavam sem lehet, mert amiota van unoka kicserelodtek!

csengo
Vendég

Sziasztok!

Jadeyhez mindjárt indulok,de szerencsére tegnap is már sokkal jobban volt.Köszi,hogy szorítotok neki.

Bujka:

Bármi is történt,nagyon sajnálom.Főleg,hogy nem voltak tekintettel rád.Egy kismamát így felidegesíteni.Remélem hamarosan megoldódik!

Viola:

Mennek a drukkok,olyan izgi.Azért nem csodálom,hogy a férjed ideges.Hát aggódik értetek.

Edit:

Nem tud női személy menni a férjeddel?Nem lehet egyszerű egy férfinek bevásárolni.

Titi:

Szerintem ha műtétre kerülne majd sor,akkor ugye az előre le lesz egyeztetve,és akkor az a kórház ahonnan elküldik a babát,ír zárójelentést.Azon rajta kell majd legyen az előzetes egyeztetés,sőt a doki neve is.
Sajnos a héten nem dolgozom,de utána héten megkérdem a gyerekorvost mit tud erről a műtétről.Remélem megnyugtató választ hozhatok neked.

Tűzmanó:

Nyugodtan vegyél 56-os rugit is,mert 56-os között is nagy különbség volt.Mi a barátnőimmel összeméregettük őket.Más a Kengurus,és más a c@a-s.Másrészt a barátnőméknek 57 cm-rel született a kisfia,ma 6 hetes,és még hord 56-ost.De azért 10-et ne vegyél.

Sue:

Azt hiszem te írtad a férjed topicötletét,aranyos.Felolvastam a férjemnek és persze védi az apákat.

Mi is ma vagy holnap megvesszük a babakocsit és a nagyobb dolgokat,mert a férjem már hetek óta ezzel nyúz.Szeretné ha minden meglenne.Mondjuk már könnyebb a helyzet,mert mindent kinéztünk.

KépKép
rönci

Viola, kitartás! Hátha a mai nap meghozza gyümölcsét! Szorítok ezerrel!

Jubi, tényleg a babaruhák is ilyen jó áron vannak az Astiban? Én még azokat nem néztem, csak a bútorokat, meg néhány apróságot!

Edit, én vettem haskötőt, igaz egy vagyon volt, 8.000 Ft, de úgy hallottam, érdemes, mert könnyebben visszahúzódik szülés után a has.

KépKép
titi_27

Rönci, drága vagy! Most úgy néz ki, az UH után bizonyos Dr. Verebélyi Tibort fogok megkeresni az I. gyermekklinikán. Őt ajánlotta az a hölgy, akinek meghalt a gyermeke. Állítólag ő a legjobb. Köszönöm a sok segítséget!!!

KépKép
titi_27

Rozus, egy gyors kérdés: A gyermekorvos barátnőd melyik SOTE-n dolgozik? Ha netán nem felejtenéd el, nem kérdeznél rá, hogy ismeri-e ezt a bizonyos Dr. Verebélyi Tibort? Hálásan köszönném!

KépKép
titi_27

Sziasztok Csajok!

Bujka, bár már válaszoltam neked mailben, táblázat oké, persze vezetem! ÉS MÉG EGYSZER FEL A FEJJEL! és hiányozni fox!

Ti is a Tarnó papánál szültök Tűzmanóval (bocs, így hívjuk a barátnőimmel, akik közül már kb. 5en szültek nála)? Ő volt a szülészorvos, amikor a barátnőm szült áprilisban és végig benn voltam, annyira édes egy ember, egy ideig nagyon vacilláltam, hogy átmegyek hozzá, annyira szimpatikus volt.

Titi, Tűzmanó - én is szinte naponta megkapom az ikres és a mindjárt szülök című megjegyzéseket, de már lepereg. Tűzmanó édesek a képek!!

