Sziasztok Csajok!
Bujka, bár már válaszoltam neked mailben, táblázat oké, persze vezetem! ÉS MÉG EGYSZER FEL A FEJJEL! és hiányozni fox!
Ti is a Tarnó papánál szültök Tűzmanóval (bocs, így hívjuk a barátnőimmel, akik közül már kb. 5en szültek nála)? Ő volt a szülészorvos, amikor a barátnőm szült áprilisban és végig benn voltam, annyira édes egy ember, egy ideig nagyon vacilláltam, hogy átmegyek hozzá, annyira szimpatikus volt.
Titi, Tűzmanó - én is szinte naponta megkapom az ikres és a mindjárt szülök című megjegyzéseket, de már lepereg. Tűzmanó édesek a képek!!
Viszont az emberek, komolyan, úgy tudnak bámulni, mintha legalábbis UFO lenne az ember. Tegnap kimentünk az Arc-ra (no wc, kb. 15 percig bírtam) és mindenki úgy bámult, mintha minket jöttek volna +nézni.
Krisszi, nagyon édik a kutyák! Hihetetlen tényleg visszanézni a korábbi képeket, amikor azt hittük, hogy hatalmas a hasunk..
Jadey, remélem jól vagytok! Azért sajnálom, mert nem kellemes a kórházban, de fő a biztonság! Nagy puszi nektek!
Gesztenye, köszi az érdeklődést, szemem már tök jó, de a lencsét még nem mertem betenni, maradtam pápaszemes kilgyó, majd ma kell visszamennem a dokihoz.
Szkata, nekem is rettenetes tömegiszonyom van! Nem bírom a hangzavart sem, úgyhogy már moziba sem járunk hónapok óta! Kicsit más most az élet, de ez így van jól! Borzalmas musical
Tavaly voltam a Volt egyszer egy csapat címűn (ajándék jegy), amit úgy reklámoztak, mint bombasztikus örület, ehhez képest, végig röhögtem, meg a hajamat téptem, mert olyan színvonala volt az egésznek, mint amit mi csináltunk anno a gimnáziumi diáknapokon. Megagigagagyi.
Suezika, nagyon édes a vizslátok!
És a pasi topic nagyon vicces!
Rozus, felkapcsolt lámpás sztori nagyon szomorú!
Viola, ezerrel megy a drukk!
Biztos minden rendben lesz.
Hírek:
Tegnap apjuk megkérte a kezem! Annyira édes volt, állítólag már több, mint fél éve készült erre, de most sikerült csak összehozni a vidéki családjaink egyesítését! Az étteremben szép show-t adtunk, mindenki vagy bőgött, vagy fotózott, mert tök meglepetés volt a dolog. Igazából nem vagyunk papírhoz ragaszkodós típusok, én meg pláne mindig azt hangoztattam, hogy az eljegyzés mekkora baromság
Most meg persze örülök, mint majom a farkának! Életem legszebb szülinapja volt a tegnapi!
Na ömlengést befejezem és nekiállok a lakást kicsit rendbeszedni, mert alig voltunk itthon a hétvégén és amikor igen, akkor csak dobáltunk szét mindent
. Szombaton "leszaladtunk" a párom unokatesójának az esküvőjére Szegedre. Annyira szép volt az egész és képzeljétek a menyasszonyék 8an vannak testvérek!
Mindegyik gyerek nagyon jól sikerült, szépek, okosak, a legfiatalabb is középiskolás már, de egyszerűen fantasztikus volt látni, hogy 8 testvért ilyen szeretetben/békességben neveltek fel a szüleik. Fantasztikusak!
Puszi mindenkinek!
MSE