Viszont az emberek, komolyan, úgy tudnak bámulni, mintha legalábbis UFO lenne az ember. Tegnap kimentünk az Arc-ra (no wc, kb. 15 percig bírtam) és mindenki úgy bámult, mintha minket jöttek volna +nézni. :)

Krisszi, nagyon édik a kutyák! Hihetetlen tényleg visszanézni a korábbi képeket, amikor azt hittük, hogy hatalmas a hasunk.. :)

Jadey, remélem jól vagytok! Azért sajnálom, mert nem kellemes a kórházban, de fő a biztonság! Nagy puszi nektek!

Gesztenye, köszi az érdeklődést, szemem már tök jó, de a lencsét még nem mertem betenni, maradtam pápaszemes kilgyó, majd ma kell visszamennem a dokihoz.

Szkata, nekem is rettenetes tömegiszonyom van! Nem bírom a hangzavart sem, úgyhogy már moziba sem járunk hónapok óta! Kicsit más most az élet, de ez így van jól! Borzalmas musical :( Tavaly voltam a Volt egyszer egy csapat címűn (ajándék jegy), amit úgy reklámoztak, mint bombasztikus örület, ehhez képest, végig röhögtem, meg a hajamat téptem, mert olyan színvonala volt az egésznek, mint amit mi csináltunk anno a gimnáziumi diáknapokon. Megagigagagyi.

Suezika, nagyon édes a vizslátok! :) És a pasi topic nagyon vicces!

Rozus, felkapcsolt lámpás sztori nagyon szomorú! :(

Viola, ezerrel megy a drukk! :) Biztos minden rendben lesz.

Hírek: :) Tegnap apjuk megkérte a kezem! Annyira édes volt, állítólag már több, mint fél éve készült erre, de most sikerült csak összehozni a vidéki családjaink egyesítését! Az étteremben szép show-t adtunk, mindenki vagy bőgött, vagy fotózott, mert tök meglepetés volt a dolog. Igazából nem vagyunk papírhoz ragaszkodós típusok, én meg pláne mindig azt hangoztattam, hogy az eljegyzés mekkora baromság :) Most meg persze örülök, mint majom a farkának! Életem legszebb szülinapja volt a tegnapi! :) :)

Na ömlengést befejezem és nekiállok a lakást kicsit rendbeszedni, mert alig voltunk itthon a hétvégén és amikor igen, akkor csak dobáltunk szét mindent :). Szombaton "leszaladtunk" a párom unokatesójának az esküvőjére Szegedre. Annyira szép volt az egész és képzeljétek a menyasszonyék 8an vannak testvérek! :) Mindegyik gyerek nagyon jól sikerült, szépek, okosak, a legfiatalabb is középiskolás már, de egyszerűen fantasztikus volt látni, hogy 8 testvért ilyen szeretetben/békességben neveltek fel a szüleik. Fantasztikusak!

Puszi mindenkinek!

MSE

Kép
siba

MSE, gratulálok a lánykéréshez!!! :) És utólag is boldog szülinapot kívánok!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok Kismamik :)

SIba :)

Gratulálok a lánykéréshez és boldog szülinapot!

Én Tarnóczy dokinál fogok szülni, de úgy emlékszem h Bujka nem. Egyébként szerintem is nagyon rendes doki rendkívül megbízható, emberséges és jó orvosnak ismertem meg. Csak azóta járok hozzá, amióta terhes lettem, de maximálisan megbízom benne. És tényleg mindenhol csak jókat hallottam róla. Úgy tudom nagyon támogatja az eda-t, nem hagyja fölöslegesen szenvedni a kismamákat. Nekem már ez önmagában is sokat számít (a többi dolog mellett).

Bujka :) Nagyon sajnálom ami Veled történt :cry: Drukkolok hogy átvészeld ezt az időszakot, amennyire tudod, próbáld meg függetleníteni magad ezektől a történésektől ne hagyd hogy tönkretegyék életed legszebb időszakát.
Bármi is történt egy kismamival sokkal türelmesebbnek és megértőbbnek kellene lenni.
Vendég

Valaki említette a Brendon árakat:

Ezzel teljesen egyetértek !! Tényleg egy csomó minden nagyon drága, máshol sokkal jobban megéri pl. ruhát venni. Akármennyire is szeretném, biztos hogy nem ott fogom a manónak pl. 25 ezerért az ágyneműgarnitúrát megvenni. És az Auchan-os 1000 fT-os rugdalózók is tökéletesen jók.

Viszont, és ezen magam is meglepődtem, pl. a kiságy vagy a pelenkázó szekrény nem biztos hogy máshol sokkal jobban megéri. Én körbenézegettem kiágy téren mindefelé, és 2 hely közül választottam végül: IKEA vagy Brendon. Az IKEA-ba megvettem volna, de annyira kicsi a kiságy hogy még első ránézésre is nagyon szűk! 52x112 a mérete, és árában kb. Brendon kategória. Végül a Brendonban vettük meg 26ezerért a pelekázót meg 17ezerért.

Ágyat egyébként nem mertem volna nagyon no name helyen megvenni, mert itt biztos hogy biztonságos és szabványnak megfelelő.
Vendég

Sziasztok!

Most találtam rátok, és ha nem gond csatlakoznék. Majd kicsit visszaolvasgatlak titeket, hogy jobban megismerjelek titeket, bár Rozus és Tűzmanó nem teljesen ismertlenek :)

Rólunk annyit, hogy 29 héten és 3 napon tartunk, kislányunk lesz, a Szent Imrében szülünk, és kezdek pánikolni. Mondjuk ez nem teljesen igy van, de már most kezdem érezni, hogy lassan itt van Ő. :)
Ti voltatok vagy mentek majd mamás-papás tanfolyamra? Brandonban láttam, hogy van ilyen lehetőség.

Nem tudja valaki véletlenül hol lehet 260 magas gyerekmintás függönyt venni? Kika és társai csak 180 cm-st árulnak.

Eszti
chesti

Sziasztok!

MSE, gratulálok a lánykéréshez én is!

Rönci!
Sajnos nem tud női személy menni a párommal, de bízom benne sikerrel jár. Pár dolgot kell csak venni. Nekem meg mindegy, hogy zsiráfos, csacsis...plüsst vesz, mert én sem tudnék dönteni, mind olyan édes.

Röncinek igaza van. Én is akartam már írni, hogy a 62-es kenguru gold pamut rugit összemértem máshol vásárolt (C&A) 56-ossal, és azzal volt egyforma. És a C&A-s méretek talán kicsit nagyobbak, legalábbis én vettem 56-os és 68-as bodyt, hát nem tudom melyik volt elszámozva, de különbség szinte semmi köztük. Ennyit a méretekről.

Asti termék: Auchanbe hófehér hosszú u. bodyt 700ft-ért vettem. Nem tudom nálunk kapható-e olcsóbban.

Edit

Kép
Kép
edi78

Üdv. Eszti közöttünk! Mi lesz a kislány neve?

Edit (33+2)

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Tegnap nem voltam mert egész nap programunk volt.
Fent voltunk Aposéknál, meg a férjem nagymamájánál.

Juborka
Én is igy vagyok azokkal a dolgokkal, amiket régebben meg tudtam csinálni már nem megy, multkor a kiborult szilvát is alig bírtam összeszedni. És hát a régi ruhák. Most nem rég hoztuk le őket otthonról, és ahogy nézegettem őket azt gondoltam- ezek jok voltak valamikor? :shock: Remélem majd rámjönnek.

Két napja már rosszul alszok, mindig felébredek a semmire, nem tudom mivan. Lehet hogy magas lett a vérnyomásom. De sajnos nekünk nics itthon mérő, pedig jo lenne hogy megnyugodjak, mert már minden hülyeségre gondolok.

Viola
Házt nagyon izgi lehet igy a kiirt időpont után. Kiváncsi leszek én meddig fogom majd húzni. Reméljük minnél hamarabb meglesz már a baba. :)

Na megyek valami ebédet csinálni. De nincs kedvem hozzá :!:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?